Torsdag

Kändes verkligen som fredag idag efter skolan. Det tyckte Marielle, Hanna och Otto tambien. Det var orientering på gympan imorse. Jag och Agnes sprang. Det var ytterst blött för vi sprang över åkern och vi trampade flera gånger i hästbajs. Tur att bajset var fruset ;)
Har pluggat sannolikhetslära ikväll! I två timmar, det behövdes verkligen! Är lite back on track i matamatik igen..
Imorgon är det fredag vilket innebär spanskaprov (dö-lätt) och slumber party hos Hanna. Ska bli så kul! Vi ska äta lasagne och sen kolla på disneyfilmer och käka nåt gott framför filmen tror jag, mysigt. Rida Castor ska vi också göra, fast bara en snabbis, det var länge sen ! :)
Men vi måste gå upp tidigt dagen efter. Hanna ska åka och provrida en häst i Farsta och jag ska ju också rida, lektion dårå så vi får gå upp vid 08.00 cirka gurka :)
Mina gulliga spanskapluggisar melinda, matilda och juliiiaa  ;)
Fick ingen bild på Julias sööööööööta min, måste haffa den nån gång :D

Ibland är jag inte så bra på matte... :$

Heheh pinsamt dålig jag är på sannolikhetslära. Okej om man slår en tärning en gång och ska räkna ut hur stor sannoliket det är att bli en 2:a. Okej om man ska räkna ut sannolikheten att få 2 st 2:or på raken.
Men att räkna ut hur många ekorrar det bor i en skog om man får veta att en person la ut fällor och fångade 12 första gången, märkte alla och släppte dem, och sedan fångade 15 st igen och 6 av de 15 ekorrarna var märkta.
Hur fasen ska man veta hur många ekorrar som bor i skogen då ??
Ska därför ta och plugga en massa sannolikhetslära denna afton, vad hittar ni på en sådan här kväll?
Springa ska jag också försöka göra. Har liksom lagt träningen åt sidan litegrann. Det är så mycket plugg just nu! :O
Aaw, en 1 år gammal bild på mig haha ;)

The vårdcentral igår

Har ju haft jätteont i magen och huvudet i nästan en vecka så bokade en tid hos en husläkare igår dårå. De visste inte vad det var för något men magvärken är i alla fall borta nu. Men ont i huvudet har jag fortfarande, det är t.o.m värre nu! :O

Videon från Hannas middag! :D

Ojojoj, so incredibely funny!!!

Hoppträningen gick super !

Det var så kul! Jag fick Yoker och det gick jättebra! :D
Han vägrade 2 ggr under lektionen vilket jag inte tyckte var mycket för att vara han. Men värsta fyspasset det var för mig hehe. Ellen ba:
-GAAAAASAAAAAAAAA!!!!! Du måste galoppera dubbelt så snabbt om du ska komma över!!!!!!!!!!! SMACKA!!!!!
Haha riktigt jobbigt det var, men han var skitkul att hoppa med! :D
Har en helt annan känsla för hoppning nu. Förra gången när jag hoppade Faidra gick det ju inte så värst bra men nu känns det bra igen! Synd bara att jag inte kan ha Yoker i fortsättningen. Eftersom att min vanliga ridgrupp ska flyttas till Tisdagar kommer Yoker gå med på den lektionen vilket är innan hoppträningen. Då skulle han få gå dubbelt så det går inte. Så det får bli Faidra i fortsättningen, men nu ska jag skärpa till mig och göra mitt bästa i fortsättningen!
(Gammal bild)

Hoppträning nu

Är fett nervös. Kanske ska få Yoker och jag har bara hoppat honom En gång. Annars ska jag ha Faidra och hon är helt knäpp att hoppa med ! :O

Håll tummarna för det kommer behövas!!!


MVG i fysik, mhh vem e bäst ? ;)

Haha jag har en tendens att alltid ta kort på mina provresultat. Här är det senaste dårå. 
Max var 19/24 och jag fick 19/22........................ oh yeah.... did see that comming! :D
Senaste SO-provet, MVG :D
Ska inte tråka ut er mina min stråååååålande betyg :Ö
Oh yeah... jag gillar att åka rullstol, det är så jäkla coolt.

Shaaaping

Leggins New Yorker 99:- Linne Gina tricot 99:-
Linne H&M 49.50:- Kofta Gina tricot 199:-

-
--
---
----
---
--
-

Dessa nedan beställde jag igår! Och nu vet ni det, så nu vill jag inte se att någon går och beställer de grejerna nu, these are mine now mohahahah!!!!
199:-

99:-

199:-

79.90:-        (ni ska bara veta hur skönt det är att ha en sån här sak under tex nattlinnet istället för att ha en oskön vadderad-bygel-skavsår-sak ;D )

Trött med lite engelskaredovisning på halsen.

Köpte lite kläder idag i alla fall dådå. Visar imorgon, för nu hinner jag inte. Ska gå igenom engelskaredovisningen en gång till och sen ska jag sova, puss <3

Klääääädeeeeeeeer nuu.

