Liberal


I know about me, but I don't know about you.. Gjorde ett litet test på kul. Muy bien. Är ni insatta i politik? Amerikanska politiken? 


Island branch & Your son

One day when the sky is falling,
I'll be standing right next to you,
when the sky falls down,
I'll be there,
I'll be there.





And I will never try to deny,
that you are my whole life,
‘cause if you ever let me go,
I would die.






 

Inga krafter

Jag förstår inte vad som har hänt. Jag orkar verkligen inte blogga. Ser ju så mycket text och allt i skolan hela dagarna så jag vill ju nästan bara spy när jag kommer hem. Vad har hänt i veckan då? Jo i måndags åkte jag och Marielle in till stan och fikade på muffinsfabriken! Jättemysigt som vanligt. Tränade när jag kom hem. Och igår hade jag en väldigt lång skoldag, börjar ju numera kl. 8.15 och slutar typ 16 varje dag känns det som, om inte senare. Sen hade jag ridning kl. 18.30 och skulle ridit Foxy som vanligt, men red c-ponnyn Yoker i stället. En mycket lyckad lektion. Han blev väldigt fin där efter ett tag så det kändes jättebra! Haha, men shit vad liten.. Sist jag red Yoker var 2009 på hoppträningar, aa och den allra senaste var när jag flög av och landade på nacken och axeln fuckade ur. Idag började jag 08.15 och skrev gamla np (läsförståelse) i spanska (vi har äntligen fått en seriös lärare, nu jävlar är det svårt som satan) och det var så jäkla svårt. Hjärnan ballade ur vid första texten, men jag tror jag fattade det mesta, men det tog ett bra tag. Efter det fysik, beboo-ämne, lunch (bästa maten två dagar i streck - långa fiskpanetter/pinnar och sallad + remouladsås) och sen engelskadiagnos. Usch på den, mitt huvud var fortfarande helt urballat sedan spanskan. Slutade 12.15 och gick med Sara till banken för att fixa min lön till kortet. Därefter åkte vi hem till mig och plinkade lite på pianot. DU FINNS INOM MIG SARA. ÅÅÅÅH. Inside joke. Vid 17-tiden åkte jag och gymmade ♥♥. Det blev 30 min kondition i maskin + 45 min styrketräning, hela kroppen. Gaah så skönt! Gick också och kollade när mitt gymkort går ut och till min förvåning går det ut 22 dec! Underbart! Trodde det skulle gå ut närsomhelst! Dock måste jag fixa nytt busskort pronto. Nej usch vilket långt inlägg hehhhhhehhehe, satc hela kvällen woop.


 

En underbar helg

Har haft en helt underbart rolig och mysig helg med Sara! Sov där igår och Linnéa var också där men stannade bara i några timmar. Har inte skrattat så här mycket på väldigt länge..Berättar mer imorgon för nu är det sov-time! 


Ska vi köra en sådan lista perhaps?

5 artister jag inte tycker om:

Robyn.

Haha omg.. Magnus Uggla..

Avrile Lavigne.

Carly Rae Jepsen. Spyr.

Ja asså skitsöt när han började gråta när han först åkte ut från x-factor men annars så fort han öppnar munnen för att sjunga.. nej.

Hv Polo



Glömde skriva att jag köpte denna pikétröja i somras från Hv Polo. (att rida i, för alla ni som inte är hästmänniskor). Tror den kostade kring 500-lappen, men så jäkla snygg och värd priset!

Alli phone case

 

Senaste dagarna


Är inte på bästa humöret just nu. Är i rage-gråt-tillstånd men vad ska man göra åt saken. Blev inte bättre av att plugga matteiaf, det var jäkligt klart. Har inte hänt sådär jättemycket i veckan. Igår efter skolan åkte jag och Tilda till centrum och köpte present till Sara (blommor och choklad), sen åkte jah hem och drog ut och sprang en kortis. Nu är ryggen bra igen! Vid 17-tiden tog jag bussen till Sara, och umgicks med henne och Alex. Vi käkade tacos och kollade skräckfilm (den sämsta filmen jag någonsin sett, den hette "The innkeeper") och sen kollade vi på Lol. Den var helt okej, men klart överskattad från min sida. Vi hade jättekul iaf och åt alldeles för mycket godis och chips! Jag och Alex åkte hem vid 00-tiden. Idag skulle jag åkt och shoppat/lunchat med Elin men det sket sig. Seriöst, allting jag planerar med folk blir aldrig av. Börjar tro att det är pga mig folk bailar. Så jag har inte gjort ett skit idag, sjungit litegrann för en gångs skull, gråtit i kudden en snabbis, rensat ogräs, pluggat och ätit. Visst har jag ett kul liv? Ikväll ska jag antagligen hem till Sara så det blir mys iaf. 

