Min älskling

Drömde om denna heting Stephen Colletti inatt. Ååååh helt kääär! Har gått runt och tänkt på "Chase" hela dagen, SÅ SNYGG. Mmmmmm... Chase ♥ Chaseelichase, my love. 

Det här är SÅÅ inte min dag idag

......

Bio, bil och lite prommis


Jag älskar min Rosanna! Skriver mer imorgon och då kommer lite bilder också!
 

Felvänt dygn?

Gick ju upp 17 igår och somnade 03.30, sen väckte mamma mig 09.40 och det kändes som mitt i natten, även fast jag hade sovit i 6 h. Knäpp känsla! Asså min handled är helt knasig, något trycker på min nerv i handen när jag vrider den? Ska strax åka iväg och klippa håret, behövs verkligen! Har blivit aslångt. Sen ska jag också färga håret om några dagar, jag vill ha blont men det går typ inte. Ska hoppa in i duschen, pusss.

Over the mountains, across the sky, need to see your face and need to look in your eyes


Finns mycket man längtar till, mycket man vill ha.

Ångest

Mitt inlägg imorse var tidinställt, jag gick ju inte upp kl. 10 liksom. Mamma, pappa, Jacob och Samuel åkte iväg imorse utan att väcka mig. Lucas var hemma hela dagen, men trodde att jag var hos en kompis, så där låg jag och sov HELA dagen. Fett taskigt. Jag vaknade 16.58 av mig själv, och trodde jag såg i syne när jag kollade vad klockan var. USCH. Jag hatar att vakna sent, och så vaknar jag kl 5 på kvällen. ÅÅÅÅÅÅÅH. Hela dagen hade ju gått, så jag gick upp och lagade tacos, åt och tog bussen till stallet. Kollade lite på tävlingen och sen fick jag gå hem eftersom jag inte hade någon skjuts hem. Fick dock skjuts av lite snällt folk halvvägs, men ändå. Och nu sitter jag här och kollar på fotbollen och är helt förvånad över hur dåliga Tyskland är, och hur bra Italien är :O Kom igen då  Tyskland ?!

Hard work pays off




30 mil är inte dåligt på 365 dagar! Printscreenat från Funbeat alldeles nyss. Skaffa ett funbeat-konto hörrni, som jag. Rekommenderas verkligen då man lätt kan mata in ett träningspass direkt på telefonen via deras app. 

Furuvik eller lokal ponnyhoppning?

Svårt. Men det lutar mot att åka till VäRK och kolla på lokala ponnyhopptävlingen ikväll faktiskt. Har inte varit i stallet på flera veckor, saknar! 

Fullspäckat

Gud vad jag har gjort mycket saker idag! Vill bara börja med att säga YEEEEEES SPANIEN VANN SEMIFINALEN MOT PORTUGAL. SUCK IT! Hahahah.. Dagen började ju hos tandläkaren 08.30. Kom hem vid 10.30 och åt brunch: yoghurt + flingor och en macka! Vid 13-tiden åkte jag ut med pappa och övningskörde. Det gick hur bra som helst. Innan idag hade jag inte kört sedan semifinal 1 i eurovision, vilket var typ i början av maj kanske? Jag körde i alla fall till Barkarby från mig - på motorvägen för första gången. 90 km/h. SÅHÄR STOLT över mig själv! Dock var jag helt blöt att svett när vi var framme för att jag hade varit så spänd haha, fett söt. Shoppade lite med pappa och fikade på Wayhne's. Mysigt. Körde hem sedan igen, men stannade till vid stationen och köpte sushi till mig, pappa och mamma till middag. Gott! När jag kom hem blev det sushi - nähä? Sedan ringde Elin så jag gick hem till henne och snackade lite, mysigt. Slutade med att vi typ somnade till Lyxfällan, det är så standard. Gick hem vid 21.30 och kollade lite på Spanien - Portugalmatchen, blir helt inne i det där. Var tvungen att slita mig loss från TV:n, dra på mig träningskläderna och dra ut och springa. Tänkte bara ta en kortis, typ 3-4 km, men det var så skönt och kyligt ute att jag var tvungen att springa lite längre än så. Skönt efteråt, gick riktigt bra! Kollade klart på resten av matchen när jag kom hem, blev überglad när Spanien äntligen vann. Haha så ful match idag. Spelarna flög hit och dit hela tiden, bokstavligen. Jag vet inte hur många gången Spanien var nära att skjuta på mål men tappade bollen i sista sekund, eller typ ramlade på sig själv - Eh? bitch please...

