Monday

Tjo! Dåligt på blogg-fronten men vad ska man göra liksom? Träffade Melinda efter skolan och fikade på Kardemumma, så underbart! Har inte träffat min fina vän på hela året skulle jag tro! Vi snackade om allt mellan himmel och jord, elit sjukt hur mycket vi har gemensamt just nu. Vi mår exakt likadant. Nu ska jag sova efter flera timmars matte- och fysikplugg!


Vad gör jag uppe?

Jag måste för 17 ladda på med energi. Nu är det slut på depp-mode! Imorgon bitti ska jag upp och dra till gymmet med Sofia! Nu jävlar - beach 2012 på ingång. Nej men seriöst vi ska köra kondition + styrka imorgon (som vanligt) så det blir asgött.
Fina tider det!

A couple of wice words

När du känner dig ensam och nere..
  • Ta en lång dusch! Mirakelkur för alla. Man känner sig redan bättre efteråt!
  • Åk iväg till gymmet och träna. Då känner du dig duktig och smal och kommer sova som en bebis sedan på natten.
  • Kontakta gamla vänner, kanske bråkar du med några och det är dags att "take the highroad" ? Be om ursäkt, du mår genast mycket bättre.
  • Ta fram den stora högen med läxor och planera tiden så att du hinner med allt i tid. Gör en stor del av jobbet och belöna dig efteråt, bra jobbat!
  • Ta en långpromenad med eller utan en vän, kanske gråt en skvätt. När du kommer hem - ta ett långt bad.
  • Ordna i ditt rum, helst ostört, utan bara med musik i bakgrunden och lite tända ljus. Ordning är supermysigt och furfilling!
  • Åk iväg och köp den där grejen du spanat på i flera månader, yey!
Detta ska du inte göra:
  • Kliva upp sent och äta värsta frukosten framför tv:n och sedan sitta bänkad hela dagen tills ögonen trillar ut. - Efteråt kommer du ångra dig, känna dig övermätt och hela dagen har gått..
  • Sitta vid datan och läsa bloggar du redan har läst bara för att fördriva tiden - Du har nog annat du egentligen måste göra men inte vill..
  • Har du massa saker du måste göra, do them! And do 'em now! Du mår inte bättre av att skjuta upp saker och ting.
  • Vara med personer som irriterar dig.
  • Jämt och ständigt räkna upp och fokusera på allt dåligt som händer just nu. Livet går upp och ner hela tiden. Tänk, snart kanske något typ helt awsome händer!


Kommer tillbaka när jag skaffat ett liv

Den här helgen, precis som alla andra dagar ska jag sitta med näsan i kemiboken, matten, fysiken, svenskan, engelskan, idrotten och spanskan och lite till. Usch, livet är inte på min sida nuförtiden.


Dagens


I skolan

Shhaa. Sitter och tråkar helt för mig själv just nu. Glömde skriva om gårdagen! Rätt tråkig skoldag. Men på fokustiden ändå helt ok. Sexualkunskap i 2 h (?). Hela ligan från rfsu kom hit och delade in oss i grupper. Blev rätt trött i slutet men hon som pratade var jättebra! Efter skolan åkte jag till stallet och hade hopplektion. Foxy var lite på hugget men jag red nog inte mitt allra bästa heller.. Gick dock väldigt fint i slutet!
Gammal bild :)
Snart är det spanska - åhnej. Matte - ja! Sen svenska... nej. Efter skolan är det kurs i stallet igen, 2,5 h jag orkar inte. Ska kanske till läkaren idag också, balle.

StepUp

Glädjen som uppstår när det är ett "nytt" pass och ingen kan det förutom jag och instruktören ! Jag har inte gått på step på 2 år, och jag tyckte jag kände igen stegen. Sen kom jag på mig själv att göra före osv och då märkte jag att den här koreografin har jag gjort 1000 ggr! Ni som jag brukade köra med förut kanske kommer ihåg " upp, sidan, ner kick ner, upp, ner kick ner och upp och tillbaks" haha minnen :)

Nu ska jag äta tacopaj <3 btw, helt underbart väder ute, så himla fint. Det snöar, är helt vindstilla och vitt och inte alls speciellt kallt!

