Stay away from my trigger, I'm a loaded gun


Angående godisförudet

Det går hur bra som helst. Jag tror inte jag har gått så här länge utan att äta minsta lilla glass, bulle, kaka, chips eller godis på säkert 10 år. 9 dagar idag, galet för att vara jag. Varje dag har jag kommit i kontakt med sånt skräp men klarat att inte ens smaka. T.ex idag hade min handledare köpt wienerbröd till oss, men jag rörde det inte! Tog en kaffe och det gick ju hur bra som helst. I förrgår låg det choklad på bordet and I was like....drooling but did not touch it. Grymt fan. 11 dagar kvar, det klarar jag. Men det känns liksom i kroppen att jag inte ätit socker (extra socker). Liksom ständig abstinens lite halvt. För äter man lite sånt varje dag blir det ju en vana, dålig I might add.


At work

En ganska skön måndag ändå! Chillerillar borta i Carlslund på Karusellen och rensar. Vi blir klara i em, men nu sitter jag här i solen och njuter av lite kpm (y).


Afro

Svettig som en gris gick jag ut ur salen på gymmet. Ett lika roligt pass med Lena som vanligt, afrikanskt. Nu duschen, skriver om gårdagen se are ikväll!


Hemma från jobbet!

Äntligen helg! Jobbigaste dagen hittills. Nytt rekord för mjölksyra i armarna. Fingrarna skakar som aldrig förr, men nu är det FREDAG!! Ska hoppa in i duschen nu, asskönt!


Lång jävla dag

Jag har så ont i ryggen och knäna. Det måste jag inleda med. Två dagar på raken med enbart rensning. Man står ju sex timmar och böjer sig ner/sitter på huk i "dåligt-för-ryggen/knäna-positionen. Alltså 12 timmar på två dagar. Ska fråga imorgon om jag kan få klippa buskar istället för det här funkar inte. Vi blev klara på Ringblomman idag i alla fall. Skönt!
Sen när jag kom hem jag gick och brorsan ut och plockade fram min enhjuling. Försökte lära honom, och det gick superbra! Så duktig!
 
Efter det rensade jag förrådet, åt mat och sen gick jag, pappa och Samme ut och sköt med det nya vapnet, wiiii!!

Lunch

Är hemma just nu på lunchen, det blev pankisar. Är helt slut i händerna som vanligt nu efter 4 h rensning i solen. Det är ju 30 grader, inte så kul. Lite kul i alla fall när dagisbarnen frågar saker hela tiden och vill hjälpa till. För idag vi på Ringblomman! Nu ska jag tillbaka, puss.

Dag 2 på Teknik & Fastighet


Igår mådde jag himla dåligt efter jobbet asså. Det var riktigt jobbigt, men kul! Rensade ogräs hela dagen, och klippte en buske. Blev rätt nöjd efteråt. Trevliga handledarna och arbetskompisar! Bokstavligen ramlade in genom dörren när jag kom hem, så fort jag blundade såg jag rötter och ogräs framför ögonen. Gick och la mig kl. 22, men när jag stängde ögonen var det bara ogräs, ogräs överallt! Hahah.. Idag åkte vi till samma dagis igen vid Skogstorpsvägen och fortsatte jobbet. Jag fick fyra stora buskar att ta hand om och själv bedömma hur jag skulle göra med dem. Mycket att tänka på. Höjden, ska de vara isär eller sitta ihop, ska någon tas bort helt, inte klippa för mycket så att det ställena där solen inte lyst på syns för mycket, klippa vid ögonen så att inga torkade stumpan syns osv. Riktigt kul faktiskt! Även fast det bara är andra dagen så känner jag mig verkligen hemma och behövd på Teknik & Fastighet, riktigt bra känsla! Pedantiskt som jag är, är det här ett perfekt jobb för mig.

Före...
Efter...

Detta tog 5 h ungefär. Den mittersta gick inte att göra något åt, eftersom ingen har klippt ner den på så länge så att det lövfria området bara har blivit större och större. Shame. Men är nöjd i alla fall. Shit vad fruktansvärd mjölksyra jag fick i armarna. Den var superhög från början! Och stammarna var sjukt tjocka. På lunchen sen när jag skulle sms:a darrade mina fingrar/ händer så mycket att det bara blev fel hela tiden. Hahaha, har aldrig varit med om sånt darr förut! Lär ha rejält ont imorgon. Nu ska jag sova! Upp 06.30 imorgon bitti! 

Ps. Resten av dagen efter jobbet har jag gått och föreställt mitt att jag klipper av allting jag ser med häxsaxen. Jag svär, man blir hjärntvättad! Har läst bloggar under kvällen, men föreställer mig buskar som jag klipper. Läste några hästbloggar också, men då ser jag framför mig att jag klipper av deras huvuden. Jag skojar inte ens. Och det bästa var för fan när jag kollade på Allsången. Helt plötsligt ser jag mina händer med häxsaxen framför mig klippa av Andreas Jonssons örhängen (?). Vad fan liksom? Hahahhaha bästa på länge.. Godnatt, häxsax in my heart.

Svar, frågestund del 2

Är du oskuld? När du festar, brukar du bli tokigt full då? Är du kär i någon, förutom justin bieber?
 

Scrollar ner.

When I party.. Jag festar inte direkt så ofta, men visst ibland händer det. Hahah! Nej tyvärr.. ge mig någon bra kille nu.


Jag var den första anonyma, kom på en fråga till: Skulle inte du och Melinda till Spanien i år igen och träffa "spanjorerna"? Men det är väl inte Mallorcaresan? (Sedan måste jag fundera över "alla" oskuldsfrågor, hur intressant är det på en skala?)

