Puss!

Det var så himla skönt att springa idag! Blev inte ens trött. Är dock väldigt trött nu, ligger här i sängen och kör wordfeud på ipaden med Agnes, jag leder hihi :) Inte för att någon bryr sig men.. Imorgon ska hade jag först tänkt skriva klart läsloggen, plugga kemi/ matte, och sen har jag stor lust att dra i väg någonstans! Får se hur jag gör. Godnatt! <3

Mi sábado

Den spenderades med Agnes, film och naturgodis! Mysigt värre, och nu kommer Zahra strax, vi ska ut och spriiinga!

Varför inte?

Hur mycket Kille är du?
[x] Du älskar tröjor med luva
[x] Du älskar jeans
[x] Hundar är bättre än katter
[x] Det är kul när någon gör sig illa.
[ ] Du hatar shopping.
[ ] Sorgliga filmer suger.
[x] Du har x-box, wii eller liknande spel.
[x] Du lekte med leksaksbilar som liten
[ ] Någon gång har du velat bli en brandman
[ ] Våldsamma filmer är bra
[x] Du pratar med din pappa för råd
[ ] Du har massor av kepsar.
[x] Du gillar att kolla på fotbollsmatcher & basketmatcher.
[x] Du tycker det är najs med baggy-byxor.
[ ] Du tycker det är knäppt med sova-över-party med massa.
[x] Grön, svart, röd, blå eller silver är någon av dina favoritfärger
[x] Sport är kul
[x] Pratar med mat i munnen,
[ ] Använder boxers
Summa: 12 / 20
Hur mycket Tjej är du?
[ ] Du använder läppglans
[x] Du älskar att shoppa.
[x] Du använder eyeliner/kajal
[x] Du bär färgen rosa
[x]Du går till din mamma för råd.
[ ] Du hatar att bära färgen svart.
[x] Du gillar att hänga utanför gallerian.
[x] Du älskar att få manikyr och pedikyr.
[x] Du gillar att bära smycken.
[ ] Kjolar är en stor del av din garderob.
[x] shopping är en av dina favoritsaker
[x] Du gillar inte filmerna star wars.
[x] Du har gått på dans och gymnastik.
[ ] Det tar dig ca två timmar att göra dig i ordning.
[x] Du har fler än 10 par skor.
[x] Du bryr dig om hur du ser ut.
[x] Du gillar att ha klänning när du kan.
[x] Du gillar att ha parfym.
[x] Du använder tjejunderkläder.
[x] Du lekte med dockor som barn.
[x] Du tänker på killar.
Summa: 17 / 20

The apple of my eye

Godmorgon! Var astaggad på hoppträning imorse. Tänkte innan att nu köööör vi! Det gick jättebra tycker jag :D Han hoppade mycket fint den där rödingen. Jag blev så glad också för efter ett tag gick han fiiiiint i traven! Jag tycker han är så himla svår och så gick det :DDD
Älskar dig så myckeet ♥

Säkerhetsväst säljes!

Jag säljer nu min säkerhetsväst från CRW, BETA 2000, level 3 (högsta säkerhetsnivån). Den har använts i några år men är i mycket gott skick! Säljes p.g.a att jag har växt ur den.
Nypris: 800:-
Säljes för: 300:-
Strl: Child X/Large
Chest: 78 cm - 86 cm (31" - 34")
Så ser västen ut på! Vid intresse, ring, maila eller kommentera detta inlägg! Thank you :)
mobilnr: 0737281107
mail: [email protected] (ger inte ut min vanliga mail p.g.a. efternamn)

Roligt under höstlovet

Jag och Daniel, skitglada 2 timmar efter sista lektionen i skolan. Hahah åh jag dööör! Zahra sitter här bredvid oss också men hon ville inte vara med på bild. Älskar oss! ♥

Dagen-innan-plugg

Sånt är jag bra på! Skjuta upp allt. Fast nu är det ju så att jag inte har skjutit upp någonting alls. Har suttit i flera timmar efter skolan med matten och nu blir det middag, sen göra klart matte-redovisningen och sen plugga till fysikprovet som är imorgon! Hejs!

I'm back!

