Gästpass på friskis!

Jag och Melinda ska iväg på Zumba! Önska oss lycka till, för det kommer behövas :)

jag blir tårögd..

Vet ni vad jag saknar som jag hade förut? Några som jag har delat många minnen med?

Mina kära One Tree Hill-boxar..... När jag tänker på serien så känner jag värsta saknaden i brösten. Det känns ju som att man känner dem, och vi har haft så kul! Kollade ju på det varje dag förut, och nu har jag inte sett det på flera månader! :O

Måste ske idag, senast...
Ps. Jag önskar mig One Tree Hill säsong 7 i julklapp! :D


Älskar oss ! <3


Älskar dig rosan!!! <33


O.M.G ?!

Var ute och sprang idag innan lunch! Man kom typ ingenstans! För varje steg jag tog åkte jag 2 steg tillbaka. Och jag frös så mycket om öronen att jag var illamående!

Gosebjörnarna är under samma tak!

Sitter i sängen och Rosanna sitter vi datan och vi har plugg-night med flera kilo av läxor och lyssnar på Spotify, det är grejer det! Så jeekla coola vi är, plugga påen lördag-kväll liksom :D
Ska förklara matten för henne och sen ska vi nog glo film :)

did never fall asleep..

Jag har sett varje "timme" på klockan inatt. Jag låg och vred och vände mig hela natten! Ser ut som ett vraaaak. 
På morgonen hade jag så ont i magen att jag började svettades och var nära på att spy. Ingen idé att gå till skolan idag med andra ord. Det är ju i alla fall på tiden, har inte varit sjuk en enda gång nu i 9:an !
Sitter just nu och väntar på att mamma ska komma hem med en sjukt god sallad från Hemköp, salladsbaren. 
Så jeekla gott! 
Juste, ridningen igår... Första lektionen hade jag Capri, och det var sjukt kul och det gick jättebra. Hon var så fin, gick i form och allt. Vi tränade på halter & ryggning, vilket vi aldrig gjort förut, men strålande gick det! :D
Men hon var som en liten busponny i sin hjärna. Hon höll på och fjanta sig och ville minsann inte galoppera! Det gick ju efter ett tag men ändå haha!
Sen på hoppträningen gick det ju bajsdåligt som vanligt! Curly ville heller inte galoppera. Vet ni hur man känner sig när man inte ens kan få hästen att fatta galopp?! Det tog typ 20 sekunder att få han i galopp varje gång.... Vi hoppade aslågt iaf och det var inte så väldans roligt... Tur att det bara är 2 gånger kvar dårå... men hur ska jag stå ut?

Long hot shower power

"Åh vad skönt det var att träna! Och nu efter duschen känner jag mig som en ny människa!"
...som en viss bloggerska skulle säga, fjant ;)

jag just nu med min finfina tröja från annelie och rosanna  (tror jag) på min senaste födelsedag! ;)
Har bytt örhänget nu! Jag fick ut det gamla, fett proud cow :Ö

What is your problem?

Vad fick min mage för damp nu helt plötsligt?! Vill inte ge några detaljer dock! Haha skämt :D
Just fan, mitt problem är löst!! Jag ringde idag efter skolan och nu har jag Curly på hoppspecialen och någon random häst på de vanliga lektionerna!  Sara ska typ också fota imorgon, hon kommer stå liksom INNE i ridhuset så det kommer bli asbra bilder! :D
Bara jag inte ramlar av den här gången! :O Jaja, har pluggat kvadratrötter och Pythagoras sats i någon timme cirkus så jag kan det där där ganska bra nu. Fast jag ville göra lite mer men jag hittade inte pappas otroligt coola miniräknare från 1995! :D Den är såå söt :)

Motionscykeln nästa , hejs!

gud najt

Varför gick jag inte på gudstjänst imorse? Det hade t.o.m varit roligare än vad jag har gjort idag. Och det bästa med med mässan är ju nattvarden! Skämt-å-sido :Ö

