Härligt asså

Oh shit. Skrattade sönder på matten idag med Linnea och Elin. Shima berättade nåt asroligt ojojoj öppen människa! Men det gillas. Fick 50/60 p på mattediagnosen och är asnöjd. Många fick liksom 15 p osv så jag känner mig lite på toppen. Stannade kvar lite efter skolan med standardfolket eftersom jag inte orkade ruscha till bussen, och fick några skratt. Något annat vi fick var id-korten till spärrarna. Nu blir det bara väsbynya-elever som kommer in i upp för trapporna. You had your chance! Haha tog en långpromenad med Annelie nu på kvällen efter typ 20 sidor fysikläsningsgrejs. Mysigt som vanligt och vi hamnade på hk (STANDARD) och köpte tuggummi och sugarfree pk såklart. Haha men det var lite pain att gå för jag har sån sjuk träningsvärk i rumpan från passet igår! Hihi när jag gick hem i min ensamhet sprang en igelkott över vägen, hihi blev lite smått kär i den söta lilla saken :')

Kände för att bjuda på en ultimat bild bara sådär från ingenstans liksom.

Bilder från tävlingslägret

Det är så himla svårt att ta bilder i ett ridhus.. det är rätt så mörkt och ridning går rätt så fort, speciellt hoppning så det blir lätt suddigt..
:)

Curlytotty

Är väldigt nöjd med dressyrlektinen idag! Först skrittade vi ut i skogen och sen dressyr på ridbanan. I början var Curly var väldigt trög och lång i början men efter ett tag blev han jättefin och sen i galoppen blev han väldigt pigg. Ska ha honom nästa vecka på markarbetet också. Och på lördag börjar hoppträningen på Foxy!! Sitter och kollar på O.C och dör lite inombords. Godnatt.

Rumpaaa

Är ganska slut. Vi körde rumpa och lår på idrotten idag och svetten rann. Slutade efter det kl. 13.20 och sprang upp 4 trappor till skåpet och sen ner till bussen på andra sidan som kommer 23. Helt död -.- Slog nyss i knölen på foten i pedalen på någon cykel i förrådet när jag skulle ta ut min ridväska. Ska ju snart till stallet och funderar på om jag ska ta bussen till centrum och vänta 20 min på nästa buss, eller gå till edsvägen med alla mina grejer släpandes och ta bussen därifrån.. ?

Är det ok att tycka så mycket om skolan och sina vänner att man stannar kvar?

Hej! Började 11.00 idag, med spanska. Presentationen gick bra, man fick läsa från pappret. Sen hade vi lunch. Kycklinggryta m curry, korv med potatismos och pizza. Mums! Efter det hade vi fysik. Vi gick ut och sprang och tog tid och ritade grafer och diagram och tabeller. Rätt ok. Slutade 14.25 men stannade kvar i någon timme med Zahra och Lydia och pluggade matte. Haha har invigd min första skrattattack i Väsby Nyas lokaler. Haha Zahra var så himla rolig! Ojojoj.. HAHHAHAH xD Pluggade matte när jag kom hem också och nu ska jag fixa lite grejer och sen blir det Hollywoodfruar på 3:an kl. 21. Roooomphaaaa.

Ska ut och springa nu!

Even though a really don't feel like it. Have no idea when I start 2morrow.. Joder vår motionscykel gick sönder. Bajs såååå inte min dag.

Släktparteyy

Tjena fillefjongena! Är fett sur just nu men har ingen aning om varför. Har varit hemma hos Elin på Antons 18-års släktkalasgrejs och det var mys. Råkade äta lite för mycket tårta (vad är mitt problem?!) och aa osv. Mys att träffa Elin och så men sen skulle hon iväg så då gick jag hem helt mätt och alena. Måste träna ikväll, som en GALNING. Nu blir det att smälta maten fort, skriva klart spanskan och sen träna!!!! Här kommer min spanskatext för de som har lite tråkigt..
Me llamo Sara y tengo dieciseis años. Vivo en una casa en blablabla... con mis padres, que se llaman Karin y Per, y mis tres hermanos menores, que se llaman Lucas, Samuel y Jacob. Mi hermano tiene un hámster también. Nos gusta animales. En el tiempo libre me gusta montar a caballos. Paseo cada Martes y práctico saltar de caballo cada Sábado. Tengo los mejores amigos en todo el mundo. Me gusta estar con ellos. Música quiero. Me gusta cantar y tocar la guitarra y el piano. Una cosa otra que yo me gusta es viajar al extranjero. He estado en once países, por ejemplo España. He estado allí cuatro veces, y la última vez fue hace tres semanas. Yo fui con dos de mis amigos a Madrid, porque tenemos amigos allí fuera de Madrid en una ciudad que se llama Manzanares. Es muy bién porque aprendo mucho español con ellos. Me gusta ver la televición. Veo la tele todos los diaz. También salgo y correr quizas tres veces de semana. También se puede hacer así.

