Startlistan uppe

Rider en LB:1:a med Fuxelito på söndag ♥

Där är idioterna igen.

Jag är arg. Arg på livet, på folk runtomkring. På de svåraste uppgifterna om balistiska pendlar i fysikboken. Failar jag imorgon är min plan körd. ååååååh kääääften där bak!


My favorite actress

Jana Kramer måste vara världens vackraste kvinna! Så himla fin, är så avis! Hon är faktiskt min favorit-skådespelerska, riktigt bra. Men liksom kolla bara... hur vacker? Hon är sångerska också, typ country, jättefin röst. Har ni någon "kändis-förebild"?
Won't give up

Onsdag

Horrible. Fuck it.


Weird feeling

Känns lite konstigt att dra till skolan. Haha fett gay, men har ju inte varit där på snart en vecka. Börjar 12.30 med SÅHÄR onödig spanska, håltimme och sedan ännu onödigare svenska. Jag har en sak kvar i skolan - fysikkompletteringen, annars är jag helt klar. Det är därför det känns så onödigt bara. När jag slutar ska jag hem och plugga fysik skulle jag tro, och kanske färgar håret ikväll. Jag ska bli blond !
Ljusare än jag var i somras iaf.

Jag. Hatar. SL.

Usch! Vi var på Kungliga Vetenskapsakademin idag, inte det roligaste jag varit med om direkt. Somnade på en gång (oförskämt, jag vet.. Men våra lärare somnade också så det kändes inte så farligt) och föreläsningen (om kemi), som för övrigt var på engelska, varade sammanlagt i typ 5.. Slutade kl 15 och min buss hemma gick liksom 16.15 så det blev skitbråttom. Så får man höra att tågen är inställda. Då tar vi tunnelbanan till centralen och då går tågen igen. Blir asglad och räknar ut att jag kommer komma hem perfekt till bussen. Då stannar tågfan i Helenelund och bara står där, helt sneaky. Då fick jag och Sara skjuts av hennes pappa, men så var det bilkö på E4:an.. Men jag hann till stallet i alla fall! Fy vilken dålig dag, som blev en helt underbar dag i stallet och det näst sista dh-avsnittet som avslut. Godnatt!

 

 

 

 


Vi hörs när jag vaknar upp igen..

Oh herre, jag är i hästkoma. Dressyrpasset idag på Fuxelito blev så sjukt jävla lyckat! Det var helt klart den bästa lektionen i hela mitt liv. Mållös. Hästen var så fin, jag har äntligen hittat honom. Han gick verkligen superbra! Åh FASEN vad synd att Lovisa inte kunde följa med och fota idag, hade blivit så grymt fina bilder. Nu är jag verkligen taggad inför seriedressyren på söndag, känns som att det kommer gå BRA!
Foto: Lovisa F
Bild från lördagens hoppträning!

Träningssvacka..

Jag har nu då kommit in i en svacka, orkar inte träna någonting. Eller jag orkar när jag väl gör, men jag får ångest av tanken på att dra iväg och träna. Tvingade mig själv ändå idag och sprang 5 km, och det gick jävligt bra faktiskt. Jag hade inte ens musik och sprang på 27,5 min (km-tid 5.30 min/km). Ändå rätt bra för hur jag mår just nu. Jag orkar verkligen ingenting annars. Det bara segar sig på. Det som håller igång mig är tanken på att jag ska rida ganska mycket de kommande veckorna. Jag har dressyrlektion på Foxy ute imorgon, dressyrtävling på Foxy på söndag, nästa tisdag samma och på lördagen är det sista hoppträningen för terminen, vilket innebär att vi ska ha banhoppningsträning utomhus. Ska bli så SJUKT JÄKLA ROLIGT! <3

Ledig monday

Najs ju. Vad ska man hitta på idag då? Ska strax luncha med mamma på något sushi-ställe, men först lite fysikplugg. Vid 17-tiden ska jag åka iväg och hämta mitt anställningsbevis för mitt sommarjobb och efter det ska jag ut och springa med Lina. Och om mitt inlägg igår.. Christin mailade bara de som hade fått F, resten ska hon rätta lite nogrannare, så jag fick ju inget mail. Men det var ju bra det haha.
Tröja - Lindex
Jeans - Gina tricot

Nervös..

Vilken sekund som helst kommer resultatet från slutprovet i kemin dyka upp i min inkorg.. Jag avlider snart av nervositet. Det kan ha gått precis hursomhelst!