Wiho ska till centrum med mamii snart och köpa massa kläder för det behövs!!!!! Men först ska vi äta lite lunch ;)

Vad ska ni göra today graabs ;)


Fler bilder från tjejmiddagen <3

Haha detta var den gången jag träffade hans hand vilket var meningen, men den gången jag prickade liite fel har jag bara video på, lägger upp den när marre skickar den! :D

Bilder från igår ! ♥


Lördag

Det blevinget sova över hos Agnes ikväll. Krille har sprungit lidingöloppet idag och han kommer hit på middag ikväll. Vi ska äta tortillas. 
Red idag ju. Uteritt, hästen var taggd till 1000 och ville inte stanna så jag galopperade rätt in i de andra i ledet efter vi hade hoppat över det leriga diket. Winny som jag red dårå började sparka bakut på de andra framför mig. Men det gick bra :)
Efter turen ute red vi tillbaka till ridbanan och galopperade lite mer. Winny hade fått nåt knäpp asså, hon var hur snabb som helst!
Annelie ridläraren berättade att vår grupp ska flyttas till Tisdagar 16.45. Det var ju lite synd eftersoma tt jag och Lovisa redan rider varannan Tisdag, det är inte lika kul när det blir dubbelt. Men man sparar ju bensin och tid hehe, alltid nåt ;)
Hade ingen bra morgon imorse. Personly stuff. 
Fick en chokladkaka av mamma nyss, näjs. Ha en bra lördag! Och glöm inte at titta på "Marriage Ref" ikväll 21.31 på 5:an eller nåt.


Ibland blir det bara FÖR roligt...

Har haft jättekul hos Hanna ikväll med Sofia, Marielle, Agnes och Otto! Först var jag med Agnes efter skolan och vi fixade oss hos henne. Kl. 18.00 åkte vi tillsammans till Hanna. Vi hade rött läppstift och mamma mobbade oss i bilen :(
När vi kom dit lagade vi pizza och tog en massa bilder! Sjukt roliga bilder! 
Vi hade supermysigt och skrattade så hela Sverige måste ha hört oss.
Efter maten kollade vi på idol. Jag och Agnes satt bara och skrattade åt alla som deltog. Efter idol höll vi på och lekte top model HA HA!! ?
Vi kollade också på Kjell på datan och på Björn Gustavsson :)
Efter det kom jag och Otto på att vi skulle låtsas-slåss och så skulle Agnes ta kort. Otto satte sin hand framför munnen med den smala sidan rätt fram så att jag skulle träffa där. Första gången jag slog fick inte Agnes med det på bild, men andra gången small det rätt i Ottos ansikte och näsa!!!!!!!
Och det roliga var att Marielle filmade alltihop! Helt chockade över vad jag hade gjort la jag mig ner på golvet och vred mig av skratt! Sen började jag storböla av att jag skrattade så mycket. Och stackars Otto låg på golvet och höll för sitt ansikte men skrattade han också. Alla började skratta!! Det var hysteriskt! Efteråt satt vi och kollade på filmen om och om igen. Märkte att jag skrattade såhär "håe håe" med ljus röst precis innan jag slog Otto. Så jäkla kul filmen är när man spolar tillbaka hela tiden. 
-Åeh Åeh pang!
Årets höjdpunkt! :D
Vi hade verkligen kul ikväll och det var jättemysigt att vara där. Hanna hade lockat håret och det blev jättefint! :)
Everything was perfect ;)
Nu ska jag sova, godnatt kära medborgaräää här i stadn'  ;O


God kväll på er!

Har duschat, satt mousse i håret osv. Ska lägga mig nu och läsa boken "Syskonkärlek" som verkar väldigt bra!

Skoldagen (usch va tråkigt att skriva om den) var kort, eller lång? Jag kommer inte ihåg. Slutade en timme senare än Agnes men hon väntade snällt på mig inne på NO:n. Vi drog till centrum efter skolan nämligen. Köpte present till Hanna och gick runt litttte grann :)
Påvägen dit när vi cyklade skrattade vi så jäkla mycket!! Agnes cyklade nämligen in i min cykel mitt i allt ?!
Galen hon är! Sen kom Peter-Birgitta in i diskutionen :Ö

Väl hemma hos Agnes kollade vi på Top Model (wiiho) och förhörde varann på NO:n litegrann. 
Juste! Pluggade med Sanna på idrotten när vi hade håltimme. Hon förstod och då blev man ju glad. Och sen att höra från henne att det var lite intressant med atomfysik, det var ju riktigt kul och oväntat! :D

I alla fall. Mitt i allt hemma hos Ag så såg vi en tjej som gick på Runby i 9:an för en MASSA år sen som sålde nåt från någon tidning. Agnes ba:
-GÖM DIG!

Så vi gjorde det. Vi kröp runt i köket och fnissade ihjäl oss. Och precis när hon plingade på så kommer AGnes på att hon måste BAAAJSAA!!!! :Ö:Ö Så hon kröp förbi dörren och upp för trappen! :D:D

Så söt<3
Nu på senare tid denna dag sprang jag och Elin cyklade bredvid. Kanske jag inte skulle gjort för nu har jag väldigt ont i halsen igen! Hade bara lite ont innan och tänkte att jag fick faktiskt ont i halsen för exakt en vecka sen, det var så länge sen att det inte borde göra nåt att jag tränar. Men jag hade fel :(

Men jag ville verkligen springa!!

Pappa har hjälpt mig med NO:n hela kvällen och förklarar hur atombomber, vätebomber, fission och fussion funkar. Väldigt komplicerat men jag tror jag fattar! :D

Godnatt då <3


"Välkommen åter"

Jag och mamma sitter och kollar på "Välkommen åter" i soffan. Roligt program det där! Med Sissela Kyle, Babben Larsson m.fl.
Har pluggat en hel del NO nu och ska snart lägga mig. Muy bien gjort av mig :)

Friskis & Svettis!!!