Exakt han jag blev attackerad av !

http://makeupartisten.nu/2011/august/godmorgon-sitter-pa-ett-tag-och-bara-mast.html
Hahah det där är ju den som sprang fram till mig och bokstavligen dregglade i min hår och läste mitt sms när jag var vid Plattan i stan! Fy fan han var vidrig.

Laga pannkakor ?

Hej här står jag och lagar pannkakor. Kan verkligen inte laga mat, men pannkakor går ann asså! Innan jag hittar på något kul måste jag skriva den där presentationen på spanska, lagom kul men det går snabbt. Har inte mycket att skriva, jag har typ glömt hur man bloggar för det jag skriver är inte ens intressant.. Men men, så kan det vara ibland. Jag ska hursomhelst springa idag. Kanske intervaller eller något för jag känner verkligen inte för en långrunda ikväll. Jag vill äta gooooodiiiiis, men nej nu är det slut med sånt! Hur kan man typ vara beroende av asgod mat och godis? Kan man inte älska grönsaker istället för det skulle vara så mycket bättre! Joder. Juste, jag kollade på O.C imorse. Asså seriöst så går det här inge bra. Eller iof var det bara ETT avsnitt, bättre än inget höll jag på att säga, men jag menade tvärtom ;)

Invigning, konsert osv!

Jag gick! Och hade jättekul! Andades in helium i skolan med Annelie, lärde känna lite nytt folk bl.a en till andreas, såg Petter, Heat och Eric Grönvall (haha hata) live i och utanför skolan och myste. Petter var fasen rätt bra :) Älska livet nu igen, har världens bästa vänner och går på sveriges bästa och grymmaste gymnasium och aa, ibland har man stunder då man får veta vilka ens riktiga vänner är ♥
Mina absolut bästa underbara vänner! Älskar er obeskrivligt mycket ♥

Såhäääääääär sur.

Jag hatar livet just nu. Har inte alls lust att dra till invigningen. Men jo jag ska dit i alla fall. Var på Hööks alldeles nyss. Helt onödigt för såklart passade ingen väst. Varför är jag inte förvånad. Åh jag HATAR min väst.

Jo..

http://www.hooks.se/product.aspx?productid=230091&deptid=83&sortType=sortPopularitet&sortOrder=DESC
Jag vill, jag måste, jag kan... typ. Måste sälja min gamla då.. damn någon som vill köpa min säkerhetsväst ?!
Länken är till den jag vill köpa, inte den jag ska sälja!

Så snabbt gick det!

Tycker den här veckan gick skitsnabbt! Det var nice i skolan idag. På idrotten hade vi ett hårt corepass med "instruktören". Haha fett skön chey. På morgonen hade vi en till diagnos. Först stavningstest och sen den där gamla läsförståelsen som jag gjort två gånger innan på runby, ni vet den med en karta över Stockholms muséer? Haha sen på matten lärde vi oss om delbarhet, och ett assmart sätt att kolla om talet är delbart med 2,3,4,5,6 osv. På fysiklektionen fick vi skåp, och jag fick ett nereskåp.. :/ Aja whacha gonna do ? Efter skolan gick jag och zahra till centrum för att lämna tillbaka mina brallor pga att det enet benet var kortare än det andra på jeansen. Joder. Nu ska jag ut och springa!

Joder tengo hambre

Har faktiskt pluggat lite ekvationer och algebra med pappsen. Världens bästa! ♥ Sen råkade jag se ett avsnitt DH, eller tre. Pianot har varit i full gång också, men annars har det inte hänt mycket hemma. Är helt uttråkad och ville ut och gå med Annelie, men hon svarar inte på mina sms. Elin svarar inte heller och hon har min eyeliner, jag blir galen. Imorgon slutar jag 14.20 och då blir det till att hästfynda litegrann på Stockholm ridsport och Hööks med Lovisan! Hon har fortfarande inte skickat bilderna från lägret.. Hursomhelst, hon har namnsdag idag, felizidades! :)
Min fina vän ♥

Kort dag vettu

Tjeeeenaaaa. Jag hem hem för ett tag sen från centrum. Jag slutade skolan 11.45, tog en snabblunch utan mat med lite roligt folk och sen träffade jag mamii på centrum. Vi åt sushi (ÄLSKA SUSHI) och sen köpte jag ett par jeansleggins på Gina, 299 kr. De är "supersoft" så de är hur sköna som helst. Svarta! Ska nog ha dem imorgon.. När jag skulle hem satte sig en gubbe bredvid mig och sa att jag inte behövde flytta väskan eftersom han gått ner i vikt, och sen skrattade han och sa att han skämtade. Han berättade om sitt gamla jobb, och om bussarna och sen sa han attom en bankomat inte funkar är det för att.... det är slut pengar! Haha fett skön snubbe. Vi pratade om min framtid osv men sen kom bussen. Önskar att fler människor idag var som honom! Imorse träffade jag Julia som vanligt på stationen och sen gick vi tsm till skolan. Jag hade ju en feeeeeetlång mattediagnos direkt, tog 1 h 15 minuter för mig, och några till, och de andra satt kvar i typ 10 min. Kände mig asbra eftersom jag alltid brukar sitta ut tiden. Provet var en enda stor samling av allt vi hållt på med under åren i matte. Allt man kan tänka sig. Volym, algebra, ekvationer, procent, bråk, potenser, reella tal osv osv. Kändes jättebra! Sen efter matten hade vi engelska i typ 1,5 timme. Vi intervjuade varann lite och lite andra övningar och poff så slutade vi. Gillar verkligen min klass och gymnasiet nu, det är rätt mysigt asså.


