Dagens facelook


Lite halvdana bilder tagna för 20 sek sedan med webcamen på min laptop. Nu drar vi och såhär ser jag ut! Puss <3

Snart..

Ska vi iväg och jag har inte fixat mig än. B.R.Å.T.T.O.M. Har faktiskt fixat lite grejer på Ottos blogg så jag har min ursäkt! :)
http://ottobooii.blogg.se
LÄSLÄSLÄSLÄSLÄSLÄSLÄS
Snart bär det av, hejdå! ha en trevlig kväll! :D

It's officially the last day of 2010

Hur kul är inte det? Att få börja om igen med Januari månad. Yes! Imorgon (idag) ska vi fira nyår hos Björkmans, och det ska bli himla mys. Jag älskar nyår. Typ den bästa högtiden, eller vad säger ni? ;) 
Mamma har gjort fortune cookies (lyckokakor), haha spännande... Nej men längtar, åh tänk tolvslaget när alla skålar och grejer, myyys !
Godnatt <3


Innebandy, basket och fotboll ?

Yeey, det var skitkul! Först lirade vi innebandy, och jag var liiite bättre än vad jag trodde faktiskt ;)
Efter typ en timme körde vi lite olika. Jag tog fram basketbollen och började skjuta. 8 mål på raken med dribbling.

Jag är fan bra på basket. Älskar't! Jag och fredrik spelade i typ en timme och sen togs fotbollen fram, då blev jag rädd..... neeeei :) Sköt några skott, men sen var det bra för min del, för jag är verkligen inte bra på fotboll ! :O
Om man ska spela någon bollsport måste händerna vara inblandade tycker jag! Annars har man ingen kontroll...
Nej men det var kul, och nu har jag ju tränat i lite mer än 2 timmar! :D Härligt, det behövdes verkligen. 



tidinställt "god morgon"

Nu ligger jag antingen och sover, eller så tittar jag på en viss burk som brukar visa One Tree Hill. Hm... vet inte riktigt just nu faktiskt :O

Äkta kärlek! Eller ja, så äkta som det kan vara i en TV-serie... <3

True

"Do not look back and grieve over the past, for it is gone. And do not be troubled about the future, for it has yet to  come.
Live in the present, and make it so beautiful that it will be worth remembering."

Ida Scott Taylor

Hm.. innebandy?

Ojojoj, här planeras det utan mig. Pappa kom in i rummet för någon timme sen och sa att han, jag, Lucas, Elinas familj och några Björkmans ska spela innebandy imorgon i gympasalen kl. 15.00 ?! Waaah... jag är rädd för bollar :D
Nej men det kommer bli kul, och jag behöver verkligen trääänaaa! :O

Inte för att det har något med saken att göra men jag vill vara brun igen!

Last new year's eve


Håret!

Och sminket!

Liiite för mycket foundation bara... :$

Afint jue.. haha :)

I shall believe - Sheryl Crow

- Why are you so relucted to make a commitment with me?
- 'Cause I'm not in love with you!
- Oh..


Desperate housewives

Perfect morning

Tja! 
Har legat och kollat på One Tree Hill hela morgonen med frukost och skit. Typ ett av det mysigaste grejerna man kan ha för sig på morgonarna! Nu blir det på med bikinin och hej simbässäng! Jag, mamma, Lucas och Jacob ska dra iväg till Sollentuna simhall och plaska. Måste bara vänta till kl. 15.00 så att jag kan ringa till stallet och anmäla mig till hoppspecialen! :D
See yah <3

2 dagar till nyår..

Dancing in my wooden shoes, in a wedding gown


godmorgon ! rise and shine! ♥

Bellamy ? ♥


Jag drömde inatt att jag red Bellamy. Jag blev sedan mycket besviken och arg när jag blev väckt av att mina brorsor hoppade i taket som elefanter. När jag hade vaknat satte jag mig vid datan och bläddrade genom bloggarkivet. I februari det här året hoppade jag Bellamy och det gick jättebra. Hon var min favoritponny och jag hade henne som månadshäst nästan varje månad. Hon är en C-ponny på 138,7 cm och föddes 1998. Jag har inte ridit henne på snart ett år, och imorse insåg jag hur mycket jag saknar henne! Jag är nog förstor för henne nu, men jag tror inte det skulle skada om jag red henne en gång eller två nästa termin.... :') 

Det skulle verkligen göra mig överlycklig! :'D <33

We belong together

We belong together ,
Like the open seas and shores, 
Wedded by the planet force ,
We've all been spoken for..

Someday when you're lonley,
Sometime after all this bliss, 
Somewhere lost in emptiness, 
I hope you find this gift..

Godmorgon



Jag har nördat One Tree Hill säsong 7 hela morgonen och gråtit en skvätt eller två. Serien är verkligen emotional! :) Ikväll skulle Rosanna sova här men tydligen inte eftersom hon aldrig hör av sig. Jaja, ha en bra tisdag. Besos <33

Ny kategori! - Litteratur/ texter

Ni ser inlägget nedan. Jag älskar engelska citat och dikter. Jag svär, jag blir tårögd när jag läser texten nedan.. Man liksom förstår inte, men man förstår så otroligt mycket. Jag älskar engelska. Jag älskar de engelska orden, man kan uttrycka allt i engelska. Det går inte på samma sätt med svenskan. Liksom vad är:

-Jag älskar dig
mot
- I love you..

