On the plane

Sitter på planet just nu. Landar om ca 35 min, taggish som fan! Lyssnar på Drake just nu och bara njuter av att komma hem hihi.


3/0 coffee bean

La i en toning nyss, blev helt okej! Det ser fläckigt ut på bilden men det är bara glansigt. Håller på att packa ihop de sista för ikväll går planet hem! Längtar hem till mitt rum mest av allt! Nej haha skoja, men längtar lite till mitt rum iaf. Har inte ridit på 16 dagar idag; längtar sååå myycket efter fuxen.. Missade ju vår första hoppträning förra fredagen, fan. Aja, på tisdag blir det ett dressyrpass på fuxen tror jag och sen nästa fredag (8 dagar kvar....) ska vi HOPPTRÄNA! Imorgon ska jag till Friskis det första jag gör tror jag! Längtar som fan efter bästa gymmet i världen!!!! Sen vet jag inte vad som händer på dagen men sen blirre utgång med Ida, yeeey. Haha har absolut ingenting att göra just nu. Min 3G tog slut för några timmar sedan så ja.. Fattar inte hur jag stod ut förut utan 3G, när jag bara anslöt till Wi-fi när det fanns. Fan vad jobbigt?! Aja hejsi.
 
 

Onsdag brääääh


MYYYS

Är ashungrig och längtar tills frukost!! Har haft världens mysigaste kväll här hos farmor och farfar med brorsorna! Avslutade kvällen med att läsa "Isabellas hemligheter" och den är riktigt bra. Rekommenderar verkligen den! Jag som aldrig läser var tvungen att tvinga mig själv att lägga ifrån mig den och då är boken bra. Köpte även "Egoboozt" och ett par byxor på indiska. Jag är in love med allt jag köpte ojojoj.


Grattis Rosanna

Idag är det ingen vanlig dag för idag fyller Rosanna 18 år, 1 mån och 1 dag!! Grattis älskling! 2004 måste varit ett jävla bra år för det var året då jag lärde känna dig! Idag har vi varit vänner i mer än 8,5 år och mer ska det bli! Du är min "bojjo bajhög", min "ägodel", min "rorro", men framför allt är du min alldeles egna gosebjörn. Ha det så bäst i London nu så ska jag se till att välkomna dig med en gosekram när du kommer hem! Älskar dig massor finaste barndomsvän ♥

Luleå

Haha fett ful men det är kul! Är påväg till Luleå med mamma och mormor! Bästa Metallica i öronen och nu är jag glad! Vi ska shoppa och lite sånt och kanske fila lite. Ikväll ska vi hem till farmor och farfar till deras nya lägenhet, som vi var i en liten stund igår, och äta middag. Sen sover jag där!


Jazz time

Ohjaa.


Gymma

Nu drar jag och mamma till gymmet!


Skönt

Jag gick ca. en timme och det var väldigt skönt! Länge sedan jag var ute och bara gick sist. Det blev drygt 5 km. Har pluggat trigonometriska funktioner ett tag men det är ganska svårt så det blev bara en halvtimme eller så. Längtar tills vi ska käka - mormor lagar fisksufflé!


Pw!

Ska dra ut på en pw alldeles strax! Saknar att vara sådär oflabbig som förr.

Väntar på "Begging"

Anton Ewalds låt "Begging" skulle tydligen släppas 21.30 ikväll på iTunes och Spotify men än så länge har jag inte sett röken av den. Åååh, vill lyssna på den NU! Melllo ikväl var iaf sämst som vanligt; inte en enda bra låt! Fy. Livet var inte bättre förr MEN det var fan Melodifestivalen! Jävlar vilka låtar det var förr i tiden, typ kring 2002-2007! Helt sjukt! Skypeade nyss med Alex och co som just nu är på 18-årsfest. Åååh kan inte bärga mig efter att få träffa dem igen. Mitt hjärta achear efter dem! Nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Ska försöka få mamma att spela sällskapsspel med mig eller något liknande! Godnatt.

1 år sedan

"Mitt stora "stress-ställe" är skolan, tyvärr - Väsby Nya Gymnasium. Det är det nog för många, men i mitt fall är det inte så mycket själva pluggandet, utan mer lokalerna och folket. Att det är skolan. Den största faktorn till att det blev så är antagligen min väns död, för att ta den korta vägen. Och på det var det obeskrivligt jobbigt för mig att börja i en ny klass och träffa nya människor. Jag har egentligen inte haft jobbigt att vara social eller vara mig själv, men det kanske alltid har funnits där, bara att jag inte har behövt vara mig själv inför nytt folk så himla mycket innan gymnasiet. Och herregud vad jobbigt det var när man verkligen var tvungen. Plötsligt kom alla tankar som "tänk om jag säger något helt fel", "jag är ingen vanlig människa", "bättre att vara tyst" osv. Vem fan vill umgås med en då? 