Nej men jag har faktiskt myst flera timmar med min lilla bebo Elin framför TV:n. 
Gamla Simpsons-avsnitt, Sveriges skönaste familjer, Byggfällan, Lyxfällan, Top Model... ja det blev ju några timmar!
Vi bestämde oss för att dra till Hemköp och köpa princesstårta för båda blev så sugna på det, men sen orkade vi inte ta oss dit :(
Ny vecka imorgon- nya möjligheter och nya problem! Härliga tider.... Morgondagens problem är att jag måste ringa till stallet och klura ut hur jag ska göra med alla olika hästar nudå?! Förra gången sa jag att jag gärna ville ha Caprigna, men nu har jag fått reda på att hon kanske är lite för het för mig. Gaaah! Terminen är snart slut och jag har inte ens hittat en bra häst för mig!!! :'(
Ska säga att jag gärna tar Curly, men problemet är att då måste jag byta häst på den vanliga lektionen också, eftersom att ingen häst får gå dubbelt! Fasen Birgitta! Kanske skulle gått på gudstjänsten ändå... ;) eller ?
Curly och jag i tisdags...



Whatever you want shawty I'll give it to you

Ännu en tråkig söndag här! Var i Stinsen med mamma igår men jag hittade som vanligt inget, eller jo, hårspännen och present till pappa, men inte mer än så! :(
Idag har jag städat rummet och ätit thaimat, sjungit och tittat på ett alldeles för gammalt avsnitt av DH. Inte OK asså... Ska plugga NO nudå eftersom att man int har nåt å gö' ;D


Me and Curly!

Det var skitkul! :D 
Bilderna är från i tisdags på hopplektionen.

Fredagsmys

Hela klassen var supertaggad på gympan idag! För det var ju basket! :D Själv tog man med sig inneskor och handduk o grejer! Blev i lag med Marielle och Agnes, det var superkul och vi var så jeeekla bra!
Jag gjorde cirka 3-4 mål sisådär! :D
Nu på kvällskvisten har jag bara tråkat och chillat.. Kilade iväg till Elin någon timme vid 21-tiden och vi kollade på Spiderman (?). Haha gulligt, men vi hade inte setts på länge så det behövdes :)
Kl. 22.00 kollade jag och mamma på Masjävlar. Den var ju lite flummig och sorglig cirka gurka... men bra!
Imorgon händer inget I believe, kanske skulle träffa Elin och hennes loverboy, godnatt <3

Saknar el verano och äggtaket! <3

Saras Norrbotten-kurs om.. norrmejerier

Detta är otroligt viktigt, speciellt för dig som reser mycket. Det är mycket viktigt att ha lite kunskaper om Norrmejerier, du vill ju inte göra bort dig totalt när det gäller färgerna på mjölkpaketet..
Minimjölk 0,1%
Minimjölk 0,1 %
I Svealand har minimjölk ett gult paket. Hur skiljer man då dessa åt? Jo, här ser du att minimjölken i Norrbotten har en blå färg. Jaja, ta på glasögonen om du inte ser! Ah.... visst är den blå! :D

Lättmjölk 0,5%
Lättmjölk 0,5 %
I Svealand är lättmjölken blå. Som du ser här är Norrbottens lättmjölk gul. Det vore ju ytterst pinsamt att blanda ihop dessa! Jag skulle ju sjunka genom jorden, ner i golvet, skjuta mig... för att bara nämna några saker...
Mellanmjölk 1,5%
Mellanmjölk 1,5 %
I Svealand är mellanmjölken grön. Ni vet? Man köper ju liksom alltid den "gröna mjölken". Man säger att den är godast, även fast man vet att innerst inne är den feta mjölken (nedan) godast! Som ni ser här är Norrbottens mellanmjölk röd, vilket kan vara lite förvirrande för de flesta. Men om du är fullt frisk i hjärnan ska du nog kunna klara av detta tunga besked..

