Capri

I fredags..

One Tree Hill - quotes

-Yeah, maybe this isn't as bad as you think?
-I'm not lying for him. He pointed a gun to my head and threatened to kill me. I hope they fry his ass.

Gute nacht


Vet ni vad som stör mig?

För det första. Sär skrivning. Haha nu var jag lite rolig där va? Nee hahah okej, SÄRSKRIVNING.
Det heter SOVMORGON, inte SOV MORGON. Är det meningen att man ska pausa där emellan orden i några sekunder eller? Kanske kolla åt ett annat håll och tänka på något annat för ett ögonblick? Nej. Är det ett ord så är det ETT ORD, INTE TVÅ ORD.
Nummer två. Man skriver
"DE vet inte"
inte
"DEM vet inte"
precis som man skriver
"THEY don't know"
och INTE
"THEM don't know"
Jag menar, ni ser ju själva ?! THEM are coming, say it to THEY. Totally wrong. Precis som att "DEM kommer, säg det till DE" är helt fel. God, det är inte så svårt, men ser väldigt illa ut när man skriver.
Dock uttalas "De" [dom] och det är säkert där alla får den knasiga idén att skriva "dem" på fel stället, lär er!

-It's like they say, it's lonely at the top

Nej alla kan inte vara bäst, eller hur?
Nästan klar med korea-uppsatsen, très bien! Je ne parle pas français. Med de orden säger jag godnatt, nu ska jag däcka framför One Tree Hill, som förövrigt äe min drog och det enda som håller mig vid liv just nu! :D

So tell me are you gonna kiss, kiss and tell?

Har haft en skitdag idag. Gårdkvällen var asmysig. Hängde med Agnes och chillade framför Lejonkungen 3 och OTH. Snackade långt inpå natten, mys. Men sen idag åkte jag till Stinsen med Elina och var där i flera timmar helt desperate efter två klänningar och ett par skor. Hittade absolut ingenting. Jag svär, de här är de sämsta sommarkollektionerna kläd- och skoaffärer har haft på flera år! Det finns bara massa skit, inget snyggt någonstans. Efter Stinsen drog vi vidare till centrum. Hittade inget där heller. Jag ger upp. Har redan offrat 2 hela dagar åt den här skiten, kommer show up i min one piece och flip-flop på avslutningen..
Intervallträning med Agnes nu på kvällen hursomhelst. Sjukt jobbigt. I'm so out of shape. Mitt halsont gick över igår, men självklart tog det en tur till andra sidan halsen -.- Nu gör det ont på vänster sida, damn it crap hole day.

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

åååååh irriteeeeeeraaaaaad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
CP

Picturas

Fick den här av världens bästa Lovisa i förrgår ♥

Kusinerna

Kusinerna är här! Fick en blomma av Emelie och hon vill hålla mig i handen hela tiden. Vi har ritat och jag har lärt henne vem Justin Bieber är. Ska möta upp Agnes på Hemköp snart, men nu ska vi gå ut och gräva i sandlådan, ha en bra dag!

Someday

Wööoow, ska lätt haffa den parfymen ;)

Felt like I was doin' my part, you kept thinkin' you were coming up short

Mjölk över HELA köksgolvet. Smårbrorsor = problem..

ljugaaaaree

Den som sa att Never Say Never kom ut igår ska få stryk. Den kommer ut den 27 JULI inte MAJ, bajs. Näe då får jag försöka få tag på den på annat sätt ;) Nej haha.

Fail-dag

Kom försent, crackade rösten när vi spelade upp Never Say Never, bussen kom försent, bussen kom försent igen, trodde jag tog fel buss, kunde inte ringa för det var slut på pengar, glömde systemkameran hos Lovisa, hade typ en av de sämsta hoppträningarna nånsin på capri.. skitdag!