5 500 avsnitt på 4 år..

Jag kom på det idag. Jag är beroende på riktigt. Inget jäkla skämt. Kan inte förneka det längre. Jag kollar ca 3 avnitt antingen Desperate Housewives eller One Tree Hill varje dag, och det har jag gjort i 4 år, patetiskt. Jag tror på ungefär att jag har kollat på varje säsong kanske 20 ggr vilket utgör ca 240 säsonger, och det blir ungefär 5 500 avsnitt. Eftersom varje avsnitt är 40 minuter blir det alltså 3 700 timmar sammanlagt. Och det hemskaste av allt är att det är 153 dagars tittande, dag och natt, alltså dygn. Det är 41 % av ett helt år. Och för att vara ännu äckligare.. Det är 0.25 % av hela mitt liv. Fy fan jag blir äcklad. Nu ska jag försöka sluta kolla, och jag behöver er hjälp asså. Nu ska jag bli sober från den här hemska ovanan. Hejdå gamla dh- och oth-avsnitt. TTUNA.


Visste ni att undersökningar visar att om man kollar mycket på TV varje dag förkortas livet med 22 minuter/ timme man tittar eller sitter vid datan? Det är faktiskt sant. Om man inte är aktiv tränas inte hjärtat och man har bara en viss mängd hjärtslag per liv. Om man t.ex. är ute och springer slår hjärtat jättesnabbt, men slår sen mycket långsammare i vilopuls. Då "sparar" man hjärtslag på så sätt att träna hjärtat till att orka pumpa långsammare med samma mängd blod (eller något). Jag är ingen biolog eller så, men detta är i stort sätt rätt. Eller det är det. Så rör på arslet och dra ut och spring, eller gå till och med. Och dra ner på saltet i maten och det vita brödet. Then you're good to go. Nu drar jag ut och springer!

Wednesdaaayyy

Magen kurrar på tok för högt, mellis en mi corazón <3 På tal om spanska, vi hade första spanskalektionen idag och vi fick Juan. Så söt gubbe. Asrolig! Känns som om det kommer bli roligare med spanskan nu än på Runby, haha. Jag började imorse kl. 09.20 med en timmes kemi. Det var faktiskt ganska kul! Sen lunch. Fanns pizza och grejer, men jag körde på kötfärssåsen, hallå pizza liksom ? Sen efter lunchen hade vi då spanska. Vi fick en läxa att skriva en presentation och kunna innantill och prata inför klassen. Awsome, typ första gången ever man får prata spanskaaaaa. Sen hade vi matte, i 1,5 timme. Vi körde lite repetition och massa huvudräkning som vi fick i ett häfte. Vi gick igenom lite begrepp som jag aldrig hört förut. Efter det var det fotografering lite kort och sen hem. Tog fel buss såklart så jag gick av och gick till hemköp och där puff var Otto. Tog ett litet snack med honom och sen tog bussen hem. Imorgon börjar jag 08.30 med en mattediagnos. Nu MELLIS sen ikväll ska jag ut och springa, 5 DAGAR SEN SIST ?! Adiós.

Det är damn underbart..

..att ridningen har börjat igen! Hade Foxy och vi red ut nästan hela lektionen och red in på slutet. Han var ganska fin idag han. Nästa tisdag ska jag ha Pirelli, fy fasen det kommer gå undan! Imorgon börjar jag 09.20, kemi tror jag. Sen spanska, sen matte och sen fotografering på mentorstiden för skollegitimationen. Awsome. Godnatt!

Skooooog

Utedag idag med massa samarbetsövningar. Var väl la mysigt, pratade med lite nytt folk! Det var jättekallt nästan hela dagen och sen när vi skulle hem blev man typ stekt. Skulle ta bussen hem men sen hade den precis gått så jag fick gå. Och jag var aspissnödig! Och nu ska jag till stallet snart och 532:an har ju slutat gå förbi mig så jag måste till centrum, sen vänta där i 20 minuter och sen ta bussen till Sättra gård. Bajs, men det är kul att ridningen har börjat igen! Hejs.

Första dagen

Ooh nervösa vi var! Usch vad hemskt. Nice klass, asschyssta lokaler och coola grejer överallt! Roliga och seriösa lärare och god mat. Har seriöst roligaste mentorn! Vi körde lite namnlekar och lite lära-känna-varann-övningar osv. På morgonen när vi kom dit hade de fixat heliumballonger och en massa rök i trappan som spred sig över golvet, röd matta och drinkar och snacks typ. Fett söta! Stor skola asså, kommer lätt gå vilse. Har i alla fall mina finaste vänner att umgås med från Runby, för det lär ta ett tag innan man lär känna några nya. Pratade i alla fall med några igenkända ansikten, för det blev två st "hej dig känner jag igen!!". På onsdag är det någon fotografering, och på fredag får vi skåp och datorer. Imorgon ska vi till Ängsjö. Ska träffa Julia på stationen innan skolan eftersom vi är så himla rädda.. Gotta go, puss!