Äntligen öppnar gymmet! Ska dra dit imorgon på invigningen och hoppas på att få en introduktion av en instruktör!
Skulle egentligen dit på fredag också men som sagt har jag andra planer då...! :)
Har klippt ut kupongerna man fick med i brevlådan och ska spara dem tills någon gång när en kompis som inte är medlem där ska joina! Snäll man är ;)

Thöösdaj

Shööbröh, vad leker ni?
Själv leker jag apelsinmarmelad. Det är gott med apelsinmarmelad.
Halvbra dag idag. Nageln snackade om nåt obegripligt på engelskan, man dog av värme inne på matten, sådär lunch och najs teknik.
MEN!
Vi fick tillbaka samhälls-provet och det visade sig att jag fick 37/37 och MVG på uppsatsdelen!!!!!!!
:D:D:D
Oops, måste äta, mamma kallar till matbordet höhöh ;)

A walk in the moonlight

Kom precis hem från en liten promenix i månskenet med Elin. Det var fullmåne! :D
Mys var det i alla fall. Fick ha henne för mig själv, annars brukar hon alltid vara osocial och snacka med sin "lover" hela dagarna :( </3
Haha skoja, men det är bra att göra det (y) :)
Ska hursomhelst duscha nu och hoppa i sängen min, så får vi se hur det går. Hoppas att ni har haft en lika bra dag som jag.
<3
Bjuder på en gollig bild sålänge <3

Math tutor

-Jag förstår inte ett piss av detta -.-, sa Elin.
Sara förstod direkt hur detta skulle sluta. Det är inte första gången detta händer...
-Ja, de e bara å komma över, sa Sara med norrländsk brytning.
-Okej jag kommer snart hejdå <3<3<3<3 ,sa Elin i all brådska.
-Komsi, komsi, sa Sara och log.
Fortsättning följer..

<3333333333333

Hi there

Paddlingen idag gick smooooth. Det var jobbigt för armarna o grejer. Jag och Hanna delade kanot. Tillsammans med våra ridmuskler gick det superbt! Agnes och Marielle har en massa bilder, hoppas de kan skicka de snart så att I can show you :)
<3

Men kul att..

det ska börja regna när vi börjar gå mot Kairo och slutar när vi har kommit hem!
Vi ska paddla imorgon med 9a och 9b och det ska regan exakt hela dagen enligt SMHI. Hoppas att de har fel!
Annars blir det 2008:s repris. Ett dag man aldrig glömmer! Det var soligt och allt, och helt pötsligt började det regna och hagla och blixtra och blåsa som fasen! Skitläskigt! Men ashärligt! Någor man aldrig glömmer. Gick i 6:an då :)
sara style? :)

Lite bilder på mina älsklingar och jag i skolan :)

Jag och Mini innan SO:n <33
Mini, gosebjörn och Anneplutt i en böghög <3
Sötnöt gooosebjörn :)
Haaaanna and me ;)<3
Anneplutt och Mini delade en halsduk, ytterst gulligt! :')
Jag, Mini och Agnes cyklade 3 på min cykel till hemköp, det var ytterst läskigt!
Thihi ;)<3 mini och jag!
Rosannas söta gubbe på ankeln som hon ritade ! :')
Bladis & Marre :)
Sofia :)
Åh min lilla bladis försöker dricka vatten, inte lyckat, men samtidigt jättelyckat! :)<3

Söndagen i text och bilder

Efter jag var hos Anna åkte jag till centrum med mamma för att köpa stövlar som sagt. Där träffade jag Linda och hennes mamma som planerat hehe ;)
Mamma skjutsade hem oss till Linda och vi var hemma hos henne i några timmar. Första gången hemma hos henne. Vi satt lite vid datan, hjälpte henne med gångertabellen, gick ut med hunden och åt middag. Kyckling med ris, sås och gelé. Gott!
När vi gick ut med hunden ramlade mobilen ut ur fickan min påvägen, men hunden hittade den påvägen tillbaka, tur!
Linda har 9 djur elelr nåt sånt! Jäkla cooling ;)
Två ponnier, en hund, två chinchillor, en sköldpadda, en katt och två ödlor. Jag vart skitskraj när jag såg den stora sköldpaddan som vandrade runt i vardagsrummet på mattan! :O
uuuuh... läskig ;)
Linda & hunden Laban.
'
Chinchillorna, så söta <3
<3
Efter maten åkte vi till Harva. Vi hade hand om kvällsfodringen och insläppet sort of. Träffade Ellen där. Hon hade lektion för en tjej medan jag och Linda red :)
Vi turades om att rida Kertsin och att trava runt med Mandy. Jag är inte så bra på att hålla på med Many :$ Hon lyssnar inte så bra på mig haha!
Linda fick ta en snabb bild på mig och Kerstin med mobilen. Jag ser faktiskt inte så Jättestor ut på henne ibland :)
Fixad i picasa!
Lite suddig dårå men äsch :P
Väldigt suddig hihi ;)

Anna<3

Sen på lördagkvällen sov jag ju hos Anna. Hon är den sötaste, bästa och snällaste systern i världen, rätta mig ?;)
Vi hade det jättemysigt och var uppe länge och pratade. Vi somnade typ 02.00, och sen så vaknar man av att någon ligger och fnissar och petar en på axeln. Vem var det som väckte mig kl. 07.30 tror ni? Haha liite trött man var ;)