Den här kategorin kommer innehålla texter, dikter och låttexter. Men bara på engelska. Som jag sagt flera gånger, om jag fick skulle jag byta ut svenskan mot engelskan, för engelskan är ett så fint och stort språk. I just love it, and you can express yourself in so many ways, it's crazy...

-Love is not love which alters when it alteration finds. It is an ever fixed mark that looks on tempests and is never shaken. Love alters not with time’s brief hours and weeks, but bears it out even to the edge of doom.

William Shakespeare


Somewhere a clock is ticking



Remember tonight, for it is the beginning of always. A promise. Like a reward for persisting through life so long alone.

The belief in each other, and the possibility of love. A decision to ignore, simply rise above the pain of the past. A covenant which at once binds two souls and yet severs prior ties. A celebration of the chance taken and the challenge that lies ahead.

For two will always be stronger than one, like a team braced against the tempests of the world. And love will always be the guiding force in our lives.

For tonight is mere formality, only an announcement to the world of feelings long held, promises made long ago, and the sacred space of our hearts.

hola, aqui estoy linda y esas cosas


Shopping med Lovisa


Vi sprang fram och tillbaka mellan Hööks och Horze och kunde inte bestämma oss! Jag ville så gärna ha ett schabrak till Capri på hoppspecialen men jag hittade inget bra budget-schabrak :/
Köpte mörkblå benlindor i alla fall och är sjukt nöjd. Jag blir helt lycklig av att bara titta på dem... Mina första benlidor, det här är ett moment förstår ni... :)
Alla hästar som jag kommer använda dem på kommer se sjukt söta ut tillsammans med mitt mörkblåa schabrak som har ljusblåa kanter! Åh vilken vacker syn!

99 :- BUDGETBUDGETBUDGET!
Jag vet inte riktigt varför jag har börjat tänka budget, jag har faktiskt ganska mycket pengar... men jag har bara inte shoppat något åt mig själv på så länge att jag har tappat "the mind for it". Hursomhelst, jag, stallet, hoppträning, Capri, höga hinder. Det kan bara betyda en sak, jag kommer ha sjukt kul! Det blir till att ringa till stallet på onsdag och ta ett snack med Rönnberg. Nice!

Det blev ett par penslar till ögonskugga också. Tappade bort mina och jag behöver dem till nyår! Jag fick en 120-palett i julklapp av mamma & pappa från eleven med 120 ögonskuggor, ni vet? Det följde ju inte med några "penslar", därför blev det lite panik. Kan fota senare.



Gamla bilder - del 1




jag & Zello 



Jag och min bebis elektron den 12 augusti 2004 <3

jag, jenny, elin, elina & david 3 augusti 2004

31 juli 2004

Anna & I


puss! <3

Feels like another life time ago

I början av 2008 hade jag inte ens slutat 6:an än. Och nu är det 2010 och halva 9:an har gått. Hur går det till ? Jag tycker det låter helt orimligt men när man tänker efter så stämmer det. För 2 år sedan gick jag i 6:an och hade Lotta som lärare. 2008, det var det värsta året i mitt liv. 2009 var superbra och 2010 har varit riktigt bra. Jag har fått massa nya vänner, och förlorat några. Men sånt är livet, och livet är inte rättvist. That, you have to live with whether you like it or not.

Mina myslåtar <3

Dagens myslåtar:

Heartbeats - Jose Gonzalez
The funural - Band of horses
Californication - Red hot chili peppers
More than anyone - Gavin Degraw
We belong together - Gavin Degraw
Friday I'm in love - The cure
World spins madly on - The weepies
Stuck in the moment - Justin Bieber
<3

Now it's out there! Buenas noches otra vez :)


ett två tre sov! men sov då.

Aldrig blir man trött dårå... såhär blir det när man går och lägger sig kl. 04.00 natten innan och sover bort dagen :/ Jag och Anna har iaf väldigt mysigt, så söta vi är i våra pyjamaser. Visar bilder imorgon :)
Godnatt nudå! :D

Anna gästbloggar!<3

Körv med mos på er sara och jag sitter här jag bloggar och sara spelar gittar hon är bäst på det!<333Idag har vi typ köpt godis och set på film jätte mysigt!:)<3 läs min blogg www.annaaaanas.blogg.se ha det gött igelköt:D<333



Step to the beat of my heart


Echo de menos España... :)
Jag kollade på 3 avsnitt OTH och jäklar vad de var bra! Det som stoppade mig från att kolla på alldeles för många var att jag inte orkade byta skiva ;) Nu ska jag sova, längtar till nyårsafton! Det är alltid så mysigt med nyår :)

One tree hill säsong 7 är äntligen min!!

Nu ska jag gå och nörda min alldeles nya och exklusiva box! Watch out TV, here I come! ♥

<33333

God jul !



feliz navidad (a)

Les deseo una navidad feliz, besos <3

Oh my guardian angel

Okej, Elina är som en proppeller i sängen. Jag vaknade hela tiden av att hon hade tagit allt täcke och korvat ihop det, vänt på det, slängt ner det på golvet osv. Jag säger bara "vafan ?!" Haha störd :)

Igår red jag först den lilla stora hästen Fuxelito. Han var väl ganka okej ändå, men jag bytte till Gamäng på andra passet. Och det gick sååå jäkla bra! Ibörjan var han lite seg osv men sen blev han jättemjuk och grejer. Vi hade lagt ut 2 galoppbommar så vi körde på dem litegrann. I slutet av sista lektionen red vi 4 i gruppen LC:1 programmet. Det gick kanon!
Nu när massa folk har slutat på VäRK ska jag och Elina få skåp där i omklädningsrummet. Vi har värsta planerna, det kommer bli supermys ! :D
Hoppas verkligen att jag får börja hoppträna på fredagar, fatta vad kul? :D
Nej men nu är det julafton! Yey... fast jag känner mig inte så supersprallig på julafton längre.... Varför ska allt det busiga och spännande försvinna när man blir äldre. När man var liten var allt ett äventyr, och på julafton var det pirr i magen! :S

bjuder på den!