Luugnt. Jo vi skulle till Manzanares utanför Madrid i år igen, men det gick inte av flera anledningar. Hon jobbade i Juli och jag i Augusti + att de in Spanien slutade skolan i Juli, så det gick tyvärr inte. Förhoppningsvis åker vi dit nästa sommar, eller att de kommer till oss i vinter, vi får se! Så nej, Mallorca-resan är med familjen! 

Inte så intressant faktiskt. Visst, jag förstår att folk är lite peddo av sig, (jag är också inräknad) men hallå.. nej men jag förstår inte varför det blir en sån opersonlig sak. Och stor sak för den delen.


1. Varför e du så söt och snäll 2.hur högt ät de högsta man får hoppa på ridskolan 3. Vem e du kär i 4. Har du sett en utomjorfing nån gång :-* kram din lillasyster :-*


Hej Anna hjärtat! :*
Ja, är jag det? Vad gullig du är! 

Finns nog ingen riktig höjdgräns inte. Beror på vem man hoppar med och hur erfaren man själv är. Men kanske 1,15-1,20 högst på hoppträning med lektionshäst (bara gissar vilt), och kanske 0,90-1 m med lektionsponny. Rätta mig om jag har fel.

Är inte kär just nu, eller jo asså jag är jättejättekär i Justin Bieber såklart, annars inte. Nepp, tror inte på utomjordingar, precis som jag inte tror på spöken, demoner, gud, andar osv. Puss!


Svar, frågestund del 1

Hur lång är du? Hur mycket väger du? Tänker du fortsätta rida på ridskolan eller funderar du på att hitta någon medryttarhäst? Vad tänker du göra efter gymnasiet? Är du nöjd med dina betyg? Det var fem frågor, nu får någon annan fråga också...


Jag är 170,0 cm, väger ca. 56 kg. Som det ser ut just nu kommer jag fortsätta på ridskolan VäRK ett bra tag till, men priserna har blivit riktigt höga nu, så när jag blir "senior" (det året jag fyller 19) kommer jag i alla fall inte hoppträna mer för det har jag verkligen inte råd med. Då blir det nog medryttarhäst, lär känna mig klar och redo för det då 2014!  
 
Jag går natur då, så jag har ju den bredaste utbildningen (tillsammans med sam) men också högsta för att kunna bli exakt vad jag vill. Helt ärligt har jag ingen aning vad jag vill jobba med. Det jag vet är att jag kommer jobba på Donken/ Hemköp (eller liknande) antingen medan jag pluggar vidare efter gymnasiet eller bara jobba på heltid i något år innan jag fortsätter med studierna. Och studierna fortsätter förhoppningsvis på KTH, vem vet? Jag kan tänka mig att bli civil-ingenjör som pappsen min! Mina betyg är jag ganska nöjd med, men jag vet att jag kan göra bättre ifrån mig inom matten och språken. Svenskan tyckte jag att jag inte fick det betyget jag egentligen förtjänade. För min lärare gjorde så att hon inte ens kollade på de texter osv vi hade skrivit under terminen. Hon satte betyget helt efter svenska NP, vilket inte är OK. Man kan ha en dålig dag, eller hur? De flesta texter jag skrivit har jag fått B på, muntliga fick jag A och uppsats + läs - C. Då gav hon mig C i svenska..
 
Vilka artister/band gillar du förutom Justin Bieber? Vilken artist vill du att Justin ska göra en duett med? Har du (eller har haft) någon pojkvän?
 

Jag lyssnar mest på house och rap, och sen pop såklart. Förutom Justin Bieber lyssnar jag på 1D, Far East Movement, James Morrison, Usher, Chris Brown, Flo Rida, Drake, Kid Cudi, Tyga, Nicki Minaj, Pitbull, Ludacris, Big Sean, Kanye West, Akon, David Guetta, Nause, Avicii, Gym Class Heroes, Tyler Hilton, Norlie & kkv och Loreen såklart. Oj det var några stycken det. Kommer inte på några fler just nu!

Jag ser helst att Justin inte gör en duett med någon. Det enda som är ett krav från mig är att han har med en rappare - då blir det helt underbart bra! Han har ju under åren haft med Usher, Drake, Ludacris, Big Sean, Nicki Minaj och Jaden Smith - det kan inte bli bättre än så. En person han verkligen inte får göra duett med Selena Gomez, henne tål jag inte. Förutom att hon är tillsammans med honom så kan hon inte ens sjunga speciellt bra. Hon tar inte ens i. Dessutom, ifall de skulle göra slut skulle det bli ----> A.W.K.W.A.R.D. Men om jag måste välja en person så skulle det vara JAG. Nej, han ska inte göra duett med någon. Japp, hahah, det har jag. Länge sen dock.
 
Vem är din bästa vän? Vad stör du dig mest på i världen? Vad har du haft för problem under de senaste året, gick du hos psykolog? Är du oskuld? Vad älskar du mest av allt i världen? Vad anser du själv att du är löjligt bra/dålig på?

Oj.. svår fråga. Jag vet helt ärligt inte. Elin, som jag känt sen jag var väldigt lite, finns djupt inne i mitt hjärta. Vi har en väldigt starkt och ovanlig vänskap. Rosanna är också en person jag verkligen älskar. Så himla omtänksam och underbar på alla sätt. Roliga som fan är dem båda. Men jag har en del riktigt bra, det är svårt det där. Hade du frågat mig för några månader sedan hade jag inte riktigt vetat vad jag skulle svarat.

Om vi inte pratar krig och sånt där så finns det en sak jag verkligen stör mig på som fan. SMYGSKRYT. Även fast jag själv ibland kör den metoden. Och vad är smygskryt då? Kanske inte så svårt att gissa. När man själv inte har ordet eller berättar något lite snabbt och typ smyger in värsta skrytet. Liksom sneaky. Fy! Eller när någon annan snackar och så avbryter man för att lägga till att det hänt en själv också, fast LITE coolare. Hahah åh, vi är så patetiska vi människor. Men jag smygskryter bara när jag är irriterad. Don't smygskryt everybody, it's not healthy for you.

