Tis

Lagom taggad brutta som sitter här i sängen och försöker plugga biologi! Ska egentligen hoppa Fuxelito men får se hur det blir med det eftersom hade kanske fortfarande har "hoppvila". Har ingen aning hur det blir! Ska bli kul vem jag än hoppar! Bara inte Mandolin så är det lugnt. Den jäveln åker man ju av haha. Ska vara hela dagen hos Öquist och sen åker jag hem och äter. Därefter till stallet, sen hem, duscha och åka tillbaka till Sara! Vi ska ha Harry Potter-maraton hela natten med Alex, Ida och Linnéa!

Me

The story of my life. Hahahahah åh orkar inte. Nu ska jag, Bengha, ta och slumra ner mig själv, det ska bli jättekul. Är cp-hungrig men det tar vi imorgon till frukost. Längtar bror.... Imorgon ska jag gymma med Mulle är det bestämt men annars vet jag inte. På tisdag är det filmmaraton hos S med bebooosarna, sen ridning och sen tillbaka! Sover sär och sen fortsätter vi dagen efter. Vid 13-tiden ska jag med Anna till stallet för hon ska rida sin första blåbärshoppning! Proud sister :) Senare i veckan ska jag fota Lovisa och någon av hennes medryttarhästar så det ska bli superkul! Annars är resten oklart... Så mystiskt jag är. Nej vem försöker jag lura? Har svenskaredovisning, engelskaredovisning, biologiprov, matteprov och fysikprov, (plus att jag inte fattar ett skit av kemin som ni ser ovan) inom de första 2 veckorna efter lovet så nu vet ni exakt vad jag kommer göra haha.. Men varför klaga? Har inget livsviktigt att klaga över. Godnatt bitches.
-A

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1001400/images/2012/pic_508db29c9606ee1a20ca3eb6.jpg" class="image">


Loooooov

Är till för att käka, träna, sova och plugga. Sen ska man försöka tränga in kompisar i tillvaron också! Idag blev det träningsklädersshopping med mamma i Stinsen. Fick med mig ett par tights, en rosa bandet-sportbh och ett jb-iPhoneskal! Resten av dagen spenderades med Elin precis som igår! <3
Ps. Jag är helt kär i allt som har med bulgur att göra...


Reality..

Måste bara skriva en sak här idag. Rätt så otäckt faktiskt. Som ni säkert vet var det ju en som hoppade framför tåget idag här utanför min skola. Det händer ganska ofta, men det blev värsta uppståndelsen eftersom det var hur mycket poliser och ambulanser som helst. Vi stod där på översta våningen och såg några sjukvårdare lyfta någonting nere på perrongen. Det var benen vi såg, och skorna. Vi gick runt och tänkte mycket på det där, men sen gick vi ner till matsalen och åt. Mitt i när vi sitter där och äter och kollar ut genom fönstret så ser vi (hoppas ni inte är lika känsliga som jag) en liksäck med snören runt och konturen av en kropp inuti. Bara utanför skolan precis. Där försvann aptiten på en gång när de bar in båren med kroppen i likbilen.. Usch så jävla hemskt! Kan inte fatta att det hände på riktigt. Sånt där ser man ju bara i filmer.

Matte 3c

In the grupprum with Elin och studerar matematik bror. Myys.


On my way home from the gym

Intervallflex - check!


Jag har en tredje blogg....

http://varkryttares.blogg.se http://varkryttares.blogg.se http://varkryttares.blogg.se http://varkryttares.blogg.se http://varkryttares.blogg.se http://varkryttares.blogg.se http://varkryttares.blogg.se http://varkryttares.blogg.se

Bomb inatt!

Inatt kl. 00.00 släpps en liten bomb här på bloggen!
 

Vinst idag!