Alla känslorna försvann, jag kände ingen lycka, ingen kärlek, ingen sorg utombords, men inuti mig värkte det som fan. Månaderna gick, och jag kommer knappt ihåg någonting från i vintras i år. Helt svart. Något jag kommer ihåg är allt matteplugg och lite påklistrade leenden i skolan. That's it. Jag fick ständigt panikångest-attacker där jag började skaka och hjärtat slå jättefort. Ville bara gräva ner mig själv. Ska en 17-åring behöva uppleva sånt här eller? Vad händer med världen? Ingen tog mig seriöst i alla fall, eller kanske någon snäll person men det blev mest "nutte då... åh titta därborta!". Jag blev så jävla trött på alla glada, äckliga människor runt omkring en som bara var så lyckliga hela tiden och tänkte att.. ni överdriver bara. Vad leker ni hallå? Jag försökte hitta liksom "ljuset" i vardagen om ni förstår vad jag menar, men det gick ju inte så jäkla bra. Vilket skämt. Jag trodde seriöst att jag för resten av mitt liv skulle förbli en grå zombie."
 
Det här skrev jag på sommarlovet förra året, vet inte om ni kommer ihåg. Ibland undrar jag över hur många det är som har följt min blogg sedan starten, februari 2009. I alla fall. Jag är så otroligt glad över mitt liv idag, min situation; mina helt förjävla underbara vänner. Det är galet hur tacksam jag är över dem. I 1:an var skolan det värsta stället jag kunde befinna mig på, men idag är det ett av dem bästa. Är så glad över hur långt jag har kommit under året som gått efter allt hemskt som har hänt. Thank you. 

Melodifestivalen ikväll!

Är sjukt taggadddd!! Tyvärr missar jag Idas 18-årsfest ikväll vilket jag verkligen sörjer, men jag ska ha kul ändå! Blir lördagsmys med mamma, brorsorna och mormor & morfar framför Mello ikväll! Mamma tog med flaggspelet och spingo så det blir ÄKTA myskväll ikväll hoppas jag! Nu ska jag plugga kemi, ha en bra lördag! ♥

Småshopping på Dollar

Sånt jäkla motljus på bilden men aja. Köpte inte så mycket. Det enda som var till mig är muggarna. Äkta High School party!

Världens bästa F


Norris

Tjolahopp.


School situation right now

Ja hur ser det ut med skolan just nu? Läget är ganska lugnt faktiskt! Har tänk att plugga mycket här dock så att det inte blir lika hetsigt sen! Smart va? 
 
Skickade som sagt in Doktor Glas-analysen igår och det var verkligen sjukt skönt! Alldeles nyss skickade jag in kemilabrapporten som handlade om järnhalten i ett rakblad. Standard att skicka in på deadline-dagen! Fick reda på för några timmar sedan att jag fick ett B på fysikprovet. Helt OK. Bättre än förra i alla fall så då får man väl vara nöjd! Får försöka höja allt på kompletteringsprovet senare i vår men det kommer bli tufft! Klarade ju det förra året så varför inte försöka i år igen? Nu har jag en uppsats om spanska inbördeskriget att bearbeta under lovet och väldigt mycket matte att plugga. Provet blev nämligen uppskjutet till efter lovet pga sjuk lärare så nu får jag extratid! Wiho! Har också mycket fysik att göra eftersom vi har samma lärare i fysik som i matte. Har dessutom planerat att läsa massa kemi och biologi här uppe. Det är alltid så mycket LÄSA i de ämnena. Men det är ändå lite chill att läsa. Har blivit så mycket bättre på att läsa efter "Girl in Translation" och "Doktor Glas". Så himla skönt. Är verkligen superdålig på att läsa. Bli störd av precis allting i omgivningen. Aja, nu ska jag sätta igång med plugget. Får se om det blir någon körkortsteori också, men tvivlar på det. Blir ev. en löprunda ikväll + bastu på det. I'm home <3
Kvisty och jag får stå för bilden en dag som denna! Bästavännen. 

Mot Kalax

Jacob är fett bror. Han tog med en iPhoneladdare bara för att han visste att jag skulle glömma. Detta är kärlek.