Förresten, jag och LökL har börjat spela Sims 3 igen. Sjukt kul! Hur snygg liksom?


Hatar söndagar

Söndag betyder för mig varje vecka en massa plugg + träning efter helgen. Jag sover alltid länge, äter frukost framför tv:n och sen har jag ett ton läxor att göra och stress till bussen för att träna skiten ur min kropp. Jag. Orkar. Inte.
Hoppträning igår morse. Så sjukt kallt! Gick sådär kan jag säga. Aja, hata söndagar, sen gör det inte saken bättre att det nu har gått precis en månad sen du lämnade oss. ♥

Svar på kommentar!

Bikinin är från Cubus!

American

Pics from right now !

- Det lönar sig


Shopping + middag med mamsen

Godaste maten! Jag var hemma från skolan idag ju, med jag mådde mycket bättre vid 16-tiden så jag mötte upp mamma när hon slutade vid Sollentuna centrum och shoppade och åt middag. Jättemysig eftermiddag! Dock känner jag nu att jag börjar få kramp i magen igen.. Fan.
Oopsie.. ;)

Activia <3

Min mage är helt urfuckad. Hade så ont igårkväll så det var inte sant! Det kändes som att någon vred min mage ut-och-in och åt upp mig inifrån. Somnade jättesent. Vaknade på morgonen smal som en sticka några kilo lättare.. Har dock ätit upp mig idag! Shoppade med mamma idag nämligen och åt middag på favoriten Pong!

AAAAAAAJ

Min hälsa är kaos. Sprang länge på löpbandet och fick sjukt ont i magen. Visste inte vad jag skulle ta mig till - precis som på nyår. Nu är det lite bättre, men jag är SÅHÄR hungrig, tror jag. Vet inte om jag ska äta mer eller inte. Andra bullar nu. Vi fick tillbaka fysikprovet idag, och jag var bombsäker på att jag hade failat... MEN, jag fick A-. Så grymt härlig känsla det där! Jag var riktigt nervös kan jag säga..
Fredag imorgon! AWSOME. Om jag drar till skolan kommer det bli asnajs för nu är jag taggad på skolan igen! Tagga till för svenska-arbete, engelska-roman, svenska-klassiker, matteprov, fysikprov igen, spanskaprov och kemiprov. Kan ju också ha glömt något.. Hmm... Vad gör vi? Nu KÖR vi!

Foxiii

Superglad! Jag red Foxy idag och det var jättelängesen sist! Det gick rätt så bra faktiskt, fast han var sjukt stel i vänstersidan. Fick mjölksyra i armen.. Vi hade markarbete, mys. Fysikprov idag. Gick hur bra som helst, fast sen hade jag gjort fel på båda A-uppgifterna så där rök mitt A. Helvete. Godare, såhär nervös var jag innan provet förresten :ö

 


@ fysiklektionen

Min fina vän och jag! Standard. Tack för att du alltid finns där när livet inte rullar på som det ska ♥

 


Godnatt!

Älskar mina läsare, pussar ♥

Hejsan!

Idag har jag tränat på gymmet med Elin minsann. Vi var skittaggade på stepup men såklart skulle det vara inställt så vi gick på ett medelpass istället. Efteråt kondition och styrka! När jag kom hem pluggade jag fysik i några timmar och snackade i med Marielle, mysigt! Imorgon är det skola men ska först förbi centrum och köpa lite kläder innan skolan. Sen efter skolan har Jacob simskoleavslutning så vi ska bada!


En jättefin video

Kom att tänka på Sanna ikväll igen. Jag saknar henne fruktansvärt, och det är jag inte ensam om. Den här videon har hennes bästavän gjort till henne, jättefin ♥ Hjärtat går verkligen sönder inuti när man ser det här, det är så sorgligt att jag inte finner ord..


Utmaning!