 

Betyg åk 1 - Naturvetenskap med inr. naturvetenskap

Jag slet som en gnu för det där A:et i fysik, och så fick jag det! Idrotten har jag inte ens fått reda på än haha, men jag känner på mig och hoppas hehe. Kemin och svenskan blev jag lite besviken över, och såklart engelskan, men varför klaga egentligen? Det är bara att kämpa ännu hårdare i höst. För i höst väntar fysik 2, kemi 2, matte 3c, engelska 6, spanska 5, biologi 1 + någon SO-kurs. Matten & fysiken är jag mest hypad på. Smålängtar litegrann faktiskt. Mina favoritämnen om någon missade det ;) 

Vad har jag för betyg?

Tänkte släppa en lite betyg-bomb här ikväll...

Dientes

Bedövningen från imorse har precis börjat släppa. Han slipade bort gamla plasten, bedövade, gjorde massa smågrejer, satte dit nytt, använde något lila ljus, slipade, slipade, slipade... Gjorde ont i slutet när han verkligen hade tryckt längre på mina tänder. Men det gick bra. Det tog ca. 1 h  och 15 min. Jätteduktig och framför allt noga och försiktig - det är det viktigaste. Resultatet blev ganska bra, men lite korta, speciellt den högra, så jag ska dit igen snart och lägga på extra så det blir bra. Usch, är helt slut. Ligger och spänner mig liksom. Haha man är så ful när halva munnen är bedövad. Speciellt när man säger "p". Nu blir det lunch och sen ska jag träffa Elin.

Gårdagens löprunda

Jag har verkligen börjat få tillbaka min superkondition jag hade i mars/april nu. Då tränade jag 5 ggr/v på antingen gymmet eller var ute och sprang, men sedan i maj orkade jag inte med allt. Tränade ca. 3 ggr/v och sprang endast kortare rundor och red. Där innan skolavslutningen kunde det gå 3-4 dagar mellan mina träningspass, vilket INTE ÄR OK. Jag mår verkligen dåligt psykiskt när det börjar gå 3-4 dagar efter senaste gången. Typ som om man inte har duschat på evigheter. Nu har jag iaf kommit igång igen och det känns jättebra! Dock har jag haft ont i mitt högra knä, vilket kanske inte är ett bra tecken. Jag har ju haft problem med mina knän förut. Nu de senaste löprundorna har det gått över efter kanske 3-4 km, men jag hoppas det inte är något serious. Här är gårdagens pass ute i spöregnet! Ojojoj det var verkligen helt PERFEKT ute. Jag älskar att springa i regn, det var så underbart ska ni veta.
Haha jag har målat om sjön och täckt för gatunamn och redigerat bort småvägar så att ingen ska kunna se var jag har varit någonstans ;)
 
Tränar ni? Jag förstår mig inte på folk som inte tränar. För jag får verkligen panik när jag inte gjort det på länge. Men det sitter nog i huvudet antar jag.

Biljetter bokade!

Nu är det bestämt! Jag, mamma och Krille ska göra en roadtrip upp till Boden i Norrbotten. 100 mil i bil utan ac, shoo! Nej haha men det ska bli kul! 3:e gången gillt, eller vad säger man. Sen tar jag och mamma flyget hem tillbaka på söndag kväll eftersom jag ska upp tidigt dagen därpå och jobba! Längtar! Ska bli så kul att träffa m&m och f&f ♥
Jag & Hanna i februari på min födelsedag.

Helt sjuka priser?

Vill bara kommentera höstterminens priser på ridning. Jag är ganska chockad. Det var nyss som mina ridlektioner kostade 155 kr/lektion och nu 210 kr?! Så om 1,5 år kommer mina hoppträningar kosta 310 kr som är varannan vecka. Det går ju inte! Oh herre, jag måste skaffa en jobb snarast. Tycker detta är sjukt och dåligt.

Kista med bästa

Åh hade en sån bra dag idag med Agnes! Riktigt mysigt! ♥ Köpte hårfärg, standard, och handdesinfektion. BLÄ BAKTERIER. När vi var inne på Bik Bok ringde tandläkarna och sa att de kunde klämma in mig imorgon bitti kl. 08.30. Jag ba VA?! Blackout shoooo. Men sa ja iaf så vi får se hur det går. 

