Stan

Gud asså jag är skittrött! Elin har redan stupat i min säng och det ska jag också göra. Vi hade skitroligt idag i alla fall. Jag köpte en kajal bara från MUS, annars inget. Vi käkade på tacobar och Joanna kom på tanken att vi skulle rapa såhär jävla ashögt ! Asså vi satt och åt liksom vid disken på barstolarna, så raparna skulle komma rätt på personalen och glasrutorna på ugnarna skulle spricka av ljudvågorna. Sht vad vi garvade! Sen på tåget så la man en riktigt stooor raap och jag skojar inte! :O Haha shiet asså ?!
Aja, jag och Elin har lirar guitar hero och sen har vi jag spelat alla JB-låtar jag kan på gitarr och så sjöng vi båda till det. Asmysigt! Nu ska vi sova, pöös! ♥

Husby <3

Wiho jag känner hur bra jag är på att uppdatera! Det var skitkul att bada verkligen! Jag och Melinda bogserade varann och sen hämtade vi dockor från botten och lite grejer. Vi simmade också 200 m, men alla var så jäkla sega på att simma så det var inge vidare.. Efteråt badade vi på äventyrsdelen ganska länge, åkte blåa röret och hoppade från hopptornet och lite sånt. Askul! Man känner sig som ett litet barn i en godisaffär! ;) Hade också världens godaste matsäck med mig! ---- > sallad från salladsbaren på Hemköp! Lätt min favoritmat! :D

Jaja, imorgon är det fredag och det betyder skridskor på idrotten! :D Sen måste jag skynda mig hem från skolan för jag ska till stan och shoppa och äta middag med Elin, Joanna, Lina och Emilia tror jag det va. Skitmysigt! :)

älskar dig bästavän ♥

Simprov!

Asstaggad, älskar att simma! Åkte en snabbis för att köpa en bikiniöverdel på centrum igår eftersom att alla mina är försmå. Men sen kom jag på att det inte direkt är högsäsong för det nu.. :( 
Träffade både Lovisa och Meron där iaf, så det var ju trevligt! Ska snart ta bussen med Meron mot stationen, see yah.

00.30

ÅÅÅHH sådär ska det se ut! Jag och pappa har suttit och gjort klart engelska-projektet på macen. Det tog flera timmar kan jag säga. Så jag hann inte göra matteläxan, jag hann heller inte duscha och nu får jag inte det för då kommer mina päron dampa loss ;) Känn asmys att man inte duschat på två dagar och sedan ridit...mm.. 
Så det betyder att jag måste gå upp om 6 timmar och duscha och plugga matte, yey!

This idiot light keeps flashing

Red Capri idag och det gick väl sådär så att säga. Det var nära på att man flög iväg där! Nej men så fort man kommer nära hästen blir hon helt galen bokstavligt och kör ner huvudet och gasar allt hon har?! Shit, taggtrådig häst säger jag bara. Vi höll på med lite skänkelvikningar och de gick faktiskt skitbra i ena varvet! 
Aa, nästa gång ska vi få nya månadshästar och jag är så arg på mig själv! Fan, varför sa jag till Anna att jag ville rida ponny nästa gång för? Det finns ingen ponny jag vill ha ?! Ååååååh idiot light flashing here! Nu kan jag inte ångra mig för det är försent! Damn, jag kommer få typ Mandolin eller Fleur och det är inget man vill ha :/

Finaste hästen, men nu vill jag faktiskt ha lite variation.. jag börjar ju få panik typ varje gång vi ska galoppera och det är inte normalt ? ;)


Man my head hurts

Det känns som att det sitter en elefant på mitt huvud -.- Mina brorsor väckte mig imorse vid 07.00 av att bråka när jag har sovmorgon.. Och nu sitter jag och äter frukost och lyssnar på Justin Bieber på spotify, men datan typ hackar och skit så det låter förjäkligt! :'O Det får bli till att lyssna på min guardian angel på SO:n sen i skolan. Den är ju nog så tråkig, vi håller på och läser om Lenin och Stalin och man fattar ju ingenting av de! 
Om ni någon gång har tråkigt så ska ni lyssna på de här låtarna med Justin. De kan få vilken gangstah som helst att smälta ;)
Up - Justin Bieber
Pray - Justin Bieber
Runaway love - Justin Bieber
Common Denominator - Justin Bieber
Den bästa är helt klart Runaway love, och den kommer alltid vara min favorit! ♥