Fick min utmaning av Moa
1) Vad gjorde du för tio år sedan? - gick i 6-års och sprang runt och lekte med Sanna & Marielle.. det gjorde ont att skriva det där ♥
Sanna längst till vänster, Marielle längst till höger och Lotta i mitten ♥
2) Vad gjorde du för ett år sedan? - Fjantade runt, trodde jag visste massor, hängde i stallet och med mina underbara vänner! Pluggade också en del.
3) Fem snacks du gillar:
- CHOKLAD
- ostbågar
- Chips
- b&j
- choclate chip cookies
4) Fem sånger du kan hela texten till:
- Keep you much longer - Akon,
- Titanium - David Guetta feat. Sia
- Believe, Dima Bilan
- Baby, Justin Bieber
- Someone like you, Adele
5) Fem saker du skulle göra om du var mångmiljonär:
- Skänka till välgörenhet
- Köpa häst
- Resa
- Spara
- Fylla ut min garderob!
6) Fem dåliga vanor:
- Riktigt dåliga matvanor (val av mat)
- Dålig på att planera tiden, I am THE tidsoptimist..
- Riva på fingrarna..
- Lägger mig alltid försent
- äta mat framför tv-serier
7) Fem saker du gillar att göra:
- vara i stallet / rida
- kolla på tv-serier
- vara med kompisar/familjen
- TRÄNA!
- plugga
8) Fem saker du aldrig skulle klä dig i eller köpa:
- rosa 3/4-leggins
- "vanlig" tygkjol som svänger ut där nere, kort
- tighta mjukisbyxor (förkorta)
- trollkarlshatt
- halv-lågklackade skor.... det ska bara höga annars får det vara! minst 12 cm!

9) Fem favoritleksaker:
- Iphone!
- datan
- oth säsong 1-8
- heeestarna
- el piano?
10) Tio personer jag vill se göra den här utmaningen:
- De som vill shooooo?

Öppet hus

Precis hemkommen från öppet hus på vng. Massa folk var det kan jag säga! Träffade bl.a Elin och Elina vilket var jättekul. Är helt slut i rösten nu och ska plugga fysik till provet på tisdag, sen blir det mellis och oth ❤


Sushi och fredagsmys

Firade mitt resultat med sushi ikväll! Supergott! När jag kom hem efter skolan städade jag och möblerade om mitt rum, nu är det jättemysigt igen. Ska slå på en rulle nu på datan och käka lite chips ! Måste lägga mig i tid ikväll, skola imorgon ju. Jag ska hjälpa till på öppet imorgon på VNG, så om ni vill ha en rundtur eller bara fråga något så kom fram bara! Tveka inte :) Pussen! :*


Maaaaaat

Sitter och äter lunch med Sara, Linnea och Alex! Asgod mat - körv <3 Vi fick tillbaka np matteprovet idag, är jättenöjd!


Så grym

40 min kondition + styrketräning efteråt! I am THE best ever. Har nu på kvällen pluggat fysik i flera timmar och tårarna har legat och klämt bakom ögonen hela tiden. Prov på tisdag, shoot me. Och imorgon får vi resultaten på de nationella proven i matte som vi gjorde innan lovet. Jag är jättenervös! Jag tror det gick väldigt bra, men tänk om jag har HELT fel? Får inte gå runt och hoppas och längta nu.. Nu ska jag sova!

@ skolan

Tjuuulu nu ska jag hem och sen till gymmet!


Typ det senaste just nu inom småbloggarvärlden!

Har du en blogg? Tjäna pengar på den!
Jag skriver det inte bara för att jag ska lura er och få pengar, utan bli medlem, det funkar verkligen! Go for it, skulle inte ljuga, för själv hatar jag reklam haha. Tryck på bannern och bli medlem, det är faktiskt enkelt, go annonser på bloggarna!! För varje person man värvar tjänar man 70 kr, och andra smålänkar 1 krona. Tänk några klick om dagen och vips! Bli medlem hörni :)

Kladdkaksmys <3

Efter en hel skoldag med bara 6 h sömn och 2,5 timmars kurs om TR och etik & moral och horsemanship så kändes några avsnitt oth och kladdkaka i sängen väldigt mysigt och underbart. Men innan det lite matteplugg såklart. Denna termin ska jag satsa på matten och fysiken stenhårt, från dag ett (som var idag)! Nu KÖR vi.

Pigg!

Hur kan jag vara pigg egentligen? Jag somnade sjukt sent och nu är jag så "up and about" som man kan vara! Jag börjar 09.20 så jag ska nog börja fixa mig lite. Puss.

