Nyårafton!

Tja! Sitter hemma hos Rosanna och kollar på "raise your voice" med henne och Annelie. Snart nyår då, taggaaaaaaa!!! Vi hörs nästa år! :D


Snart sticker jag iväg!

Jag ska träffa Annelie och Hanna idag i centrum och shoppa litegrann eftersom det knappt blev något igår! Puss!
Min fina bebis ♥

Lika som bär?

Andreas Wijk
Justin Bieber
Haha jag skrattade lite inombords när jag stötte på dessa bilder. Åh JB är så jäääkla snygg !!
Bästa ♥

Back from the gym

Hejsan brallan! I'm back from the gym gubbar. Skönt. Hängde några timmar i stan idag med Agnes och Melinda. Det var mysigt, fast sjukt pissdålig rea. Vi köpte dock skal för 60 spänn på någon randomaffär! Köpte ett mörkblått i gummi och det är skitsnyggt! Nu ska jag duscha och sedan försöka plugga fysik till provet.. Hm..


En av de viktigaste personerna i mitt liv

Dag 1: Din facebook profilbild.
Dag 2: En bild på den personen som vet mest om dig och en kort beskrivning.
Dag 3: En av de viktigaste personerna i mitt liv.
Dag 4: Vad jag har i min handväska.
Dag 5: Dagens outfit.
Dag 6: 1 favorit låt.
Dag 7: 5 fakta om mig själv.
Dag 8: Bild på en tid jag saknar.
Dag 9: Gammal och ny bild på mig själv.
Dag 10: En bild från din förra sommar.
Dag 11: Msn profilbild.
Dag 12: En puss- eller krambild.
Dag 13: Favorit citat.
Dag 14: En bild som för mig betyder kärlek.
Dag 15: En bild som alltid får mig le.
Dag 16: Bild på dig och dina syskon
Alla fem i min familj är de viktigaste personerna i mitt liv. Mamma, helt enkelt världsbäst! Underbart snäll och smart. Roligt är hon också! Jag älskar att hon skrattar åt samma saker som jag. Så barnslig! Typ: "Men Elin, har du en blond pung?" Hahahhaahh. Pappa, jag är så stolt över att ha min pappa som just min pappa! Han lär mig allting. Varför tror ni jag kunde alfabetet när jag var två, tycker om matte, är envis och ger inte upp? Pappa och också JÄTTEJÄTTEsnäll och han är lätt min idol. De är så snälla, jag skulle aldrig kunna göra något taskigt osv, för då skulle jag känna mig jättedum. Har aldrig aldrig ens svurit åt dem en enda gång i hela mitt liv. Respekt. Och mina underbara brorsor.. som jag bråkar med varje dag.. Jag älskar dem över allt annat! De har dåliga sidor precis som jag och alla andra, men när de är söta är de helt underbara att man blir tårögd.
Haha har jag berättat om den gången jag och Samuel bråkade och slutade med att han svimmade? Omg.. Det hände för kanske 3 år sedan? Vi började slåss litegrann för han retade upp mig (som vanligt), och han slog mig typ rätt i ansiktet. Vad gjorde jag? Jo jag blev skitlack och sparkade honom i röven. Han ramlade ner i en plastlåda och skrek och sprang allt vad han kunde in till köket för att säga till mamma, men han halkade på tröskeln och slog i huvudet i bordet.. och svimmade. Oops.

Nej men Samuel är ibland en av mina bästa vänner, även fast det är han och jag som bråkar varje dag. Jag vet inte varför, men han älskar när jag blir sur/arg/ledsen och det gör inte jag obviously. Men oftast är han riktigt snäll och gullig, och han menar oftast väl, så jag får försöka see through his shortcomings, men det är inte alltid lätt.

Min lille gullegris Jacob ♥ Han är så otroligt söt! Jätteblyg, men när man lär känna honom märker man hur rolig han är och hur SMART han faktiskt är. En klok liten grabb. Som jag sa förut.. tre dagar innan julafton sa han:
-Det är faktiskt julafton i trippelmorgon.

Lucas då. En riktigt skön grabb. Galen humor. Ofta går han runt och surar, fast han inte ens är sur på riktigt, men när han är på sprallhumör har vi jättekul tillsammans! Han är SMART han med, och roolig som attans. Asskön humor bror. ♥




Nu flyttar vi!

Nu sticker jag iväg till tåget för att hjälpa marielles familj med flyttlådorna. Ska bli jättemysigt! Vi hörs :)


@ hästryggen

Först skrittade jag ut på Lord med Anna och Pernilla, jättemysigt! Sedan slängde jag på grejerna på Luna och skrittade ut en sväng med Anna. En mysig dag i stallet helt enkelt. Fler bilder kommer sen!

 


Godmorgon!

Varför är jag ens vaken för? Ingen aning faktisk. Jag ska till stallet kl. 12 men annars är det inte bråttom ju. 🕘🕙 Gissa vad jag ska göra nu? One tree Hill 💗 Vadå jag är visst snygg!


Godnatt!

Nu ska jag kolla på ett avsnitt till och sen sova! Godnatt, löv you ❤
Ps. Sexig bild!


