Tinto

Hemma igen från stallet! Det var faktiskt ganska kul idag. Tinto var verkligen ärligt, jag kunde att jag kunde lita på honom! I början måste det sett väldigt roligt ut eftersom jag inte är van att hoppa stora och lite långa hästar. Men fick koll sen efter ett tag. Tinto gick faktiskt jättefint efter kanske tio minuter till min förvåning! Han blev väldigt mjuk och fin i formen och lite samlad, så det var ju kul! Nu är jag hemma och har tränat mage i några minuter men ska strax hoppa in i duschen. Sen ska jag städa ( <3 ) och plugga!


CRAZY

Tränade idag med jag! Vi spelade basket på idrotten med teknik idag också och jag gjorde tre mål, så himla kul! Sen efter fysiken stannade jag och Alex kvar med några andra och tänkte plugga. Som vanligt blev det inte många uppgifter gjorda, utan jag och Alex fick en asrolig idé! Allt slutade med att vi satte på "Euphoria" i hörlurarna exakt samtidigt och sprang runt i skolan och lekte att vi var med i en musikvideo.. Haha fy fan vad töntigt när vi sen tog ut hörlurarna och hörde att det var helt tyst överallt.. Sjukt roligt i alla fall! När jag kom hem satte jag mig framför TV:n och åt lite kaka från igår, mums! Nu som ni ser har jag gjort om designen litegrann, hoppas ni gillar! Nu måste jag lägga mig, för jag har hoppträning imorgon bitti kl. 09. Eftersom Fuxelito är sjuk ska jag hoppa upp på Tinto för första gången någonsin, får se hur det slutar!

Pics from la fiesta de las chicaaas

Puss på er! ♥

Dagens outfit


Så här gick jag till skolan idag! Invigde min nya glittriga kofta från H&M som jag köpte förra veckan tror jag.

Linne - H&M
Kofta - H&M
Jeans - SALT

Låt-tips!

Här har ni Justin Biebers två senaste låtar, och de är SUPERFETA! Jag har aldrig tyckt att en låt har varit sexig förut, men hans nya singel BOYFRIEND tar allt! Oh my..

Funderar över en sak..

Det är seriedressyr I (klubbtävling i dressyr) på Väsby Ridklubb den 15 april och jag vet inte riktigt vem jag ska anmäla mig på. Luna är ju inte igångsatt och nu är Fuxelito också dålig. Han var hos veterinären stackaren för några dagar sedan och jag har inte hört något än. Så nu funderar jag på att starta LC:1 på Mandolin eller kanske Fleur. Har ingen aning faktiskt! Några idéer ni hästmänniskor där ute? ;)

2 - En person som betyder mycket för mig.

Alexander! Har tyvärr knappt några bilder på lill-skrutten, men här har ni en på oss! Finaste vännen man kan ha, ställer alltid upp och han lyckas alltid få mig att skratta, hur ledsen jag än är. Helt klart en av mina bästa vänner och han finns alltid där. Kärlek till dig min underbara vän! ♥

1 - Fem bilder som gör mig glad.

'

30-dagarlista!

1 - Fem bilder som gör mig glad.
2 - En person som betyder mycket för mig.
3 - Tio sanningar om mig.
4 - En gammal bild.
5 - Två webbsidor som jag ofta är inne på.
6 - En blogg jag läser varje dag.
7 - Någon jag saknar.
8 - Två saker jag längtar efter.
9 - Fem bilder från ett minne 2011.
10 - Två saker jag inte skulle klara mig utan.
11 - En bild som är från när jag var liten.
12 - 15 saker som ni kanske inte visste om mig.
13
- En sak jag önskar jag fick uppleva igen.
14 - Din profilbild på facebook.
15 - En bild jag har tagit som betyder något.
16 - En bild som är över ett år gammal.
17 - En bild på dig själv som du är nöjd med.
18 - En bild som inte är tagen i staden jag bor.
19 - En film jag kan se hur många gånger som helst utan att tröttna.
20 - Tre filmer jag sett och gillat.
21 - Tre saker som finns i mitt rum.
22 - En sång som får mig att må bra.
23 – En sång som får mig att gråta.
24 - En bild på mig och en kompis.
25 - Någonting som jag vill göra just i denna sekund.
26 - Någonting jag saknar väldigt mycket.
27 – En bild på mig och ett syskon.
28 - En bild på min mamma när hon var yngre.
29 - En bild på mig och min närmaste vän.
30 – En bild när jag var liten.