Problemen har varit många, men tyvärr kan jag inte skriva så mycket här då jag har endel folk som läser min blogg som inte borde. You know.. abuelos. Men jag har inte känt mig mänsklig. Svårt att förklara. Sociala kommunikationsproblem, ät-och träningsproblem, svårt att gå vidare efter sorgen av Sanna. Det var det som startade allt. Och allt blev mycket värre av begravningen. Jag trodde inte att det skulle påverka mig så mycket som det gjorde. När jag stod där i kyrkan, bredvid den vita kistan där min älskade vän låg, och hade 100 pers framför mig som grät, kände jag mig svagast i hela världen. Jag har aldrig gråtit så mycket i hela mitt liv. De var det värsta jag nånsin varit med om. Fortfarande när jag hör låten rinner tårarna, var jag än är. Sist var det hos frisören, kan inte hjälpa det.

Haha den frågan är lite privat faktiskt. 

Det första jag kom att tänka på var Justin Bieber. Men sen fick jag tänka om... Myskvällar med mina absolut bästa vänner / att vara med om en helt underbar hoppträning på Fuxelito en fin sommardag, följt av gos med kameran framme / äta riktigt god mat / familjen.

Jag anser att jag har ett jävligt bra gehör. Spela vilken ton som helst på pianot så kan jag, utan att kolla, säga vilken ton det är (C, D, E, F...). Jag är löjligt dålig på innebandy och fotboll.

...

Zzz..


Godnatt

Förstår verkligen inte hur jag kan vara så här trött som jag är nu.. vid 00-tiden?! Har varit hemma ett BRA tag nu på kvällen, packat upp allting, kollat på O.C.. ja ni vet såna där saker. Sen har jag också kollat det sista inför morgondagen. Jobbar 8-15 i 3 veckor nu.. It's official, the sommarlov is officially over. 3 veckor jobb, sen direkt 1 vecka på Mallis, sen direkt ridläger och sen börjar skolan. Kul. Det var det sommarlovet det. Dock har jag inte direkt haft tråkigt! Har lärt känna lite nytt folk, och förhoppningsvis får jag träffa några till.
Ps. GLÖM INTE FRÅGESTUNDEN! Ni kan fråga vad som helst! Det sjukaste ni kan komma på. I won't judge! Så länga ni håller liv i kommentarsfältet. 8 frågor än så länge.. minst 10 innan jag svarar. Behöver jag vänta för länge så ökas antalet frågor som krävs, så KÖR BARA!
 

Ses hemma i Stockholm!

Har packat klart det mesta nu. Blev lax och ärtor till tidig middag, hittills går mitt nyttiga liv bra. Planet går 18.30 så jag är hemma vid 20.30. Och imorgon? Vad händer imorgon?? Jo jag ska JOBBA. Och efter det på kvällen sen SKA jag köra bil. Ni förstår inte min abstinens just nu! Vi har åkt hur mycket bil som helst här uppe, men jag har ju inte fått röra ratten ens..


 

Tired girl

Hejhej, shit kom precis hem från en löprunda! Det var himla jobbigt, men skönt att det är över. Usch, känner mig så jäkla fläbbig. Det blir diet när jag kommer hem. Inget godis/ annat förrän Mallorca - 19 dagar. Det kommer jag nog klara, för jag är sjukt äcklad just nu.


Grief

Sometimes I think about how I am never going to see you again. How you are gone, the way you left, and how you are never coming back. Sometimes it hits me.. and I can't breathe.

7 months today. I just can't.

Frågestund!


 

Day light

Tjenare fan. Det är rätt så ljust här i Norrbotten om jag får säga det själv. Klockan är ju typ 01. Var nyss och kollade instagram och öppnade "Bubble Mania" (internet krävs när man startar det bara) ute på gården (lösenordsfritt wi-fi..). Spelet är så beroendeframkallande! Men om ni undrar hur jag kan blogga nu från datorn så har de sladd-internet, men det går ju inte att koppla till iPhonen. Hursomhelst, mamma, jag och mormor har suttit och kollat på film nu på kvällen. Vi såg "En gång i Phuket", som jag redan sett en gång tidigare, men som ni vet har jag absolut inga problem med att se saker en många gånger till. På marknade hittade vi ingenting alls, var bara massa lodisar där så vi bailade ganska snabbt därifrån, iväg till godisarenan. Imorgon blir det löpning innan flyget hem går. Usch vad jag blir gödd här.. man får seriöst ölmage och då får jag ångest.. Inte kul! Nej nu ska jag spela "Bubble Mania"!!

Pepsi är bra mat.



Hur många hästar har jag ridit under alla år?

A: Anton, Alex, Ashley

Bellamy

B: Bellamy, Benneton, Bonito, Bolka Ozon
Cinnamon
Castor

Chiquita

Caprigna

C: Cornetto, Cinnamon, Caprigna, Curly, Chiquita, Castor, Carisma
D: Dublin
E: Elektron, Elvira


Fuxelito (bäst vafan)

F: Fuxelito, Faidra, Fimpen
G: Glöjmur, Gamäng

Yoker

H: Hector, Hagens Fleur, Hagens Yoker, Hagens Blossom
I:
J: Jupiter

Kerstin

K: Kalle-laban, Kerstin

L: Larma Hedera, Lill-exet, Little friend, Lorenco, Luna

Mingus

M: Majsan, Magi, My Lord, Mandolin, Miami Wice, Minette, Mingus, My Mister B
N: 
O: 
P: Pyttan, Petra, Pikeur, Pirellie K, PimPim, Pacific
Q:
R: Roxette, Rasmus
S: Stardust, Sweet
T: Tammers Robin Hood, Tinto, Teddy, Trasan, Tequila
U:
V: Vanessa
W: Winny in the night
X: 
Y: Yoda
Z: Zello
Å:
Ä:
Ö:

Fick det till 61 hästar, men det finns nog många fler som jag inte kommer på just nu :)

Blubb

Jag är såå trött. Strax kommer mamma och hämtar upp mig. Marknad, here we come.