Hoppningen med Winny i lördags

Hon var seeg under cirkus halva lektionen. Hon vägrade några gånger och så typ. Men sen blev hon ganska bra, och i slutet när vi hade hoppat klart var hon taggad. Så typiskt haha. Då fick man liksom ta tag i tygeln för att hon skulle skritta :)
Winny är så rolig att hoppa med när hon har fått komma igång! Man känner hur hon riktigt vill hoppa liksom. Men ibörjan känns det som att hon inte kommer ta sig över någonting hehe.
Anna tog lite bilder påvägen från ridbanan in till ridhuset :)

Det här i var i slutet av lektionen och då hade hon bra fart!
Här gick det också bra!
Ibland går det mindre bra ;)

Lite shopping sisådär :)

morgonrock  250 kr
gummistövlar  299 kr
axelväska  299 kr
Jag har vart så dålig på att lägga upp bilder men nu blir det bildbomber ikv! :D

Man my head hurt.

What's wrong with me? Kan fan inte ens vrida på huvudet... åh. Huvudvärk! Nackvärk! (kan man säga så?) Halsont! Min axel knäcker fortfarande när jag rör armen!
Jag har en massa grejer att skriva om och en massa bilder! Hur mycket som helst, men jag har inte orken att göra något sånt. Ni får stå ut med mina tråkiga inlägg tills jag är frisk igen, så är det bara!
Juste, så ni vet så är jag ledig idag eftersom att det var runbydagen i lördags, då blir man ledig på måndagen efter. Inte för att jag var med på runbydagen men.. hehe ;)

 

 


Alliansen ruuular

Har suttit och kollat på valvakan i 4 timmar nu. Nerd. Har jätteont i nacken och jag vet inte varför? Jag har en massa blåsor på tungan och jag vet ej varför? Jag har ont i axeln och jag vet inte varför? Jag har också jätteont i halsen, och det går ALDRIG över ?! Och jag vet inte varför!!!!!
Vad är det för fel på mig??
Ps. Lars Ohly är ett äcklig kommunist som ljuger och argumenterar fel!

Tjuuebre

Är hemma hos Linda i Smedby nu :) Hittade ett par gummistövlar med vit snörning och stövlarna var i svart eller blått :D
Just nu sover Linda på sin busiga säng och jag bloggar litegrann, gud vad trååk :Ö
Ska käka här ikv och sen ska vi dra till Harva och rida :)

Val 2010

Vad mysigt, och spännande! Mamma och pappa ska gå och rösta och sen ska jag och mamma köpa snygga gummistövlar. Sen ska jag vara med Linda! Det var länge sen <33
Men just nu är jag ju hos Anna. Vi gick upp 07.40 ?! Anna väckte mig nämligen genom att peta på mig och skratta, haha sötis :D
Flo Rida spelas på spotify och nu ska vi spela sims typ. Juste, alldeles nyss kollade vi på "Flubber". Asmysig film!
Lägger upp lite videos från hoppningen igår när jag kommer hem och orkar göra det, som jag lovade ;)
Ha en bra söndag!

Mår bättre

Tummen upp för det! Så det blir mys hos Anna ikväll i alla fall dådå. Vi ska snart cykla och köpa lite snaskisnask och göra nåt roligt och sen blir det film på kvällen och slagg! :)  Så mysigt (y)

Berättar om hoppningen snart, det gick ganska bra faktiskt. I alla fall efter typ halva lektionen.

See yah! <3


Feber "/

Sara is in da house,
and you'd better realize,
that I am sick and that I didn't pick

Fredag idag. Vaknade upp flera gånger inatt av att jag hade skitont i halsen och det kändes som att någon stääbade mig med en kniv varje gång jag svalde. Så känns det fortfarande..
Skoldagen gick otroligt segt och någonstans under dagen fick jag feber. Det är liksom min grej? Alltid feber när man ska göra något kul.. Som till exempel konfalägret. Fick feber i skolan samma dag. Migrän 2 gånger i skolan. Flera gånger feber när jag har varit påväg till stallet. Aa, that's who I am. Jag blir nästan Aldrig sjuk men idag skulle jag sova hos Hanna och det är hoppning imorgon, och sen imorgon kväll skulle jag sova hos Anna-Panna...

Fan! Hoppas verkligen att jag är frisk imorgon. Jag vill hemskt gärna hoppa Wimsan! :)
Jag har i alla fall hög feber och min hals är död, och jag har ont överallt. Men vem bryr sig? Jo ni, för annars skulle ni ju inte läsa min blogg, dah? ;)  skoja haha.... nu ska jag nog sms:a lite och kanske slumra till litegrann, puss <3


Debatten

Har suttit och kollat på debatten på tv4 ett tag. Herregud, rösta inte på de rödgröna! De är ju inte riktigt kloka!
De har inga bra argument, de stämmer inte ens det de säger. De bara överröstar alliansen konstant. Herregud, att de inte skäms över sig själva! Och den där Lars Ohly bara sitter där och flinar som uppstoppad korv.
"-Får jag prata klart Lars, låt mig avsluta min mening!"
"-Hej, jag heter Lars. Om du jobbar och jag sitter hemma och äter chips så borde ju vi få lika stor lön, eller hur?
Det ska var lika för alla, alla är lika värda, alla måste få en andra chans. "

Hur jag ser på Socialdemokraterna.... döroligt! Soo Birgitta-style :)


Saras äventyr påvägen hem från skolan...

