Inte nöjd, men heller inte missnöjd

Jag & Faidra på framridningen idag. Resten av bilderna och ett utförligt inlägg av tävlingen kommer upp imorgon!

Foto: Sofia K


Faidra

Ja snart rullar jag iväg till stallet för att tävla litegrann sådär. Ska rida LB:1 på Faidra. Detta ska bli mycket intressant. Nej men jag är taggad, det är jag. Hoppas på att få några fina bilder! Nej jag är inte nude, jag har faktiskt kläder.


Hype

Gårdagen började kl. 08 då jag gick upp och storstädade mitt rum. Damtorkade och putsade tom fönstrena! Sen åkte jag till Hööks och köpt vitt dressyrschabrak till idag, därefter gick jag och gymmade. Stod 40 min i crosstrainers jaoo och sen tränade jag bara mage + rygg. Sparade benen till tävlingen idag - de lär behövas. När jag kom hem hoppade jag snabbt in i duschen och sen hämtade Hannah mig och vi åkte till stallet för föreläsning med Uffe. Kom hem vid 18.30 och då käkade jag lite tacos och sen åkte jag, Melinda , Sofie och Agnes till A och träffade lite folk. Vid 00-tiden drog vi vidare till C i Rotebro lite snabbt och sen hem. Helt ok kväll. Asså min dag var så hetsig igår. Förstår inte var jag fick W ifrån. Gud så ful bild men det är bra.


Skräckfilmsmarathon..

Inlägget nedan blev helt fel - 2 dagar sen skulle det publiceras! Jag är hemma hos Sara just nu med Ida, Linnéa och Alex och kollar på alla Scream-filmerna. Asså herre vad ninja mördaren är hahahahha. Dör av skratt! Är hur hungrig som helst och snart blir det tacos! Efter det ska vi käka massa godis och pepsi (MAX) mummaaaa. Det är min fredagskväll det. Imorgon hoppas jag på vildare planer :*


She don't like the lights

Kom nyss hem från rundan. Det blev 6 km, men det gick inte bra alls för jag jag ganska ont i lederna osv. Får se hur jag gör med Hässelbyloppet sen.. Nu ska jag duscha och sen skriva klart argumentationsuppsatsen som handlar om iPads i grundskolan - vilket jag är emot. Ser inte fram emot min eftermiddag tillsammans med Word men det ska bli skönt att få slänga in skiten i portalen!


Le group


Vi hade lite hoppning igår med gruppen!

Right now

...

Corre

Nu kör vi intervaller bror. Ful bild.


Laser

Hot stuff. Nej jag driver bara lite.


Tisdag

Älskar tisdagar då tisdagar innebär ridning! Issa följde med idag till stallet, skitkul! Hade hoppning - på Foxy, underbara häst. Han var så himla fin idag! De sa att han egentligen var extra stek osv men han har typ aldrigkönts sådär bra nånsin... Så jag efteranmälde mig till dressyrtävlingen på söndag! LB:1 på F antagligen om han får gå två gånger! (Hoppashoppas). Isabelle fotade lite så bilder kommer förhoppningsvis imorgon om jag hinner. Imorgon blir det gymmet efter skolan och sen massa plugg. Crazyy.


Beboo

<33


Biologi

Kontinentalplattor snackas det om just nu. Är så jäkla sur. Engelsksprovet innan lunch gick skitdåligt. Hann inte ens klart. Balle.


Måndag

Började 10.05 med kemi imorse - vikarie.. Hur tråkigt som helst. Sen var matten och spanskan inställd så det fick bli en ledig dag idag. Jag och E drog hem till henne, fixade lunch och pluggade lite. Sen ba möööös vi där med vårt te och sen drog hon till gymmet och jag hem. Pll, pannkakor och x-factor (brukar ALDRIG kolla på sånt) hemma hos andra E på kvällen. Mys! Nu har jag bara 100 sidor kvar i Jane Eyre!