Intervallflex + packa

Tja! Har träningen idag var sjukt jobbig, men skön! Körde intervallflex med My och Olivia och några fler. Har inte kört passet på flera veckor och det kändes!! Nu ska jag packa för imorgon åker jag, mamma, Samuel och Jacob till Boden och hälsar på lill-släkten! Ska bli så mysigt! Längtar! Planet går tidigt så måste skynda mig lite nu. Idag skrev jag klart analysen om Doktor Glas måste jag bara berätta. Det var så kul att skriva och jag tror att den blev bra! Ska plugga som fan i Boden! Har med mig böcker i alla ämnena och körtkortsteorin också haha. Let's go!

https://cdn1.cdnme.se/1001400/6-3/pic_51268f37ddf2b34043b598c5.jpg" class="image">


Ideal - sjuka tankar

Man går ut 9:an. Ut mot resten av ditt liv. Till en ny plats - och du känner ingen. Fan vad alla är fina och smala. Alla har det där perfekta livet du strävar efter. "Dags för mitt nya liv! Vad kul det ska bli med förändring! Äh, vi färgar håret brunt och på med massa smink.". Färgen tvättas ur, men det gör inget. Dina lår börjar flabba lite. Fan vad alla är smala. Varför har alla bättre ämnesomsättning än dig? Varför hittar alla jeans förutom du? Alla bara festar, men vad gör du? Du sitter hemma och äter choklad och kollar på OTH. Vem fan är du undrar alla i Väsby.
 
Ja men okej, du börjar med en "diet". Den kanske inte är så bra, men effektiv. Du tänker dig att du ska testa att bara äta 3 ggr/dag istället för 5. Då blir det två mål färre per dag, vilket betyder 2 x 7 mål/v. Hela 14 mål! Träningen tänker du och köra lite extra med. "Fan, är så sugen på mellis!!! Men nej, jag måste ut och springa en mil i spöregnet.". Tankarna som flödar i ditt huvud medan du springer är att när du kommer hem ska du få käka ditt tredje mål. Men varför inte bara käka 2 ggr/dag och så får du käka lite mer varje gång, så blir det större njutning? Träna varje dag är också bra. Veckorna går och det är väl kul med resultat? Jättebra. Skitkul. Du blir så fruktansvärt glad. Nej? Precis som att man inte blir bättre på något utan att utmana sig själv, precis som det så vill du gå ner lite till. Bara lite. Du ser ju ändå inga resultat, spelar ingen roll vad andra säger. Och din mat, det är som en slags lycka. Lycka som man kan använda 2 ggr/ dag och sen är den slut. Du börjar vilja få din lycka på speciella ställen och inte slösa den i skolan, det är inte värt kalorierna. Du kan ju alltid åka hem och äta. Bestämda tider ska det vara. Ingen ska fan våga kommentera dina handlingar, för det är ditt liv och det "är inte alls konstigt att du åker hem från skolan för att äta".
 
Månaderna går och du går ner till en vikt då dina jeans känns som mjukisbyxor. Världen skulle vara perfekt nu ju. Det här är det perfekta du strävade efter. Hur lycklig är du? Så lycklig att du gråter varje dag och får panikångest över att du kanske inte har tränat på två hela dagar. Du väger dig såklart varje dag och är du över 57 kg är hela veckan totalförstörd. Lyckan är dock oövervinnerlig när vågen visar 54 kg. Wow. Du är så lycklig att du inte ser någon mening alls med att leva. Så lycklig att du söker hjälp utifrån för att lägga puzzelbitarna på plats, som redan har blivit deformed och inte passar längre. En av dem föll bort under året som gått, en bit som inte går att ersätta. 
 
Lyssna nu bara. Är det värt det? Mår du bra nu? Känner dig snyggare på något sätt? Sätter du ångest framför komplex? Du lyssnar på omvärlden, inser hur sjukt det är och går upp de där åtta kilona igen på bara några månader och inser att du är grym. Du är fan snygg bruuuuush. Du inser att ett helt år var bortkastat.
 
Såna här problem är de problemen som är lättast att gömma för sina närmaste, vilket är ganska läskigt. Direkt från mitt hjärta vill jag bara säga att ibland när man tror sig veta att man känner sina vänner och vet allt om dem så kan man ha helt fel. Verkligen helt fel. Jag vill också säga att det absolut inte är värt att till exempel gå ner i vikt om man mår sjukt dåligt av det. Självklart ska man gå ner i vikt om man lider av fettma, även om det är jobbigt, men det hade inte jag och det har nog inte du heller. Tänk två gånger, eller tre innan du gör något. Det kan förändra hela ditt liv, även om du inte tror det. Det trodde inte jag.

