Taggad brudish

Hejjj. Jag är fortfarande sjuk, men det stoppade inte mig från att dra till skolan och smitta ner lite folk ;) Kolla på den nyaste Pirates of the Carribean med pappa, Lucas och jacob. Den var helt ok asså. Sen gjorde jag lite flätor och nu måste jag sova - HOPPTRÄNING IMORGON! Wooooop ska bli askul! Vi ska hoppa lite högre imorgon och hoppa bana och så eftersom det är sista hoppträningen innan tävlingen. Träffar ju Lovisa i stallet imorgon då, och sen ska vi umgås hela dagen och sen ha myskväll med B&J osv + Desperate Housewives, vår tradition. Visste ni förresten att DH börjar nu på tisdag igen? AWSOME. Sista säsongen 4-ever. R.I.P.
Hoppas jag slipper ta ut flätorna innan träningen. Hjälmen kanske trycker på, hoppas inte!
Godnatt.

So sick - Ne Yo

Det gillar vi inte! Jag och mamma åkte till centrum och köpte sushi till lunch idag och käkade framför Svenska Hollywoodfruar. Mysigt! Sen efter några timmar kom Elin och hälsade på. Vi kollade en stund till, lyssnade på musik, snackade om allt möjligt och pluggade i några timmar. När hon gick hem sen kollade jag så att sporrarna passade och det gjorde dem. Sen hoppade jag in i duschen på momangen! En riktigt behövlig långdusch. Skrubbade hela kroppen med skrubbhandske men det gjorde ganska ont, för eftersom jag är sjuk är jag helt öm i hela kroppen av feber och massa sånt. Inte kul. Men jag måste bara säga att nässpray är verkligen helt underbart! Eller egentligen hatar jag nässpray eftersom det alltid brukar svida, men idag skulle det fan inte gått utan. Och på tal om andra grejer så låter jag - inte så mycket. Är väldigt hes, så vi får se hur det går imorgon när vi ska spela in filmen i skolan om jag nu ens ska dit imorgon.. Hoppas det i alla fall.
Nos vemos mañana biatches.

Love you


Hemma idag

Har knappt sovit något inatt. Låg och vred och vände på mig långt inpå småtimmarna och jag frös massor. Sen på morgonen vaknade jag av att jag typ svettades sönder ?! Kunde inte somna om, så jag gjorde frukost och kollade på O.C. Lagom mysigt på en torsdagsmorgon! Hade egentligen bara tre lektioner idag så jag missar inte så mycket men jag måste ändå plocka fram matten, annars kommer jag ligga efter. Sen i eftermiddag ska jag möta upp Nathalie lite snabbt och låna ett par sporrar som hon snällt ville låna ut. Är rätt nervös inför söndag. Min första LB:1 a, och första gången på storhäst, men det ska bli grymt kul! Lovisa, och Hanna tror jag, ska vara där och hjälpa till lite med mina nerver ;) Toan kallar, have 2 go!

Rosanna

Jag tänkte berätta för er om en av mina bästa vänner, Rosanna! Hon är typ världens gladaste tjej, men lite humör på toppen. Hon är verkligen världens roligaste och mysigaste människa. En riktig pudding också ska ni veta! Supersnäll och man kan lita på henne till 120 % all day every day. Vi lärde känna varann när hon började på Runby skola i 3:an. Jag kommer såväl ihåg den dagen. Hon kom första skoldagen med en fleece med hästar på. Söt! Kallade henne för "Bojjo Bajhög" och fråga inte varför. Vi brukade alltid göra teatrar och spela upp för klassen och massa mer. Riktiga busfrön. I 5:an kanske, skulle jag tro, började vi kalla varann för "Gosebjörn", visst är det gulligt? Hihi i alla fall, vi kallar varann fortfarande för det! I 6:an var vi inte så mycket längre, för vi hittade typ andra kompisar att vara med. Jag började vara med Agnes jättejättemycket t.ex, och Marielle också, fast henne har jag ju känt typ hela mitt liv känns det som, eller i alla fall 11 år. Men en dag i 7:an kom jag på hur mycket jag saknade Rosanna, så jag satte mig vid Rosanna, Annelie och Melinda (som var riktigt tajta på den tiden) på lunchen och snackade massa med dem. Vi hade verkligen sjukt roligt och skrattade som bara den! Det var då vi började umgås mer igen. Hihi jag är så glad att jag satte mig vid dem på den lunchen. Så glad. Sedan dess har vi bara blivit bättre och bättre vänner, och vi försöker hålla kontakten nu när vi går i olika gymnasium, men det är svårt. Men vi har faktiskt bestämt att vi ska ses och göra något ganska snart. Jag har så många roliga minnen med dig Rosanna, jag har haft så himla kul under alla åren i skolan, det ska du veta. Och jag är så tacksam över att han en vän som dig. Alla, missförstå mig inte, jag har många underbara vänner så ingen får få för sig något annat. Jag saknar dig jättejättejättemycket, älskar dig massor min fina vän. Puss. ♥
'
Tider det.. gosebjörn ♥