Lunchmys hos E

Åh så himla gott med mozzarella, tomat, skinka och citronpeppar på knäckebröd och sen juice och te. Åååh te.... Matten kan ta sig och svenskaboken också. Hejdå!


Looking 4 myself

Jag fixade biljetter till Ushers "Looking 4 myself" tour igårkväll när Sara var här! MELINDA OCH JAG SKA PÅ USHER I GLOBEN I FEBRUARI! ♥ 

Trading places
U got it bad
Scream
Climax
Daddy's home
More
Yeah

DJ' got us falling in love
Looking 4 myself
Somebody to love

~ 23/2 - 13 ~


Talkshow med Christian Luuk & Åsa Larsson

Efter Blog Awards skyndade jag och Ida oss iväg in till Kulturhuset i stan för att kolla på en talkshow med Åsa Larsson, deckarförfattaren, tillsammans med klassen. Helt okej, rätt långtråkigt eftersom jag knappt hade ätit/druckit något på hela dagen.. Men det funkade! 

Plutt.

Träffade Maria Montazami igår!

Igår var bästa dagen på länge!! Kommer ihåg hur lycklig jag var för att hon svarade på min kommentar på instagram för någon månad sen, och nu det här! Jag och Ida åkte in till Kista på Blog Awards för att se Maria, och inte hade vi någon aning om att vi skulle gå däifrån och ha fått två kramar var, snackat med henne och fotat med henne?! Åh vi var så starstrucked! Glömde mitt namn för stunden när vi fick gå upp till henne och hon frågade vad vi hette. Stammade lite halvt till fotografen och sen mitt när hon fotade så slängde Maria ur sig:
- Åååh neeej.. Nu tappade jag smilet!
Tänk er med hennes underbara dialekt! Det var i alla fall helt underbart att träffa henne. Shit vad nervösa vi var?!

 

Middag hos Sofia



Jättetrevlig middag hos Sofia i fredags! Tack ♥

Nu tycker jag att jag har skött det bra!

Bara 152 sidor kvar! Tänka sig, snart är den slut!!? Ska plugga lite matte/ kemi och sen åker jag till centrum med A för att köpa present åt Sofia som ska ha tjejmiddag ikväll! Myspys :)


Dagens

Skor från Allstar converse // jacka från Jofama // kofta från Vila // halsduk från H&M // linne från Gina tricot


It's like christmas

Idag är dagen då iOS 6.0 släpptes! Åh my, satt under biologin och bara njöt av alla nya uppdateringar till min lilla bebis! Kom precis hem från gymmet. Körde 20 min crosstrainer med högt motstånd, därefter 1 h fuego, skitbra! Nu in i duschen och den middag och pll och sen plugg!

 


Just nu

Kom precis hem från Medley, var och tränade där med Shima direkt efter skolan. Svettigt blev det. Crosstraining, löpning + styrka. Nu har jag duschat och ska käka lite risonisoppa och kolla på pll. Efter det blir det matte-, spanska- och svenskaplugg, och försöka läsa ut Jane Eyre som vanligt!


Dra långt peddo.

Vem fan är du? DU har inget liv. Jodete todo recto en culooo puta.


Sandakärret

Ska strax iväg för markarbetsträning på Sättra, men tänkte bara dela med mig av min dag. Vi åkte iväg till Sandakärret efter lunch och aa, det var kallt lm man säger så. Började ju spöregna också där mitt i allt. Men hade ändå så jävla roligt med E, A och L. Fy fan asså. Bästa på länge.


Ååh jag dör vad läskigt

Pll är ju sinnessjukt bra och läskigt ! Sticker strax iväg till skolan, morgonen börjar med kemi, sen lunch, matte, hål och spanska. Hatar det där hålet grovt mycket. Direkt efter skolan eller ikväll blir det en löprunda!