Bara en sån där myskväll

Efter stallet tog jag en lååång dusch (ja, jag ändrade mig) och skrubbade hela kroppen och sådär och sen smörjde jag in hela mig så nu känner jag mig som en ny människa! (standard-replik av Desiree). Sen värmde jag upp maten och åt middag framför oth, underbart! Nu ska jag ta och hämta ett päron och fortsätta kolla. Imorgon är det skola.. *lite nervös*. Nej haha det är ju bara skolan juuu. Har saknat alla i alla fall, shit tänk om vi får tillbaka np i matte ?! Ojsan..

Lorenco

Idag fick jag rida Lorenco haha. Jag kan ju inte direkt säga att det gick bra, men rätt ok för att vara första gången. När vi skulle fatta galopp fattade jag inte hur jag skulle göra på honom, kände mig som en riktig new burger, men efter ett tag fick vi till några fina fattningar!! Nu ska jag bada med tända ljus, mys!


Sista lovdagen, skönt!

Jag råkade sova extra länge imorse.. inte bra! Jag vaknade lite efter 12, men ack så skönt. Mumsig frukost framför TV:n och sen lite allmänt fysikplugg. Jag klarade den sista tvåstjärniga uppgiften alldeles själv och nu är jag sprudlande glad!

PROUD! Om cirka en timme skall jag bege mig till el stable! Längtar shoooo <3

Från Hööks!

Sporrar, 198 kr
Ridbyxor från CRW, 329 kr
Ridbyxor från CRW, 499 kr.
Det har bokstavligt talat varit ridbyx-panik för de enda jag hade innan idag var ett par förstora, urtvättade ridbyxor med hål mellan benen.. (varför blir det alltid hål där?!) Asgött med två par nya!

Vad har jag köpt?

Jag kom nyss hem från Hööks. Grejerna gick på tusenlappen, bilder kommer sen! ;)

 


Mmmm

Maaaaaat


Trött!

Godmorgon !!


Old words, they still mean everything

Hittade det här på min bdb från maj 2009:

Sanna, du har gått i min klass sen i 6års. Du e vääääärldens gulligaste och snällaste kompis!!!! Du e skitbuusig oxå! Shit, många minnen vi har! Alla människor vi mobbat, alla gånger vi garvat ihjäl oss.... Du är den av mina kompisar jag känner bäst och har känt längst, och marielle då :P Och äggtaket, när du ba:
-jag kan ta din powerking!
jag ba:
-men drick inget ur den!
du ba:
-Jag lovar!!!!
och det första jag ser när jag e påväg upp mot taket är du och agnes, sittande och dricker upp hela min pk!! haha XD Vi har alltid så kul tsm, curry, aa den personen e faan störd, shit va kul vi hade idag, cola, kladdkaka kan de bli bättre?
Jag älskar dej gumman, kmr alltid göra!!<3

-aw sara sötnos,,thhihi srry men de va lite kuuligt iaf:D<3333älskar dej gmn<3


Det gör ont att läsa gamla meddelanden och sms från förut.. Det känns fortfarande så tomt.. Så tomt. Jag älskar dig Sanna, du är otroligt saknad ♥