Hängde i skolan till fem igår, vi försökte plugga men vi bara skrattade sönder. Sedan åkte jag och mamma till Stinsen och köpte jackor :) Nu blir det frukost!

Gamäng

Ridningen gick rätt bra idag förresten! Vi red ute och det var faktiskt rätt mysigt. Gillar annars ridhuset jättemycket. Vet inte om det är för att man har så många mysiga minnen där eller något, men det är i alla fall nice därinne. Hade Gamäng och vi tränade på att få med hästens bakben utan att ta så mycket i tygeln. Han blev riktigt fin i slutet! Det är så konstigt med honom.. Så fort man sitter ner blir han helt underbar och söker sig neråt, men när man rider lätt blir han lite ostadig i formen osv. Hm.. Nästa vecka skulle jag kanske få Luna, eftersom jag troligtvis kommer ha henne på KM i dressyr den 13/11! Längtar!
Min älskade ♥

Skolfotot!

Tjuulluu.. Klassfotot kommer senare på bloggen. Nu ska jag sova! Börjar 09.20 imorgon, och nu får vi hoppas på en bättre dag imorgon. Ser dock inte asljust ut med kemi som första och spanskaprov, men jo det kommer gå awsome, yeah.

OTUR

Fy vad hemsk dag! Först blev jag rasande arg på matten för ingen fattade någonting över huvudtaget! Sedan drog läraren över från 15.30 till 15.35 vilket gjorde att jag spörtade till bussen mot centrum. Kom dit 15.43 och hade missat min buss. Hade skitbråttom till stallet så jag hade 8 minuter på mig att springa från centrum till andra sidan stationen.. Sprang ju 4,5 km på löpbandet så jag var rätt slut i benen, och där kom jag med mina stela jeans och dator och grejer. Fy fan vad jag var SUR. Hann PRECIS med bussen i alla fall. Sedan när jag satt på bussen till stallet var det nåt jäkla vägarbete och cementbygge, så bussen stannade en bit från stallet och alla fick kliva av och försiktigt gå bredvid den nygjorda vägen som rykte som satan. Var asrädd typ :O Dagen slutade i alla fall bra! Jag, pappa och Lovisa skyndade oss till Stockholm ridsport för att köpa en säkerhetsväst till mig, eftersom det hade värsta rean idag. 20% och grejer då det fyller 3 år idag! Gjorde värsta fyndet. Ord.pris 2 390 kr, men det var 20% rabatt så det blev 1 900 kr, plus att man fick fleece-benlindor på köpet. Glad tjej!
Ska inviga den på hoppträningen på lördagmorgon! Äntligen! Btw, säljer min gamla p.g.a. att jag inte tycker om att hoppa i den, säljer den för några hundralappar. Den är mörkblå, level 3, strl adult S eller något sådant.. Ett enskilt inlägg om den kommer senare!

Olika typer av lån

Dett ska tittas en närmare titt på! Focustid right now!
Jag & Shima just nu! ♥ Slutar 15.30 och då blir det spört till stallet :)

Swedish

Ja, precis som rubriken säger sitter jag på svenskalektion just nu. Fast nu slutar vi, och nu är det engelska. Sen lunch, men då får jag inte äta nåt eftersom vi har idrott efteråt och då ska jag springa på löpbandet typ hela lektionen.. = håll! Usch, jag hatar håll! Chao. 
Gammal bild, så grym man är !!

Dagens

Face - osminkat + ögonbryn
Tröja - H&M
Jeans - D brand
Halsduk - Gina tricot
Skor - Converse
Diadem - Monki

Fysikplugg

Klar med kemin och nu återstår det roliga. Usch, gillar verkligen inte kemi alls. Fysik är däremot ett av mina favoritämnen! Skriver just nu på en fysiklabrapport och det går lite segt, men jag är i alla fall ute i god tid. Den ska nämligen in om 3 veckor, så jag har ju tid på mig.

osv.. 
Ser det bra ut eller..?