Dropbox

Asfett program! Alla borde ladda ner, det är gratis :) Själv sitter man här och skriver fortfarande, asså det är sjukt svårt att förstå mitt hat mot detta! Fy på 9:ans kursplan i engelska! :@
Sen så kan man ju sitta här och vara fly förbannad på en massa annat också, t.ex vårt nya schema.. BLÄH! Vi slutar typ 15.00 varje dag och sen ska vi ha hemkunskap nu också med Åsna, ååh mitt liv är förstört! Sen har vi sovmorgon imorgon också till 10.10, vilket betyder att jag måste gå 2 HELIGA KILOMETER till skolan på morgonen, och sen 2 SALIGA KILOMETER hem igen! 
CULO DE ANO är det ända jag har att säga. Det är spanska, och jag tänker inte ens berätta för er vad det betyder, ni kan ju skriva in det i google translate och gapa av häpnan över vilka svordomar jag kan på español! 
Buenas noches!

Sqared eyes

OMG jag hatar engelska-projekt. Jag hatar alla projekt som man någonsin kan komma på och föreställa sig! Som ni märker har jag inte tiden på min sida för att blogga. Är fullt upptagen med projekt och dropbox och lite andra små roligheter.. Nej men helt seriöst så sitter jag och skriver på mitt engelska-projekt. Jaså är det så? Ja det är det och jag är 1,5 artikel + hela designen på tidningen från att vara klar. Gud asså jag dör, vad jag längtar till imorgon! Jag har ridträning! På Caprigna! Det ska bli superroligt! :D
Haha, en bild från senaste gången jag ramlade av på en hoppträning med c-ponnyn Yoker. Svetten bara rann !!

Just a fraction of your love, fills the air

Baaajs. Bokstavligen. Åh, imorgon kommer jag behöva sitta inne hela dagen och skriva på mitt engelska-projekt, och man kommer ingenstans! :@ Hate it! Ska se till att bli klar med det i alla fall, så får vi se om det blir någon tid över av dagen.

Update: Jag har börjat spela Guitar Hero II med fel hand. Asså att man vänder på gitarren så att båda händerna har bytt uppgift. Skitsvårt! Man måste spela spegelvänt också! Än så länge är jag på medium med fel händer + bakvänt.. oopsie ;)

En till bild från hoppspecialen i fredags. Mobba inte sitsen... juste 90-hinder! Kommer aldrig sluta tjata om höjderna för jag är EJ van att hoppa på den här höjden! :)

Öppet hus - Rudbeck

AnnaMaria och Fredrik hämtade upp mig vid kl 10.20 ungefär och så drog vi iväg till Rudbeck. Jag har alltid undrat var det ligger, och så visade det sig att jag har varit runt hörnet bredvid Solletuna simhall hela tiden! Har varit där en miljon gånger.. Jag och Fredrik gick in i förväg och det var hur mycket folk som helst! Vi fick syn på hela familjen Barkevall på en gång. Vi fick lite papper och grejer och sen gick vi in i på en mattelektion som handlade om faktorer och sånt, fattade inte ett piss höhöh. Efter det tror jag vi gick och lyssnade på när Fredriks kusin m.fl. repade lite. Najs. Vi gick runt, runt hur länge som helst och man blev helt förvirrad i hjärnan. Hur fan ska man hitta där första veckorna liksom??

Vid 13 lyssnade vi på någon föreläsnings-grej om naturprogrammet. Inte så spännande, fattar ändå ingenting om de där meritpoängen och allt sånt!?
Efter föreläsningen drog Hanna hem, då gick jag ocg fredde runt lite i en timme till. Kollade på lite experiment osv. Haha fick testade någon grej som mätte hur stark man var i handen. 
17-29 var medel för tjejer, asså det flesta 16-17-åringar får det. Och jag fick 38!! Fredrik fick typ 41 och det gjorde fan min dag asså! :D Tänk liksom, 38 !!!  Vi fick varsin penna i form av ett äpple på toppen, för de såg att vi suktade efter dem.. eller? Haha gulligt. 
Vid 13.50 gick vi mot bussen och vi fick vänta aslänge, iskallt! Sen på bussen var det smockfullt. Vi skulle åka kkommunalt för att liksom testa hur det skulle vara varje dag att åka dit haha. Sen väl vid Sollentuna station så fick vi sitta där på en iskall bänk igen, och den blev bara kallare och kallare för varje minut! :O
Inte okej... Japp, kom hem nyss i alla fall.
Och det jag kan säga om Rudbeck är att, ja jag skulle kunna gå där... om det var närmare. Fast det var alldeles för mycket folk också. Elever överrallt och det. Men det var en ganska mysig stämning och så men nej, jag ska gå på Väsby Nya Gymnasium!