Vad vill ni att jag ska skriva om?

Vad vill ni läsa mer om här i bloggen?
  • Träning?
  • Ridningen?
  • Skolan?
Vill ni höra massa skvaller eller kanske djupa tankar? Jag har allt det där att erbjuda, men vet inte vad NI vill läsa om! Vi ni hästmänniskor ha ett helt inlägg om min ryttar-historia och gamla bilder på alla favorithästar genom åren kanske? Vet att jag har frågat förut för väldigt länge sedan. Vill ni ha en dagens outfit varje dag? För det kan jag ordna! Kommentera! Skriv vad ni tycker!
Bild från våren 2010!

Avundsjuk här!

Fy vad jag är avundsjuk på alla som har framfört sitt muntliga nationella prov i svenska!!! Skit! Här sitter jag och hyperventilerar och har prestationsångest inför detta. Jag vet att jag skulle kunna göra skitbra, men det kommer ej bli bra för nu kommer det inte bli det. Jag har tappat allt i detta ögonblick, vill bara att det ska vara över NUNUNUNUNU !
Jag och min gose! Saknar dig stumpan!

Sommarjobb 2012!

Nu börjas det! Har precis skrivit klart mitt Cv, så imorgon ska jag åka runt lite i kommunen och lämna dem så får vi se vad som händer! ;)

Svar på tal!


Träningsappen heter "Runkeeper" och finns gratis att hämta på appstore! Den är verkligen jättebra och visar sträcka, kalorier, tid, km-tid och rundan på en karta mha GPS. Man kan välja bland flera olika träningsformer och koppla sin spotifylista till appen. Superbra!

Fika!

Har precis pluggat massa matte och tjockare i mig tre kanelbullar och ett glas mjölk. Ojsan där! Men allt det ska tränad bort imorgon på gymmet! Jag och Olivia drar dit imorgon kl 9 innan skolan. Har bara en lektion imorgon, en onödig engelskalektion. Är redan klar med båda skrivuppgifterna så får väl öva på svenskan eller något. Haha så onödig vecka. I måndags hade jag två lektioner, igår tre med idrotten och idag två. Och så imorgon en.. Seriöst. Var har hänt med världen? Imorgon blir det då träning, eng och sen slutar jag vid 11.40. Vet inte vad jag ska hitta på emellan men ska till optikern någon gång innan middagen. Coolt..


Blä

Nu ska jag träffa Melinda och börja på svenska muntliga np.. Blush!

 


Chilldag

Haha alltid jag? Basket lover som jag är så spelade jag i en timme på idrotten tillsammans med teknik - helt ensam tjej.. Men det var ju bra, haha askul! Har inte spelat på över ett år faktiskt, så det var jättekul, gjorde flera mål till och med! Efter skolan stannade jag och några kvar och skrev på fysik-labrapporten. Sen iväg till stallet för lite teori. Vi fick se när Monica red ett dressyrpass på Lorenco. Har aldrig sett honom gå sådär fint förut! Innan teorin snärjde jag och Hannah lite utrustning, duktiga tjejor! Nu på kvällen kollade jag och mamma på DH och G.C.B, awsome :)
Nu blir det spikmattan för min del, natti!
Btw, har äntligen tatuerat de efterlängtade hjärtana i handflatan!! Så nöjd.

 


1 mil !

Det var det jag gjorde igår efter skolan! Jag sprang 1 mil! Så himla stolt! Egentligen var det inte jobbigt alls, det var bara otroligt tråkigt och jag fick som vanligt väldigt mycket skavsår. Jag har faktiskt fått rätt så grym kondition efter all löpning på senaste tiden. Vi har ju fått göra träningsschema med mål och delmål på idrotten, vilket jag har följt stenhårt som ni kanske har märkt? Känns bra, känns bra!

 


Mest underbara

I love you, get well <3


Goal reached.

Jag har nått mitt mål för den här våren, kan ni gissa vad det handlar om?