23.12

Hej sötnosar, nu ska jag nog ta och hoppa i säng efter en lång dag i stallet. Imorgon börjar jag 11.00, skönt att börja veckan med lite sovmorgon! Sen efter skolan åker jag till Lovisa och sen åker vi tillsammans till hennes medryttarhäst. Jag ska faktiskt följa med dit för första gången, och fota! Ska bli askul! Är väldigt sugen på te just nu, men jag orkar inte fixa.. too bad, godnatt.
Jag och alla mina syskon på bild, ni är hela min värld ♥

Lokal hoppning

Duktiga Fuxelito! Lina och Foxy på bild idag på framhoppningen :) Asså okej det är kul att kolla på hoppning, men asså efter 7 timmar har man sett nog!
Hanna och Pirellie :) Den här hästen har jag just nu på tisdagar, galet stark!

Ut!

Nu drar jag iväg och träffar Melinda! Längesen! Chao ♥

Saturday

Köpte ett par jeans av Elin idag från D brand. Jag frågade om hon hade ett par jeans som hade blivit förstora och så hade hon ett par! Dagen började med gårdsstädningen, och jag och Elin höll i korvgrillningen. Brände oss flera gånger haha åh. Sen åkte vi till centrum och jag hittade en vit skjorta utan ärmar på salt som jag letat efter aslänge! Som pricken över i:et var det 50% rea också. Men jag kunde inte betala för chippet på mitt kort har ramlat iväg så i varje affär bara: nej vi tar bara chip. Den enda affären som det gick i var Hemköp. Älska Hemköp. De kan man lita på i alla lägen ♥ Hämtade ut mina skor också, och prövade dem men de var förstora, så jag ska byta till strl 39. I övrigt var de assnygga och sköna, synd bara att de inte var rätt strl..
Vad händer ikväll? Ingenting, gud vad trist :( Nu blir det sushi igen, rester från igår! Längtar tills mamma kommer hem med skjortan! :)

Sushi!

FREDAG! Tränade imorse i skolan, känns bra! Satt kvar i skolan och pluggade och nu är jag hemma och mamma har precis kommit hem med mina klackar från nelly och sushi! Elin sitter här i sängen och vi lyssnar på "Mistletoe". Åh den är så söt! Vid 19-tiden ska jag till Bollstanäs! Det är disneykväll hos Sara, med Linnéa och Elin. Vi ska bl.a kolla på Lilla sjöjungfrun och Sjönheten och odjuret! 
Ingen ville vara med på bild idag :)

Humöret = not på topp

Usch jag och pappa satt med en fysikuppgifter i 1,5 h, och han förklarade och förklarade och min hjärna var bara mos. Jag är SÅ TRÖTT och fattade verkligen ingenting för det var så mosigt. Lär ju då sitta massa i helgen. Imorgon blir det kul som tur är! Jag och några tjejer ska hem till Sara och mysa med gamla disney-filmer och godis + allsång på det. Wonderful, så mysigt! Skolkatalogen kom idag, och jag blev rätt nöjd, skönt :)
Tänk vad liten man kan vara.. skolavslutningen VT 2010 - 8a

Fysik

Älskar känslan när man är klar med alla uppgifter till provet och sitter och chillar. Sen går man in på VäRK:s hemsida och ser att propositionerna till KM i dressyr har kommit upp och att man är kvalificerad att tävla LB:3. Fast det visste jag ju redan, men det var ändå kul att se sitt namn! KM är om 3,5 vecka och jag är redan astaggad!!!
Nu ska jag och Sara gå igenom lite "testa dig själv", puss!

Under the mistletoe


Åh jag tycker om den här låten så himla mycket. Den är så mysig, en av alla hans låtar i hans nya julalbum! Han har så underbar röst, åh hihi ♥

Pictures from Shima's

Kommer inte ihåg om jag har lagt upp några bilder från den kvällen, men här har ni några! ♥

Hoppningen igår!

Den gick ganska inte bra förutom slutspörten. Gulish blev lite stark och så och det blev den där klassiska "trodde han skulle ta ett till galoppsprång innan men nejsan". Haha flög runt där litegrann men fick koll i slutet, vilket är det viktigaste.
Asså det är så galet snyggt att Pitbull rappar på spanska ! Finaste språket ♥

Beställt hem!

Farligt snygga! De är typ inspirerade av Jeffrey Campbell, och de kommer användas flitigt. Från nelly.com!

Underbart!