Mot gymmet

Har möblerat om rummet, städat och kollat på Pretty Little Liars hela dagen. Så sjukt bra! Nu ska jag bara byta om och sen bränna fett på gymmet med Pulle! Längtaaaaaar!


Jag ska bli en bullmamma, ja det ska jag faktiskt. "Snygg du är i håret!". Så ska jag va.


Tusen kg har plockats bort från båda axlarna. Lätt kanske det inte alltid är, men det är fan inte lika tungt längre.


 

Morgondagens planer

  • Städa rummet och fixa massa
  • Plugga (LÄSA)
  • Gymma med PillPull! Riktigt tagged!

Symbios

Dagen har spenderats med Agnes och Hanna! Först åkte jag till A efter frukost och vi chillerillade lite där, sen gick vi till centrum och tog en is-latte och kollade på lite kläder. Vid 17-tiden drog vi oss tillbaka och sen kom Hanna och då lagade vi mat (shit vad jag skriver som en p12:a). Efter maten lyssnade vi på vår gamla fjortis-musik och kollade igenom gamla album och videos. Nostalgi-tripp, check! Så himla mysig kväll med v
ärldens bästa!

To do

  • Göra om mitt rum ORDENTLIGT och slänga ALLT jag egentligen inte använder
  • Skaffa pojkvän !!
  • Skita i vad folk tycker.
  • Tatuera mig
  • Vara mer social
  • Get back to normal, the new old me.

Skfidiepåwkfdödldbdlöwdk

Tjenare. Nu har jag verkligen pluggat hela dagen.. Läste 62 sidor i Jane Eyre och pluggade matte några timmar, mycket nöjd. Nu känner man sig ganska förstörd, och jag hade massa sidor i biologin och kemin att läsa till imorgon men det hann jag inte. Mina ögonblick är alldeles för tunga för att kunna blogga mer. Känner för att skrika satfläsk åt ALLA mina lärare som ger samma uppgifter i ALLA ämnen just nu. Hur schysst är det att få Jane Eyre på 542, Mice of men (eller vafan den heter) på 100, massa sidor biologi, sidor i kemin och spanskatexter samtidigt? Och jag är ingen läsare, jag har skitsvårt att koncentrera mig så snälla, sprid ut skiten. Sen ligger ju matte 3c på sidan i 210 km/h, I'm loosing it. Sorry for complaining men måste få ut min ilska någonstans och ja. Hej huvudvärk.
I don't love you.


I just wanna

Mår pyton. Har fått massa matteplugg nu igen när jag precis blev klar. Och svenskan tar aldrig slut. Vilken helvetes eftermiddag + kväll jag kommer få idag. Men först hem och äta mat och sova lite behöver jag också, kommer på bänken.


Godmorgon

Har inte ätit sen middagen efter träningen igår och jag är superhungrig! Var tom superhungrig innan jag gick och la mig men hade borstat tänderna så orkade inte ätit osv all over again. Börjar 10.10 så jag tänkte läsa lite och sen gå upp och fixa frulle och kolla på oth säsong 9 - skitbra säsong! Hatar bara svenska och matte idag, sen ska jag hem och plugga hela dagen, så får vi ses om jag hinner dra till gymmet eller inte? Haha jag orkar inte den här bilden haha, så ful.


Löprundaa

Blev 7 km idag! Kom hem, åt fisk, myste framför oth, sen grävde jag ner mig i Jane Eyre ett slag. Asså jag måste bara få säga att den här ölreklamen måste vara den bästa reklamen någonsin.
- En ööööööl, en öööööl, en ööööööl, en ööööl, åh SHIT VAD GOTT. En öööööööööööööööööl.
Man kan inte inte älska den. En sak till. Vår hamster dog idag, Molle. Samuel är så himla ledsen. Vaknade av att han grät imorse när han hittade honom. Åh stackare.. Oj, två helt olika saker efter varandra men skit samma. Sov gott nu lilla plutten.


