- Cola är vackert, sa elin.

Heej! Käkade middag på donken med min käraste vän Elin idag. Det var skitmysigt, vi satt ute och skrattade åt allt och inget med feeet mat ♥ Dock borde jag sova nu. Hade hk-prov idag, bakade bröd med Annelie. Superlätt!  Fick ett armband av Vanessa idag. På den står det:

- baby . baby . baby         baby . baby . baby
... precis som Justin sjunger. Love it! Kan visa imorgon! Något annat som händer imorgon är att jag ska ha hoppträning på Fuxelito, för jag vill variera mig. Det gick ju så sjukt bra när jag hade Foxy på den där lördagen för några veckor sedan. Sen efter det bli det att hoppa in i duschen snabbt och sen till Melinda som ska ha parteeyy. Sover där, och sen på lördagen baaam då är det VALBORG. Ska till stora brasan för första gången på 3 år. Jag ska till ägget först, men sen släpar jag med min pluttisnutt till stora brasan. Kommer träffa alla där då, asmysigt!
Jag kan inte annat än att skratta när jag ser den här bilden från i tisdags :Ö
På tisdag kommer en tjej hit från Spanien. Har glömt berätta det.. Det är från det här Comeniusprojektet, vi ska hämta upp henne vid stationen vid 22-tiden. Maria heter hon och det ska bli superkul! Får äntligen öva min engelska och min spanska - typ samtidigt hehe. Man vet ju aldrig hur bra spanjorer är på engelska. Endel suger på det och andra är bra! Hon ska i alla fall stanna i 6 dagar tror jag, och hon ska vara med mig i skolan ibland och sen ska vi åka tillsammans med de andra från Comenius till stan någon dag och käka på donken, dra till Skansen och Vasamuséet. På fredagen ska vi ha en heldag ute med dem och alla 9:or i runbyskogen med massa stationer och grillning. Är supertaggad. Älskar att träffa nytt folk. Älskar att snacka annat än vårat tråkiga svåra språk. Give me fresh!

det var såhär jag började lyssna på justin bieber

Det kändes så fel och hemskt att gå förbi Elektrons tomma box. Han brukar alltid stå där med öronen framåt och vänta på att man ska komma och hälsa och se så gullig ut :'(  Det låg massa fina brev och dikter och tekningar därinne, och ett hjärta av hö med morötter i mitten format som ett "E"  :')

När kommer sorgen gå över?  Världens bästa marielle gick kyrkvarvet med mig när jag var som mest ledsen, hon är en sån bra vän. Nu ska jag lyssna lite på musik och försöka tänka på något annat... <33

Detta skrev jag för exakt ett år sedan. Vem tror ni jag lyssnade på? Vem fick mig att må bättre om inte min guardian angel Justin? Det blev en vana. Varje gång jag kände mig lite nere proppade jag igen öronen och lyssnade till hans röst. Jag blev helt kär i hans låtar! Speciellt "Eenie Meenie" med Sean Kingston och Justin Bieber. "One Time" var inte eller helt fel. Han sjunger så sjukt bra. He has biebered into 8 million girls' hearts, and I understand why. Justin Bieber borde fasen bli helgonförklarad. Höhö jag skojade, men seriöst. Han är en av de få personer jag verkligen ser upp till och han är skälet till att jag började spela gitarr och piano. Så om ni har lust eller överhuvudtaget vågar ge hans musik en chans så gör ni ett bra val. Och jag vet att ni tänker att ni aldrig kommer tycka om honom osv, men jag har förvrängt Annelie, Meron och Hanna. Det finns ingen anledning till att jag inte skulle kunna göra det igen. Och om mina rubriker består av en lång text, är det alltid en bit av någon av hans låtar. Mina favoriter varierar men här är de absolut bästa..
~
Next 2 you
Pray
Down to earth
Runaway love
Pick me
Overboard
Baby
One time
One less lonely girl
U smile
Somebody to love
Never say never
Never let you go
~



