Mycket trött

Fick inget pluggande gjort idag. Ingenting alls faktiskt. Känner riktigt fetdålig för att jag inte har pluggat ett skvatt. Har två muntliga redovisningar att förbereda, kemi- och matteuppgifter att göra och måste börja planera en danskoreografi. Får la börja imorgon då.

Bio-mys!

Nu sticker jag in till Kista med Elin och Felicia! Vi ska se "En gång i Phuket" och käka lite. Hoppas filmen är rolig, pussar :*
Skjorta från SALT
Tröja från Gina tricot
Leggins från New Yorker

Nu ska jag ut och springa i det här fina vädret!

Det är ju helt underbart ute! Vi hörs.

Måste sova nu!

Har varit i stallet hela dagen idag. Först hos Hanna och sen hoppning på sättra. Foxy var superfin idag, berättar mer om allt imorgon. Nu måste jag verkligen sova.. Ska upp tidigt imorgon med en kär vän till mig och dra till läkaren cirka. Mer än så behöver ni inte veta.

 


Myser hos Elin

Söndagsmys med bästa Elin! Annars har jag spenderat några timmar i centrum med Annelie och jag hittade faktiskt en kabelstickad tröja inne på Lindex. Butiken är underskattad, ibland kan man hitta fina saker där inne. Nu ska jag fortsätta vänta på att Elin ska äta klart.


Har klantat till det..

Jag är inte så van att gå ofta och långt, och den här veckan har jag gått ca. 2,3 mil (pw) + 1,1 mil löpning + crosstraining. Nu har jag gjort illa mitt muskelfäste på baksidan av högra knäet. Skit! Varning alla som helt plötsligt får för sig att börja gå långt ofta. Man måste öka försiktigt och stegvis, inte som jag gjorde. Får väl låta bli att gå imorgon, det gör rätt så ont att traska nämligen :(


Chiquita

Foto: Hannah B
Hihi jag tror jag är lite kär! Red Pernillas ponny Chippen idag. Det var så himla kul! Jag och Hannah hade jättetrevligt idag i stallet. Först red hon och jag fotade, sen bytte vi. Hon var så himla mysig att rida, jättemjuk och fin.
Nu sticker jag iväg och möter upp Melinda och Rosanna vid hemköp. Vi ska köpa lite godis och sånt och sen drar vi hem till Melinda och kollar på Melodifestivalen! Pussar :*

Pw med Melinda

Det blev en 8 km:are nu på morgonkvisten, skönt! Ska strax iväg till stallet med Hannah nu efter min superligan frukost. Ha en bra dag.

 


Var med mina finaste!

Åt först middag på Pong i Sollentuna centrum med mami efter skolan, jättemysigt! Sen på kvällen drog jag till Melinda och Rosanna och umgicks med dem resten av the night. Vi gick till gården och filade litegrann, standard, och snackade om allt mellan himmel och jord. Love you! Imorgon ska jag och Melinda gå 1,5 h pw på morgonen och sen drar jag till stallet. Ska fota Hannah när hon tider sin medryttarponny Chippen och sen skulle jag få rida Chippen en stund också. Bilder får ni sen! Godnatt <3


Äntligen sportlov!

Så otroligt skönt. Kan inte beskriva med ord hur skönt det ska bli att slippa skolan i en vecka!


Schnygg

Hej alla glada. Jag körde 20 min crosstrainer och 20 min styrka. BRA CHICA. Nu blir det hopp i sängen!

Mellis

Bästa som finns! Sen sticker jag iväg och tränar styrka på gymmet. Skönt! Sen ikväll ska jag fixa klart recensionen som jag blev så himla nöjd med! Annars lite allmänt plugg osv.