Hoppträning #2

Jag säger bara, oh shiet! Krutpaket!! Caprigna hade inte hoppat sen jag hoppade med henne sist så han var riktigt taggad. Temat idag var lydnad och vi hade en massa snäva svängar på volter och sånt! Vi hoppade flera olika banor, och en gång trodde jag att hon inte skulle hoppa, men så gjorde hon det och jag tappade allt man kunde tappa ;) Stigbyglar, tyglar, ja hela köret. Var bombsäker på att jag skulle ramla av, men jag klarade mig haha!
Vi hoppade 90 cm rättuppstående en gång och en oxer på 90 cm flera gånger. Så grymt kul! Men det jobbiga är att Capri drar ner huvudet i galoppen hela tiden för att hon är så excited! Hon typ sparkar bakut i väggen och allt för att hon är så glad för att få hoppa! :O


Längtar verkligen, 2 veckor kvar! ♥

Åååh bushäst! Hon drog ner huvudet hela tiden, shiit det ända man kan göra är att skratta :Ö

Kärlek ♥


Längesen eller?

Tjoho! Har knappt skrivit någonting den här veckan? Ojsan.. I tisdags red jag Capri i alla fall och det superduper-bra! Sen idag då så åkte vi pulka och grejer. Har film på det, det var skitkul! Skrapade dock upp knogarna hahah! Skulle bromsa med handen och sen flög vanten av och då skrapades det upp. Handen var lite sisådär blodig efteråt, asmys att gå runt med i skolan sen jue! Har inte så mycket mer att säga. Jag ska plugga hela eftermiddagen och kvällen bara. L.J.U.V.L.I.G.T. 
Imorgon ska jag ha hoppträning och Sofie ska med och fota! YES FUCKING YES!! :D

Godnatt

Nu är jag klar med spanska-översättningen, äntligen. Har massor med plugg att göra men det blir aldrig av eftersom att det är så jäkla tråkigt att ta fram böcker och grejer när man har en massa datorer och tv-apparater och guitar hero som lockar var man än går.... A.S.S.E.G.T. Men imorgon måste jag ta itu med allt! Fast det hinner jag inte för jag ska riiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiidaaaaaaaaaaaaa, wiho! Ännu en ursäkt att inte plugga, och det gillas (y).... eller?
Puss och godnatt, ska nu somna till min guardian angel så får jag önska er en godnatts sömn ;)


Måndag!

Tjoho. Bestämde mig för att göra ett nattlinne på slöjden idag! Sen så jaa dagen gick segt. Kom någonstans på mitt engelska-projekt idag i alla fall. Sen asäcklig lunch. Kul text man delar med sig av, verkligen!
Imorgon kommer hat-dagen på veckan. Eller är det favoritdagen kanske? Själva skoldagen är lång med en massa äckliga lektioner, med betoning på ÄCK. Men sen har jag ridning på kvällen. Hur mys är inte det egentligen att längta till? :D
En till älsklingslåt <3
jag vet att den blev failad men hahah xD

Hillarie Burton

Missing someone gets easier every day because even though it's one day further from the last time you saw each other, it's one day closer to the next time you will.

And now you find yourself in 1982



Oj här flög det in några random bilder :) 
Den första är från sommaren 2009 när vi åkte till nån sjö. Den andra är från Rhodos 2008!

Lägger till lite fler "sanningar" om mig!

  • Jag får kväljningar av valnötter.
  • Om någon pratar om blod och operationer och sådant så får jag typ så att det svartnar och flimrar för ögonen så att man får svimkänslor i hjärnan. Klarade inte ens av att KNÄCKA en nöt igårkväll för att det blev obehagligt..
  • Jag är väldigt envis, och om jag vet att jag har rätt så ger jag mig inte!
  • Jag blir lätt irriterad på vissa människor.
  • Jag har tandläkarskräck.
  • Jag har väldigt bra lokalsinne, överallt förutom i Fresta. Det går inte att säga vilket håll som är hemåt därifrån ?!
  • Jag är staaark.
  • Engelska texter, låttexter och dikter kan vara något av det finaste som finns..

Lördagsmys!