Bagis

Är hemma hos Rosanna i bagis och myser lite sådär. Håller på att få en migränattack, jobbigt. Mysigt ändå att träffa min fina vän.


Så stolt!

Är så himla glaaaaad! Älskar dig Loreen! Vi fucking vann Eurovision 2012!! Bästa, jag visste det! <3 Då är det bara att köpa biljetter till Esc 2013 då!


Esc 12

Loreen är min Gud <3


Mina favoriter ikväll

Orkar inte leta upp Spaniens bidrag, men låten är jättefin, fin text och budskap.
Underbar låt. Om inte Loreen vinner får han gärna vinna. Helt otrolig röst har killen.
Serbien lyckas alltid leverera de fina orientaliska tonerna.
Älskar att hon sjunger på spanska! Lite småcoolt sådär.
Island skickar alltid duetter med riktigt duktiga sångare och fina stämmor. Gillas.
Skön låt, blandning mellan "The fray" och musik från "One Tree Hill".
Men, Sverige vinner ikväll. Loreen är helt magisk.

Bästa hoppträningen någonsin

Foto: Lovisa F
Min livsglädje. Det här leendet kan man inte se någon annanstans.
Piggade upp lagom mycket imorse. Jag har hittat honom, han är helt perfekt. Träningen var klockren, han kände så himla bra, så jäkla mjuk och fin, hoppade allt, till och med när  vi råkade komma in i någon slags blandning av skritt, trav och galopp där i början. Vi hoppade mest på medellinjen - kombinationer med ett och två galoppsprång emellan. Fy fan, det gick så jävla bra. Fler bilder kommer senare.

Mina nyårslöften än sålänge

  • Träna 4 ggr/v inklusive ridningen (såklart)
  • Plugga mer än vad jag redan gör
  • Göra flera tappra försök till att sluta min vana att äta framför TV:n och kolla på tv-serier samtidigt
  • Göra ännu mer framsteg inom ridningen - bli placerad i hoppning!
  • Ta grönt kort - för att senare kunna tävla lokalt
  • Bara äta onyttigt på helgerna (!!)
  • Sova mer - 9 h / natt
  • Börja övningsköra på riktigt och gå kursen
  • Bli bättre på spanska
  • Träffa Maria minst en gång genom att hon antingen kommer hit, eller jag åker ner till Spanien
  • Jag SKA resa till USA
  • Åka slalom! Har inte åkt sen apr 10 ?!
  • Umgås mer med kompisar på kvällar och helger och dra ut mer istället för att sitta hemma och tråka.
  • Ha en riktigt jävla bra 17-årsdag!

Sanna

JAG ÄR SÅ HÄR ARG. Nu vet vi äntligen vad som hände Sanna, ni hittar artikeln från aftonbladet här. Läkarna skickade hem henne från sjukhuset varje gång och sa "ta en alvedon". 3 dagar efter sista besöket gick hon bort. Det var streptokocker. Vad i helvete är de för jävla läkare som säger så där?! Det är deras fel att hon dog, BARA DERAS FEL. Fy fan för dem. De ska förlora lincensen. De har tagit en 16-årings liv, och inte bara vilken 16-åring som helst, utan vår Sanna! Det är henne vi pratar om, det går inte att förstå fortfarande även om det har gått 5 månader.
Jag är i chock. Vet inte vad jag ska säga. Jag saknar dig av hela mitt hjärta, inte bara något jag säger, jag menar det verkligen. 10 fina år fick jag dela med dig, stunder som jag inte skulle ge tillbaka för någonting i hela världen. Ett riktigt busfrö. Jag saknar speciellt de där stunderna när du kom på en jättebusig idé och knappt kunde bärga dig att berätta. Så himla underbar tjej! Jag ångrar verkligen hur vi gled ifrån varandra under 9:an och att vi aldrig träffades där då som vi sa. Fina, fina Sanna, I love you mi angelita.


Ledig friday

Kom hem från Alex för några timmar sen. Om vi hade roligt igår och inatt hhahah, never fell asleep! Haha vi satte kaviar under Linnéas näsa och på hennes händer och typ dansade till Ove Balkan mitt i natten, buuus. Nu ligger jag och solar och plugget till sista fysikprovet. Skrev också klart ergonomi-inlämningen imorse, skönt!

 


Eurovision

Sitter hemma hos Alex med standardfolket och äter alldeles för mycket choklad och myser. Har annars inte mått så bra idag, typ ångest-attacker och sånt.


