Kick

Kan bara säga att livet känns lite lättare när man får köra bil. Körde igår för första gången, runt på vägarna i Rosers i 50 knyck. Fett coolt.


Paus

Jag kommer inte blogga på ett tag. Men ni lär ju liksom klara er utan mig, det har jag fått jävligt klart för mig


Ostabilt

Jag vill bort härifrån.


Tinto

Jag jättetaggad på att hoppa Fuxelito imorse, har saknat honom jättemycket, men så kom jag till stallet och såg att någon annan som skulle rida igen hade fått honom. Då blir man ju bara liite besviken. Jag fick Tinto jag. Det gick inte så bra i början, men sedan gick det bättre. Vi hoppade väldigt lågt idag, tråkigt. Han fick lite fart där i slutet, då hoppade han jättebra! Han blev också väldigt mjuk i slutet, Tinto liksom. Jaja, längtar tills nästa träning som en galning, då blir det me and my pownie <3


It's not for all of us

Rosanna fick ont i magen så det blev inget. Vet inte om jag ska skratta eller gråta, för allt är så jävla standard. Just nu känner jag mig så himla liten. Liten och obehövd. Jag har aldrig känt det här förut. Aldrig har jag varit så här trasig. Som ett litet skräp alla bara kan kasta i papperskorgen när de vill, och sedan plocka upp någon gång ibland för att trampa på det.


Intervall-träning

Skoldagen flöt på som vanligt idag. Ganska chill matte på morgonen, sedan kartkunskap på idrotten, lunch och fysik! Direkt när jag kom hem hoppade jag i mina träningkläder och skyndade till hemköp. Där mötte jag upp Lina och sen bar det iväg mot stationen. Vi körde backträning ganska länge och avslutade med vanlig löpning. Blev ca. 8 km och 1 h höll vi igång. Mycket bra! Sen blev det in i duschen på en gång och snart nu ska jag skynda mig till tåget och hämta en CD av Marielle som hon har fixat ihop. Det är alla gamla hemmagjorda filmer på mig, Marielle, Sanna och Agnes när vi var lite mindre. Underbart roligt att ha kvar och att få se igen!


Trött och tired och cansada och müde, allt på samma gång

Jag är väldigt trött ikväll, övertrött. Jag slog på en rulle oth för länge sedan, men låg kvar i soffan flera timmar efter att det slutat för att jag knapp orkade ta mig upp. Det som fick fart på mig var faktumet att min telefon avled där mitt i mitt instagram-bookande. Alla, följ mig på instagram! Jag heter för- och efternamn ihop, detsamma gäller rumble. Imorgon ska jag först träna intervaller i backe efter skolan, och sedan kommer min älskade vän Rosanna to town! Har saknat henne så himla mycket. Vi ska ha myskväll och hon sover här också hihi, underbart <3

 


Öppet hus

Åh hihi min skola är så mysig på kvällen. Musik överallt, fika och roligt folk. I slutet visade idrottslärarna dansklippen i aulan, haha så kom vår upp där när vi inte var där. Jag och Elin stod och dansade till vår låt på plan 5 och sen kom någon och ba "vi såg nyss er på duken". Haha så otroligt fail. Ja så kan det gå. Nu ska jag sätta mig och plugga vägmärken, pappa har köpt hem körkortsboken och lite annat, snällt! <3


Inte utan skolan

Så löd min rubrik på nationella. Tror det gick helt okej, hoppas på det bästa! Har varit hemma i snart 2 h men har inget att göra. Ska nog sätta mig framför tv:n och äta lite lunch. Sen ikväll är det öppet hus på Väsby Nya, ska bli trevligt. Man får ju liksom en biobiljett så varför inte?


Nervöst

Snart kör vi...


Ingen rubrik

Jag är förvirrad. Jag ska fortsätta mitt pluggande, hoppar från matte till svenska. Nationellt skriftligt prov i svenska imorgon bitti. Jag måste läsa på och vara förberedd. Shit vad de förväntar saker av en.


Svenska

Min älskling! Vi sitter och tråkar i klassrummet och väntar på svenskaläraren. Vill sluta cirka - nu. Matten var asseg, fattade inte så mycket, men kemin imorse var helt okej! Slutar 15.10 tror jag och sen blir det hem och gräva ner sig i matteboken. Tagga till riktigt ordentligt.

Godmorgon!