Min livsglädje.
 

8 månader


Åtta månader idag. Inte blir det lättare att förstå för det. Varje gång jag tänker på dig kan jag inte andas. Sanna ♥

Nu är hästbloggen igång igen!


Nu har jag och Johanna tagit tag i bloggen igen eftersom ridningen för mig har börjat för terminen! Såg förresten att jag & Foxy är med på bild VäRK:s startsida. Tror aldrig det har hänt förut! 

KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA VIDARE TILL MIN OCH JOHANNAS BLOGG.

Onsdag

Började morgonen med frukost + O.C. Tog en liten egen sovmorgon eftersom jag skulle åka och ta gardasilspruta nr 3 kl.10. Jag är inte nojjig när det gäller sprutor, konstigt nog, men 3:an gjorde svinont faktiskt. Vill inte skrämma upp folk som inte tagit den än, men bara en liten varning. Asså det gick ju över på några minuter så det var ju chillerill. Kom till skolan vid 10.30 och sedan var det lunch vid 11.10. Åt inget då för jag var så jäkla mätt efter min superfrukost. Vid 12.13 tog vi tåget till Sollentuna och bowlade med klassen. Jättemysigt var det, och gjorde några strikes hihi! Kom hem vid 14.30 och kollade lite på tv. Käkade lite sen lunch där, lax och potatis. Sen bar det av till gymmet. Riktigt jobbigt idag. Har fortfarande sämst kondition sedan Spanien.. Körde ett medelpass med Malin och sedan testade jag ryggen på löpbandet. 5 min löpning, 3 min pw, 2 min spört, 5 min pw, 2 min spört, 3 min pw. Kände knappt av ryggen alls så det kändes jättebra! Men jävlar vad lökig jag blev. Fattar inte vad som har hänt men förr i tiden blev jag aldrig sådär svettig så att det rann, men nu händer det varje gång! När jag kom hem blev det duchen och sedan pannkakor, så jäkla gott! Känner för att gå och lägga mig, börjar 11.15 imorgon, för imorgon börjar vi med nya schemat och ska ha lektioner. Men funderar på att dra iväg och gymma imorgon bitt med Olivia, men får se om jag orkar. Så jag har svenska, matte och mentorstid. Annars suger schemat. Börjar tidigt, slutar sent, några förjävliga håltimmar och 15 min-luncher (?). Seriöst, vem *** la schemat?
Sliskbild från Mallis.

De hoy

Stickad tröja - Bik Bok
Jeans - H&M
Halsband - Mittnamnhalsband

Hade en fin ring också, från Portugal men tog av den förut. Sedan röda naglar på det, rufsig liten hästsvans och Sara-halsband. Kort dag i skolan idag. Gjorde absolut ingenting förutom att skratta med mina underbara älsklingar i klassen. Slutade innan lunch och sen åt vi tacos. Hannah hämtar upp mig strax så ska vi åka ner till stallet och rida!! TAGGTRÅD. Har pluggat lite matte i nya boken vi fick idag, gick rätt bra, lite repetition sådär. Juste, vi fick nya schemat idag och det sög hästballe.

Instagram

Glöm inte min instagram! ♥ @saraersson

Exercising = Diciplin



Träning gör man inte för att bli smal. Kanske det, men också för att det är otroligt hälsosamt. Du sparar hjärtslag, du vet, slagen är räknade. Träna och lev längre. Träning är diciplin, lack of träning är lack of diciplin, om man inte har en riktig anledning dvs.

Gårdagens träning

Nu jäklar ska jag komma igång! Det var så sjukt jobbigt igår, köttade som satan. Efter 5 min på crosstrainers trodde jag att jag skulle tuppa av. Stod ut en kvart till och efteråt.. jag vet att jag jämt skriver att jag "aldrig någonsin förut..." men jag har aldrig svettats sådär mycket någonsin tror jag! Haha, det rann längs mina armar! Så jäkla skönt efteråt! Efter det körde jag styrka - hela kroppen i 45 min. Kände rejält skönt efteråt. Haha så idag hade jag dubbel träningsvärk eftersom ridningen i förrgår verkligen kändes av. Men det är skönt med smärta (y). 
 