Luna

Haha höll typ på att bajsa på mig nyss, så nervös var jag. Haha nejdå, men jag kom på att startlistorna kanske hade kommit upp på VäRK:s hemsida, och så hade de det! Jag fick Luna, som jag aldrig ridit förut. Hoppas det går bra då! Måste få tag i ett par sporrar nu på stört.. Usch jag har väldigt mycket feber, så skoldagen var väldigt lång! Som tur var behövde jag inte ha mattelektion i 1,5 timme, utan jag och Linnéa hade tid hos skolsytern för hälsokontroll, vilken gick very good. Fast hon sa dock att jag behöver sova mer + att jag måste minska min tv- och datatid ganska mycket.. För det är sömnen + tv/data som orsakar min trötthet. Man ba nähä? :O
Nog om det. Efter skolan åkte jag till stan och träffade Agnes, Marielle och Sofia för att dra och fika på standardstället Muffinsfabriken. Ett jättemysigt kafé btw! Väldigt mysigt att träffa dem igen. Men muffinsen smakade inte så mycket eftersom jag är helt täppt i näsan, tråkigt. Nu på kvällen har jag hjälpt Lucas med matten, potenser my specialty (not) men han lärde sig tror jag. Nu blir det antagligen glass med laktitssås för min hals (alltid bra att ha en ursäkt) och kanske något bra tv-program (haha det går inte att sluta). God jul.

Lidi Gästbloggar :)

Hej Saras läsare...
Sara har feber o mår skit dåligt så då tar jag hennes plats o gästbloggar :) Vet ni vad jag skämde ut mig totalt.. Jag hade en peruk på mig igår:) heeejdå.

Nej...

Det var ingen ridning idag, hade glöm att det var teori.. Men det var kul ändå. Lärde mig mycket om utrustning! I alla fall. Lovisa berättade i stallet att hon kanske ska sluta på Sättra. Jag började storböla mitt i stallet.. Vi stod och kramade varann jättelänge! Det här hade man aldrig kunnat trott för 1 år sen. Moa har slutat, Elina slutade nyss och nu Lovisa också. Har nästan ingen kompis kvar där nu.
Om du nu slutar, kommer jag sakna dig jättemycket min vän. Kommer aldrig glömma våra galna stunder, älskar dig ♥

Förkylning på ingång..

Hejsan, jag har haft en nys i näsan hela dagen och den vill aldrig bryta ut. Gick på promenad på gympan med Sewa och Lydia. Haha Lydia hade på sig en blond, asful peruk typ halva dagen. Fy fasen vad vi skrattade! (JAAAAAA DÄR KOM NYSEEEEN!!!!). Sen på focustiden hade vi askul som vanligt. Haha Daniel, så skön! Vi filmade vår teater och det gick så fel hela tiden. Måste lägga upp några klipp här sen! Aja nu måste jag byta om. Dressyrlektion på Sättra nudå! Kollade förresten hemsidan och startlistorna har inte kommit upp än (asnervös..). Hejs!
:D

Ont i halsen

Jag tror jag börjar bli sjuk, gör lite halvont i halsen och är småhostig. Det gillas inte, för jag hade tänkt träna idag. Äh, kör ändå. Tanken slog mig igår att vi faktiskt har kvar dansmattorna från den gamla goda tiden! Ska plocka fram dem ikväll efte rjag har pluggat tror jag och danzzza lite lätt sådär. Älskar såna här minnes/barndomsgrejer! Tummen upp till det! Nu ska jag sätta mig med matten och fysiken. Det handlar om potenser och frittfall.

Maria

Jag och Maria får stå för bilden, hon ska bara äta lite middag först, sem ska vi snacka på skype! Har inte pratat med henne på 1,5 månad eller något sånt skulle jag tro. Saknar henne och de andra i Spanien väldigt mycket! :)

Just so you know..

