Fullproppat nästa vecka

Tjaa. Nästa vecka kommer bli helt galen! Massor med prov, tjejmiddag, hoppträning, övningskörning, jobb, Stockholms universitet och föreningsdag. Både kul och skitjobbigt men det kommer kännas jäkligt bra när jag dunsar i säng på söndag kväll!
 
Helgen har jag spenderat hos Isabelle i Bålsta. Helt underbart! Kunde inte haft en bättre helg, så värd. Men nu blir det tillbaka till verkligheten.. Var ute och körde nyss och sen drog jag ut på en skön löprunda. Lite nice så där. Juste, måste förbi Arlanda en sväng imorgon och ansöka om lite ledighet och prata lite. HMS Host har äntligen fixat en portal - Plandy - men än funkar den inte så bra så vi får köra oldstyle. Måste även hitta ett par ridstövlar, kan inte rida runt med silvertejp längre, det GÅR INTE.
 

130925

Hej. Orkar inte bara. Allt är så jobbigt. Det som lyste upp gårdagen var det helt underbara dressyrpasset barbacka på Foxy. Kan leva på den känslan ett tag framöver. Nästa vecka kommer bli fruktansvärd känner jag. Vill bara att den ska vara över nu.
 

Trött på mänskligheten






RSS 2.0