Todays'


Skjorta - Gina tricot
Jeans - Dr Denim
Armband - Tomas Sabo
 

Taggad på livet

Åååååh hej jag är så taggad på allt just nu. Vill bara träna massa på gymmet, vill få min kropp som jag vill ha den och vill ha den så nunununu, längtar som fan tills vi får nya schemat och matteboken imorgon - kan inte bärga mig, spricker snart. Och jag insåg när jag kom innanför dörrarna i skolan och såg alla, hur mycket jag saknat dem under sommaren! Åh gay men ändå. Sen första ridlektionen imorgon efter sommaren (i vanliga gruppen) och jag bara är så himla taggad. Studierna.. gaaaah.. snälla börja nu! Asså förutom svenskan dårå, den får gärna aldrig någonsin börja igen, men typ resten. Cashflow.. får min lön snart och då ska jag köpa Jofama-jackan! Orgasm på den för fan ♥ Waaaaaaaaaaah enda som är lite surt just nu är att Norlie & kkv är på Grönan just precis nu och jag fucking missar dem! :'( ååååååååååååååh bästa ju ♥

Saker jag längtar till


Min tatuering! Skriv gärna i kommentarsfältet om ni vet någon bra studio som tatuerar med förälders tillstånd under 18 år så skulle jag bli jättetacksam!
Dagen jag tar mitt körkort! Körde idag förresten! (gross bild på mig men bjuder på den)

Matematik 3c - a true naturare deep down!
Första hoppträningen för terminen i den nya gruppen på fredagar på Fuxelito! Lite högre nu, på tiden. Ska bli grymt kul! 7 september drar den igång!


Banhoppningen! (då & nu)

Jag var inte sådär väldigt taggad i eftermiddags på att hoppa efter min dressyrfail men det gick verkligen skitbra! Jag blir alltid lite nojig när jag inte hoppat på länge, brukar bli efter 2 veckor och nu har det gått 2 månader så ja.. Men det märktes inte av alls idag på mig. Foxy var lite seg i början och så, stannade på första oxern vi hoppade, men efter det bestämde jag mig verkligen och då fick han en så jävla energi! Gud vad fint han hoppade. Blir helt varm inombords när jag tänker på det. Det var så härligt. Vi hoppade kombinationer, enkelhinder, oxrar, vattenhinder och trippelbarr. Jag, som tycker trippelbarr är lite ruggiga, satsade och hoppade en på 90 cm tror jag det var. (Olika höjd på trippelbarren på bilderna här under) Jag! Hihi det var så himla kul. Vilket språng, hästen alltså ♥
Sen hoppade vi en bana på 8 hinder. Vi hoppade 1-7 klockrent faktiskt, men på sista hindret (trippelbarren) bokstavligen skenade han emot, blev alldeles för högt tempo så jag ba "JÄVLAR" och så svängde han förbi. Smart move säger jag bara. Försökte igen och då gick det. Shit vad han var härlig idag. 90cm-höjden brukar han krångla med utomhus men jag känner verkligen att jag har hittat honom inom hoppningen nu. Jag är inte längre rädd, jag tar så mycket stöd som behövs och tvekar inte. För tvekar jag, tvekar han. 

Älskling.
För ungefär ett år sedan, då hade jag ridit honom i några månader bara och jag hade fallit för honom för jag älskade att ha något att jobba med och kunna göra framsteg inom ridningen. Han är inte så lätt han inte, och vid den tiden var jag lite rädd, tog inte det stödet han behövde och då stannade han  mer än gärna, så ofta han kunde. Speciellt ute när han blev lite vinglig utan alla väggar till hjälp. 

Jag säger inte att han inte stannar nu.. för någon gång kan det ju hända, men det var verkligen hemskt förut. Jag är så himla nöjd med hur mycket jag har lärt mig på hans rygg sedan förra sommaren. 
 