Ko

Ko.


Morning

Tagga Eurovision ikväll hos Alex! Wooop! Men först är det värsta onödiga skoldagen. 1,5 h svenska, håltimme, lunch och fysik. Efter skolan ska jag umgås med Elin en sväng, och sen ikväll sover jag och lite fler hos Alex och kollar på semifinal 2, Loreen är med ikväll!


Np, sollentuna, träning

Tjatja! Dagen började 08.30 med 2 h nationellt prov i matte, 1 h lunch och sedan 2 h np i matten igen. Det gick väldigt bra tror jag, eller det kändes bra efteråt. Helt annat än vad jag pluggat på, men vad gör det liksom? Slutade vid 13.30 och då åkte jag och Elin till Sollentuna centrum en sväng. Mysmys! Kom hem vid 16.15 och då kände jag mig superäcklig i det varma vädret. Blä. Så jag slängde på mig träningskläderna och mötte upp Alex vid gymmet och tränade som fan. 20 min crosstraining på den där SNUSKIGT jobbiga tills jag nästan spydde. Seriöst, jag var svimfärdig efteråt. Droppade svett från min näsa och rann ner i ögat - hahhahah. Styrka på det efteråt. Ont i hela kroppen mannen. När jag kom hem blev det duschen, lite städning i rummet och sedan fisksufflé till middag. Underbart. Lite oth också på kanten kanske.. Ska strax kolla på gårdagens dh-avsnitt med mamma som vi missade pga. Eurovision-semifinalen igårkväll.

Uteritt

Eftersom jag missade förra veckans dressyrlektion så var jag supertaggad idag. Blev överlycklig när jag såg att jag skulle ha Fuxelito, men sen sa de att vi skulle ha uteritt. Bam. Skitsur! Dock var det ju härligt väder så det blev ganska lyckat ändå. Vi tog några galopper, hoppade över lite stockar, klättrade och lite sånt. Smyggalopperade, ja ni vet - standard. Fast mitt i galoppen bockade Carlo så Julia flög av. Kunde gått riktigt illa när vi kom galopperandes bakom henne men det gick bra som tur var. När vi var tillbaka tog vi några galopper ute på ridbanan i solen, mysigt! Fuxelito blev så himla mjuk i skogen. Det var typ magiskt. Han behöver vara jättemycket framåt för att gå bra, och eftersom alla hästar blir helt ifrån sig (haha vad töntigt det lääät) i skogen så gick han som en klocka hihi. På lördag har jag hoppträning med honom utomhus, ska bli superkul! Och nästa tisdag blir det ett fett dressyrpass ute på honom för en gångs skull. Taggad till 10000.

Abstinens

Usch, jag är väldigt trött just nu. En timmes orientering runt i runbyskogen + löpning efter + pw hem. Och nu drar jag iväg till stallet. Förutom i helgen så har jag inte ridit på skitlänge! Jag avbokade ju förut, så det ska bli helt awsome att rida lite dressyr idag! Bjuder på en bild från tävlingen i söndags.
Ps. vet ni hur lökigt det var på bilden? Liksom kolla min kyliga outfit.

For some reason..

.. vill jag bara lägga en klutt på min mattebok - här och nu. Orkar inteeee.


Sommarjobb

JAAA jag har äntligen fått sommarjobb. Mamma messade mig på lunchen idag, blev typ GANSKA lycklig! Parkarbete i 3 veckor, och direkt när jag jobbat klart åker jag till Mallorca. Kommer bli brun brun brun! På tal om brun, det var helt galet varmt ute idag. Åkte till skolan i linne men ändå för varmt. Hade ändå bara en lektion så det var ju liksom skönt. Nu ropar matteboken tyvärr, nationellt prov om 2 dagar.
- Heter det "en" eller "ett rak kurva"?
- "En rak kurva"
- Hahahaha det finns inga raka kurvor hahaha!
- Hahahahhaahahhahahahahahahaha... -----------> Jo det finns det. Så jävla dålig du är.

Those things in life that hits us straight in the face without thinking twice, or even once.

Sitter på fysiken och kämpar med uppgifter från förr. Rörelse och krafter som var det först vi gjorde. Jag SKA klara det här, jag ska. Kompletteringsprov om en vecka, kötta.