Länge sen!

Hej! Sista ridlägerdagen igår var jättejättekul! Först hoppträning på Foxy och det gick väldigt bra! Men det var asjobbigt och kul. Och vi hade publik också eftersom det var en familjedag på VäRK med visningar och prova-påridning. Sen på eftermiddagen red jag en LB:1 på Gamäng och han var jättefin! Har det på film hihi. Men jag började utan spö och då typ somnade han, jag bara satt och bankade men det hände knappt någoning. Avbröt ritten och tog spöet och då gick det braaaa! Sen på kvällen åkte jag hem till Agnes och vi drog till hemköp och köpte naturgodis och sen kollade vi på film, men somnade såklart.. Det blev lite spontan översovning eftersom klockan ble så himla mycket när jag skulle hem. Fick en egen tandborste där av Agnes som det står Sara på, hihi fett söt. Bor ju typ ändå där ganska ofta ;) PÅ morgonen åt vi lite god frukost och sen cyklade jag hem och sen centrum med mamma! Köpte massa skolgrejer för typ 300 spänn :o. Och på det några gulliga t-shirtar från New Yorker! Visar sen! Nu håller jag på att slinga håret och Elin kommer snart och hjälper mig. Puss.

Vem?

Hallå, jackpot e min emma:D:) hahah love love love jackpot sara du vet hur mycket han betyder för mig saknar dig:)<3

Vem? Snälla skriv inga anonyma kommentarer, astråkigt ju :(

Svar på kommentar! + bilder från idag!


Hej!
Jag rider också på Väsby RK! Jackpot är min favorit. Tycker att Fuxelito, Gamäng o Capri är sjukt stooora! Seriöst, jag skulle aldrig våga hoppa med en sån stor häst! Men då är jag bara 11 år... Hur högt hoppade ni de andra ponnyerna (Prilla, Hector o lilla Jackpot<3) Stackars Fleur.... När hon gick med på en hopplektion i våran grupp var hon också vettskrämd... Bra blogg!
/ Emma

Hej Emma! Haha det var inte länge sen jag tyckte samma sak som du. Jag började inte rida storhäst förrän för ett år sedan! Men igår då.. Prilla hoppade kanske 80 cm, Hector 85 cm, och Jackpot 80 cm. Jackpot var jätteduktig och tyckte det var superkul! Var inte rädd för att pröva stora hästar, för själv tycker jag att det är mycket roligare med storhäst än ponny! Haha fast idag hoppade jag upp på Hector barbacka och körde lite lekar på hästryggen, shit vad liten! Tack så mycket! :)
Jag och Fuxelito idag! Tack för bilderna bästa Lovisaaa ♥
Jag och Gamäng today!
Jag och Hector idag, hahahhaha xD

Ridläger, bj osv..

Jag har Gamäng och Foxy på lägret, precis som jag ville! Första passet red vi dressyr ute på ridbanan, och han blev jättemjuk och fin i slutet av passet. Men i början var han ganska lång - förståligt dock. De har ju knappt blivit ridna någonting sen sommarbetet. Efter lunchen löshoppade vi Fleur, Prilla, Jackpot och Hector. Tyckte fan synd om Fleur. Hon var livrädd och alla sprang och jagade henne runt i ridhuset med piskor och kastade ridhusunderlag (vette fasen vad det heter) på henne för att hon skulle hoppa typ 1 m, rosa hinder. Hon har ju typ inget självförtroende och är astittig. Tvivlar på att det där stärkte självförtroendet. Efteråt var hon helt svettig och flåsade och var skitnervös och rädd för allting... Hector, Prilla och Jackpot var det spört på. De hoppade frivilligt! Andra passet på eftermiddagen skulle vi rida ut, men då började det ösregna och åska så vi red inne en stund, och sen ut! Foxy var skitstark och bockade några gånger. Fett söt! Sen blev det någon liten spark i luften också. Det var galet hihi. Nej nu är Lovisa här och vi ska kolla DH och äta glass. Måste ladda om inför imorgon då vi ska cyyyykla till stallet! :o Hihi pusshej.
Älska hästen.

Typisk sara & lovisa-dag

Buenas noches på er. Har haft en rätt så bra dag! Började ganska dåligt, eftersom inget passade på Hööks (som vanligt), men sen träffade jag mamma och åt på en thai-restaurang. Det var sjuuuuukt gott! Sen cyklade jag hem igen och hängde hemma i min ensamhet. Sen sms:ade Lovisa och det blev Sara glad. Min älskade busunge! Hon kom hit vid 16-tiden och vi "lagade mat" (tittade på, dock inte med flit), åt mat, och sen ut och fotade. Blev lite planking bara för Att liksom. Vill redigera bilderna litegrann innan jag lägger upp, med färger osv. Kom nyss in från en löprunda som sagt. Det blev 6,4 km idag, på nästan 43 min. Rätt ok asså, hade ingen musik eftersom jag snackade med lovvii så det blev rätt tungt. Och den där backen vid Stora Wäsby frk är rätt najsig om jag får säga det själv. Asså det är helt perfekt att springa längsmed Väsbyån! Underbart. Nu ska jag äta något, är vrålhungrig!
Bjuder på en söt liten bild på mig och min nya cykel! Det är en Monark, sprillans. Hihi min lilla bebis! Hejdå bloggen, och hej duschen!