Hej, astrött tjej här. Drömde världens underbaraste dröm. Justin bieber och massa från DH och OTH var på något tivoli och jag var också där hihi. Vi tog massa kort med dem, men sen vaknade jag ju :(

Sovmorgon på morgonen, har kemi kl. 09.20, lunch, matte och svenska. Idag blir det ingen träning tror jag, måste faktiskt vila någon dag här i livet.


Kisses

Heeej. Nationella gick skitbra idag! Kändes hur awsome som helst. Det började kl. 08.30 och höll på i 2 h men jag var klar efter 1 h 10 min så det var ju hur gött som helst. Efter svenskan väntade vi i typ 1 h på att ha engelska i 20 min men då blev det ingen engelska. Onödigt. Sen lunch och idrott. Jag gick ut på en liten prommis med mina älskade hörlurar i det finfina vädret. Skönt! Sen tillbaka för 1,5 h matte. Gjorde 3 uppgifter typ. Nödvändig dag, check. Skyndade mig hem och sen cyklade jag tillsammans med Lina till stallet. 1 h markarbete och sen cykel hem. Det blev 10,3 km. Ain't bad. Nu har jag duschat ätit middag och lite annat. Alldeles strax börjar DH, Mike's begravning, fy fan vad jag kommer gråta!!

Markarbete

Läs om dagens ridpass på bloggen!

Lista

Idag är det… en speciell dag - DESPERATE HOUSEWIVES KL. 21.00 !
Idag tycker jag om… att jag ska till stallet!
Idag har jag… skrivit nationellt prov i svenska
Idag borde jag… inte äta onyttigt
Idag tycker jag…  att jag borde ha lite finare kläder i skolan

Förra veckan med ett ord: boring
Veckans bästa: hoppträning på lördag (untz)
Veckans värsta: skriftligt np i svenska...........
Dagens värsta känsla… ångest
Dagens bästa händelse… Scorade på rumble (om någon vill köra mot mig så heter jag för-och efternamn ihop)
Dagens hiss... Träning! Det har blivit så himla inne att träna och tänka på vad man äter. Det hissas!
Dagens diss… Facebook + facebooks små attention whores-fjortisar. Så jävla låga människor som sitter och söker uppmärksamhet. Helt jävla sjukt. Så pinsamma, jag dör.

Idag är jag nöjd med… Mitt hår hihi, flätade lite osv.

Idag är jag missnöjd med… mina låååår, mina lååår, mina låååååår dundundun.
Idag saknar jag… vänner
Idag avskyr jag… fjantiga jävla fjantar! 
Idag älskar jag… äkta människor
Just nu ska jag… ha idrott -.-


Ny vecka

Måndag innebär alltid sovmorgon, spanska, lunch och 3 h NO-lab. Det var faktiskt kul på kemilaben idag, för första gången typ. Förstod äntligen oxidation och reduktion, knepiga grejer det där.
När jag kom hem drog jag ut och sprang igen - 7,5 km blev det idag, sedan sa mina fötter ifrån, har så himla mycket skavsår. Måste verkligen ha andra skor! Imorgon bitti har jag np i svenska (läsförståelse) så vi får se hur det går. Den brukar ändå vara rätt chill, har däremot panik inför skriftliga på torsdag (!). Nej men morgondagen ser jag fram emot! Ridning står på schemat, hoppas verkligen på dressyrpass igen för jag orkar verkligen inte med en uteritt, så himla onödigt. Visst, det är asmysigt att galoppera ikapp i skogen men jag lär mig nada.

4 månader

Den längsta tiden i mitt liv. Detta inlägg ska inte handla om mig. Sånt där hatar jag. Idag är det 4 månader sedan min vän Sanna gick bort. Jag vill bara skriva av mig, vill inte att någon ska tycka synd om mig eller något, bara läsa liksom. Sanna var en väldigt fin och busig person. Hon förstod alltid mig, tänkte likadant. Hon hade det där lilla extra som inte alla har, glimten i ögat. Hon var en av mina allra bästa vänner när jag var liten, ända upp till 7:an. Något hände, vi tillhörde inte samma vänkrets längre. Jag önskar verkligen att jag hade tagit tillvara på tiden jag faktiskt hade med Sanna. Det var ändå 10 år tillsammans. Vart fan tog de åren vägen? Jag saknar dig.

Bara lite bilder

Söta klasskompisar man har hihi.
Gott med tallbarrs-te i skogen med klassen (y)
Älskling!