Dagens tävling

Idag startade jag i 90 cm-klassen med Fuxelito. Det var vårt 5:e kval då idag tillsammans! Det har gått ganska dåligt de flesta gånger vi startat - två uteslutningar pga. vägran, och som bäst har vi gått runt med 4 fel, vilket var vår första tävling konstigt nog. Jag ville mest gå runt idag, så jag är vädigt nöjd.
Det blev två stopp på 3:an, annars hoppade han superfint! 1:an var klockren, 2:an också, sedan kom 3:an och såg väldigt mycket högre ut än de andra så där blev det stopp. En riktig tvärnit haha. Försökte igen, men då hände samma sak. Gjorde ett tredje försök och ville verkligen över och då hoppade han. 4:an på diagonalen gick jättebra, men sedan kom 5:an tätt inpå så Foxy vinglade lite men hoppade ändå - till min förvåning. Blev så glad att jag ropade ut hur duktig han var, hihi. Efter 5:an hoppade han 6:an, 7:an och till sist 8:an. Efter 3:an var han verkligen ärlig. Så himla nöjd! Jag bestämde mig verkligen när vi kommit över 3:an att jag fan skulle klara grundomgången. Han bjöd väldigt mycket, men lite fel sorts bjudning. Han liksom sprang in i hindrena. De som ridit honom mycket förstår vad jag menar. I det läget måste man som ryttare verkligen ha benen om och ha riktigt mycket stöd i tyglarna, för annars smiter han undan, den karlsloken.
Några favoriter från idag som Lovisa har tagit! Vill ni se fler? ;)

Svar på tal

Haha hörru, mogen kommentar, känns det bra nu? Om jag tyckte att det var lite dåligt av dem att de inte lagt upp startlistan kvällen innan tävlingen får jag tycka det. Det blir ju liksom lite stressigt annars när man kommer till stallet. Och det blir inte bättre av att du slänger ur dig att jag inte ska klaga, då kan ju du liksom inte klaga på mig? Fritt land. Puss.

Ps. skriv namn nästa gång, annars står du inte för vad du tycker.

Dime

Hade väldigt roligt igår haha. Först gymmade jag på dagen (crosstraining + styrka - hela kroppen) och det värker i hela kroppen idag, sen kom Alex hem till mig på kvällen och åt maaat. Vi drog til hemköp och sen hem till mig och kollade igenom alla bidrag som ska vara med på torsdag på semifinal 2. Haha så jävla dåliga. Men det är kul. Hade hursomhelst jättekul igår med bästii, haha vad vi flummade runt. Strax kommer Rosanna hit och jag vet inte riktigt vad vi ska hitta på, men nåt kul blir det väl iaf. Sen ikväll kommer Lovisa hit och sover! Myskväll och sen tävling imorgon på dagen. Startlistan har inte ens kommit upp än, och det är liksom bara en dag kvar ?! VäRK blir sämre och sämre på det för varje klubbtävling -.-

Fredag

Najs med fredag hörrni. Shoppade och åt sushi med mamma igår i Kista. Mycket mysigt. Köpte ett linne inne på Monki. Idag ska jag sticka iväg till gymmet vid 15-tiden, och sen ikväll träffa Alex. Nu tänkte jag dra mig mot Hemköp och köpa lite blodpudding till lunch! Chao.


Magiskt

One Tree Hill är magiskt. Nu har jag sett hela serien, avsnitt. Jag, tillsammans med Sara och Linnéa såg klart säsong 9 ikväll - det var underbart, utan minsta överdrift. De allra sista avsnitten var helt magiska. Jag svävade på moln. Dan, som nästan dött i varje säsong med suckar, dog när han räddade livet på sin son. Så vackert. De kunde äntligen förlåta honom för att ha mördat sin egen bror, men då tog hans liv slut. Kärlek. Nu är det över, mitt älskade liv på andra sidan.


That didn't take long


Så fort det blir helg, när det inte är någon skola. Känslan kommer tillbaka. Vill krypa ur mitt eget skinn, dämpa vågorna av panik. Jag körde bil idag - blev rädd för mig själv. Rädd för hur fruktansvärt osäker jag blev på allt helt plötligt. Usch, jag är inte bra på golf.


Try to be positive?