Tjo bror

Underbart mysigt i stallet idag förresten! Ska dit imorgon igen och då ska vi rida ut, skitmysigt! Puss :*


:D

Jaaaa jag är fortfarande superduperglad! Nu ska jag äta mat och kolla på oth, puss! <3


Första iPhone-inlägget!

Åh jag är så lycklig! Äntligen är det fixat med sim-kortet. Min nya bebis! Ska leka med appar hela kvällen :D


Mysdag!

Först nu ska jag till centrum och fixa nytt SIM-kort till min iphone och köpa en nyårspresent till min käre bror (försenad julklapp). Sen när jag kommer hem åker jag direkt till stallet och skrittar Luna i en halvtimme, ska bli mysigt! Nej nu måste jag kila! Ha en bra måndag (det är väl måndag?).
Halvgamla bilder faktiskt :)

Jägarna 2

God kväll på er! Jag har suttit tillsammans med pappa, morfar och Samme och sett på "Jägaren 2" denna kväll. Filmen är ju inspelad i mina kära hemmatrakter, så varför inte liksom? Den var väldigt bra, men såhär "jobbig" ni vet? Man sitter hela tiden och pacear att det ska gå bra, och att folk ska börja tro att han har rätt osv. Bra, men lite jobbig. Nu blir det 4:e avnittet av oth säsong 8 och lite yoghurt. Puss!

Sjuk träningsform!

Jag tog i tills jag nästan svimmade på spinningen kändes det som! Nej men jag andades skithäftigt och det var outhärdligt! Så grymt skönt efteråt. NU Sv Hollywoodfruar.

Nytt försök

Idag kl. 14 ska jag göra ett nytt försök till att gå på spinning, ska bli skönt eftersom jag inte har tränat på en vecka snart. Har precis ätit lunch och nu sitter jag och kollar på oth. Har sett två avsnitt och det är helt ok, helt ok. Blir nog bättre snart! Hursomhelst, jag längtar till imorgon då jag ska köpa SIM-kort! Åh vad roligt det ska bli! :D

Abstinens

Vet ni vilken pain det är att se sin nya Iphone 4 ligga där på bordet bredvid en, och inte kunna använda den ännu? Mitt gamla SIM-kort är som sagt förgammalt så jag måste köpa ett nytt, och då ska självklart alla butiker vara stängda just imorgon! Åh nej, jag vill använda den NU!

Julklapparna!

Snälla papi ♥
Mami ♥
JAA TACK! ♥
Bästa pappa! ♥
Från Lucas ♥
Från mormor ♥
Alla mina älskade syskon ♥
Sen fick jag lite olika presentkort, lotter och money! Juste, fick en kakmonstret-tshirt också av mamma! Den är skitsöt! Visar bild imorgon! Är jättenöjd och tacksam för alla fina julklappar. Tack! ♥ Nu ska jag sätta på one tree hill säsong 8 som jag fick nyss. Har aldrig sett den på tv så det ska bli riktigt mysigt!

Julafton

Julkramar till er allihop! God jul, och glöm inte att ta hand om varandra ♥

God jul

Så god som den kan vara. Den kommer ändå bli en bra julafton tror jag! Nu ska jag gå ut i snön med Samme. Förresten hade jag 200 besökare igår. Shit, galet. God jul, och god jul Sanna ♥

And I feel insafe, be my friend

Har precis varit hos Agnes och kollat på gamla bilder och filmer. Det förvandlades till en enda gråtfest. Precis såhär mår jag och många andra just nu. Skit. Det här är så jävla obehagligt.

Älskad för alltid


I wish nothing but the best for you

Asså nej? Det går inte ihop. Jag vill bara ringa Sanna och prata med henne. Jag kan inte tro på det här. Jag kommer inte kunna förstå detta förrän begravningen.. Sanna har jag känt i så himla många år. Vi gick i samma klass 6-års till 9:an. Fy fan vad många ungar vi mobbat tillsammans. Vad mycket vi skrattat åt, allt vi lärt oss om livet tillsammans. Vi har tillsammans med Marielle, Agnes och Melinda haft så jäkla kul! Så många minnen som lever kvar. Hon var en var en av mina bästa vänner från 6-års upp till för 3 år sedan kanske. Nu när jag berättar det här så chockar det i mitt huvud hela tiden. Jag Kan inte fatta det här. Jag tänker "NEJ?", konstant. Jag kom och tänka på nyss att för några år sedan spelade vi in en hel del filmer hemma hos Marielle. Bl.a Sanna var med. Dessa filmer får Aldrig råkas raderas. Aldrig.

Hemma igen..

Jag behövde verkligen en dag som denna! Har varit i stallet hela dagen och ridit, mockat, fodrat och varit allmänt ifred. Asskönt. Fast när jag kom dit på morgonen och öppnade dörren blev en tjej skiträdd för mig. Hon hoppade till och skrek. Såg ut som om hon hade stött på en zombie.. och det var bara jag. Det säger ju mycket om hur jag såg ut imorse. Jag red Faidra och det gick hur bra som helst, som en klocka gick hon. Lina sa att jag kunde komma några gånger nästa vecka och skritta Luna och Lord, som nyss satts igång igen. Blev väldigt glad. Fick också jättebra credit från Ellen som sa att jag hade utvecklats otroligt mycket på så kort tid. Blev ännu gladare. Fick en chock nyss.. 165 unika besökare idag ?! Inte dåligt det..