Sara och Sara, engelskalektion, wonderful! :D

Planerar livet

Sitter i sängen och planerar mitt liv på min kära dator, som pappa rensade från allt virus igårkväll förresten! Skönt, nu är den snabb igen! Härligt med kemidiagnos, fysikprov, spanskaprov och svenskaprov nästa vecka.. och på torsdag är det engelskaprov again. Visst är livet bara cousy ibland? Kul som satan att man får fly iväg till stallet imorgon och skutta lite hinder på en galen häst, för vad annars ska man ta sig till? Nej nu ska vi inte göra en stor sak till en ännu större sak.

Jag vet att du är ful

Hejhejhejhej jag har ätit en kaka. Kaka är gott. Kaka smakar gott, chokladkaka. Nej nu måste jag plugga matte på stört! Shuuee.

Pan Am

Jag hade en riktigt trevlig runda med Zahra nu innan middagen. Det blev drygt 7 km, väldigt nöjda tjejer efteråt! Nu sitter jag och mamma i soffan och kollar på den nya tv-serien Pan Am. Spännande.. tv-serier är min specialité. Baj.

Hurtis-power

Ska snabbt byta om och sen möta Zahra vid centrum och springa runt lite här i stan. Nu kööör vi!
Jode söndagar..

På en toalett någonstans i Stockholm..


Detta är standard folk, standard! Jag och Marielle på bild efter ett mumsigt besök på Muffinsfabriken. Alltid samma toalett en trappa ner i samma galleria.

Me Heart You

Bild från utsparken!
Agnes står och fönar sitt nyfärgade rödsvartbruna hår! Det blev assnyggt, och jag färgade hihi! Vi spenderade dagen i stan, först på naturhistoriska riksmuséet. Vi knallade runt på klimat-delen för Agnes hade en läxa och skulle svara på lite frågor. Vi blev lite green peace för en stund och oroade oss för växthuseffekten, men det gick över lite lätt efteråt. Efter åkte vi vidare till Nordiska muséet till chokladmässan och åt liiite för mycket choklad-samples.. Nu ska vi kolla på koma-avsnittet on O.C!

Runby

Trött chica här! Kvällen spenderades på runbygården med standardfolket, standard. Mysade (mös? nej.. myste) litegrann där i några timmar, sedan tog jag, Annelie, Gaby och Sofie en sväng förbi och crashade hos Sara! Sedan hemåt! Nu borde jag egentligen sova, HOPPTRÄNING IMORGON BITTI!
Bild från framhoppningen i söndags! Så himla synd att det inte blev någon bild när vi hoppade oxern som man ser där i bakgrunden, för den var verkligen hög! Över 90 cm och han är ju ändå liten storhäst :)

Nu har jag fixat om designen!

Tack pappa ♥ Nu är jag äntligen nöjd med bredden på inläggen och allt! Det firar vi med att lägga upp en extra stor bild!

Rösta på MTV's EMA 2011!

Gå in här och rösta på Justin Bieber som "best male", "best pop" och "biggest fans" nu!
SNYYYYYYYYGGASTE ! ♥