Elina gästbloggar

aaahaa , tjenen alla kottar i denna fridfulla värld. man kan känna sån ljuvlig frisk luft......

hej , min pappa är rik .. ska vi hångla?

ojojoj ..

aha , sara sitter i sin sängen och skriker rövstinki , okeeeeeeeeeeeeeej

hejdå i stugan

 


Dan före dopparedan

Jag har haft en jättemysig dag tillsammans med Elina idag. Hyrridningen gick jättebra och var riktigt kul. Berättar mer senare, lanar hästspel med Elina just nu, 2 datorer bredvid varandra in my room. Mys! Puss <3
Bytte till Gamäng efter första passet, gammal bild på oss 2 :) Eller 2 veckor sedan!

00.01

Om 23 timmar & 59 min är det julafton!!! Wiiiiihh nu ska jag sooova!!!

we're gon' do our dance, bring the doubters on, they don't matter at all

Jag fick någon slags chock imorse när Jacob sa att det var 2 dagar kvar till julafton?! What? När hände det?
Shit, det betyder att det är den 23:e imorgon = HYRDAG!
Ska då dra till stallet med Elina och rida 2 pass, självständigt, på Fuxelito. Det ska bli kul för jag har aldrig ridit den kusen. han är en liten stor häst, blir nog perfekt. Synd bara att v i inte kommer rida för någon, för det är lite halvtråkigt att rida självständigt :/ 
Nej men det kommer bli skoj! Nu ropar hamburgarna i köket, dags att gå.

Förresten, hur ska ni fira nyår? :D

Pay your surgeon very well to break the signs of aging

God morgon. Hostade som en galning igår, och nu när jag vaknade på morgon så kände jag att jag var sjuk. Jag som skulle dra till Stockholm (ååh fabulous) med Rosanna och Annelie och handla lite fler julklappar. De får väl dra utan mig, jag orkar inte allstå.

Ridningen igår gick både skitbra och jättedåligt. Första hoppningen med Capri gick ganska bra. Fast hon var skitbusig och bockade och sparkade bakut efter hindrena, assöt! Eller det var inte så gulligt när hon galopperade in i Bellamy och nästan sparkade den ponnyn och ryttaren :O

Hoppträningen med Curly, som också var den sista gick la sådär. Eller det var ganska mycket fart på honom men det blev ett stopp på 85 cm. Jag hade en dålig väg och dålig galopp, och han hade stått stilla ganska länge innan så det var väl inte hans fel. Jag ramlade nästan av (hamnade på halsen med händerna framför hans öron...
Efter det poppade det upp i mitt huvud att jag kanske ville sänka hindret, men sen bestämde jag mig för att inte vara fegis och försökte igen. Då gick det! :)
Efter all hoppning gick jag och sa till Anna R att jag inte skulle fortsätta hoppa varannan tisdag, för jag HINNER INTE. Det är bara 10 minuter emellan. Hon föreslog att jag kunde börja i den på fredagar, där Elina går! Jag hoppas att jag får för mamma & pappa. Det skulle vara skitkul!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D

Sista hoppträningen


...först fail...

... sen succes! :D
Vi hoppade ändå ganska högt! 85 cm tror jag att det var, vilket är det högsta jag har hoppat tidigare :)
Stolt!

Lektionen innan red jag Capri och vi hade också hoppning då. Det gick skitbra och hon var så jäkla busig! Hon bockade och sparkade bakut som en galning efter hindrena, synd att man inte fick det på bild... :/


Love you <3
fler bilder kommer imorgon! 
Ps. 12 MVG & 5 VG. Den ni? :D

old pictures

Fy fän va gullig man var på den tiden. Jag och Elina har suttit och kollat på gamla videos och bilder på när vi dansade för folket på ården med Elin och Jenny. jag säger bara BRITNEY SPEARS!! :Ö
Nej får ta och lägga upp massa bilder imorgon efter skolan, för nu ska jag turna in. Börjar 09.00 imorgon, och vi ska sjunga!!! :S

Born and raised by those who praise, control of population

Måndag igen. Skönt. Skoldagen gick pretty snabbt och imorgon är det julavslutning. Då får vi betygen och jag lovar att ta ett kort på pappret och lägga upp här förstår ni ;) 
Hade vågigt hår idag, för er som bryr sig.

4 dagar kvar till julafton!




Once upon a time


Världens finaste <3
Okej, vi tar det från början. Det var en gång en Sara, som skulle handla julklappar med sin bästavän Hanna. De hittade julklappar åt alla, till och med till varandra. På kvällen begav de sig hem till Hanna och åt god mat. Efter maten bjöds det på godis och kaffe. Sara hade tagit med sig "A cinderella story", därför bestämde de sig för att ta en titt på vad den hade att erbjuda!
Efter filmen bäddade det sängarna och pumpade upp luftmadrassen, men skiten läckte under nattens gång ;)
Hursomhelst, Hanna, Sara och Otto flummade runt och ropade ut citat från "Sagan om tv-reparatören" hela kvällen och skrattade så att magarna värkte! 
De körde också styrketräning, Hanna klarade 20 armhävningar, Otto 18 och Sara (som inte tränat armarna på ett tag) klarade 7 ynka. På tårna dårå, för herregud, de är ju inte helt mesiga inte!