Måste bara berätta om hoppträningen. Capri kändes askonstig typ hela lektionen. Hon var inte framåt som hon brukar vara och galoppen var helt hackig. En gång saktade hon t.o.m av innan hindret till trav/skritt men sen hoppade hon i alla fall och då rev vi hela hindret ?! Kom fel på massa hinder hela lektionen, men några bra språng fick vi i alla fall. Gjorde typ illa knäna, fråga inte hur. Sen dregglade capri väldigt mycket så jag fick dreggel över hela ridstövlarna, det bara stänkte! Vill ha Foxy nästa gång, astaggad.

gotta get down on friday

Weekend. Gött. Ska försöka skriva lite på koreakriget och sen tar jag bussen till Fresta till Lovisa. Sen om några timmar drar vi till stallet och ska fota litegrann med våra sötpollar! Kl. 19.30 har vi hoppträning utomhus, längtaaar!

They try to bring me down but I won't stop

Hade väldigt kul idag. Fick ju dock bara egentligen vara med på höjd och kula men jag var med på allt förutom 600 m och stafetten. Kändes lite surt när man fick vara med i stafetten men var tvungen att säga nej, och så vann vår klass dessutom! Jag kom på delad 1:a plats med Sofie och Angelica på höjdhopp bland alla tjejer, så fick medalj hihi. 1,30 m kom jag över! Sen på kula var jag och Agnes hur taggade som helst. Och vi stötte 8 m och 7,90 m. Jag var så näääära!! :'( Kom 2:a av alla tjejer iaf så det är fasen bra. Friskis & Svettis och alla jobbiga hoppträningars förtjänst! ;)
Det här var sista friidrottsdagen, sorgligt egentligen.. hoppas jag kommer få ha det på gymnasiet sen då!

Your lips my, biggest weakness, shouldn't have let you know

Asså jag svär, en serio, det måste vara nåt fel på mig. Det gör så ont i halsen att jag kommer svimma av! Bara på ena sidan? Jag kan knappt prata, och om det går att hosta ska vi inte ens tala om.  ¿Qué?!
update: jag har tydligen nån inflammation i halsmandlarna, damn.
Hihi fett glad, Never Say Never släpps om 2 dagar. I gårdagens avsnitt nämnde Lynette Justin Bieber, för de skulle hyra en fet turnébuss som Bieber hade haft vattenballongkrig i. Justin Bieber lanserar en tjejparfym, och i sommar ska han recorda ett nytt album med massa nya låtar! :')
oj va söt man kan vara!

You are my dream, there's not a thing I won't do

The writing goes slowly but surely, that's always something right ?
Hahah jag blev nominerad till "årets snyggaste tjej" i skolan tydligen, topp 3. Askul! Det är till utsparken den 13 juni om några veckor. Nu kom Ulla-Maj och Tomas, min fiiiinaste lillebror Jacob fyller 6 år idag, och nu blir det fika!! Tänk att Jacob börjar 6-års i höst! :')

martes

Jaha då har pappa gett bort vår ipad helt plötsligt till farmor och farfar. Så nu ska vi köpa en ipad 2 och så är den slut överallt, smart där papi .. :(

Red ut på Mandolin idag, hihi han var skitseg i skogen men efter galoppen sen på ängen fick han en riktig sprutt! Vi hoppade lite hinder, askul! Nu ska jag bada, skriva på uppsats och sen desperate housewives!! :D

Stan

Har sprungit runt i stan idag med Agnes typ halva dagen och letat som galningar efter klänningar och skor men hittade inget. Det var i alla fall värt för jag och Agnes fikade på "Bellman" och skrev på väggen igen, tradition, och sen fick vi syn på Daniel Paris på perongen på centralen, hahhhah höjdpunkten på dagen! :Ö Haha där är han ju på bilden med samma kläder som när han gick förbi oss. Mysig och rolig dag hursomhelst, även fast jag inte hittade något. Det får bli till att beställa något snabbt från nelly eller något liknande.. godnatt!