Är så himla glad! Blev en dubbelnolla idag med Faidra! Hon är sån babe. Red fram med två andra på blöta ridbanan och efter typ 10 min skrittade vi till lilla ridhuset för att hoppa fram. Var ganska kaos i början. Fick ett stopp första gången vi kom på rättuppståendet men kom igen och då fick jag fram henne ordentligt och då hoppade hon jättebra. Kom på oxern några gånger och sen direkt in i ridhuset! Var supernervös. Jag är egentligen ingen ryttare som hoppar upp på vemsomhelst och bara kör. Därför blev det ju så nervöst eftersom jag bara hoppat Faidra en gång tidigare - i fredags, och hade ingen aning om hur hon skulle vara! Jag som ändå innerst inne är lite hopprädd. Nej.. det är jag ju inte, men jag var i alla fall för några år sedan! 
Fick startsignal och styrde mot första hindret. Hon sög tag i varje hinder och i några svängar kändes detsom om hon skulle gå omkull. Hon hoppade superfint och trampade om riktigt bra. Dock svär jag ju lite när jag tävlar hahah.. Så pinsamt om det hörs på videon dock. Försökte ta det lite lugnt i grundomgången men det gick ju inte så bra med det så vi körde bara på, mest för att det var kul! Lyckorus när jag klarade grunden och fick rida omhoppning (aldrig gjort förut). Vi baaara köttade mot 1:an och 2:an igen, sen lång väg till 4:an och tog ut svängen till 9:an för annars hade vi ridit in i väggen = inte så bra. Över mållinjen felfri - bästa känslan på länge! Mmm.. bästa Faidra. Efter sa domaren i högtalarna att "Faidra är 22 år och det kan man inte tro, hon hoppar ju som en 4-åring" hahah! Vi kammade hem vinsten, så himla kul!
 
 

Sticker iväg på middag!

Nu ska jag iväg och träffa usek på middag hos Alexandra. Ska bli jättemysigt!

Hoppträning - Faidra

Var supertaggad igår på vägen till stallet eftersom jag förväntade mig en riktigt rolig hoppträning för Rönnberg på Fuxelito, men så blev det inte. Stod uppskriven på Faidra och nej vilket surprise face jag fick. "Fick veta" att Foxy är ofräsch (NÄHÄÄÄÄÄÄÄÄ?! Vad är det jag har gått och sagt hela tiden men ingen brytt sig?) och att han inte ska hoppa. Blev först väldigt besviken eftersom jag blev så glad att jag skulle få kvala med honom på söndag nu när det har gått så jävla bra i hoppningen. Har längtat som fan tills den här söndagen! Men sen tänkte jag att det är ju det bästa för honom. Han är ju inte ren om man säger så. "Vem ska jag då tävla på söndag?.." dök upp i mitt huvud. Det visade ju sig då att det var tänkt att jag skulle kvala med Faidra. What? Hon är 22 år, kan hon ens hoppa 0.90m-bana? Jajamensan. Full rulle på hoppträningen samtidigt som hon var motsatsen till Foxy. Foxy behöver mycket stöd i tyglarna lite lätt i sitsen och samlad men fartfylld galopp. På Faidra var det bara att sitta ner mellan hindrena och upp med hennes huvud fast med lösa tyglar och inte ens räkna galoppsprången, bara galoppera på. Hade ingen koll alls! Hon stack iväg efter varje hinder och dök ner med huvudet. Jävlar vad pigg. Blev dock två stopp i en kombination men det var för att det blev för snäva svängar. Avslutade på långsidan med ett rättuppstående och en oxer på 90 cm. Känner mig SÅ inte redo inför imorgon. Jag har inte hoppat Faidra sedan 2009 när jag hoppade som högst 70 cm och tappade båda stigbyglarna hela tiden. Jag vet inte hur man gör med denna häst så det kan gå precis hursomhelst imorgon! Håll tummarna!
 

Väntar på Issa

Inte så bra kväll igår. Tack älskade vän iaf, för att du gjorde den "bra" igen. Står nu utanför centrum och väntar på Issa som hämtar upp mig. Vi ska till hennes stall och jag har med kameran. Ska bli jättekul! Behöver komma från huset ett tag. Berättar hoppträningen när jag kommer hem, det är verkligen ÄNDRADE planer. De har äntligen insett att det är något fel med Foxy så han ska inte hoppa nu på ett tag.


Hoppträning nu!

Har hoppträning strax på Foxy, ska bli awsome! Sista träningen innan tävlingen på söndag.


Hurtig friday

Hade matte och kemi imorse. Det blev nåt fel på ventilationen/avloppet så hela kemikalien stank äggmök. Sen när vi öppnade dörrarna så spreds det ju såklart ut på våningen haha. Slutade 11.50, åkte hem och åt, åkte till gymmet och köttade galet. Kom hem och åt nyss ost-och skinkpaj och ska strax med Elin till Hemköp och köpa gott till ikväll! Vid 20-tiden åker jag till stallet och hopptränar, sååå taggad!! Startlistan är uppe och jag ska kvala med Foxy, 0.90 m på söndag!