Dressyren idag + lite ändring

Red ju två pass idag, först programridning och sen hoppträning, båda på Fuxelito. Vi började med att skritta/trava fram ute på ängen, men på vägen dit trampade Foxy på en stor sten så att den fastnade i hoven. Jag märkte inte när den fastnade men kände hur konstigt han gick, han liksom föll varje gång han trampade ner vänster fram. Jag ba ey nåt är fel jao. Ingen såg nåt när jag frågade men jag kände ju liksom. Sen såg Anna stenen. Tyckte så himla synd om honom, för han bara lunkade på liksom, inte ett pip, måste gjort ont. Aja, vi fick ringa Björn och så kom han där med the right vertyg for the job. Sen värmde vi upp. Gick inte bra alls. Vi klickar inte längre inom dressyren. Så himla tråkigt. Vi blir bara osams, jag tycker han är lite svår för mig just nu (obs bara inom dressyren). Red programmet sedan i ridhuset - LB:1. Bitvis var han fin, till mesta dels var han kaos. Varje gång jag vill att han ska gå fram kickar han galet med bakbenen. Det är ju ett tecken på att något är fel med min ridning. Jag tror det var där vid första ökningen som han sparkade bakut rätt upp i vädret så jag flög framför sadeln lite halvt. Asså det kanske är lite kul någon enstaka gång på träning eller något men här försöker man rida seriöst och så totalfailar man. Det är så jäkla tråkigt, för endel lektioner går han så jävla fint, asså verkligen mjuk i handen, fina steg, fin form och allt, men ibland/ofta går han mot handen och är seg och då känner jag mig så himla dålig. Så jag har bestämt mig för att den här terminen inte "tävla" i dressyren med honom något, utan satsa på någon annan häst och börja från grund så jag inte lär mig rida fel. Behöver en lättare häst som lyssnar så jag kan koncentrera mig på ridningen. 
Här en när vi har ett guldpass. Här har jag verkligen fått igång hans bakben. Här är han underbar att rida. Dock får jag aldrig honom i det här skicket på framridning + dressyrtävling.

Bild från samma pass fast när han tappat bjudningen (pga. mig såklart, klagar inte på hästen).

Den här bilden är EXAKT ett år gammal, bild från sista dagen på lägret förra sommaren på banhoppningen utomhus. Jag är sjukt glad över hur långt vi har kommit tillsammans ändå. Ser ni hur vi såg ut förut? Hihi, lite roligt att kolla tillbaka..

Ibland när jag står fast så växer jag, ingenting står över mig

Oojojoj den här dagen tar visst aldrig ut. Jag, tillsammans med min äckliga hals, gav oss ut och gjorde ett försök till en pw = ingen bra idé. Jävla skit, jag kan inte ens gå för att det gör så ont. Blev 4 km, stannade till vid Sanna en stund, och när jag kom hem försökte pappa knäcka min rygg, gjorde rasande ont och började böla *hahah* åh nej.. Sen försökte mamma. Gick inte så bra. Gör mer ont nu ju. Gjorde ett tappert försök till att städa rummet = blev någorlunda rent. (y). Sen duschen och fylla i lite papper och sen tortillas + O.C. Sms:ade Ida alldeles nyss för jag insåg precis att det är The Voice-konserten imorgon i Kungsan! Så glad! Så vi ska gå på den imorgon, får se om någon mer vänlig själ hänkar så blir det kul som satan. Parteeyy. Nu ska jag SOVA ♥. Imorgon är det hoppträning/uppvisning i ridhuset på Fuxelito och sen efter lunch dressyrträning/uppvisning och jag LÄNGTAR SUPERMYCKET TILL MIN BEBIS. Har inte ridit på hela sommaren! Ska bli såååå kul! Hoppas bara att jag kan rida med min onda rygg! Vet inte vad jag ska ta mig till annars. Och sen får jag verkligen inte vakna upp med feber imorgon, balle vad sur jag kommer bli.

Världens längsta dag.

Egentligen började den kl 08 igår morse eftersom vi försökte somna vid kl 01 inatt men lyckades aldrig, och gick upp kl. 03... Fy, det var lättare sagt än gjort. Bussen gick 04.15 mot Palma flygplats och planet gick sedan kl. 07. Inget gick smooth alls, vi kom hem till Väsby vid kl.11.30 och hade varit vakna i över ett dygn, och sen suttit på ett plan FULLT med folk som hostade och fullt med retarded bebisar som vägrade hålla käften. Sen så fick jag "åtefall" i min rygg i förrgår, trodde jag skulle dö på plats nästan för det gick typ inte att andas så bra och sen fick jag feber och nu har jag också troligtvis streptokocker, mys. Huvudvärk på det och man får den mest underbara flygturen någonsin asså. Juste, har en enormous (syns ej men känns som satan) finne under min näsa så min läpp är lite bedövad av den, gör så himla ont :( Iaf, packade upp allt osv och sen blev det sängen på en gång. Vaknade nyss och nu ska jag äta nåt jag saknat HELA veckan - havreflakes och vaniljyoghurt ♥

I receptionen..