S & L on adventures

Jag och Lovisa har varit ute och ranglat omkring på en cykel denna afton och tagit massa bilder, och nu ska vi ut och springa! Pusshej.

Fruzen

Vintern är påväg guys. Härligt. Det blev en tripp till hemköp nyss på cykeln med Elin och då var det vinterjackan på asså. Frös om fingrarna och grejer, det luktade vinter ute. Finns bara ett ord för det. AWSOME. Nu Harry Potter!

Spontanpiercing !

UNG 08 sög balle som vanligt. Åkte dit med Elin och några killkompisar. Hade lite tråkigt så vi träffade Annelie och Melinda vid centralen, käkade på donken igen och sen gick vi i lite affärer. Provade jeans men de passade inte så värst. Elin fick en idé så vi gick och tog hål i öronen! Elin däruppe, jag bredvid det "vanliga" och Annelie där vid hörselingången (vad fasen heter det?). Joder najs asså. Har film och grejer, checka facebook amigos. Sov hos Elin igår i alla fall och vi kollade på Harry Potter på kvällen men somnade lite då och då så det var bortslösad tid, för jag kommer inte håg något.. Jag och Elin är hopplösa, vi somnar alltid när kl. är efter 00 när man kollar på film. Innan Harry Potter kollade vi på World Trade Center, och den var fett bra! Men jobbig för man ville verkligen att de där poliserna skulle ut från det där stället det var fast i! Usch..

För att visa, att man inte alls blev rädd när man hoppade till, kan man hoppa upp och ner ett par tre gånger liksom för att motionera sig ♥

Hej alla söta! Jag är fett trött och ska nu typ bara däcka i min stora, fluffiga säng! Simon och Axel flyttade hemifrån idag för att plugga trädgård på ett internat. Mina grabbar har blivit stora! Saknar dem redan.. Nej nu får jag tänka på något annat.

Veckans planer:

Måndag: Simning med Agnes
Tisdag: Träna
Onsdag: kompisar ?
Torsdag: Tävlingsläger (hopp-och dressyr)
Fredag: Ridläger
Lördag: Ridläger, The Voice med Agnes !
Söndag: Preppa inför skolstarten..

Över milen!

Kom nyss in efter ha sprungit 10,75 km exakt med agnes! Galet bra! Personligt rekord såhär långt då. Vi sprang från mig, till den där bron mot antuna, längs med Väsbyån, förbi stationen, backen upp mot Stora Wäsby FRK, nerför bron, förbi station, till hemköp, kyrkvarvet tillbaka, till hemköp, tillbaka och sen lite runt om i området för att det skulle bli över 10 km. Känns sjukt nice, men nu har jag fetaste skavsåren, brb one tree hill och yoghurt! Imorgon ska jag och Agnes åka och simma på något mysigt badhus. Puss!

Wiiii

Heeej sitter hemma hos Agnes och snackar om Ove. Haffade en sprillans cykel igårkväll efter en kväll ute med lite kompisar! Lägger upp bild sen. Har precis varit ute på en cykeltur och nu ska vi äta mellis. Puss!

Trouble in paradise ?

Hollywoods hetaste tonårsförälskelse kan vara över

Brittiska The Sun rapporterar att Selena Gomez, 19, gjort slut med Justin Bieber, 17.

Han dumpades för att hon inte tålde hans nya bästisar, värstingarna Chris Brown, Sean Kingston och Lil Wayne.

Selena gick i taket när Justin i förra veckan släpade med Kingston, en före detta inbrottstjuv, till hennes gig i Florida.

Hamnade i stort gräl

Det har heller inte hjälpt att Justin räknar den före detta fängelsedömde Lil Wayne till sin inre krets och har släppt en låt med Chris Brown, som åkte dit för att ha misshandlat Rihanna.

– Hon ville inte att han skulle dyka upp på spelningen på det sättet. De storgrälade om det och sa att det var bra att de var på skilda håll medan hon är ute på turné, säger en uppgiftslämnare i tidningen.

Justin i tårar

Redan nästa dag skapade Justin och Sean hysteri när de gled genom Miami i en Rolls-Royce cabriolet.

En av Selenas kompisar uppger att hon såg Justin i tårar under grälet med sångerskan.

– Det är jobbigt att se en liten 17-åring gråta och höra att han älskar henne, säger uppgiftslämnaren. / Aftonbladet.

 

Fnurra på tråden Förälskelsen mellan Selena Gomez och Justin Bieber ska ha tagit slut.


Sommarfrukost ?