Efter en liten sväng ute i blåsten

Skönt att ha sprungit! Man känner sig så bra efteråt yeeeaaah. På första lektionen imorse, alltså matte, fick vi tillbaka proven och jag var typ supernervös, för jag hade verkligen höga förväntningar på resultatet. När jag fick provet ---> panic mode. Vände på pappret och såg att jag hade fått A! Åh jag blev så himla glad. Jag och Shima blev typ så glada att vi fick tårar i ögonen! Mitt första A i gymnasiet.. Sedan när jag blir äldre och kollar tillbaka på denna bild kanske jag blir glad och kommer ihåg hur kul jag tyckte att gymnasiet var! Haha vilken tönt jag är som jag håller på, men det är jag det :)
Efter skolan stannade jag kvar och pluggade till fysikprovet. Det är massa massa uppgifter att göra och varje uppgift tar ganska lång tid. Om vi säger såhär, jag gjorde 6 uppgifter på 1 h. Njae.. drog efter 1,5 h och tog bussen från centrum då jag missade  min. Sen väntade en 4 km-löprunda när jag kom hem. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen plugga matte!
¨
Juste, måste också berätta att jag fick fetaste dampen idag på engelskan! Vi skulle skriva eng-prov, en uppsats med en ordgräns på 300 ord - vilket inte ens är en A4-sida. Vi skulle skriva en book review och massa punkter skulle vara med, och man skulle få in minst 2, helst 3 citat också. När jag hade skrivit hälften typ hade jag förbrukat alla mina 300 ord. (Ja, vi fick skriva för hand och räkna orden?). Så jag fick ta bort massa detaljer och ett citat ur min text, och ta bort en karaktär för att det skulle bli 300. Vadå "the shorter the better?!". Jag fick SERIÖST FLIPP på lektionen och typ började asgarva och slå på saker tillsammans på några andra för att denna idé var så j*vla korkad. ÅÅÅÅÅHHHH HUR 17 TÄNKER MAN NÄR MAN SÄTTER EN ORDGRÄNS PÅ 300 ORD ?! Skrev en lång kommentar på engelska på uppsats-papperet om det där. Kommer inte våga visa mig på nästa engelskalektion.. Nejdå, men asså åååååååååååååååååååååååh hästballe.

Oj vad roligt man kan ha..

Har pluggat matte och engelska circus hela kvällen faktiskt! Inte likt mig ;)
Oj måste bara säga hur roligt vi jag hade idag i skolan. Vi stannade kvar jag och massa andra som vanligt efter skolan. Vi var inne i aulan och typ aa tramsade massa. Sen skulle Alex byta rad, asså hoppa bak en rad, och ni vet såna här stolar som fälls upp när man ställer sig? I alla fall, han ställde sig på sätet, men för långt in, så hans ben åkte ner och han flög ner och fastnade. Haha detta var hysteriskt roligt! Jag fick typ sätta mig på huk för att inte kissa ner mig totalt. Vi spörtade ut från aulan till toaletterna och typ skrek av skratt, och där ute satt massa folk och pluggade. Haha ni skulle sett deras blickar! Sen dansade han massa och så, fasen vad ROLIGT! :ö Sen satt vi och snackade spanska med varann (vi gör det hela tiden för vi har blivit fett bra på det och ingen annan fattar ju vad man säger) och helt plötsligt var spanskaläraren som vi inte har i spanska in och ba: Snackar ni spanska? :D
Och då hade jag precis sagt: "Jag vet att du är asful!" Haha pinsamt.. Nu ska jag kolla på O.C tror jag! :)

Ajja

Godmorgon! Sitter här på kemilektionen och har lite allmänt tråkigt. Haha igår på markarbetet gick det fort! Jag red ju gulingen och aa.. Men han var mycket lugnare igår än förre veckan i alla fall. Vi red ute på ridbanan och det var asmysigt! Jag kunde sitta ner i traven största delen av lektionen. MUY BIEN! Men i slutet efter sista galoppen när jag skulle sakta av kändes det som att något slets sönder i mitt finger. AJ! Travade av med lite konstigt handställning bara därför, och efterråt kunde jag typ inte böja fingrarna, men det gick snabbt över :) Nu ska det pratas om isotoper och masstal...

Sleepin' makes me tired.. :o

Sara är på flumhumör! Har skypeat med Alex och Sara nyss och det är alltid lika roligt. Galenpannor! Har också lärt mig 97 engelskaglosor till imorgon och gått ut på promenad med Annapanna! Nu ropar min tandborste, min kudde och mitt täcke. Liksom chilla.. jag kommer snart ?

Mi chicaaaa

Anna kände sig ensammen och jag med, så hon kom förbi en sväng medan jag pluggar! Läs hennes blogg


You and me, can't you see we're playin' with fire?