Standard-platesen för alla apple-nördar! Ni ska se hur det ser ut här inne på kvällarna. Trappan full med folk och deras instagram typ. I alla fall, solade i 4 h idag med citron i håret så lite ljusare blev det, och jag mycket brunare! Snackade med mamma igår om tatuering förresten, bara för att liksom.. och hon sa att självklart skulle jag få göra det (?). Höll på att sätta vattnet i halsen, blev hur glad som helst ju! Velat göra det jättelänge och jag har min idé, kan dela med mig när det närmar sig.

Nu tänkte jag dra ut och springa lite i den horribla värmen, ha det. Btw, jag håller på att SPRICKA av längtan tills på lördag. Så ivrig. Jag ska rida ett dressyrpass och ett hopp på min älsklade Fuxelito!! Hela jag ryser av tanken. Heaven ♥
 

La ciudad vieja

Jag och mamma åkte nog in till gamla stan på jordens mest packade och lökiga buss. På toppen av allt satt en tysk familj där och tog upp massa plats, bl. a ett småbarn som vägrade hålla käften. Han skrek/pep som en siren asså, aldrig hört en sån gäll ton någonsin. Fy. Och pappan bara satt där och skrattade och typ klappade honom på huvudet (?). Ååååh, ville slå dem allihop. Det var skitfint där i gamla stan! Riktigt stor marknad full med fina saker. Hittade en kjol på en gång (kort fram, lång bak, transparent) och tanten gick fram till mig och berättade att det var "one-size". Jag började snacka lite med min halvrostiga spanska där och hon blev så himla lycklig i själen. 
-Habla español?? Eres muuyyy simpática! 
Jag ba jaja asså det gör jag ju liksom. Sen så sänkte hon priset från 39 € till 15 €. Hon berättade massor om vad den svarta kjolen passade till och vad den beigea passade till och jag blev så himla glad att jag fattade allt vad hon sa. Gulle-tant, jag blev kär ♥ Sen köpte vi brända mandlar och jag köpte ett iphoneskal med spanska flaggan!
 

Pain

Jag har då gått och antingen blivit sjuk elelr skadat mig rejält eller är matförgiftad. Har ingen aning. Det enda jag vet är att jag har ont i varje kroppsdel och det gör ont att andas. Skör skulle man kunna kalla det. Det känns som att någon har slagit mig med ett baseballträ rakt i ryggen. Annars rullar väl livet på här. Finns inte så mycket att göra så det blir mest poolhäng, buffe och O.C på det hela. Nu idag ska jag och mamma ta bussen in till Alcúdia och shoppa litegrann, så får vi se hur det går.

Skype

Räddaren i nöden. I'm so bored. Blev också utelåst i några äckliga timmar för mig själv, thank god Öquist ♥
Imorse drog jag ut på en liten löprunda på gatorna här i Alcúdia. Gick upp 07.30, hur orkade jag? Kan ju aldrig träna på morgonen! Och här liksom är det jättevarmt så jag är nöjd med el insats. Skadade dock mig lite sisådär i senan på sidan av nedre benet (högra) pga. stenplattorna. Farliga att springa på, riktigt dåliga för fötterna. Sen låste sig mitt knä i trappan så jag typ ramlade ner hahha. AJ. Annars har vi bara chillerillat vid poolen hela dagen, somnade på rygg - inte så smidigt. Har nada att göra, lär läsa ut min körteoribok alldeles snart asså. Men nu Skype med Sara som sagt!
Jag och min rosa bikini, så himla fin! Fick den av älskling

Matkoma, myggor, kackerlackor och ensamhet

Det är livet ju. Kliar överallt, känner mig asfet. Det blir träning varje dag när skolan börjar, vägrar ens testa mina jeans förrän jag gått ner igen.

Ses fotges

Vi har det bra!

Alcúdia

Buenos días, leker internationell här. Sitter här i receptionen efter en löprunda längs stranden. Nu väntar frukostbuffén! Bilder kommer sen!