Vilken babe

Nää titta vad söt jag var! Hihi, älskar bebisar. Vill bara nypa mig i kinden hhihihi! Nuttis! Kolla bara mina stooora ögon!

1999

 
Imorse vaknade jag och mamma tidigt och åkte och gymmade på äckelgymmet här. Usch vad jag hatar det. Maskinerna är sämst, för hur högt motstånd man än har går det inte att bli trött?! Crosstrainerna går knappt att röra benen i liksom, typ som att steppa lite. Fick seriöst panik därinne. Slutade med 30 min på löpbandet, då det var det enda som funkade (inte så svårt liksom, bandet ska ju bara rulla). När jag kom hem blev det yoghurt, flingor, macka och nektarin + O.C. och sen tog Krille fram gamla VHS-filmer. Den vi kollade på var när han hade spelat in "Allsång på Skansen" 1999! Han tillsammans med Malmö brandkårs symfoniorkester (eller något liknande) spelade där då på scenen. Coolt ju! Det var himla kul att se. På den tiden var ju Berghagen programledare, men det roligaste av allt att se var vilka som satt i publiken... BARA TANTER OCH GUBBAR! Inte en enda skylt, asstelt och alla bara satt där. Vilken jäkla skillnad mot idag då typ hälften av alla är undomar och lever om som galningar! Jaja, då har både Krille och jag varit med i tv där, dock var ju hans LITE coolare än mitt hehe..  På kvällen åkte jag, mamma, Krille, mormor & morfar till farmor & farfar och åt middag. Kycklig i terriaki-sås (stavning?) med ris och sallad + chokladkaka med chili och vaniljglass och jordgubbar. Är fortfarande mätt! Nu sover jag här ikväll, sitter helt forever alone in my room vid macen och har tråkigt. Ååh farmor & farfar är så himla high tech! De har varsin mobil, en iPad och en Mac - proud grand daughter! Imorgon blir det löpning och marknad med mamma. Sen på kvällen blir det movie time + godis med mamii.

Is this all I'm getting?


Man börjar ju undra. Jag får gåshud av den här bilden. Shit, jag ryser. Varför måste han vara så perfekt och otillgänglig, VARFÖR? Jag drunknar i de här ögonen.

Pictures


Face

But, the grass ain't greener on the other side, it's green where you water it.
- Big Sean
True story broe.

Socker och fett är jämförbart med narkotika

http://www.aftonbladet.se/halsa/article13863243.ab
Tydligen visar studier att narkotika-beroende personer känner lika starkt sug efter droger som socker-beroende känner sötsug. Eller att det är samma styrka i abstinensen. Jag förstår det faktiskt. Jag har börjat märka att jag ständigt tänker på socker. Helt sjukt. Det är liksom farligt, så nu ska jag försöka trappa ner på sockret. Drickan är inget problem - jag kan hur lätt som helst ta vatten istället för mjölk, juice, sockerläsk osv, eftersom jag tycker det är onödigt socker som jag inte ens njuter av. Däremot choklad.. det går inte. Jag vet att det låter astöntigt.. men läs artikeln, det är ett beroende på riktigt, och mitt har nu blivit värre på sommarlovet när man varje dag äter sånt här. Jag kan sitta och skaka, bita på naglarna, sitta och trycka sönder min stressboll för att jag är så sugen. Det känns liksom ända ner i magsäcken hur craving jag är. Och när jag tillslut äter, känner jag mig jättejättedålig och tänker att jag aldrig mer ska äta socker. Vad händer några timmar senare? Ser ni mönstret eller? Jag antar att jag inte är ensam! Så antingen tar jag ingenting om det är fika, eller så tar jag alldeles för mycket, eftersom om man tar lite så sätts suget igång och då är det omöjligt. VARFÖR FINNS SOCKER FÖR?! 

We'll change the pace and we'll still go slow

Haha gissa vad jag gjorde imorse? Jag vaknade kl. 08.30 av att farmor och farfar spelade Justin B på högsta volym i hela huset. Haha jag låg där aslänge och ba "va fan?". Sen följde jag med dem och pensionärsföreningen och cyklade. Vi cyklade 15,5 km och det tog ca. 1 h 10 min (inte så fort). Mysigt, men fick jätteont i arslet. Haha där kom jag bland en hel grupp pensionärer hahaha :) Nu ska vi åka och fika, puss!

The typical hästmänniskan

Haha, så sant så.

B&W

Nu sticker jag iväg till andra sidan Luleå till en jättestor Hööks! Tar med mig alla mina grejer för mamma släpper av mig hos farmor & farfar efteråt, äter middag och sover där inatt! ♥

Att vila upp sig

Mitt stora "stress-ställe" är skolan, tyvärr - Väsby Nya Gymnasium. Det är det nog för många, men i mitt fall är det inte så mycket själva pluggandet, utan mer lokalerna och folket. Att det är skolan. Den största faktorn till att det blev så är antagligen min väns död, för att ta den korta vägen. Och på det var det obeskrivligt jobbigt för mig att börja i en ny klass och träffa nya människor. Jag har egentligen inte haft jobbigt att vara social eller vara mig själv, men det kanske alltid har funnits där, bara att jag inte har behövt vara mig själv inför nytt folk så himla mycket innan gymnasiet. Och herregud vad jobbigt det var när man verkligen var tvungen. Plötsligt kom alla tankar som "tänk om jag säger något helt fel", "jag är ingen vanlig människa", "bättre att vara tyst" osv. Vem fan vill umgås med en då?