Jag ska faktiskt försöka! Jag mår faktiskt ganska bra nuförtiden, tänka sig! Skönt nu när allt i skolan har börjat lugna ner sig! Jag hade np i engelska imorse, vilket inte gick så himla bra (totalfail). Nej jag LÄR ju bli friterad förr eller senare av den där hörövningen. Annars då. Ska typ läsa en roman eller nåt till nästa vecka, har dock inte börjat på den än. Sen om en vecka har jag np i matte, 2 h före lunch och 2 h efter. KUL. Asså vet ni hur kissnödig jag är? GAAAAAH. Skönt med lov nu i alla fall! Typ väldigt skönt. Ska träffa Sara osv i helgen och filmmysa lite, sen på söndag är det competition, wooop. Seriehoppning 2 - antagligen på Fuxelito, but you never know. Nu skall jag springa till toaletten för annars kommer något sluta illa i mitt rum.

Drar ut och springer


Time for calcules

Kötta!

Swedish Kaos Maffia

Nu om snart 2 veckor åker min vän Alexander iväg till USA med några kompisar. Förutom att jag är jävligt avis, kommer jag sakna honom jättejättemycket. Men vet ni vad? Untz untz... de har faktiskt skapat en reseblogg! Woop, woop. Så ni kan ju gå in där och ta en titt sen om ni inte har något annat för er. Dagarna är nedräknade, strax dax för avskedskalaaaaaas, parteyyy!
Klicka här!

My thing

Åh vilken grym känsla! Jag tror det gick ganska bra på kemiprovet! Satt och skrev i 3 h = kramp i handen. Provet slutade 16.30, så jag avbokade ridlektionen idag, hade aldrig hunnit! Så nu fick jag en lugnt tisdagskväll hemma istället, skönt. Har också redan tränat idag, vi hade orientering i runbyskogen och idrottslärarna är ju så jäkla schyssta som berättar det i tid och grejer - not. Sprang i typ en timme i converse. AJ säger jag bara. De töjdes typ ut och jag fick ooont. Det var typ terränglöpning hahah, rötter och diken överallt. Jag kunde liksom känna kottarna under mina fötter. Det kallar jag A-elev! Haha :) Vi tog alla kontroller även fast vi skulle komma försent till kemiprovet. Aja, jag hann i tid i alla fall.
Nu är kemin klar i alla fall. Här har ni min lilla studiesituation! Jag går ju då Naturvetenskapsprogrammet, och inte nog med det - vi har ju inriktningen på naturvetenskap. Jag tycker verkligen om att gå natur, det passar mig perfekt. Kunde inte valt bättre, och jag är så glad att jag valde rätt. Klart som in i helvete att det är mycket plugg, men jag blir på något sätt hel av att plugga sånt här. Se problem, och fixa dem. Det kanske ligger något lite djupare i det där. Jag har aldrig varit en SO-person. Visst kan man vara duktig på något, men man måste tycka det är intressant också. Jag blir helt tagen när jag får lära mig och sånt här här nedan. Kanske låter superfånigt, men då får det väl göra det då. Jag inser varje dag hur mycket jag kan, men hur LITE jag kan jämfört med vad som finns att lära. När saker och ting börjar falla på plats ler jag stort. Bättre än julafton och födelsedagen på en och samma dag!

Kemi 1  
Fysik 1
Matte 1c  
Matte 2c
Svenska 1b
Engelska 5
Idrott & Hälsa 1
Spanska 3

Nästa vecka avslutas Matte 2c med ett np, taggtråååååd.




Sista gången jag pluggar kemi i 1:an ?!

Här sitter jag och inser att jag imorgon kommer vara klar med kemi 1! Underbar känsla. Christin gjorde värsta snabbgenomgången på kemiska bindningar, reduktion och oxidation så allt föll liksom på plats. Hoppas verkligen det går bra imorgon! Nu ska jag fortsätta plugga in den här äckliga boken och sen kanske jag drar ut och kör lite om jag får någon tid över.


Fysik

Bästa på hela veckan. Bästa läraren. Kötta information in i huvudet nu. Tagga kompletteringsprov.

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1001400/images/2012/pic_202523030.jpg" class="image">


Veckans träning


Kärlek till Skype

Jag skulle vilja säga att jag har umgåtts med Sara i 10 timmar idag, via Skype. Vi gick all-in och pluggade kemi exakt hela dagen. Är fortfarande morgon-trött för jag hann aldrig vara uppe och gå liksom. Usch, mina ögon är fyrkantiga och sådär. Har fortfarande massor kvar att plugga inför slutprovet på tisdag, men jag kom i alla fall någonstans idag. Det är så himla svårt bara! Har aldrig varit med om något svårare förut. Boken är galen. Ja, så det var så jag spenderade min söndag. Har också klippt sönder mina gamla jeans jag köpte för 3 år sedan, gjorde om dem till ett par shorts. Lovely. Nu ska jag nog sova, sovmorgon imorgon bitti som vanligt. Godnatt.