"Åh, vilken härlig dag, vad ska man hitta på?"
"Perf, en dagens outfit också"
"Nämen titta, centerpartiet gillas"
"Men titta här då, folkpartiets affisch ser väl fin ut"
"Åh nej, vi kan inte vänta Birgitta, fasen också, åh nej!"
"Nämen vad har vi här då? När du inte kan skilja på mitt och ditt -Vänsterpartiet
Klockren!"
"Åh, Lars, vilken pudding asså, det gråa håret klär honom...verkligen... :D"

Mot Hööks!

Idrottslyftet idag. Det var en slags kampsport och det gick skitbra och var ruuligt! :D

Men nu ska jag till Hööks och försöka fixa en praoplats! ses <3


Fleece på huvudet (y)

Oh, jag har så många roliga bilder från idag när jag och marre gick hem från skolan! Har t.o.m. en video som jag verkligen måste visa er, störtkul! :D

Men det hinns inte med nu, för jag ska lägga mig tidigt! Det enda jag kan säga är att jag gick runt med en fleece på huvudet som en hulligan och valaffischer var inblandade....... hm? ;)

Nu blev ni allt nyfikna... eller inte ? Nej men ni måste bli nyfikna för det är superduper-schpeenande....

Juste, hoppspecialen. Det gick ju inte så bra... Jag gjorde bort mig lite och vi hoppade högt! Jag har bara hoppat på stor häst EN gång förut och det högsta jag hoppat förut är 80 cm, men igår hoppade vi 85 cm!

Faidra var superpigg och lite weird men aa... Höll på att flyga av i en sväng där, men jag hoppade faktiskt en hel bana på slutet, stolt!

Jag kanske ska sluta på hoppspecialen, eftersom att jag inte är nöjd med hästen. Jag vill ju hoppa ponny, men är förstor så jag vet inte riktigt hur jag ska göra :S

Jag kan byta till ponnyn Yoker men han är ju lite rädd av sig, hur ska jag göra?!


Dagens makeup - I can see you

 



mascara - DEFINE-A-LASH  Maybelline New York


eyeliner - Kanebo 38°C

 


ögonskugga- Maybelline New York

mousse - dream matte mousse Maybelline New York

vit & svart kajal - eyeliner by H&M
ögonbrynspenna - eyebrow liner by H&M


Något liknande på spexfotot?

Jag och Ankan har en idé om att hoppa runt i trikåer, vad tycks? snyggt eller hur...  


Varför ska det alltid regna så fort jag ska ut?!

Idag hade jag smink för första gången i skolan på typ 1-2 veckor och vad händer då? Jo det börja spöregna så fort jag börjar cykla... fasen också Birgitta!

Tråkig skoldag idag. Mysig slöjd, tråkig engelska, lunch (gick till skolsystern på lunchen med Hanna men hon var inte där, hon kommer på Onsdag :'/) konstig matte och svintråkig fysik! Jag och Agnes dog praktiskt taget. Fattade ingenting, eller asså jag orkade verkligen inte lyssna på Snille... Han babblade om kärnkraftverk och helt plötsligt pratade han om något vatten med fiskar, ja ba :S :O

Jag förstår mig inte på Snille, jag tror inte ens han förstår sig på sig själv !?

Efter skolan ska det ju också självklart SPÖregna när man ska cykla hem!

Aj, har så jäkla ont i axeln. Det gör faktiskt ont att skriva detta, så därför får jag korta ner det lite. Jag undrar verkligen vad som har hänt med axeln, jag har ingen aning ?! Hur ska jag kunna rida imorgon, hoppspecialen börjar då och jag har Faidra!

Gotta go! Btw, mailade Sthlm ridsport nyss. Hoppas att jag får en praoplats där istället! Hanna snodde nämligen platsen på Lövsta... :/

Nu blire plugg som gäller, damn it!

 


AJ.

Så lyder dagens ord... Ett ord som ständigt flyger ut ur munnen utan att man hinner tänka. Ordet som sägs när man känner smärta, fysisk smärta. Ordet som är mycket lämpligt idag. Min axel gör fruktansvärt ont och det finns inget jag kan göra.
-AJ.

Söndag

Hela söndagen tillbringades hemma hos mig med Lovisa. Jag skulle egentligen åkt till Nacka och hälsat på Koffe med Annelie och Rosanna, men jag fick "avboka" det för jag skulle faktiskt vara med Lovisa :).
Imorse kollade vi på "I taket lyser stjärnorna" och åt frukost. Frukosten slutade med...
Fasen vad mums det var! Chokladglass med brownies och kakdeg.... <3
Jag vet inte riktigt hur vi fick dagen att gå. Vi kollade på DH, masserade varandra, flätade varandras hår, kittlades, åt pizza och googlade på hundraser och medryttarhästar. M.Y.S!
Lejonkungen spelades också ett antal gånger i högtalarna <3333
Juste, min axel har kajkat ihop. Jag kan inte röra armen utan att det gör jätteont!
Den knäcker ashögt när jag rör den. Och den känns liksom felknäckt, det ilar som om en nerv sitter ikläm. Asobehagligt! Det blir skolsyster nästa imorgon och sen får mamma boka en tid hos naprapaten, synd att det är så jäkla dyrt bara... :/
Nu ska jag äta kvällsmat och plugga matte, ses imorgon alla classmates!