Mjölk 3%
Mjölk 3 %
Visst ser den nyttig ut bara för att den är grön! Håller ni inte med mig? Asnajs! Skulle köpt den direkt. Om jag nu bara hade befunnit mig i norra trakter! I Svealand är den röd, rött som i "varningssignal"? Eller som i "go for it!" ?
Vem vet? Gud? Nej. Jag? Självklart! Mitt urfolk uppe i norr har berättat hemligheten som jag gärna hade delat med mig av, men icke sa nicke att jag får. Ni får helt enkelt gå och undra för resten av era liv! HA!
Långfil 3%
Man får inte glömma att nämna Norrbottens mysterium, som troligen kommer att förbli ett mysterium....
Långfil! Det är nog lugnt den godaste filen på vår planet. Som slime sätter den tungan i stimulans med en smak full av surhet och socker (man häller ju i socker dah?). Underbart! "Du vet att du vill smaka..."

Fuck you.


Bilden säger allt, och du vet vem du är ;) Nej nu skojar jag grovt mycket, don't I ?
Shit vad bra jag är på engelska. Nästan så att jag vill ta på mig själv, och få min egna autograf. Och som om ni inte fått höra nog, mästaren fick MVG i teknik utan att plugga till provet?! Mm-mm! Full pott också! OMFG jag är så bäst och ödmjuk så att helvetet fryser till is! Som en grävling under ett glasbord. 
Glad är jag också! För första gången på länge. Och jag vet inte varför :D Typ kanske för att Lovisa skickade filmerna från hoppningen nyss? Kanske för att jag tyckte att NO:n var kul idag? Eller kanske för att jag fick MVG på teknikprovet! Vem vet? Inte jag i alla fall, om någon måste det väl vara Gud? Men han finns ju inte, does he?
Åh jag gjorde det igen! :D eeeengeelsk grammatik.......seventh heaven..... <3333


Grattis mamii!!

42 år today! <3

Congratz !

Vill bara säga grattis i efterskott till min underbara vän Lovisa som kom 2:a i klubbmästerskapet i söndags! Love you <3

Fotograf: moi!

bloggtorka !!!

Man tappar seriöst bloggsuget när man har en så tråkig design som jag! Håll ut säger jag bara tills min design är klar! :)


Peace out.


te echo de menos <3


Castor :)











för trött för att blogga..

...men jag har haft jättekul hemma hos Hanna! Igårkväll kollade vi på "El Orfanato" (barnhemmet) och jag vette fan varför jag gick med på det ?! Den är skitbra men jag blir så uppskrämd av den! Så nu har jag bestämt mig för att 3ggr räcker ! Jag somnade efter 03.00 någon gång och sen ringde alarmet kl. 06.50.... Jag kunde verkligen inte somna! Jag var så rädd...07.45 var det dags att bege sig till stallet och släppa ut hästar, mocka, fodra och sopa... :O Förstår inte riktigt hur vi orkade! ?
Vi kom tillbaka innan lunch coh så satt vi vid datan. Sen åt vi dansk korv med bröd, ni vet sån här röd? :D
Skitgott! Godaste korvarna på länge! Efter lunchen cyklade vi tillbaka till stallet och tog in hästarna, fodrade och sopade. Sedan skulle det ridas. Jag skrittade fram Castor. Innan hade vi kollat lite på när Tinne och de andra red i ridhuset (de flesta dressyrryttare med fina hästar rider utan hjälm) så vi blev lite inspirerade om man säger så.... ;)
Hanna red utan hjälm hela lektionen dårå, fast hon tog på hjälmen i galoppen i slutet. När hon ridit klart satte jag upp på Castor och skrittade av utan hjälm också ;) Det känns så busigt på något sätt. Fast egentligen är det ju som att cykla utan hjälm, fast MYCKET farligare!
Otto, Hanna och jag är ett team! Inget kan stoppa oss, och vi har haft så jäkla kul den här helgen!!! :D



Mobilen dog så fler bilder kommer upp imorrn :) Juste, imorgon ska jag fota Lovisa när hon tävlar KM i hoppning på Bellamy på VäRK! :)






Varför svarar ni inte?!

