Film från sista hoppträningen med Capri!

 

Lätt vår bästa gång i fredags! Det gick så jäkla bra! Hon var inte alls lika fjantig förra gången och hoppade på superbra! Fick ändå rätt okej koll på hennes galna bakben och måttandet gick bra! Satte ihop en liten film från träningen, hoppas ni gillar den. Älskar den häst hästen alltså... Hon är så charmig. Tror liksom att det kommer gå fortare över hindret bara för att hon drar bak öronen och minskar luftmotståndet haha! Det här var sista träningen med Capri, nu är det Foxy som gäller! Längtar så himla mycket! Som ni såg så hoppade vi några skutt i tisdags och nu på tisdag är det hoppning på schemat, så vi börjar lite smått! Men om en vecka, då jäklar ska han få hoppa av sig. Han kommer vara så lycklig och full med galen energi!

Sushi med mamii och sen intervju!

Har varit på utvecklingssamtal nu på morgonen och det gick mycket bra och var lika trevligt som vanligt. Bästa mentor och lärare! Ska susha med mamma nu, sen hänga runt i någon timme med Lärkan och sen in till stan på intervjun. Är lite nervös men hoppas det går bra! 

Första skuttet efter skadan med Foxy!

Åh bästa! Du var så duktig idag! Mjuk och fin och lyssnade på allt <3


Monday


"Sista"

Capri är en sån jäkla fin häst. Det gick riktigt bra på träningen ikväll! Skriver mer imorgon! <3


¡Duro!

Övar min spanska hahahaah, aquí tenga...


Dressyrlektion III på Fuxelito

Hej! Igår red jag Fuxelito på dressyrlektionen! Det har gått riktigt dåligt de senaste gångerna (igår var tredje riktiga gången sedan han började gå med på lektionerna igen). Måste bara berätta om förra gången (8 dagar sedan). Han lyssnade absolut ingenting och vägrade koncentrera sig. Hon sköt upp med huvudet konstant och hade ingen framåtbjudning alls. När han väl fick bjudning så var det SÅ falsk för då sprang han bara iväg, han jobbade inte. Jag prövade i princip allt men ingenting jag gjorde kunde få honom att lyssna. En känsla av att jag var helt hopplös rann över mig. Vad har hänt med oss? Två års träning + dressyrtävlingar och allt för ingenting? Ridning är det känsligaste området jag vet. Att sitta på hästryggen med tårar i ögonvrån är så hemskt, så outhärdigt. I skritten kan man ju dölja det, men när traven faller in faller de snabbt ner för kinderna. Disappointment. När vi gick in på volterna och skulle göra något så lätt som att galoppera började han lite smått - för att sedan tvärstanna och sparka bakut och vägra gå fram. På med spöt och skänklarna. Nej då sparkar han mer. Det hade varit en helt annan sak om han från början hade varit en sån här häst, men det är ju bara det att han är min lilla Foxy. Den envisa hästen som jag ändå fick koll på för ett år sedan. Vad nu? 


Igår fick jag för första gången in mitt liv rida Foxy med gummisnodd. Det kändes så... pinsamt? Kan det vara rätt ord? Jag tror det. Ändå stretade han en del emot, men det gick helt okej. Efter ett tag började han lyssna ganska bra! Jag kunde för första gången på länge ändå sitta ner i traven och slappna av litegrann. Jag är alltid så fokuserad på hans form att jag totalglömmer bort sitsen och att vara avslappnad och inte skänkla för mycket. Dock är allt detta så jäkla svårt eftersom han knappt har någon bjudning alls. Jag märker verkligen hur dålig kondition han har fortfarande efter vilan. Därför vill jag ju inte vara för på, men samtidigt är det ju det jag måste! Det blir så dubbelt. Jag lyckades sitta ner större delen av lektionen och galopperna gick ganska fantastiskt considering! Sista kvarten tog jag till och med av gummisnodden och han lyssnade jättebra! Dock var han supertrött men han gjorde nästan sitt bästa! Jag blev så glad! Längtar tills nästa tisdag, då är det markarbete med Foxy och det ska bli så jävla roligt!
När det gäller hoppningen ska jag börja hoppa honom lite smått nästnästa tisdag men annan på nästnästa hoppträning som inte är nu på fredag utan fredag om två veckor. På fredag är det Capri som gäller och Mickis ska hänga med. Ska bli SÅ kul!!