Liista

1. Hur gammal är du om fem år? strax 22 år
2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag? familjen
3. Hur lång är du? 169 cm
4. Vilken är den senaste filmen du sett? Eternal sunshine of the spotless mind, knaaaasig!
5. Vem ringde du senast? Pappa
6. Vem ringde dig senast? Alex
7. Hur löd det senaste sms:et du fick? Nee.. :-)<33
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Sms:a
9. Är dina föräldrar gifta eller skilda? Gifta!
10. När såg du senast din mamma? 2 h sen kanske?
11. Vilken ögonfärg har du? Gröna
12. När vaknade du i dag? 12 typ
13. Vilken är din favoritjulsång? Finns många, men Mistletoe kanske
14. Vilken är din favoritplats? Stallet
15. Vilken plats föredrar du minst? Plaster där jag inte känner någon, mycket folk, sjukhus
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Ingen aning, en stuga i Norrbotten, på ett kontor i sthlm, eller varför inte på landet med massa hästar?
17. Vad skrämde dig om natten som barn? Tjuvar och bränder, jag var ingen "monster i garderoben-typ". Jag var rädd för verkligheten.
18. Vad fick dig verkligen att skratta senast? Min och Öquists musikvideo till "Sexy and I know it", oslagbar!
19. Hur stor är din säng? 1,20 ♥
20. Har du stationär eller bärbar dator? Bärbara!
21. Sover du med eller utan kläder på dig? truuuuuser 
22. Hur många kuddar har du i sängen? En bara
23. Hur många landskap har du bott i? 3 st breee
24. Vilka städer har du bott i? Sundsvall, Luleå och här
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Älskar strumpor! Fötterna ser så mysiga ut då, och då ska det vara låga strumpor.
26. Är du social? Jag har mina stunder, men är nog allmänt osocial tyvärr.
27. Vilken är din favoritglass? Magnum
28. Vilken är din favoritefterrätt? Mammas daimglasstårta, vit chokladkladdkaka med hallon eller cheesecake
29. Tycker du om kinamat? JA!
30. Tycker du om kaffe? Mm
31. Vad dricker du till frukost? Oftast dricker jag helst inget vid måltider, men om jag måste, vatten. För att lyxa till det... juice eller oboy!
32. Sover du på någon särskild sida? Vänster
33. Kan du spela poker? Ja.
34. Tycker du om att mysa/kela? Yes
35. Är du en beroendemänniska? Asså ja och nej. Beroende.. tv/data/socker/träning - ja! Men det är ju liksom inte helt seriöst, så nej då.
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Inte vad jag vet
37. Vill du ha barn? Ja!
38. Kan du några andra språk än svenska? Engelska utmärkt, och sen klarar jag mig på spanska
39. Har du någonsin åkt ambulans? Nej
40. Föredrar du havet eller en bassäng? Pool lätt.
41. Vad spenderar du helst pengar på? Kläder, ridning, maaaat
42. Äger du dyrbara smycken? Några ja
43. Vilket är ditt favoritprogram på tv? One Tree Hill, såå underbart.
44. Kan du rulla med tungan? Aa
45. Vem är den roligaste människan du känner? Finns många knasiga, men min käre bror "LökL" är lätt en av de roligaste!
46. Sover du med gosedjur? Nepp
47. Vad har du för ringsignal? iPhones standard
48. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? Många
49. Vad har du närmast dig just nu som är rött? En mysig filt
50. Flirtar du mycket? Nej, eller jo jag är flirtig av mig, mot de jag känner bra, men det är liksom personligheten och bara lite sådär :)
51. Kan du byta olja på bilen? Nej, men vill gärna lära mig!
52. Har du fått fortkörningsböter någon gång? Nopp
53. Vilken var den senaste boken du läste? Stjärnlösa nätter
54. Läser du någon dagstidning? aftonbladet på nätet
55. Prenumererar du på någon veckotidning? Nein
56. Dansar du i bilen? JA
57. Vilken radiostation lyssnade du till senast? The Voice
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Fysikuppgifter..
59. När var du i kyrkan senast? Konfirmationen i maj 2010, så snart 2 år sedan
60. Är du lycklig? Gettin' there. Jo det är jag, men det kommer och går i vågor! När jag inte tränat på några dagar, har lite extra mycket skolarbete och det är många dagar tills stallet så känns livet ganska hopplöst. Då faller jag ihop på sängen men sen är det bara och bita ihop.


Pirre!

Hej alla, länge sen jag vet! Igår morse gick jag upp omänskligt tidigt och åkte iväg till stallet. Nu är det bara 4 st kvar i gruppen, rätt skönt! Fast tråkigt nu när Lovisa inte går kvar längre.. känner mig lite ensam. Foxy var halt så jag fick testa Pirellie! Det gick super och han lyssnade jättebra på mina hjälper! Finfina hästen :) Vi kör nästa gång också! Nu ska jag iväg och träna!

Länkbyte!

Nu tycker jag att ni kan kika in på den här snygga bruden blogg. Agnes skriver om sin vardag och allt som faller henne i smaken. Galen humor och världens bästa. Klicka, klicka, klicka!

10 sanningar om mig själv

  • Jag är rädd för döden

  • Otroligt mörkrädd inomhus

  • Jag har världens blodskräck. Mår illa när någon berättar om att någon har brytit något. Kan knappt ens knäcka en nöt hahah.