Jag ringde fleeeera ggr till stallet men svarar de? Näe! Och nu kanske jag åker till stallet i onödan... :(
Sitter hos Marielle just nu :)

Game over...

...the end?
Det finns massor av sätt att uttrycka det, och det var inte såhär jag ville ha det, bara så du vet <3
Men det är inte försent, det går att ändra! Jag är inte osynlig, jag står faktiskt där bredvid dig, varför kan du inte ens kolla åt mitt håll ibland, jag finns faktiskt, precis som du... <3

Dubbelpasset

Jag och Elina åkte typ vanlig tid till stallet. Kom dit och såg att jag hade Mandolin... Jag började ta fram grejer till Faidra och sånt, men sen såg jag att Mandolin stod och åt i sin spilta! Jag fick typ panik för det var bara 10 minuter kvar tills första lektionen skulle börja och jag hade inte ens fixat Faidra än!?
Jag bara slängde på grejerna på Mando och skyndade mig som faaan!
Vi hade markarbete och några småhinder på volterna. Det gick jättebra! Han stannade inte någon gång, jag har ju fan värsta fobin för att hoppa med Mandolin! Jag har ju ramlat av honom, vad kan det vara uppe i nu..? 2, 3 ggr på hoppningar nu! Kom tillbaka till stallet 7 min innan hoppträningen skulle börja och då hade jag en häst att ta bort grejer på och en hästa att borsta och sadla! Som tur var fick jag hjälp ed båda! Moa fixade Mandolin och en mamma fixade Faidra litegrann. Jag hann men jag fick springa som en galning!!
Vi hade typ markarbetsbana men lite småhinder, och då menar jag små! Det gick ändå inte småbra. Är fortfarande inte van vid stora hästar. Jag kan fortfarande räkna alla gånger jag ridit stor häst på 3 händer, och många av dem vara bara skritt. Men jag har bara hoppat på stor häst 3 gånger...
Jag frågade om jag kunde byta till Capri och hon skulle kolla upp det! :D
Efteråt smörjde jag stövlarna, pratade med någon tant, och sedan fick jag skjuts hem av min ridärare i snöovädret.
Nu ska jag fortsätta på min praouppsats här på svenskalektionen, snart klar! :)

Taggar till stallet råå

Har jag tagit mig vatten över huvudet nu då eller ? Först vanlig lektion, sen hoppträning. RÖV detta kommer icke gå.

Peace.


Tjoo

Är i skolan... Guueeh va glad jag är att jag är klar med SO-uppsaten. Alla runt om här sitter och skriver för fullt men inte jag :D
Hittade en rolig bild på mig och Annelie på skoldatan :Ö

Puss!

Man kan inte inte älska Barkevalls ;)

Måndag, feett kneepp dag. Eller det var ju kul att träffa all och så men aa. Fick VG+ , 2p från MVG på fysikprovet -.-
Drog till Hanna efter skolan, askul! :) Vi käkade lite mellis och sen cyklade vi ner till stallet i kylan. Hanna red lite först och sen fick jag en liten dressyrlektion haha. Men det gick awsome! Red utan stigbyglar för fötterna ramlar ändå bara ut ur stigbyglarna när jag rider i dressyrsadel ;)
Men det var skitkul i alla fal!!! Efteråt smörjde vi och sånt nödvändigt. Vi 18-tiden begav vi oss hemåt i mörkret. Vi hade pannlampor och prövade hålla för lysena med handen och då såg man inte att skvatt ! ASLÄSKIGT..
Till middag åt vi köttfärspaj, sen äppelpaj med vaniljsås :D