Inte sovit en blund

Nu sticker jag till stallet. Det är hyrridning så jag är där hela dagen. Ser ut som stryk i ansiktet. Nu kör vi.

Hemma från runbygården

Verkligen alla hade kommit till gården. Massa ljus var tända, alla bara grät. Sedan blev det tyst. Någon satt och hulkade i hörnet. Flera timmar satt vi. Så jävla sorgligt. Det är tur att man har sina vänner, så man kan sörja tillsammans. Man ska aldrig behöva sörja ensam. Jag har fortfarande inte förstått det ännu. Varje gång någon nämner det så tänker jag "nej, skojar du?!" Det här är så jävla overkligt. Vi alla vill bara vakna upp från den här mardrömmen, nu.
Jag älskar dig Sanna Nornström ♥

Jag är helt förstörd

Jag vet inte vad jag ska säga.. Jag var påväg till gymmet när jag fick ett sms av Hanna. Hon sa att Sanna inte lever längre, men jag ville inte tro henne. Sedan kollade jag hennes logg på facebook. Melinda ringde. Vi båda stod och grät i telefonen. Ingen av oss kunde säga något. Sånt här ska fan inte hända! Jag tänkte att efter Lotta så är sånt här alldeles för hemskt för att hända igen. Jag hade fel. Jag vet inte vad som hände med henne, men Sanna finns inte mer. Jag har känt henne i 10 år, och vi var bästa kompisar i jättemånga år, men gled isär när vi började 7:an. Hon var världens finaste och gladaste vän. Asså jag är helt förstörd. Hon får inte ha dött... VAD ÄR DET FÖR FEL PÅ VÄRLDEN. Min vän, MIN VÄN HALLÅ ?!Jag har fortfarande inte fattat, även fast tårarna bara sprutar.
Jag vet inte vad jag ska säga... Jag tänker på dig och din familj, vila i frid ♥

Centrum

Hej! Nu sticker jag helt ensam till centrum för att handla de sista julklapparna! Har laddat med pannkakor och oth på morgonen och ikväll kl. 19 ska jag på spinning. Jag kommer dö så j*vla hårt. Men det är ju sjukt bra träning så why not liksom? Aja nu ska jag bara fixa mig lite, puss!

Update: Haha jag dör. Marias mamma skrev nyss på skype till mig, så nu sitter jag och chattar på spanska med henne. Går väl hyffsat. Hihi saknar alla där bort i Spanien jättemcket!

Skype

Snackar med mina små sötnosar! ♥

If you ask me..

.. I would say..
David Guetta feat. Taio Cruz

Sia

Justin Bieber

Chris Brown

David Guetta feat. Usher (underbar video)

Pitbull

Taggad på mat

Nu SKA jag äta youghurt med K-special, jag kan EJ hålla mig längre! ÅÅÅÅÅH vad gott!

Dagens inomhus-outfit

Åh jag vill nästan ha lite sommar och kunna springa runt så här! Men jag älskar ju julen så inte nu, men efter min födelsedag i februari kan snön dra! Fast jag måste få åka lite skidor först!

Someone like you

Hemmaslav idag åt min lillebror! Har sprungit och hämtat alvedon några gånger och lagat pannkakor i mer än en timme - och jag kan inte ens laga pannkakor, men jag kunde idag! Nu har jag stor lust att gå en promenad, men jag har inga hörlurar... De är puts veck! Ikväll kommer mormor och morfar hit från Boden, och det ska bli jättekul att träffa dem igen! Jag har saknat dem jättemycket. Speciellet morfar, eftersom han låg på sjukhus när vi hälsade på i början av året så jag fick aldrig träffa honom då! 3 dagar till julafton, jag älskar livet!
Söta morfar!
Och söta mormor!

En bild på den personen som vet mest om dig och en kort beskrivning

Dag 1: Din facebook profilbild.
Dag 2: En bild på den personen som vet mest om dig och en kort beskrivning.
Dag 3: En av de viktigaste personerna i mitt liv.
Dag 4: Vad jag har i min handväska.
Dag 5: Dagens outfit.
Dag 6: 1 favorit låt.
Dag 7: 5 fakta om mig själv.
Dag 8: Bild på en tid jag saknar.
Dag 9: Gammal och ny bild på mig själv.
Dag 10: En bild från din förra sommar.
Dag 11: Msn profilbild.
Dag 12: En puss- eller krambild.
Dag 13: Favorit citat.
Dag 14: En bild som för mig betyder kärlek.
Dag 15: En bild som alltid får mig le.
Dag 16: Bild på dig och dina syskon



Den här tjejen vill inte gärna vara med på bild, även fast hon är jättejättesöt! Den person som vet mest om mig är nog Annelie, min plutt! Det är nog ganska jämt mellan flera vänner, men Annelie vet nästan allt om mig.  Vi har känt varandra sedan 3:an, då hon började i min klass. Hon är så himla rolig, snäll och galen. Världens bästa! Det härligaste är ändå att hon är så öppen och kan snacka om precis allting. En sak som är rätt cool är att hon kommer ihåg allt ?! Ett visst datum när vi gick till hemköp för två år sedan och köpte cola, och jag skojar inte. Det är skitkul att go a trip down memory lane med henne, och prata om gamla minnen. Tjejen kommer ihåg allting! Hon kommer till och med ihåg när jag ska ha prov och önskar mig lycka till. Så himla söt ♥