I got you sober, and I know you like


HEJ

Vi lärde oss tiologaritmer idag på matten. Jag kan tala om för er att det inte var särskilt roligt. Annars var det ju superhärligt när bussarna i hela stad'n var inställda så jag fick Gå till skolan. Höll fan på att schlå ihjäl mig på isen när jag kom farandes i mina skor. På svenskan höll jag föredrag om One Tree Hill. Mina klasskamrater skrattade till lite när de jag i slutet berättade vad jag berättade om. Blev glad. Lyckad redovisning. Efter skolan kilade jag hem i bussen som tillslut gick. Sedan ----> älskade mellis och oth. Efter melliset gick jag en långpromenad i regnet i min ensamhet med musiken till sällskap. Bidde 7,18 km idag, på 1h 15 min. Skönt. Nu skall jag sova efter några timmars filande på svenska-recensionen om min störda bok "Flugornas Herre". Godnatt.

Solo trescientos sesenta y uno días hasta cumplo dieciocho años

Längtar man?

Beharrlichkeit

Kom galopperandes på svarta hästen idag igen. Gick mycket bättre än förra tisdagen faktiskt. MYCKET bättre. Förra gången ville jag bara crawl up in a boal and die, men idag gick det bra. Capri-knapparna är tillbaka. I know how to do it again, som man säger på svenska. Vi hade markarbete, vilket typ är en personlig favorit. Bara dressyr - för jobbigt.. bara hoppning -  det kan man ju inte ha hela tiden. Markarbete är lagom. LAGOM. Vilket tråkigt ord. Känner mig lite halvtråkig just nu. Ett tecken på att kanske gå och lägga sig? Ja. Nu ska jag läsa klart denna störda svenska-roman om barn som mördar varandra på en öde ö. Jag drömde att jag dödade folk inatt och hällde ut skelett-delar överallt ?! Nej, over and out bros.
I somras ♥

Tjock-tisdag

Fina vänner man har ♥
Är det tjockis-tisdag så är det banne mig det.

Auditory learner

Fick just reda på att jag är en auditory learner. Jag tycker om att höra förklaringar och lyssna på hur man gör.


En bättre dag.

Idag var en bra dag. Bara två lektioner idag, började 11 och slutade kl 14.30. Och så ligger jag före i kemin (ett mirakel, jag som annars brukar sacka efter i det). När jag kom hem drog jag ut och sprang. Det blev en lång runda för att rensa tankarna och bara springa på. Nu ska jag läsa lite och sen godnatt.


Älskade

Igår hade jag hoppträning som vanligt kl. 09 och det gick verkligen jättebra! Imorse var jag med på banhoppningsträningen på Fuxelito igen, och han har aldrig någonsin gått så här bra! Vilken känsla! Han hoppade hur bra som helst. Jag kunde lita på honom. Även fast vi kom lite fel på en del hinder så kände jag att han verkligen ville hoppa. Det var helt fantastiskt. Det där behövde jag verkligen. Det har annars gått så dåligt med ridningen på sistonde. På nästa hoppträning skulle jag få hoppa några hinder på 1m för första gången med mina älskade häst!

Ouff!

Farligt snygg!

"Gråt en flod, bygg en bro, gå över den."

Jag har gråtit en flod. Min bro bara går sönder. Jag kan inte gå över.

Hejdå

.

Söt topp!

Köpte den för några dagar sedan, visst är den typ ursöt! Nej nu måste jag skynda till bussen. Ska ju på spinning och jag lär dö! :D

I made it through 17 years, today

This is me, o my special day. The first picture of me being seventeen years old you guys, wishing myself a happy birthday! I made it through all these years and many more to come! Now of to the gym for cycling!

Wednesday

Hej hej, astrött girly här. Längsta skoldagen idag skulle jag tro. Min spanskaredovsning killed! Nej haha den var heeelt ok. Bytte också svenska-klassiker från äckel- "stolthet och fördom" till "Flugornas herre". Den verkar i alla fall bra! Snart ska jag sticka iväg till stallet och skriva prov i grönt kort. Har inte pluggat något men det går säkert la bra.