Tjeen

Jag har en spetsröv. Tjeeen med handen. Klippt maje, blev la sådär fan. (Internt). Åt en klubba också tillsammans med älskade Annelie! Fixade min klocka gjorde jag också. Idag i skolan ringde jag till umo - det var pinsamt. Startlistan inför söndag har inte kommit upp än. Nerviosa. Idag var det potatisbullar till lunch - utan sylt. Hur tänker man då undrar jag. Nämen juste, det är ju så himla gott med majonäs på såklart så vi behöver inte ge sylt till eleverna. Nu ska jag rita lite hade jag tänkt, och kanske plugga andra-derivata om jag orkar! Sen pll!


Godmorgon

Ofta jag är vaken just nu..? Watt häppend to mi? Börjar dagen 08.40 med biologi, sen svenska, lunch och matte. Slutar 14 och sen har jag klipptid på Limage kl. 15.45. Vet inte riktigt hur jag ska göra där. Usch jag är typ sjuk. Har inte varit sjuk på över ett år så nu är det väl dags antar jag. Förstår mig inte på alla som är sjuka hela tiden. Känns som att de känner efter för mycket men det kanske bara känns så eftersom jag aldrig blir det. Vill också vara sjuk ibland för då får man vila och bara vara. Yey i'm sick today! *ska ändå till skolan - inte lika kul då*


Gårdagens dressyrpass - Fuxelito

Som ni säkert läste förra veckan så gick det ju inte sådär jävla bra förra dressyrträningen med honom. Det slutade i tårar efter mycket kämpande efter att jag insett att han kanske aldrig kommer bli som vanligt igen. Kom till stallet igår och såg att jag skulle rida Foxy igår igen.. Jag försökte först byta eftersom det bara är sorgligt och ångestfyllt att sitta på hans rygg igen. Men Moa övertygade mig så jag gjorde det. Och jag gjorde det bra. Asså kärlek till Rönnberg. Jättebra upplagd lektion, mycket lösgörande och övade mycket nedsittning i trav - precis vad vi behöver träna på. Han är jättestel, speciellt i ena varvet och det märks verkligen när hela hans kropp skjuts ut på volten. Det är galet. Till slut fick jag till det med ytterhjälperna och det blev han superfin i båda varven i trav. Mot slutet fixade vi det även i galopp - samlad galopp. Var så himla lycklig efteråt! Min finaste ögonsten.
 
Ovisade bilder haha ♥

Just nu

Sitter och väntar hos frisören. Blir en liten spontanpiercing i örat! Update..


Asså lo siento.

Förlåt. Jag har NOLL inspiration även om jag nu mår väldigt bra. Hjälp mig. Vad vill ni läsa om? Vad som helst så ska jag försöka fixa det. Behöver någon som pushar mig. Cred cred.


Ledig

Tjeen. Är ledig idag så ska dra iväg och gymma med Elin vid 11-tiden. Körde lite igår + fuego men det stoppar mig inte från att köra idag igen! Efter gymmet måste jag börja och avsluta min eng-inlämning om "Of mice and men".. Kul.. Sen vid 17.30 åker jag till stallet som vanligt!


Igår och idag

Tjen. Gårdagen spenderades med Melinda först i centrum, där jag köpte en klocka, och sen hemma hos henne på kvällen med godis och filmmys!

Fast först på morgonen stack jag och Holm till gymmet. Imorse vaknade jag vid 07.30 och blev upphämtad av Lovisa, för vi skulle åka och kolla på lokala idag! Jättemysig dag i stallet idag, men det var tyvärr riktigt kallt.. Körde hem och släppte av Lovisa och det gick inte så himla bra idag. Blev ett pinsamt litet motorstopp vid BK och lite lång väjningstid vid stora rondellen så en gubbjävel tutade flera gånger på mig bakom. FUCK YOU JÄVLA ÄCKEL. Om du har så jävla bråttom så kör om ditt cp. Jag tänker för fan inte chansa och riskera mitt liv för att du aa vad du nu skulle göra din skit. Hahah han fick några f av oss. Åååh ut med ilskan Sara. När jag kom hem tappade jag upp ett bad. Det bara flög ur händerna. Somnade in the badkar. Toppenkul. Gick över till Holm och hämtade lite kläder och sen lasagna con la familia. Mumma! Nu på kvällen har jag pluggat till morgondagens kemiprov (ser ej lovande ut) och kollat på Williams Lista ♥♥

JAG FRYSER.

-Som fan!


Firat Elin!

Har haft roligaste kvällen på länge med lite folk hemma hos Elin! Underbart god grekiskt mat, cheesecake, cider och galen musik. Det är bara att gå all-in! Grattis bästa du på 17-årsdagen!! Ni får en bild på mig och Olliv så länge här, juste.. Läs hennes grymma fotoblogg, hon är sjukt duktig! -------> http://oliviafoto.blogg.se
Godnatt!