Hon har alltid funnits där för mig! När jag har haft det svårt, varit ledsen, då har hon alltid fått mig att må bättre direkt. Antingen ett gulligt meddelande på facebook, ett sms, eller bara en kram i skolan. Då blir det ju att man snackar om allt liksom, ni förstår? Jag kan berätta precis vadsomhelst för henne, och hon vet att hon kan säga allt till mig. Det är så himla skönt, för hur pinsamt det än är så delar vi bara med oss, no matter what! Jag är grymt glad att ha dig som vän, du är äkta, glöm aldrig det ♥


Dag 1: Din facebook-profilbild

Dag 1: Din facebook profilbild.
Dag 2: En bild på den personen som vet mest om dig och en kort beskrivning.
Dag 3: En av de viktigaste personerna i mitt liv.
Dag 4: Vad jag har i min handväska.
Dag 5: Dagens outfit.
Dag 6: 1 favorit låt.
Dag 7: 5 fakta om mig själv.
Dag 8: Bild på en tid jag saknar.
Dag 9: Gammal och ny bild på mig själv.
Dag 10: En bild från din förra sommar.
Dag 11: Msn profilbild.
Dag 12: En puss- eller krambild.
Dag 13: Favorit citat.
Dag 14: En bild som för mig betyder kärlek.
Dag 15: En bild som alltid får mig le.
Dag 16: Bild på dig och dina syskon

Någon gång måste vara den första

Dag 1: Din facebook profilbild.
Dag 2: En bild på den personen som vet mest om dig och en kort beskrivning.
Dag 3: En av de viktigaste personerna i mitt liv.
Dag 4: Vad jag har i min handväska.
Dag 5: Dagens outfit.
Dag 6: 1 favorit låt.
Dag 7: 5 fakta om mig själv.
Dag 8: Bild på en tid jag saknar.
Dag 9: Gammal och ny bild på mig själv.
Dag 10: En bild från din förra sommar.
Dag 11: Msn profilbild.
Dag 12: En puss- eller krambild.
Dag 13: Favorit citat.
Dag 14: En bild som för mig betyder kärlek.
Dag 15: En bild som alltid får mig le.
Dag 16: Bild på dig och dina syskon

Bakar

Åh det luktar så gott i köket! Muffinsarna är snart klara, wooop!

Jullov äntligen!

Jag är SÅHÄR hungrig. Helt ovärd skolavslutning, och innan det hade vi vanliga lektioner. Vi började filma på idrotten idag, efter typ tre lektioner.. Bra jobbat! Efter skolan drog jag till stallet och en lite rolig sak hände. När jag kom där med Moa på stallplanen sprang Anna fram till mig i typ panik och sa att PimPim var helt galen och att jag skulle sitta upp och hoppa med honom (?). Jag fattade ingenting men sprang ner till ridhuset, hoppade upp och travade lite. Sedan hoppade jag en liten bana, och det gick hur bra som helst. Lite stressad var han allt men ändå. Haha så jävla random. Han är liksom c-ponny wiiiiiii, askul! Efter den lilla ridturen hoppade jag upp på Winny. Det gick verkligen skitdåligt, men vad ska man göra liksom? Palla sitta och noja över det. Nu blir det oth och sen ska jag och mamma baka chokladmuffins!
Såhär rider man!

I lost my heart, I lost my mind, without you

Nu ska jag sova. Det e bare å hoppe ner i soveplats! Imorgon fyller den här puddingen år, grattis Linnéa! ♥

Christmas tree

Nu har jag och småbrorsorna precis satt upp julgranen i vardagsrummet, det blev riktigt fint! Älskar julen så himla mycket! Jag började skolan 11 imorse, film på spanskan, och sen slutade jag. Helt ovärt egentligen att jag kom, men efter skolan åkte jag, Sara och Alex till centrum och köpte present till Linnéa som fyller år imorgon. Därefter tog vi tåget till Sollentuna centrum och jag lämnade tillbaka en grej och sedan käkade vi på subway. Underbart! Haha, Alex hade låst in sina nycklar i skåpet så han hade ingen jacka på sig i snön.. Stackarn då ;) När jag kom hem blev det lite oth (rackarns) och sedan fysikplugg. Ajaj jag fattade inte mycket, så nu vet jag hur jag ska spendera mitt jullov.. Jag längtar till onsdag för då kommer mormor och morfar! Jag saknar dem så himla mycket ♥ Och imorgon är det julavslutning! Tänk att en hel termin har gått - ca. 17 % av gymnasietiden. Bara 5 terminer kvar då då!