Älskar när man går upp sent och tar en frulle, och sen 20 minuter senare hugger in direkt på lunchen! Då kan man ju äta mycket utan att känna sig dålig eftersom man egentligen skulle ätit frukost tidigare, bara att man pressar ihop schemat litegrann ;) Haha okej nu lät jag lite desperat.. Tänk er att jag var 50 % seriös och 50 % sommarglad. Nu ska jag äta wrappes again - otra vez! Besos.

Sommarherman

Ojojoj fina vänner man har! Efter jag hade sprungit tog jag en långdusch och kollade på oth och åt favoritmaten, wrappes! Och jag slog någpt slags rekord.. Kilometertiden jag sprang på i Portugal var ca. 7 min/ km, och idag sprang jag på 5,23 min/ km. Wiho! I alla fall. Mötte sommarherman, sommarisak, sommarlinus och sommarmelinda vid sommarköp och köpte en cola zero. Sen gick vi upp mot skolan och drog en lina. Haha roligt skämt. Vi satt och snackade massa och berättade om Spanien och sommarkristus osv. SOMMARKRISTUS ♥ Åkte hem vid 23-tiden och here I am.

Going up, going down, I can sence the emptiness

Heeej! Sitter och chattar med Jesús på fb och saknar allt! Pappa går runt och sjunger att han är vig som en nånting, glömde vad det var.. normal ;) Här har det varit oth för hela slanten denna morgon och ska snart pallra mig ut på en löprunda! Asskönt! Vad händer ikväll? Jo jag tror jag ska träffa melinda en sväng, och sen kanske vi träffat på SOMMARSKÖNA AXEL också. Han kommer nämligen hem idag. Men just nu är han och hänger i Danmark i sin ensamhet för han flyger med SAS och det går inte direkt från Madrid - Stockholm. Åh, fett synd, han flyttar hemifrån om några dagar...  Och simon också! Vad är detta? Och jag börjar ettan om 10 dagar. Helt sjukt! Sommaren flög iväg utan att jag hann märka något. Jag har hunnit vara 2 veckor i Portugal, 1 vecka i Spanien, 1 vecka i Boden, många mysiga sommarkvällar med mina vänner, dygnat, ätit alldeles för mycket godis och sprungit många många mil. Nej nu ska jag byta om och dra iväg!

Manzanares i ord & bilder ♥

Den här resan har varit helt fantastisk! Den bästa i hela mitt liv! Jag har lärt känna massor med nya människor, upplevt Spaniens inland, varit i Madrid, ätit på konstiga tider, haft både siesta och fiesta och delat några av de bästa stunderna i mitt liv med världens bästa vänner. I förrgår åkte vi till Jesús mormor och morfars landställe och badade i poolen, dränkte varann, lekte med hunden och körde runt på en liten fyrhjuling runt gården. Vi spelade massa kort (macarra, där man slåss) och åt korv, bröd, sallad och friterade saker. Vi åkte hem vid 02-tiden, och sen kl. 07 igår morse gick vi upp för att ta tåget in till Ciudad Real, söder om manzanares. Vi gick runt i lite affärer, bl.a käraste svenska H&M och sen till Zara. Och lyssna noga. Det här är typ det roligaste som någonsin hänt mig. Jag och Melinda var asflummiga och kissnödiga, och så hittade vi massa somriga kläder till Axel på tjejavdelningen. Bl. a rosa klackar, en fårpälscoat i fint material, en basker, tighta röda shorts och en somrig klänning som gav en liten sneakpeak på Axels axlar. Vi höll nästan på att kissa ner brallorna så mycket som vi skrattade. Vi skrattade åt det där hela dagen.
-Sommarfina Axel. Sommarsköna Axel. Axels nya sommarkollektion med chockerande trendiga fransväskor. Axel är ett modefenomen. Sommaraxel. I Axels kommande vinterkollektion kommer sommarscarfs med en touch av glamour.
Jesus Kristus vad vi hade kul. Sen på kvällen/natten när vi skulle sova och vara tysta var det nästan kört. Vi skrattade så vi knappt kunde andas! Iaf, vi hade riktigt kul på vattenlandet. Lite picknik först och sen åkte vi massa vattenrutchbanor. Branta var de och visst fick man lite tarmsköljning då och då, usch. Vi åkte hem vid 22-tiden och på vägen hem på tåget satt vi med alla deras kompisar. En av dem var värsta miffot och höll på hela tiden. En tjej. Fett dryg och gav massa evil eyes på oss ?! Väl hemma myste vi litegrann med Jesús och Javi en sista gång innan vi sa hejdå.. Shit vad vi grät. Vi stod och kramades i flera minuter och till sist en stor gruppkram innan de gick ut genom dörren..
Här skriver vi "I <3 SLAMPA" till sommarfina Axel!
Imorse skjutsade hennes syster Cecilia oss till flygplatsen i Madrid. Vi satt och lyssnade på Cuarenta och det var massa gamla asbra låtar. Skitmysigt! Värsta road trip och alla sjöng med! :')
Yo os quiero mucho mucho mucho ♥

Adios..