 


Zzzz...

Sovmorgon till kl 13..

 


Shopping

Idag har jag varit i centrum med mamma och köpt lite grejer. Har nyss varit ute i kylan och städat bilen och nu ska jag äntligen färga håret!


Var man inte snyggare förr?

You can see my eyes in every picture. Look deep into those eyes. Eyes that do not know of lost and pain. Remember that look. Carefully.

Dansvideon!!

Ursäkta det dåliga ljudet bara! Elin, Alex, jag & Emma, More - Usher. #SWAG

Men du vänder blicken åt sidan och tittar bort

Kan ej beskriva mitt hat mot portalen. Jag försöker förgäves ladda upp en film där men det går inte! Haha, åh vet ni vad det bästa är? Här ligger jag i min säng vid datan och har håll (?). Och där sa portalen nyss att det blev error. Kul för den, synd för mig. Bad händer imorgon? Jag tror jag ska till gymmet och träna faktiskt, länge sen jag var där och körde styrka! Annars blir det väl matte- och kemiplugg som vanligt. Kanske börjar på mitt svenskatal också. Vet precis vad jag ska prata om. Justeeee, jag har fått ögoninflammation, GÖTT MOS! Ligger här och kollar på danserna de i min klass har gjort, så jäkla sköna! Love u <3


Introduktionsutbildningen avklarad!

Känns verkligen jättekul! Har suttit och läst alla häftena nu hela kvällen, är supertaggad på att äntligen få komma igång med körningen ordentligt! Perfekt med syntest nu när jag ändå behövde göra det innan liksom? ;) Let's go.


1 mil idag!

Jag tänkte gå ut på en pw, 10 km, men efter 3,5 km kunde jag inte hålla mig från att springa! Gud så skönt det var! Skitbra flyt, jag sprang på under 5:30 min/ km, improvement. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen plugga matte..


Stackars alla

Har sån himla fetdamp på macen just nu. Jävla iMovie. Ingenting funkar, blir helt sämst. Sitter och skriker på allt och alla, vill bara lägga mig under täcket och svimma av. Ska upp tidigt imorgon på övningskörningskurs-grejs. Får se om man lär sig något nytt (y)


Pw

Tänkte nu dra och gå en sväng, det är ju så himla underbart väder ute!

 


Löprunda

Hejhej! Passade på att dra ut och springa på idrotten nu när vi är klara med dansen! Det gick trögt idag, så himla varmt! Sprang bara 4,23 km, måste ju hinna duscha, äta lunch och åka tillbaka till skolan ju. Fysiken börjar om en timme!

 


See the children run as the sun goes down

As of today three months have past since you took your last breath, but our love for you will never fade away. Here we are. Thinking of you. Missing you. Loving you - 'till the end of time, that's what we said. Still unacceptable, unreal, and so unfair. Love, big love from all of us to you, Sanna, our angel.


Seg

Jag orkar verkligen inte resa på mig. Har legat och kollat på oth ganska länge nu och råkade somna. Nu är kört.. Fredag imorgon, gött mos. Godnatt!


Hemma-studier imorgon!

Skolan är uthyrd imorgon så vi har inga lektioner imorgon, jätteskönt! Ska passa på att plugga massa matte (ligger efter), kanske träna och chillerilla runt lite. Kanske åka iväg och köpa lite kläder, vem vet? Sen kl. 17 ska jag med Anna till stallet och fota hennes hoppning! Hon har blivit så duktig! Nu, godnatt <3


15 grader!

Drog ut och sprang med Alex efter skolan idag. Tänkte att det skulle bli riktigt skönt, men där tänkte jag fel. Det blev riktigt varmt, och utan musik står jag knappt ut! Kämpade mig fram hela vägen, och klarade det. Skönt nu efteråt i alla fall! Nu ska jag städa lite och sen hoppa in i duschen!

Danzaa

Idag har vi dansat länge! Vi filmade ute i kylan i bara t-shirt så det var ju ganska kallt! Dock askul! Ska nog lägga upp den här när filmen är färdig ;) Efter skolan åkte jag iväg till stallet. Markarbete på Fleur. Gick ganska mycket bättre idag än förra gången. Vinglandet gick över ganska snabbt och hon lyssnade väldigt bra. Nu ska jag sova efter en myskväll framför dh med mamma och daimglasstårta, mums.