Listaa

Snodde av juliaaa!
1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Om jag gjorde!
2. Höll du några av dina nyårslöften? YES
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Nej 
4. Dog någon som stod dig nära? Nej
5. Vilka länder besökte du? Sverige, Spanien, Portugal
6. Är det något du saknar år 2011 som du vill ha år 2012? JA :)
7. Vilket datum från år 2011 kommer du alltid att minnas? skolavslutningen 14/6 - 11, skolstarten 22/8 - 11
8. Vad var din största framgång 2011? Eh.. ja, ridningen helt klart! Blev placerad två gånger i dressyren! I skolan är det helt klart matten, som jag har lärt mig så otroligt mycket om. 9:ans matte är ingenting jämfört med det här, och den var ju inte speciellt lätt!
9. Största misstaget? ***... Hahah jag skäms varje dag -.-
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Ja asså jag har ju hoppat och landat på en telefonladdares piggar, som inte var så jäkla trevligt. Blood everywhere! 
11. Bästa köpet? Antingen mina svarta jeans eller min säkerhetsväst :)
12. Vad spenderade du mest pengar på? Mat (godis, choklad, läsk), kläder och ridningen!
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Mina vänner, min familj, stallet ♥

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om sommaren 2011? Give me everything, Danza koduro, Party rock anthem..
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Jag vet inte.. både mycket gladare, och mycket ledsnare
16. Vad önskar du att du gjort mer? Dragit ut och haft kul! Lärt känna nytt folk! Ångrar mig som satan..
17. Vad önskar du att du gjort mindre? Suttit hemma och kollat på One Tree Hill.. STOR ÅNGER HÄR
18. Hur tillbringar du julen? Hemma med släkten ♥
19. Blev du kär i år? Nej, men justin forever in my heart ;)
20. Favoritprogram på TV?
One Tree Hill, Desperate housewives, OC, Satc
21. Bästa boken du läste i år? Forever
22. Största musikaliska upptäckten? Öquist
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? kommer faktiskt inte ihåg
25. Något du önskade dig men inte fick? kommer inte ihåg vad jag fick ens..
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2011? Jag umgicks med min bästavän elin ♥
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Ja, jag ångrar massa grejer. 
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2011? Mesig.... till asglad, ledsen...lite snäll allt, sedan sur och bitchig. Attans, jag är konstig.

29. Vad fick dig att må bra? Mina vänner, min familj, hästarna, money is power
30. Vilken kändis var du mest sugen på? Justin B
31. Vem saknade du? Mina vänner från 9:an, Lotta
32. De bästa nya människorna du träffade? Min klass NA11 ♥

181211

Ja idag har jag tränat! Känns skitskönt! På dagen åkte jag och Elin till centrum och skulle köpa julklappar, och jag hittade EN. Men det är ju bra! Sen käkade vi på Grillen och åkte hem. Sen stack jag iväg och tränade. Så spörtig jag är, för vet ni vad? Jag kom dit 17.55 och tog bussen hem 19.01 ?! Och på den tiden hann jag köra en 20-minutare på crosstrainern, träna mage, rygg, ben och armar, och duscha! My gosh. Asså det går så dåliga bussar på söndagar. Det gick ingen buss dit, och sen när jag skulle hem så hoppade jag av vid centrum för att byta buss hem. Men då går det tydligen ingen buss, så jag hoppar på runsa-bussen och hoppar av vid hemköp. Sedan går jag till busshållplatsen en bit bort. Mina skor är trasiga, massa hål, och jag måste lägga till att det är tyskor.. Sedan står jag där med några andra och väntar i en kvart. Amen då kommer ju inte fanskapet. Fick gå hem.. har aldrig frusit så mycket om mina hälar.
Bjussar (fett fult ord) på en gammal bild på mig och Danne!

Nails

Godnatt nu!

Dos chicas, una bufanda

Som rubriken säger.. Två tjejer, en halsduk. Bild från tidigare idag inne på Gina tricot. Sitter för tillfället och skypear med Sara (vi målar naglarna). Är skitstolt, för jag har gjort manikyr assnabbt utan mall och allt och det blev riktigt snyggt! :D

Myskväll

HEII. Jag och Sara har kollat på oth typ hela kvällen och skojat. Elin kom förbi en sväng också och lånade mitt smink, standard. Hihi, choklad åt vi också. Mysigt! Tidigare idag tog jag och Sara tåget till Sollentuna centrum och köpte lite julklappar och tog en chokladfrappe på Espresso house. Så jeffla gott! Men icecold! Bra dag som vanligt, och nyss åkte Sara hem, så nu ska vi skypea instead. Standard igen? JA. Sov gott alla då, puss! ♥

Försöker ändra mitt beroende av K-special

God morgon! Härligt väder ute, för det har äntligen vörjat snöa. Sedan är det ju en annan sak att snön inte stannar kvar på marken utan går över i flytande fas, men ändå liksom! Nu har jag precis fixat frulle, yoghurt med banan och kanel, och ska slå på en rulle oth.

Tänkte sprida lite glädje bara

Det här var på en tjejmiddag hos Hanna för ca. 1,5 år sedan. Jag SLÅR hennes brorsa.. värd att se!

Vale

Hejsan, mitt namn är Sara och jag talar tre språk FLUISH. Jag har ridit i snart 10 år och jag älskar tv-serier ---> One Tree Hill ligger gömt djupt i mitt hjärta. Träna är bra! Justin Bieber är det snyggaste jag vet, så det så. Jag har sjukt lätt för att bli irriterad på vissa personer *oopsie*. En av det läskigaste sakerna man kan vara med om är att åka till ett varmt land på kvällen och komma fram på natten till ett hotellrum.. Jag TVINGAR pappa och mina brorsor att söka igenom hela lägenheten efter kackerlackor!