Melinda y yo estamos muy triste en nuestro ojos.. Vi har precis sagt hejdá till Jesús, Javier och sommarsköna Axel.  Det blev en láááááááng kram och massa sommartárar forsade nerför kinderna. Det var inte kul alls.. Och imorgon ska vi säga hejdá till Maria.. Máste gá nu, puss. SOMMAR.

Martes

Igár var vi ju pá beas landställe i Ruidera. Vi ákte ut med en liten bát pá sjön där och det var asmysigt! Sjön var alldeles klargrön och landskapet var asfint. Haha vi puttade i varann hela tiden och jag fick massa blámärken frán báten. Vi spelade standardkortspelet där man slár varann och tog en massa fina bilder! Jag har massor att berätta men det är full fart hela tiden! Snart kommer Javi hit och dá ska vi alla gá till en park med massa fáglar osv. Sen drar vi och tar en lunch pá Sapi och sen poolen. Chao.

Frán graciösa till grandiosa pá 4 dagar..

Vi äter pá sá konstiga tider och sá himla mycket! Idag var vi pá beas landställe och hade asmysigt. Vi var ute pá sjön hela dagen och sen när vi kom hem át vi middag hos Jesús! Sen hade vi lite kul i hans rum, lät fel, och och aa. Haha de är sá söta, jag dör!

Update

I förrgár när vi var ute träffade vi pá Dani, hihi vi blev asglada! Och Javi var vár tolk hela kvällen. Sá söt! Igár var vi som sagt hela dagen hos Manzaneque och vi át en massa mat. Jag och Melinda fick massa ángest och drog ut och sprang i värmen i en halvtimme. Asskönt. Haha Axel har lärt Javi att säga:
-Sug av mig nu.
Haha han säger det hela tiden, fett söt. Och innan det hade han lärt sig ordet "slampa". Sá han gjorde sin egna mening:
-Sug av mig nu, slampa, i the badrummet.
Haha han är sá himla rolig! Idag ska vi áka till Beas landställe i Ruidera. Ska bli kul att träffa henne igen.

Spanieeeen

Vi har haft sá jäkla roligt det här dagarna vi har varit här. Vi har varit ute och träffat sá sjukt mycket folk, och igár var vi vid poolen hela dagen. Jag har aldrig skrattat sá här mycket i hela mitt liv!! Nu ska vi äta middag hos Jesús och Axel. Puss.

Började som en mardröm.

HOOOOOOLAAA! Sitter just nu i lägenheten och kollar pá "fifty first dates" , dubbad, med melinda, maria och hennes tvá kusiner. Det var verkligen en mardröm igár! Axels pappa hade sagt att han kunde flyga pá sitt id-kort, men det gick inte. Vi gick till polisen och skulle fixa akut-pass, men vi hade ingen vádnadshavare... och flyget skulle inom en och en halv timme !? Jag grät i telefonen med mamma och melinda stod och hade panik, och axel var skitarg inombords men höll sig lugn. Efter ett tag när vi insett att han inte skulle följa med försökte vi fá pengarna tillbaka, men nej. Jag och melinda var tvungna att säga hejdá till honom där.. Hans familj var i Kalmar och han hade inga hemmanycklar helt ensam i Nyköping. Det var hemskt. Jag och melinda kramade hejdá och gick igenom kontrollen och köpte lite mat och godis. Det blev en jäkla kö till gaten och vi stod typ sist. När vi kom fram och visade biljetten sa de att vi skulle státt i en annan kö eftersom vi hade förtur pá platser !! Vi visste ju om det men inte att det var en speciell kö. Vi sprang i panik mot planet och jag typ babblade pá i panik till killen som stod vid dörren pá svenska. Han kollade pá melinda och gjorde värsta konstiga minen och sa:
-Do you speak English?
Haha det var sá pinsamt. Vi hade bra platser i alla fall och kollade pá How I met your mother hela resan.
Vi möttes av maria, hennes syrra och pappa pá den sjukt stora flygplatsen. Den var flera kilometer láng. Och Madrid, staden var sá mäktigt stor. Frán luften, bara massa ljus! Nog den största staden jag nágonsin varit. Vi ákte i tvá timmar innan vi kom fram till Manzanares, Ciudad Real. Vi träffade Javier där vid vägen och sen gick vi in. Lägenheten är asfin! Och stor! Vi fick varma mackor pá kvällen och sen gick vi och lade oss. Maria väckte oss vid 10-tiden och sen blev det frukost. Mjölk och flingor the Swedish way. Maria át i en kopp och vi i skálar. Sen gick vi ut och ság staden! Och gick pá marknaden och drack slush. Vi träffade Manu och hans kompis och de visade lite parkour, ascoolt! Sen gick vi in och spelade Buzz och át godis. Marias kusiner kom och vi át lasagne. Sjukt gott. Nu har det varit lite siesta och nu ska vi träffa javier och ta en kaffe eller nát. Máste gá nu. Besos.

Mot Skavsta!

Nu åker vi från Tyresö mot Skavsta, Nyköping! Hörs när vi är framme i Spanien. Planet går 18.35 och landar 22.20. Puss Sverige!