Sunday

Tjohuue. Vad har jag gjort ikväll då? Umgicks med Marielle under dagen och sen när hon drog iväg satte jag mig och pluggade lite matte. Sen oth på det. Innan maten träffade jag Lina en sväng och powerwalkade - 1 mil blev det idag! Mysigt var det, och när jag kom hem blev det mat och oth igen. Alldeles nyss satt jag och pluggade matte igen. Gick sådär. Klarade i alla fall en uppgift som inte ens pappa klarade så jag kände mig ganska stolt. Och nu sitter jag och har superont i ryggen blöö. 

Fick en kommentar på mitt mystical inlägg igår om ett projekt. Den gissade i alla fall rätt - jag och några roliga människor från VäRK håller på att starta en blogg om livet som lektionsryttare. Det ska bli väldigt kul faktiskt! Kan ju avslöja bloggadressen nu i alla fall. Den har ingen design ännu och bara något litet inlägg så där, men är under konstruktion ;) Klicka här -------> VäRKryttarna

Veckans träning

Vill ni se sånt här oftare?

Youuuuuuuuuuuuu

Heeiii. Sitter här med Maribooolie och tar äckligt fula snygga kort! Pussaaaar :*

Something I love with all my heart

Jag har aldrig någonsin hört en så här bra låt förut. Herre min skapare. Jag är mållös. Spelar ingen roll hur ledsen. Ligger och lyssnar på den här nu mitt i natten och helt plötsligt blev det party i min säng. Jag vill bara hoppa rum och dansa i mitt rum fullt ös medvetslös!


-

-


17 - En bild på dig själv som du är nöjd med.

FUCK PÅ LIVET. LIVET LEKER INTE. USCH. BLÄ. JAG SPYR.

Project coming up

Nu när jag inte har så mycket att skriva om kan jag ju passa på att berätta att jag tillsammans med några andra håller på att starta upp en ny blogg, en speciell blogg. Säger inte mer än så idag.

Lördag

Idag har jag varit i Sollentuna centrum, varit ute och sprungit med Lina (8 km), ätit supergod middag, snackat i telefon med bästa Alex ♥ för jag kände mig ganska nere, och nu på kvällen har jag skypat med Marre. Nu ska jag krypa till sängs med lite tröstchoklad och oth. Äckel-lördag.

Sollentuna centrum

image description
image description
Åkte till Sollentuna centrum med mamma idag. Köpte denna och fikade på Espresso House!

Titta vem jag hittade!

Hahah jag är såhäääär uttråkad -.-


Ensammast på denna jord

Helt mobbad. Sittar hemma en fredag och har så tråkigt så inte är sant. Ååååååååh. Jag har massor med plugg att göra men vägrar göra det ikväll. Därför har jag inget att göra. Ingen att vara med. Så ensam. BLÖ.

Hdjdlfpflc

Är så arg. Jag vet inte riktigt varför. Kanske för att det är fredag och att jag kommer ha en så sjukt tråkig helg.


Provresultat-dax..

Matteprovet delas ut strax. Läraren sa att klassen aldrig fått så här dåligt förut. Hur fan ska det här gå??


Plättar

Mm så gott med mat! Men först hopp in i duschen! Vi var så duktiga i gymmet idag så jag förtjänar nog en kaka till efterrätt också hihi.


Huvudvärk, snuva, träning osv

Tjenare. Mitt huvud gör fortfarande ont. Tror jag är uttorkad. Min näsa går inte att andas genom. Är hur uttråkad som helst, har seriöst ingenting att göra. Orkar inte sätta igång med det nya mattekapitlet, kemin är inte kul någonstans och jag orkar inte. Om en timme sticker jag iväg med Lina till gymmet, ska köra lite lugnt eftersom jag är förkyld. Annars då. Jo juste, jag fick B på mitt fysikprov om elektriska laddningar, el osv. Ganska bra i alla fall. Haha alltid jag.. Spelar ingen roll om jag får E, D, C eller B, det enda jag tänker på är vad jag gjorde för fel som inte fick ett A. Jag i ett nötskal, suck. Sitter hursomhelst och lyssnar på 1D, inte likt mig, vad har hänt med mig? Jag som skrattade åt dem förut bara för att de är från UK. Haha okej, det är fortfarande löjligt, men de är faktiskt ganska bra. Snygga röster, men förstår inte hur alla kan tycka att de är skitsnygga för det tycker verkligen inte jag. Synd. Ingen slår Justin Bieber - he's got it all!

Mmm...

16 - En bild som är över ett år gammal

Pic från mina Capri times. Saknar lite ibland! ♥

15 - En bild jag har tagit som betyder något.

image description

Är inte det här något av det bästa som finns? När man kollar upp och ser att den kommer NU.