Men det är bra. Det är kul att vara Sara ibland, rätt ofta faktiskt. Livet är kul. Man kan ändra sig, man kommer inte vara den man alltid har varit. Vem vet? Jag kanske blir kackerlacks-skötare på ett zoo, eller städerska på ett hotellrum på Gran Canaria, där det finns typ mest kackerlackor i världen. Jag kanske drar iväg till USA, spöar skiten ur Selena och gifter mig med Justin? Skulle inte banga på den idén!

Your future is being shaped right now! Gå och lär dig ett till språk för fan. Askul ju! Man lever bara en gång, inget indien-trams om ett andra liv här inte. En sak jag aldrig kommer sluta med är att ångra mig som fan. Åh ibland skäms man alltså. "Regrets" son cosas tiene que vivir con, y qué va a hacer sobre lo? NADA. Viva la vida todo el día, todo la noche. ALL DAY, ALL NIGHT. Kör ba.

Mys!

Lovisa åkte hem för någon timme sedan, så nu är jag helt ensam.. Tänkte skypea med Alex, men han kollar på film. Då tänkte jag ringa Sara, men hon svarar inte :( Jag tror jag får hide my feelings i en Ben & Jerry och One Tree Hill! The best! ♥ Man har ju tränat idag och grejer! Med lexii såklart :)

Mysigaste julstrumporna sitter på mina fötter!

Gissa vilka som skypeade nyss? Sara och Sara såklart! Vi tog det dagliga kortet, med hennes chokladkalenderlucka i ögat.
Efter skolan åkte jag och mamma till Sollentuna centrum och jag skulle köpa julklappar, men jag kom hem med ett par julstrumpor till mig själv bara, från SALT! Nej men nu skypear jag visst med Alexiiii min bästaste vän!! Hejs.

Svar på min mini-frågestund!


Vad jag gillar mest? Jo, man kan ju inte förneka att känslan när man hoppar en bana och det går klockrent är helt underbar! Jag älskar att hoppa lite högre, för då känner man hur hästen tar i under sig och det är helt fantastiskt! Dessutom är det väldigt spännande eftersom det går sjukt fort, och måste ha i bakhuvudet att hästen kanske stannar så man flyger av.. Man måste vara kvick och med hela tiden!


Jag & Foxy på KM i hoppning!

Men dressyr är också jätteroligt när det går bra! När man känner att hästen jobbar med ryggen, tuggar på bettet, lyfter svansen och lyssnar till ens små hjälper.. det är helt magiskt det med! Jag kan nog inte bestämma mig riktigt.. eller jo.. hoppning då! Om jag måste välja!

Jag och Luna på klubbtävling i dressyr!

Jag är 1,69 m, perfekt längd! Skulle inte vilja vara längre än så :)

Det går ingen snygg i min klass.. Nej jag skojar! Alla i min klass är riktiga fashionister så alla går runt och är skitsnygga! Jag skäms nästan ifall jag skulle råka komma till skolan i mjukis (oopsie, det gjorde jag visst idag.. men det var ju np).

Ja, jag älskar Väsby Nya! Det är så fräscht liksom! Bra lärare, bästa klassen, riktigt bra vänner, god mat, hiss, you name it. Dock skulle jag önskat en stor förbättring på spanskan.. Jag kan helt ärligt säga att jag inte haft en enda bra spanskalärare under alla år jag läst spanska, och jag har haft 4 st + olika vikarier.. Det är helt sjukt! Sara anropar bra spanskalärare!



För att Du är så snäll mot mig! Love you syster, glöm inte att du är bäst! ♥


Made my day!

Åh vad jag älskar att få söta kommentarer!
Jag blir så glad hihi :) Tack! Nu ska vi se om jag kan ta tag i det där inlägget om min tid på Väsby Ridklubb! Kanske tar en dag eller två men nu får jag ta och skriva ihop något.

Nationella provet på matte 1c, check!

Det muntliga gick helt ok. Del I och II gjordes imorse och de gick superbra! Jag var skitlycklig efteråt. Men sedan gjorde vi del III innan lunch, och det gick inte alls lika bra. Helt annat än uppgifterna i boken. T.ex. hade jag gjort kapitel 3 om räntor och lån tre gånger, och det kom inte en enda uppgift om det.. Sånt där känns bara så inte kul. Efter proven gick jag och mina finisar och åt thaimat på Tamarine. Mums!

The way of life I guess

Jag är så trött på att det ska gå så dåligt med ridningen jämt! För någon månad sen gick allt helt klockrent, men nu är det nybörjarstyle på det hela igen. BAJS! Jag red Mandolin idag, och han var rätt fin i skritten men resten var kaos. Han var så himla trött också. Bröt av galoppen flera gånger den stackarn.
-
Såhär känns ridningen just nu.. nej men hoppningen går bättre än någonsin. Det är dressyren som går skit.
-
Idag hade vi hlr-testet i skolan. Asnervöst! Vi fick en kort filmsnutt på 3 sekunder och sen skulle vi agera. Jag fick berätta  vad jag gjorde och sen la sig idrottsläraren på golvet helt random, pinit, jag skulle göra framstupa sidoläge. Sen kl. 13.30 hade jag utvecklingssamtal med Annalena, och det gick rätt bra som vanligt. Hon sa att jag är bra på att arbeta hårt och under press, men att jag inte ska vara så hård mit mig själv ;) Nu måste jag fortsätta plugga matte, nationellt prov imorgon och jag är SÅHÄR nervös.