Rekommenderat dagligt intag (RDI) av jod

  • 150 - 200 mikrogram

 

Huvudföda som ger oss detta grundämne

  • Det enda sättet att få i sig jod är att använda salt innehållande jod i all mat man saltar.

 

Problem och symptom som kan uppstå om du får

för mycket av grundämnet i kroppen

  • Doser över 1000 mikrogram kan rubba sköldkörtelns funktionalitet.

Lite bra fakta att veta såhär i livet.

Fade into darkness

It took a while to readjust. But this is good. New life, new friends, new school. It's different, it really is. But in a good way. Me gusta mucho, estáis en mi corazón. Life's good. Älska livet. Aa bra hej.

Fy fan vad skönt folk

Hemma igen från Shimas fest. Haha det var muy LOCA. Haha fi fan vad vi mellanmjölksmänniskor är blyga egentligen. Haha det dansades indiskt och persiskt och en massa dougie (ÄLSKAR DOUGIE, SÅ SJUKT SNYGGT) och massa mer! Musiken bara pumpade och väktare kom hahahhaha men det gjorde inget. Hade skitkul verkligen! Vi åt mat på govlet allihopa och sen fett god tårta. Shima var asduktig på att dansa, typ värsta hinduprinsessa :O Oh my..
En sjukt annorlunda kväll, ska bli kul sen när jag ska ha, kanske blir lite dans ? ;)
Älskar er mina fina tjejer ♥

Nu drar jag iväg!


Ser ut så här idag då. Kör på långklänning från, jag har ingen aning.. Ska möta upp Linnea strax på vägen till Shima så jag måste börja rulla. Ha en bra lördagkväll!

Intervaller är inte roligt punkt

TJEENA. Började dagen cirka gurka med en löprunda. Fi fan. Sprang 0,5 km väldigt snabbt, pausade klockan och sen gick jag en stund, sen 0.5 km, gick en stund.. osvosv. Sprang totalt 5 km på 28 min ungefär, och nu är jag HELT slut.
Nu ska jag hoppa in i duschen, sen laga något nyttigt till lunch, ta ut pengar till Linnea för Shimas present och sen åka iväg till Sigma.
bild från Hannas tjejmiddag för en vecka sen.. :) (sorry Hanna, men min design är fuckad så du får inte plats.. det går inte att fixa, har provat alla koder som finns!)

Sushi times!

Kväll på er! Har haft en asmysig dag idag. Rolig dag i skolan idag som vanligt! Sen efter skolan drog jag hem och lämnade datan, sen skulle jag träffa Shima vid stationen. Men precis som jag annars brukar vara var hon lite seg. Missade ett tåg. Okej 15 min till nästa då. Fan hon kommer ju inte! Missar tåg nr 2. Vad fasen ? Haha men så kom hon till slut iaf. Vi åkte till Kista och hon klippte sig och jag köpte världens mysigaste halsduk på gina, ni vet sån här SNYGG mörkare gul? :D När hon var klar gick vi och åt, jag ---> sushi såklart! Det var väldigt mysigt iaf, och efter det gick vi och köpte mat osv till imorgon! Måste verkligen springa en långrunda imorgon nu när vi ska äta en hel del 2morrow ;)
Saknar..

C

Helt ok. Jag är nöjd. Fick C på min första skrivuppgift och det är ju bra! :)

Chateando

Hola gente. Sitter och chattar med Javi på spanska, det går muy bién! Men nu måste jag sova. Imorgon blir det plugg+tjejkväll hos Elin med Hannah tror jag. Godnatt!

My life.

foto: Lovisa F
Hihi love u ♥

Never Say Never + kladdkaka

.. hemma hos Elin. Kan det bli bättre? Haha jag som nästan precis glömt Justin B, och sen kommer Elin och säger att hon har filmen och att vi ska se den.. Nu har Sara fått BIEBER FEVER AGAIN ?! Damn.. SÅ SNYGG.
Nu blir det massa plugg!!

HAHAHAH

Åh vad dåligt det gick igår på ridningen! Red en asfin ponny, Mimmi, men hon var skitsvår att böja osv. KNAS. Usch det var typ hemskt. Gillar inte ponnys, föredrar storhäst såklart! Anmälde mig till dressyrtävlingen igår.
  1. Gamäng
  2. Luna
  3. Fuxelito
Nu LUNCH sen skolfoto i trappan!