Film från senaste hoppträningen!

Hoppträning för Ellen på VäRK. Fuxelito hade extra krut i sig, sjukt rolig träning! Hoppade mer än gärna allt i sin väg! Ca. 0,90m.

Fy fan vad jag har kämpat med tillsammans med den här hästen måste jag bara säga. Började på honom för snart 2 år sedan! Från att hela tiden stanna på små kryss till att hoppa 1 m hur lätt som helst tillsammans. Älskar den här hästen mer än ord kan beskriva, det finns inget som gör mig gladare än att flyga över hinder med honom. Om ni bara kunde se min glädje i detta klipp.. wow. Förstå hur mycket det tog i tisdags på dressyrlektionen.. Aja, jag önskar med hela mitt hjärta att du ska bli bra igen ♥


Det går bra nu

Det går så jäkla bra i skolan nu! Är så himla glad! Skrev matteprov för några dagar sen och det gick väldigt lätt. Igår fick vi tillbaka våra argumenterande uppsatser på svenskan (jag argumenterade mot Ipads till elever i grundskolan) och jag uppnådde alla A-kriterier! Blev så himla lycklig.. var redo att svimma när jag fick tillbaka pappret. Igår läste jag ut Jane Eyre och började på uppsatsen och idag skrev jag nästan klart den! Är helt inne i skrivandet just nu p.g.a min lilla A-boost igår! Vi var lediga idag eftersom det var utvecklingssamtalsdag i skolan och jag hade ett sånt imorse med mamma. Efteråt åkte vi och tränade på våra gym och sen träffades vi i centrum och lunchade på sushistället. Fick med mig två tröjor hem också. När jag kom hem skrev jag på uppsatsen och sen pluggade jag massa spanska. Nu jävlar ska jag lära mig prata flytande. Börjar med preteritum. Nu har jag pluggat klart för ikväll och ska slå på ett avsnitt P.L.L och äta yoghurt och havreflakes... Mmm... 


Sushi ♥
 

Vinden bara tog dig och blåste förbi.

Nere är vad jag är. Pallar inte. Nej inte du. Helvetes piss, älskar dig så. Hälften är borta, låt oss satsa på andra hälften nu - så jävla mycket som det bara går. Efter denna dag får ni kalla mig böl-sara.


Mot gymmet!

Är astaggad på att gymma, woooop. Har bokstavligen pluggat hela dagen. Åkte till skolan extra tidigt och pluggade 2 h matte innan matten började, sen 1,5 h matte på lektionen, sen hem för lunch och tillbaka för spanskaprov i 1 h 20 min. Mums. Hjärnan blir ju lite seg så därför känns det så rätt att bara åka iväg till my lovely crosstrainer på gymmet <3


LB:1 - Faidra - Väsby Ridklubb


Natti

Godnatt hörrni! Bästa vecka väntar träning (löpning, pw, gym, dressyr), ledighet, massa plugg, prov i allt möjligt och inlämning, fest och kanske nåt mer. Vem vet? Not me :)


Kakbak at Agnes'

Har dampat på min dator, gått 1 mil och bakat chokladtårta med Agnes denna höstiga söndag. Nu sitter jag och försöker läsa ut Jane Eyre! Puss.


Liten filmsnutt från en grym hoppträning i somras

 

Bästa

Sån jävla kul hoppträning idag för Ellen! Hoppade 1m med hästii! Vi avslutade med banhoppning på ca. 90 cm. Foxy var supertaggad på hoppning så det kändes skitbra. Fick fina kommentarer om att han verkligen litar på mig i hoppningen, blev verkligen jätteglad! Nu är jag hemma hos E och myser galet med godis, pepsi och parodi på breaking dawb. Awsome!


Hoppträng ikväll!

Issa kommer strax hit och då sticker vi (jag) iväg och hopptränar! Foxy såklart, och idag rider vi för Ellen. De har blandat grupper ikväll eftersom Rönnis är utomlands! Ska bli kul!

Ut och springa lite är bra

Ja det är det. Nästan så det är skönt. Fast nja. Min mage behöver röra på sig så ja vi ses!


