P4

Tja! Mycket har hänt sen sist! Är mitt uppe i period 4 i skolan och läser just nu diskret matte (som för övrigt är askul!) och inbyggd elektronik som är pisstråkigt. Tror att data hade varit en roligare inriktning men nu är det som det är.. Får stå ut med de, som tur är, få hårdvarukurserna jag kommer ha. 
Jag var ju i Dalarna med min pojkvän för några veckor sen och det var supermysigt! Skönt att få komma bort i några dagar utan all stress och alla måsten!
Sen har jag bartendat alldeles för mycket de senaste veckorna, men kul har det varit! Jag har även skrivit flera KS:ar i matten (som har gått olika bra så att säga), försökt mig på att börja på en mycket tråkig inlämning i ingenjörskunskapen men den sket jag i till slut. Blä.. Jag har parkhängt en del och deltagit i valborgspubrundan, meeeegakul! Jag och Erik började i Haninge vid 11 och tog deras märkesdrinkar, sen åkte vi en svinskön buss med resten till Kistan där vi drack den nya släggan, några crazy bitch, assars brygd och träffade alla andra. Sen drog vi vidare till SU och tog många av deras märken och sen till campus. Kvällen avslutades på flyg där vi dansade i timmar! Det var sååå kul! Hade så mycket träningsvärk dagen efter haha!
 
Det har ju även varit Valborg och den firades med massa vänner i Hagaparken och sen hemma hos Yukki där vi grillade och myste. Mycket najs!
 
I helgen var det internfest för QMISK och vi hade bjudit in flera från TMEIT som har hjälp till mycket under senaste tiden med blotet, plus att de har ställt upp på pubar när vi inte har haft arbetare så det var askul och festa med alla liksom! 
 
Nu ska jag fortsätta med kunskapskontrollen till sista laben i inbyggd elektronik! Längtar så mycket tills den kursen är över. Den är inte speciellt svår, den är bara sjukt tråkig och ointressant, vilket ish gör den lite svår typ. Nej fy.. Saknar programmering..



RSS 2.0