~ Vi är en hör ihop, som två träd med samma rot ~

En fin bild Sofia tog på mig och louiiieee igårkväll. Har skrivit lite på Koreakriget, men nu ska jag läsa "Go ask Alice" och sen lyssna på musik, puzz ♥

trääääna

Nu sticker jag iväg till gymmet och tränar med agnes!!
älskar dig! ♥

masssssaaa

Tränade friidrott med meron igår och slog både personligt rekord och gjorde illa mig som fasen. Klarade 1,30 m på höjdhopp efter många försök (har det på film) och sen höjde jag till 1,35 m men då landade jag på ribban med ryggen/rumpan och det gjorde sjukt ont. Låg där på tjockmattan och skrattade och skrek samtidigt :Ö
Har en sjuk träningsvärk nu, och bästa medicinen mot träningsvärk är att träna! Ska till friskis med Agnes ikväll och träna skiten ur oss! :D
Tjejmiddag hos Hanna igår, och vi sov i friggeboden igen. Vi åkte ut med båten på kvällen, spelade gitarr, åt god mat osv. Bilder kommer senare..
En av de snyggaste bilderna jag nånsin sett på Justin

Fredag

Yes äntligen har jag börjat på Koreakriget-uppsatsen! Jag har skrivit några meningar nu, och det känns bra asså! Dagen spenderades idag på golf-ranchen i några timmar, ytterst nördigt men det var i alla fall roligare än jag trodde, men fortfarande helt nolife-ish. Men nu ska jag inte har några fördomar här. Hade tänkt sluta med det helt och hållet, för man har ändå bara helt fel. Det man inte vet någonting om ska man inte säga dåliga saker om, för man har ingen aning!
Jag gjorde sista kursen i HLR idag. Känns jättebra, är numera utbildad i HLR & AED. Känner att jag kan allt det där med framstupa sidoläge, inblåsningar, hjärtkompressioner och också hur man använder en hjärtstartare. Det var kul, shit, om jag räddar livet på någon i framtiden kommer jag aldrig mer kunna må dåligt. Jag skulle vara så stolt över mig själv och alltid gå runt och tänka att jag räddat ett liv. Jag tycker att alla borde gå en HLR-kurs, skitbra att kunna!

Haha jag, annelie och rosanna stannade kvar i skolan till kl. 17 idag och spelade och sjöng. Annelie filmade som vanligt och la ut en video på facebook när jag spelade piano och sjöng "down to earth", en av mina favoritlåtar! Sen försökte jag lära dem lite ackord men vi va så flamsiga så det gick not. När klockan var typ 16.45 fick vi panik för vi trodde att vi skulle bli inlåsta och att de hade larmat så vi smög nerför trappan och lekte burglers. Hihi askul men sen såg vi att Ronnie var kvar så då var det inget kul längre :/ Jag sällskapade hem med Annelie och vi lyssnade på gamla inspelningar på hennes mobil från typ 7:an, askul! Gud vad liten man var! :O

Nu ska jag läsa "go ask Alice" och sen imorgon bitti ska jag och Meron dra iväg till vilundavallen och träna lite friidrott. Ska bli så jäkla awsome! :D Ska ta 130 cm nu på höjdhopp, tänker inte lämna vallen föränn jag klara't! Godnatt <3

No me gusta la guerra fria

Ogilla att skriva om Kalla kriget. Uppsatsen ska in på fredag och jag börjar nu liksom. Typiskt mig, men jag snackade med Helena och hon sa att jag kunde ta't lugnt och fokusera på ekonomin och geografin istället for now. Skönt!
Sitter också och beställer en one piece och chattar med maria, det gillas! Om några veckor kommer jag hoppa runt i en tele tabbies-outfit! :D