AJJ

Mitt huvud dödar mig igen. Tror jag har druckit för lite. Attans. Imorgon har jag sovmorgon och det är superduperskönt! Börjar 10.10 <3333333333333333333333333333333 eh oj jag råkade fastna med fingret på tangenten -.- Coolt. Nu ska jag gå ner och tvätta bort min äckliga mascara, det kliar som fan. ÅÅH hatar att jag är allergisk. Torsdag imorgon, det betyder en dag kvar till fredag. Och fredag betyder parteyy, woop. Haha lovar att det kommer sluta med att jag ligger i sängen med en chokladkaka och glor på oth - standard. Ahora me voy a acostarme porque estoy muy muy cansada y me duele muuuucho mi cabeza, joder. Besos.

Under the lights tonight

Heej! Kom hem för några timmar sen. Var ute på en pw med Lina i över en timme! Fick lite ont i röven hihi. På horze köpte jag en svansborste, haha vem bryr sig? Nu ska jag lätt åka till stallet bara för att borta alla ridskoleponniernas fula, äckliga svansar haha. Asså jag dööööör, jag har blivit HELT GALET kär i den här låten...
Helt sjukt.. den är SÅHÄR addicting. Skrämmande. Replay all night long.

Dagens

Nu sticker jag först till PrisXtra och lämnar CV och sen till Hööks för lite shopping med Lovisa. Pussar!

:(

BLÖÖ MITT HUVUD.

 


Mandolin

Tjenare. Min näsa dödar mig. Red Mando idag. Vi skulle ju egentligen rida ut men det började regna (YES) så Anna drog till med värsta dressyrpasset. Jag testade utan sadeln idag för att se ifall jag kunde inverka bättre på honom då. Det visade sig vara en jättebra idé! Han blev jättemjuk och lyssnade väldigt bra. Inte alls så åsnig i formen. Dock såg det ju såklart inte så himla fint ut med mig studsandes på ryggen, men efter kanske 10 minuter travade han superfint och var inte alls studsig! Fick dock supermjölksyra i magen under hela passet, det var riktigt jobbigt. Och JÄVLIGT ont i röven kan jag säga. Aj satans skavsår. Nu är det Desperate Housewives som gäller!

14 - Din profilbild på facebook.


Tidig lista över 2012 häär

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Vet inte riktigt..
2. Höll du några av dina nyårslöften? JA
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Haha nej.
4. Dog någon som stod dig nära? Ja, eller det var precis i slutet av 2011.
5. Vilka länder besökte du? Inga ännu.
6. Är det något du saknar år 2012 som du vill ha år 2013? Jobb. Fler vänner!
7. Vilket datum från år 2012 kommer du alltid att minnas? 3 februari - begravningen
8. Vad var din största framgång 2012? Svenskan i skolan, dressyren
9. Största misstaget?
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Nej!
11. Bästa köpet? Faktiskt ingen aning!
12. Vad spenderade du mest pengar på? Maaat
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Fuxelito, mina underbara vänner i skolan

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om vintern 2012? Fields of gold
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Grovt mycket ledsnare
16. Vad önskar du att du gjort mer? Umgåtts med vänner
17. Vad önskar du att du gjort mindre? Suttit hemma
18. Hur tillbringar du julen? Långt dit hörru!
19. Blev du kär i år? Nej.
20. Favoritprogram på TV?
Desperate housewives
21. Bästa boken du läste i år? The Notebook
22. Största musikaliska upptäckten? Ja det var ju en jävla bra fråga (y)
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Min canada-jacka :)
25. Något du önskade dig men inte fick? Kenza-jackan!
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2012? Var i skolan, gick på ett spinning-pass och åt tiger med familjen
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Ett JOBB.
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2012? Snyggare än förut, mer planerad liksom. Skulle t.ex. inte kunna tänka mig att gå i mjukisar i skolan, vilket jag bodde i under hela högstadiet.

29. Vad fick dig att må bra? Stallet och hästarna
30. Vilken kändis var du mest sugen på? Justin B !!
31. Vem saknade du? Sanna
32. De bästa nya människorna du träffade? Inte träffat nytt folk i år

Uteritt!

Ska börja dra mig mot stallet nu. Är ju sjuk och vi har haft friluftdag typ halva dagen och det regnade så jag är fortfarande frusen. Känns inte så där lockande att rida ut med gruppen ikväll, men vem vet. Det kanske bli galopptävling i skogen, standard haha. Nu ska jag bara byta om, puss.