Splash

Inte så mysigt.. Pappa bröt typ fingrarna när vi spelade basket. Först på ena handen, och 3 minuter senare på andra handen. Åh så jäkla äckligt, jag hörde ljudet! Ni vet jag hatar ju sånt, sitter här och är helt grossed out när jag skriver..
Det var kul att spela iaf, basketen var såklart sjukt mycket roligare då jag suger på innebandy. Skola imorgon dårå, usch inte taggad.. Var faktiskt rätt sugen igårkväll när vi spelade fotboll på stora planen, men inte nu längre. Har i alla fall sovmorgon till 10.10 så det är ju rätt chill. Sen efter lunchen ska vi till någpt konstmuséum, så tråkigt. But hey, u gotta make the most of it all u know. Haha eller? Har ridning imorgonkväll kl. 17.30, markarbete på Gamäng. Ska bli awsome! Har ridit väldigt mycket nu de senaste veckorna faktiskt, jag gillar't! Dressyrtävling den 8 maj, och hopptävling den 15 maj för de som undrar. All right. Piece.

centrum

Här är en söt bild Lullepop tog nyss. Nu ska jag till centrum med Elin, sen ikväll blir det innebandy och sen hem till fredrik. Har mycket kvar på livets bok, helvete.

My fight, is your fight, and my breath, is your breath







Eh okej, kul att man bara hittar en massa bilder på mitt hår i mobilen? Vad ha jag för liv :Ö

Home

Åh mysig kväll! Det var jag, Hanna, Agnes, Simon, Axel, Otto, Patrick och Isak. Vi drog runt lite bara, spelade fotboll vid skolan halvt oseriöst, drog till hemköp och till lekplatsen vid trädgårdsvägen. Har inte skrattat såhär mycket på länge :D Haha galen kille den där Edholm, och kärlek till hans cykel! Sköt lite med axels farliga pickadoll och det gick inte så bra.. Hade lite djupa samtal med my girls osv, love you by the way ♥ Jaja nu ropar grisen på min kudde, puss!


sjuka snubbar ♥


Nu blir det ut!

Dressyrträningen gick superbra igår morse! Bästa nånsin! Gamäng blev så sjukt fin i formen. Sen hade jag världens mysigaste kväll igår ♥
Idag har jag bara degat, typ det enda vettiga jag har gjort var att göra hamburgerbiffar, sjukt snygga! Nu blir det daimglasstårta från igår och sen ut med Simon, Hanna, Otto, Agnes mfl och lira lite fotboll. Ha en bra söndagkväll! ♥


bjuder på en gal1 gammal bild på mig och alla mina syskon, love you ♥

stallet

dressyrträning nu, hejdå!


Aldrig hostat så mycket förut


Finaste ♥
Har varit i Sollentuna centrum idag med mamma och shoppat massa kläder! Det behövdes, men jag är långt ifrån klar. Ridklädesdelen i min garderob är inte så schnajdy om vi säger så. Jaja, lägger kanske upp bilder imorgon. Och imorgon kväll kommer fredriks familj hit på middag, gött. Måste lägga mig snart, har dressyrträning imorgon bitti kl. 09.00, I gotta be fresh!
Ps. det blev inget ikväll hos elin för hon blev sjuk och skulle till sin farbror :/ ♥

This is not a cold, not a flue, not a sickness, baby this is so good and it doesn't hurt to get this


bieber, cure my bieber fever , but no you can't, it's incurable and durable, yeah man.

Next to you - Chris Brown feat. Justin Bieber

Världens finaste låt ♥ speciellt vid 2:40 / 4:13



You've got that smile
That only heaven can make
I pray to God every day
That you keep that smile

You are my dream
There's not a thing I won't do
I'll give my life up for you
'Cause you are my dream

And baby everything that I have is yours
You will never go cold or hungry
I'll be there when you're insecure
Let you know that you're always lovely, girl
'Cause you are the only thing that I got right now

One day when the sky is fallin'
I'll be standing right next to you, right next to you
Nothing will ever come between us
'Cause i'll be standing right next to you, right next to you

If you had my child
You would make my life complete
Just to have your eyes on a little me
That'd be mine forever

And baby everything that I have is yours
You will never go cold or hungry
I'll be there when you're insecure
Let you know that you're always lovely, girl
'Cause you are the only thing that I got right now

One day when the sky is fallin'
I'll be standing right next to you, right next to you
Nothing will ever come between us
I'll be standing right next to you, right next to you

We're made for one another
Me and you
And i have no fear
I know we'll make it through

One day when the sky is fallin'
I'll be standing right next to you

One day when the sky is fallin'
I'll be standing right next to you, right next to you
Nothing will ever come between us
I'll be standing right next to you, right next to you

Stand by my side, side, side
When the sky, falls, down
I'll be there, i'll be there
You've got that smile
That only heaven can make
I pray to God every day
To keep you forever



Moment of truth

Jag kom in på alla mina val med mina 300 p! Sjukt glad, intagningspoängen låg liksom på 225p på VNG natur - natur och på 200p på Rudbeck tror jag. 