På kvällen när Hanna och Sara skulle sova var Sara jättenoga med hur tänd lampan skulle vara. Ni förstår, Sara har blivit mörkrädd sen hon såg "barnhemmet" för massa veckor sedan. Nu tror hon att Tomás finns under sängen och bakom dörren och grejer, ni fattar ? De somnade kl. 02.00 och de jävlarna vaknade sen kl. 08.00! Hanna gick upp men Sara sov vidare till kl. 10.45 som en jäkla egoist...

När Sara väl hade gått upp fixade hon frulle och de tre muskitörerna kollade på Freaky Friday i lugnan ro. De såg dock inte klart den eftersom att de behövde gå till stallet och mocka och putsa grejer. Tufft arbete i massa minusgrader. Saras fingrar och tår var som isbitar ! Det hjälpte inte heller att det var fullt med snö på vägen och att Sara hade en cykel utan vinterdäck, och att cykeln hade fastnat på en trög växel! Fasen Peter!!!
De red och grejer och Castor var jättefin och verkade tycka att det var kul. Hanna fotade Sara litegrann när hon red. Då blev Sara glad i själen och kände att hon ville lägga upp bilderna på sin blogg och skriva om det.

Nej men vafan, nu skriker brorsorna och Sara vill banka i deras huvuden med en stor skyffel som precis placerat bort hästbajs. Mmm... mums !



<3


Otto gästbloggar!!

Cha cha bloggen ! Det är jag Otto igen ! eller första gången dåra men i alla fall..
Man saknar väl bloggen man hade en gång i tiden men men.. man får väl ta å skaffa en ny dåe (yy'
Nu i julietid är man extra glad att lyssna på två hannor o saror som sjunger Laaaast Christmas.
Sitter ju å diggar me här i soffan.
Ooohhhooooo Laaast Chriistmaas!

Ööhm nu sitter Sara å gråter lite här ( väldigt normalt..) Asså vi lyssnar på "tänd ett ljus".
Btw själv har man stickat ett par "tovika vantar" eller aa lovika vantar.. men "tovika vantar" låter bättre(yy' omg jag är litte flummig :öö men det är juu löödag faan :DD
Ja på lördag är jag alltid fluumiigg, aa eller varje dag dåe..
http://www.youtube.com/watch?v=t9-CS2v8wcc
Plupp! Där pluppa dagens Gay song upp !

Käk paus..

Så nu har jag käkat middag i en timme nånting... Väldigt gott!
Haha nu har man skrivit ett långt å vackert inlägg ( haha dreev ) man får ju passa på när man får chansen att blogga lite här på zariiisens blogg :) Jag har varit snäll mot sara idag eftersom jag skrivit ett lååångt inlägg på hennes blogg! Alltså får jag många JULKLAPPAR :DDD

Chaaouu Bloggen !






Träning!

Hahha asså duktiga Sara ställde klockan på 06.00 i sömnen inatt, och jag typ halvsov och snoozade jättelänge och hade ingen tanke om att det var lördag morgon. Fan vad onödigt! Nej, nu ska jag träna, sedan äta något nyttigt till lunch, och efter det blir det till att träffa Hanna i centrum för köp av julklappar! Puss <3

Poker

Är så stolt över mig själv. Nu vet ni det. Nu blir det poker och sen chill på soffan. Tråkfredag helt enkelt !

Bugg!!!

Juste, hur kunde jag glömma att skriva om det?? Vi hade dans på idrotten idag! Första dansade vi bugg. Jag har ju "gått" på det förr om åren så jag kan verkligen det där. Det var skitkul! Speciellt med Marielle (hon dansade som kille). Det blev en riktig sväng-om där. Annars dansade vi tjej och kille, vissa var ju roligare än andra att dansa med om man säger så. Efter buggen dansade vi vals, och ja.. det gick ju bra det med. Jag och Agnes var ju riktiga proffs och svävade fram graciöst! Hahah elr? ;)
Den sista dansen var någon jänka-grejs :S Awsome !
Efteråt fick vi reda på betyget, och jag hade MVG på alla moment i idrott! :D
Nu, godnatt ♥


buenas noches

Fredag imorgon! Asspännande! Helena kommer snacka betyg med oss på SO:n då. Jag kommer få reda på samhälle, religion, historia och svenska!!!! :O
En bild på min söta lillebror Jacob, 5,5 år, bara för att han var så snäll och gav mig en kram & puss idag när jag kom hem efter skolan! :') <3
Waaaaah! 

Back down to earth


"For you I would have done whatever, and I just can't believe we ain't together. And I wanna play it cool, but I'm loosing you. I'll buy you anything, I'll buy you any ring, now I'm in peaces. Baby fix me. And just shake me 'till you wake me from this bad dream. I'm going down, down, down, down... And I just can't believe my first love broke my heart, and I'm like Baby! "

Nej skojade, puss på Justin Bieber! Vad har jag att berätta då? Inget, för jag har tråkigt. 
Växlar mellan Gavin Degraw och Justin Bieber på Spotify och kan inte bestämma mig för vem som vinner matchen. Jag tror nog JB överväger :)

Jo jag måste berätta en sak. Vi kollade klart på Barnhemmet, The orphanage, El Orfanato på spanskalektionen idag ! La casita de Tomás. Usch vad läskigt det var! Kommer ni ihåg när jag sa at jag hade sett den för 3:e och sista gåmngen hemma hos Hanna? Nu har jag sett den 4 ggr och jag vägrar se den igen om man säger så!!!