I'm focused

Att sitta i fatboysen på focustiden och skriva en teater mer lite roligt folk, det är chill. Lydia och Shima sprang nyss ner och köpte lite godis. Blodsockret har gått ner så det passar perfekt. Slutar om 40 minuter och då måste jag skynda mig till centrum och ta bussen hem. Har rätt bråttom till stallet! Det är dressyr och jag har ingen aning om vem jag ska ha. Vi fick testa nya gymmet idag på idrotten föresten! Det var skitfräscht! Back to business!
Update: Åh vet ni hur frustrerande det är att ha en  i knäet och inte få äta den för att en lärare sitter i hörnet och säger att man inte får äta på plan 3? :(

Natti

Köpte nya skor efter skolan på dinsko i centrum. Svarta boots med nitar på, snigga! Sen sprang jag när jag kom hem, nytt pers. rekord på kyrkvarvet som är 3,7 km. Det blev exakt 21 minuter. Hade 6,30 min/km i början och efter halva hade jag runt 5,30 min/km och sista km 5,04 min/km. Nöjd. Annars har dagen bestått av matte- och fysikplugg och lite O.C. Asså Potenser och acceleration är VÄLDIGT komplicerade grejer. Har fått massor med dampattacker med väldigt korta mellanrum.
Köpte dessa boots idag, sjukt snygga ♥ 499 kr på dinsko.

Håltimme

Sitter här med Zahra, Lydia och Sewa och pluggar lite nu när fysiklektionen som är 2 timmar är inställd. Fett synd asså, för sen har vi kemi i 2 timmar kemi kl. 14. Efter skolan måste jag förbi centrum en sväng och köpa skor och kanske jeans!

You made me who I am, from the words you said..

I’m always pushing myself to the limit,
making sure I stay ahead,
you made me who I am, from the words you said

Some people have to learn,
some people wait there turn,
some people but not me,
I was born a champion.

Champion - Chipmunk feat. Chris Brown,
så himla bra låt!

FETTOHELG

Känner mig asäcklig! Har ätit så sjukt mycket igår och idag. INTE OK. Nästa vecka får bli en asnyttig och träningsvecka!! Hade en mysig dag med Lovisa, hittade såklart ingenting och hon hittade massor.. Eller jag köpte ett skärp, men asså ni fattar? Bajs.
Haha. Som ett barn i en godisaffär. Fascinerad. Första gången jag åkte roslagsbanan, och typ andra gången i mitt liv jag var i Vallentuna. Måste firas med bildbevis!

Head ache

Vi hade jättekul igårkväll, men det blev rätt sent, och sen var vi tvungna att gå upp 8. Det får man sota för nu, men tog en ibumetin nyss så det kommer bli en bra dag. Usch för söndagar annars! Ska till Täby centrum med Lovisa snart skulle jag tro! Mysigt :D Bilder kommer senare..

Gettin' ready

Nu är det bara att börja gräva i sminkväskan igen, och fram med våffeltången!

Hoppträningen today

Ett lite gladare inlägg kommer här då! Träningen gick jättebra idag! Det blev ett stopp bara, och det var det första krysset som vanligt haha. Man vet liksom inte på vilket humör han är på när man börjar, det varierar ganska mycket. Den här gången hoppade vi ca. 80 cm på det mesta, och sen höjde Anna till 90 cm men Foxy fick vila istället, för hon tyckte han verkade trött, men han var faktiskt väldigt speedad i slutet. Jag tror det var för att han skulle gå två lektioner till som han fick vila. Men är ändå väldigt nöjd med lektionen för han hoppade superfint! Nästa gång ska vi hoppa på 90-höjd eftersom det är sista gången innan seriehoppningen, som är den 9 oktober! Är rätt taggad! Ska då förhoppningsvis kvala till KM med Foxy, 90 cm. Hihi längtar! Och de 2 oktober är det seriedressyr, och då hoppas man då på Gamäng. Ska bli min första dressyrtävling på storhäst. Har ridit igenom programmet på Gamäng på en typ träningstävling och då gick det jättebra!
Bild från video från senaste seriehoppningen, där jag kom 4:a när det var 3 placeringar!