Upptäckte nyss att det inte kostade nånting att gå in på internet på mobilen och blev fett lycklig! Jag och lovisa ligger i sängen o skrattar för fullt o pratar minnen från ridlägret i somras. Vi har kollat på sex and the city 2 med b&j, som vi var tvungna att gå 4 km i snön för att få tag på! :o Hade skitont i fötterna redan innan ju. Åkte skridskor med fredrik o co i flera timmar och vi frös som galningar när vi kom hem... Nej skriver mer imorrn, pussar!<3

Mm..Marabou <3

Träffade Fredrik på VNG och vi satt och lyssnade på den där Jens eller vad han heter när han höll föredrag. Var lite smått tråkigt eftersom man redan hört talet förut. Vi gick sen upp och frågade lite lärare och elever om NV (eller jag frågade inte haha). Efter ett tag kom blyga Annelie dit också. Haha skoj :)
Okej nu är jag helt hundra på mitt val. Jag ska gå Naturvetenskapsprogramet med inriktning på natur på Väsby Nya Gymnasium. Har en känsla av att jag kommer trivas väldigt bra!

Haha jag när jag klev av bussen alldeles nyss. Min kära granne Marabou har ju slutat tillverka en massa choklad. De kör på enbart daim nuförtiden vilket är väldigt synd, för det luktar inte choklad på efermiddagarna längre, men precis nu luktar det en massa choklad vid mig! :D
Nu ska jag träna, duscha, äta lunch och sen bär det av till Fresta. Jag & Lovisa ska ha myskväll :)



Öppet hus

Hoppas det inte är fullt med folk där bara. Har precis ätit frukost och känner att jag är uppe alldeles för tidigt...

15 saker du "inte visste om mig"

  • -Väldigt ofta när jag kommer in i ett rum så brukar jag, av en reflex, berätta vad det luktar i rummet. T.ex idag berättade jag för Annelie att det luktade sockerkaka i gympasalen, och hon höll med.
  • När jag gick i 2:an var jag med om en brand precis utanför mitt sovrumsfönster (flammor överallt). Hade sömnproblem ända tills 7:an till och från.
  • Varje natt tror jag att det är en tjuv i huset, extremt jobbigt...
  • Jag är jättemörkrädd!
  • Jag är livrädd för kackerlackor!!
  • Tomás är nästan den läskigaste som finns!
  • Jag klarar inte av skräckfilmer, då blir jag ännu mer mörkrädd!
  • Jag har nog en liten secret crush på Justin Bieber och älskar hans röst! Kan lyssna i timmar.... :$
  • Jag är grym på Guitar hero! :O
  • Jag räknar dagarna tills jag ska rida nästa gång :$
  • One Tree Hill är något jag inte klarar mig utan...
  • Jag har en hat-kärlek till skolan *vad sa jag där?:O*
  • 2008 var det värsta året i mitt liv!
  • Jag lyssnar på U2 och The Cure, för att nämna något annat än JB! hm.. kanske ni inte visste... ;)
  • Jag kan alla Justin Bieber's låtar på gitarr! 



Nowhere but up


Smile overdriven. Nej men jag har hört att det sätter igång glädjehormonerna i kroppen om man ler stort även fast man inte känner för att le. Imorgon ska jag, Rosan, Annelie och kanske Hanna till Öppet hus på Väsby Nya Gymnasium. Ska gå där faktiskt. Natur-Natur ska jag gå, eftersom att jag hatar SO-ämnena! (Även fast man MVG i alla dem) höhö... och bara för skryta ännu lite mer så har jag lirat Guitar hero II med pappa hela kvällen och spelat säkert 15 låtar och jag vann överlägset på alla, PÅ EXPERT. Jag lovar, jag är bäst på Guitar hero, så sjukt pro :O
Jag blir liksom försvånad över alla toner jag tar medan jag spelar och mätaren står bara på x4 hela låten cirka gurka ! 
Haha stackars pappa, vilken låt han än spelar så kommer han alltid 2:a på high score-listan eftersom att jag är högst upp! Yey! :D 
Någon som vill köra en battle eller? ... ;)

Let's just be kids again

Hej! Har fått ganska mycket gjort i skolan idag. Ganska ovanligt, jag brukar alltid ta hem arbete istället (men sen att man kanske inte gör det hemma heller är en annan sak), men idag jäklar! Guardian angel peppar mig ga1 mycket asså. Han blockerar allt ljud och stök som man annars hör i klassrummet så nu kan jag äntligen koncentrara mig.... skönt. På idrotten idag var vi väldigt barnsliga och lekte någon lek vi inte lekt sen på lågstadiet. Typ en är "korsaren" som räddar de andra i sitt lag som blivit träffade av bollen. Om det andra lagen listar ut vem "korsaren" är vinner de. I bakgrunden hördes Amy Diamond och han Crazy Frog, haha så 2005 ;)
Nu ska jag plugga spanska med mamma och mysa med glass och varma hallon. Ha en bra Fredag-kväll!

unprepared.

Tidinställt!