God kväll på er, nu ska jag nog träna eller nåt annat skoj :D

101215


Jag har höjt mig i fysik, bild, syslöjd. Förhoppningsvis samhällskunskap, religion och historia också. Och jag hoppas att jag får behålla mitt MVG i matte!!! :'/
Nu vet ni, tjolahopp !

God morgon :)

Det är en trött tjej som stiger upp ur sängen denna morgon.. Fett najs med skola today, vet inte vad som har skruvat till sig i min hjärna asså :Ö
Nej men jag tycker det är mysigt! Vi hörs senare... ♥

Klasströjorna & byxorna!



-Vi kom Vi sov Vi stack! | 9A | 02-11

Sorry Sara men jag gillar not trycket. Alla kan inte bli nöjda eller hur? Visst, det är fint ritat, men jag tycker att den är trååkig och en lögn! För vissa av oss har liksom slitit brallorna av oss p.g.a allt pluggande så...
Men jag är asnöjd men modellerna. De skönaste plaggen jag någonsin har haft på mig och jag ska vara ärlig! :D




Fan va coolt !

Jag kollade på slutet av " I form med Anna Anka" igår, och jag tyckte att jag kände igen snubben... :)
Tänkte inte mer på det, men idag sa Sofia att det var den där roliga och sköna amerikanaren till konfaledare som blev värsta tjenis med oss på konfalägret i maj det här året! Asskön snubbe som hängde lite med oss där borta. Asfett ju! :D
Vi trodde att han var typ i 25-30-årsåldern, men han var 48 år! :O
Men det var ju lite kul, att kunna säga att ...  "den där snubben har man snackat med! "
Letade reda på inlägget där jag skrev om det sista konfalägret och hittade det. Enjoy!!


HEMMA!

Hejsan, vi kom hem kl. 16.00 i eftermiddags :) Det var fett skönt att komma hem, men också sorgligt att säga hejdå ;)
Haha vi kommer ju ändå ses imorgon i skolan....men ändå! Det där var sista konfalägret! :(
Det tog 2 timmar att åka buss dit. Jag hade fortfarande feber den dagen. Vi hade fett kul på bussen! :)
När vi var framme checkade vi in på våra rum, och sen fick vi en liten rundtur.
Titta vad fint det var!
Efter det gick vi till lektionssalen. Där lekte vi lekar till kl. 23.00 typ :O
Jag delade rum men Jenny, Sofia och Emma :)
Vårt rum luktade som när man har ätit vitlök och sen somnat för att sedan vakna upp på morgonen, så grymt äckligt asså!! Jag vaknade för att det stank så mycket. Sov bara 4 timmar den natten :(
Morgonen därpå åt vi frulle i matsalen. Inte så gott faktiskt. Efter det hade vi en andakt i kapellet.
Under dagen gjorde vi våra redovisningar, lekte roliga poäng-lekar där man skulle göra massa knasiga saker som att visa en blöt konfirmand, göra en egen psalm, hämta en manlig transa, rapa alfabetet m.m.
Där är jag och i huset i bakgrunden bodde vi :)
Det var två andra grupper där också. En från Svärdsjö och en från Uppsala. Uppsalas ledare var jätteskojig!
Han kom från Kalifornien men hade bott i Sverige i 14 år. När vi stod i matsalskön så hade han precis lärt sig några svenska kiss-och bajsord! :Ö
-Prisa gud, torka rumpor,
fisa, fisa, bajsa, bajsa!
(med amerikansk brytning)
Jag, Sofia och Agnes stod precis framför honom och vi höll på att garva på oss! :D

Skriver mer imorgon, måste tydligen sova :( :@ :S :O :Ö!!!





Gamäng - en underbar häst !

foto: Hanna 

Här bjuder jag på en bild från markarbetet idag! Nu blir det Desperate housewives som jag och mamma spelade in... Man hinner ju inte se kl. 21.00, det är alldeles för tisigt :S


Tänk vad några ord kan göra

Guud asså! Hanna följde med till stallet och fotade idag när jag red. Jag hade längtat i flera dagar på att få rida Capri, och sen stod jag uppskriven på Gamäng. Jag fick lite damp men det gick över höhöh... Vi hade markarbete. Jag hade ingen väst på mig för jag litar ju självklart på kusen ;)
Vi började rida och det, och det gick så sjukt bra. Jag fattar verkligen inte varför jag har envisats med att rida ponnier i alla dessa år. Stora hästar är såå min grej! Jag har känt mig ganska dålig och stor, och tjock när jag ridit ponnier. Inget har liksom funkat inom dressyren. Nu får jag äntligen visa att jag faktiskt har ridit i 8,5 år. Jag kan det här tamejfan! :D
Jag passar på stora hästar. Jag ser inte lång eller tjock ut längre... varför inser jag det nu att jag ska rida stora för ?!
De är så mycket roligare än ponnier som skuttar runt :)
Gamäng var i alla fall skitfin i formen osv. Jag blev så otroligt glad av Annas kommentar:

-Det såg jättefint och skitbra ut! Visst är han härlig och skolad? Du vet, jag har faktiskt pratat med Annelie om det här, att du har utvecklats otroligt mycket på en sån kort tid. Verkligen jättebra Sara!