Vila i frid Pikeur ♥

Det är en sorglig dag i stallet idag. Stallets gosiga teddybjörn Pikeur som var en stjärna på både hoppning och dressyr har gått bort. Han hade nånting allvarligt med magen och åkte in till sjukhuset för några dagar sedan, men de beslöt att han skulle få somna in.. Så himla synd. Stackars Lovisa också, hon har hopptränat honom i typ ett år och varit skötare på honom i hur många år som helst- precis som med mig och Elektron. Det är verkligen som att förlora en bästavän när en häst går bort.
Vila i frid ♥

Det blir early evening i huset

Inget kul alls har hänt ikväll. Har bara suttit och saknat massa folk osv. Slog in Hannas present, gjorde ett kort, spelade piano i typ forever. Nu är det såhär att jag ska gå och lägga mig för jag har träning imorgon bitti. Ni vet, hoppning? Skitroligt wiiiii! Hoppas vi får hoppa högre imorgon än förr gången dock. Haha "hoppas vi får hoppa", där var jag lite rolig. Ska läsa lite i "Forever" bara innan jag somnar. Godnatt!

Stark häst det där. Haha man måste ju bjuda på sig själv ibland. HAHA KOLLA MINEN! Hade damp just där, för där hade han sprungit förbi hindrena VÄLDIGT många gånger. Han är knasig ibland.

Not over you

ÅH ÄLSKA FREDAG. Fast har då spenderat hela eftermiddagen åt att titta på O.C. Not ok. Slutade 14 idag efter en fysikdiagnos som gick rätt bra asså. Åkte till centrum sen efter skolan (ja, jag orkade inte gå typ en halv km haha) och köpte present till Hanna, som fyllde 16 i måndags. Hon har nämligen parteyy 2morrow, ska bli asmysigt att träffa gamla folket again!
Nu ska jag gå och göra fredagskvällen intressant!

Double sara power

Heeeej. Här sitter jag i grupprummet med Zahra och skriver min novell. Fast den blev klar nyss, och den är grym! Tränade igår ju, sprang 20 min på löpbandet som uppvärmning och sen körde jag både maskiner och fria vikter i typ minst en timme! Muskelknutte ;) Nu har vi idrott, blääää man blir så svettig, fett äckligt att ha det andra lektionen på dagen på en fredag, men men. Whatcha gotta do?

The O.C

Jag är helt kär i O.C.. Åh fi fasen vad hemskt det var när Marissa dog i säsongsfinalen, buhuu.. Måste inskaffa 4:an snart! Jag åt precis, rester från igår skulle jag tro. Har också pluggat spanska varför skrev jag spanska? Jag menade matte och sånt. Snart ska jag iväg till SATS, woooop.

100915

Engelska just nu. Vi kollar på klipp om 9/11. Intressant och sjukt hemskt. Sprang igår, det gick micket braa. Ska kolla på jogg.se hur långt det blev. Snart lunch, sen fysik och slutar 13.25. Ikväll jag ska träna på sats med papii. Det lär la bli gött!

Hypernervokustiskadiafragma-

-kontravibrationer. Visste ni att jag har hicka ca 3 ggr/ dag. Sjukt irriterande. Aja! Gissa vem jag hoppade idag då? Min finaste ängel Capri hihi. Det var många, många månader sen jag hoppade henne sist. Det gick inte så bra i början men sen blev min sits lite bättre och då gick det bra! Frös som fasen i stallet, för jag tog ingen jacka och jag undrar vad 17 om hänt med vädret. Det fuckar ur ?! Sverige goes stormigt! Sjukt kallt i alla fall, men det gillas! Älskar att rida när det är lite kallare, hästarna blir lite piggare ;)
Hästen som lärde mig allt ♥
Creo que voy a dormir ahora, quizas voy a leer mi libro inglés pero no lo sé. För er som undrar är det spanish och betyder, hej jag ska dö nu.

EXPOSED

TAGGA LUNCH NURÅÅÅ. Haha asglad, min reflektion om den där novellen blev utvald bland 4 till av 30 st. Skrev klart svenskanovellen också på svenskan nyss. Engelskan har precis slutat. Lunch. Slutar 15.30 och då drar jag till stallet. HOPPNING PÅ FOXY. Wooooooop :D

Grattis Hanna !

Ville också passa på att nämna i bloggen att Hanna fyller 16 år idag! GRATTIS! :D ♥

Edssjön

Hade suttit vid tv:n större delen av dagen så drog ut och clearade huvudet litegrann. Agnes kom dit också, så satt vi och pratade i några timmar. Det var väldigt mysigt :) Nu ska jag plugga I believe..