Skål för framtiden dårå!

With you - Chris Brown ♥


Kolmården










Jag låter bilderna tala för sig själva. Haha älska sammes min på sista bilden! :Ö Mysig dag hursomhelst. Brände mig dock lite i ansiktet.. höhö det var skitvarmt och sol, sooommmar!!!

Börjar bli en vana, haha här har ni dagens låt ♥
Spanska sommarlåtar är fan det bästa asså ♥

el almuerzo


Såhär såg man ut idag då ute i Agnes trädgård. Ytterst mysigt! Vi spelade gitarr och sjöng en massa bieber, hihi. Godnatt!

Done!

Har laddat ner massor med nya bieberlåtar nu. Är ready för en 2-timmar lång bilresa till Kolmården, wiho! :D Åh jag är helt kär i Pick me & Latin Girl ♥

Justin Bieber feat. Ester Dean - Take U 2 Rio

Fett gulligt att Justin Bieber sjunger medleyt till filmen Rio som Jacob och Samuel kollade på idag på bio. Den är fett söt!



Hoppning

Asså åh, det var inge kul att rida idag. Jag red igen en lektion som jag missade när jag var i Boden, och gruppen var rätt nooobie om man säger så. Det var hoppning och jag hade Capri, men vi hoppade typ bara 50-60 cm? O.m.g varför? :(

haha minen asså, fy fan :Ö

flashback







Lite gamla minnen ♥

Vilken?

Pray
Up
Down to earth
Never let you go


Kan inte bestämma mig för vilken jag ska sjunga sen på skolavslutningen, om jag nu gör de.. :O Alla är så sjukt underbara ♥



Vill ha..


Åh jag vill ha en falabella! Ponnyn till vänster är en shettis, och den till höger är en falabella, världens minsta hästras. Så söt! Tänk att ha en sån galopperandes i trädgården ? :')

buenas noches

Åh jäkla rethosta. Jag blir galen. Haha Beth Young sköt sig själv i huvudet på Desperate Housewives. Kul att man satt framför TV:n och skrattade då ? Nej men hon var störd. Haha dh har blivit så dåligt, r.i.p my dear tv-serie <3

More ♥




Inför Eurovision

Varför bryta en tradition? Istället för att kolla på Desperate Housewives ska mamma och jag mysa framför "Inför Eurovision". Vi älskar verkligen Eurovision song contest. Jag är en riktig ESC-nörd :$ Det är bara att säga en låt så kan jag säga vilket land och vilket år det var, och sjunga med. Det spelar ingen roll om låten är på belgiska, turkiska eller typ hebreiska, I know them all..

so damn good

Haha jag har varit så sjukt äcklad av mat i kanske 3 dagar nu, men det börjar lätta. Har tryckt i mig lite kyckling wook med ris, så jag lär inte dö haha. Det gick väldigt bra idag på dressyrlektionen! Gamäng blev sååå fin mot slutet, jag ville inte sitta av! Vi tränade på sitsen, serpentinbågar och nedsittning på volter i trav och galopp. Så roligt! :D Jag ska faktiskt rida imorgon också, jag missade ju en träning när jag var uppe i Boden och tramsade ;)

Förutom att jag har ridning kl. 17.30 imorgon ska jag äta lunch hos agnes, men lite folk. Ska bli supermysigt. Hoppas det är bra väder, det har ju varit helt wonderful i flera dagar nu :D

tuesday

Heeeej! Åh kärlek till detta väder asså <333333333333333333333333333
Var ute igår med fredrik i flera timmar i solen, jättemysigt! Sen gick vi in och då kom elin och joinade. Den tjejen är galen! Igår sov hon över hos mig, kunde typ inte sova, vadan detta ?! I alla fall, nu på dagen har vi solat ute i flera timmar i bh och shorts, älska livet. Blev lite brun iaf. Kärlek till denna låt. Den kommer spelas mycket i sommar av mig och Elin när vi kör vår dougie :D

Teach me how to dougie ♥


godmorgon

Känner mig friskare, pigg på nåt sätt. Solen skiner och det är 15° C i skuggan. Älskar sommaren! Sitter i alla fall i köket och lyssnar på Bieber osv, ska snart fixa mig lite, puss!



Lite planer för nästa vecka!