Alla känslorna försvann, jag kände ingen lycka, ingen kärlek, ingen sorg utombords, men inuti mig värkte det som fan. Månaderna gick, och jag kommer knappt ihåg någonting från i vintras i år. Helt svart. Något jag kommer ihåg är allt matteplugg och lite påklistrade leenden i skolan. That's it. Jag fick ständigt panikångest-attacker där jag började skaka och hjärtat slå jättefort. Ville bara gräva ner mig själv. Ska en 17-åring behöva uppleva sånt här eller? Vad händer med världen? Ingen tog mig seriöst i alla fall, eller kanske någon snäll person men det blev mest "nutte då... åh titta därborta!". Jag blev så jävla trött på alla glada, äckliga människor runt omkring en som bara var så lyckliga hela tiden och tänkte att.. ni överdriver bara. Vad leker ni hallå? Jag försökte hitta liksom "ljuset" i vardagen om ni förstår vad jag menar, men det gick ju inte så jäkla bra. Vilket skämt. Jag trodde seriöst att jag för resten av mitt liv skulle förbli en grå zombie.

Som tur var, var inte det fallet. Tack vare er, mina vänner (få som de var då) och min egen lilla styrka tog jag tag i allt och försökte vända hela skiten. Jag gjorde något som jag aldrig i mitt liv trodde att jag skulle våga. En sak som jag höll hemlig för nästan alla. Här är jag idag några månader senare, fortfarande ett vrak, men ett ganska glatt vrak. Visst blir det jobbigt lite då och då, men vem har det inte jobbigt liksom?

Mitt stressa-ner-ställe är/var hemma hos mig. Men då på lördagskvällen kom den äckliga, jävla rösten som säger UT, UT OCH FESTA. Den dånar konstant. Säger saker som man "måste" göra. Den får jag ångest över. Det är massa saker som jag inte kommer nämna här som jag har det jättejobbigt med, men det äter upp mig inifrån. Då har jag ett till ställe som är ett ställe där jag inte ens kan göra sånt där, det enda som går är att stressa ner och ta det lugnt. Boden är mitt ställe. The place to be. Här kan jag mysa med familjen och släkten och alla bekymmer tar vi sen, right? 
Jag har kvar de här bilderna som en reminder om var jag inte ska hamna igen. Aldrig i mitt liv. Älskar er. ♥

Dollar$tore

Har precis hängt inne på Dollar och nu är jag och mormor i gallerian i Boden och väntar på mamma. Det är så himla fint väder här! Hur varmt som helst :)


Så vaarmt

Hejhej. Här sitter jag i gräset utanför grannarna och snor Wi-fi. Haha ni ska se mig hahaha! Vi ska strax till Dollar och fynda lite kul, sen ikväll blir det en löprunda för att ta igen efter gårdagen.


Wi-fi!

Jag har hittat lösenordsfritt Wi-fi på gården! YES! Vi är iaf framme i Boden efter 13,5 h, och är hur pigg som helst eftersom jag sov hela vägen! Nu ska jag in till mormor och morfar innan myggen äter upp mig helt!


Högakustenbron

Sitter och fikar vid en fantastiskt utsikt. Älska.


Hejdå!


Boden, Luleå imorgon!

Tagga till. Jag, mamma och Krille bilar till Boden imorgon. 100 mil = kul som fan. Nej då, det går helt ok. Vi käkar nog lite gott på vägen och lyssnar på musik och så, så det ska faktiskt bli ganska najs! Vi åker vid typ 10 och kommer fram sent på kvällen, så jag vet inte när vi hörs.. 

Förlåt.

Jag har varit usel på att uppdatera. I förrgår åkte jag och tränade med Melinda och sen hade vi filmkväll hemma hos henne, jag sov där. Vi kollade på "Bridesmaids" och "Livet är en schlager", superkul! Massa godis också! Vi somnade vid 04 och vaknade vid 12. Då kom Rosanna och vi åt frukost. Sen åkte jag hem och då åkte jag, Agnes och familjen iväg för att heja på min morbror Krille när han hade sprungit halvvägs i Stockholm Marathon! Så GRYM! Jag tog tillfället i akt och körde hem allihop. På kvällen kollade jag och Agnes på massa film, "Madagaskar 2" och "Hitta Nemo" - så söta. Hon åkte hem vid 00 och då blev det godnatt för min del. Och idag har jag bara varit och tränat (tränade extra hårt eftersom jag ska sitta i bilen hela dagen imorgon), spelat MASSA Song Pop (spela gärna med mig, heter "saraersson"), packat, städat och strykit kläder. Jag har också hittat massa ny och gammal musik! Kommer ihåg hur mycket jag lyssnade på Akon och Kanye när jag gick i typ 7:an-8:an. Here we go again. Nu ska jag fortsätta packa och lyssna på musik högt som fan.