OMG ?!

Det skulle ju vara 40 dagar kvar, inte 1 dag! Fy fan vad glad, men fy fan vad nervös!

Vart tog de vägen?

Haha dör lite åt den här bilden. Och inte åt mitt hår hahah. Vart tog mina boobs vägen? Saknar dem lite ibland faktiskt ;)
juli 2010.

mars 2012

Men helt ärligt var jag alltid en tjej med så kallade "kurvor" som aldrig tyckte om kurvor.  Inte på mig i varje fall. Kurvor är ett så fint ord, bättre att säga fett. Jag tycker nu mer än någonsin att det är snyggare när allt är fast och slimmat, hellre än en mage som väller över jeanskanten när man knäpper och tuttar som väller iväg överallt och guppar. Alla får ha sina åsikter, och de är mina. Visst, det finns folk som passar i kurvor och det är PÅ ALLA assnyggt med kurvor i bikini, men jeans har jag svårt för faktiskt och kommer alltid ha tyvärr.

Smink?

Vill ni se mer av makeup och sånt här i bloggen? Det är nattens fråga! Allergisk som jag är så vet jag ju fortfarande hur man sminkar, förresten är det högsäsong nu för mig eftersom jag tål smink just bara på sommaren. Kommentera hörrni!

Tjenis penis

Har typ inte gjort något vettigt alls idag. Jo, jag sprang 7 km, duktig. Sen nu på kvällen kollade hela familjen på en mycket gammal Wallander-film: The mastermind. Sjukt äcklig var den, men bra! Sen lite slagsmål med brorsan också. Allt är ju så standard. Imorgon ska jag umgås med Agnes, jag tror vi ska till Kista eller något sånt, mys! 
Lite gamla random-bilder.

Spring!

Jag kör en grej under sommarlovet varje år. Jag springer varannan dag hela lovet. Inga undantag. Tänk hur mycket äckligt vi stoppar i oss under dagarna och hur mycket vi typ sover osv. Så idag är det dags igen. Heipa.

Dunkar i 180

 
Asså mitt hjärta dunkar sönder av denna video. Hur är det möjligt att han är så SEXIG, seriöst?!

I MISS U

Åh vad jag saknar hästen. Det gör lite ont faktiskt! Men det som gör mest ont är att vi är lika gamla, han är 17 år.. Hoppas av hela mitt hjärta att han hålls fräsch och är stark så han orkar med mig flera år till ♥


Hihi.. pacman!

Skolavslutningsbilder, runby

Foto: Jag, Pappa
WE KILL <3

The onion is blossoming

God morgon! Sitter ute på altanen och har precis käkat frukost. Var sjukt hungrig när jag vaknade vid 12. Planerade på vägen till köket att äta vaniljyoghurt, K-specialflingor och en frökuse med smör och ost. Dregglade nästan. Sen när jag öppnade kylen i extas så fanns det ingen vaniljyoghurt!? Blev sjukt ledsen. Ringde Elin men hon svarade inte. Tog fram cykeln och cyklade iväg till Hemköp efter lång tids letande efter båda hemmanycklar och cykelnycklar - suck. Kom hem med en yoghurt sen, men det smakade äckligt. Synd. Skönt väder iaf, något som är bra! Orkar dock inte sola för man blir så varm och lökig då. På tal om det.. LÖK fyller år idag!! Löken har blommat! GRATTIS LUCAS PÅ 15-ÅRSDAGEN! 
 

Topp tio

 
Avicci - Silhouettes 
Justin Bieber - Fairytale feat. Jaden Smith (1:43 - TUNG) 

Justin Bieber - All around the world 
Justin Bieber - Thought of you 
Justin Bieber - Be alright (paxar denna till min funeral) 
Beauty and the beat feat. Nicki Minaj (TUNG, Minaj lika bra som alltid)
 
Chris Brown - Don't wake me up
Tyler Hilton - Loaded gun 
 
Nause - Mellow
Justin Bieber - As long as you love me feat. Big Sean
 

Justin tar typ upp hela listan, men jag tror jag vet varför. Kanske för att han nyss släppte ett KILLER ALBUM som är HUR BRA som helst. Han är grym.

The beginning of the sommarlov

l

Sommarbilder

Saknar min bebo redan!
Foto: Jag, Anna P
 
 

6 månader

 
Ofattbart.. ♥
 
 

Hollister

Raggade upp denna snygga t-shirt inne på Hollister för någon vecka sedan!