Måndag: Vara med freddeee
Tisdag: Ridning
Onsdag: Ridning
Torsdag: Kolmården med björkmans
Fredag: Myskväll med Elin och Lina
Lördag: Ridning, elektrons minnesdag ♥
Söndag: Tråka och skriva klart livets bok, och annan skit.

Låter skoj, nu ska jag sova tror jag minsann :D

<3

Il y a des mots qu’aujourd’hui on se dit 

Mais qui nous font du tort 

Et qui ne valent rien quand on les retient 

Et ce n'est que pour y croire encore 

Tu gardes les mots qui restent intacts 

Et les larmes qui coulent sur ton corps, encore

Mais si je reste avec toi 

There'll be one less lonely.. 

I saw so many pretty faces

Now all I see is you

I'm coming for you



sommar <3

Åh det är världens mysigaste väder ute. Älskar sommaren, 16° C ute i skuggan. Nu skulle man grillat vid sjön med ett par vänner asså. Har varit ute nu och cyklat med Samme och Jacob till ägget. Nu är det mat, synd att man inte är hungrig.


Buhu..


Har inte sovit mycket inatt.. mår inte så bra.. hostar, huvudvärk, ont i halsen, hes osv. bjuder på en bild som visar hur pro jag är på höjdhopp ♥

F.Y.I



..så lyssnar jag på Justin Bieber, Usher och Gavin Degraw + lite strölåtar här och där som alla lyssnar på :)
That's it my folks!

Now I'm all gone

Yeah, yeah, yeah, yeah
I'm sixteen and I thought that you'd be mine,
I used to tweet you and text and call you and hit you on Facebook all the time,
But, but, but now your gone,
So far along that I cant even find you,
You know that feeling when you leave your love and its right behind you,
Can't believe that you did me wrong,
We were on iChat all night long,
Listening to our favourite songs,
She was wrong I am gone,
I thought I loved her, never put no one above her,
Yeah she was my lover, but now onto another like..

Varför?

Jag blir aldrig sjuk. Verkligen never. Jag får aldrig vara hemma från skolan, men nu, nu när det är lov passar det sig att vara sjuk minsann.. 
Har glott på One Tree Hill säsong 1 i 2 timmar och 20 min. Mina ögon är fyrkantiga. Ska nog ta en promenad till kyrkan och förbi där. Ha en bra dag! :)

älskar bilden, äkta leende ;)

Åh vad jag är lycklig!

Hoppträningen blev så grymt lyckad! Jag var väldigt nervös innan men det gick skitbra! Vi hoppade samma bana som igår. Massa rättuppstående, kombinationer, oxrar osv. Hälften låg på 85 cm och hälften på 90 cm. Bl. a båda hindrena i kombination var på 90 cm. Första gången vi kom in mot kombinationen hoppade han, men andra gången svängde han förbi. 3:e gången tvärtstannade han och 4:e gången hoppade han jättebra! Gud vad högt det kändes! Han är ju liksom bara 155 cm, då jag är van vid 168 cm i mankhöjd. Shit jag sken som en sol under hela passet! :D
I slutet taggade han till och blev rätt så stark, men det gick såå bra. Usch.. nu börjar jag nästan fundera på om jag ska ha capri eller fuxelito på hoppträningarna.. :S
Fuxelito
Fuxelito på bild ♥
(bilden ägs av VäRK)

Hola

Hoppträning idag igen, åker alldeles strax! Ska hoppa Fuxelito, har bara ridit han 1 gång och det var dressyr. Igår var det ju första dagen på lovet, aschill. Va hemma hos fredde i några timmar efter skolan. Asmysigt :) Sen åkte jag till hoppträningen och det gick skitbra! :D 
Aja nu måste jag åka, hoppas jag inte dör ;)

Åh jävla uppsats -.-


Engelska nationella uppsatsen förstörde min dag. Hann inte ens bli klar, bajskorv på den. Har hjälpt lulle med lite matte och planerat lite till min lektion. Den är imorgon, fett nervös!!!!! :D

Random


matteprov

historiaprov

Efter Never Say Never - premiären med 3D-brillorna!



våfflat!

Härlig känsla


Haha, vi fick reda på svenska nationella idag.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
1 & 2 = IG
3, 4 & 5 = G
6, 7 & 8 = VG
9 & 10 = MVG

Jag fick:

Läsförståelse - 8,4
Muntligt - 8
Uppsats - 9

Snittbetyget blev 8,4 så jag fick ett väldigt starkt VG+. Hehe lite synd, men jag har typ inte fattat någonting av de muntliga proven så jag förväntade mig inte högre än såhär :)

Dressyren på Gamäng gick så otroligt bra idag! Ridläraren sa att jag skulle vara jättenöjd och att han såg riktigt fin ut. Vi tränade skänkelvikningar och ridning på tre spår. Hur bra som helst gick det - bästa gången på Gamäng hittills. Det var jättemysigt för vi skrittade ut en kort sväng innan vi red in i ridhuset. Det är verkligen vår nu!