@ la escuela

Lunchen är i magen och en spanskalektion i ryggen. Vi "släppte loss" med Juan i danssalen. Alltid han, så söt. Nu sitter jag här bland fatboysen med Gabbi och fysik om 16 min, sen kemi. Slutar 16.10 tror jag, sen raka vägen hem och plugga fysik till provet på fredag!

Träning, sushi, O.C

Me on the bus
Svämmade över i fontänen..
Har varit och tränat på friskis med AG dårå och det var JOBbigt! Skönt. Pumpade i 40 min på passet sen blev det tråkigt så då blev det styrketräning i en halvtimme efter det. Haha självklart påväg dit gick jag såklart av en busshållplats förtidigt- inte första gången om man säger så. Och så lite regn på det. Härliga tider! När jag kom hem såg jag pizza på bordet och jag tänkte "neeej vad onödigt onyttigt och gross" och sen hade pappa köpt hem sushi till mig!! Blev helt överlycklig! Min favoritmat! Och sen O.C på det, kan inte bli mer underbart än så.
Kärlek.

Hans Zimmer

Sitter och lyssnar på massa lejonkungen-låtar och man blir verkligen helt deprimerad.. Lejonkungen ligger verkligen varmt om mitt hjärta, det är mina absoluta favoritfilmer. Just de här sångerna sätter igång tårkanalerna eftersom de är med i de sorgliga scenerna.. Hans Zimmer som gjort alla de låtarna är helt otrolig känsla för musik och känslor. Underbara. De är så kraftfulla, när jag hör dem blir jag nästan helt förstörd ♥

Världens finaste historia ♥

Bild på wrappesen!

Det var en som frågade efter en bild på "mina" wrappes förut och här har vi en. Ser inte mycket ut för världen, dålig bildkvalité osv, men de är världsgoda. Jag lovar!
0-6d3a1902de947bd22372c7f8975ff871.png

9/11

Tänk att det är 10 år sedan planen krashade in i båda tvillingtornen World Trade Center. Jag kommer ihåg när det var på nyheterna den 11 september 2001. Mamma och pappa sa att jag inte fick kolla, men jag satt ändå i trappan och gömde mig och kollade i alla fall. Jag var 6 år. Jag tyckte det såg så himla läskigt och hemskt ut! Film på när planen störtar in och det blir stora mörka moln och bilder på människor som har hoppat ut från byggnaden och bara faller. Man blir så arg.. Hur kan man göra något sånt här?
Alla bilder är lånade från Aftonbladet.

Jag får riktig damp på denna varelse

Vad i helvete vill blomflugejäveln som flyger runt framför skärmen ?! Efter jag dödat den ska jag bli snel. Idag var det en bra dag vill jag säga! Förutom de jag träffade på runby så träffade jag Agnes, Simon, SikN och Emma ute och åt lite mellis på fotbollsplanen utanför skolan. Vi satt i flera timmar och snackade om precis allt. Saknar gamla tider.. ♥ Sen gick vi till hemköp och köpte godis och jag och Agnes gick hem till mig och åt middag, LAX. Sen kollade vi på O.C, som är min nya drog. Min tv-serie-rehab gick inge vidare bra.. Vi kollade på O.C typ hela kvällen och myste med godis och sen kl. 23 typ drog hon hem. Nu sitter jag här och bloggar lite, är chattar med Rosanna på fb och försöker förgäves att mörda denna blomfluga. Imorgon ska jag träna med Agnes på friskis tror jag. Längesen!
Gjorde en french braid sisådär på kvällskulan. Alltid mysigt.

Runbydagen osv :)

Heeej! Hade en asmysig dag på runby med Emma och Sara! Vi tog en liten ridtur där på parkeringen jag och Sara för det var gratis ponnyridning (även fast det var en storhäst). Asbusigt ;)
Hahahah när jag suttit upp halvvägs sprack mina brallor och det var massa i kön som säkert såg (eller hörde) hahahha FAIL.
Vi träffade Rosanna och Cornelia där också! Och Isak. Vi snackade med massa lärare och var med på Wille The Snilles no-lektion. Åh jag saknar gamla tider!! ♥

Nu sitter jag och Emma i mitt rum och ska snart hitta på nåt. Ikväll drar vi nog ut med lite folk. Puss.
Love you ♥

God morgon !