Gif

lC3zj2 on Make A Gif, Animated Gifs
Shoo

Visste ni att..?

  • Jag har slutat läsa de stora bloggarna, typ Kissies, Dessies osv. Läser tusen gånger hellre mina kompisars bloggar. Vem bryr sig om vad några blåsta brudar gör på nätterna liksom?
  • Jag har hittat min livsglädje igen, äntligen.
  • Det finns ingenting i skolan som jag inte förstår. Jag står inte ut med tanken av att det finns något jag inte klarar av att förstå, jag flyger rätt på problemet och kämpar tills jag fattar. Därför blir jag arg när folk säger att det är "orättvist att du är så smart". Vadå orättvist, ta en titt på hur mycket tid jag lägger ner på att förstå varenda liten grej innan du öppnar munnen.
  • Jag borde egentligen plugga fysik just nu, men jag har inte orken.
  • Jag har ridit i 10 år nu, ganska länge.
  • Min favoritlåt just nu är "Live My Life" med Far East Movement.
  • Justin Bieber har fått en grymt snygg MANLIG röst.
  • Jag tycker om att göra saker som jag tycker är läskigt.
  • Jag ÄLSKAR att dansa.

Förbannat.

Vad är det för fel på mina ögon? Jag är fan allergisk mot allt i detta universum?! Dagen var hemsk, 1,5 h fysik och 1,5 h kemiprov med dessa kliande ögon. Knappt så jag står ut. Lär först bli en tripp till optikern och sen en till någon ögonläkare. Jag blir förbannad här.

Update: Fick en kommentar hehe.. Svaret är ja det har jag, men mitt ansikte ser kanske lite smalt ut på bilden pga att jag gör en pussmun ;) Och mina ben är inte riktigt sådär smala eftersom jag står framåtlutad.

 


Nya converse!

Har spenderat dagen tillsammans med min fina Melinda idag! Vi åkte till Stinsen men det gick inte så bra för oss att ta oss dit.. Vi råkade åka till Kista med fel buss en kvart åt fel håll. Det var ju jävligt fail. Vi kom fram till slut och köpte våra efterlängtade converse för 399 kr - KAP ELLER VAD?! Efter det gick vi till Donken och käkade. Ekonomisk som jag är så lyckades jag köpa läsk och en mc chicken för 25 spänn, braa för plånkan! Sen inne på Gina prövade jag massa jeans men alla var sneda i sömmarna (standard) så det blev inga. Köpte dock ett halsband (halsring?) där för 99 kr. Underbart. Hade en väldigt mysig dag med min fina vän hursomhelst. Och sen när jag kom hem for jag ju ut och sprang som sagt!


Träna, träna!

Svettig tjej här! Har nyss varit ute och sprungit. Det blev bara 4 km idag, för jag skulle testa min vanliga runda och springa lite fortare än vanligt. Jag lyckades springa på 5:59 min/km i genomsnitt. Ändå rätt bra! Sen när jag kom hem tränade jag mage i några minuter. Skönt! Nu ska jag hoppa in i duschen och sen har mamma lagat veg. lasagne, mums!

 


Nails

På tiden att jag tog tag i fulheten och gjorde den snygg!

 


Lördag

Hade hoppträning imorse, gick helt okej. Varken jag eller pollen var supertaggad så vi körde bara på lite halvt. Han hoppade i alla fall finfint. Tog en lång dusch när jag kom hem, städade rummet och nu tänkte jag sätta mig och plugga.. Vet inte om det kommer bli av hehe. Vad händer ikväll då hörni?


Snälla skolan

Äppelpaj till lunch, gott!


God natt ~

<3 Otroligt trött här. Har suttit med elläran nu i någon timme. Skitsvårt, jag orkar inte ens försöka förstå. Så ovärt, ska ändå inte bli elektriker liksom. Suck. Jag vill bara spotta på fysikboken, riva ut alla sidor, sedan klistra tillbaka dem och säga "hahaha jag drev bara" till boken och riva ut alla sidor igen. Och imorgon får jag förhoppningsvis svaren från mitt blodprov jag gjorde i tisdags.. Sedan ska vi se när jag hinner ta en sväng förbi optikern för att kolla synen. Mina ögon är kaos. Mycket är fel nuförtiden. Imorgon ska jag hämta Jacob efter skolan och köpa årets första glass!