Nu ska jag fortsätta planera på min idrottslektion, ha en bra kväll och glöm inte att kolla på Desperate Housewives kl. 21.00 på kanal 5.


blöö

Fulaste rubriken. Glömde bara berätta att jag fick MVG på min bild jag ritat av Capri! Blev rätt glad! 
Bjuder på en carola-fläktbild ;)

Jag och Annelie 09-10 ? ♥

Oj, besöksrekord?

Haha, hejhej! :D
Haft en bra dag? Det har jag i alla fall. Kom hem från fredde för en halvtimme sen. Har bara duschat och lite grejs nu och ska käka mackor, åh mackoooor. Har en idrottlektion att planera och massor på livets bok att skriva, fan jag hann inget av dem idag :O Imorgon blir det stallet för min del, askul! Så på onsdag gäller det att plugga, men då ska jag ju träna.. :/
Sovmorgon imorgon till kl. 10.10, chill. Godnatt ♥

Lottas minnesdag

Idag, eller imorse kl. 10.00 var det exakt 3 år sedan Lotta Sarin, världens finaste människa tog sitt liv. Jag och Annelie gick till hennes grav imorse, delade lite gamla minnen osv. Det var riktigt mysig. Vi satt vid hennes grav i kanske 20 minuter och bara var. Kan inte förstå att det har gått tre år. Känns som mycket, känns som lite. Men saknaden är stor no matter what ♥
Här är ett litet utdrag ur "Livets bok, en person som har påverkat mitt liv"

Det tog lång tid innan vi vant oss vid att vi aldrig mer skulle se henne, prata med henne eller höra hennes röst igen. Hon förändrade mångas liv. Lotta, som alltid gick runt med ett leende på läpparna och en kaffekopp i handen, fanns inte mer. Men det där leendet på hennes läppar var en ofta en fasad, som gömde tårar, och en Lotta som inte alls var glad eller lycklig. Om vi bara hade vetat hur hon egentligen mådde, men det gjorde vi inte. Vi alla saknar dig Lotta Sarin, och detta skriver jag idag den 10 april 2011 med en stor saknad. Idag är det precis 3 år sedan du gick bort, vila i frid.


10/4-08 ♥

Middag hos perssons

Har saknat dom fetamycket! De är ju liksom mina syskon, anna & eiiiiinar ♥
Vi har haft jättemysigt ikväll. Spelat pingis, ätit god mat, kollat på Harry Potter 6 och somnat framför TV:n. Anna, världens sötaste började pilla i mitt hår för jag somnade med huvudet i hennes knä. Vaknade till lite då haha, assöt! Lekte lite med deras nya dvärghamster Hampus, han är hur liten och gullig som helst, kanske 5-6 cm lång :')

Aja ryggen värker, nu ropar kudden, puss!

Fail

Haha, det blir hoppträning nästa vecka istället :)

God natt!!!!

Svejs, ska upp 7 imorgon på hoppträning och Lovisa hänger med och fotar! :D 

Ska inte ha Capri, är supernervös!

Friday

Lång dag. Skjutsade hem fredde på cykeln och det gick int så bra. Vi råkade stå och prata i typ 2 timmar i regnet och sjöng en truddelutt. Det var fett mys, har inte skrattat så där mycket på länge fan. Sen mitt i allt hoppade kedjan av på cykeln men jag fixade't! Och det blev soligt, sen började det hagla och jag fick hagel i ögat. Sen misshandlade fredde mina händer, inte kul. Bara så ni vet så gör han läskigaste ljudeffekterna!!

Nu sitter man här då igen, kom precis in genom dörren med isbitar som tår och så ringer Lovisa och säger att vi ska mötas vid hemköp om 10 min? Jag är frussen som en liten gris jue :( Aja det blir till att dra ut igen, puss!

Längtar till sommaren nuuuuuu! ♥

Det är över

Skönt, det gick rätt bra, läsförståelsen var lätt, och hörfårståelsen var rätt OK. Nu blir det till att skriva livets bok. Askul :)

Nationella prov

Bröt ihop igårkväll. Kl. 08.20 är det nationella prov i engelska, och jag klarar inte hörförståelser.