Här sitter jag och ska studera ett stearinljus och skriva en labrapport om vad som händer. Mm visst låter det spännande? Skype:ade nyss med Alex och Sara och de dansade för mig. Asså my ass vad de är roliga! Haha JAG ÄLSKAR ER! ♥

Bilder från tävlingen

De här var de enda bloggbara bilderna, för resten ser jag fett sur ut på.. Som ni kanske ser tog han rätt fina språng och hoppade bra, ända tills först 4:an då han rev, och sen 6:an då han vägrade ut sig. Jag har tänkt lite och kommit fram till att jag ska tävla med honom på klubbmästerskapet i november, och om det går dåligt igen så jag testa att kvala till KM med min gamla favorit Capri! Nackdelen med henne är att hon är rätt klumpig och river lätt, men det får man jobba med.
Min snuttelisnutt på bild ♥
För er som nyss klickat in på min blogg för första gången och inte vet någonting om hästarna jag rider på på VäRK så är det här Capri, som jag hopptränade i HT 2010 - början på 2011. Vad tycker ni? Ska jag göra ett inlägg om min ridning och alla hästar jag haft som favoriter genom åren? ;)

Mot Fresta!

Nu skiter jag i allt skit som hänt under senaste dagarna och drar iväg till Lovisa! Hejdå.

Kan inte alltid gå bra.

Asså jag är så besviken. Foxy har känts jättebra på alla hoppträningarna den här terminen och jag var verkligen taggad idag. Så står jag och kollar hur bra det går för den andra som också hade Foxy på tävlingen. Sjukt bra runda. Känner mig asglad och tänker att det kanske kommer gå skitbra för mig också, och sen skrittar jag till framridningen och då stannar han på ett kryss? Efter det hoppade han jättebra men sen stannade han på räcket, sen hoppade han räcket och sen försökte jag på oxern och då svängde han förbi. När man sitter där då tycker man fan att hästen är elak och så blir allt personligt. Hoppade oxern två gånger till och då gick det jättebra. Sen när jag väl kom in på banan gick allt väldigt bra. Hoppade 1:an fint, 2:an och 3:an också. Sen rev han 4:an och hoppade 5:an bra. Sen full galopp på 6:an och då stannade han. Försökte igen och han svängde förbi. Försökte en sista gång och då stannade han igen. Åh man blir så arg. Jag aldrig i mitt liv fått rida fas 2, alltså omhoppningen. När är det min tur?
Jag kommer satsa på KM i dressyr nu i november den 13/11, bara att tagga till. Sen veckan efter det den 20/11 är det KM i hoppning och då blir det nya tag.

Gården

Simon sms:ade vid 20-tiden och frågade om jag ville med ut och träffa massa folk. Han och Linus kom och hämtade mig och så drog vi till gården. Vi gjorde chokladbollar och hela köret och massa från gamla 9:orna! Melinda, Annelie, Rosanna, Cornelia, Carina, Linus, SikN, Axel, Isak, Gabbi och massa mer. Så himla mysigt :) Vi spelade lite guitar hero osv och pingis (standard). Simon skjutsade hem mig för någon timme sen och nu sitter jag här och laddar! Imorgon köööör vi!

Tengo nada que escribir sobre

Har inget att skriva om. Sitter här i min rosa one-piece och stirrar på dataskärmen. Tänker att jag måste gå på toa nu, och det har jag tänkt i en timme. Jag tänker också att jag fick ett sms för en timme sedan, men mobilen ligger alldeles för långt bort. Jag var ute och sprang idag innan lunch - 2 varv i spåret, och det gick väl bra för att inte ha tränat på några veckor p.g.a min förkylning. Efter lunchen åkte jag och mamma iväg till centrum för att köpa en skinnjacka, men som vanligt kom jag hem tomhänt. Jag är van. Svängde förbi Hanna på vägen hem och lånade hennes väst till tävlingen imorgon. Hatar ju min och har inte köpt en ny ännu. Är inte nervös alls inför imorgon och jag brukar ju ALLTID vara det. Det känns inte ens som att det är tävling imorgon.. vill tagga till nu, men jag sitter bara här och surar över att jag hatar massa saker. T.ex som att jag hittade min mobil med sprucken display igår, och att jag aldrig hittar kläder, och att Lovisa inte kunde sova här ikväll, och att Hanna inte kunde följa med som stöd imorgon.. Jag har inga jeans heller, eftersom mitt enda par är helt trasiga och 3 år gamla, och jag kan inte hitta nya. Så nu går jag runt varje dag i ett par fakejeanslegging strl L som är som har töjt sig en strl till, de är som XL. Fan dåååå. Så är det ibland. Hoppas det går bra imorgon så att det blir en riktigt bra dag.