Just nu

Sitter och chillar like crazy med min mattebok. Har suttit i 15 min på en uppgift - klarade jag den? Nej. Det var ju synd liksom. Livet går ändå vidare. Sitter i träningskläder och är redo att dra ut och springa. Är ganska varmt ute så är jäkligt otaggad, men men. Imorgon blir det gymmet iaf! Kolla vilken söt morot by the way.


On equal terms

Me gustaaaa. Nej det gör jag inte. Haha kolla skillnad. Kunde det inte bara tvärtom?


Tinto

Igår red jag Tinto på dressyren. En storhäst, fux, väldigt lång egentligen. I början av passet var han väldigt lång men fick igång honom väldigt bra efter kanske 15 min och han blev väldigt fin och samlad faktiskt mot slutet. Men det tog ett bra tag! Faktiskt väldigt nöjd med lektionen, fick massa beröm hhhihi, det händer inte alltför ofta! Vi tränade öppna både på volt och fyrkantspår och övergångar. Skitnöjd över passet, ska ha honom hela månaden ut.


Nu funkar blogg.se-appen för mig igen!

Hur glad som helst! Sitter på engelskan och svarade nyss fel fast jag egentligen visste. Känner mig så dum.. Strax lunch och jag är SÅ hungrig. Efter skolan ska jag en snabbis till centrum med Ida, sen hem och plugga och därefter ut på en löprunda med Lina. Åh jag exploderar snart av saker som måste göras. Ena veckan är man helt ensam och nästa kommer massor med events *haha gay men ändå* och så måste man säga mej till hälften av dem. Please, kan allt bara jämna ut sig?


Färgat håret


Blev inte riktigt så ljust och kallt som jag ville, men ska fortsätta med mitt silverschampoo från L'Oréal så får jag se hur det blir!

120910

Today: Sovmorgon till 11.55, matematik, hål, spanska till 16.00, gymmet, hem, tortillas + oth, sova. That was my day! Och sen som ni såg i inlägget nedan så har jag hittat tatueringsstudio så jag och mamma ska åka dit i veckan och kolla läget. Taggtråd. Och imorgon har jag träning till häst, längtar superdupermycket! Men också muntligt redovisning i biologi, vilket jag inte längtar efter. Vilken hycklare jag är. Köpte ett par skor i söndags, mycket lovande! Mitt äppelskrutt har blivit brunt, har suttit här alldeles för länge. Peace.
Välbehövt bad + horribel bok.

Tror jag är en i gänget.

Bästa frullen!

Min och Idas i fredags!


 

Hittat studio!




Suger på att bloggaaaaaa

Ja idag har jag myst hemma hos Agge halva dagen. Hon färgade mitt hår och sen kollade vi på lite film, pluggade och annat sällskapligt. När jag kom hem blev det tacos och film - Just go with it. Älskar amerikanska kärlekskomedier! Nu ska jag läsa romanen, är på s. 151 av 543 tror jag. Usch, det går så långsamt.. Ny vecka imorgon. Ska träna massa, plugga, rida, träffa Agnes & Tomas, Pulkors, Lina och Rosanna. Sen får vi ju inte glömma att jag ska lira instagram också, så himla kuuuuuul. Fullspäckat ELLERH? Får se vad som hinns med. Heipa.

10 km

Tänkte att jag skulle gå ut och springa 4 km, men så sprang jag till stallet och tillbaka så det blev 1 mil. Grejen var att jag hade skitlite batteri kvar på telefonen så eftersom jag ville mäta hela rundan fick jag efter ca. 2 km springa utan musik resten av sträckan som var kvar. Dessutom är mina skor för små så jag får riktiga skavsår efter ca 5 km, men jag stod ut och det är det som är så jäkla bra. Idag har jag flängt runt i Sollentuna och köpt skor, städat, tränat och läst lite. Mysmys. Nu ska jag sova.
Ps. Idag är det min och Goses bröllopsdag.

