Grön filt

Kul att sjunga en sång ibland


Skiva nr 2

Tja! Utgång igår! Jag och Ida fixade oss hos henne och sen drog vi in till Hellströms och tog några öl. Sen vidare mot klubb Blå! Shit gjorde en aspinsam sak däremellan men yoloyoloyoloyolo. Fett skönt ställe vi kom fram till efter mycket letande. Bra musik, flera timmars dansande och asskön vakt som vi dansade lite med också hhaha. Riktig golle! Drog till donken vid 02 och sen hem till Ida. Vaknade kl 06.30 och då insåg vi att vi kom hem för 3 timmar sedan. Eh oj. Bara upp och iväg till skolan för fysikprov och lite sånt. Provet gick ganska bra tror jag! Fast haha var nog lite lullish på morgonkvisten där men aa som sagt yoloyoloyolo. Nu ska jag träffa Sara, Linnéa och Alex på Coop och köpa tacogrejer och glass till ikväll. Vi ska sova hos Alex ikväll och mysa och jag längtar ihjäl mig! Däckar snart dock..


Vill gråta lite fast nej fast jo

Tävling igår - på Foxy. Gick åt helvete som vanligt. Varför försöker jag ens? Varför är jag så fast vid den där hästen? Kan inte släppa honom fast jag egentligen borde. Jag får fett dåligt självförtroende inom ridningen pga honom typ. Men jag lever för de där få gångerna det går bra, kan inte tänka mig ett liv utan den känslan. Men fan att den kommer så sällan. Och vad fan hände igår? Vägran på hinder 2, 3 och 4. Fuck this shit.


Galopparbete på böjda och raka spår

Red Pirellie igår! Var bestämd redan från början och använda mycket skänkel så blev han slutlugn! Kunde till och med bryta av från galopp till skritt utan att det såg alldeles för hemskt ut. Fin i formen ganska ofta och lyssnade bra - ända tills de sista fem min då han alltid oavsett bränner iväg. Mycket roligt pass igår!! (Bilden är från en vecka sedan)


Bra gympass idag!

Sprang 10 min på löpbandet, sen stod jag 20 min på crosstrainern med 11 i motstånd. Svettades som en gris men det kändes ovanligt lätt idag! Därefter köttade jag fram- och baksida låt ett tag. Kunde knappt gå hihi. Sen tränade jag armar med fria vikter ett tag. Så skönt! Man är inte klar förrän man knappt kan lägga tillbaka vikterna i stället. Därefter körde jag magövnigar i kanske 10 min. Ryggen får man inte glömma så man inte blir sned i muskulaturen. Avslutade med att springa 3 varv runt i salen och stretching på det. Bästa bästa. Känns asbra nu!


Ta mig tillbaka till fjårtizz-periodishwe



Vem tänker du på?
- Ida Nööffsii
Vem är din bästavän?
- oj jag har 4 st exakt
Vem förlåter du aldrig?
- hitler bror
Vem pratade du med på msn sist?
- Rosanna
Vem ringde dig sist?
- pappa
Vem skrev det 9:e smset till dig?
- Kvisty
Vem önskar du var med dig nu?
- ...
Vem var din första kärlek?
- hahah Putte
Vem ringde du senast?
- Daniel
Vem sov du senast hos?
- Mormor och morfar
Vem längtar du mest efter?
- ...
Vem drömde du om inatt?
- ingen aning! Drömde igår att jag var tvungen att äta lik iaf
Vem är snyggast av dina vänner?
- amajgadd they are so gorgeous!
Vem vill du sova bredvid inatt?
- ...
Antal timmar du sov inatt?
- 9 h
Antal människor du skulle offra livet för?
- ytterst få, kanske 5
Pratar du med personen du senast kysste?
- ja annars är det ju stelt
Vad åt du senast?
- choklad
Vad gjorde du klockan 2 i natt?
- spelade candy crush
Vad är det roligaste du har gjort i veckan?
- skrattat med mina bästa vänner
Det bästa som har hänt?
- att börja tvåan
Det sämsta?
- att börja ettan
Har du en bästa vän?
- nej, har många hihi
Nämn någon som gjorde dig glad igår:
- Ida, Sara och Linnéa
Är du redo att satsa på ett förhållande nu?
- ja kom bara
Är det okej att gråta?
- ja!
Vad ser du fram emot?
- denna sommar
Favorit tv-serie?
- one tree hill föralltid!
Favorit film?
- lejonkungenfilmerna!
Hatar du någon?
- ja hahahah
Älskar du någon?
- jaaaadå
Är du svartsjuk?
- nja
När grät du senast?
- lite igår men annars mkt länge sen!
Hur mår du just nu?
- sjukt bra
Gjort nåt du ångrar?
- massor fast you already know though, you only live once, that's the motto niggah yolo


Too

Tja. Sitter på toa och ska till gymmet snart. Har degat framför min äckliga svenskauppgift hela dagen och varit sjuk, fy fan. Är ledig idag och imorgon för det är studiedagar i farten! Skönt! Imorgon ska jag försöka skriva klart den här skiten, biologin och börja plugga kemi. Har kemiprov på måndag vilket jag inte kommer klara. Äsch. Mlbeg.