Älskar livet

Har haft världens bästa helg med de underbaraste människorna på hela jorden. Har fotat massa ikväll så ska försöka lägga upp bilderna nån dag! Har tyvärr massa matte uppskjutet på grund av den galna helgen så det prioriteras nu!


18?

Bara för att jag är 18 år och klassas som vuxen betyder det inte att jag kommer bete mig som en. Jag rullar i livet precis lika roligt och barnsligt som mor min. Ja, bajs är fan ganska roligt, eller hur?


Njuter av mina sista timmar som 17-åring

Är ASTAGGAD!!! Bakar med mamii i köket och lyssnar på gamla mellolåtar och livet är underbart. Imorgon SMÄLLER DET!!


Sexigt hår


Någon dag i framditden ska jag ha en sån här toffs i skolan. Ganska så hot faktiskt! Den står liksom rätt upp hela tiden och ingen kan stoppa den.
Semmeldagen i förrgår! Åh så gott det var!
Mamacita <3

Vill så mycket nu

Har märkt vilken stor vilja jag har fått på sista tiden; typ livsglädje. Längtar till saker, älskar saker, ogillar saker. Är mig själv så ofta jag kan, och även när det är jobbigt så är jag mig själv ändå. Tänker att det är mycket jobbigare att bete sig på ett visst sätt bara för att andra gör så. Jag gillar inte att vara diskret och damig, då tänker jag liksom inte vara det heller. Varför skulle jag? Man ska ha roligt i livet. Stel kan man bli när man blir tant. Då stelnar kroppen ihop, men det finns ingen anledning att bli stel för att man blir "vuxen". Fy på den. Om jag är på middag kan jag känna att jag bara vill skrika ut "GRÄSSTRÅ" och rulla på golvet. Kan inte ni känna så någon gång? Hur jobbigt är det inte då i dag att det är "onormalt" att göra så? Vadå onormalt? Hatar det ordet. Alla är liksom olika. Tänk vad tråkigt det skulle vara om alla var lika! Varför är det just de som alla osäkra som säkra människor försöker vara? Screw that. Är så lyckligt lottad som träffar människor varje dag som skulle kunna rulla runt i skolan med en igelkottdräkt och joddla! Skulle inte byta ut det mot något! Kan verkligen säga att jag är mig själv och det är jag stolt över? Är du dig själv till 100%?

Mörkhårig


Äckliga bilder men jaja. Spontanfärgade håret igår när jag egentligen skulle pluggat. Det blev helt OK, men ska färga igen om någon vecka för att få ett jämnare resultat. Så kan det gå när man går från blont till mörkt! Trivs i mörkt just nu. Måste dock ha smink (ögonbryn och foundation åtminstone!!) varje dag, men det är inga problem. Får ta mig tiden helt enkelt! Har pluggat kemi ända sedan jag kom hem från gymmet vid 16-tiden typ, gick skitbra! Trodde aldrig jag skulle säga detta men - det var faktiskt ganska roligt. Förstod för första gången! Och detta var för att jag slog upp boken och faktiskt läste hela kapitlet som kommer på provet. Nu blev det ju mycket enklare än när min kära lärare förklarar och man inte fattar någonting alls. Nu måste jag sova! Kemiprov imorgon bitti och jag måste vara på topp! Tänker fan inte nöja mig med F/E i kemi. Inte jag, aldrig i livet. Vad är glycerols rationella namn? 1,2,3-propantriol. 

Jacob skratt slår mitt iaf

Haha Lill-töbel <3


Klutt

Frustrerad.


äntligen över!!

Shit vad skönt! Nu är engelskan och biologin över! Tror båda gick helt okej i alla fall! Nu ska jag sätta mig med svenskan och sen kemin. Kemiprovet på fredag kommer bli riktigt horribelt. Känns bra nu! Ska till stallet snart också. Jag tror det är vändningar och jag ska rida Foxy

Hade världens bästa dag idag med.. ja.. mitt lilla paket i Na11. Världens bästa klass! 
 