Mysmys bididibuu :)

Vid 16.30 mötte jag Lovisa vid station och vi beställde chinese. Sen drog vi till hemköp och köpte B&J!
När vi kom hem var vi utelåsta :/ Men sen kom pappa med nyckeln (y).
Vi satte på Sex And the City och åt framför TV:n. Fett mysigt! :)
Efter ett tag kunde vi inte motstå tanken av ben and jerry's! Half baked, så var det. När filmen var slut kollade vi på "Knocked up". Den var superb!
Nu sitter vi och glor på annonser på hästnet och blocket och lite grejer ;) Vi ska nog hitta på nåt annat snart, godnatt <3

Bild på Mig & Lovisa från Börjedals gård!

God dag, god dag

Gick strålande på ridningen idag. Winny hade eksem så jag fick ta Robin pluttiplutt istället. Så synd...

Robin är min lilla ögonsten :') <3

Som sagt hade vi markarbete, fast ute på ridbanan. Ytterst trevligt! Skänkelvikningen gick skitdåligt åt vänster men superbra åt höger. Jag är lite konstig när det gäller varv och sånt. Galoppbommarna gick sådär i början men i slutet gick det jätte bra. Varierade Robin från 6 galoppsprång till 8 på galoppbommarna (y).

Det är så typiskt. Han börjar alltid gå jättefint och känns alltid jättemjuk när lektionen nästan är slut...

Men det är alltid nåt!

På tal om något annat inom ridningen... Jag mailade Heidi nyss som jobbar på Lövsta Stuteri, där Hannas ponny Castor står. Jag fick ju en praoplats där i våras men fick svaret så sent att jag redan hade hunnit fixat på Stora Wäsby. Så nu hoppas jag att det funkar den här gången! :)

Då kan jag ju träffa Hanna ofta också, hihih vad gulligt! :) Och Castor också för den delen :D

<333333

 


God morgon

TIDINSTÄLLT INLÄGG! Fast inte....
God morgon i alla fall. Fin morgon! Jag ska snart till stallet. Markarbete med Winny för de som bryr sig. Hoppas att hon är pigg den här gången! Frågan är om jag ska ha väst eller inte, och det tycker jag att jag ska ha, men jag orkar inte, men jag orkar.  Aj, min axel är felknäckt, har haft så i ett par veckor och det går inte tillbaks! Rumpan har jag också ont i. Glömde stretcha den i förrgår :'(
Ikväll kommer Lovisa hit och sover, eller actually så följer hon med mig hem direkt efter stallet. Vi ska köpa hem kinamat och titta på film, mys! <3
Tänk er att klockan är 11.30 cirka så blir allt bra (y)

Eldfeeeest :)

Wiho, eldfesten gick jag på ikväll med Agnes och Annelie. Rosanna gosebjörn kom efter ett tag. Vi hade skitmysigt. Proppade i oss vårrullar (har aldrig ätit så goda vårrullar!) och myste uppe på hopptornet alldeles själva i solnedgången och sen i mörkret. Musik i bakgrunden och massor av skratt och rapar, hihi. Kajakerna med facklor paddlandes på sjön, fyrverkerier i slutet. Perfect! Annelie har massor med filmer på mobilen där jag och Rosanna bara babblar på och skrattar som galningar i bakgrunden till fyrverkerierna. Superskoj <3
Det var verkligen askul! :D  Röken från fyrverkerierna kom som ett stort monster och attackerade, kunde knappt andas ;)
Vi åkte hem vid 22-tiden och när jag kom hem fastnade jag ute med Elina, Nathalie och Erin ett tag :)
Laddade nyss ner massa myslåtar. De är verkligen in my heart! Kärlek till dem, barndoms minnen...
Jag växte upp med dem <333
Låt mig presentera VÄRLDENS BÄSTA LÅTAR...!
lejonkungen<33

Torsdag - skoljoggen, findus färdigmat, titanic & OC hemma hos Agnes <3

Fasen va bäst man är! ;D
Tiden blev då 47 min på 7,5 km. Det tycker jag var väldigt bra! Stannade inte någon gång (självklart gjorde jag inte det) hihi, och det var awsome jobbigt! Trodde jag skulle få en hjärtattack i slutet!?
Sista slutspörten så var det någon liten kille i typ 6:an som sprang förbi mig, men då kutade jag förbi honom och rätt in i mål.... wiho !
Vi började 4 tjejer i en klunga och sprang, men tillslut var det bara jag & Marielle som var kvar av den lilla gruppen ;)
Tyckte ändå att det var enerverande att springa 4 st. Jag blev så stressad. Planen var ju från början 2 st men jaja ;)
Efteråt cyklade jag och Agnes till hemköp och köpte findus. *älskar't*
Sen drog vi hem till henne och duschade och sen satte vi på slutet av titanic. Man får fan panik av den filmen :O
När den var slut satte vi på O.C istället. Kl. 18.00 var det dags för mig att bege mig hemåt. Skulle vara barnvakt eftersom att det är föräldrarmöte i skolan just nu för både 7C och 9a... Lite dumt sådär :/
Måste verkligen göra klart matten nu, shiieeeet det var ju inte så good news :(

Onsdag

Tjuubre!

Fett taggad inför imorgon! :) Jag ska fan springa hela, och om det går riktigt bra kanske jag springer ett extra varv i lilla spåret, liksom bara för att ;)

Aa, skoldagen idag var onödigt seg. 1 h matte, 1 h 40 min SO, lunch, 1 h engelska, 50 min svenska, 1 h teknik. Segaste dagen på veckan, tur att den är över nudå!