Arbetsintervju!!

Har spenderat näsan hela dagen hos Alex. Lark, u sick. Mitt i allt ringde de från Nanny.nu och frågade lite saker! Hon sa att de var intresserade och att jag ska komma på intervju den 31 jan på Fridhemsplan. Åh jag är så glad! Hoppas det går bra nu, har massa grejer att fixa innan intervjun. Ska nog ta tag i det imorgon! Är helt slut efter allt skratt och all sång med min bästaste så nu ska jag duscha och dejta my pillow. Godnatt!


Mot gymmet


Äckel, gå ut ur bussen

Min fredag i film!


Sneaky cover - Adele - Someone like you

Yes I'm laughing in the beginning haha. Sneakpeaky.


Läsa bok?

Kan ni läsa böcker? Jag blir så otroligt rastlös och kan i princip bara läsa högst 20 sidor och sen är det slutt. Pallar inte mer än så.. Läser Doktor Glas och ja, den var lite krånglig.


PLL har börjat igen!

Ett problem återstår bara. Jag vågar inte för mitt liv kolla på det själv. Varje gång det är läskigt börjar tårarna rinna nerför kinderna - inte för att jag är ledsen men för att jag är rädd! Så äckligt läskigt. Får ta och hitta någon snäll ven som vill kolla med mig. Har två avsnitt att se nu!

Mäktigt

Vill tillägna ett inlägg till Adele, världens bästa. Lyssnade på "Someone like you" på bussen i samma stund som jag fick reda på att Sanna hade gått bort. Försök, bara försök blunda och sätta dig in i den situationen. Kan säga att det var, jag vet inte var det var men det var mycket. Adele spelades på kvällen på gården när vi alla samlades och grät tillsammans. Jag vet inte riktigt vad jag har för tankar i huvudet just , jag blir bara så himla ledsen. Är lite förvirrad. Adeles röst är så otroligt mäktigt, eftersom jag har så mycket sorgligt kopplat till henne så känns det som att någon sticker en kniv i mitt hjärta varje gång jag hör henne. Blir typ gråtfärdig just nu men ja. Alex visade ett klipp från en konsert med henne idag på lektionen och det var det finaste mest otroliga och sorgligaste jag någonsin sett. Publiken, känslorna - ärlighet i sin enaste form. Känslan av att förlora någon nära och kontakt med varandra. Jag grät. Hjärtat sved, men det var fint, fast jobbigt men underbart. Värd varenda minut att se. Adele. Someone like you. 