Orkar inte med skolan

Det går inte, alltså det är alldeles för mycket på en gång. Känns så sjukt jobbigt. Speciellt när man vet att man skulle kunna göra mycket bättre ifrån sig om man fick mer tid eller hade börjat tidigare - men så gjorde man inte det. It's like they say; tvåan är värst. Får väl bara hoppas innerligt att det är sant och att det inte blir värre än så här.
  • Måndag  -  spanskaredovisning av konjunktiv

  • Tisdag  -  engelskaredovisning av Apple,
    biologiprov om cellensuppbyggnad, DNA, individens genetik (gener och arvsanlag)

  • Onsdag  - Deadline för svaren på frågorna till "Dr Glas"
                     Bokprat (muntligt prov)

  • Torsdag  -  Bokprat igen (muntligt prov)

  • Fredag  -  kemiprov om namngivning, kemiska jämnvikter i olika miljöer, organisk kemi osvosvosvosv.... (3 kapitel och vet knappt vilka)  KAN ABSOLUT INGENTING OCH JAG HYPERVENTLERAR

Vill inte ens veta vad som händer nästa vecka, men tror att jag har matteprov (ligger ganska efter) och litteraturanalys på Dr Glas (helvete). Seriöst, inte NU. Fyller 18 år på lördag och har en skitkul helg planerad framför mig. INTE NU.

Prov

Började 12.10 imorse och hade prov. Provet gick helt okej, typ halvvägs genom var jag redo att ge upp men sen tog jag nya tag och då gick det! Kl stift nog tyckte jag att A-uppgifterna var lättare än C-uppgifterna.. Aja men bra det. Grattade Ida gjorde vi också! Hon fick blommor och choklad av mig, Kvisty och Lärkan! Efter provet trippade jag och Lärkan iväg och käkade sushi - så jävla gott! Lika mycket skratt som vanligt, bästa. När jag kom hem gjorde jag allt för att slippa plugga cellers uppbyggnad och genetik, men bästa mamma hjälpte mig genom de svåra texterna genom högläsning. Mamma <3. Fattade verkligen då. Är audio learner, behöver höra för att förstå fullt, vilket inte alltid går att fixa. Brukar sitta och läsa texter högt för mig själv men bland folk går det ju inte haha. När vi tagit oss igenom 10 sidor så räckte det gott och väl för dagen. Mycket att ta in. Har prov på drygt 50 sidor till på tisdag och ja, det behövs nötas in! Efter det gjorde jag jordgubbssmoothie och fixade två stenugnsbakade nötbröd med smör och ost. Sjukt gott! Imorgon slutar jag 11.50 så ska plugga hela dagen. På kvällen ska jag hoppträna! WEHÅÅÅ! Kolla vad jag fick av Samme när jag kom hem! Åh golle vad jag älskar dig <3


Onsdag

Är galet trött! Har haft spanska tidigt, då vi lärde oss konjunktiv (missade hela steg 3 så ja man ligger ju efter), sen svenska. Läste en timme i "Doktor Glas", gick inge vidare snabbt inte. Längtar bara tills han mördar prästen så att något händer bara! Efter det hade vi lunch. Fett äcklig bror. Fysik därefter. Var så svårt så fick inget gjort. Efter det hade jag engelska och där fick jag inget gjort heller. Så ovärt. Gick hem till Agnes för att plugga lite och mysa + träffa nya katten Madicken. Mys! Och världens sötaste kattunge! (Tror det var en unge, vet inte vad som räknas som unge). Nej nu ska jag sova! Börjar 12 men fysikprov och sen slutar jag! Dessutom fyller min fina Ida 18 år imorgon! Grattis hjärtii! <3


Sjuk

Ligger i soffan och är sjuk på min lediga dag.. Har ont i hela kroppen, fryser och svettas om vartannat, hostar och hat huvudvärk. Har pluggat gravitation hela dagen men alldeles nyss blev det Marabou och GG. Ska iväg till stallet om en timme. Hade aldrig åkt iväg dit om det inte var för att jag skulle hoppa Foxy "för första gången" sedan oktober! Vill egentligen bara typ dö men aja.


Plans önskelista

Standard..


Nästa vecka ska jag...

Börja blogga igen, på riktigt!


Vill bajsa på nåns huve


Album - Topp 10

  • Justin Bieber - Believe acoustic
  • Justin Bieber - Believe
  • Drake - Take Care
  • Drake - Thank Me Later
  • Adele - 21
  • Nicki Minaj - Pink Friday: Roman Reloaded The Re-Up
  • Justin Bieber - My Worlds 2.0
  • One Direction - Take Me Home
  • Justin Bieber - Mistle Toe
  • Usher - Looking for myself
 

Yesterday

Tjaa. Ligger i min säng och ja, är rätt inte fräsch. Var på en hemmafest igår i Märsta med Daniel och Sara och träffade massa roligt folk. Snackade massa spanska med några italienare hela kvällen haha, why liksom? Bara för att jag kan! Har många roliga bilder hahaa.. Idag blir det pizza med Holm tror jag och ikväll blir det pll-och mello-mys med Kvisty - min bästa kvist! Längtar!!




RSS 2.0