Vid det här laget springer jag nog runt och har idrott skulle jag tro. Hursomhelst. Idag är det fredag och det betyder party! Nej inte i mitt liv för jag är just nu sååå osocial av mig, det är rätt så skönt att vara ifred och all lonely men inte jämt! :( 
Saknar mitt sociala liv jag hade förra vintern, våren och i somras grymt mycket. Kan inte ens beskriva det med ord.
VT - 10 var nog mina bästa 6 månader i mitt liv skulle jag tro. Eller nu kanske jag överdrev en smula.. men jag saknar allt! Och nu sitter ni och tror att :
-men ta tillbaks det då!
Och mitt svar är att
-Jag kan inte, jag vet inte hur. People change, I change and "people always leave".

Free bird - Lynyrd Skynyrd ♥




I must be blind

Ojsan, varför sparade jag på matten hela eftermiddagen? :( Gotta do it' !

Den här bilden är till dig Otto, jag vet hur mycket du gillar JB !



And we try, and try, and try, and try

Tjenaree. Har lyssnat på Bieber hela dagen på typ alla lektioner och jag kunde koncentrera mig ändå? :O
Brukar aldrig kunna tänka när jag lyssnar på något, men jag antar för att det är för att han är min guardian angel eller något.. :) Kommer aldrig tröttna i alla fall!! <3

Just like heaven

Okej jag håller på att somna.. så obra. Jag vill sova. Men då tar jag och lägger mig då, eller?
Lie in the sound ♥



Min guitar hero-historia ♥

Kärlek till Guitar hero II på ps2 ♥ Det är det bästa av alla guitar hero-spelen i världen! Vi lånade det nämligen av pappas kompis för typ 5 år sen och då spelade vi det som galningar. Älskade låtarna och kunde typ alla texter och noter utan till. Vi hade det i ungefär ett år men sen ville han ha tillbaka det...  2 år senare köpte vi guitar hero III, aerosmith, rocks the 80, metallica m.fl och det fanns rätt så bra låtar på de spelen. Men inga av dem var så bra som på guitar hero II.... Men gh II gick inte längre att köpa i butik för den var utgången! Spelade typ inget på ett helt år men nu för någon vecka sen kom jag igång igen. Det gick skitdåligt i början men nu är jag bättre än nånsin, och jag förvånar fan mig själv ?! :O
För några dagar sen kollade jag runt på tradera och jag hittade Guitar hero II :D Blev typ överlycklig och mamma budade direkt. Idag kom spelet hem i brevlådan för 70 kr och jag spelade på en gång, i en timme! :D
De bästa låtarna är lätt Message in a bottle, Strutter, Carry on our wayward son, Sweet Child oh mine och Shout at the devil. Kommer inte på några fler nu eftersom jag inte kommit så långt på min karriär på spelet..
Barndomsminnen ♥♥♥♥



Då har man lärt sig något nytt

Bakdelsvändning        

Det var riktigt nice att lära sig det. Kul att det gick så bra också! Capri var skitfin och allt gick jättebra. Eller galoppen i början gick ganska dåligt och hon bockade och allt möjligt men efter ett tag gick det mycket bättre! Längtar tills nästa tisdag!! Är sen 4, 5 timmar tillbaka numera skötare på min beebo ♥
Så nu hopptränar jag Capri, har henne som månadshäst och sköter henne. Love. it.




hästen med ett hjärta av guld ♥


Jag är trött, och jag skojar inte

Okej att man sov dåligt i förrgår. men inte okej att man somnade typ 01.30 inatt igen ?! ♥
Mina ögonlock är så tunga att det inte är sant. Ögonen gör ont och det känns som att någon borrar in skruvar in i hjärnan. Jag är också typ öm runt ögonen. Shit. Jag är dödstrött... Men det är bara att bita ihop, byta om till stallkläder och åka iväg i kylan till stallet och göra det jag älskar mest! Det är nämligen tisdag idag, vilket betyder att jag har träning idag kl. 17.30. *Happy face*
Jag ska rida Capri för 6:e gången. (ja, jag vet att jag är nördig som räknar gångerna) och det ska bli så jäkla roligt. Längtar tills Sara skickar bilderna från hoppträningen i fredags!!!!!! :D :O :D

galen häst ♥

Det är nog inte läxorna jag har ångest över

De kommer gå galant har jag en känsla över! Men det är något som inte känns riktigt bra i runby skola.  Några något man vill bort från, väldigt snart..

Lite bilder..


Nyårsafton, gillar sminkningen! 