Alldeles för tidigt.. Nu har jag slängt i mig frukost och ska dra till runby! :)

Beautiful people

Buenas noches nu antar jag! Måste bara berätta om min dag! Imorse på svenskan kom jag igång ordentligt på min novell, det kändes askönt. Sen efter hade vi styrketräning på idrotten. Vi körde med hantlar och medicinbollar osv, men det gjorde lite ont i armen eftersom jag tog tbe-spruta nr 2 igår. Sen lunch, och de gör verkligen farligt god mat här! :)
På matten fick vi tillbaka mattetestet och jag fick full pott, hihi, gjorde min dag. Sen fysik och jag förstod den där svåra uppgiften om bilresan! Efter skolan stannade jag kvar en stund och hjälpte folk med lite spanska och sen chattade jag med Javi! Shit vad jag saknar dem! Vi bestämde att vi ska skypea någon dag. Efter skolan sprang jag förbi banken påväg till centrum och löste in checken från staten för yeeeey jag fick minsann tillbaka lite pengar ;)
Nu på kvällen har jag inte gjort så mycket. Pluggat fysik har jag gjort, läst "Forever" och kollat på O.C och läst Bamse för Jacob. Imorgon ska jag träffa massa gamla kompisar i Runby skola för det är runbydagen! Galet mysigt! ♥

Novell

Kom igång bra! Nu är det idrott! :(

Sitter i skolan

Hellu, tidigt tidigt! FREDAG woooooooooooooooooooooooooooooop, nu är det svenska snart och vi ska skriva noveller.

Esto significa todo para mi

Bästa resan i mitt liv.
Os echo mucho de menos ♥

Föreläsning

.. om ekvationer, brb.

Barnet

Sådärja! Det gick rätt fort. Skrev den där reflektionen av novellen om barnet ur novellsamlingen "Hetta & Vitt" av Mare Kandre nu. Blev exakt en A4 som tillsagt. Gud vad länge sen det var man skrev uppsats och reflekterade. Nästan lite kul, hade liksom flow i skrivandet. Ska bara maila iväg det, men sen kom jag på nu att jag inte har mailadressen till AnneLee. För ***portalen funkar ju NEVER. Får fråga henne imorgon i skolan! Nu ska jag ut och springa. Nästan en vecka sen sist, inte ok. Sen ska jag till hemköp igen med Elin och köpa färg till hennes hår och färga IGEN.

Läxor är inte underskattat, inte heller överskattat.. bara bajs.

Usch jag ligger efter som tusan känns det som. På bara en dag. Hur gick det till? Har jobbat med fysiken nu på kvällen. Vi har faktiskt fysik 3 ggr/v så det är en del, plus kemi 2 g/v och matte 4 ggr/v. Matten har blivit komplicerad i fysken redan nu. Where's this ending? :) Ska börja läsa på den engelska boken nu, måste hänga med i tempot.
Update. Hahahahah mina "nya" kompisar har redan lagt märke till min största egenskap - att jag är seg och alltid sist och efter. Ojoj ;)

Markarbete

Hej, kom precis hem från stallet! Vi hade markarbete och jag hade Foxy. Det gick rätt bra, men han är fortfarande så svår i traven.. Aja, det kan bara gå framåt! Nu har jag massa plugg att göra och ska hoppa in i duschen !

Panic attack

...

Focus

Ingen aning om vad det är men just nu snackar vi om mobbning. Hade idrott nyss, intensiv puls-träninggrejsimojs. Svettigt. Slutar om 1,5 h och då måste jag springa till bussen för att hinna hem innan bussen till stallet går! :o

Hetta och Vitt

Högläsning i Hetta och Vitt av Mare Kandre på svenskalektionen i miniaulan just nu. Inte världens roligast men..

Everybody see's it's you


We can still touch the sky,
If we crawl
Till we can walk again 
Then we'll run 
Until we're strong enough to jump
Then we'll fly
Until there is no end
So lets crawl, crawl, crawl
Back to love,
Back to love

The hair color

Before..
After..
Anledningen till att jag färgade mörkare är för att jag hade fetaste utväxten och det var helt fläckigt och randigt när jag hade det uppsatt. Kunde bara ha utsläppt med benan på höger sida för att det skulle se normalt ut.

Gotta run

Ingen spruta idag heller. Ovärt att gå upp 07 då. Måste rusha till bussen! Hejs.