80-talet, vart tog du vägen?

@ English. Strax lunch, sen allemansrätt och lekar i runbyskogen. (y)

 


Sjuk..

Jag som aldrig är sjuk. Tror senaste gången var när skolan precis hade börjat. Aja, någon gång måste man ju bli det. Det som är så tråkigt är att jag inte kan träna då. Hoppade det går över snabbt! Har rätt ont i huvudet, täppt och nyser konstant haha söt.. Nu ska jag kolla på "inför eurovision" med mamma. Godnatt!

Check på den du

Seg dag. Fysikprovet tog 1,5 h, helt okej. Det gick superbra tror jag så det känns bra! Tränade förresten på morgonen, det blev massa crosstraining, mage, rygg och röv. Puss.
Asgammal bild får ni här.

SÖT

Ville bara visa hur söt min hästsvans är. Godnatt!

Bilder från LB:n

Hästen var bäst idag! Han var så himla mjuk och fin på framridningen, okej lite kickar här och där, men ändå jättebra. Sen när vi började rida programmet blev han ganska seg och inte lika mycket på tygeln som innan. I galoppen kickade han en del, men annars gick det helt okej. Kan bara säga så här. Förra tävlingen med honom fick jag 6 % bättre och då red jag både fel och som en jävla kratta. Den här gången var han ganska fin i formen, red inte fel och det gick typ dubbelt så bra som förra gången. Ändå fick jag skit-procent. Det är konstigt det där med domare. En del är så sjukt stränga och en del bara blundar för ens misstag. Borde egentligen vara samma domare varje tävling, men det går ju inte liksom.

12 - 15 saker som ni kanske inte visste om mig.

  • Jag kunde alla världens flaggor när jag var ca. 10 år. Nu kan jag ca. hälften. Men jag vet vart alla länder ligger på kartan i alla fall, så något kommer man ihåg.

  • Jag sover bara med en kudde pga. att jag inte orkar byta massa örngott när det är dags att byta lakan.

  • Jag har en FUL sida och en helt okej sida utseendemässigt - hatar när folk tar kort på mig från vänster. Totalvägrar!

  • Jag har ytterst svårt för att slänga saker jag inte använder längre. Jag tycker det är jobbigt och tänker alltid att jag någon gång kommer använda det, vilket jag ALDRIG kommer göra.

  • Jag är allergisk mot smink, hudkrämer, nickel, silver, guld, diskmedel och lite till.

  • Jag är rädd för att misslyckas eller inte förstå saker. Om jag upptäcker att jag är dålig på någonting får jag lite panik och övar och övar tills jag blir bra.

  • Jag tycker mycket om att sjunga, spela piano och gitarr.

  • Jag känner mig så otroligt bortkopplad från världen, som om jag inte hör hit. När jag är med vänner har jag absolut ingen aning om vad jag ska säga utan att låta helt knäpp. Jag bryr mig alldeles för mycket om vad andra tycker. Därför är jag oftast tyst och låter andra sköta jobbet så jag slipper göra bort mig.

  • Jag vill av hela mitt hjärta ha en egen häst.

  • Jag föredrar mellis framför riktig mat. 

  • I början av det här året insåg jag att livet inte är till för mesar. Life's a bitch and then you die. Someones dies before the bitch has arrived, but a few of us get killed by her.

  • Sedan september 2011 har jag gått ner 6,5 kg.

  • Tränar 4-5 ggr/v, annars blir jag galen!

  • Jag tror inteGud gud. 

  • Jag ligger på en spikmatta varje kväll i ca 20 min innan jag somnar, underbart.

Underbart gammal bild på mig och Melinda.

Tönt

Haha asså nej... Ligger här i sängen och kollar på oth säsong 8. Har precis smällt i mig en hel chokladkaka, lite onödigt kanske såhär i efterhand. Men kom på nyss att jag ska tävla imorgon och blev pang bom nervös! Men hallå? Det har aldrig hänt inför en dressyrtävling förut. Säkert bara för att jag är så taggad och har höga förväntningar. Han gick så himla fint idag på hoppträningen! Han hoppade superbra och blev riktigt mjuk. Bästa pownisen! Godnatt <3


New cut

Slingade och klippte på hår/nagelfixet idag. De var jättetrevliga och duktiga. Är jättenöjd!


11 - En bild som är från när jag var liten.