Tracks of the day

 
Dör lite ja

Perfection

Föralltid

Over

Tja! Idag har jag varit mycket effektiv! Känns verkligen som att jag har blivit en helt annan människa på bara några veckor. Allt har varit till det bra förutom att jag har börjat prata som om jag har IG fiskmås. Fattar verkligen inte?! Sen har jag börjat säga DOTT efter varje mening när jag visar något. Ganska störigt. Imorse hade jag en hörförståelse på spanskan - gick mycket dåligt tyvärr. Därefter hade jag svenska och skrev nästan klart på debattartikeln om kärnkraft som jag bearbetat ett tag. Sista lektionen innan lunch var fysik! Lärde mig något nytt, alltid lika kul! Bästa ämnet! Vi gjorde uppgifter om kroklinjig rörelse och kaströrelse och det var kul. Fick ett stjärnmoment inför läraren/klassen också hihi, inte varje dag, men alltid lika kul. Sen lunch, äcklig också. Typ korvgryta, kyckling och nudlar med sötsur sås (hatar sötsur sås grymt mycket) och typ creme fraiche-/majonäspasta. Uuuääääh. Efter lunchen började vi skriva på våra argumentationsuppsatsen som handlar om ifall våldsamma spel skapar behavior problems (kunde inte översätta). Sen åkte jag till gymmet där jag träffade Marielle och Jenny. Mys! Körde 25 min crosstrainer och 40 min styrka. Körde igenom hela kroppen och det gick asbra! Sen när jag skulle hem missade jag första bussen precis så jag fick vänta 15 min på den, sen fick jag vänta 20 min vid cetnrum för att den var sen. FY på bussN. När jag kom hem väntade farmor och farfar i hallen. Blev superglad! Duschade och sen käkade vi hamburgare. Efter maten blev det lite mys med syskonen och nu sitter jag här och skriver på mina uppsatser. Skrev klart om kärnkraften och nu är jag snart klar med spanska inbördeskriget. Skönt! Ska nog sätta mig med antingen engelskaboken eller matteboken tror jag.

Hay Day

Tänkte bara rekommendera ett spel till er som har iPhone. Hay Day! Lätt det roligaste och mest beroendeframkallande spel jag spelat! Typ som Farm Ville fast MYCKET roligare! Visa pappa det idag och nu har vi suttit vid köksbordet i snart 2 timmar och spelar haha. Söt Bär!


Intervallträning

Var och tränade med Pillan och Elin nu på kvällen. Köttade ett mördarpass på Friskis och nu känns det i hela kroppen! Skoldagen var kul idag. Vi läste om klassisk genetik på biologin imorse, skrev lite på debattartikeln på svenskan, inledde matte 4c och spelade Plump (kortspel) med mina finisar. Haha det var så roligt.. Blev så arg, och så glad och ja. Nu är jag helt slut och ska sova!


Natti


Nu ska jag sova! Imorgon väntar en halvlång skoldag och sen gymmet med Elin!

Helt död

Har inte sovit och har genomlidit min första dag i skolan för i år. Dessutom har jag tränat, vilket gick sämst, och läst i min engelska bok (ej särskrivning). Nu --> kladdkaka och Gossip Girl.


Ger ett litet wake-up call!

 
Snodde filmen från Moa, så jäkla bra. Man blir liksom så stolt över sig själv och sporten man utövar. Den är värd varje sekund att se.

Sushat idag

Vaknade vid 11-tiden, läste att Justin Bieber röker på. Hahah tyckte det var lite kul faktiskt. Ladies.. Don't cut for bieber.. CHILL FOR BIEBER! Åkte med mamma till centrum och käkade sushi till frukost. Bästa! Så underbart gott! Gick in på Gallerix och köpte två affischer. Har fått en liten fetish för posters.. Sen mötte jag upp Sara och kollade lite kläder. Fanns ingenting så vi åkte till Sollentuna C. Vid tåget råkade vi stöta på Alex - vilken slump haha! Kollade lite underkläder sen käkade Sara ceasarsallad och jag fick smaka hihi. Felt honored. Åkte hem vid 16-tiden och käkade pannkakor. Vid 17.50 åkte jag till stallet som sagt. Nu på kvällen kollade jag på SHH - hur de blev svenska hollywoodfruar. Faktiskt väldigt intressant. Men fy fan vilken vidrig person Anna Anka är. Vem fan är otrogen med sin bästa väns man? Ööh... Imorgon börjar skolish! Faktiskt ändå på tiden. Pallar ej vara hemma mer. Förresten. Börjar om på mitt godisförbud. Skulle inte käka förrän jag fyller 18 år, vilket är om 39 dagar, men det sket sig. Klarade 4 dagar dock, men från och med igårkväll började jag om, så nu är det en dag haha. Natti! Inleder VT 13 med spanska imorgon bitti kl. 08.20.
Vill bara tillägga att jag ej kommer i några av mina jeans längre eftersom jag ej ser ut som på bilden ovan anymore. Hehe, lite synd. Måste gå ner i vikt för jag pallar inte köpa nya byxor. Fett jobbigt. Vad fan ska jag ha på mig imorgon? Åh shit vad pinsamt. "Hej min lärarinna. Eh, jag har inga byxor på mig för att mitt fett är i vägen. Det är OK ändå va?"

