Tjee

Sitter och kollar runt på au-pair-familjer i Spanien till i höst. Är så jävla redo att dra dit nu asså! Säger hejdå till MAX och Stockholm för några månader och bara trycker in spanskan och allt som hör till. Men ändå ganska surt för jag måste säga upp min plats på ridskolan och allting, usch vilken hemsk tanke. Allt blir så jobbigt när man drar iväg. Hejdå hela ens liv, please don't change too much. Men jag vill verkligen, men ändå inte, så därför ska jag för det här är enda chansen. Nästa höst är det högskola som gäller! Jag är faktisk väldigt stolt och glad över mina betyg, som man kämpade in i det sista. Bara att hoppas att man kommer in både i höst och nästa höst!
 

Metallica

Tror ej jag berättade om Metallica förut. Jag gick ju på dem för någon vecka sen med pappa och de var så sjukt jävla bra!! Vi drack öl, hade på oss regnponchos, traskade runt i leran och trängdes bland hårdrockare och lyssnade på Metallica live i regnet. Såå underbar kväll! Bästa var nog Unforgiven, One och Nothing Else matters, när de hade timat det så jäkla bra med ljuseffekter osv, maaaajgaawd!
 

MEN VAAAA?

Jag har över 10 läsare om dagen trots att jag inte bloggar!! Har tydligen haft det hur länge som helst, blir så glaaad. Idag har jag kämpat mig igenom det hemskaste jobbpasset någonsin.. Jobbade både under och över pga var kaos. Vi öppnade själva och var en kort hela dagen och sen var det ju söndag och sommar = konstant milslång kö. Är helt slut nu men är TAAAGG på morgondagen eftersom det är Daniaaaals första jobbdag på Max! Alltsååååå!! Nu ska jag SOVA, fy fan vad skönt. Blev inte mycket sömn inatt eftersom det var filmkväll hos Kvisty, vilket flr övrigt var suuuuupermysigt! Saknar dem hela tiden these days.. Haha och idag jobbade jag med Linnéa och Alex. Det var kul som vanligt. Alltsååååå mina älsklingar!! Efter imorgon blir det två dagar ledigt och då ska jag äntligen till gymmet och även rida, lääängtar.
 

STUDENTEN

 
Vet inte riktigt vad jag ska skriva här. Inte lätt att se glad ut på bilder när man egentligen vill krypa ihop och dö. Ungefär så ledsen var jag under hela dagen, FÖRUTOM på flaket som var en av de sjukaste grejerna jag någonsin varit med om!! POP THAT NIGGAAAAAAA!!! Att hälla öl innanför sina bästa vänners underkläder var ju så in i helvete roligt! Annars var den en sorglig dag, fast hade askul på skivan i Märsta! Haha blev lite för mycket dricka mot slutet så jag, Linnéa och Mattias vinglade hem till henne vid 3-tiden. Fick många fina presenter på min mottagning och var så glad över de som hade tagit sig hem till mig, bästa! Oj alltså, vilken jävla dag. Jag, Sara och Alex sjöng på studentlunchen också, men var väldigt darrig på rösten eftersom jag var så skärrad, men utspringet var ju sjukt kul ändå! Fast möttes av en storbölandes Ida och Elin och då blev det gråt igen, för typ tionde gången. Kan man vara så beroende av människor att man tror att livet är över för att skolan är över? Svar ja. Min tid på Väsby Nya Gymnasium med Na11 har varit den bästa i mitt liv och jag är mycket tveksam på om jag någonsin kommer få uppleva något liknande igen..



RSS 2.0