Jag har packat allt till imorgon nu.. Har t.o.m cyklat till hemköp nu på kvällen och köpt lite yalla som tidig lunch til imorgon, eftersom att vi ska springa direkt efter lunchen och då får man ju håll, dah?

Är fett trött, har ju pluggat matte i 2 timmar i sträck! Nationella provet i matte delprov C. Liisa ger ju ut sånt i läxa för att vi ska kunna allt sånt där när vi ska ha de riktiga proven sen i maj.

I gotta go now, It's urgent! Nej jag skoja, haha jag kom precis på idag att den bästa översättningen på urgent är brådskande, jag hatar ju såna där fåniga svenska ord. Engelskan är mycket bättre. Skulle lätt byta ut all svenska mot engelska <3

God natt! :D


Saknar Trysil <3

Agnes <3
Jag <3
Jag, årets roligaste! :D
utsikten <3
Agnes när hon värmde sin lilla rumpa <3
Jag igen <3 haha fett colla vi var med smink och allt i backen ;)
Agnes och the killer view <3
:)<3
Jag, Agnes och Johanna <3
Jag, mys i liften med Agnes <3
schteek <3
Jag, pruuuuuuvade mina skills som snowboardåkare :)<3
jag, fett arg att det var sorbet :(
*se upp för mig!* haha good times <3
Agnes <3333
Våra söta skidor :')<3
Hela ligan :)<3
Hoppla !
"The white dessert" .... uuuuuh...
Saknar som fan! Jag och Agnes hade så jäkla kul!!!!!!!!!!!! :D <333333333

Miniplutten mår bra! ♥

De åkte först till Löxet men sen åkte till Astrid Lindgrens. Han var där i 4 timmar. Stackarn fick gå igenom datortomografi... Men allt såg bra ut :)
Älskar dig mer än mest ♥♥♥
Och sen till något helt annat. Agnes & jag hittade den perfekta backen att springa i! Ni vet bron som går över järnvägen till Stora Wsäby? Den sprang vi i.
Spört uppför hela och joggning tillbaka, allt vi hade uppför och sen joggade vi ner igen. Så höll vi på ett tag. 8 gånger fram och tillbaka blev det. Riktigt bra gjort tycker jag (och Agnes). Riktigt bra bas till skoljoggen! Vi ska börja köra intervallträning 1g/ v och de andra 2 gångerna/ v kör vi en långt och en kort runda. Perf :D
Nu måste jag gå och lägga mig! godnatt ♥

Nu testar vi intervaller i branta backen vid stora wäsby!

Jag och Agnes ska få bra kondis innan skoljoggen som är Kairospåret, 7,5 km, på torsdag! :D

Jacob är på sjukan

Jacob ramlade med cykeln och fick styret i magen. Han tappade andan och pappa åkte in med han för en halvtimme sen...

Mysdag med Anna <3

Jag och lillasyster Anna har myst från morgon till kväll! Har saknat henne jättemycket faktiskt! Så rolig och snäll ;)
Tex igår så var jag ju hos henne på kvällen och då satt vi på golvet innan jag skule hem. Kommer ni ihåg när jag skrev i bloggen att jag och Anna gjorde en hälsning förut? När vi typ satte hälen på pannan och sa heeii som en smurf?
I alla fall, Anna gjorde då den igår samtidigt som hon sa "Åh det här har jag inte gjort på länge". Och precis när hon sa det så kom det ut en prutt! Haha det var lätt veckans roligaste! :D
Imorse cyklade vi till hemköp och köpte söndags-godis (åt ju inget igår, och det gjorde inte hon heller) och sen satte vi på Harry Potter och hemligheternas kammare och käkade framför. Ytterst mysigt!
Sen så åt vi lunch där, men vi var redan hur mätta som helst så det slank inte ner så mycket ;)
Efter det gick vi hem till mig och spelade Sims 2. Skitkul! Jag älskar verkligen det. Man blir beroende. Nu kommer jag nörda det i några veckor, sen kommer jag tröttna och sen kommer jag börja spela det om ett halvår eller så igen. Så är det alltid :)
Vår familj fick heta pErsson i efternamn, fattar ni? ;)
Nu på kvällen har jag pluggat lite matte och funderat på engelskapresentationen litegrann men kom inte på något riktigt :/
Imorgon blir det stallet med Anna! Då ska jag prata med Ellen om hoppspecialen ;)
Godnatt<3
We are cute, I know right? ;)

Glöm inte att läsa Annas blogg!