  • När jag gick i 2:an var jag med om en brand. Hade sömnproblem i 5 år ända tills 7:an.

  • Jag tycker kackerlackor är otäcka.

  • Klarar oftast inte skräckfilmer.

  • Jag orkar aldrig sminka mig och ha halvt avancerade outfits för jag tycker det känns som att ingen ändå kommer lägga märke till mig ändå. + jag är allergisk mot smink och det gör inte saken bättre..

  • Jag har väldigt många olika sidor, som de flesta, så förutom mina närmaste vänner så kanske ni tror att ni känner mig, men tro mig, you don't. Jag kan verka tråkig och seriös, när jag har miljoner saker jag vill berätta om och gapskratta. Jag kan le stort när jag egentligen gråter inombords. Jag kan verka barnslig, men hela jag vill bara sätta mig upp, på med kavaj och växa upp. 

  • Jag litar väldigt lätt på folk.
  • Jag är väldigt blyg när jag träffar nya människor.


Vi köööör en ny

1 – Tio sanningar om mig.¨
2 – En person som betyder mycket för mig.
3 – Fem bilder som gör mig glad.4 – En gammal bild.
5 – Två webbsidor som jag ofta är inne på.
6 – En blogg jag läser varje dag.
7 – Någon jag saknar.
8 – Två saker jag längtar efter.
9 – Fem bilder från ett minne 2011.
10 – Två saker jag inte skulle klara mig utan.
11 – En bild som är från när jag var liten.
12 – 15 saker som ni kanske inte visste om mig
13 – En sak jag önskar jag fick uppleva igen.
14 – Din profilbild på facebook.
15 – En bild jag har tagit som betyder något.
16 – En bild som är över ett år gammal.
17 – En bild på dig själv som du är nöjd med.
18 – En bild som inte är tagen i staden jag bor.
19 – En film jag kan se hur många gånger som helst utan att tröttna.
20 – Tre filmer jag sett och gillat.
21 – Tre saker som finns i mitt rum.
22 – En sång som får mig att må bra.
23 – En sång som får mig att gråta.
24 – En bild på mig och en kompis.
25 – Någonting som jag vill göra just i denna sekund.
26 – Någonting jag saknar väldigt mycket.
27 – En bild på mig och ett syskon.
28 – En bild på min mamma när hon var yngre.
29 – En bild på mig och min närmaste vän.
30 – En bild när jag var liten.

Myys

image description
Heej! Idag har jag varit i centrum med bästa Agnes och som vanligt hittade vi ingenting på rean. Eller jag köpte en sak, ugglehalsbandet som jag velat ha jättelänge! Kostade 80 kr förut men fick den för 20 spänn, wihoo! Den är så sööt. Efter centrum knallade vi hem till Agnes och spelade kort och drack te. Allmänt mys. Nu på kvällen har chipspåsen ropat mig på ett tag så jag måste nog gå och ta lite och kolla på One Tree Hill. Puss!

Städa, städa

Jag älskar att städa mitt rum på natten, visste ni det? Jag har hållit på nu i mer än en timme med att rensa massa kläder och vikt ihop dem och möblerat om i garderoben. Bästa! Nu rensar jag massa papper och fyller lite påsar osv. Smart va? På natten är det helt tyst så man kan tänka massa och bara vara ifred. Jag får ju inte en tyst stund i mitt hus på dagarna så det här är ju typ bästa tiden att vara vaken. Kul då liksom när alla dampar på en för att man sover länge ... ? Nu ska jag fortsätta ett tag till och sedan borsta gaddarna och sova. Godnatt!

image description

image description


Hatar blogg.se-appen

Åååh den bara stänger ner hela tiden och det inte ladda upp fler än en bild !!


Längesen jag skrev nåt roligt och långt

Hej! Asså jag satt igårkväll och läste mina gamla inlägg från förra årets början, och jag var ju asrolig jue (hahahah bara jag som skrattar)! Värsta humorn jao, var tog den vägen? Imorse åkte jag till Sara med Linnéa för att filma klart vår film om BodyBalance på idrotten. Vi skrev också ihop en liten text där på slutet. Hahah åh vi hade så jäkla roligt! När Linnéa åkte hem spelade vi in en musikvideo till "Sexy and I know it". Åh herre JESUS vad den blev bra! HOT STUFF COMING THROUGH ! Hon måste skicka den till mig så kanske jag lägger upp den sen någon vacker dag ;)
Så jäkla söta.
Jag är morgontrött.. Hur 17 kan jag vara det? Känns som jag nyss gick up wtf. Jag vill dra ut och träffa lite folk, för jag är mätt, trött och uttråkad och det är inget bra sätt att gå igenom livet som.