Minns ni?

Bjuder på en gammal bild från premiären av "Never Say Never" som jag gick på med Annelie. Det var tider det!  Ett år sedan ungefär. En riktigt trevlig kväll! Hihi kolla mina minimala ögonbryn! Visst förändras man?
Nämen oj! Jag kan inte fatta att det här var jag för 3 månader sedan. Jag kan så himla mycket mer om livet nu! Om allt faktiskt! Skolan, ridningen, träning, ja allt. Nej nu ska jag sova tror jag, godnatt!

Fuego

Jag kom på det nu jag, att jag inte har fixat julklappar än! Fan. Juste, innan ikväll hade jag inte tränat på en vecka, så jag åkte till friskis och körde ett dubbelpass! Först något nytt som hette "intervallflex". Sjukt jobbigt. Mitt under passet fick jag rejäl håll och det svartnade framför ögonen på mig, som ni vet när man ställer sig upp snabbt efter att man har legat ner? Stod ut i alla fall, och sen efter det var jag med på ett gäst-danspass! Det hetter fuego (eld på spanska) och var i en timme. Vi dansade hur många olika latinmareikanska dansstilar som helst! Det var skitkul! Nu ska jag fortsätta planera mitt utvecklingssamtal till imorgon. Vi ska hålla det själv (typ det roligaste jag någonsin hört) så jag måste vara beredd. Sen har vi ju nationella provet i matte på onsdag. N.E.R.V.Ö.S? Ja. Jag, Alex, Sara och Linnéa ska fira med att äta thaimat efteråt, för då är det över! Nu ska jag fortsätta skypea med Sara. Hejs!

Nanana

Livet är allt bra knasigt ibland. Till exempel som nu.. Jag åt lite för mycket saffranskaka, det var ju onödigt.. Haha fett fult att man alltid går upp ett kilo varje helg. Då får man se till att gå ner de sen under veckan! Och nu sitter jag och skypear med Sara och hjälper med matten. Mysigt!

Kallt!

Hahahaha vi stötte på Andreas Wijk inne på Café 60 igårkväll nanananananana! Är helt slut och frusen från topp till tå efter julshowen och nu ska jag krypa ner i badet. Ännu en vecka är avklarad. Efter badet blir det matteplugg med pappa. På något knasig sätt får jag fel på VARJE uppgift på sannolikhetsläran. :@

Sara och jag ..

Min andra halva! Vad skulle jag göra utan dig? Kände mig lite nere men nu är det la mycket gött igen! :DD

Middag ute!

Nu sticker jag iväg in till stan för att träffa Agnes, Sofia och Marre och käka. Puss!

Så underbar låt

Sia - Breathe me
Jag är helt kär i den här låten med Sia. Den har utan tvekan toppat min lista av sorgliga låtar! ♥

Rep.

Nu drar jag iväg till stallet igen för att repa inför julfesten imorgon! Har inte så stor lust, men whatcha gotta do? Sen ikväll ska jag in till stan och äta middag med lite kompisar! :)

Här går det fort

Haha hästen var snabb som fasen imorse! Han kändes riktigt bra, men han stannade några gånger på trippelbarren - vilket var mitt fel. Jag hade aldrig hoppade en sån förut, och det kändes sjukt konstigt! Det kändes som att han kom på långt ifrån eller för nära varje gång, så jag råkade lätta på handen varje gång innan hindret (eftersom jag trodde han skulle stanna) och då gjorde han ju det. Men när jag väl bestämde mig för att inte vara rädd så hoppade han så fint! Han kändes så sjukt bra och vi hoppade en liten bana i slutet. Klockrent.
Kommer sakna detta nu i någon månad!

Årets sista hoppträning!

Är jättejättetaggad! Vi ska ju hoppa högre idag, wiiiii. Vi hörs senare.

För typ 8:e gången

Har suttit med Samuel och tittat på "I taket lyser stjärnorna" nu på kvällen, standard. Vet inte hur många gånger jag har sett den filmen? Så bra i alla fall! Lite tårar allt, hihi så blödig. Och nu avgörs idol-finalen. Haha så INTE insatt. Har bara sett två avsnitt, och jag måste bara säga att detta är enligt mig två av de sämsta finalisterna genom tiderna. Herrregud.. Tror dock Amanda vinner, men hon är ju bokstavligen Hemsk. Asså ingen av dem kan ta höga toner? De bara skriker bort allt.

The people are fighting on facebook

-

ISCH!

Det här tycker vi inte om! Jag började på engelskaredovisningen igår tror jag och imorgon bitti är den. Visserligen hade jag skitkul med Sara, Linnéa och Alex efter skolan när vi övade, men det börjar bli för jobbigt med alla redovisningarna! Haha söt Alex, han köpte en festis till mig på Ica när de gick iväg ett tag. Wii. Dock blev jag övermätt och spydde lite halvt. Nej nu måste jag fortsätta att öva. Imorgon kör vi en tribe-omgång dårå, wish me luck!
Min kväll, hur var eran er?