JoderJoderJoderJoder todo la noche

Usch. Sitter här på Arlanda och känner mig asfet, uttråkad, arg, och både datan och mobilen dör snart.. Plus, ni är SÄMST, verkligen SÄMST på att kommentera. Ni kan inte ens svara på en jävla fråga. Nehe, då får ni aldrig veta då. Hahaahhahahahaahah ha ett bra liv.

FUCK BAJS. ÄT DET.

Har suttit på Arlanda sedan 09.30 imorse. Först när vårt plan landade i Spanien så råkade det gå sönder. Sedan lagade de det och ny beräknad tid blev 15.00, från att ha varit 11.30 tidigare. Sedan när de ska lasta in allt bagage så råkar de paja bagageluckan. Hur puckad får man vara. Ny beräknad tid 18.50. Jävla fucktards. 7,5 h försenat.  Vi missar en hel dag där nere i paradiset. Planet har typ precis startat nere i Spanien och det är 3,5 h hit och sen ska de städa det osv och sen får vi åka. BALLEBALLEBALLE.
Åk aldrig med Iberia. Klantarslen.

Sista jobbdagen

Ser ni vad klockan är? Jag jobbar 2 timmar extra idag.. Ska vara på Eds kl. 07-16. (y)

DALE

Jag skjuter hela tiden på bloggen tyvärr. Endast för att jag har så mycket att skriva. Om hur mycket jag har börjat intressera mig av växter och trädgård, hur fina människor jag har lärt känna på mitt jobb, hur lite jag sovit, hur jag har kommit igång med löpningen och om hur mycket jag saknar hästarna. Jag vet inte var jag ska börja? Och om tre dagar åker jag iväg till Mallorca, Spanien. Jag är hur taggad som helst!! Aquí me voy.
 
Hahah idag hade jag en jävligt bra dag, bästa på länge faktiskt! Perfekt parkarbetsväder (knappt någon sol och svalt). Folkparken, dagiset vi var på idag, var nästan händeromtaget när vi kom dit så inte så tungt jobb, dagisfröknarna kom ut och bjöd oss på fika mitt i allt, fnissade ihjäl mig med Isabelle på lunchen och sen innan middagen sprang jag 7 km och det gick jättebra! Middag + nybakta chocolate chip cookies framför O.C och sms med älsklingen. Perfekt dag helt enkelt! <3

Äckel-lönn. Det växer ÖVERALLT. Kom ihåg alla att lönnträd är ogräs (förutom de som är planterade såklart) som sprids hur lätt som helst everywhere och växer snabbt upp till stora träd och förstör allt. Ryck med roten kära läsare..
 
Tid: 1 dag. Det här gjorde jag i fredags tror jag! Det är på förskolan "Gläntan".
Dagis vi varit på:
  • (?) Vid Skogstorpsvägen
  • Ringblomman (2 dagar)
  • Visselpipan (1 dag)
  • Bollstanäs skola (2 dagar)
  • Spargrisen (2 dagar)
  • Gläntan (2 dagar)
  • Folkparken (1 av 2 dagar)
  • Eds förskola (antagligen 2 dagar)

2 dagar kvar för min del! Jag kommer verkligen sakna jobbet galet mycket! Det kommer klia i fingrarna, och jag har verkligen haft världens bästa "kollegor" och handledare! Awii vad blödig jag blir :)
 
 

Åh hej

Tja. Det var den helgen det. Lärorik. Naj. Har umgåtts med Ida och Elin, kan inte klaga. Jobb imorgon, 4 dagar kvar och sen drar jag till Mallis. 

WORK

Ojoj det var ett tag sen. Massa roligt har hänt. Jag har åkt Segway på söder, jobbat massa, busat och sen tränade jag idag på Friskis!!!!! 40 min konditionsmaskin, så jävla skönt! Har inte kört riktig kondition sen sista dagen i Boden. Asså känslan<3333 Pulsen efteråt.. den känslan är beroendeframkallande.. Hängt lite med mina boyz nu på kvällen också. Och så klart min lovely Isabelle som jag har där på jobbet. Räddaren i nöden jao! Asså hahahah vad är det här? Har börjat skriva som en riktig p12:a :$ Vilken fjorre jag är. 
Gardenporn <3
Käkade på TGI Friday med pappa och Lucas!

Bästa!

<3
Jag och min kaffekopp när jag missade att jag hade sovmorgon :/
 



RSS 2.0