Brunette igen !

Haha inte finaste ansiktet precis, men det är håret man ska kolla på! Blev en spontanfärgning när nu jag skulle färga Elins hår.. Varför inte låta henne färga mitt i samma färg? Ja ni hörde rätt. Blondin-elin som alltid varit blond har nu gått över andra sidan. Det gillas! Nu måste jag verkligen sova, för imorgon bitti ska jag tidigt upp och ta TBE-spruta, eftersom det aldrig blev av för några dagar sen. Börjar annars skolan 11.00, känns lite waist men vad ska man göra? Finns värre saker att grubbla över.

Who knew?

Ååååh! Hittade världens mysigaste kofta inne på H&M! 199 kr, vilket kap! Sen köpte jag en kuvertväska på gina, 99 kr och ett diadem för 10 kr på Monki. Väldigt nöjd :) Tog en fika inne på Ica to go med Agnes också = morötter + icelatte. Man måste ju vara lite nyttig! Nu ska jag dra iväg någonstans med Elin och köpa hårfärg till henne, hon ska bli brunette och jag ska hjälpa till. Puss! :)
Saknar spanien!

Stan med Agnes

Godmorgon! Sov i "nya rummet" inatt och jag vaknade flera gånger under natten och ba "vart fasen är jag?!" Haha smarting. Om en kvart kommer bussen, så måste fixa mig litegrann här. Feel happy. Adiós.

Om jag är sweaty!

Jag har faktiskt städat, rensat och möblerat om hela dagen! Har t.o.m åkt till Ikea med mamma och köpt fåtölj, fotstöd och ett laptop-bord. Imorse hopptränade jag med Lovisa och det gick rätt bra. Vi hoppade ganska lågt eftersom det var första gången, och hästarna är inte riktigt i form än. Åkte hem, duschade, kollade på O.C och sen började jag städa. Har fixat i rummet nästan hela dagen ända tills nu. Skulle egentligen varit med Agnes men det blev för sent. Btw, Justin B var med i CSI igår, och han spelades på bussen idag. Flinade lite för mig själv :)
Bilder kommer imorgon, det lovar jag.

Upp tidigt imorgon

Har hoppträning imorgon bitti kl. 09 på den här filuren, så det blir rise and shine kl. 07. Yeey! Bra dag i skolan idag hursomhelst. Är så glad över att jag läste extra algebra och ekvationer på runby. Det payar verkligen av sig nu. Har suttit och pluggat i 2,5 timme nu på kvällen, fysik. Buenas nocheeeees.

Trött cheyy

Har inte gjort så mycket effort på bloggen sen skolan började igen, vilket kanske är förståligt? Skolan tar mycket tid och det gör tyvärr mina tv-serier också. Haha skämt-o-sido. Imorse börjades dagen med 1,5 h matte. Jag och Shima satt med samma uppgift hela lektionen typ, vi satt och räknade med pizzor (otroligt söta) och tillslut blev det lite progress. Sen direkt gjorde vi en engelskadiagnos på 1,5 timme, och den var det var rätt svåra texter och jag hade världens migränattack, ni vet mina årliga? Suck. Pannkakor/ wook till lunch. A.W.S.O.M.E. Efter lunchen hade vi datorutdelning på fysiklektionen. Datorn är fett söt. Dock en PC, så the sweetness är begränsad ;) Men hallå, 2morrow it's friday! Whazzuuup? För min del, inte mycket. Men på lördag morgon kl. 09 har jag första hoppträningen i storhästgrupp tillsammans med Luuvisan! Will be superkul! Och på kvällen ska jag och min fina person agnes hang litet grand som spanskaläraren Juan skulle uttrycka det. Nu ska jag turna in, jag dör snart, Inte blev jag piggare av min lilla powerjoggingrunda med Jacob inte.. Nej han ramlade och gjorde illa foten på cykeln så vi fick vända efter bara 2 km så det sket sig.. Börjar 08.30 imorgon, med svenska. Guu vad jag är glad över mitt val att gå naturprogrammet. Det är helt perfekt. Jag gillar verkligen matte, och fysik. Och jag är sjukt glad över att jag valde Väsby Nya. Underbar skola ♥ Godnatt.
skål.

Ny dator!

Bloggar från den nya dator jag precis fixat. Nu blir det bussen hem, äta mellis och sen till sjukan för TBE-spruta nr 2!



RSS 2.0