130830

God kväll då! Ligger i sängen och funderar om man ska ta och somna snart eller nåt haha. Den här veckan har jag pluggat lite, mest SO vilket känns väldigt konstigt och ovant, och även pluggat körkortsteori. Skrev teoriprovet igår faktiskt och det gick verkligen bra!

Dessa skoldagar i trean har varit lite skeva. Faktiskt ganska upplysande och jag har börjat inse saker tyvärr. Nu på kvällen träffade jag min älskade Nöffsi och pratade i flera timmar. Så himla skönt! Imorgon blir det ev. plugg- och bakdag med Daniel och sen dejt med Elin, bästa. Tror vi drar och tar hål uppe på örat också busungar. Måste också lägga in lite övningskörning i Jakan med pappa också. Börjar närma sig nu ju!


Skola och rutiner!

Yes så är det! Nu drar hela älskade hösten igång! Bästa tiden på året enligt mig! Har även tänkt börja blogga igen! Se där.. Idag gjorde jag Risktvåan, hur kul som helst!! Sen började även ridningen idag, blev så lycklig! Imorgon börjar skolan också! Jag ska ha Psykologi, historia, samhällskunskap, religionskunskap, biologi, matte, svenska, engelska och utöka spanska den gör terminen. Vet inte riktigt hur det ska gå ihop men jag löser det! Är så taggad!!! Måste sova nu, imorgon <3


BARCELONA 2013

Tja!! Ska man kanske blogga lite kanske?? Är i Barca med Daniel och Johanna! Kom hit i måndags och idag är sista kvällen! Vi har festat massssa, solat, badat, gått i weedgränder, snackat massor med spanska och käkat pasta med tomatsås, ost och parmaskinka. När livet är som bäst. Ikväll ska vi till RAZZMATAZZ för tredje och sista gången och ska bli askul! De kommer ha öppet fem dansgolv och det kommer vara ca 7000 pers där. Ett ord - SAJK. 

Ni är bäst.
 

BARCELONA

TAGG. Om några timmar åker jag till Barcelona med Daniel och Johanna. Det ska faktiskt bli så jävla grymt roligt! Har jobbat ca 4ggr/v hela sommaren så unnar mig själv en vecka i världens bästa land, sista veckan av sommarlovet. Snart börjar skolan igen och jag är så jävla taggad!




RSS 2.0