http://annaaanas.blogg.se

ingen bra dag idag...tur att anna är min räddare i nöden! :D

Tjoho!
vaknade imorse hemma hos melinda vid 10-tiden. Vi åt frukost och sen så skyndade jag mig hem!
Den nya månadshästen var Winny. Jag blev skitglad, älskar henne<3
var fett taggad men det gick apdåligt... Hon var SKITseg och det gick fan nästan inte att galoppera :O
Och mitt i allt så tappade jag mitt spö :( Det var ju lite synd hehe...
Innan lektionen sa Ellen till mig och Lovisa att det fanns 2 lediga platser i hoppspecialen på Tisdagar för stora hästar. Hon sa också att hon kanske kunde ha med EN ponny också ifall någon av oss inte ville ha stor häst :)
Det blir ju perfa! Ska till stallet på måndag och ta ska jag prata med Ellen om det. Efter stallet åkte jag, mamma och Samuel till centrum. Jag skulle köpa joggingskor. Som vanligt gick det bajsdåligt. jag hittar typ aldrig skor :@
Prövade hur länge som helst och tillslut hittade jag ett par. Dyra dock men jag måste ju ha ett par...
Jag köpte också ett par långa löpartights nu till hösten när det är lite kyligare. Så det första jag gjorde när jag kom hem var att springa! Det fick bli kyrkrundan och det gick lite sådär :/
När jag kom hem så åt vi min favoritmat! Det var nog det enda som kunde pigga upp mitt humör vid den tiden :)
Efter maten duschade jag och sen gick jag till Anna. Ja jag är hos Anna nu om någon undrar, puss! :D
Ps. Anna-Panna är snällast och sötast! :)<3333

Hos Melinda

Tjoho! Här sitter jag, mini och Agnes och läser kontaktannonser. Hahah shit, folk är inte friska!
-Trevlig svenk kille, 44, med trevligt yttre. Barnfri, 183 cm lång söker kvinna i mycket mogen ålder 60+ och uppåt. Nationalitet utan betydelse. Du får gärna vara lite kraftigt och ha långt uppsatt hår.taktannonser i tidningen. Endel människor är ju inte helt friska, fyfasen vad roliga annonser! :Ö
Vi har precis kollat klart på Eclipse, och vi har skrattat så mycket att magen typ dog! Melinda har världens gullaigaste händer! Jag svär! Jag har typ dubbelt så långa fingrar som mini :)
Vi har i alla fall käkat lite choklad och vi ska snart gå ut och ta en liten promenad :D<3

Morning!

Det blev 8 timmar och en kvart cirka gurka :) Men det är bättre än inget. Ikväll ska jag sova hos Melinda. Vi ska plugga spanska, kolla på film, äta popcorn och äta kött, potatis och bea :D

Nu måste jag rusa, tjingeling! ♥


Sömnbrist !

Jag har slarvat så otroligt mycket med sömnen sedan skolan började! 7-8 timmar/natt är på tok för lite för mig. Jag behöver mer sömn än snittet (9-10 timmar) och det är inget jag bara säger...
Därför ska jag få i mig lite kvällsmat på bums och sedan blir det att hoppa i säng ! ♥
Ibland hatar man sitt hår! men ibland älskar man det..... ♥

Bilden jag lovade er ;)

Jag på Robin Hoods rygg nere på ängen. Han var riktigt taggad som jag skrev förut!
foto: Erin

Klockan är 11.12 och...

..jag fick damp på min spanskalärare! Asså riktig fetdamp fick jag! Jag kan ju ingenting, vi lär oss INGENTING, vi pratar INGEN spanska ALLS!!!! Hur fan ska man lära sig ett språk genom att översätta texterna helt själv och inte prata språket? Man är helt enkelt inte frisk i huvudet om man tror att man lär ut ett språk på det här sättet.... Shame on her :@
God natt....

Ps. det gick så jävla bra att springa! Det blev 5 km ungefär och jag & Agnes sprang jättefort samma tempo hela vägen, asså verkligen spört-tempo!!

Nu ska jag ge mig på att springa, det var ett tag sen, men min höft har slutat ge vika..som en bäver under ett bord

Såhär excited brukar jag vara :)
Nu bär det av mot allén där jag ska möta Agnes! Chao! :O

Intervjuer med de 7 partierna i centrum

Dagens långa SO-pass spenderades i centrum. Jag och Melinda jobbade tillsammans och vi gjorde ganska bra frågor :)

-Varför ska man rösta på er?

-Hur ser ni på skolan?

-Borde Sverige ta in så mycket invandrare varje år med tanke på att hög utbildning krävs för de flesta arbeten?

-Tycker ni att lärare och folk inom sjukvården borde ha högre löner med tanke på det slitiga arbetet?

-Var det nya badet "Medley" verkligen nödvändigt?

Melinda intervjuade och jag skrev men vi bytte sen när vi pratade med de från Moderaterna. Jag tyckte det var jättekul och intressant att få höra deras tankar och åsikter och hur de ser på samhället. Men det var så jäkla lökigt där inne och jag hade min bwin-tjocktröja! Hur varmt som helst!

Vi fick broschyrer, godis och massa knappar. Dock tog vi inte knappar från alla vilket jag ångrar nu... Men har på mig knappar från Moderaterna, Centerpartiet och från Folkpartiet. Det är de partierna jag håller med mest. Han, killen från Moderaterna tyckte jag sa väldigt kloka saker, han liksom "made sence" ;)

Innan allt lunchade vi på Subway, jag skulle kunna leva på subway och läsk!

När vi var klara med intervjuerna så var klockan 12.05 och då hade engelskan börjat för 5 minuter sen, så vi började gå tillbaka. Påvägen gick jag och Melinda in på Swedbank för jag skulle bara visa att jag var jag så att de kunde börja göra mitt ID-kort. Jag var ju där för ungefär en månad sen och skulle fixa men då glömde jag passet höhö och nu så "råkade" jag ha med det i bakfickan så varför inte :)

Men det tog ett tag så vi kom 30 minuter försent till engelskan *oopsi*

Nu kurrar min lilla mage, ska nog ta lite mellis, vi hörs!<3

 

 

 




RSS 2.0