 


Löpning

Nu drar jag ut och springer efter en mycket onödig dag i skolan. Hade dock superkul med mina vänner men har inte lärt mig något. Haha ååh jucke! Internt, ni fattar inte.

 


Nighty

image description
Bild från 120203 ♥

Trött chica!

Vi sprang till barockparken och runt där hela vägen till.. aa långt bort var det i alla fall, sedan tillbaka till stationen. Sen, klantig som jag är så tog vi bussen till centrum och sen missade jag min buss.. Så jag KUTADE tillbaka till stationen.. Som tur var hann jag med den bussen sen! Det blev alltså en runda på nästan 8 km, eftersom jag la till lite där på slutet ;). Det var sjukt jobbigt eftersom jag sprang utan musik. Jag kan ju inte vara helt osocial mot Alex inte, så jag är stolt över mig själv att jag orkade så långt utan la música!

De säger att det förlänger livet

IDag har jag faktiskt haft en superbra dag! Först gårdagen: Jag fick rida Fleur, typ ett år sedan sist. Det var HUR JOBBIGT som helst. Hade aldrig kunnat ana hur mycket stöd hon behöver i tyglarna ?! Fick super-mjölksyra i armarna osv! I alla fall. Idag på matten hahahahaha så började Sara skratta åt en viss person.. och sedan hängde jag och Alex på. Vi fick inte luft! Aspinsamt, det blev bara värre och värre, och Christin hade ju genomgång. Haha älska att skratta när man inte får :$. Vi skrattade så vi grät i typ 1,5 h, härliga tider. På svenskan gick vi in i ett grupprum och dansade lite och sjöng. Sen efter skolan gick jag, Sara och Alex ner i trapphuset och övade koreografin och sen sjöng vi massa mer. Grymt awsome. Älskar er så himla mycket ♥ Nu har jag precis kommit hem och ska ut och springa låångt med min älskade vän Alexander. Pussar!
Bjussar på en gammal bild från Portugal!

Seriehoppning I

Resultat, 0,90 m:
Utesluten. Men. Han var helt hemsk innan mig så jag funderade på att inte starta, men  jag tänkte att.. nu jävlar ska jag låtsas som att han är som på hoppträningarna och att allt har gått jättebra. Jag klappade på honom jättemycket och berömde honom, för han är så himla söt! Vi skrittade till framhoppningen och jag började trava och galoppera lite. Han kändes jättefin. Han behöver beröm, jag försökte få fram hans hoppglädje. Lyckades! Han hoppade allt på framhoppningen jättefint! Några glädjeskutt också på köpet. Han hoppade riktigt fint och kändes precis som sig själv. Jag nöjde mig efter 3 ggr över lilla krysset, 3 ggr över räcket och 2 ggr över oxern. Sedan skrittade jag till ridhuset. Han hoppade 1:an superfint, sedan rev han 2:an men jag brydde mig inte. Ville bara komma runt! 3:an - klockren, men sedan kom 4:an, det första på långsidan, brukar vara lite svår för oss. Han stannade, försökte igen och han hoppade. Sedan hoppade vi 5:an, men efter det skulle vi hoppa 6:an snett igenom. De flesta av hästarna vägrade på den oxern idag pga. att solen låg på hindret och ljuset reflekterades upp i ögonen. Där stannade han såklart. Försökte igen och han hoppade, sedan hoppade vi 7:an, därefter en båge till 8:an... sista hindret, OCH han stannade där också. Där blev jag faktiskt lite arg eftersom vi blev uteslutna på SISTA hindret. Balle. Men han fick massa klapp av mig efteråt för han hoppade ändå jättebra och fint! Hans vägringar var i alla fall ärliga, det var inga "mandolin-stopp" som gjorde så man flög av liksom. Hihi jag var superglad efteråt! Hur gulligt liksom? ;)
Standard-bild! Vet inte hur många såna här jag har, precis likadant med benen ;)
Snutten! Jag älskar dig så himla mycket! Om du skulle försvinna så vet jag inte vad jag skulle göra ♥
Knasbild, min bästavän ♥

Har nog aldrig varit så glad efter en uteslutning!