Gissa vem jag red på lektionen..?

Ridningen började idag! Kom lite sent eftersom jag körde dit och vi var inte ute i tid, men hann ändå. Klev ut ur bilen och läste Hannahs sms:
- Kommer du snart eller? Foxy väntar...
Åh seriöst vad cplycklig jag blev! Han kändes pigg och fräsch i början och lyssnade bra. Sen däremot i traven sprang han bara och sköt ut med bogarna och hela bakdelen och sköt upp med huvudet hela tiden. Han gjorde precis allt som vi så länge tränat emot/från. Märktes att jag inte hade suttit och ridit Foxy ordentligt (usch.. lät snuskigt) på länge, men faktiskt var det ganska annorlunda mot förut. Har aldrig behövt hålla igång bakbenen och hålla dem inne sådär mycket med mina ytterskänklar förut. Never! Han blev lite fin mot slutet i alla fall. Eller ja, i galoppen. Ska ha honom nu då framöver och jag hoppas verkligen att vi hittar tillbaka fort! På fredag kväll nalkas hoppträning på Capri! Blir typ nervös i magen av tanken på att hoppa. Ska bli så jäkla kul! Ooohh hihi. Det här blir antagligen sista hoppträningen på Capri på ett tag... Från och med nästa hoppträning (inte nu på fredag alltså) ska jag få börja hoppa Foxy igen! Det gör mig verkligen nervös på riktigt! Det var verkligen länge sen. Tänk om jag har glömt bort hur man hoppar honom och så får vi börja om och så stannar han på allt? Åh fy vad hemskt det skulle vara. Han är så jäkla lurig den hästen. Capri är ju liksom en häst som i stort sett hoppar precis allt (nja.. lite tittig är hon allt i hemlighet) men med Foxy vet man nästan aldrig. Jo. Man känner haha, men ja, ibland har man fel.

Ayer

 
Find the person you want to be and go be that fucking person, now.

Att skratta så man nästan kissar på sig är ändå ganska kul


Mår alltid så bra då. Då där haha. Bästa dagen på länge hahahaah!

Sorgligt men inte SORGLIGT

Jag är en person som har svårt för att lyssna på sorglig musik om jag inte är ledsen. Många kanske tycker att det är skönt ibland men om jag är glad vill jag absolut inte förstöra det. Istället lyssnar jag på låtar som är fina och mysiga men inte liksom sorgliga, om ni förstår vad jag menar? Jag tycker Chris Brown är bra på att göra fin musik som är sorglig men som inte själv gör en ledsen.

Levde i princip på de här låtarna hösten 2010. Mm, ryser och blir varm. Fint.

Gollegos

Rosanna kom hit imorse vid 9-tiden och jag låg och sov haha. Tasko jag. Vi gjorde lite frukost och hon berättade om hennes lilla tur till Falun. Sen somnade hon i min säng medan jag spelade Bubble Mania och lyssnade på Minaj. Sen vaknade Gosii och då käkade vi pankisar och kollade på GG. Nu ska jag iväg till Alex en stund och sen efter maten ska jag mysa hemma hos Sofia! Vi ska plugga spanska och kolla film eller nåt tror jag. Får se hur jag jag med mitt godisförbud... För det nalkas godis ikväll..