Asså gissa om jag sken som en sol när hon sa det? ÄNTLIGEN!! Jag har väntat på att poletten ska falla ner for some time now liksom, och idag, den 14 december 2010 föll den! :D

Tack Hanna för att du följde med! puss på dig <3 <3

Hemma o myser ;)

Kom hem för någon timme sen sisådär :) Det blev direkt in i duschen och sen proviva på det. 
Idag var det då luciatåg, och det gick sämst på det första, i skolan.... Några sjöng way too fast och skit, för de hörde inte pianot :( Hahah fett bajs allt blev...
Vi lussade för dagisbarnen också, sen bar det av mot gamlingarna på eds! Det var läskig stämning där för det satt uppe lappar om hur man skulle göra om när det skedde ett dödsfall ?! Man ba usch, jag vill inte veta!
Det gick awsome där iaf! :D
Resten av dagen i skolan va la chill. Fick MVG- 30/ 32 p på biologiprovet! Wihooo :D Sen fick jag MVG i fysik, och VG i biologi och kemi. Lite besviken där dock, för jag tycker att jag har varit VÄLDIGT duktig! :'/
Efter NO:n hade vi streetdance på idrottslyftet. Min specialty! ;) Nej men jag har ju gått på HipHop/ streetdance i 2-3 år, men sen slutade jag för att det blev lite tråkigt... Men nu saknar jag asmkt! :(

Efter skolan knallade jag och fredrik hem till honom, jag skulle liksom ringa till stallet och anmäla mig till blbakdkaflkflkf orkar inte skriva -.- Jag blev hur som helst kvar där och det var supermys! Gullade lite med hans lillebror och vi spelade lite gitarr och grejer. Shit va underbar låt, jag typ dog... Har den på hjärnan just nu :)
Han bara spelade och spelade den låten och man bara typ melted away..!
Sen bara är han inte kittlig ? Fan asså då var det ju inge kul :( 
Vi diskuterade också självklart om hur mycket jag har lust att slå någon med knytnäven i ansiktet ( något jag alltid velat göra) och att han vill slå sönder en gitarr i väggen. Asnormalt, jag vet ;)
Of course skulle jag också bevisa att jag har starka magmuskler, han slog gaaanska hårt med the fist men det gjorde icke ont :D

Men aa nu ska jag kolla på tv4play på nån kille fredde känner som hade räddat någons liv, kommer börja gråta ;)



Troeet chey

Tjotjo, här har man hängt hemma hos fredrik hela dagen cirka gurka. Trevligt trevligt :) Fasen han får sluta spela den där låten på gitarr snart, för den är ju så jäkla skön! ;)
Han är nere och snyter sig för tillfället, nu vet ni det, hejdå!

Sunday in the park


I just had to quote from Desperate Housewives. However, it's Lucia tomorrow and that means me in the spot light. Naah just kidding.. actually my pillow is shouting for me but I'm not going to answer! :D 
I miss the summer so badly, you can see the happiness in our eyes on this pictures! Or no you can't, but that's not the point.
Echo de menos el verano!
Imorgon är det skolan kl. 07.00 som gäller, ombytt, sminkad och klar. Herregud vad jobbigt ! Svetten rinner ner för ryggen bara jag tänker på det :O
...eller... ? ;)

Bilder från första hoppträningen på Curly

Det var den här gången det gick skitdåligt!

Som sagt, det här var den mindre bra gången, då jag inte hade sprorrar och vi hoppade grymt lågt.. Typ det högsta var 60 cm..

Den senaste gången gick det ju skitbra, då funkade äntligen galoppen!!



Asså ser ni vilken jiiihaaa-upplevelse detta är? ;)

Frågan är vem som ser mest galen ut på den sista bilden... jag eller Curly? ;)
Nej men jag var inte beredd på att han inte skulle ta ett extra språng så jag liksom drogs med haha :Ö



Julfest!


Bild från i somras.. :)

Om ungefär en timme kommer jag sitta i ridhuset och underhållas av det vackraste som finns, hästar! :')
Kommer vara där med Lovisa och Sofia och det kommer bli jättemysigt! Vi hörs senare...

you and I through it all


<3

Elin pungsvett 5

Älskar min Elin också såklart! Hon var förbi nyss men lite gossip :) Vi ska ha en frukost-dejt imorgon bitti kl. 09.00. Hur ska jag orka upp till det? ;) Nejdå, allt för min lilla Elin bästavän!!!

Saknar sommaren !!

Saknar den dagen vi åkte ut med båten i somras. Vi hade så jävla kul och vi var ute i 9 timmar!! :D


Älskar dig ♥


Sötaste !

yey :D

Ankmun det blev hahah jag blåser med munnen så ni vet -.-

Förlåt rosan, jag var tvungen!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :'D

Mhm singer på g :Ö <3
Nej men vi har haft skitmysigt ikväll! Vi kollade ju först på One Tree Hill och grät en skvätt, nej skoja, och sen satte vi oss vid varsin data. Men min laptop slutade funka så då började tårarna rinna, skrattårar! :Ö Fan varför skulle nätverksåtkomsten saknas för helt plötsligt ?!
Sen tog vi lite pics med webcamen som ni ser... med Justin Bieber plutten på spotify såklart :D <3

One Tree Hill ofc.

Hejhej, kom precis hem från HK med rosan, och nu ska vi se oth och käka ljuvlig marabouchoklad! :D
pusss!!!♥

väntar på Rosanna..!


När toningen i håret är borta helt ska jag bli mörkblond igen! :)
Men Rosanna kom nu för fasen ! Saknar <33

Off to the ice!