På "fångarna på fortet" i lördags var Musse (kampsportaren, programledaren och deltagare i "stjärnornas hoppning" i globen) med. Skitkul! Han tränade för Lena Bredberg som var min handledare när jag var där och praoade på Stora Wäsby FRK, och jag fick hjälpa honom med hans häst före/efter. Kul! :D

Shit, snön var hängde såhär i 2 dagar utan att gå sönder! :O Föll idag dock :)

Elina sa åt mig och blunda för att hon skulle rita på min hand med bläck. Sen 5 minuter senare får man titta och då är handen helt öm och ser ut såhär! :O Detta var för någon vecka sen och bläcket är inte helt borta än..

Igårkväll ropade Jacob upp mig till hans rum och så fnissade han jättemycket och visade mig detta. Så sööt!

För några veckor sen kom mamma hem med root beer! Vart typ fett glad :D
Root beer dricker de alltid i amerikanska tv-serier som typ One Tree Hill (älska), Desperate housewives, O.C osv. Ni vet det där glaset med glass i och en slags läsk, som de blandar och dricker med sugrör? Den drickan heter root beer och är väldigt amerikansk! Hur kan man inte gilla't ?


Sen så avslutar vi med en bild på min älskling ♥

panic attttttack

Shit idag fick jag panik. Vi ska ha nationella i svenska om mindre än en månad! Ljusblå rövpung -.-
Har redan fått matteläxa och det där engelskaprojektet kan ju bara ta sig ordentligt :(
MAAAAAT!
Puss på er, medan jag äter kan ni ju lyssna på Californication tycker jag. Muy bien ;)

Inte en enda dag i skolan har man gått i år

God morgon, har precis ätit klart mina rostmackor och mitt glas used to have proviva in it. Bra Sara! Så ska det se ut! Ska bara sminka mig pyttelite och sen börjar Lucas och jag dra oss mot skolan.... Vi ska gå (?!). Har inte gått till skolan på evigheter, bara hem. 
Vi ses!

Godnatt

Okej, för mig som är van att gå och lägga mig 5 timmar senare än 22.30 känns detta väldigt fel. Typ som att gå och lägga sig mitt på dagen. Yes, har snackat lite med Rosanna, Hanna och Agnes såhär sista dagen på lovet. Har inte hört av någon annan hur läget ligger till. Imorgon börjas det med mentorstid i klassrummet 09.30, så långt är jag med.. Resten är ett mysterium. Jaja, det blir väl spännande, ungefär som en skattjakt (a) Jag vet, jag är söt, ni behöver inte kommentera det ;)
Nej vafasen håller jag på med, nu blir det till att hoppa in i duschen och tvätta bort allt sånt här fett i håret som man får efter någon dag. Vet inte om ni har hört talas om det eller, no? Liksom ni kan jämföra det med en sopkvast som har använts till att sopa bort smör från asfalten en somarkväll. Sopkvasten och jag = lika som bär (helst lingon)


people always leave


oth ♥

Runaway love

Tjoho, har kollat på One Tree Hill hela morgonen och nu ska jag städa rummet och möblera om igen. Älskar't!
Sen måste jag fixa gardinerna, annars kommer mamma klippa av mitt hår (vad fick jag det ifrån?) och det vill man ju inte ;) Sen så har man ju alltid ett engelskaprojekt över lovet som man inte ens börjat på... ojsan :$

En liten update nudå.. min nya favoritlåt är RUNAWAY LOVE - JUSTIN BIEBER ♥
Annars känd som min guardian angel, hahahahahah xD
Ha en riktigt bra söndag, för imorgon börjar helvetet.... elr? :)

Nog för man gillar JB men herregud, måste dom designa värsta hotpants :Ö
Klicka här om ni vill komma till Justin Bieber-shoppen !

Nej nu ska vi inte vara taskiga mot min lilla guardian angel ♥



Mommy you'll always and somewhere, and daddy I live outta down, so tell me how could I ever be normal somehow

Sara & Elin ♥ One Tree Hill
Nu ska vi lana (haha elr?) One Tree Hill, puuuuuuuuuuuuuuussar !



Skitglad!