My queen <3

Music plans


Var hos Alex för några dagar sen och hade jättekul! Haha det var så roligt.. Vi skulle spela hos hans mamma men pianot var hos hans pappa så vi traskade fram och tillbaka två varv och bar pianodelar hahhah. Vi var såklantiga och skrattade ju såklart massor i trappan inne haha och hans storebrorsa som låg och sov smsade en stund senare och frågade vad fan vi höll på med på morgonen. HAHAHAH det var faktiskt väldigt roligt. Vi fixade lite med allt och spelade och sjöng. Ganska mycket Adele. Var superkul like always! Har alltid så kul med min fina vän! Vi har lite planer faktiskt inom musiken. Vid 15-tiden lagade min träl köttbullar och makaroner och sen kollade vi på "Precious". Shit vilken, hemsk men bra film. Riktigt sevärd! 

Många tankar (this post does not make any sense whatsoever)

Just nu. Just nu är jag kluven. Tänker på vad jag ska göra efter studenten. På vad som händer på min födelsedag, någo kul måste ju hända. Tänker på att jag vill ha någon att mysa med. Tänker också på hur underbar Justin är. I höst SKA jag ta körkort. Jag måste bli av med mitt sockerberoende. Jag måste börja äta mat och inte mellismat. Gotta get out of this house! Take a stand och alltid stå fast vid att bara för att man är vuxen betyder det inte att man är smart. Det är det klokaste pappa någonsin har lärt mig förresten. Min förebild. Jag blir ganska irriterad när folk härmas. Inte med kläder alltså såklart, men viktiga saker i livet. Jag läser typ inga bloggar längre för det har blivit ganska tråkigt?! Läser bara mina vänners bloggar. Dott. Jag har också tänkt att jag inte kan skriva så mycket i min blogg eftersom jag inte har en blekaste aning om vilka som läser. Asså verkligen inte. Lite läskigt ändå... Tänk om jag skriver något jätteprivat och sen så blir det pinsamt. Åh jag pallar inte. Vill skriva av mig men ja. Smart hehe, kan ju skaffa lösen. Why have I not tänkt på det förut? Ska nog fixa det snart tror jag! What do you think?

Naturhistoriska

Glömde berätta om min dag på Naturhistoriska med Marielle i torsdags! Vi hade jättekul där! Vi åkte in vid 13-tiden och stannade till stängning (18.00). Vi missade inte ett enda rum på hela muséet. Tittade till och med på Cosmonova! Haha älskar museer så himla mycket! Lärde mig hur mycket som helst och hade en superdag med min fina! 

Trött

Morning. Är helt sjukt trött. Myste hos Ag igårkväll och kollade på Magic Mike och Patrik 1,5. Coolt att huvudpersonen bor i Väsby jao. Hittade en ny ögongodis i MM. Så sexiiiiig. Båda filmerna var jättebra! Lite nattkäk och sen gick vi och la oss kl 3. Skulle upp 9 och vara barnvakt vilket gjorde att jag hur mycket jag än försökte inte kunde somna. Gav upp vid 07.30 och prommade till bussen och åkte hem och sov. Vaknade 12.30 och insåg att jag hade sovit mig genom barnpassningen hemma. Skönt ändå. Skulle ju bara vara hemma. Nu är jag RIKTIGT trött..


Årsresumé - AUGUSTI

Augusti
 
Sommarjobbade in i det sista och äntligen var de tre veckorna klara! Hade haft superkul på jobbet!

Partade i en buske med en bultsax och fick x antal rivsår.

Lärde känna Isabell på jobbet och vi hade riktigt kul tillsammans! Underbara människa!

Kommer aldrig glömma dagen då vi halverade DALE-getingen med vår varm choklad-mugg!
Byggde muskler på jobbet!

Reste till Mallis med familjen samma dag jag slutade jobba!