Lite nytt


Flowers

Pics by me

Myslördag!

Nu sticker jag iväg till Märsta för att umgås lite med min finis Linnéa. Puss!

Hoppträning

Yes jag stack ju iväg och hopptränade på Fuxelito imorse. Redan från början kändes han superfin och pigg. Han lyssnade väldigt bra och jag lyckades där ett tag korta galoppen men hålla igång honom så han gick riktigt fint! Vi värmde upp länge över bommarna. Efter 25-30 min började vi hoppa lite. Travhoppning över oxer, sedan galoppbommar + oxer. Han sprang förbi några gånger, red inte så bestämt som jag egentligen behövde. Fick snabbt koll på honom igen och resten av lektionen gick ganska bra. Vi tränade lite studs + båge + oxer, helt okej. Avslutade med att hoppa ett lydnadshinder (ett smalt) på diagonalen på strax under 0,90 m. Var ganska irriterad efteråt eftersom jag verkligen ville hoppa en 0,90-bana som avslutning då seriehoppning 2 är nästa söndag.
Såna här fulbilder jag aldrig visat, typ.

Dagens tips!

För er som gillar att träna och vill ha lite mer koll på er träning och så, har jag en en jättebra sajt till er! Den heter Funbeat och jag har varit medlem där sedan i början av det här året. Vi har använt Funbeat inom idrotten i skolan i flera månader och nu när projektet är slut kommer jag ändå fortsätta. Skapa konto redan nu! Där lägger man upp vad man har tränat, hur länge, vilken sträcka och mycket mer - så fort man har tränat. Det finns kalendrar, analyser, diagram och så vidare. Praktiskt! Dessutom finns Funbeat som en app till alla som har smartphones, hur bra liksom? Man kan även lägga till sina vänner och så visas en startsida (ungefär som på facebook) där man kan se de andras träning.

One of a kind-dag

Jag har varit så arg att jag kokat, även gråtit en skvätt och varit i stan med mina underbaringar Sara och Linnéa. Saken är den att jag har fått tillbaka ett fysikprov (allt blev helt fel för läraren hade missat en sida på mitt prov), haft muntligt np i matte (tortyr är var det var), men ändå haft en jättemysig dag på stan med massa shopping och donken-dejt. Jag tror vi gick in på hm kanske 5 ggr under kvällen, varav 3 på samma affär. Galet vad mycket fint de har fått in nu på sistone! Visar imorgon! Godnatt, hoppträning ute imorgon bitti på Fuxelito, Hannah ska med och fota. Sista träningen innan seriehoppning 2!

 


10 km

Köttade galet. Till stallet och tillbaka. Blev exakt 1 mil, skönt! Nu blir det massa plugg och dh på det.


Drar ut och springer!

Har precis skrivit klart på idrottsgrejen, nu drar jag ut och springer! Hade tänkt springa riktigt långt idag, men vi får se hur det blir med det.. Kanske till stallet och tillbaka?

Party i aulan

Tjatja, sitter i aulan bredvid Linnéa och Sara och kollar på någon film om kärnreaktioner. De sjunger typ om atomer på brittisk engelska.. ? Haha i alla fall. Har haft muntligt i engelska innan lunch, vill inte riktigt prata om det. Slutar strax och då ska jag hem och träna och plugga massor.


The best things in life are for free

My dinner today. Kostade nada. Kult. Helt ok.


Hoppningen igår

Nej jag vill ju inte komma här och tråka ut er, men lektionen igår var verkligen sämst! Det var ju menat att vi skulle ha kul där ute på ridbanan i solen, men så blev det inte. Jag var väl ändå glad i alla fall för jag red Fuxelito. Vi värmde upp ett tag i skritt och trav i lång och väldigt låg form, han kändes väldigt framåt. Jag älskar när han är på det humöret, för han kan ofta bli så att han har för lite fart och då travar han ganska hackigt och går inte alls bra. Det enda jag tänkte på var att hålla igång honom i början, men efter en stund kortade jag upp tyglarna litegrann och jobbade med att få fart på bakbenen samtidigt som jag hade mycket stöd i händerna. Vi travade på volterna och jag jobbade mycket med att forma honom men hålla koll på yttersidan.
Sedan började vi hoppa lite smått. Två kryss på en båge och sedan la vi till en oxer på medellinjen. Höjden var 75 cm skulle jag tro som högst. Det var kaos. Alla hästar bara vägrade, en sprang runt som en galning, så vi fick inte hoppa så mycket. Rätt tråkigt faktiskt. När vi hade hoppade klart tränade jag lite galopp på andra sidan ridbanan. Han var superfin mot slutet, ville inte sitta av. Längtar som tusan till lördag, för då har jag hoppträning ute på ridbanan för Anna och jag ska dra med någon som fotar. Super!
Bild från senaste klubbtävlingen :)

Official music video - Boyfriend


De tar tag hårt i mina armar och ben, och bara sliter hejdlöst.