Jag åkte till stallet med Elina vid 18.30 och jag stod uppskriven på Capri (Y.E.S) !
Jag bytte schabrak till mitt nya, och det passade! Eller det var liiite litet men det gjorde inget :)
Vi tränade först att hoppade små hinder på volterna. Capri var hur envis som helst med att inte galoppera! Sjukt jobbigt det var. Det gick till slut men jag rev bommen någon gång sisådär haha. Sedan körde vi lite galoppbommar! Haha fett dåligt det gick i början. Jag skulle rida på 5 galoppsprång och så blev det 4.. Försökte igen en gång till och verkligen bromsa in, men då blev det så lite som 3. Jävlar vilken fart! Fick nöja mig med 4 språng. Vi bytte varv och då skulle vi gasa på så att det blev 3 språng. Shiit vilken fart hon fick då! Hon började bocka och allt möjligt efteråt. Så söt! :')

3 veckor gammal bild
Efter det skulle vi komma in i trav på en kombination och sedan svänga en snäv vänstersväng inpå ett rättuppstående. Första gången gick det inte så jättebra med vägen efter det sista hindret... Försökte igen och Capri var helt uppjagad! 
Denna gång gick det mycket bättre. Dock så hoppade hon 2 extra språng efteråt, bara 2 upphöjda bommar, men ändå! Jag styrde liksom utåt men Capri missuppfattade allt och fick en jävla sprutt i benen! :O

Efter det hoppade vi en liten bana. Först kombinationen som var ett litet kryss + ett rättuppstående på 80 cm, därefter rakt fram mot en upphöjd bom. Sedan en vänstersväng inpå en liten diagonal med 3-studs. Det gick väldigt bra faktiskt. Det är ju lite si-och-så med balansen eftersom att man inte är helt van vi stora hästar än. Capri var verkligen taggad och bockade efter varje hinder. Eftersom hon gick på tygeln typ hela lektionen dregglade hon supermycket. Vid alla bockningar skvätte dregglet upp på mina ridbyxor ! Haha skrattade lite åt mig själv då asså... 

Vi avslutade lektionen med att hoppa ett rättuppstående på långsidan med lång anridning. Först låg det på 80 cm. Jag hoppade det en gång och sen höjde Anna till 90cm för det stora hästarna. 
Jag tänkte i min hjärna (shit jag har aldrig hoppat såhär högt förr) men jag var fett excited inombords! Jag försökte hålla henne samlad och det gick väl bra. Vilken känsla det var! Helt fantastiskt!
Jag fick hoppa det igen eftersom att Capri blev så galen efter hindret. Kändes inte som att jag hade så jättemycket koll med sisten och allt sånt där på 90-hindret men det blir till att jobba på det.

3 veckor gammal bild
Värsta inlägget men behövde skriva av mig! :D Bilder kommer senare hoppas jag....♥
Älskar min bushäst! <3



N.E.R.V.Ö.S

En heldag med Elin och snart tar jag och Elina bussen till stallet för årets första hoppträning, nu varannan fredag kl. 19.30-20.30 ! Ska bli awsome :D

Guitar hero pro #1

BLÖÖHH VAD TRÅKIGT MAN HAR ! INGEN ATT VARA MED OSV. ALL DENNA ENSAMHET HAR LETT TILL ATT JAG BLIVIT SJUKT BRA PÅ GUITAR HERO ! JAG SKOJAR INTE, BÄTTRE ÄN NÅGONSIN FÖRR ! :O

Ikväll blir det innebandy igen med alla, skoj! Efteråt ska jag hem till Elina och Marina och kolla film. 

Okej, jag erkänner!


Jag säger alltid att jag älskar vintern och bla bla bla, och det gör jag verkigen! Men det börjar bli för mycket nu asså. Snön slutar aldrig snöa ?!
JAG SAKNAR SOMMAREN ♥

Det här ska bli mitt från Hööks!

Tävlingskavaj från Hööks  649 :-


Tävlingstop (?) I alla fall en tröja/skjorta att ha under kavajen.. 119 :-

Stövelstrumpor  99 :-

GillaGilaGillaGillaGilla ! Imorgon ska jag antingen åka och shoppa med mamma, eller så ska jag hitta på något med nån kompis :) På kvällen sen kanske det skulle bli sällskapsspel-kväll med Elina o co..... åh nej :(
Haha nej men det är väl gulligt ;)


Gold medal

Jag fick med hem ett schabrak från Hööks som jag spanat in på länge! Ett superfint från Gold medal Luxury !
Jag tycker verkligen om det, hoppas bara att det inte är förlitet... Det är full, men är typ lika stort som ponny ?

249 :-

God morgon

Somnade typ 04.30 så jag vet inte vad jag gör uppe vid den här tiden, men snart ska vi ta bussen mot centrum och hööks! :D :D :D :D

 


Här är man vaken osv

Hoppas mina läsare ligger och sussar sött i sina sängar. Själv flummas det med Elina....
Elina mökade på sin mobil och luktade sedan på den. Hon skrek "fyfan !" och sedan bad hon mig luktade. Liksom aldrig i livet ?! Sen visade det sig att hon hade spelat in möken och sedan spelade hon upp den, om och om igen..... rädda mig..... :'(

Caprilicios

Uuuh yeah! Jag och Elina var fett nervösa på bussen till stallet. Första ridlektionen på terminen innebär nya heeztar. Vi fick dock exakt dem vi ville. Jag fick min bushäst Capri och Elina fick Clements! 
Vi hade lite sidvärtsrörelser osv. I början av lektionen när vi skulle fatta vänster galopp blev Capri ganska galen och sparkade bakut och bockade som fan ! Jag tänkte i ögonblicket att "shit, jag tog ingen väst!" 