Fick migrän nästan på en gång. Därefter försökte jag mig på en löprunda barfota på stranden men skadade ryggen ordentligt - kunde inte andas så bra. Höll i sig i flera månader och förstörde såklart stor del av resan.
En av de sista dagarna gick jag ut på en upptäcksfärd men fick vända snabbt pga akut ont i ryggen. Började gråta hehe. 
Åkte in till gamla stan med mamma på marknad och fick för en gångs skull hålla en konversation på spanska, var så överlycklig efteråt! Annars snackar ju hela ön svenska, så himla tråkigt..

Årsresumé - JULI

Juli
 
Var på Allsång på Skansen med Ben, Ida och Felicia och det var typ en av de bästa dagarna på hela året! Dessutom dagen då jag och Ben blev vänner!
Ingen bild på mig och Ida för de var inte nådiga!! Sen så kommer jag aldrig glömma min fina "olycka" på bussen när jag skyndade mig till tåget den där fina allsångsmorgonen!

Sköt lite gevär med pappa och Lucas och hittade även min enhjuling i förrådet och blev lite nostalgiskt och tog en tur. 

Åkte på en båttur med pappa, brorsorna, fabror Erik och mina kusiner Emelie och Linn! Supermysig dag!

Besökte Runby med Annelie!
Körde in till stan för första gången i mitt liv!

Började sommarjobba påTeknik & Fastighet! Slitigt som fan men askul!
Alex kom hem efter att ha varit i USA i 3 månader!!! Jag fortsatte träna träna träna..
Åkte till Boden hihi
Juli var en underbar månad!

Godmorgon

Har precis vaknat och ska iväg till Naturhistoriska med Marielle! Var riktigt länge sedan vi sågs så det ska bli superkul! Sen så älskar jag museum så ja, detta blir inte nådigt ;)


45 dagar kvar..

Har nu i ett års tid gått runt och oroat mig över att bli gammal och växa upp. NEVER AGAIN. Jag vill bara snabbspola förbi de här 45 kommande dagarna så jag får fylla 18 snabbt som fan. Can't wait. Jag är lika mogen att ta egna beslut nu som om 45 dagar. Ska bli så skönt att slippa gå runt och vara på sin vakt. Andas ut. Vill flytta hemifrån också på en gång. Det börjar bli så crowded här hemma. Men lägg märke till att jag inte klagar på min familj just för att det är dem, utan det är bara faktumet att det är ett antal personer och dessa gör ibland saker jag inte längre tycker är så kul och det låter konstant hemma. Again. Inget mot just dem. Jag älskar min familj men ofta blir det för mycket bara. Jag har nog alltid varit en sån som njuter när ingen är hemma och att det har knagit lite i magen när någon ryckt i dörrhandtaget på eftermiddagen. Så är vi nog alla! Men just nu känns det av ganska mycket. Tyvärr tar familjen stryk av det då jag går runt och är sur på dem hela tiden. Men det är ju inte mot just dem, jag orkar bara inte med folk överallt längre. Hur jobbiga studierna än är ska det bli skönt att komma tillbaka till skolan om en vecka, då man kan få andas lite bland vännerna. Men tillbaka till ämnet. Nästan 18 år. 45 dagar gör ingen skillnad. Jag kan ta mina egna beslut och det gör jag också. Snart kan ingen lägga sig i och jag längtar galet mycket till denna gudomliga dag.

2013

Nyår firades hos Linde med lite kul folk. Han lagade finmiddag och fixade chokladfondue, jättegott! Blev dock lite spårat men allt löste sig till slut hahahah. Eh ja. Några drog hem och jag, Siken och Axel spelade FIFA och käkade chips långt inpå natten haha. Ja så kan man ju också göra! Gårdagen var fett seg. Gick ut på en prommis rätt sent för att röra på mig lite. Imorse åkte jag till Älvsjö med Samme en snabbis och tillbaka. Har kollat GG hela dagen och ikväll ska jag på Step-up med Melinda. Skitkul!




RSS 2.0