Efter maten skulle Hanna och Otto göra en grej med mig. De var uppe på rummet och förberedde i typ 10 min (fattade inget) och sen fick jag komma upp. Det var släckt och allt, med ett stearinljus på bordet ?!
Sen låg det en kudde med en tröja över under en stol oc där skulle jag sitta. Vägrade typ till en början och grejer, var fett rädd! Hinner inte skriva mer nu men det var jätteläskigt!
Efter det hade vi skitruuuligt. Visade hur man rökte tändstickor (hahah :Ö) och sen filmade vi lite kul stuff, så jäkla glada! Har inte skrattat så här mycket på skitlänge !


En lite suddig bild på mig och Castor :)


EMA

YES JAG ÄR FUCKING KLAR MED UPPSATSEN! Känner mig fett nöjd för den blev muy bien =)
Nu ska jag ta och hoppa in i duschen så att jag är het klart tills EMA börjar, kl. 20.00 tror jag, eller så var det 21.00.................. hm.....
Imorgon börjar skolan igen, har en känsla av att det kommer vara feeeett konstig stämning.

Hihi knasig bild men aa, såhär såg jag ut igår, fast bytte till ett vitt pajlettlinne efter ett tag :)


Plugg

Skulle varit med Hanna idag men hon kunde visst inte, så vi ska vara imorgon istället, det kommer bli mysigt! :)
Sista lovdagen idag dårå, och gissa hur man spenderar den? Jo man pluggar. Har suttit i några timmar och skrivit 3/4 sida. Duktig cheey :P
Jaja, ser fram emot EMA ikväll. Eva Longoria hostar (nej hon hostar inte, hon [howstar] ) så det ska ju bli kul. En av favoritskådespelarna är hon ju enligt mig så det ska bli kul. Massor med bra artister är med ikväll, bl. a Justin Bieber, Ke$ha, Bon Jovi, Usher, Jason Derülo, Rihanna & Eminem m.fl.
Nääääääjs :D
Nu ska jag go back to work och bli klar med uppsatsen.. Har prolog, epilog och en dagboksanteckning kvar, det ska väl inte vara så svårt? ;)
Haha, jag gör allt för att slippa skriva på uppsatsen ;)

Saturday night!

Asmysig kväll tonight! Vi åt lax med potatis till middag och äppelpaj till efterätt. Efter maten gick jag och fredrik in på rummet och snackade litegrann om allt möjligt. Jättelänge sen man sågs ju, typ 3 veckor. Han har ju varit i Luleå och allt. Ehm... vissa coola har ju sina rötter i Norrbotten ;) Efter efterätten spelade vi Wii Sports Resort. Fäktning - jag vann. Pingis - jag vann. Sen körde vi golf i typ en timme. Där kan man ju inte säga att jag vann direkt om man säger så... haha det var riktigt kul när jag failade hela tiden :Ö

Vi kollade också lite på film o grejer ;) En dålig film kan jag säga. Tiden swishade iväg och hela familjen Gurkman drog för typ 10 minuter sen. Bye bye, imorgon ska jag hänga med bästa Hanna!!
Haha gammal bild, från en sjukt rolig dag ute med båten i somras! :)


Lördag

Sitter och plågar mig själv med SO-uppsatsen om 1:a världskriget :(

Ni ska bara veta hur många gånger jag har bölat om den idag ?! I HATE THIS..

Jag kommer typ ingenstans, ass. Kommer aldrig igång, det blir att man kikar in lite på facebook mitt i allt bara för att smita ifrån det hela. GAAAAH!

Freddyline o co kommer hit om typ 2 timmar, måste bli klar med uppsatsen!!!


God morgon

Ingen ridning nu på morgonen. Fan vad trist det känns! Det brukar ju vara höjdpunkten på helgen. Aja, på tisdag blir det fullt ös medvetslös! Hoppas verkligen att Hanna kan följa med för jag kommer köra dubbelpass.