Bellamy ♥

Jag stod uppskriven på Mandolin först när jag kom till stallet. Jag ville byta och då sa Lina att jag kunde ta Bellamy! Åh jag bubblade inombords! Så lycklig! Kommer ni ihåg när jag skrev förut att jag saknade Bella jättemycket? Jag hade pratat med Anna och hon sa att jag var för stor för henne, och jag blev fett besviken. Nu idag har jag ridit en dressyrlektion på Bellamy. Kan knappt tro de! :D
Capri, Gamäng och de andra stora hästarna är ca 168 cm i mankhöjd, och lilla Bella är 138,9 cm. Kan ni fatta hur kul det var att galoppera runt där i ridhuset. Jag har verkligen saknat att skutta runt sådär. Formen var inte sådär värst bra, men jag brydde mig inte. Resten gick väldigt bra. Skänkelviningarna och framdelsvändningarna var klockrena. Jag kommer ihåg för några år sedan när jag gjorde skänkelvikningar på Bella, hon sköt bara ut bogen hela tiden... men nu känner man ju hur mycket man har utvecklats inom ridningen på bara något år.
Augusti 2009
~
Tack för allt jag har lärt mig på din rygg, love you, du är en ponny med ett hjärta av guld, men det är dags att gå vidare! :)
~
Är supertaggad inför tävlingarna i höst. Ska kvala i hoppning på antingen Capri eller Foxy och kvala i dressyr på Gamäng! Längtaaaaar ♥

@home

Tjoo! Har kollat på One Tree Hill för det mesta och läst lite i "Go ask Alice". Den är rätt bra faktiskt! Måste plugga lite på geografin nu, blindkarta ni vet. Testade mig igår och kunde nästan allt innan. Geografi är ju det roligaste ämnet! Visste ni att jag kunde nästan alla världens flaggor och vilket land de tillhörde när jag var kanske 8 år? Och med nästan menar jag kanske alla utom 10 kanske! Har alltid liksom haft en grej geografi och sånt, assnajs. Nu blir det blindkarta och sen måste jag börja på uppsatsen om Afghanistan-kriget som ska in på fredag! :O
Hihi jag i fredags hos frisören ;)

Taack!

Fett söt pappa man har! Han kom nyss in i mitt rum med ett stor kopp kokt vatten och honung :) Min hosta är värre än någonsin just nu, jag svär, kommer hosta tills jag spyr.. Min hals är helt förstörd, jag har har fått ont i ryggen av hostan och mina magmuskler är starkare än aldrig förr! *magrutor* Får se om jag kommer till skolan imorgon.. Egentligen kom jag bara till skolan idag för att jag skulle ha muntligt nationellt i engelska.Det gick skitbra btw! Jag, Sara och Meron är ett riktigt team ;)
Hur det än blir imorgon ska jag ändå rida. Skönt att bara få komma bort till ett ställe man älskar med helt annat folk. Jag har jätteskojiga vänner i stallet som ni kanske inte hör om så ofta.
..
Like a very fly boy once sang -
~
"Why can't I find, the love of mine when it's standing right infront of my face? Oh I, I must be blind. How did I let you get away? I'm running out of time, where is my runaway love? Searching low and high, know that I'm that enough. Give it all up for it, but it will never be enough, I won't stop until I find my runaway love."
~
Med de orden säger jag godnatt, för nu ska jag lyssna på musik, dricka honungsvatten och dö lite allmänt sådär på kvällskulan, puss!

My one love, my one heart, my one life for sure, let me tell you one time

Den 27/5 släpps filmen "Never Say Never" i Sverige på CDON. Ska lätt haffa på en gång! ♥

Brunt eller blont?

November 2010
Maj 2011
Jag föredrar blont ;)

Resultat

Klass 4 Kval till KM lektionshäst










Lina Mjörnell Louna d'Biros 0/0 24,5
2 Matilda Bäckström Caprigna 4 57,8
3 Veronica Camaj Ericson Caprigna 4 66,9

Sara Erson Fuxelito 4 70,7

Monica Göthe Lorenco 12 67,5
6 Maria Westling Tinto 12 98,4
7 Hanna Nelson Fuxelito 16 101,3

Anna Strömberg Pikeur 16 113

Iseline Dahlen Louna d'Biros 20 85,4





En 4:e plats. Ångest. Jag tänkte inte ens på att tiden i grundomgången skulle spela någon roll, men den här gången gjorde den minsann det. Fett synd, om jag ridit lite snabbare hade jag blivit placerad!
(jag vet att man inte ser tiondelarna bara för att min bloggdesign är cp)



By the way, his Hebrew name is Simcha. I'll explain later..

