?

Är så irriterad just nu att det kryper under huden på mig. Jag kan inte ens prata med någon utan att bli helt galen inombords. Vad är det som händer? Jag vet inte men jag orkar inte vara så här irriterad längre. Det har hållit i sig i flera veckor, men försvinner så fort jag är själv. Minsta lilla och jag klipper till. Har aldrig upplevt en kortare stubin. Hittar mig själv knyta åt knävarna under bordet på grund av att någon bara smaskar med maten. Kan inte dölja att jag är så fruktansvärt arg, och jag vet inte ens varför (??!?!?!). Tror jag behöver lite andrum, och aa lycka till med det nu haha.

Vad är jag?

Jag är lite udda, har alltid varit det. Någon som hyllat variation men som hatat förändringar. Det är allt från att börja en ny skola till att resa sig upp från stolen för att middagen är över. Jag är lite som en maskin. Älskar att jobba och stressa. Älskar logiska saker, typ hur saker fungerar och varför, eller varför inte. Ytterst obekväm bland nya människor. De jag har räcker gott och väl i sådana stunder så jag ber om ursäkt. Det blir nog bådas förlust för du är säkert helt underbar, men vet du vad, det är fan jag också. Jag tycker bara att det är väldigt jobbigt och jag vet inte ens varför. Lite tankar bara så här på kvällskvisten. Imorgon blir det Rhodos med bästa vännerna, puss.

LIVET

Min stängningsvecka är äntligen över och nu har jag semester i nästan tre veckor! Det var kaos i torsdag när skiftledaren var tvungen att åka hem i början av sitt pass för att lämna mig och Malin att sköta hela restaurangen och försäljningen själva mellan 22-02, alltså i 4 h. Värsta jag varit med om på länge. Det var så lång kö och vi bokstavligen sprang överallt och svetten bara rann och vi fick ringa duty för ingen av oss hade nån kod tillkassaskåp eller nycklar till något pga ingen av oss är ens trainee. Det där måste fan ha varit olagligt eller något. Det blev kaos med pengarna och ingen beställning till morgondagen och massa annat, asså uuuusch. Men i alla fall! På tisdag åker jag till Rhodos med Daniel, Alex och Ida och är så sjukt exalterad över detta!! Ska börja packa imorgon! Och ikväll kommer min familj hem från sin tvåveckors semester i Italien och jag har saknat dem så mycket!! 
Igår fick jag besked om antagningen till universitet! Jag sökte läkarprogrammet på skämt för att det skulle vara lite som en kul grej ifall man kom in, även fast jag visste att jag inte skulle göra det. Kom in på mitt andrahandsval som var civilingenjör - IT i Uppsala. Dock vet jag inte vad jag tänkte med när jag sökte för idag skulle jag aldrig vilja plugga i Uppsala. Jag är dock överlycklig pga om jag hade sökt civilingenjör - datateknik på kth i stan så hade jag kommit in! Gränsen i höst blev 19 och jag har 19,5. Så nästa höst hoppas jag av hela mitt hjärta att jag kommer in då pga min drömutbildning på drömstället!! Jag jobbar mitt sista pass på MAX den 31 augusti och sen åker jag till Zaragoza i Spanien och jobbar som aupair hos en skitsöt familj! Skypeade med dem för någon vecka sen och jag var SÅHÄR nervös men spanskan funkade hyffsat! Jag kommer tillbaka någon gång i vår och då fortsätter jag på MAX ett tag tills det är dags för GMU om jag lyckas bli antagen! Nästa höst väntar förhoppningsvis en plats på kth! 
Nä nu ska jag fortsätta poppa Metallica på högsta volym och städa medan jag väntar på att farmor och farfar kommer hit med sushi! Ikväll kommer familjen hem! LIVET.
 



RSS 2.0