2012

Jag orkar inte!! Jag bara skrattar. Hur tänkte jag förut? 2010 och 2011 = Sara var en liten bebis. Det här är MITT år. Massa bra saker ska hända! Jag ska växa upp. När jag tänker tillbaka på mina år som tonåring ska jag tänka på detta år. Det var 2012 som allt ändrades. Mina "public" löften...
  • Träna 4 ggr/v inklusive ridningen (såklart)
  • Plugga mer än vad jag redan gör
  • Göra flera tappra försök till att sluta min vana att äta framför TV:n och kolla på tv-serier samtidigt
  • Göra ännu mer framsteg inom ridningen - bli placerad i hoppning!
  • Ta grönt kort - för att senare kunna tävla lokalt
  • Bara äta onyttigt på helgerna (!!)
  • Sova mer - 9 h / natt
  • Börja övningsköra på riktigt och gå kursen
  • Bli bättre på spanska
  • Träffa Maria minst en gång genom att hon antingen kommer hit, eller jag åker ner till Spanien
  • Jag SKA resa till USA
  • Åka slalom! Har inte åkt sen apr 10 ?!
  • Umgås mer med kompisar på kvällar och helger och dra ut mer istället för att sitta hemma och tråka.
  • Ha en riktigt jävla bra 17-årsdag!
Sen har jag ju såklart lite hemliga löften också som jag ska skriva ner på en lapp och gömma hihi.. :$

Onsdag?

Är det onsdag? Tror så. Vi åkte aldrig och badade, det var bara ett skämt. Nej hallå klart det inte var ett skämt, det var ju inte ens kul. Alex pallrade sitt arsle hit i kylan och vi sjöng litegrann här (oj vad söta) och sen åkte vi till gymmet. Vi var astaggade innan, men så fort vi stod på maskinerna -------> ÅHNEJ. Men vi körde i alla fall. 20 minuter kondition och sedan styrketräning! Skönt efteråt! När jag kom hem hade pappa köpt sushi ♥. Så glad! Nu ska jag plugga fysik och kika in om lärarna har rättat np i matte...

Baaada

Idag blir det troligtvis ett besök på simhallen med mamma och min käre bror. Sen ska jag vara med Alex ett tag och sen åker vi till gymmet! Wood, nu ska jag kolla på oth. Fan vad jag är addicted, det är allt jag skriver om..


Gamäng

Jag fick Gamäng och vi hade sits- och fysträning! Skitjobbigt! Vi satt ner större delen av lektionen eller så stod vi upp i lätt sits och det Brände i vaderna. I alla fall. Gamäng var skitfin idag! Jag hade inte ridit honom på ett halvår och jag märkte verkligen skillnad. Det var inte hans standard fusk-kröka-på-nacken, det var en ärlig form. Han trampade igenom helt och lyssnade jättebra. Så himla kul! Fick massa beröm efteråt i stallet, så kul! Nu ska jag nog kolla lite tv, puss :*

 


Ridningen börjar idag!

Och jag är jättejätteglad! Har sjungit och lirat på pianot på morgonen och kollat klart på oth säsong 5! Gött! Ska få i mig lite lunch och sedan bär det av till stallet. TAGGAD.

Nu gymmet!

Hejhej! Imorse åkte vi iväg till ishallen och gled runt på grillorna ett tag. Lika jobbigt varje gång att gå in i den där ishallen, men det stoppar inte mig. Nu ska jag strax pallra mig till gymmet och träna bort all äckelskitmat (godis) jag proppat i mig under julen.

Första morgonen 2012

Godmorgon! Tatis, tatis! Ligger i sängen med gose och plutt och vi har precis ätit frukost. Så gott! Får se vad som händer idag, kanske tränar gymmet eller något. Puss!


Gott nytt år!

Puss!




RSS 2.0