Bilder från tältningen

Låter bilderna tala för sig själva!

Min dag!

Sov hos Elin igår, eller jag somnade typ aldrig, så jag gick hem vid 6-tiden och sov 2 h innan jag åkte till tandläkaren. Sen skulle vi egentligen åka till kvarnbadet, men vädret fuckade ur så vi åkte till centrum en sväng! Köpte ett mintfärgat linne och ögonbrynspenna inne på H&M, typ det. Sen käkade Elin på "Grillen" och jag köpte min cola light (standard). När jag kom hem drog jag ut och sprang en sväng - 6 km blev det. Inte helt fel, fast hade ont i foten dock. Tog en riktigt lång dusch, och nu ska jag och Elin ut på en prommis!
Hämnd min älskling! ♥

Angående mina tänder

Det blev en kontroll imorse och sen fick jag en tid den 2 aug för att fixa mina framtänder. Längtar ihjäl mig! 42 dagar kvar. Jag kan verkligen rekommendera Runbytandläkarna, speciellt för de som har tandläkarfobi som jag. Folktandvården är alltid sena, de förstår inte vad man säger och tvärtom, de är hårdhänta och slarviga och sällan trevliga. Där jag gick idag var det riktigt bra. De förstod exakt och det var ordentligt och noga och bara superbra. Kändes jättetryggt där, vilket är det viktigaste för mig. 
 
Min situation är att jag slog ut halva mina övre framtänder när jag var 10 år, av en klasskompis som med flit puttade mig bakifrån när vi åkteskridskor, så att jag ramlade framåt och slog i ansiktet (och munnen) i isen. Då fick jag komposit på tänderna (plasttänder) som limmades på, vilket såg ganska bra ut ända tills jag slog ut dem igen något år senare genom att jag busade med min lillebror. Pang, så slog han sin panna i min mun och båda gick av igen. Samma plast limmades på igen och den här gången syntes en kant mellan kompositen och mina riktiga tänder. Något år senare spelade jag och mamma ett dataspel som var läskigt, så jag gömde mig bakom stolen. Då skrämde hon mig på kul, men jag blev så rädd att jag råkade slå ut min vänstra tand i hennes stol. In på akuttandläkaren och limma på tanden igen - ännu fulare. Kanske ett år senare var jag hemma hos Elin och drack oboy. Slutade med att jag slog ut min högra tand på glaset. Återigen in en sen kväll till akuten för att då göra om den tanden. Resultatet blev snett, ojämnt och skitfult. Inte långt efter det fick jag gradvis ondare och ondare i den högra tanden. Jag åkte in och de borrade upp den och sprutade in någon "medicin" som skulle ta död på alla bakterier. En vecka senare åkte jag in på fastande mage för att ta såna här droger som man blir beng av, för att ta bort obehaget, eftersom jag är så rädd. Vinglandes satte jag mig i tandläkarstolen och rotfyllde min tand, efter jag vet inte hur många bedövningssprutor. Det här var 2008, och nu 4 år senare ska jag äntligen få göra om kompositen! Jag hatar att le, kommer kännas så ovant att kunna göra det igen. När jag blir 20 ska jag få göra kronor på tänderna (porslin) som kommer bli skitsnyggt - ååååh jag längtaaar. Ni kan inte fatta hur länge jag har väntat på detta. Jag har gått runt varje dag i 7 år och mått dåligt över mina tänder. Om någon av er har några frågor eller är i någon liknande tand-situation får ni gärna fråga på om ni undrar något. Finns snart inget jag inte prövat på inom tandvården hörrni!
 

Imorgon gäller det

Som jag har väntat på detta. Imorgon ska jag till Runbytandläkarna och fixa så det blir snygg. Väldigt, väldigt nervöst iaf.

Ritat lite

Vet inte om jag har sagt det någonting, men jag älskar att rita, speciellt ansikten. Tar mod till mig och lägger upp två bilder som jag har ritat, på Sanna. 
Synd att det inte blev så bra ljus på den högra bilden. Godnatt!

Ska till tandhygienisten imorgon..

Blä, jag är nervös. Jag ska till tandhygienisten imorgon för att kolla mina framtänder. Det här ska ni veta är något jag verkligen FRUKTAR. Ååh fy, finns inget obehagligare än när man ligger i tandläkarstolen och någon tant skickar stötar i mina utslagna framtänder. Förhoppningsvis går det fort imorgon... men det är så hemskt för jag är så himla rädd. Efteråt ska jag till ********, så det blir en dag full med konstigheter imorgon.

