Take you

Bästa i mitt liv.


JUSTIN BIEBER I GLOBEN 23/4-13

Igår var nog en av de bästa kvällarna i hela mitt liv. Jag kommer såväl ihåg den där kvällen år 2009 när Sanna länkade ett youtube-klipp på en liten kille som satt och spelade piano och sjöng "Where are you now" på radion. Jag tänkte "åh vilken söt kille! Vilken talang!". Jag började klicka vidare lite och hittade "Baby", "One Time" och "One Less Lonely Girl" och ville bara höra mer och mer! All min musik på min sony ericsson byttes ut till Justin Bieber. Året var 2010 och han var det enda jag lyssnade på. Sommaren 2010 hörde jag "Eenie Meenie" för första gången och det var i den stunden som jag verkligen föll för honom. Första gången jag verkligen insåg hur sjukt bra han är och hur jävla snygg killen är! Låtarna gick rakt in i hjärtat på mig. Dagarna i ända fick jag höra "men åååh jävla bög han är", "vad fan har han för slickat hår", "han sjunger som en tjej" osv osv. Jag hatar folk för sånt! Det är så nedvärderande, jag ser ner på såna människor.
 
Året blev 2011 och på sommaren släpptes "Believe" - världens bästa album. Det enda jag lyssnade på resten av 2011 i princip. Jag drömde varje dag om att få gå på hans konsert, VARENDA dag. Han hade verkligen mognat vid den här tiden, fått en sån skön röst, och dessutom klippte han ju sig och vilket gjorde att man faktiskt såg hur snygg han var på riktigt. Insåg även att han verkligen kan dansa, asså på riktigt. Jag ville så gärna få se honom live. I juli förra året släpptes biljetterna till hans första konsert i Sverige. Jag var helt chockad! Satt i flera timmar med tre laptops och försökte komma fram i kön på ticnet. Gav inga resultat. Konserten blev slutsåld på en gång. Blev så besviken, låg och grät.. Men helt plötsligt fortsatte köandet!! Justin la in en extrakonsert! Mina tårar blev till glädjetårar! Jag, Pernilla, Carro och Felicia fick biljetter!! Det var helt sjukt. 291 dagar kvar.
Igår.... ASSÅ IGÅR GICK VI PÅ JUSTIN BIEBER. Bästa i mitt liv. Han var så jävla grym och jag har aldrig varit med om en sån positiv energi i en publik förut. Stämningen innan han började. Inget slår det. Inget! Jag kunde inte tro mina ögon när jag såg honom i verkligheten några hundra meter ifrån mig, det var en sån sjuk känsla. Helt plötsligt var det jag som stod där i publiken och filmade?! Hans röst, dansen, allt var helt perfekt och jag skrek tills jag inte orkade mer. Vi sjöng tills vi nästan spydde. Allt var så himla perfekt fixat. När han sjönd "Be Alright" så åkte han ut på en plattform på en kran ut över publiken och då var han verkligen bara 100 meter bort. Finner inga ord. Ska klippa ihop en video av allt jag filmade så ska ni få se! Aldrig i mina galnaste drömmar hade jag kunnat tro att jag skulle få gå och se Justin, aldrig någonsin. Men igår gick min dröm i uppfyllelse. Min idol, min förebild, mitt liv. Jag älskar dig.
Helt sjukt. Justin var i Gallerian i stan idag. GALET! Tack för igår!

Så mycket plugg

Har pluggat hela veckan inför gårdagens matteprov som för övrigt gick pissdåligt. Satt uppe sent igår och skrev klart  uppsatsen där jag skulle jämföra inbördeskriget i El Salvador med Sverige osv osv. Den blev inte så bra den heller haha. I tisdags red jag Lillen. Vi skulle ha hoppat men traktorn hade gått sönder så det blev bakdelsvändningar och lite sånt istället. Gick inte så bra.. Eller i slutet blev han ganska fin men han kändes sjukt konstig och sneare än förra gången jag red hästen. Anna sa att han reagerade på det hårda underlaget ganska mycket så det var väl därför kanske. Fick tyvärr hoppa av märke 4-kursen pga studierna. Jag hinner inte helt enkelt. Och ska jag gå en sån kurs vill jag lära mig och ha kul också, inte bara få ångest över att klara ett prov liksom.
 
Kort dag i skolan idag. Matte först och sen kemi. På matten gick vi igenom rotationskroppar, festliga var dem. Precis som integralerna fast med en höjd också så blev det volym. WOW! På kemin insåg jag att det är kört. Vi hade 10 min läsning i början och jag förstod inte ett enda ord. Ett-prim till fem-prim, deoxiribonukleinsyra, DNA-polymeras, deoxiribos, nukleider och esterbindningar.
VADÅ? Alltså vadå? Hur kan man vara bra på sånt här? Vet ärligt inte hur jag ska kunna klara den här kursen. Gav upp efter att ha läst allt och lyssnat mig genom hälften av Christins genomgång. Förstår ingenting och känner mig så korkad. Candy Crush kändes mer lockande till slut. Slutade innan lunch! Satte mig med matten när jag kom hem men då fattade jag inte rotationskropparna längre, synd. Nu sitter jag bara och väntar på klockan för ikväll är det två ridpass på schemat. Först är det dressyr tror jag och sen hoppträning på Foxy. Ska bli skitkul!
Jag och min swagigaste vän <3