Extremt vadå?

Jo extremt dålig på att blogga regelbundet. Jag orkar liksom inte! Kan säga lite såhär då.
I tisdags var det markarbete på Pirellie och det gick micket bra. Han var superlugn, aldrig varit så lugn med mig förut. Elina filmade lite så tänkte klippa ihop något men nä det orkade jag inte. I torsdags skrev jag matteprov tror jag, gick bra! Fick tillbaka kemi-provet och det var väldigt nära ett C men läraren tyckte såklart att det var ett E. Jahapp. På kvällen körde jag och standardkåmpizar intervallflex. VARENDA torsdag. Bästa på hela veckan.
I fredags slutade jag 11.50 och chillade galet hela dagen ända tills kvällen. Åkte till stallet och hopptränade med Foxy! Var så sjukt nervös, skakade lite hehe men det gick ganska bra. Blev några stopp i början men fick koll och då kändes det jättebra! Det var så jävla kul! 5 månader sen sist ju. Det är seriehoppning om två veckor och då kör vi fan. 
Igår pluggade jag massa differentialekvationer och det var skitkul och gick jättebra... tills den sista uppgiften. SHIT vad arg jag blev på den. På kvällen övningskörde jag med pappsen och körde till Hemköp, köpte lite godis och Pepsi Max och sen vidare till Sara. Jag, Sara, Alex och Ida hade mellomys! Åh det var så jävla underbart! Hade längtat hela dagen efter att få träffa dem. Efter mello blev det musik på högsta volym och en mycket lökig dans i Saras källare. Asså seriöst, då mår man alltså..!
Idag har jag pluggat hållbar utveckling inom biologin och varit och köpt lite kläder för imorgon ska jag och Isabelle på en studentskiva! Temat är -ist, så vi ska vara 80-talister! Ska bli så jävla kuuuuul! ÖÖÖL ♥
Hon sover hos mig sen och på tisdag är det bara upp och iväg till skolan som vanligt haha. Ojoj.. Har precis badat osv och nu blir det lite mer biologi-plugg och sen GG!

Hjahahha

In love with life. Ah det är så jävla bra.


Nyttig vecka

Brunch:
Havregrynsgröt med en skivad banan och blåbär. Ett glad vatten.

Middag:
Biff med grönsaker, lite dressing och några potatisklyftor och en baconskiva. Två glas light-must.

Kvällsmat:
En liten skål med yoghurt, K-special och solrosfrön. Ett glad vatten.

Extra under dagen som skulle bort:
7 st skumgummihjärtan (riktigt onödigt men nu är de slut så kan inte ta fler och kommer inte köpa!)

Imorgon börjar jag på riktigt med min matrensning.


Öl är bra

Min kära vän kände sig lite bättre igårkväll så efter Melodifestivalen möttes vi upp vid stationen och gick till Tigerbaren. Tog några glas och hade supertrevligt! Var ju lite dyrt efter ett tag men då kom några skitroliga snubbar och slog sig ner och bjöd på lite bärs och vin så det var lurre. Hahah åh de var så roliga haha. Vi var kvar där till stängning och sen gick vi ut ett tag (väldigt kallt dock) och sen drog jag och Ida hem till mig fulla och glada. Hahah kul kväll var det iaf! Hon åkte nyss efter en väldigt mysig frukost och nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Tror jag ska träna med Hannah idag och ev. skriva om mitt CV litegrann. MÅSTE kirra jobb! MÅSTEEE!

Spinning

Tja! Vaknade k. 08.30 imorse av alarmet och gjorde i ordning havregrynsgröt till frukost. Därefter åkte jag iväg till gymmet för ett spinningpass med Melinda på 45 min. Tycker egentligen inte om spinning eftersom jag mest får så mycket mjölksyra att jag inte blir andfådd för att jag inte kan ta i till max. Tydligen är det en vanesak men jag vill inte testa den teorin. Mina ben var döda efteråt men ville höja pulsen lite till innan hemgång så jag sprang någon kilometer på löpbandet. När jag kom hem duschade jag  och fixade i ordning yoghurt och flingor och kollade på GG. Underbart! Skulle egentligen dra ut idag men Ida blev sjuk så ska mysa med familjen lite till hihi! Imorgon blir det träning med Hannah! Tagga! Ska kaga tacos nu, puss!



RSS 2.0