Nu ska jag ta och börja läsa på "Go ask Alice". Är på sidan 17 eller något, inte så bra och den ska vara utläst till på onsdag. Sen så har jag muntligt nationellt i engelska imorgon. Inte så farligt, är ju helt uppvärmd nu efter Comenius. Och på tal om Comenius.. Nu är det bestämt! Jag och Melinda ska åka till Manzanares, Madrid i Spanien i Augusti!! Vi ska boka flygbiljetter snart! Längtar som tusan, fy fasen vad kul vi kommer ha! :D

Bilder från framhoppningen och efter tävlingen

Tack Hanna för helt underbara bilder! älskar dig ♥

Gonna go for a walk

Med en massa nya låtar med Justin Bieber i luren, joggingskorna på, en helt förstörd röst och hyperventileringshosta ska jag dra ut på en promenad. Sov bara 3 timmar inatt, eftersom jag låg uppe hela natten och hostade. Stackars Lovisa som försökte sova bredvid mig.. Är inte taggad på skola imorgon, kommer inte ens kunna prata. Vill bara vara hemma eller dra till stallet.. träna skulle sitta asfint men jag är ju då som sagt sjuk! Chao (y)
Min bästaste Lovisa och jag i fredags ♥

Seriehoppning II

En stillbild från filmen.
Foxy kändes jättebra på framhoppningen och han var jätteduktig! Det blev 4 fel - ett stopp på 6:an, eller han sprang förbi hindret men annars var allt klockrent. Är supernöjd! Om jag bara hade fått lite bättre tid hade jag blivit placerad. Jag kom 4:a tror jag, och det var 3 placerade... lite synd. Får se sen när resultaten kommer upp på hemsidan. Nu har jag blivit lite sådär fundersam. Jag vet inte om jag ska fortsätta hoppträna Capri, eller om jag ska ha Fuxelito i fortsättningen. För Capri är så populär att jag ändå inte kommer få henne någon gång känns det som.. Hursomhelst var det skitkul att hoppa! Mitt första kval! Hade aldrig hoppat en hel bana på 90 cm förut, bara enstaka hinder!

Running scared

Besviken... Eric Saade gjorde så jäkla bra ifrån sig och så kom vi 3:a. Men han tog ledningen flera gånger i alla fall. Är inte van att se Sverige få tolvor! Azerbaijan vann, Italien kom 2:a och Sverige 3:a. Kärlek till Sverige och Eric Saade, very proud. Nu ska jag och Lovisa sova, nervous..

Sverige i ledningen!

Eric leder med 17 poäng just nu! :D :D :D *ler* Tänk om Sverige vinner!!!!!!!!!

bilder från efter hoppträningen

Lovisa & Bella, jag & Foxy <3
Lovisa & Bella, jag & Foxy, Moa & Carlo <3
Jag och Foxy <3
Lovisa, jag och Moa på bild, love youuuu <3
<3

Fuxelito


Bildbomb på mig och mitt hår!

Är väldigt nöjd! Sen i sommar ska jag och Elin bleka håret med citron som vanligt så då blir det ännu ljusare! Är sjukt glad denna morgon. Solen skiner Lovisa kommer snart antar jag. Hon ska sova här ikväll och imorgon bitti åker vi till stallet för tävling kl. 08.30. Och ikväll är det final i ESC, älska!! Eric Saade for the win! :D

Jamen gud, varför inte?

Foxy var skitjobbig. Men det gick faktiskt väldigt bra i slutet. Annars var det här den sämsta hoppträningen på flera månader... Han vägrade en gång, och svängde förbi hindrena hela tiden!! Så jävla jobbig! Varje gång til höger också. Måste verkligen se upp med hans högersida på söndag på tävlingen. Bajs. Vi hoppade ute, så det kanske var en av anledningarna till att han gjorde så. Det är mycket lättare att hoppa i ett ridhus, för då har man väggarna till hjälp. Ikväll kunde han ju bara galoppera som han ville (enligt honom dårå). Jag måste ha korta tyglar, verkligen rama in honom och hålla koll på hans högersida. Nu jäklar på söndag ska det gå bra!