Amor

You taught me everything I know. Taught me that jumping is fun, and not frightening. Love to this creature ♥
Hopptävling på söndag på VäRK, startar typ vid 15-tiden men första start är kl. 14.00 för de som undrar.

Myskväll!

Oj vi hade så himla roligt som vanligt hemma hos Sara! Vi kollade på "Love and other drugs" och "Lejonkungen I" och dansade en massa! Vi åt också alldeles för mycket godis så jag fick lite ångest och ska därför springa långt imorgon! Just nu sitter jag och fixar säsong 4 av O.C som jag länge skjutit upp. Åh nu blir det marathon.. ;)

Sara

Hejdå nu drar jag iväg till Bollstanäs! Jag träffa Linnea och sen drar vi till Sara för filmmys :)

Even the best fall down sometimes

Här sitter jag med läxor upp till öronen, men det går väl bra. Har kollat på gårdagens Desperate Housewives-avsnitt nu på kvällen eftersom jag missade det igår. Jag säger bara, ångestavsnitt. Vad jobbigt de har det just nu! Och det där brevet Bree fick på slutet.. Spännande. Alltid när jag spelar något spel på datan som är spännande med ledtrådar eller när det är något spännande på en tv-serie när man får en aha-upplevelse går mina tårkanaler igång. Jag börjar typ halvt gråta - och jag skojar inte. Det har alltid varit så, och jag vet det är fett konstigt. Jag blir typ alltid helt tårögd när man får reda på något mystiskt på något spel eller en serie. Haha åh nej, vad har jag avslöjat om mig själv. Pinsamt..
Jag och Sewa idag på kemilektionen ♥
Haha vi höll på och diskutera när vi skulle ha prov och det här var vår dialog som jag såg att hon skrev på sin blogg, hihi söt! Gillar inte alls kemi alltså.

Sewa- Kan vi ha typ prov efter höstlovet..?

Sara- Kan vi typ inte ha kemi alls.

Idag efter skolan stannade jag kvar och snackade med Zahra, Sara, Elin och Alexander aslänge och vi hade himla roligt! Shit vad roliga vi är, älskar oss! ♥

Pierellie K

Nu är man frusen efter en kväll vid Runby skola. Efter skolan åkte jag och Lovisa till stallet för lite dressyrlektion dårå. Jag red Pierelli som jag aldrig ridit förut. Han var väldigt rolig och han blev väldigt fin i formen efter ett tag. Men gud så stark. Speciellt i slutet efter galoppen, då gick det inte sitta ner utan att studsa som en galning. Några få gånger under lektionen lyckades jag få honom lugnt i traven och gå riktigt fint, men under en väldigt kort tid. Han var finast i skritten och galoppen, då var han riktigt lugn och lyssnade, med det var svårt att få honom att lyssna i traven med sidvärtsrörelser osv när han bara ville springa. Det ska bli kul att hitta knapparna som man säger! ;) Juste, jag ska ha kvala till KM med Fuxelito på söndag i hoppning, 90 cm. Lovisa blev övertalad och gick med på att också tävla, så hon ska ha kvala med Luna. TAGGADE HÄR ASSÅ. Efter stallet skyndade jag mig hem, bytte om och åkte iväg till runby skolas årliga nattorientering med Annelie. Vi gick runt och snackade lite med det gamla folket och lärarna och åt lite för mycket korv med bröd. Mysigt. Nu måste jag ta en dusch!

Klart man sparar det bästa till sist

Hej! Sitter i mini-aulan och nu ska alla redovisa vad man gjort på focus-tiden. Haha vi ska visa filmen nu för klassen, förbereder mig för ASGARV!

Insanely

Satt kvar i skolan idag med Alexander och försökte få skit-pc-bajs-movie maker att funka, men nej. Cyklade hem kl. 17. Satte mig vid Macen, som typ är en gåva från Gud (även fast han då inte finns). Har suttit i flera timmar och klippt ihop vår värdegrundsfilm och nu äntligen är det klart! Det kommer upp på facebook om 15 min, så alla ni som är min vän där, eller som har en vän som är vän med mig kan ju kika in där och skriva nåt kul. Inget elakt bara för jag har jobbat ihjäl mig på det där.. Vill bara säga att vår grupp är bäst och vi gjorde filmen från början till slut PÅ EN DAG, alltså idag. Bra jobbat gubbar! Nu har jag 1/4 kvar i min eng-bok och 8 citat att skriva till imorgon och klockan är 23.13. Låter lovande..