Det går bra

Nyttigheten går bra. Ingen skit på hela veckan! I tisdags red jag markarbete på Tinto. Gick nog lite bra emellanåt faktiskt, han är så himla kul! Igår var en sjukt bra dag i skolan, lärde mig massor med nya saker eftersom jag lyssnade på allt för en gångs skull. Det kändes skitbra! Imorse skrev jag biologiprovet 08.00 (varför så tidigt kära skola?). Missade att det var en sida till så han inte med alla frågor som vanligt. Annars en bra dag! Nu på kvällen åkte jag ner till stallet för lite dressyrträning för Lina. Red Fleur (oväntat) och ja, gick ganska bra med snodden men utan var det rätt kaos. Tror jag behöver rida F några gånger innan jag förstår hur man gör, men det var roligt idag i alla fall, huvudsaken! Försökte mig på uppsatsen om kriget i El Salvador innan stallet och det gick inte bra. Blir så arg när jag ska skriva hahha för att det är så tråkigt, men men, vad ska man göra liksom? Imorgon är det lab-dag så jag slutar 16.00, fuuuu. Sen ska jag till stallet och ta in hästarna, mys! Puss


Imorgon är det dag 1

Tja! Kände nu för att ta tag i en liten viktnedgång. Mest för att jag inte orkar köpa nya kläder och speciellt bh:ar. Börjar bli lite skämmigt hehe. Så ja, just nu väger jag 64 kg, vilket jag ALDRIG i mitt liv har vägt förut. Tänker mig att jag kanske ska ner till 57 kg eller så? Vägde 54 kg innan sommaren men var inte hälsosam då, ja jag var ju lite fucked up i huvudet. Hade aldrig känt mig fetare. Idag känner jag mig inte speciellt fet, bara lite flabbig. Tänk vad ens hjärnspöken kan ställa till med! Ska röra på mig varje dag framöver och bara käka godis på fredagar eller lördagar. Inte så mycket bröd och flingor heller, men det gillar jag typ inte ens längre så! Var inte oroliga, denna gång kommer det gå bra eftersom jag gör det av helt andra anledningar. Puss.
Hittade bilden på google, ALLTSÅ INTE JAG. Exakt så här ser jag ut just nu, med exakt likadan bh från Cubus haha.

Feel

Inlägget nedan skulle upp för ett dygn sen men det blev nåt fel och aa orkar inte fixa/ latpalleT


Downdown

Hopptränade F ikväll och det gick mycket dåligt. Är så feg när hindren blir lite högre att jag aldrig gör den sista övertygelsen vilket gör att han stannar. Måste våga mer! I slutet gick det iaf helt okej, som vanligt. Det går alltid bara bra sista 10 min.. Sen går det 2 veckor till nästa träning och då har jag hunnit bli feg igen. Idag har jag spelat Sims, pluggat hållbar utveckling, köpt kavaj till tävling och slagit lite på skoj med brorsorna. (Har blåmärken över halva mig haha). Imorgon ska jag och mamma skriva gammalt högskoleprov på skoj lite sådär, tagg på den. Hade tänkt gymma lite också, har nämligen varit sjuk i några dagar. Blev intervallflex i måndags, ridning i tisdags, pw på 1 mil igår och hoppning idag. Blev helt svettig efter kvällens kämpande hhaha. Var redan slut efter andra hindret. Imorgon ska jag förmodligen försöka vara lite social också! Godnatt.


Lingon-Gunn

Fy fan vad jag älskar dig världens bästa vän.


Skön måndag

Idag har jag spelat TS3, pluggat biologi, gymmat, pluggat och spelat TS3. Åt två kanelbullar på kvällskvisten också faktiskt! Imorgon är en bra dag för då blir det biologiplugg, TS3, dressyrträning och sen sover jag hos Alex. Taggitagg så imorgon blir en bra dag! Längtar efter fuxen också hiihhihi, ska pussa på hästii jättemycket imorgon kväll! Juste, körde ett intevallflexpass idag och blev lite besviken för passet är inte lika jobbigt längre. Asså det är ju egentligen bra men det var så kul att bli mördad förut liksom.. GODNATT.
21 dagar kvar till JUSTIN BIEBER !!

Helgen

I fredags var jag på gymmet på morgonen. På kvällen fick jag magknip tyvärr men hade hästintag själv så det var bara att åka iväg till stallet. Sprang mig helt svettig fram och tillbaka för att hinna med bussen men missade den sista bussen i alla fall. Hade fortfarande ont när jag äntligen kom hem men hade lovat att dra ut med Sofie och Isak. Vi åkte iväg vid 22-tiden till DAAM och drack några redbull-vodka fast det var sämst för det var typ bara redbull haha? Sen drog vi till Amnesia men jag var så otaggad och sur och det var bara massa äcklen där och jag hade så ont i magen att jag bara ville lägga mig ner och gråta. Trodde vi skulle åka vid stängning men det ville inte de andra så pappa fick komma och hämta mig och så var jag hemma 04.30. Hahah bajskväll. 
 
I lördags pluggade jag matte hela dagen, åt påskmat med familjen och åkte till Agnes och kollade på Titanic och käkade påskägg. Mysigt! 
 
Igår åkte jag och mamma till Täby centrum och shoppade och drack juice på en mysig bar. Fick med mig litegrann! Tjocktröja på Hollister, två kuddar, en plånbok, strumpor, blusher och hårfärg, så nöjd! När vi kom hem hade pappa gjort tacos! Efter det blev det matteplugg och en löprunda med pappa och Lucas. Sprang 6 km men hade fruktansvärt ont i benhinnorna! Fy fan. Fick stanna flera gånger och massera typ. När vi kom hem hjälpte Lucas mig att fixa The Sims 3. Bästa!! Idag har jag bara spelat men nu ska jag plugga. HAR SÅ SJUKT MYCKET PLUGG ATT GÖRA.

What it's all about

På sina egna villkor




RSS 2.0