Berättar ner ikväll, men ju bara säga att jag satt på ett litet monster idag. Kastade av ryttaren innan, vägrade ut sig och sen kom jag där och skulle ta över fuxelito. Hur kul liksom? Men jag är sjukt nöjd med vår runda under omständigheterna och blev utesluten på sista hindret. Kärlek till bushästen!


Spyfärdig

Usch, jag är nervösare än vanligt jag! Får se hur det går, nu kör vi!


Finalen!

Vem hejar ni på? Själv tycker jag att Loreen eller Danny ska vinna, om han sjunger bra ikväll i alla fall! Har precis gjort klart alla kemi- och matteuppgifter till proven så nu är det chill ett tag framöver! Nu - mellooo <3


Ojdå, skadad igen

Var ute och sprang nyss. Blev en lite längre runda eftersom det var så skönt väder! Men nu när jag stretchat och suttit en stund så känner jag hur sjukt ont jag fick i vaderna. Kan inte gå typ. Hoppas det blir bättre till imorgon eftersom jag ska tävla i hoppning. Nu ska jag hoppa in i duschen.

 


No matter what we party tonight

I'm gonna live my life. No matter what we party tonight. I'm gonna live my life. I know that we're gonna be alright.
- My knew motto. Tired of walking around feelin' sorry for myself. Who gives a shit? Just live your life. I know that I'm gonna be alright. It's just life. Drag yourself up of out of your own shit and do something with your life.
HELL YEAH, DIRTY BASS.

Fy

Har fortfarande båda muntliga föredragen kvar att göra pga att lärarna har haft annat fjantigt för sig idag. Suck. Åkte iväg och tränade ikväll, ett medelpass på friskis, skitdåligt pass! NOLL variation. Träffade Olivia där efteråt så det var ju kul :) När jag kom hem blev det pannkakor och oth + bb, supermysigt! Btw, är så bäst på att draw something.


Good grades takes effort

Ville bara meddela er att jag fortfarande lever. Också ville jag berätta att jag fick B på min senaste svenskauppsats om den antika teatern i Grekland. Är fortfarande i chocktillstånd, men så nöjd. Har tidigare fått några betyg lägre på mina uppsatser och en muntlig så det här känns typ übernajs. Men här kämpas det på. Muntligt föredrag på engelska om mina tankar kring "The Notebook" imorgon och om "Flugornas Herre" på onsdag på svenska. Inte totalt förberedd skulle jag uttrycka det, men på god väg. Imorgon ska vi dra iväg till Medley och simma och ha livräddning osv med klassen och teknik. Sitter inte helt fel. Älskar att bada! Sen på eftermiddagen sticker jag iväg till stallet för ett aslökigt dressyrpass på älsklingpownie.
Bilden beskriver mitt liv ganska bra. Hej, jag är en flaska med 0,2 mol silvernitrat per kubikdecimeter aka liter. Göttgött hejs!

Romme alpin

Här är jag och min käre broder Lucas på bild. Nu är vi helt slut efter en lång dag i backarna. Riktigt fint väder var det och härlig snö i backen. Kanske lite väl blåsigt men det gjorde inget! Tack för en underbar dag! :*

Teen posts


Justins senaste, hissar stenhårt!

Har ni hört Justins senaste? "Live my life" heter den, det är med "the far east movement", ni vet, de som gjorde "Like a G6"? Asskön låt den här! Den fastnar verkligen på hjärnan!

Romme imorgon!

Usch för idag! Jag har bakat till på lördag hela dagen och skrivit på den här jävla engelskaredovisningen. Jag kan inte ens räkna hur många gånger jag har fallit i gråt under denna hemska dag. Men imorgon drar jag, Lucas aka LökL och pappa till Romme för en dags slalom. Fy fan vad skönt det ska bli.
Något bra kan man göra i alla fall. Jag menar, titta bara på dessa underverk! Daimglasstårta, två stycken, till på lördag. Underbart.

My man turns eighteen today!

Grattis världens snyggaste. Många pussar på dig! :*



RSS 2.0