Justin Bieber

Is gay? He has a girlfriend.

Can't sing? Usher and Justin Timberlake fought over him.

Is ugly? Millions of girls think he's the hottest guy alive, and he's on millions of posters everywhere.

He's weak? He broke his foot on stage and carried on singing the whole song, dancing.

He's heartless? Listen to pray.

He's unsuccessful? 17 years old, 29 songs, 3 albums, 9 music videos,1 movie,1 book, 20 awards, 2 tours, 86 shows, 40 million fans.

Do your research before you make fun of him ♥

Hittade denna text, så jävla rätt.


Längesen sist

Tjoho! Idag har jag varit lite smått irriterad på allt och alla. Och nej, ingen lingonvecka här inte! I måndags chillade jag hemma hos Agnes och myste. Det var jättekul! Vi lyssnade på Bieber och kollade på en massa gamla bilder och snackade om förr, och gjorde lite planer för i sommar :)
I tisdags red jag dressyrlektion, på Gamäng. Sken som en sol när jag fick reda på att Gamäng var min nya månadshäst. Vilken tönt :D Det gick i alla fall sjukt bra och han blev jättefin i formen. Vi övade sitsen och skänkelvikning. Juste, på kvällen sen höll jag nästan på att glömma Desperate Housewives igen ?! För 3:e veckan på raken, vad är det här??
Igår pluggade jag litegrann till hkk-provet om bostaden, men sen sket jag i det. Det var alldeles för tråkigt. Jag drog och tränade istället kl. 19.00 på det där jättebra passet med Hadjer. Fast nu i efterhand har jag kommit på att jag alltid får ont i ena knäet och fötterna på hennes pass. Hon gör typ samma övningar lite föör länge, man dör typ. Sen efter passet tränade jag lite styrke med Hermansson som vanligt. Jefflar vilka biffar vi är! Juste, fick reda på historia-provsresultatet och jag fick MVG. Jag och Agnes var lite nervous innan men sen fick vi bästa betyget, wiho!
Idag skrev jag ju då prov, och det gick väl bra, tror det blir MVG det med. Shit, stormig dag idag. När jag cyklade till skolan flög mössan av en gång och sen när jag skulle hem hade cykelfan vält av blåsten, haha vilken fail :)
Imorgon ska Lovisa sova över här, för hon ska med sen på morgonen på min hoppträning. Vi ska äta B&J s och kolla på DH. Kommer bli jättemysigt! Sen är jag ju då lite nervös också. Vet inte vem jag ska hoppa med och den gruppen är bra, kanske för bra..

Sen den här funktionärsgrejen i söndags. Jag var flagger i 5 h utan paus. Fatta vilken ryggvärk. Det kändes som att någon hade stabbat mig i ryggen med en kniv och kniven satt kvar. Typ så. Men det var lite kul i alla fall. Men det var asläskigt för William från Stora Wäsby FRK ramlade av. Hans ponny galopperade snabbare och snabbare och han tappade stigbygeln och red rakt in i väggen. Han flög av och skrek sedan som en, jag vet inte vad. Det var hemsk! Han verkligen skrek. Och det hände precis bredvid mig. Ni vet jag är ju så känslig för sånt. Brutna grejer, blod, smärt-skrik. Jag råkade börja gråta. Kunde inte hålla mig. Så jävla hemsk.

Lördagkvällen

Godmorgon! Ska snart dra ner till stallet och kolla på den lokala hopptävlingen och vara funktionär men tänkte bara berätta om gårdagen. Först åt jag lunch hos Elin, sen kom Joanna och vi åt middag där. Sen kom Lina också och vi gick till hemköp. Sen träffade vi en massa folk där och vi var ute i flera timmar. Vi gick runt lite och kom hem vid 11-tiden, jag var hur trött som helst. Alla tre sov hos Elin igår. Vi kollade på Jackass 3 och skrattade en massa. Nu måste jag verkligen åka!

hoppträning - bästa gången

Haha ignorera min min.. :Ö Hanna följde med och fotade, blev riktigt bra bilder! Det gick skitbra på träningen! Bästa gången hittills. Capri var väldigt lugn och vi hoppade lite tittiga hinder, men det var inga problem alls. Nu på kvällen har jag och Hanna kollat på någon cp-film och ätit glass. Vi ska stanna uppe ett tag till och ha fredagsmys på en lördag. Natti! ♥



RSS 2.0