Haha men det var faktiskt den bästa lektionen hittils med henne. Anna sa att det märktes att jag hade ridit henne några gånger nu, att jag hade hittat knapparna! :'D
Bilden är från förra gången jag red Capri, vilket var några veckor sedan. Lite konstig vinkel men skit it ;)

Älskar min Capri! Sa efteråt att jag ville börja hoppträna Capri till Anna och nu blir det så. På fredag är det första hoppträningen i specialgruppen, superskoj !
Nu sitter jag och Elina vid datorerna i mitt rum igen, hon slaggar här U KNOW. Mysmys, puss på er!
Imorgon ska vi dra oss ner till Hööks och Horze för lite schabrak-köp!


Nu blir det skridskoåkning !

Chao! :D

Måndag

Yey! Idag har man varit med Elina hela dagen. Rackarungen sov över igårkväll och det var supermys. Vi satt vid datorerna på sängen och chillade med livet. På morgnen efter vaknade vi kl. 12 av att kusinerna och farbror Erik stopped by. Har inte sett dem på väldigt länge, jisses vad Linn har blivit stor nu! Vi åt våfflor tillsammans med släkten och sen spelade vi guitar hero väldigt länge. Har saknat det faktiskt! Asbra låtar till!
Under dagen har vi varit ute i snön med täckisar och hela köret och grävt den årliga snögrottan. Tradition. Jag, Elina och Lucas har gjort det varje vinter ända sen vi var väldigt små! Hörde av mamma att pappa hade sagt när vi var ute att han trodde att det här skulle bli det sista året vi gjorde det. Never säger jag då. 
Kan man när man nästan är 16 så kan man när man är 17 år, no problem :)
För några timmar sen plockade jag, Elina och Lucas fram Monopol. Elina fick sin dream come true och vi spelade i flera timmar. Hon vann, sicken räka :( 
Läääääängtaaaar som fan till imorgon, ridningen börjar!!!! :D :D :D :D

Elina & Rusalka


Den finaste bilden från idag! (igår) ♥

overloaded

Sov hos Elina igår, vi sjöng sing star i flera timmar och i slutet skrek vi som galningar! Jag hade ont i halsen redan innan och hostade skitmycket. På morgonen när vi vaknade kunde jag inte prata. De bara kom ut lite ljud liksom. Haha !
Sjuk som man var blev det road trip till Grällsta ridcenter i Sala med Elina, hennes mamma och Anna. 10 mil...
Det var väl kul, ponnyn var superpigg och söt och Elina skulle haffa. Vi käkade på donken i Enköping efteråt och sen köpte vi godis på godisgallerian där. Det fanns 1000 sorter så det blev en hel del som följde med i påsen..
När vi kom hem ringde Marina till stallet där Elina hade fått plats, men då visade det sig att hon inte skulle få platsen! Fet-diss. Så vi åkte iväg till Borgby-stallet vid Bollstanäs, ingen plats. Vi åkte till Stensunda, ingen plats (bad feeling fick jag about det stället). De föreslog Antuna men vi orkade inte åka runt nåt mer! :O
Är fett trött nu, och nu vill Elina spela sällskapsspel, blöööööö :Ö

2011 !

Hej 2011! This is going to be a hell of a year, I can feel it! 
Nu kör vi Otto-style och skriver upp mina hjärtelåtar från 2010:

Everybody's changing - Keane
I don't wanna be - Gavin Degraw
More than anyone - Gavin Degraw
One time - Justin Bieber
Somebody to love - Justin Bieber
Halo - Bethany Joy Galeotti
Feel this - Bethany Joy Galeotti
The funural - Band of horses
The mixed tape - Jack's Mannequin
Californication - Red hot chili peppers
Vi är en - Lejonkungen
Keep you much longer - Akon
Alors on danse - Stromae
Club can't handle me - Florida
Glow - Madcon
One - U2

Alla dessa låtar sammanfattar mitt 2010. Skulle kunna lägga till många fler men då blir det för mycket. varje låt har en historia bakom sig, underbart !
Skriver mer om nyårsafton imorgon bitti, nu är jag dödstrött! Puuuuss <3






RSS 2.0