Hoppträning nu!!

På den här pollen, 155 cm hög. Önska mig lycka till! För om det inte går bra ikväll, då vet jag inte vad jag ska ta mig till, hahahahahhaha hjälp vad nervöst!!

Sweden

Åh jag älskar fan Sverige! Bästa landet! Jag höll nästan på att börja gråta igårkväll när 9 av 10 platser till finalen hade lästs upp och ingen var Sverige. Sen när det läste upp den 10:e platsen och jag såg Sveriges flagga, då blev jag helt hyper och typ hoppade runt i vardagsrummet och skrek och dansade, ungefär som Eric ser ut på bilden! Sverige gick till final!!!!!!!!!!!!!!!  Shit asså jag älskar Sverige, jag älskar svenskar, den svenska flaggan, språket, gaaaah! Eric Saade for the win tomorrow! Guud asså vad taskigt att ta Sverige sist sådär :O
Sweden ♥

Limage

Om en timme ska jag cykla iväg mot Limage för klippning och sen ska jag också slinga håret. Jag ska bli ljusare förstår ni! Älska. Sen ikväll har jag hoppträning ute på ridbanan på Foxy, måste fixa en fotograf!!

Kval till KM på Fuxelito

Oj fick typ en chock! Trodde verkligen jag skulle kvala med Capri, men jag fick Fuxelito. Aja är grymt taggad i alla fall. Har dock bara ridit honom 3 ggr, varav 2 st hoppträningar. Ska fråga om jag får ha Foxy imorgon på hoppträningen, vi ska hoppa ute! Måste bara fixa en fotograf! :D Shit, 90 cm, det är lite skillnad om man jämför med mina andra tävlingar.
  1. Bellamy, 60 cm, CR - 4 fel

  2. Bellamy, 60 cm, CR - utesluten

  3. Robin Hood, 70 cm, CR - felfri

  4. Robin Hood, 70 cm, CR - felfri

  5. Caprigna, 80 cm, CR - felfri

  6. Fuxelito, 90 cm, KM - ??

Är asnervös, men taggad. Det är 12 andra ekipage som tävlar så nu är det bara att satsa!


Matlagning

Ska bara dra på mig några kläder och sen bär det av mot skolan -.-. Är klar med hemkunskapsinlämningsuppgiften i alla fall!

Klantarsel!

Asså imorse när jag borstade tänderna råkade jag slå i min tå i dörren. I skolan när jag skulle stänga mitt skåp dängde jag till med ena knät och träffade typ någon nerv, så då använde jag andra knäet istället... gissa vad som hände? Jo exakt samma sak. Och nyss när jag skulle ta en ibumetin slog jag i benet i tvättmaskinsdörren -.-
Bajs, jag har ont i hela kroppen, hejdå :(

Memories last forever


Fiebre

Jag mådde så jäkla dåligt imorse. Det snurrade i huvudet och det kändes som att hjärnan skulle explodera. Har feber också, men jag var tvungen att gå till skolan ändå och göra det nationella provet i matte. Det gick jättebra! Eller asså det kändes fett bra. Gjorde alla uppgifter och hade 15 minuter kvar. Gick hem direkt efteråt och nu har jag precis ätit en sallad ute i solen. Nu får man hoppas att jag inte får migrän också. Vet inte om jag kommer till skolan imorgon... eller jo bara på hemkunskapen på sista lektionen eftersom det är nationellt prov i matlagning tror jag..
Ridningen igår gick jättebra. Jag hade Gamäng, asfin! Och startlistorna lär komma upp på hemsidan ikväll eller imorgon, asnervöst. Nu ska jag skriva på hemkunskapen, byes!

Nationella prov i matte

Hade muntligt i matte idag, och det gick väldigt bra! Fick 4/4 ¤¤  av  4/4 ¤¤¤¤, hon sa att jag NÄSTAN fick ¤¤¤ men inte riktigt.. Aja, och imorgon bitti är det delprov C - det svåraste.. Äsch, det kommer la gå bra, godnatt!