Hemma från skolan

Fick jätteont i magen när jag åkte till skolan men hoppades att det skulle gå över. Sen satt jag där och skrev biologiprovet men fy fan vad ont det gjorde. A lämnade in mitt prov och jag satt kvar i typ 5 min eftersom jag inte kunde ställa mig upp. Sen gick jag och la mig ner och sådär. Åkte hiss ner med bästa och försökte ta mig hem lite smidigt. Nu ligger jag och kollar på pll och det är så himla spännande, MEN.. Jag råkade se en spolier-grej TYVÄRR, så nu vet jag vem A är. Faaaaan, serien är ny förstörd!! :'(

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1001400/images/2012/pic_506d747c9606ee404e7877a0.jpg" class="image">


Couldn't have said it better myself

"Sanningen är hård, smutsig och frihetsberövande. Det är lika bra att vara ärlig istället för att gräva ner sig i hemligheter. Jag tror jag lider av någon lätt personlighetsstörning så jag ändrar mig själv hela tiden. Det är ungefär som om att jag springer ifrån mig själv."

Torsdag


Update: Haha det är fan inte torsdag.. (?!)
Vem fyller år idag???.... Annelie fyller 17 år idag! Jag vet att du läser det här så grattis igen! ♥♥♥
Juste, ridningen igår! Jag red Foxy och han var tyvärr stelare än nånsin. Usch, kändes som att sitta på en helt annan häst, kändes jättetråkigt. Eller inte tråkigt, men liksom synd. Han snubblade hela tiden och kunde knappt trava framme vid nedsittning, varken i höger eller vänster varv. Vi fick dock till massa riktigt fina bakdelsvändningar så det var superkul! Jag anmälde mig till seriehoppningen också, även fast det är ett är hela 3 veckor kvar. Är supertaggad! Vill verkligen 0:a den här gången!! 
 
Skoldagen idag var supersämst. Först fittspanska (ursäkta språket) - vi får ju inte göra någonting över huvudtaget. Sen äckelhål, satt då med E och pluggade matte men det handlade om derivatan av exponetialfunktioner och det gick ju åt rövsvängen..
f ( x ) = a x
f '( x )  = ax  x  lim h-->0  ( (ah-1) / h )


Man ba "jaha..". Nej men jag förstår, typ, men "typ" räcker fan inte. Blööö, som om jag inte har annat och göra i skolan. Allt bara kommer på en gång, right?..

Efter hålet hade jag engelska med lite kul folk i fatboys-rummet med Kid Cudi i bakgrunden, mums. Sen lunch - potatisbullar! Efter lunchen hade vi fysik och sen hem. På fysiken insåg jag hur mycket efter jag låg så då tog jag tag i saken. Blev inget Stinsen idag med Ida, vi båda behövde plugga istället. Imorgon ska jag och mamma iväg till tatueringsstudion, för att kolla lite och boka tid. Hihi nervöst..

Nej nu måste jag fortsätta med biologin och sen matte och fysik också. Una noche muy divertida, no?

Biologiplugg

Tummen ner. Fet tumme ner. Prov imorgon, varför börjar jag då idag för?


LB:1 - Faidra

Jag har bara ridit Faidra två gånger de senaste åren (sedan jag lärde mig rida på riktigt) så jag hade ingen aning om hur hon skulle vara igår. Väldigt mjuk var hon på framridningen, men stark och ostadigt huvud som vanligt. Tyglarna liksom smyger sig ut ur händerna så jag fick hela tiden plocka upp. Fick hjälp av Sofia (supersnällt!) och mot slutet fungerade allt som det skulle. Tränade lite ökningar i både trav och galopp. Skrittade sedan mot ridhuset. Fruktade domaren litegrann för alla sa att det var en surgubbe som dömde rätt orättvist, typ att han hade formkrav i LC vilket man inte ska ha. Övade lite skritt-trav-galopp inne i collectingring och sen in på banan. Jag var HELT SLUT i kroppen efter framridningen. Fy fan, jag måste verkligen träna mer nedsittning på vanlig träning för det är så sjukt jobbigt när man inte är van. Skrittade lite innan jag fick signal så jag skulle orka hela programmet på 5 hela minuter. Faidra var knappt framme någon gång under hela programmet faktiskt. Så himla tråkigt. Hon dog verkligen. Jag bara satt där och kände hur seg hon var men hur lite krafter jag hade kvar - kunde inte göra något åt det. Blev så himla trött så jag slarvade lite med vägarna också. Och allt brister på att jag inte orkar helt enkelt. Det är sån jäkla träning. Nej asså jag SKA SITTA NED FRÅN OCH MED NU PÅ ALLA TRÄNINGAR HÄREFTER! Så är det bara. Vi slutade på 56,9% och det blev en 3:e plats av 8 ekipage - precis utanför placering. Jaja, inte helt missnöjd i alla fall. Bara att tagga till klubbmästerskapet sen, woop!

Foto: Sofia K
Lilla prinsessan. Tänk att du är 22 år gammal - bra kämpat bror!
 



RSS 2.0