Full fart!!

Jag och Melinda var nyss ute och springa i en lite mer än en halvtimme så jag fick upptäcka Tyresö litegrann. Jag är verkligen helt lost på andra sidan stan.. :o Nu ska jag hoppa in i duschen och sen fixa lite mer med packningen osv. Vi skulle typ också hugga in i lite lakritsglass (busigt) och sen kanske det blir ett avsnitt "how I met your mother" eller två. Imorgon ska vi upp kl. 09 för städerskan kommer, och sen kommer Axel hit kl. 12. Wiho!
Det här är såhär ultimat, som jag skulle vilja uttrycka det.

Tyresö

Haha hittade en 3 år gammal bild på melindas data :) fuuuul. Är i Tyresö nu med melinda och gosebjörn och vi ska möta annelie vid bussen. Det tog typ tusen år att komma hit. Tänker inte åka in till stan igen. Puss.
Hahahahahhhahahaha

Grattis brödern min!

16 år idag! Love u ♥

36 timmar & en kvart..

Försök titta på bilden utan att gäspa ;)
Usch.. jag ska aldrig mer dygna i hela mitt liv. Har mått illa hela dagen och varit snurrig och inte tänkt klart. Är uppe i 36 timmar och 15 min nu, vilket är mitt nya rekord. Har varit vaken ända sen igår morse kl 11.00. Inte kul. Försökte bli lite piggare genom att dricka massa kaffe, och sen for jag ut och sprang med fredrik. Blev lite bättre. Det gick faktiskt väldigt bra att springa, vem hade trott det. Har nu i alla fall laddat systemkameran, packat klart allt och fixat med biljetterna och passet och lite försäkringspapper. Har ju vanan att göra illa mig utomlands. Imorgon efter lunch ska jag möta Melinda vid staionen och åka in till stan och hämta ut lite euro och träffa annelie och rosanna en stund. Sen bär det av mot Tyresö. 2 dagar till Spanien..

cincuenta y ocho horas hasta estamos en España

no tengo nada que decir

28 timmar senare..

Åh jag är så häääääär nervös, och jag är helt spyfärdig. Jag har också sömnbrist och typ hyperventilerar. Reminder: don't ever "don't go to sleep" ever again. Packar för fullt. Imorgon kommer jag bli en cry cry baby.

Oförglömligt dygn

Herregud. Om vi har haft kul. Har fortfarande inte gått och lagt mig än.. hihi busigt. Vi gick och la oss kl. 01 och snackade om allt mellan himmel och jord tills kl. 05. Sen skrattade vi så mycket att vi var tvugna att gå upp och äta frukost. Haha att uttala turkisk yoghurt när man är sådär flummig är nästan farligt, och det var hiskeligt vackert ute. Så hiskeligt fint att vi var tvungna att gå ut på en promenad. Vi tog massa fina bilder på oss ute på åkern i motljuset! När vi kom in kollade vi på Tyra show och sen någon weird tecknad film om vargar som var typ en kopia av lejonkungen (?). Sen gick vi upp och la oss men vi kunde inte sluta skratta! Sen kom Peter och Birgitta fram och då var det kört. Vi låg och skrattade tills kl 08 ungefär och sen gick vi upp och kokade kaffe och rostade mackor. Vi satt ute i trädgården och åt och lyssnade på radion. En stackars fågel hade kraschat in i ett fönster där, så Hanna ba:
-Vi kan ju letade reda på någon snäll spade.
Haha det var så himla roligt. Hon vände den över till rätt sida och då var det blod på altanen. Den kunde inte flyga, men den sprang till bordet där vi satt och stannade där medan vi åt klart. Söt fågel. Den fick heta Oscar. Orreboi är numera Agnes husdjur ♥
Vid 10-tiden åkte Hanna hem och då låg jag och Agnes i sängen och skrattade ännu mera. Shit, har inte skrattat såhär mycket på riktigt länge! Älskar er mina pinglor ♥
Nu är denna dag dock förstörd, skulle egentligen springa ikväll men det lär inte bli av på långa vägar! Nu ska jag packa.

Skräckfilmskväll

Var i centrum med Agnes idag och köpte örhängen, som vanligt, och sen cyklade vi hem till henne och kollade på "Instängd". Sen cyklade jag hem och åt lasagne och sen tillbaka. Hanna joinade oss också och de tvingade mig att lida igenom en till skräckfilm, Saw 2. Efter det rundade vi av en läskig dag med att kolla på american pie - beta house. STANDARD! Jag vågar inte cykla nånstans nu i mörkret så vi stannar här över natten..  Godnatt!

Good moron

-Good moron, how are you gays today?, som min pappa brukar säga ;)
Idag skulle jag egentligen chillat med Lovisa, som jag inte träffat på jättelänge, men hon var tvungen att ta sin medryttarhäst idag. Därför ska jag träffa Agnes och Hanna istället och göra någonting mysigt! Picknik? Muffinsfabriken? Vem vet.
Haha ignorera mig på bilden :ö ♥

tienes que dar para recibir en la vida


söta




RSS 2.0