Min första placering!

Jag kan säga utan tvekan att det här är den finaste bilden jag äger när jag sitter på hästryggen! Så himla underbara bilder Lovisa tog idag. Det är svårt att fånga det perfekta ögonblicket när allting är timeat. Det blev totalt 400 bilder, och nu har jag rensat bort 200 av dem.. vilket jobb! Nog om det, men tack så sjukt mycket Lovisa för dessa helt underbara bilder och för att du följde med och hjälpte med allt ♥
Jag kom 2:a idag i LB:1-klassen! Helt galet vad roligt! Jag fick 64,13 % och jag är jättenöjd! Min första placering nånsin! Och det som är så roligt är att jag egentligen aldrig har ridit Luna förut. Ny favorit nu eller hihi?
Älska bästa hästen nuu ♥
Längtar tills nästa söndag! Taggad som satan! Hoppas verkligen att jag får Foxy!

God morgon

Shooho jag är så himla hungrig. Skulle t.o.m kunna äta frukost! Vi tar bussen från hemköp kl. 10.30 så jag kommer vara i stallet typ hela dagen. Första start är då 13.00 så jag startar låååångt efter det.

Vaaaaaaaarmt i mitt rum

Neeeeej jag vill inte! Blä, det blev typ sommar i mitt rum återigen. Det är faktskt oktober nu. OKTOBEEER. Jag gillar inte sommar på vintern punkt slut. Haha nu ska det borstas tänder, och jag har chokladkoma. Jag hatar chokladkoma, dock älskar jag choklad. Inte nervös alls. Nejdå.. Har laddat massa tekniska apparater till imorgon, för det ska klickas och tryckas på dessa imorgon för att fånga en massa ögonblick (får ju plats ca. 2000 ögonblick i den ena, och många timmars ögonblick i den andra). Dessa ögonblick kommer ni få ta del av imorgon här på bloggen när jag har redigerat ögonblicken med ljus och färger och annat sådant vackert. Oh ljuva choklad, den göra mig loca och knäpp. Godnatt.
HAHAHAHHHA JAG DÖR ÅT LOVISA PÅ DENNA BILD. Har skrattat konstant i typ 3 minuter nu och det blir bara roligare och roligare.. !
loveyouloveyouloveyouloveyouloveyou bästavän ♥♥

And it goes like this

Hej här sitter jag i min säng och sjunger i min cooooola mikrofon. Oj så sött! Vet ni? Jag ÄLSKAR "Moves like jagger" så mycket! Så jäkla skön låt. Man blir astaggad på livet liksom. Sitter också och pratar med Agnes på telefon, saknar! Är helt ensamen just nu, för Lovisa kommer lite senare. Hennes familj skulle på middag från ingenstans, men hon kommer ikväll istället. Och imorgon är det dressyrtävling och jag är nog lite nervös, men det rullar på. Man ska inte göra så stor grej av det hela liksom. Man gör sitt bästa, på plats, sen är det som det är. Ingen idé att sitta dagar innan tävlingen och bara noja. Juste, idag åkte Hannas ponny Castor. Guud vad sorgligt.. tycker så synd om henne nu.. Att sakna någon kan vara det värsta som finns ♥

Bästa hoppträningen nånsin!

Haha åh jag är så GLAD! Foxy var superbra idag! Fick igång honom ordentligt och det blev inte en enda olydnad på hela träningen. I slutet hoppade vi en bana på 85 och han kändes SÅ framåt!! Nu är jag skittaggad inför nästa söndag, wihooo. Älskar hästen, beestaa. I slutet när vi travade av bytte jag och Lovisa häst så att jag skulle få testa Luna innan imorgon. Hon kändes jättefin och mjuk och så. Ska bli jätteroligt imorgon! :D
från sommarlovet.. ♥
hihih glad :)



RSS 2.0