Min underbara Jerry

Gårdagen spenderades i finfina staden Stockholm med min Jerry. Vi ramlade runt tills vi äntligen fann style by Tyra-butiken! Mobilväskirna var slut så vi köpte inget. På vägen mot centralen såg vi reklam för en godisaffär med amerikanskt godis osv, så vi gick runt ett tag men till slut hittade vi dit. Vi köpte nåt random busigt godis. Sen gick vi till Hemköp och köpte sallad och satte oss i Kungsträdgården och hade picknik i och lyssnade på JB. Vi tänkte ta tåget hem 18.50 men det var strömavbrott så vi fick ta Bålsta-tåget hem och gå av i Barkarby, ta en LÖKIG, fullproppad buss till sollentuna och byta igen. Det tog 3,5 h att komma hem -.- Vi åt bj's och grät till älskade "never say never"-filmen och skrattade hela natten. Så underbar dag! Vi somnade vid kanske 04.30 och käkade frukost vid 13 framför dh. Sen åkte jag och klippte håret med Jerry och Sofia! Hon klippte alldeles för mycket fram så jag blev damp-mode?! Mitt hår är förstört och jag klipper mig aldrig där igen. Åkte hem sen men missade bussen till gymmet som jag och Melinda skulle ta. Dessutom dog min telefon (laddar aldrig för det är så jävla jobbigt). Fick cykla i panik för att hon inte skulle behöva vänta så länge. Kommer 20 min innan gymmet stänger (hur skulle jag veta liksom?). Det var verkligen fredag den 13:e idag!!!!! Vi körde 20 min crosstraining och sen gick vi ut och snackade i gräset en stund. Cyklade sen hem och träffade Alex en stund på hemvägen! Åt middag hemma, duschade och träffade Melinda på hk. Köpte lite godis och pepsi Max och drog hem till henne och kollade på film. Jättemysigt! Nu ska vi nog sova. Puss.


Mot stan, vi hörs!

Tjena tjena! Har precis ätit frukost och kollat på dh, och alldeles strax ska jag ta tåget in till stan med Pernilla. Vi ska till sbt och käka lunch i kungsträdgården. Ska bli jättemysigt!
Jag och Pillan i förrgår!

Allsång på Skansen 10/7

Jag, Pernilla, Ida och Felicia åkte in igår vid 08-tiden till stan. Vi var framme vid Skansen 09 och köade tills de öppnade kl. 10. Vi sprang sen till stora scenen och satte oss på bänkarna längst till vänster! Vi myste där hela dagen ända fram till kl. 20, många kakor slank ner under dagen. Shit vilken publik det var! Vi slog rekordet... 21 500 pers i publiken ?! Loreen, Norlie & kkv, Alexander Rybak och Kalle Moreus var där, asså de som man njöt av mest liksom! Det var sååååååå bra! Herre min skapare vad Norlie & kkv var bra, det var sån otroligt bra stämning! Vi blev filmade i direktsändning flera gånger och jag och Pernilla bara log och log i kameran hahah. Fan vad det svängde när Lasse-Stefanz intog scenen. Och Måns.. behöver jag ens säga något? Han är ju så himla snygg. Jag och Pillan köttade fram bland galna tanter som knuffades för att komma fram till Måns och få lite mums-mums. Åh så snygg på nära håll. När allt var live var det så jäkla grymt! Vi skrek och skrek, och skavsår fick vi i händerna. Juste, när jag klev av bussen när jag skulle till tåget så slog jag i mitt knä väldigt hårt i en välplacerad stång på bussen.. Haha fick värsta bulan och ett riktigt fult blåmärke.. Orkar inte skriva mer, men det var så jäkla grymt. På spårvagnen tillbaka var vi så trötta så allt blev så döroligt.. Och då å vägen till t-centralen mötte vi några alkisar och vi sjöng "Sommartider" för full hals. De hakade på och sjöng "släppar mot släppar" ..... And we were like ----> (?) ------> HAHAHHAHAH. Lär inte glömma släppar på ett bra tag! När jag skulle sova sen så blev det aldrig tyst i mitt huvud. Jag hörde Pernilla sjunga för full hals till vänster om mig, Ida till höger och en helt full publik skrika. Lite creepy haha.. 

Glöm inte!

Följ mig på instagram! Känner jag dig/ tycker jag att du har intressanta bilder så följer jag ju såklart tillbaka!


Bästa dagen på så jävla länge!!!!

Åååh kg kan inte beskriva med ord hur bra min dag har varit idag! Jag, Ida, Pernilla och Felicia var på allsången och Norlie & kkv, Loreen och massa andra var där och det var så jävla fett!! Sen så var vi med i tv hela tiden typ! DEBUT för fan! Berättar allt imorgon, tack för en helt UNDEBAR DAG!!


L.o.v.e. t.h.i.s.

 
 Typ.. sexig låt.
En av de finaste låtarna jag vet ♥ 
 
Mina två absolut mest favoritiga (det där blev fel) låtar med Justin Bieber. Magiska ♥

Stan

Jag undrar verkligen hur många inlägg kvar skrivit genom åren som heter "stan" eller "stan med.."! Åkte vid 14-tiden till stan Melinda och strosade runt inne i Gallerian. När vi gick därifrån råkade vi träffa på Christer Lindarv i all hast. Ni vet, han som klär ut sig till kvinna och som var med i "After Dark" haha "för jag vill leva la dolce vita oooh". Lite kul sådär på eftermiddagen. Kom hem vid 18-tiden efter endast ett köp av en cola light på donken (fanns ingen pepsi max). Blev tortillas (svenska) och åt lite för mycket känner jag nu. Nu vet jag inte vad som händer, men min morbror Krille kom hit nyss från Småland så antagligen blir det lite familjehäng. Puss!


BilBilBil

Igår hade jag så tråkigt så jag tänkte att eftersom pappa skulle till Barkarby, då kunde ju jag lika gärna köra dit. Så jag körde dit och hem och sen till Bollstanäs och tillbaka. Gick rätt så bra igår! Dock är det fortfarande lite hetsigt med filbyten och när man ska byta fil precis i början av motorvägen. Det funkar ju liksom, men väldigt stressigt! Sen när jag kom hem blev det en kalldusch, fy vad hemskt varmt det var igår! Sen middag och efter det ringde Elin. Vi cyklade till hemköp och köpte lite godis och pepsi max och drog hem till henne och kollade på satc och snackade typ halva natten. Kom hem vid typ 02.30. Somnade JÄTTEsent för det var så varmt..
För någon vecka sen..

Vad är det för fel på människor?