En väldigt gammal bild på mig hemma hos farmor & farfar i Boden. När jag var liten ÄLSKADE jag att prova alla farmors klackskor som hon har i sin garderob. Det var typ det bästa jag visste!

10 - Två saker jag inte skulle klara mig utan.

Har bloggat skitdåligt under lovet, speciellt slarvat med 30-dagarslistan..
- Det man inte klarar sig utan är väl något man använder eller behöver varje dag. För min del är det tv-serier som gäller. Varje dag.
- Min älskade iPhone! Ni som inte har en iPhone vet inte vad ni går miste om... ♥

120413

Alla dessa fina bilder har Sofia tagit idag! Har massor, kommentera om ni vill ha fler!

Photoshoot

God morgon! Ska strax äta lite lunch och sen dra mig mot Sofia. Ska agera lite modell så ni får lite fina bilder i bloggen att titta på ;)
Haha hittade en riktigt gammal bild på oss två.. 2010. Jag hade sminkat Sofia litegrann och sen tog vi bilder med någon fjärkontroll, och det var tydligen så himla roligt kommer jag ihåg - för fjärkontrollen syntes på nästan alla bilder... :ö

Anna & Star

Följde med Anna til stallet igår och fotade när hon hoppade ute med Star. Det gick jättebra!

Seriedressyr I på söndag!

Startlistan kom upp imorse, såg att jag ska ha Fuxelito! Är ganska taggad faktiskt, får bara hoppas på att han är på bra humör, och om inte så får väl jag göra honom glad i alla fall! Vi startar LB:1, har faktiskt inte ridit det med honom förut, det var LB:2 om jag inte minns fel. Men det ska nog gå bra, det är ju inte direkt ett svårt program. Nu ska jag sticka iväg och fika med Lovisa, pussar!
Haha asså jag orkar inte hur dåligt det gick förra gången.. Red som en kratta (på en sur gris). Det ska det bli ändring på!

Imorgon ska det köttas!

Imorgon drar jag och Lucas till gymmet vid lunchtid och köttar galet. TAGGA!! Nu ska jag bara spela lite rumble med pappsen och sen sova! Puss :*


Tisdag kväll

Tjohoo, hemma från stallet. Red mandopando idag, gick helt okej. Nu blir det desperate housewives och chokladbollar! Mums!


13 - En sak jag önskar jag fick uppleva igen.

Jag och min Melinda i Spanien i somras förra året! Den resan var helt magisk, vi hade så himla roligt med våra vänner där i Manzanares! Vi ska åka ner dit nu i sommar igen, gissa om jag längtar? :)

Älskade Lotta

Idag är det 4 år sedan du gick bort. Jag drömmer faktiskt fortfarande om dig ibland, och du finns fortfarande i mina tankar. Nu ska jag till kyrkogården, pussar älskade läsare, ta hand om er <3


Såjaa

Cyklade som sagt till stallet i panik och anmälde mig till seriedressyren! Fick då dagens träningspass - 10 km fram och tillbaka. Mycket backe, så det kändes ju skönt! Jag bestämde mig i sista sekund för att anmäla mig på:
1. Yoda (LB:1)
2. Fuxelito (LB:1) även fast han var hemsk förra dressyrtävlingen.
3. Mandolin (LC:1)
Låter det bra eller? Jag har ingen aning hur det här kommer sluta. Yoda har jag bara ridit en gång och det var hoppning, Fuxelito är GANSKA special och Mando är en gammal liten D-ponny jag inte har så stor koll på. Ska dock testa honom imorgon efter ett rätt så långt tag, ska bli kul!


Fail

Brb, cyklar iväg till stallet.


Väntar på Hanna!

Hejhej! Har tränar idag, typ det enda vettiga jag gjort på det här lovet. Har så himla tråkigt hela tiden. Jag körde 10 min crosstraining, 20 min cykel och 25 min styrketräning. Skönt! Igårkväll var det påskmys-filmkväll hos Melinda med Rosanna, mysigt! <3 Nu ligger jag i sängen, spelar Rumble och väntar på att Hanna ska pallra sig hit, har saknat henne massor!!


Who hasn't?


HAHAH..