Jag MÅSTE på toaletten nu. Asså jag avliderrr det är så stressigt i skolan just nu. Spanskaprov i måndags, fysikprov igår, nu skriver jag på idrottsanalysen som tar tusen år, np i eng imorgon, muntligt np i matte på fredag (som jag förövrigt har PANIK inför eftersom vi ska göra värsta muntliga redovisningen), slutprov i kemi på tisdag (innefattar hela kemiboken), snart np i matte och kompletteringsprov i fysik. JAG ORKAR INTE. HEJDÅÅ.

Call me maybe?

Nighty bitches. (Åh vad fult det där lät). Nu har jag precis använt alla mina hudkrämer osv som jag måste ta varje kväll, hihi beroende, men det är ju så fräscht liksom. Ska spela lite rumble bara och sen sova. Stor matteuppgift imorgon bitti, måste vara klar i huvudet inför det. Godnatt <3


No entiendo?

Qué?


Så sant. Jag skrattar tills jag spyr.


Haha, leker pro.

- Vita kläder! Vita jeans, plus vit kavaj typ. Snyggt.

- Som alla vet, pastellfärger på allt. Nagellack, jeans, linnen, smycken. Whatever.

- Att dip-dye:a håret. Tycker jag är skitsnyggt på rätt person! Skulle jag gjort på en gång om jag hade haft kvar mitt långa hår.

- Dricka ihjäl sig på redbull, superhett på marknaden just nu. (Hahaha helt blåsta i huvudet)

- Löpning! Ashett just nu. Förut skulle man äta onyttigt, men lite, röka och inte träna alls. Stora tuttar var tydligen snyggt, men nu, nu jävlar är det min tid asså. Träna är INNE. Speciellt löpning och powerwalks. Det är snyggt med lite mer slimmade och tränade kroppar. Hellre små än stora boobs, synd för Kissie liksom ;)

- Större skärp börjar komma tillbaka. Kommer ni ihåg i 5:an när man gick runt med stort bälte runt midjan på ett tight linne typ? Yes, det kommer igen, men den här gången faktiskt där skärp egentligen ska sitta - i byxorna, högt upp.

- Att klippa av sig håret. Det var ju inte direkt jag som började med det, men jag hakade på rätt tidigt där. Jag tycker verkligen man ser mognare ut när man klipper av det. Annars gömmer man sig bara bakom det. Våga visa dig själv. Väldigt många tjejer gör det just nu.

- Instagram! Om ni inte har det, skaffa det. Och följ mig om ni har lust. Jag heter för- och efternamn ihop.
- Men snart kommer det vara UTE att dricka redbull, för då kommer alla inse hur farligt det är. Sån tur att lilla jag redan har insett det då.

- Jag vet att det är skönt och så, men jag tycker inte om bomullsleggins som "ser ut som" jeans. Asså jag menar inte jeansleggins, utan riktiga leggins med typ fejksömmar. Nej tack. Bara vad jag tycker.

- Det långa, stripiga håret. Klipp det! The fjortis times are over.

- Facebook. Alla bara klagar där, och tror att folk bryr sig. Hoppas på att få så många likes som möjligt, för då är man kunglig. Jag har facebook endast för att hålla kontakten med vänner och för att inte missa något viktigt.

För er som inte sett den!

Idrottsprojekt i skolan - Elin, Alex jag och Emma. Vi hade sjukt kul!

Nästa veckas pluggschema

Visar aldrig vad jag har att göra i skolan slog det mig.

  • Måndag - spanskaprov
  • Tisdag - fysikprov, förbereda presentation av matte-lösning inför muntligt np i matte
  • Onsdag - skriva idrottsanalys
  • Torsdag - Muntligt np i engelska
  • Fredag - Muntligt np i matte, idrottsanalysen klar!
  • Lördag - stenplugga inför slutprovet i kemi
  • Söndag - stenplugga inför det np i matte

Jag klarar mig.