Först markarbete på ponny med den vanliga gruppen och sen 10 minuter efter den slutar börjar hoppträningen på stor häst. Jag vet inte vilken häst jag ska ha och jag vet inte hur ridläraren ser ut, vi ska nämligen ha vikarie. Plus att Lovisa är i Thailand så jag kommer få vara all alone också, vilket inte gör saken bättre.... Saknar henne <3

 


Brunett så hett!

Jag är väldigt nöjd! Tack Elin bästavän för din insats höhöh :)
Vad tycker ni?

Korvgubbepinglan här!

Hejsan, jag (Elin bästa holm) och Sara sitter just nu i mitt kök och har det lite róligt framför webben. Tihihi.. Ikväll så färgade jag Saras hår och det blev superduper fint! FINIMANG helt enkelt. Nä nu ska vi väl käka lite sen titta på film eller nåt för lilla elin är trött. Och nej, sara kommer INTE lägga upp några fucking bilder på hennes nya hårfärg idag, ni får stå ut till imorgon..  KUKELIKU!


Söööta cheyer :)

Okej här ser man ju hennes hår menmen..


















Kista

Det blev lite grejer i alla fall. Tack Elin för att du står ut med mig när jag är på mitt "humör" ;)
Köpte en over sized kort t-shirt, foundation, hårfärg, "stav" och en BH. Nääääjs and shove it!
Nu ska jag spinna innan jag till Elin :) peace out.

Asfin bild dårå, eller?


Nya planer!!!

  • Torsdag - Kista med Elin och kanske Lina också. Sova hos Elin? :)
  • Fredag - Träffa Rosanna, Annelie & Koffe, eller vara med Hanna <3
  • Lördag - Kanske vara med Hanna, middag med Björkmans.
  • Söndag - Vara med Hanna och sova där! :D <3 Kanske skulle rida Castor också, inget säkert och bestämt men vi ska iaf vara på söndag hursomhelst :) <333


Besöksrekord!!!!

Har aldrig haft en sånhär stor ökning förut! :D
Dagen har spenderats med Hanna älskling idag. Jag följde med henne på hennes hoppträning på Stjärnborg. Det var väldigt mysigt men kallt ;) Smällar man får ta hhiihi!
Det gick superbra för Hanna & Castor. Världens bästa tsm!
Efteråt åkte vi hem till henne och åt gooood maaat :D Sen busade jag, Hanna och Otto på fb. Sen skype och sen in på Hannas rum för en check på rosetterna ;)
Åkte hem vid 22.30.
Fick åka till frisören by myself today, för Elin vaknade hos mig imorse med migrän så hon låg och spydde medan jag var och klippte mig. Där rök vår shoppingdag... MEN vi ska åka imorgon istället! :D
Lina kanske skulle med också, alltid skoj :)
Behöver en massa grejer, smink, bh, tröjor osv så imorgon kommer många carbs brännas!

Tidinställt!

Hejhej. Medans vi är och går runt i Kista måste jag bara berätta hur bra det gick igår på ridningen. Vi red utan stigbyglar nästan hela lektionen. Det gick super! Jag tror jag har lärt mig hur Mimmi funkar nu. Har ju bara ridit henne 3 ggr men nu så!
I alla fall, i traven, speciellt i galoppen slog stigbyglarna i mina fötter i varje steg! Det gjorde skitont. Nu har man liksom blåmärken på både fötterna på insidorna :Ö


Onsdag

Hejhej!! Elin sprang hem och duschade för över två timmar sen! Nu får hon ta och komma tillbaka tycker jag :(

Vi ska ju ta bussen snart till centrum osv. Frisör-grejs och sen blir till att dra till Kista! Wiihoo :D

Visar före- och efterbilder senare...