Asså nej.. Facebook blir bara och värre för varje dag. "Åh nej den bilden tog jag inte alls för att visa mina boobs", "Åh det är så synd om mig", "Kan alla tjejer öppna ögonen istället för benen?", "Men jaa kan alla sluta bomba med att det snöar ute, det här är ingen jävla väderleksrapport". Vad är det ni vill?
Samma skit varje dag, replikerna är standard och jag kan enbart skratta åt alla patetiska småungar. De som tror sig ha det jobbigt och är svagast vill att hela världen ska veta det och tycka synd om dem, medan de som har det värst är starkare och håller det inom sig istället för att söka uppmärksamhet. Det är faktiskt sant. Jag spyr. Ta en titt på Facebook och se vilka det egentligen är som sitter och fjantar sig bakom skärmen, the ones who are the weakest.


Lilla lillebror

Cykeltur i hagelstormen men bästa lillebror!


So say hello to falsetto in three, two

Morning dudes.


Just chillin' in my bed

Är så galet taggad på att springa! Sprang 7 km igår och idag en kortis med pappa på 3,6 km. Älska! Det går så jäkla bra nu. Sprang 7 på under 42 min och idag hade jag en snitt-tid på 5:42 min/km. Not bad! Ska nog springa imorgon igen skulle jag tro.


Lite nytt i garderoben!

Jeans - Gina tricot, 499 kr
Topp - SALT, 299 kr
Skjorta utan ärmar - Gina tricot, 149 kr

Sara Sara Sara Sara Sara Sara

Sitter och skypear med Sara här en fredagskväll.Snackar om allt mellan himmel och jord och skrattar åt gamla bilder!
Oh, skulle ni inte vilja dejta oss? :*

9 - Fem bilder från ett minne 2011.

Missuppfattade dagens "grej" men skitsamma!
Jag och mitt hjärta Sara i höstas!
Onepeace!
Jag och mitt hjärta igen!
I gamla gulle-skolan i somras <3
Donken-dejt med Alex, Sara och Linnéa i början av dec förra året. Haha ja.. behöver jag ens förklara? ;)

8 - Två saker jag längtar efter.

- dagen då jag tar mitt körkort! (Däremot längtar jag INTE tills dagen jag fyller 18 år, vilken hycklare jag är.)
- Skolavslutningen 2012! Så galet taggad på den dagen!

7 - Någon jag saknar.

Det finns många jag saknar. Personer som alla saknar, såna som man inte vill erkänna att man saknar, de man inte får sakna och just den där speciella personen just jag saknar.
Behöver inte säga så mycket mer.

Jag är så himla lycklig!

Bilden säger allt! Så himla glad :D


GODIS

Nu drar jag och pappa till centrum för att köpa MASSOR med godis. Varför får ni inte veta hehe, bara att. Puss!


I did it!

Innan var jag så nervös att hela jag skakade. Jag fick typ ryckningar i mina ben, sjukt läskigt. Men det gick riktigt bra faktiskt! Jag fick massa beröm efteråt så jag blev så himla glad hihi! Alla var riktigt duktiga på att redovisa, det blev väldigt djupt och sorgligt. Nu firar jag hemma med mellis och oth. Pussar!


6 - En blogg jag läser varje dag.

En blogg jag läser varje dag är http://evelinaj.blogg.se ! Assnygg pingla som ger massa träning- och mattips och inspiration! Riktigt bra blogg :)

Yoda

Fick hoppa en för mig ny häst idag igen. det var jättekul och gick ganska bra! Jag fick Yoda. Har ju sett hur han är på hoppträningarna, och till min förvånan gick det helt annorlunda idag. Han hoppade finfint! Jag tror jag ska anmäla mig på Yoda på seriedressyren faktiskt! Har dock inte bestämt mig än. Nu ska jag snabbt öva svenskatalet och sen blir det desperate housewives!!


Ångest

Matteprov imorgon. Jag har pluggat hela eftermiddagen och kvällen. Skit är vad det är. Och nu behöver jag sömn, men min kära granne insisterar att ha på TV:n på högsta volym. Skit ner dig. Frustrerad. Svenskan blir inte heller som jag tänkt mig eftersom klantiga jag glömde ta med en källa i talet. Nu måste jag ändra massa men det kommer jag inte hinna! Hejdå breee detta kommer ta sig.


5 - Två webbsidor som jag ofta är inne på.

- Facebook. Standard. Dock hatar jag det mer och mer för varje dag som går..
- Dayviews (gamla bilddagboken). Det är här jag lägger upp alla hästbilder och skriver mer om ridningen. Ifall någon är intresserad så heter jag @eericamaria där!

Ny vecka!