Tisdag

Vi fick sluta tidigare idag som sagt. Sista lektionen var idrott - dans. Haha så kul! Vi körde dansstopp, limbo och spegelkull osv. Som små barn igen hihi. Ska strax ta bussen till runby vc och ta vaccin. Sen stallet ikväll! Pussar.

I know a place, where the grass is really greener

Kemilab idag, första gången jag fattade! Kanske var bra ändå att göra lite uppgifter i förväg. Körde intervall-flex idag på gymmet. Skitjobbigt. Kom hem, pluggade, la mig och läste, och here I am. Imorgon står vaccination mot livmoderhalscancer på schemat och sen stallet. Tur att vi slipper fokustiden imorgon - så onödig.


Återigen

Ny vecka. Jag längtar ihjäl mig till sportlovet och påsklovet och sommarlovet. Guud vad skönt. Nu ska jag strax till skolan och hålla muntlig redovisning på spanska om min frukost, kul. I eftermiddag drar jag till gymmet och tränar bort allt äckligt godis jag har tryckt i mig under helgen. BLÄ. Varför gör jag så mot mig själv? Hejdå.
Usch på mig... gammal bild.. blääää.

Planer

  • Måndag - Träna och plugga!

  • Tisdag - Stallet, plugga!

  • Onsdag - Stallet (skriva prov i grönt kort)

  • Torsdag - Jag fyller 17 år! Ska fira födelsedagen men vänner och familj! Träna ska jag göra också!

  • Fredag - Träna, plugga!

  • Lördag - Hoppträning på morgonen, tjejmiddag hos Sofia :)

  • Söndag - Träna, plugga!

Livet spökar med en ibland


Alvin & Gänget 3

Hihi vi såg Alvin & Gänget 3 ikväll! Den var jättesööööt, så käär! Innan det åt vi sushi där, eller jag och Melinda gjorde medan Rosanna och Annelie käkade donken (?). Nu på kvällen har jag och Rosanna gått en liten promenad i kylan, jättemysigt! Nu ska vi glo på film. Imorgon blir det plugg, träning, kanske shopping och knackeliknack hos en gammal vän. Pöss!
Min älskade Rosanna! ♥

Dagens goda

Så snäll jag är! Hjälpte en kvinna i backen som hade ramlat och fixade scouter osv så att hon kunde ta sig ner. Kände mig lagom snäll! Inte kunde hon svenska heller :) Skitmysigt att åka idag! Jag hade inte åkt sen april 2010 - alldeles FÖR länge sedan?! Imorgon ska jag iväg till Kista och se "Alvin & Gänget" med Rosan, Annelie och Melinda. Ska bli jättemysigt att träffa mina hjärtisar! <3 Efteråt ska jag och Rosan hem till mig och hon sover här, och sedan Melodifestivalen på det. Imorgon blir en bra dag!


I'm back

Efter 5 dagars uppehåll, hur skönt? Fredag idag och jag slutade 11.30 - yberskönt! Först 1,5 h matte och sen idrott. Vi körde step-testet.. upp och ner i takt till en klocka på 120 bpm i 5 minuter. Störtjobbigt med skönt efteråt! Sen tränade vi styrka och kondition i gymmet efteråt. Åkte hem och ducschade och hamnade här framför datan för att skriva en idrottsplanering som sträcker sig över 9 veckor med start v. 8. Jag skrev att jag ville förbättra min kondition och få en snyggare kropp hihi. Vi fick tillbaka fysikprovet igår och jag fick B+. Haha gissa om jag blev sur när man skulle ha 19 (varav 2 a-poäng) för A och jag fick 18 p (varav 2 A-poäng). Ibland blir man ju bara FÖR SUR. Nu ska ja fortsätta med att plugga massa matte, sen kemi och sen läsa lite i "The Notebook". Efter det ska jag fixa nåt till lunch och sen ikväll ska jag och pappa dra till backen och åka slalom med våra NYA skidor! Wiiii!