Träna

Ska träffa Sofie en snabbis i centrum och sen iväg till gymmet. Känner mig så äcklig, har lyckats gå upp 2 kg på 2 veckor typ, hahah varför?

Klänning

 
Köpte på stinsen idag! Visar det andra jag köpte imorgon!

Bal-makeup

 


Jag glömde berätta att jag sminkade min Elin för några dagar sedan till hennes bal. Tycker hon blev skitsnygg! Blev så himla nöjd med resultatet, hon är ju så rackarns vacker den tjejen! Sotade med svart, vitt och silver, eyeliner, mascara + ögonbryn, basmakeup i ansiktet.


Alldeles nyss släpptes "Believe" !!!!

Just precis idag släppte Justin Bieber äntligen sitt nya album "Believe" som jag har väntat på sedan i somras eller längre! Han har smygsläppt några låtar som jag skrivit, men nu finns alla på iTunes och spotify och jag kunde inte vara gladare! 
 

Ååh jag är så glad hihiihih! Kommer lyssna sönder de här låtarna på det här sommarlovet. Underbart <3

Vaknade nyss

Varför? Gick och la mig vid 16-tiden och vaknade nyss lagom till fotbollen. Kommer aldrig kunna sova ikväll hahah. Nu blir det sushi och sen fotboll!

I'm back

Jag är tillbaka, jag har inte sovit någonting, jag har myggbett över hela kroppen, men framför allt ett minne för livet. Har inte skrattat så här mycket på flera månader! Bilder och text kommer senare, för nu ska jag kolla på oth och äta någonting. Har bara ätit chips till frukost.

Hur gör man?

Jag är så långt ifrån scout som man kan vara. Jag hatar att gå runt i skogen bland insekter. Hur ska detta sluta? Vad sover man på? Ett liggunderlag? Hur ser ett sånt ut?

Campa ikväll

Lär frysa häcken av mig. Det blir jag och standard-folket någonstans tältandes i la commúna. Nu drar jag ut och springer - förutom ridningen har jag inte tränat på en vecka, konstigt att jag inte känner ångeten ta över!

Ridningen i tisdags

Jag hade sista ridlektionen för terminen i tisdags, vilket SUGER hårt. Usch.. tänk er en hel sommar utan läsk, typ den känslan har jag just nu. I alla fall. Vi var bara 4 st med på lektionen, så Anna tog fram ett hinder. Vi hade varken hoppsadlar eller västar, men hoppade ändå. Jag red Pirre jag! Första halvan av lektionen red vi dressyr och sånt där. Han var ganska fin, eller lite kaos efter galoppen, men visst. Sedan började vi med bommar, sedan ett räcke på 70 cm. Anna bara höjde hela tiden! 80, 90, 95 och tillslut 1 m. Wooop, det var askul! Gick undan ganska bra där! När vi hoppade klart bytte jag och Rebecca hästar lite sneaky så där så passet avslutades på Gamäng.
1 år sedan!

Det här är anledningen till varför jag nu skrattar ljudlöst .. -.-

En av de roligaste stunderna i mitt liv. Är inte heller rädd för att visa det med mitt FULA garv. Jag och Annelie hemma hos Rosanna i 8:an - enjoy!

Här går det fort!

Har legat i badkaret i över 1h nyss och bara masserat nacke/rygg och lyssnat på musik. Jag vet inte vad som har hänt - tror det är från ridningen igår! Gör väldigt ont attt röra huvudet runt :( i alla fall! Jag fyller 18 år om 247 dagar!


Videoblogg TJOO


Instagram

Glöm inte att kära jag har instagram också som ni kan följa när jag inte uppdaterar här så mycket! @saraersson heter jag!


Fire up

Har sovit 4 h. Är på en skolavslutning full med småbarn. Shoot me.


SOMMARLOV

Min älskade klass, Na11. - Jag älskar er alla utav hela mitt hjärta. Aldrig har jag träffat sådana underbara och verkligen snälla, jordnära och fullkomligt galna människor i mitt liv. Tack för att ni har funnits där när jag gått igenom den värsta tiden i mitt liv, kärlek till er ♥
Foto: Olivia H

SEXIG LÅT

Den här slår "Boyfriend" tusen gånger om. Han har gjort det igen. Hur lyckas Justin Bieber?!
Mmmmmmm.......