Fy fan vad skönt det ska bli med påsklov på torsdag. Herre! Jag har inte lektion förrän kl. 11 så jag tänkte chillerilla hem à ett tag. Äta frukost, plugga matte osv. I eftermiddag tänkte jag lämna lite Cv:n faktiskt, lite läskigt.. Annars inte mycket mer. Kommer köra matte stenhårt i alla fall. Prov i morgon och nu jäklar ska jag inte få tillbaka ett C+ till. B ska jag ha, minst. SATSA. Sen har jag svenskan att öva in också.. Äh, god morgon istället.


4 - En gammal bild.

En gammal bild på mig och mina lillebrorsor. Alla funderingar om varför jag är lite knäpp och galen så är svaret på frågan - inspirerad av mina bröder. De är jobbiga som fan, men samtidigt ljuset i mitt mörker och galet sköna grabbar. Jag älskar er av hela mitt hjärta ♥
Jag, Samuel, Lucas och Jacob. Eller som vi kallar varandra: Sarböl, Sibel, LökL och Töbel. Yes, I told you so.. and don't ask why ;)

Gymmat.

Sådärja. Hemma från gymmet. Började med pw i 10 minuter på löpbandet, sedan sprang jag lite mer än 2 km i högt tempo (motsånd 11,5), ca. 5 min/km. Shit vilken förbättring jag märker på min kondition. Det var sjukt skönt! Sedan som avslutning - 5 min crosstraining. Därefter deltog jag i 25 min på ett medelpass, men det var en astråkig ledare så jag hoppade av och avslutade med 30 min styrka. Sen gick jag hem. Nu har jag duschat, ätit, pluggat bråkat lite med pappsen - förstår verkligen inte förflyttning av parabeln och hur det blir med parabelns nya ekvation. FÅR RÅDAMP. Så nu sitter jag och övar på svenska muntliga np. BLÄ. Typ SÅHÄR otaggad och nervös. Vi hörs!

Matte

Hey hoe let's go, taggtråd inför provet på tisdag.


3 - Tio sanningar om mig.

  • När jag var liten brukade min pappa sjunga "New York, New York" för mig när jag inte kunde somna. Älskar fortfarande när han sjunger den!

  • Jag är pedantisk. Jag är väldigt noga med grammatiken när jag pratar, och det första jag tänker på när jag ser en text är ifall det finns några särskrivningar osv. Jobbigt! Dessutom när jag sopade omklädningsrumsgolvet idag i stallet kunde jag inte sluta förrän det var helt rent - var nära på att missa bussen. Sen ska vi inte tala om hur perfekt lakanet ska vara bäddat i sängen. Och jag viker även smutstvätt innan jag slänger det i tvätten osv. Ganska pinsamt huh?..

  • Jag tycker egentligen inte om godis längre, men jag äter det ändå varje helg bara för att det är en vana sedan man var liten.

  • Jag är inte redo att fylla 18 än. Jag känner mig exakt lika gammal som när jag var 13-14 år. Tiden går för fort!

  • Jag började i en hoppträningsgrupp för snart två år sedan pga att jag var hopprädd - vilket jag fortfarande egentligen är. I början av varje träning blir jag nervös bara av att värma upp på ganska 70 cm, men sedan går det snabbt över och då är det bara superkul! Undra om det någonsin kommer släppa?

  • Jag tycker facebook är rena attencion whore-sidan. Fy vad patetiska alla är där.. "Gilla om du vill bli dagens katt på min blogg!" SUCK. För det första.. vem fan kom på att kalla en snygg person för "katt"? Är katter snygga eller? Nej, de är håriga och sura och rivs. För det andra, snälla.. hålla på och ranka folk efter utseendet på sin blogg. Asså nej.

  • Jag försöker börja gilla One Direction, men det går inge bra.. för jag tycker inte att de har DET. För det första.. de är från UK (blää på dialekten), och jag tycker inte att deras låtar är så speciella. Inte är de snygga heller. Inte heller speciellt bra röster som sticker ut. Nej, varför försöker jag börja gilla dem för? Jag håller mig till min GUD, Justin Bieber ♥

  • Jag har bott i Sundsvall, Luleå och på tre ställen i den här kommunen. Men annars när folk frågar så säger jag att jag är från Boden, Norrbotten.

  • Mina två bästa vänner när jag började 6-års var Sanna och Marielle. Tänker ofta tillbaka på den tiden. Nu har Marielle flyttat och Sanna.. saknar jag varje sekund ♥. Tänk vad livet förändras.
    Sanna, Marielle och jag i 7:an <3

  • Jag är löjligt allergisk mot all sorts smink.



RSS 2.0