Återigen Facebook som fylls med rena idioter. Anmälde en grupp/personer imorse för sexuella trakasserier, förtryck mot sexuell läggning och personliga påhopp/hot. Jag blir äcklad. Den här gången var det två VIDRIGA gubbar om satt och skrev både det ena och det andra, och självklart var Jesus osv inblandat, vilket verkligen inte har med saken att göra. Sånt här är INTE OK.

All you've gotta do is read the signs, the exit is to the right


Chores

Vet inte hur sysslor stavas på engelska, men såna ska jag göra iaf. Hänga tvätt, stryka och annat sånt där som duktiga dottrar gör haha :)


Det går äntligen att mobilblogga igen!

Sitter ute på bron och äter våfflor med mamsen och Jacob aka Töbel!


Psychofactz

More Facts on Psychofacts :)
More Facts on Psychofacts :)
More Facts on Psychofacts :)
More Facts on Psychofacts :)
More Facts on Psychofacts :)
More Facts on Psychofacts :)
More Facts on Psychofacts :)
Bilder lånade från Psychofazts.

Kvällens outfit

Helt okej trevlig kväll hemma hos Simon ute på altanen med mysigt folk och bra musik. Hemgång vid 23-tiden med Melinda och Isak i regnet, inte så torrt, men gick dock fort.
Jeans - NYA från SALT! Svarta, höga (fast de ser inte höga ut på bilden eftersom den är tagen uppifrån, men de är skyhöga) och helt underbara!
Linne - Nytt från H&M
Kofta - H&M

@ the gym

Idag körde jag 20 min crosstraining med högt motstånd: puls mellan 175-188 hela 20 minutarna. Efter det körde jag styrka - armar, ben, rygg, rumpa och lite mage. Gick suveränt!

Gårdagen igen

Igår körde jag rätt mycket bil. Kör ungefär varje dag nu, både kort och långt! Sen åkte familjen in till stan och åt middag på Friday's! Jag tog då en kyckling-ceasarsallad. Hur god som helst!
Sen i förrgår träffade jag ju min älskade vän Alex för första gången på typ en månad!
Så sjukt snygga kläder han hade på sig. Ni skulle sett!
 

Gymmet

Tjatja, har tränat galet idag! Asskönt, no kidding. Nu ska jag stryka litegrann och sen drar jag iväg till Simon, men först ska jag träffa Melinda vid hk och fixa lite läsk. (Pepsi Max)

Varför jag RÅHATAR facebook

Alla är så jävla patetiska på facebook. Det där var fan droppen, seriöst. Så sjukt jävla pinsamma. Klart som fan man får klaga på att man inte får några biljetter om man är ledsen. Haha shit vad krångliga människor det finns. Alla har ett så jävla stort bekräftelsebehov och söker sån sjuk uppmärksamhet. Om det är dåligt väder, då börjar hela facebook skriva att det t.ex. regnar. JA, LÅT DEM. Det ska ALLTID komma en JÄVEL och säga att "jaaaa vi fattar att det regnaaaar, shiiiit". Hörru du, håll käften själv, INGEN gives a shit vad du tycker att de andra ska skriva där och inte. De fattar ju inte själva att de är DE som är så sjuuuukt jobbiga. Jag blir så lack. Den enda anledningen till att jag har facebook är för att hålla kontakten med folk och inte missa något viktigt. - Ifall någon bestämmer sig för att säga att jag lika gärna kan ta bort min konto, för nej, det kan jag inte göra.

Efter 3 timmar i kö..

.. SÅ LYCKADES VI! Men jag tycker VERKLIGEN, VERKLIGEN synd om alla som inte lyckats få biljetter! Jag blev själv jätteledsen när den första konserten blev slutsåld, men sen fixade de en extrakonsert och då lyckades vi komma fram i kön! SÅ HIMLA LYCKLIG ♥ Så det blir jag, Pernilla, Carro och Felicia! I'm sväving on the moln!!!!! 


Gårdagen!

Igår morse ringde tandläkarna igen och sa att jag kunde komma kl. 15.00, and I did. Den här gången la de på komposit så att de blev lite längre och så slipade han och putsade hur länge som helst. Tog ca. 1 h. Ingen bedövning så det var obehagligt när de tryckte så hårt :(

Asnöjd med resultatet iaf! Jag tror inte ni fattar hur länge jag har väntat på den här dagen!
Hm.. vad gjorde jag sen? Juste, åkte och handlade mat med pappa, sen lagade vi och åt och sen stack jag iväg efter några timmar till gymmet. När jag kom hem hoppade jag in i duschen en snabbis och sen körde jag iväg till Alex! Hade inte träffat honom sen INNAN skolavslutningen, alltså WAY INNAN! Har saknat honom så himla mycket, vi hade massor att prata om! Kom hem vid 00 och kollade på satc och käkade lite mycket kladdkaka & glass, eftersom jag aldrig åt den förut. Mumma! 
 
 

STRESSAD ÖVER BILJETTER OSV

Snackade nyss med Pernilla i telebaben, vi är så stressade över detta! Vi försökte fixa biljetter nyss via tele2, men då var det slut så det gäller IMORGON!! Vi måste få, seriöst, annars går jag och gräver ner mig själv. Nej men då är det bara att satsa på biljetter i Norge istället hhaha! HOPPASHOPPASHOPPASHOPPASHOPPASHOPPASHOPPASHOPPASHOPPASHOPPAS ♥
 

Mysig dag i solen med bästa!