Jag har gjort något busig jag !

Skolavslutning idag, ridning och nu klassmys hemma hos Sara! Vi hörs..

Pökruffs

Fett söt i håret. Ska man försöka sova kanske?

Young, wild and free

Träffade Simon, Isak, Agnes och Hanna ikväll vid runby där på multiplanen. Hade med oss bergsprängaren och lite gott, jättemysigt! Nu har jag käkat lite söndagsgodis och glott på älskade oth och än är kvällen inte över. Jag börjar ju då 13.30 eller något imorgon. Hade tänkt ta en sväng förbi Sthlm ridsport under dagen, och sen på kvällen ska jag rida igen i någon grupp för Anna Å. Ska bli kul!
Bild från igår.

Mys på fotbollsplan

Tjaa, ska dra mig mot runby strax med lite folk, ska bara städa mitt rum först... Usch jag är så mätt !

Inte för att jag gillar fotboll men..

KOM IGEN SPANIEN! Vamos a ganar esta noche, KÖTTA!
Ååååh Spanien gjorde alldeles nyss mål WOHOOOOOO!!!!!

Ruined

Shit, har sovit 10 h på två dagar. Usch. Hade rätt så kul igårkväll, det blev dock lite knas där ett tag, lite närgånget typ. Idag ska jag plugga kemi med Elin och köpa en pikétröja att rida i, men först frukost. Är så sjukt jävla hungrig så det är inte sant.


Don't wake me up

Take in this moment. Breathe. You won't believe it. Move your body. Out of controle. Put your troubles aside. Start living. Don't wake me up.

Frihet.

Det känns så himla skönt. Hoppträning imorse, gick helt okej, ska börja i hoppgruppen som är varannan fredag istället. Glad för det, slipper de hemska lördagsmorgonarna kl.09.. Har precis duschat osv, ska käka korv. Ikväll ska jag och massa folk till Linus, ska bli jättekul.

Fiesta en mi cabeza

Har haft en stört bra dag. Verkligen hur bra som helst. Varit hos ********, dragit till stan med Sofia och köpte en sak, varit på Kairo med BÄSTA och tagit årets första dopp. Kvällen avslutades hemma hos Linus med alldeles för hög musik och massa daaanz. <3


Största skillnaden på mig mellan juni 2010 & 2012

För två år sedan skulle jag lätt svarat "cola" på pepsi/cola? Men idag bleknar jag av mitt helt otroligt dåliga val. Jag lever för Pepsi Max - det bästa jag vet. Jag dricker det framför vatten, juice, sockerpepsi, sockercola, oboy, kaffe, ja typ allt. Pepsi är så jävla gott. Jag hade lovat mig själv att sluta svära för det är så jävla fult.

Juni 2010

This or that
:
Pepsi/cola:
Cola
Jordgubbar/blåbär:
Jordgubbar
Tv/film:
beror på
Gitarr/trummor:
lätt the guitar, my baby ;)
Adidas/nike: Adidas


Juni 2012

This or that :
Pepsi/cola:
Pepsi (Max)
Jordgubbar/blåbär:
Jordgubbar
Tv/film:
Tv-serier
Gitarr/trummor:
Gitarren.

Adidas/nike: Båda




Färgar håret

Tjatjaa, mamsen håller på och färgar mitt hår. I'm goin' brunett! Eller? Haha nej, jag ska ha grönt hår.

Dressyrträning 5/6, del 2

I LIVE FOR MOMENTS LIKE THESE.

Duktig

Har tränat med Elin på Friskis. Afro-dans och lite sånt. CRAZY FUNNY.

 


Skull

Today's.


"Din bokning är nu bekräftad"

Bra, är stolt över mig själv att jag vågade. Nu är jag bara väldigt nervös och skakis. Att prata med en främmande människa är något jag tycker är mycket jobbigt, men i mitt fall är det nog den enda lösningen jag har.

Albufeira

A mistery wrapped inside a confused body.