Sometimes, all you need is ONE.

Hej allihopa (usch vad jag hatar den frasen, så j*vla uttjatad replik i min klass att jag spyr). Vi var och besökte Microsoft idag, och det sög bokstavligt talat. Så oproffesionella talare. Det var en kvinna där som tydligen hade kommit 3:a i någon internationell lärar-IT-tävling bland flera hundra tusen, och det var enligt Microsoft "magiskt" att hon var där och talade. Hon pratade i en timme, men kändes som tre. Hon kunde ingenting om datorer! Hon var helt blåst och skulle visa massa saker men sa att, nej vi struntar i det för jag är inte så bra på datorer. (?) Bra där. 10 p tillkvinnan. Sen skulle hon visa ett spel på powerpoint, men då kunde hon ju inte engelska så bra, så hon behövde hjälp. Great. Jag satt där och ville bara spy. Han som talade först var jättebra och berättade om virus och att man ska byta lösenord ganska ofta, så det var ju bra. Annars var dagen seg och onödig. När jag kom hem skjutsade pappa mig till stallet. Vi hade dressyr och jag red Foxy. Guud asså vad jag är ovan att rida i en riktig dressyrsadel. Jag rider ju Bara honom i hopp, så det var riktigt svårt. Gick ändå rätt OK. Desperate housewives nu på kvällen, så spännande att jag avlider! Vad tror ni? Kommer Bree skjuta sig själv? Yes.
Det är sista hoppträningen i år på lördag och jag är sjukt taggad! Vi ska hoppa 1m, taggad till 10000 :D :D :D

Förkyld!

1, 2, 3... fanta och JAG HAR NU BLIVIT VÄLDIGT FÖRKYLD. Usch på den. Tur som attans att jag stack iväg och tränade igår!
Ojoj här är man seriös osv. Spanskaredovisningen idag gick jättebra. Haha men mitt i min powerpointpresentation så skrev Sara till mig på Skype. Hon var nämligen sjuk och frågade "Hur går det med spanskan?". Så mitt när jag pratar kommer meddelandet upp på skärmen så alla såg. Haha lite random, alla skrattade inklusive mig. Här sitter jag och har ont i huvudet, halsen och min näsa är ogenomandningsbar.. Jag känner dessutom att febern är på G. Fml, jag SKA till stallet imorgon.. så är det bara. Vi ska med klassen till Microsoft imorgon (hahahhahha) men vi får se hur det blir med det. Vi skulle tydligen få fika och thaimat osv men ibland kan man ju inte bara tänka på sånt, eller? NU ---> KLADDKAKA.

Måndaag

Börjar dagen med sovmorgon och nu sitter spanskaredovisningen också. Skönt. Ska bara ta en tripp till badrummet och lägga på lite smink. Har inte haft det så mycket på sistonde, så jag måste ta lite varje dag nu för att vänja tillbaka mig.. Jag är ju egentligen väldigt allergisk mot smink (foundation, mascara, eyeliner och ögonskugga), men om jag har det i några veckor kan jag vänja mig så att det inte kliar lika mycket. Just nu är det hemskt! Bussen kommer snart, wii!

Check på kapitel 3

Nu är jag faktiskt klar med lån- och räntekapitlet, äntligen. Hann ta två svängar till centrum för att byta ett par strumpbyxor, plugga matte, göra en pp till spanskaredovisningen och dra ner till gymmet. Var med på ett medelpass och sen 20 min på crosstrainern efteråt. Galet skönt. Nu har jag inte alls övat någonting på spanskan så vi får se hur bra det går imorgon haha, flopp?

Winny

Vill bara berätta för mina kära läsare här på min lilla blogg att jag red c-ponnyn Winny i tisdags! Hahah det var skitkul! Formen och det var ju förjäkligt nästan hela passet, men i slutet blev hon väldigt mjuk och fin och sökte sig neråt. Yees. Haha hursomhelst, jag hade inte ridit Winny på säkert 2 år, så det var askul! Nu på senaste tiden har jag testat på Bellamy, Mandolin, Mimmi och Winny. Skulle jättegärna vilja testa Robin igen! Jag red ju en LC:1 på honom i februari i år, men det var sjukt länge sen..
Snart två år sedan.. tänkt vad man mycket man har utvecklats!

Svar !

Hej! Ja han har det nog väldigt bra på ridskolan. Tack! Jag har hopptränat honom nu i snart 1 år, och jag har äntligen klurat ut hur man gör med honom. Han har ju lite speciell personlighet, men han är verkligen helt underbar på alla sätt! Han står i alla fall på Väsby Ridklubb ifall du skulle vilja hälsa på.

Tomtenatta

Är nervös, det är svenskaredovisning imorgon, horribelt! Om en timmer drar jag iväg till stationen och möter upp Agnes, och sen ska vi till tomtenattan i centrum med Annelie, Sara och Linnéa. Det kommer bli awsome. Ha en bra kväll och en trevlans 1:a december! Puss.
LET'S TRIBE



RSS 2.0