Cold

Update: det blev en löprunda idag med faktiskt! Kallt!


Skypee

Sitter och skypear med mina sötaste vänner. Vi håller på att packa inför isdagen imorgon! Dubbel uppsättning av allting + skridskor.. Jag kunde haft det roligare.


1995-08-14 ~ 2011-12-22 ❤

(bilden är lånad från sparvx.blogg.se) Hon hade verkligen en fin begravning. Det var väldigt sorgligt men ändå vackert på något sätt. När alla gick fram för att lämna sina rosor, det var ett hemskt ögonblick. På något sätt var det som att vi inte hade förstått vad som hänt förrän vi stod där, bredvid hennes kista. Det blev bara för mycket - det var hemskt.. Tänkte på alla fina minnen, hur glad hon alltid var, och på hur vi växte upp tillsammans. Och nu, nu var det över.


Årets första löprunda

-10 grader ute, men sjukt skönt. Det gick jättebra att springa faktiskt och jag har ändå inte sprungit ute sen i oktober! Vad tyckte ni om melodifestivalen igår då? Bästa programmet! Haha sean banan är ju bara för söt. Jag tyckte rätt låtar gick till final i alla fall, Loreen har en stört vacker röst! Har precis duschat och ska nu sätta mig och fortsätta plugga -.-

 


Hejdå min älskade

Jag har inte skrivit om det någonting i bloggen, det är ganska personligt.. Men imorgon bitti kl. 11.00 ska jag på min älskade vän Sannas begravning. Sedan efter det är det minnesstund kl 12.30, så det kommer bli en tung dag. Det innebär då ingen skola imorgon så det blir en lång men tung helg. Jag tänker på henne hela tiden, saknaden blir större för varje dag som går. Sanna lämnade stora hål i våra hjärtan, och det kommer ta lång tid att läka, men vi gör det tillsammans. Jag ska möta upp mina vänner imorgon innan och vi kommer troligtvis att vara tillsammans efteråt också. Det här är vår vän det handlar om. Minns det som igår första dagen på 6-års när jag klev in i lekrummet och Sanna och Marielle satt och byggde med kapplastavar.. Vi blev bästa vänner direkt! Det var snart 11 år sedan, och vi har varit vänner ända sen dess.. Så himla många minnen tillsammans. Jag har nog aldrig känt en busigare tjej än Sanna, hennes leende fyllde upp hela rummet.
Hihi, den här kvällen var riktigt underbar. Agnes hade haft tjejmiddag och vi stannade uppe HELA natten, ända tills solen gick upp igen. Jag tror det var i början av 7:an, och vi kände oss hur coola som helst! Haha vi gick runt i skolan och berättade hur sent vi hade varit uppe och alla ba woooow!
Första kvällen på klassresan innan vi hade börjar 7:an - sommaren 2008. Ja, vad ska man säga? Vi var oslagbara!
Melindas tjejmiddag i 5:an kanske? Ursöta :)
Hihi den här dagen var riktigt mysig! Det var år 2006. Min familj och Sanna åkte in till tekniska muséet och gjorde en egen tidningsframsida, som vi tyckte var skitsnygg! Kolla bilden hihi vad söt :') Vi åkte dit en till gång efter det tillsammans med Marielle och hennes syrra + kompis och spelade in en film. Marielle har faktiskt kvar den och det gör mig verkligen så himla glad. Förr om åren brukade vi spela in hemmagjorda filmer hos Marielle, verkligen kreativa, och de blev riktigt bra och asroliga! Sanna är med i flera av dem, så på ett sätt kan vi titta på dem och minnas gamla stunder och må bra :')
Det här är fortfarande helt overkligt.. Ingen har nog förstått det än, det kommer ta ett bra tag, men imorgon tror jag det kommer klarna. Du är otroligt älskad Sanna Nornström, imorgon tar vi farväl, vila i frid min vän ♥



RSS 2.0