Runby

Asså jag funderade igår ett tag över vad jag verkligen behövde göra. Det är verkligen något som fattas, klyschigt osv men jag har liksom ett hål i mitt hjärta. Idrotten blev inställd igår så jag slutade 11.30, och följde med Annelie och Rosanna till min gamla skola - Runby. Det visade sig vara det bästa beslutet jag gjort på länge. Känslan av att gå in genom dörrarna där och se alla! Underbar känsla. Det kändes som nyss vi gick ut 9:an där, som om ingenting hade ändrats. Jag ville bara låsa in mig där och aldrig, aldrig mer gå ut. Där var det säkert. Vi träffade Ronnie och Liisa och snackade jättelänge om typ allt. Det var så himla konstigt. Det var som om all skit jag har gått runt och burit på under det här senaste halvåret bara försvann därinne, så himla skön känsla!




Espresso house

Sitter och fikar med Lovisa på eh, mysigt. Har köpt lite grejer - ett virkat linne och en donut (y)


Smakprov

Bästa Lovisa följde med till stallet idag. Vi red ut först med ridgruppen och sedan red vi nere på ängen resten av passet och hoppade några skutt. Precis vad jag behövde en dag som denna! Jag red som vanligt Fuxelito, imorgon kommer resten av bilderna.


Beslut

Sitter och funderar, svaret är ja - för jag måste. Jag måste våga, ta mig dit. Nej, jag ska inte göra något dumt. Ja, jag måste fixa mina problem.

S.E.R.I.Ö.S.T

När inte jag är elak, bara arg, då är det JAG som ska skärpa mig. Jag som ska växa upp. Jag som överdriver. Är jag svår att ta för seriös eller vad är frågan?

Call from Monticello, U.S

Alex ringde nyss på Skype, han är ju USA som ni kanske har hört. Han ska vara där superlänge (tycker jag) och det är så himla jobbigt. Är jätteglad för hans skull men jag vill bara att tiden ska spolas fram lite så han kommer hem. Jag är inte på bra humör som ni kanske märker, vill mest gömma mig under täcket och gråta, men jag kommer ingen vart med det så då får jag hitta på något annat. Är alla fall lite gladare nu.

Ilska

Han hoppar omkring, hela tiden. När jag ber honom vara tyst, då skriker han högre. När jag ber igen, då skrattar han mig rakt upp i ansiktet. När jag blir arg har han lyckats. Hans dag är räddad, han njuter som en liten skitunge som fått en äcklig glass en varm sommardag. Hela jag kokar av ilska, han är där hela tiden, vart jag är går. Hans äckliga flin, som jag inte tål, tar över rummet. Låt mig vara, lysssna på mig förihelvete, jag är äldre än dig. Jag är längre, smartare och vet mer om livet än vad du gör. Varför ska du hålla på? Det är inte ens kul. För om du tycker det är kul är du efterbliven. Gå och lägg dig.

Life


Sista tävlingen innan sommaren

Snart är det över, gud vad tråkigt! Jag hoppas verkligen det går bra idag!

Vad är det jag hör? - Españaaaa!

Det är panik, verkligen! Jag och Melinda försöker få tag på Maria men hon verkar inte svara på något sätt! Vi bestämde oss igår för att vår Spanien-resa ska bli av i år igen, nu i Juni, och vi har hittat asbra biljetter. Problemet är bara att vi måste kolla med Maria först, men det verkar inte vara det lättaste här i livet. Maria... responde ahora!

Klart man måste bära hörselskydd när man bakar bullar

Hittade min lillebror Jacob i köket så här! Underbart söt han är ♥

#Before I die



-

Asså shit jag orkar inte. Det blev sent igår, somnade vid halv 5 kanske och vaknade nu vid 10-tiden. Mitt. Huvud. Åååååh uuuuschblää. Ses i annan värld.

 

 


Lm

I'm back! Hade en sån himla mysig kväll med vännerna ikväll/natt. Kom hem nyss från Marcus efter en sväng på donken med Melinda m. flr. Mys! Nu ska jag sova. Hejpa!

 


Friday night

Jag har på mig en skjorta utan ärmar från SALT, svarta jeans från Dr Denim och halsband från Gina tricot. Vi hörs!


Det luktar untz

Började dagen med orientering i runbyskogen ute i regnet, sedan snabbt till skolan för lite lunch och därefter 3 h fysikprov. Jag tror det gick bra faktiskt! När jag kom hem hoppade jag in i duschen, sen sprang jag förbi till Elin en sväng. Nu håller jag på att fixa mig lite, ska iväg till Norrviken och träffa lite nytt och gammalt folk faktiskt. Lär bli awsome! Nej vi hörs hörrni.



RSS 2.0