Träning, körning, plugg, är det standard eller vad?

Idag har jag gjort allt som jag alltid gör på söndagar. Pluggat flera timmar, tränat (motionscykel), handlat och kört bil. Idag ville jag träna smala vägar med massa kurvor och backar, så jag körde till Runsa och tillbaka och så stannade vi till vid Hemköp och köpte grejer till tacos. När jag kom hem blev det 20 min snabb cykling och svetten rann typ in i mina ögon hahaha så jävla äckligt. Nu ska jag duscha och sen äta tacos. Haha kolla bilden Samme tog på mig -.-


Hate the day

Usch jag hatar söndagar! Men det känns ändå bra för jag åt inge godis igår. Ska träna sen idag tror jag. Det blir ingen löpning för jag gjorde illa mig lite i fredags när jag sprang. I'm feeling motionscykel today. Juste, igår körde jag ju för 3:e gången. Jag körde mondeon, har tidigare kört minibussen så det var ganska annorlunda. Jag började vid mig, körde förbi prisxtra, Fresta, södervik, donken och stannade utanför Tiger och köpte mat. Därefter till Express för lite pizza till brorsorna. Gick väldigt bra igår. Nu ska jag nog fixa en tallrik thaimat och plugga fysik.


Saw

Tjatja. Chillerillar hemma hos Agnes med Simon och Nathalie och kollar tyvärr på Senaste Saw-filmen. Jag vill typ bara spy och svimma hela tiden av allt äckligt haha. Så jävla sjuk film! Vi höres.


Jag kan inte

En sak i taget, men allt är på en gång. Bra? Nej. Bäst? Försöker. Kul? Aldrig i livet. Något som Är roligt är att jag ska ut och köra bil.


Fika

Träffade Agnes och fikade lite på kardemumma så här på eftermiddagen. Jättelängesen vi sågs så det var väldigt mysigt! Nu har jag typ ännu en panikattack och ska hitta på något för att få bort den. Ikväll ska jag antingen dra iväg någonstans med Elin, eller så ska jag umgås lite med Agnes och Simon.


Städdag

God morgon. Har sovit ca 4 h i natt, det är ju kul. Min älskling Elin ringde nyss, fett söt - hon är supertaggad på städdagen idag. Så ska bara äta lite frukost och sen dra ut med grannarna och städa och grilla lite korv. Chillerill på high level.


Taggtråd

Jag inte vad som hände, men ligger och lyssnar på Nause och blev plötsligt taggad på livet. Det händer inte så ofta, så man får väl tacka och ta vara på ögonblicket. Fiesta en mi cama ahora.


SEXY

Mums.

Paj, goda grejer det.

Tja. Sitter och äter paj och kollar på desperate housewives. Smart är man ju, jag har nämligen oth-förbud i en vecka för att bevisa att jag inte är beroende, så då kollar jag ju såklart på dh istället. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, blir antagligen plugg hela kvällen. Ursäkta min glädje hörrni!


Varm i hjärtat


I did not know

Känns stadigt att få reda på att jag har fysikprov på tisdag. Det enda jag vet är att det är på kapitel 11, kanske dags att slå upp boken? Jag har slitit som en galning till alla fysikprov under 1:an, kämpat mig upp mot A, men får jag skit på det här blir det skit som betyg. Ibland bara hatar jag det nya systemet. Varför ska man vara så himla perfekt hela tiden för?


Dagens

Ska vi köra en standard-fjorre-kenza-jagärsnyggastivärlden och lägga upp en dagens eller? Ja.
Jeans - SALT
Skor - Converse
Transparent skjorta - SALT
Jeansjacka - H&M


Life

HAHA HA HAHA. Matteprovet gick sämst igår. Jag hinner ju fan Aldrig klart. Nationellt skriftligt prov i engelska imorse, och inte kan ett sådant gå dåligt inte. Sen så har en massa bilder knäppts i skolan; jag kan ju inte annat än att säga att det är skönt att vara tillbaka.


Nu är jag fan PROUD

Efter andra gången bakom ratten har jag nu kört själv från Rosersberg hela vägen hem till mig. Vilken frihet. Växlar R - 4:an och högsta - 60 km/h. Det känns bra, mycket bra.
Nu ----> DH

Tar tillbaka

Jag fick faktiskt tillbaka bloggandet på 2 dagar, men vi kör lite halvfart fan. Nu ut för att köra lite bil. On with the fake smile.




RSS 2.0