Semifinal ESC 2011

kärlek! ♥

My angel


I love you ♥
På söndag ska jag kvala till KM med Capri  (eller Fuxelito), på 90 cm, lite nervös..

25 grader!!

Har suttit med hemkunskapen i några timmar nu, och nu drar jag till stallet! Har inte ridit på en hel vecka :D Ska träna galopp- och skrittövningar enligt schemat. Har ingen aning om på vem :)

buenas noches

Har chattat med Maria och Jesús hela kvällen. Mamma och jag kollade också på "Inför Eurovision". Längtar till den första semifinalen som är imorgon! :D Godnatt ♥

Comenius

Okej, så jag har haft en av de bästa veckorna i mitt liv! Spanjorerna åkte tillbaka till Spanien igår, och jag och Melinda storgrät på tåget hela vägen hem. Vi har haft så obeskrivligt roligt och lärt känna så många underbara människor! Maria och Bea är två av mina bästa vänner faktiskt, och jag och Melinda ska hälsa på dem i Manzanares, Spanien om tre månader i Augusti. Självklart ska vi träffa Jesús, Dani och Javier också!!! Åh, jag och Melinda var så otroligt nervösa i tisdags precis innan de kom. Vi har under veckan varit i skogen, åkt in till stan, varit på Vasamuséet, åkt båt, orienterat i gamla stan och shoppat. Vi var också ute varje kväll med dem. Det var så underbart. Vi har dansat till "Danza koduro" och "Asereje" m.fl med dem, spelat fotboll, åkt moppe utan hjälm, pratat suespinglés (sueco, inglés, español) och massamassa mer!
På fredagen var det en middag i matsalen. Jag och Melinda sjöng "Never Say Never" av Justin Bieber och jag spelade gitarr. Det var ca 100 pers och vi var skitnervösa men det gick bra. När portugiserna sjöng "Amigos para siempre" började jag och Melinda gråta, så vi gömde oss, men sen fick vi komma upp på scenen och sjunga med dem.. ♥

Fredrik var med alla kvällar också, det var så jäkla roligt för han försökte prata spanska och så råkade han säga "la Maria" till Maria, vilket betyder typ weed. Då sa han" tengo la maria!!!" Haha alla spanjorerna började asgarva.
Och sen på tåget när jag, melinda, maria och bea åkte in till stan försökte de uttala namnen på alla stationerna till centralen. Det var så jävla roligt! Och vi ska inte ens tala om när det försökte säga "tänk på avståndet mellan vagn och plattform när du stiger av". På tåget sjöng Maria:
-EVERYBODYYY!!! och sen glömde hon texten. Det blev som en rolig grej så alla vi sa "eeeverybodyy, cierra el pico" Maria och Bea sa också "hejhej" och "hejdå" till alla på tåget, de uttalar så sött.
I lördags tog Sofia kort på oss fyra. Det var så grymt kul. Alla kittlade varandra och vi låg i gräset och typ dog. Haha vi skrek:
"TENGO LA MARIAAAA" och höll upp gräs, hahahaha!!!
Jag älskar er allihop, igår var en av de sorgligaste dagarna i mitt liv. Älskar er alla, och vi ses i sommar ♥

szeretem az élelmiszer örökké

Gabbi har lärt mig och melinda massa meningar på ungerska. Nu är vi experter och imorgon bitti ska vi ge ungrarna ett varmt välkomnande! :D Sitter i alla fall och chattar med Maria. De kommer ju imorgon! Vi ska också hämta italienarna vid 11-tiden och sen vid 22-tiden kommer spanjorerna och portugiserna. Jag dör av längtan! Vid 17-tiden hämtar Hannah mig för vi ska till stallet och ha hoppträning. Hannah ska ha en 13-årig britt vid namn Alice. Hon ska följa med till stallet, det ska bli skitkul!!! Waaaah vad jag längtar! :D

promenix

Ska ut på en liten promenad med vanessa nu, tjingeling jag måste pissa.