Underbara 24 h

Ett ett helt underbart dyng ska jag nu börja dra mig mot gymmet. Spenderade gårdagen med Ida och vi hade verkligen jättemysigt! Vi åkte in till stan, sen till centrum och sen till stallet och jag hade hoppträning. Därefter hem till mig och hade Ben & Jerry-mys framför satc. Berättar mer sen, nu TRÄNA!

SÖT

[ ] Du har en pojkvän.
[x] Du har ett eget rum.
[x] Du har en mobil.
[x] Du har en iPod/MP3 spelare.
[x] Dina föräldrar är fortfarande tillsammans.
[x] Du har fler än 2 bästa vänner.
[ ] Det finns en pool i din gård.
[x] Du klär dig som du vill.
[x] Du hänger med kompisar mer än en gång i veckan.
[x] Det finns en dator/laptop i ditt rum.
[x] Du har aldrig blivit nedslagen.
[ ] Du gråter aldrig mer än 3 gånger i månaden.
[x] Du får lyssna på vilken musik du vill lyssna på.
[x] Ditt rum är stort nog för dig.
[ ] Människor använder dig inte för den du är.
[x] Du har varit på konserter.
[x] Du samlar på något normalt.
[x] Du längtar till skolan.
[ ] Du önskar inte att du var någon annan.
[x] Du spelar någon sport.
[/] Du brukar göra något efter skolan.
[ ] Du äger en bil.
[x] Du brukar inte bråka med dina föräldrar.
[ ] Du är nöjd med ditt utseende.
[/] Du har inget självförtroende alls.
[x] Du har aldrig fått IG.
[/] Du vet vad som händer i världen.
[x] Du bryr dig om folk.
[ ] Du är nöjd med ditt liv.
[x] Du kan mer än ett språk.
[x] Du har ett smeknamn.
[ ] Du har ett husdjur.
[x] Du kan hela orden från 10 låtar.
[ ] Du har inga "fiender".
[x] Du är en ganska snäll person.


0-10 - Du mår inte bra, du är inte lycklig.
10-20 - Du är inte jättelycklig men det duger.
20-35 - Du mår toppen, du är lycklig! <3<3<3
Ska man vara glad nu eller?

Torsdag

I tisdag red jag en av de nya hästarna på Sättra - Russian. Så himla söt! Ett 11-årigt sto, lite mager, lite ovårdad, men en riktig oslipad diamant. Jättemjuk i början av passet, men efter ca. 10 min blev hon väldigt okoncentrerad, irriterad och lång. Ingen fick gå bakom liksom. I mitten av passet blev jag så himla arg för beteendet var typ asknasigt. Men när jag blev mjukare i handen och la på mer ben gick det bättre. Ska fortsätta på henne lite framöver så får vi se om vi kanske deltar på seriedressyren i slutet på månaden.

Igår åkte jag till Kista med Agnes, mysigt, men hittade inget + personalen på H&M var skitotrevligt. Never going in there again. När jag kom hem drog jag ut på en löprunda på 7 km. Fick ont i lederna pga att jag inte sprungit på ett tag, men annars var konditionen kalas-bra. Sorry för sämst uppdatering men jag har så jäkla mycket plugg och jag är så trött så jsg stupar!

Yoker

Alldeles strax sticker jag iväg till stallet med Hanna och rider, efter en lång dag i skolan. För lång. Hade dock väldigt kul idag! Jag tror jag ska rida Yoker, gjorde det förra veckan ju och det gick faktiskt ganska bra! Så det ska bli kul. Men synd nu bara att det börjar bli kallt, seriöst, finns inget värre ibland än att vara i stallet i -20 grader och typ skölja bett i kallt vatten... brrr.. Asså är så himla skitnödig, seriöst, har redan ****** 2 ggr idag, men det är väl bra hahah? way too much information. Sen kommer jag hem ikväll vid 20-tiden och då ska jag nog ta ett bad och läsa romanen och sen blir det mat och Svenska Hollywoodfruar, som nu har ersatt tisdagarnas desperate housewives. 