Konditionstest igår, gick la sådär, nu taggar jag och Samuel till isen på fotbollsplan för lite konståkning osv. Puss! Ha en bueno Sábado :)


torsdagen den nionde december


Godnatt på er, jag är ybertrött efter all stickning och genetik, geeen-etik och genteknik :'O ♥

Markarbete + hoppträning

Stress som vanligt var det! Jag var så stressad på bussen att jag glömde trycka på "stanna-knappen" på bussen. Jag var så inne i att jag hade bråttom att jag helt glömde?!
Fick då springa typ 100 m till stallet. På första passet red jag Capri och det gick verkligen jättebra. Hon testade lite ibörjan med att bocka i galoppen och så men jag fick henne i alla fall i galopp. Skänkelvikningarna gick superbra och allt bara flöt på!
Efteråt fick jag springa som en jävla turbo-sak fram och tillbaka, men den snälla mamman hjälpte mig att fixa Curly som vanligt. :)
Jag frågade om jag fick ha sporrar på Curly och jajamensan det kunde väl gå för sig! Gick otroligt mycket bättre nu än förra gången. Galoppen gick suveränt och jag hoppade i alla fall en bana på 75 cm. Innan hoppade vi ju bara typ 50 cm för att "lära känna" hästarna. Nästa gång hoppas jag att vi hoppar typ 90 cm. Det skulle vara kul! :)
Det högsta jag hoppat är 85 cm, med Winny, Yoker och Faidra.... läskigt med Faidra :S

All ridning gick super ! :D

Berättar mer 2morrow! :D

Tisdag

A face on a lover and the fire in his heart ?
Shit vad man har sjungit mycket idag! Jag, Gabbi, Mini, Hanna och Sofia har övat ganska mycket till luciatåget, och det sitter INTE kan jag säga er. Men skit it, snart är det ridning, längtar!! Men jag vill inte hoppträna :( det känns som om det kommer gå ganska dåligt :(

El mundo de la chica cansada..

-Puss på er! ♥
sa tjejen som hade pluggat sönder måndagskvällen och både missat Top Model (hur kunde jag göra det?!) och Svenska Hollywoodfruar... :'(
Har skrivit nästan allt på krönikan nu och den blir riktigt bra kan jag säga. NO:n och SO:n har jag lagt lite på hyllan, men det borde jag inte göra så imorgon blir det massa läsning om jag hinner. Dubbel-ridpass imorgon vet ni! Nu med sporrar för jag orkar inte med den där sega hästjäveln ! (oj, nämen vad sa lilla Sara nudå :O)
Och det där var sagan om den trötta tjejen, som rubriken hette... godnatt ♥

Gäspar på riktigt på bilden, det är det som är så kul. Varje gång jag ser bilden börjar jag gäspa, det är sant, gör det just nu?!

Estoy en casa

Top Model nurå! Bara för att de inte svarar på Väsby ridklubbs kontor :(
Bajs, skulle ju anmäla mig till hyrdagen på Capri! Hejdå klutt.

English!

Vi har nu fått en nytt projekt att jobba med på engelskan... :( Vi ska göra en veckotidning "magazine" som ska handla om ett ämne, ridning i mitt fall dårå, oops nu kommer läraren... :O
Ps. Fick VG och MVG på engelska-provet, inte så nöjd :/

Ny until further noitice-design ! :O

Kan inte göra en riktigt ordentlig design för min stationära dator som har photoshop dampar lite halvt... men här får ni något simpelt som praktiskt taget gjorde sig självt ;)

Pelo es una cosa hermosa


Om det blir några slantar i julklapp bär det av med rosan till "håraffären" ! Man kan inte ogilla de säger jag bara! :D

Rosannas löshår, lite mörkt men jag ville ju bara pröva ;)


Kommer ni ihåg den här bilden från i somras innan fotbolls -VM-finalen? :D
Jag säger bara ljuuust hår! :O



Nästan klar!


What do you think guys? ;)

En till söt bild, älskar't :)




Bilduppgift

Check på den du, den är klar! Och jag har inte hunnit äta lunch än, hemska tanke, är sugen på en riktigt fet och ostig grej men det ska jag inte äta.


Har börjat sätta upp håret i två toffsar ungefär som när man har en hög hästsvans fast i mitt fall, två st. Asgulligt och lite bransligt men ybercoolt!


Nu ska jag plugga NO/ SO och känna hur roligt man har på söndagar! :D naat.


Helg = tråkigt, längtan efter skolan

Eller skojar jag nu? Nej det gör jag inte, för det är tråkigt att vara hemma och sega sig. 
+ Man träffar ju alla i skolan och har kul på raster o lunchar m varandra osv.
- Sega lektioner och massa prov.
Men don't forget!!
+ Mycket pluggande och många timmars tråkiga lektioner kan ge bra betyg, och det är värsta adrenalinkicken att få tillbaka MVG kan jag säga!
-The more you learn, the more you know. The more you know, the more you forget. The more you forget, the less you know - so why study

Idag har jag gått upp alldeles för tidigt, åkt till stallet, vänt påvägen, glott på One Tree Hill, dealed with lingonveckan, åkt till stallet igen för en hoppclinic, småtjaffsat med Elina, straighten things out med Hanna, sms:at med freddan, käkat godis och kollat på "Plastic surgen obsession" på MVT. 
Golden day eller ?? 
Svar: Nej.
Vad är det som är missing?

  • En vän?
  • En pojkvän?
  • En bästavän?
  • En ovän?