Nattinlägg =)

Eller natt och natt? Kvällen har bara börjat ;) Haha nej men här är det full fart. Vi har precis tittat på...
Sagan om TV-reparatören som är så jäkla skön. En riktig klassiker !
-Gå dit, snabbt som fa-an.
-Pfft. Stjärthål, stjärthål, stjärthålet..... med daddlar!
-Är det en ny delikatess?
-Ska vi gå och ta en donut?
-Eeh.. jag får inte, för mamma asså. Hon heter faktiskt Jacob.
-Svärdet är dåligt. Och förresten, det är DU som är Jacob.

Hahahah!!! Älskar't! Kollade alltid på sånadär parodier när jag var mindre med lillebrorsan Lucas!

Elin sover här!

Jaaa vad glad jag blir. Hon är min life saver :') <3 Min andra life saver är Desperate housewives som börjar inom kort. Jamen vilken fin svenska jag använder mig av, ska jag inte ta och bli lärare? ;)
Love you <3

Tillbaka från stallet!

Fick Mimmi idag igen, men den här gången gick det mycket bättre! Hon var jättemjuk och inte alls lika springig som förra gången. Det var kul att rida för Anna också :)
Vet bara inte hur jag ska få till det nästa vecka.... Hoppträningen börjar typ direkt efter den vanliga lektionen så jag hinner inte fixa hästen. Vet inte ens vem jag ska ha :S
Nu ska jag bara byta om lite snabbt och sen ska jag vara med Elin bästavän! <3
Sen får man ju inte glömma Desperate housewives  kl. 21.00 på kanal 5 heller ;)

  • Onsdag - Klipptid kl. 11.15.
    Sen Kista med Elin, slösa massssssa pengar!! eller? :)
    Sen blir det till att sova hos henne.
  • Torsdag - Vara med Elin ? :D
  • Fredag - Partey ! Nej nu skojar jag :P
  • Lördag - Ingen ridning, shiet vad konstigt det kommer kännas ! :(
    Middag med the Björkmans också :)
  • Söndag - Panikattack.

Fotoblogg-tips!

Ni måste bara kika in på nevnarien.se. Hon förklarade jättebra om slutartid och bländar-grejs. Skitbra!

Tisdag

God morgon. Har precis brett klart mina rostmackor med apelsinmarmelad (favoriten) och sitter och mumsar framför datan :)
Längtar till ikväll! Första ridlektionen för Anna (inte första dårå. Red för henne i flera flera år när jag var liten) på tisdagar!!!

Tisdag

God morgon. Har precis brett klart mina rostmackor med apelsinmarmelad (favoriten) och sitter och mumsar framför datan :)
Längtar till ikväll! Första ridlektionen för Anna (inte första dårå. Red för henne i flera flera år när jag var liten) på tisdagar!!!

00.12

Aj jag är hungrig!! jag åt nyss men magen kurrar ändåeee. Imorgon blirre till att rida sörru. Nu har gruppen "äntligen" flyttat från lördagar till tisdagar! Inte för att det var en bra grej men nu är det i alla fall klart med den saken. Vi ska ha Anna R som lärare så det ska bli kul! :)

kanske ska klippa mig imorgon. Håret på pallet ser ju ut som ogräs :Ö Ska färga det i veckan också, möööörkare :O

Oj vad söt man kan vara, eller ? :Ö

Nej men vad hade jag för ögonbryn där egentligen :S


¡Buenos dias!

Jag sov hos Elin igår ju. Somnade till Lyxfällan, stackars tant säger jag bara! Värsta mobbningen mot henne...
Vi har legat och kollat på Shrek nu på morgonen och ätit frulle, vitt rostbröd och o'boy ! (y)
Vi började kolla på filmen "thirteen" igår på youtube men kvalitén var grymt dålig så vi ska se den på onsdag ist, ska låna den av Anneplutt :D
Snart tar jag bussen till stallet med Anna. Hennes farfar blev visst sjuk så då fick ja ryka in! Nej så var det faktiskt inte. Jag skulle med redan från början och sen råkade han bli sjuk ;)



RSS 2.0