Drömmen

Har haft en väldigt, väldigt bra dag idag jämfört med de senaste dagarna. De har bestått av illamående, yrsel och hjärtklappning, men idag var det bättre. För idag fick vi ledigt från skolan för att åka till SACO-mässan, vilket var helt underbart! Gick på så bra föreläsningar om civilingenjörsutbildningar och KTH, satt där i salarna så himla lycklig och pirrig i magen. När jag gick in i den stora hallen trodde jag att jag skulle söka till KTH 2015, men när jag gick därifrån var jag helt säker. Att sitta där och höra studenter som brinner för problemlösningar och att svara på frågan "varför?" lika mycket som jag.. alltså, jag kände mig inte lika ensam om det längre kan jag säga. Är så trött på att bli stämplad som "mattenörd" och få höra "hur duktig man är som går natur". Liksom jag läser det jag läser för att jag tycker att det är så himla roligt och intressant! Känns bra just nu! Jag ska komma in och jag ska bli civilingenjör. Jag ska! Frågan är bara om jag ska läsa datateknik, medieteknik, elektroteknik, teknisk fysik, informationsteknik, design och produktframtagning eller öppen ingång. Hm.. jag har ju ändå 1,5 år på mig att bestämma mig! 
Har varit skiträdd för framtiden hela min gymnasietid, men idag är den första dagen som det faktiskt ser ljust och bra ut. Har oroat mig över jobbet, mått dåligt över körkortet och över att det inte går så bra i skolan just nu, men alla problemen känns väldigt mycket mindre nu. Bara att kämpa på!
 
Åkte hem vid 13.30-tiden och gick in i skolan en snabbis och träffade på Alex, så vi drog till centrum och drog en myslunch på Arigato, bästa! Sen köpte jag även en 18-årspresent till Agnes! Har pluggat hela kvällen och städat rummet lite, behövligt. Fick även tillbaka reslutatet på senaste matteprovet och blev så himla glad! Nu ska jag sova!

Lite om veckan

Jaa vad finns det att säga? Har pluggat mycket matte (bästa), skrivit matteprov (gick helt ok), hoppat Pirre lite och även ramlat av Pirre, varit på personalmöte, halft svimmat och spytt efter ett intervallpass, hopptränat Tinto, gymmat, umgåtts lite med Holm, läst lite religion och övningskört. Ganska blandad vecka helt enkelt! Både bajs och kalas, eller vad säger man? HAH. Var nyss på Arlanda också en snabb sväng.. Bästa bästa underbara människor som bara skjutsade mig dit så där <3. Aja hursomhelst, ska ta tag i mitt liv känner jag, känns alldeles för oseriöst allting. Nästa vecka ska bli bra! Ska fira mamma, fira pappa, rida lite, vara med på ett till intervallpass och inte dö efteråt, jobba och på söndag är det KM i dressyr! Ska satsa som fan denna gång. Klantar alltid till det varje gång! Haha har aldrig ridit hela programmet rätt på KM någon gång, så jäkla krångligt program!! 
 
Nu ska jag läsa lite religion, så brutalt tråkigt men det är bara att göra det! Imorgon är min värsta dag på hela veckan och längtar verkligen inte! Puss.

KM i hoppning 2013

Startade en 90 idag med Tinto. Red sjukt slarvigt, men försökte ändå liksom. Han var lite spänd, men mest var det jag som var nervös.. Blev ett stopp på 6:an som var ett våghinder. Hamnade på en 2:a plats wehå. Tokig blev hästen på ärevarvet!! Trodde han skulle ställa sig på bakbenen! Han gjorde piruetter haha blev lite smårädd!


Har hittat mig en nytt projekt i alla fall! Ser fram emot att kvala till KM 2014 med denna häst!
 

Seventeen

Är det här ens jag?

FREDAG

Älskar fredagar så himla mycket! Hade längsta äckliga dagen i skolan sedan i måndags och bara tråkiga lektioner som vanligt. Hatar dessa ämnen verkligen. Kan rada upp vad jag läser just nu..
 
  • Svenska 3
  • Engelska 7
  • Spanska 5
  • Biologi 2
  • Matematik 5
  • Samhällskunskap 1
  • Religionskunskap 1b
  • Historia 1b
  • Psykologi 1a
  • Gymnasiearbete
... och jag läser alla samtidigt. Nästan omöjligt tycker jag. De enda ämnena som är kul är spanska och matte egentligen, får ta och satsa på dem verkligen för de andra.. asså bara nej. Men ska ändå göra mitt bästa liksom. 
 
Slutade 15.30 och skyndade mig hem, slängde snabbt i mig mat och åkte sen iväg med skönaste människorna till stallet! Kirrade lite spökjakt åt småbarnen! Mina andra vänner är och har kul på Collage ikväll, men jag jag skrämmer barn i skogen lol. Men ändå kul. Fast de var så dryga. Drygt. Försökte ta bort sminket i stallet men gick inte så bra för jag såg ut som ett lik då istället.. Stannade på Hemköp på vägen hem, hahah levande död. Var ganska kul faktiskt haha! Nu ska jag och mamii mysa och kolla på sista Wallanderfilmen.. så hemskt att det är slut nu!
 
Imorgon blir det jobb, 15-23, FÖR taggad!
 

Ska börja igen!

Har varit allt för deppigt här på bloggen på sista tiden. Lol, som att jag ens har bloggat något haha. Åkte till jobbet kvart i 7 imorse minsann och jobbade 8-16 på kära Express. Älskar det stället så mycket. Älskar att jobba! Dock gick det lite som det gick. Vi råkade spilla ut all frityr över hela golvet i diskrummet innan öppning - bra!! Men det var en sån bra dag! Så roligt att inte åka till skolan en torsdag! Imorgon är det tyvärr skolis.. Imorgon är det även spökjakt på kvällen! Tagga utklädning! På lördag blir det gym och sen ska jag jobba igen. Längtar typ. Helt sjukt att jag fortfarande tycker det är så himla kul att jobba på älskade Max efter ett halvår, så glad att jag har det jobbet. Dock går jag runt på tårna för det har skett en del avskedningar på sistone, men jag borde inte ha något att oroa mig över!
 
På söndag blir det gym igen tror jag, och även matteplugg. Matte 5 nu, rätt svårt tycker jag, det kräver fanemej tid, men det är så kul! Sen har jag tydligen religionsprov om en vecka, vet dock nästan inte vad det är prov på men aja. Sitter här och dricker kaffe, mitt nya beroende!! Har ju druckit kaffe i flera år men inte som nu. Längtar efter varje kopp! Haha känner mig lite som Blondinbella - man hittar lycka i allt! Hahah nej men typ. Nästa söndag är det KM i hoppning och nu jävlar kör vi. Vill få bra resultat denna gång! Vill vara värd resultatet också. Kom ju tvåa på Pirre 2012 men var inte värd det, för jag hade ingen koll alls. Jag bara styrde. Vill lägga in lite teknik, lite bra vägar, lite planering, lite deffention och lite YOLO. Blir väl Tinto, eller kanske Fuxelito; haha skulle ändå vara kul att hoppa bebishästii. 
Bild från när jag och Doverborg vinade lite innan Jay-Z. Helt klart bästa konserten jag varit på! Lil Wayne dagen innan var nääästan lika bra!! Herre jävlar, sjuka är de <3
 
 
 



RSS 2.0