And then there were two

Hej! Jag har städat och fixat hela dagen faktiskt. Hann inte med att springa som jag tänkt, men nu är det fasiken rent! Jag har också snackat med Maria hela dagen på facebook. Hon är riktigt kul hon, längtar som fan tills tisdag! Dock kommer jag missa dressyrtävlingen som jag anmält mig till på söndag, för det är sista dagen de är här i Sverige så då måste jag ju vara hemma... Astrist att jag missar't men men. Måste ringa och försöka avanmäla mig :(
Asså min mage är helt tom. Jag har ätit rätt mycket idag, men den känns ändå helt ihålig och tooom ? Ajajajaj jag är hungrig, men inte hungrig.. Skickade "Livets bok" till Helena idag. Kändes rätt skönt osv, nu är det bara typ 3 inlämningsuppgifter kvar dårå + nationella prov i matte A, B1, B2, C och nationellt prov i engelska A. Kult, astaggad. Nej nu ska jag sova, besos mis amigos :*
Te quiero mi hermano ♥

Inte okej

Justin Bieber lider av svåra ryggsmärtor
Justin Bieber
struntade inte i de uppträdanden han skulle hålla i Australien den här veckan, trots att han lider av svåra smärtor efter att ha skadat ryggen i en olycka.

Den 17-åriga sångaren landade i Brisbane i tisdags, där han skulle uppträda senare samma kväll, och såg ut att lida av smärtor under ankomsten då han höll sig om ryggen när han gick av planet.

Justin berättade senare för fansen via Twitter att han, som en följd av smärtorna, hade blivit tvungen att ta en vilopaus på hotellet.

— 24 timmars resande – helt galet. Ryggen är förstörd, men vi är på bra humör. Vi klarade det äntligen. Australien, vi är här. Jag har smärtor i ryggen och måste vila, ryggen tar livet av mig, skrev han.

Vi får hoppas att ryggsmärtorna lindras så att sångaren obehindrat kan glädjas över att få spela in en film tillsammans med Oscarsnominerade Mark Wahlberg senare i år.

— Justin Bieber och jag ska göra en film tillsammans. Vi håller på att skapa den tillsammans. Ja, vi ska göra den hos Paramount. Vi har pitchat idén och pratat med honom (Bieber red.anm.) om att göra den, och han älskar idén, sadeMark tidigare.

— Han har skickat mig videor. Han skickade också en video med sig själv, och ja, jag tycker att han har talang, fortsatte han.
http://kandisnytt.msn.se/index.cfm?objectid=116410

storstädning

Blir tvingad till att städa som en galning nu. Vi hörs när jag är klar ?!

Valborg!

Okej så igår hopptränade jag på Foxy och det gick verkligen jättebra! Jag ska börja hoppträna honom lite då och då för att variera mig. Sen efter träningen duschade jag och drog hem till melinda där annelie, agnes, rosanna, alexi och manda redan var. Vi spelade sällskapsspelet " Med andra ord" hela kvällen och det var sjukt kul. Älskar er ♥
Idag åt vi först middag hos fredrik och sen gick vi till äggets majbrasa. Några råkade starta en skogsbrand vid åkern vid ägget, skitläskigt. Pappa ringde brandkåren som ryckte ut! Vi 20.30 gick jag och älsklingen till brasan vid stationen. Där träffade vi lite roliga människor. Vi var ute hela kvällen och drog till lekplatsen vid trädgårdsvägen - standard. Det var sjukt kallt, typ 2 grader bara, mina fingrar var iiiiiis. Men det var asmysigt i alla fall. Sen vid 23-tiden bar det hem till fredde en stund och sen drog jag hem vid 00. Är skittrött för jag sov typ ingenting hos melinda. De som bor under henne hade värsta konsert hela natten -.-. Dessutom trängdes vi 4 pers i hennes dubbelsäng och gosebjörn snarkade.... :'(. Godnatt nu!



RSS 2.0