Definitivt inte ovänner för det har jag redan en hel hög av. Eller jag är ovän med dem, men det är konstigt nog inte ömsesidigt av något underlig anledning. Tjallala.... blöh. Snart jul! Älskar't. Vintern är favoritårstiden och julen är favorithögtiden!
Vem älskar inte snö, julgran, advent, julstjärnor, Lucia, pepparkakor, knäck, cola, lussebullar, ischoklad och julklapparna? Och för att inte tala om julbord??!
****hål, måste rita klart bilduppgiften till tisdag, sticka klart vanten som jag inte ens kunde ta hem till på måndag och plugga SO och NO till onsdag och fredag. S-K-I-T som Lotta brukade säga.
JAJA, kudden ropar på mitt huvud men jag tänker moppsa emot kuddens tankar just nu. Ja jag vet att morötter inte ger än bättre syn, man behåller sin syn längre dock. Dah, det är ju gingermoroten vi pratar om ? Han kan ju allt ! Ginger...gingeer...ginger..... hör ni hur det klingar i öronen? Som en slags varningssignal! Undan, undan, kungen är skjuten! Måste damma gaddarna från K & B (=Karius & Baktus) nu! Akut, Emergency, Emergencia! Silencio por favor mis amigos gordos..

Ps. Imorgon är det träning inför julfesten i stallet nästa helg. Skådespeleri i skötarnumret ag är med i och jag ska spela ridlärare. Är inte sådär jättetaggad considering jag hade lite andra plans imorgon som jag nu inte hinner med. Satan, bor i himlen.


Ett gulligt litet lycklighetstest

[ ] Du har en pojkvän.
[♥] Du har ett eget rum.
[♥] Du har en mobil.
[♥] Du har en iPod/MP3 spelare.
[♥] Dina föräldrar är fortfarande tillsammans.
[♥] Du har fler än 2 bästa vänner.
[ ] Det finns en pool i din gård.
[♥] Du klär dig som du vill.
[♥] Du hänger med kompisar mer än en gång i veckan.
[♥] Det finns en dator/laptop i ditt rum.
[ ] Du har aldrig blivit nedslagen.
[ ] Du gråter aldrig mer än 3 gånger i månaden
[♥] Du får lyssna på vilken musik du vill lyssna på.
[♥ ] Ditt rum är stort nog för dig.
[♥] Människor använder dig inte för den du är.
[♥] Du har varit på konserter.
[ ♥] Du samlar på något normalt.
[♥] Du längtar till skolan.
[/]Du önskar inte att du var någon annan.
[♥] Du spelar någon sport.
[♥] Du brukar göra något efter skolan.
[ ] Du äger en bil.
[♥] Du brukar inte bråka med dina föräldrar.
[/] Du är nöjd med ditt utseende.
[ ] Du har inget självförtroende alls.
[♥] Du har aldrig fått IG.
[♥] Du vet vad som händer i världen.
[♥] Du bryr dig om folk. - I only care about those who don't provoke me!
[♥] Du är nöjd med ditt liv.
[♥] Du kan mer än ett språk.
[♥] Du har ett smeknamn.
[♥] Du har ett husdjur.
[♥] Du kan hela orden från 10 låtar.
[ ] Du har inga “fiender”. - Those who provoke me!
[♥] Du är en ganska snäll person. - I can be a total bitch if you provoke me!

Total: 27
———————————
Total : 27

0-10 - Du mår inte bra, du är inte lycklig.
10-20 - Du är inte jättelycklig men det duger. Du kan du känna dig ensam och sviken ibland.
20-35 - Du mår toppen, du är lycklig!

Skolfotot


Ensamfotot, blev ganska nöjd :)


Klassfotot!


Spexfotot haha ! :D

Ett inzoomat foto på hela högstadiet. Ser ni va långt ljust hår jag hade där? :O


Skridskoåkning

Är stolt över mig själv! Blir lika stolt varje gång jag har varit och haft kul på isen i Vilundahallen! Det är jobbigt för varje gång jag går ut på isen så far minnena tillbaka i huvudet... :/ Men det gick bra och det var skitkul! :)
Love you guys <3
Efteråt gick vi till Subway och käkade, och som vanligt sprang jag och agnes över till kiosken för att köpa läsken lite billigare haha! ;)
Kom tillbaka till skolan vid 12.20 och hade spanskalektion. Sen bar det av hemmåt eftersom en annan gick ju på NO:n igår istället... smart jag är! Slapp den dårå, jag slutade då 13.00 tror jag!
Skolfotot fick jag hem i brevlådan idag. Fett glad blev jag, för jag blev helt okej på klassfotot och helt okej på ensamfotot. Ett mirakel! :D Skoja, men jag blir seriöst typ aldrig bra på dem :) Sista året är ju viktigast att man blir bra på eftersom att man kommer sitta uppe på väggen nu i massa år framöver i skolan !!
Matteprov imorgon dårå... Har pluggat de där svåra uppgifterna med pappa och nu kan jag dem på något sånärt asså.. :)
Musikredovisning imorgon också! Shiet, måste öva!!

Shhh...

Nu ligger Sara och sover... väck henne inte!
Fett seg day today, det är allt jag har att säga ! Imorgon är det engelskaprov och det kommer gå finfint. Elin var här vid 8-tiden och cyklade som en jävla galning i 33 min full speed på spinningcykeln medan jag pluggade glosor. Trevligt! Hon ligger högst upp på min "galnaste vänner-lista" lätt assuu.. nighty night :)



RSS 2.0