Vaknade 10.30 imorse, gjorde lite fullkornshavregröt - nyttig tjej! Sen packade jag lite grejer och tog bussen till Ida. Vi låg ute på baksidan och solade vid poolen hela dagen, så mysigt! Snackade om lite allt möjligt, och jag drack upp en hel pepsi max själv... ----> gick på toa 7 ggr -.-  Ojoj, vad jag totalfailade med solkrämen. Lånade lite 30-solkräm för att ha i ansiktet och på axlarna. Gissa hur jag såg ut efter 6 timmar? Man såg mina handavtryck på min rygg efter där jag hade tagit solkräm.... ÅHNEJ. Hahah aja, ibland får man klanta sig rejält. Hade hursomhelst jättemysigt med min älskade vän! Fast jag brände ryggen som satan känner jag nu.. Nu blir det kladdkaka och satc!

Justin Bieber Live i Globen 22 april 2013

Skönt att inte blogga hela tiden. Iaf, vad har jag missat att skriva? JO ATT JUSTIN BIEBER KOMMER TILL GLOBEN I STOCKHOLM NÄSTA ÅR. Jag blev helt överväldigad när jag fick reda på det igår/förrgår. Och helt fucking självklart att jag ska gå om jag lyckas fixa biljett. Så det blir jag och några tjejer till dårå, i samma lokal som den här äcklig snygga hetingen som sjunger som en GUD.
Jag blir galen, helt fucked up i huvudet. 

Oth dag 1

Day 01: When did you start watching OTH?
 
Jag började titta på OTH på julafton 2009, tack vare att Elin tipsade min mamma att köpa säsong 1 till mig i julklapp. En av de bästa julklapparna i hela mitt liv! Fastnade på en gång!

One Tree Hill - 30 dagar

Day 01: When did you start watching OTH?

 

Day 02: Why do you love One Tree Hill?

 

Day 03: Who is your favourite female character?

 

Day 04: Who is your favourite male character?

 

Day 05: Which couple do you like best?

 

Day 06: Which of the actors do you like most outside of OTH?

 

Day 07: Which character should come back?

 

Day 08: Which character should’ve never died? (Keith, Quentin, Ellie)

 

Day 09: Which season is your favourite?

 

Day 10: Which episode is your favourite?

 

Day 11: Which episode made you cry the most?

 

Day 12: Which episode made you laugh the hardest?

 

Day 13: Who should Chase be with, Alex or Mia?

 

Day 14: What sould happen to Clay and Quinn and Logan?

 

Day 15: Who’s your favourite asshole? (Dan, Chris Keller, Ian Kellerman, etc)

 

Day 16: What should happen with Dan in the 9th season?

 

Day 17: Who’s you favourite singer? (Haley, Mia, Alex)

 

Day 18: What do you think about Millicent’s career change?

 

Day 19: Who’s you favourite friend, Skills or Mouth?

 

Day 20: Who was your favourite psycho chick, Carrie or Katie?

 

Day 21: What’s your favourite wedding?

 

Day 22: Which character is most like you best friend?

 

Day 23: What’s your favourite quote from Nathan?

 

Day 24: What’s your favourite quote from Brooke?

 

Day 25: What’s your favourite quote from Lucas?

 

Day 26: What’s your favourite quote from Haley?

 

Day 27: What’s your favourite quote from Clay?

 

Day 28: What’s your favourite quote from Peyton?

 

Day 29: What’s your favourite quote from Julian?

 

Day 30: What’s your favourite quote from Quinn?


Mina bästa citat

"Aldrig i mitt liv"
"Aa det var ju kul"
"Aa det var ju bra"
"Satan i Berit"
"Beng-ha"
"Attans"
"Vad i all sin dar tar du dig till?"
"De är horribla"
"Han är sååååå sneaky"

Jag älskar gamla ord och uttryck. Give me more, så underbart! Bara en sådan sak som att istället för att säga "Aldrig i livet", som alla gör överallt, så säger man "Aldrig i mitt liv". Jag lovar att folk stannar upp för ett ögonblick och bara:
- Eh.. wtf? varför vända på biffen?
Sedan har vi ju namnet "Beng-ha" som används på personer som gör något helt BENG. Man ÄR då en Beng-ha. 
Min spotify-lista ♥

Mi fin de semana

Rosanna har typ bott hos mig de senaste dagarna. I förrgår gick hon, jag, Melinda och Annelie på bio - Ice age 4, 3D. Helt ok film, Rosanna och Melinda garvade högst i hela bion hahahaha.. Sen körde jag hem mig och Rosanna därifrån, on the motorväg för andra gången - stolt! Fast Rosann höll typ på att skita ner sig av rädsla haha... jag bakom ratten liksom. Sen när vi kom hem till mig gick vi ut på en prommis och sen hopp i säng. Sen igår kollade vi på oth hela dagen och sen på kvällen var det lite fiesta hos Linus. Skitkul kväll, oförglömlig.. ojojoj vad rädda vi var hahaha. Jag och Rosan tog bussen hem vid 02 och jag tror vi somnade någon gång vid 04 (?). Idag dårå så vaknade jag astidigt, helt BENG morgon, smink i hela fejjan typ. Vi åt lite lunch, kollade på dh och sen åkte vi till Linus och hämtade mitt skärp (hahha gömde det där bakom en stol tydligen) och sen direkt hem igen. Vi kollade på tv lite mer och sen åkte hon hem. Jag slängde i mig en hamburgare, tråkade i några timmar och sen drog jag ut och sprang. Fick massive skavsår i foten och ont i hjärtat, det var inte så fridfullt nej. Direkt när jag kom hem ----> EM-final i fotboll! Viva España, åååh så bra. Amor grande para el país. 4-0, så bra. Gjorde min dag typ. Fast tyckte ändå fett synd om italienarna för de var så ledsna.. Hatar när folk är ledsna för då blir jag så ledsen. 
 
Mina finaste flickor.

Min älskade vän!


HAHAH sköna grabbar 
 

Veckans träning


HAHAH

Såhär känner jag mig idag:
Bild från google



RSS 2.0