Dagens träning + lite bilder

Nu jäklar ska det tränas de kommande veckorna månaderna!! Åh vad jag älskar Friskis just nu, allt har blivit så jäkla bra där nu! Så himla fint och fräscht. Plus att alla tanter och sånt där har bytts ut mot snygga killar och sånt där så som ett gym ska vara liksom.. Har börjat stå på crosstrainers i 30 min istället för 20, funkar mycket bra! Ska försöka öka till 40 min senare, men det tar vi då. Jäklar asså, brände 355 kcal idag på crosstrainers, inte dåligt! Körde mycket armar efter det, men också rumpa, mage och rygg. Har tänkt att jag ska börja köra mer mage, rygg och rumpa, och mindre armar och lår. Detta för att mina armar och axlar är så himla kralliga så det är inte fint.. Syns extra mycket eftersom jag är ganska bredaxlad. Och mina framsida lår är ganska kralliga de också så det ska jag ändra på. Löpningen har jag typ lagt ner med helt, den är så jäkla tråkig bara. Satsar för tillfället bara på gymmet jag (och i skolans trappor.. -.- ). Annars har jag inga större planer. Jo jag ska ju såklart gå ner mina sommarlovskilon bara hehe. 


Jag och Alex (och pappsen) var ute och körde lite sisådär på natten :)

Pernillas SUPERGODA fika!! :)

Ny spanskalärare = JAAA! 
Vi fick göra förra årets np läsförståelse (steg 3) för att hon skulle testa våra kunskaper. Trodde att det hade gått sådär, men det visade sig att jag var 1 p från A + att jag hade missat en hel fråga på provet! I vanliga fall skulle jag dampat sönder på riktigt, men detta kanske är ett nytt jag...? Heeeehe fett faggot, men blev nöjd iaf, kulkul. Och idag skrev vi det skriftliga (nähäää, skrev vi skriftligt???), ett brev som innehöll vägbeskrivningar, mat osv. Tror det gick bra! Nu ska jag krypa ner, tränad och badat i rena lakan och läsa Jane Eyre på 550 sidor som vi fick förra veckan. En klassiker från typ 1800-talet. Jag tror den talar för sig själv. 28 dagar på mig, kötta.







Kenza 3

JAG KÖPTE DEN ♥ Jackan som jag gått och dregglat över ända sedan dagen den släpptes! Jag blev helt enkelt trött på att beundra den på avstånd och tog tag i saken. Bästa köpet jag gjort på länge! Visst är den snygg? Jag tappar andan varje gång jag bär den hiihihihihi..






Skinnjacka - Jofama By Kenza (nr 3) - 2 495:-


Senaste shoppingen!


Jeans - SALT - 399:-

Jeansshorts - Gina tricot - 249:-

Ögonbrynsknivar - LINDEX - 80:-
Trosor - H&M - 80:-
Försvarets hudsalva - APOTEK ♥ 
Nivea Body Lotion - H&M
Body Butter - The Body Shop - 199:- (?)

T-shirt "Upplev Boden" - *vet inte*


T-shirt - Hollister - 199:-

Kavaj - H&M - 299:-
Transparent kjol - marknad i Spanien - 200:-

Iphone-väska - Style By Tyra - 60:-

Snart kommer ett enskilt inlägg på mitt senaste KAP!!!!!!!!





When I'm dying over here, where the hell are you?


Wtf is this..?

Godmorgon! Ligger i hos soffan och degar. Fredag igår, kvällen spenderades hos S med A på en liten familjekräftskiva, första gången jag skalade kräftor i mitt liv! (heter det "skala kräftor"?). Jättemysigt! Sen blev det singstar och hunger games. Kan typ inte kolla på filmer längre för tycker aldrig att någon är bra nuförtiden? Nu drar jag till gymmet!



RSS 2.0