God morgon!

Nu har man ställt om klockan och allt. Skönt, snart är vintern här på riktigt! :D

Sms:ade precis Elin men hon har inte svarat än. Vi ska ju vara idag hon och jag. Aslänge sen jue! :O Har saknat henne jättemycket.... <3
Nej men vi ska mysa hela dagen, åka till pris xtra och köpa godis billigt, kanske käka på donken, fota ute och kolla på film.
Hihi när vi var mindre bestämde vi oss för att vi skulle köpa en lägenhet tillsammans när vi flyttade hemifrån om ingen av oss hade pojkvän, and it still stands baby !

Nu ska jag käka lunch och vi höres.


En "until further notice" - design

Kräks på min gamla design, har haft den så länge så det var dags för en ny! Dock är detta bara temporary tills min nya kommer. Ska fota med Elin imorgon, kanske använder en bild därifrån, vad vet jag? :)
Juste, sprang förbi en sväng när jag kom hem från löprundan till Elin för en sminkning. Hon och Lina skulle på fest så vi hade en liten update hos henne ;)
Godnatt <3
Voltaren - För liv i rörelse...

Saknar er redan! ♥

I fredags under samlingen gick lille Hannes iväg och skulle hämta en överaskning. Han kom tillbaka med en stor kruka full med godis! Fick ett gulligt kort och ett biopresentkort också :)
Några av barnen visste inte varför jag fick en present så fröknarna berättade att det var min sista dag.. Då hoppade Iris och elina på mig och kramade mig jättelänge! :') Fick en massa pussar på kinden också. Så gulliga..
Tack förskolan Harva gård för att jag fick praoa hos er! Det var jättekul! :)
Ps. Kika gärna in på deras blogg!

Kalorier

1476.277 kCal

Så många kalorier ska jag få i mig en dag då jag inte tränar för att varken gå upp eller ner i vikt. Jag trodde det låg på 1600 kCal jag, men hade visst fel. 

På ett ridpass på 60 minuter förbränner jag 260 kCal. Det är faktiskt inte så dåligt! 
När jag springer kyrkrundan som är 3,65 km (23 min) förbränner jag 255 kCal. Så det är alltså mer träning att rida 1 timme än att springa i ca 25 min. Och när man rider har man till och med roligt, så kul att tiden flyger iväg medan löpning är mer som "är jag inte framme snart ?!"




I'm gonna drag my ass out again...

...for a löprunda. Ridningen gick bajs, allt är bajs. Brunt och avlångt, precis som Sverige på vintern -.-

Stockholm calling!

356961_l.jpeg

Hejhej. Sitter och bloggar från pappas mac. Vi sitter på tåget hem just nu från stan och ska hyra film på headweb och äta godis när vi kommer hem. Vi åt middag på Hard Rock Café, fajitas och ceasarsallad bl.a. Gott!
Haha apple-nördar min familhj är. Jag, pappa och Lucas sitter bredvid varann;
Pappa har en iphone, Lucas har en iphone och jag sitter med en mac :Ö <3
Nej nu börjar jag bli åksjuk, bloggar mer senare, puss <3

Fredag

Tjohou! Har bråttom till bussen nu. Jag och Lucas ska in till stan och träffa pappa och äta middag osv.
Fick en överaskning idag innan mellis. Barnet var jättegulliga mot mig. Berättar mer sen...

God morgon

Är riktigt trött men taggad inför sista dagen på dagis. Kommer sakna alla barnen otroligt mycket! Skriver senare puss!




Ny kategori!

"The secrets of Norrbotten"
-Ruskigt spännande, får håret på ryggen att resa sig....



Vad är det som ligger och gömmer sig nära kusten? ;)


Ska ut och springa nu!

Nu blir det en liten joggingrunda med brorsään. Ses.

Torsdag

Är helt slut efter en lång dag på dagis :)
Vi gick på promenad till "stora stenen" som var förvånadsvärt liten med tanke på hur stor jag upplevde den när jag var liten. Herregud, inte var den stor inte...
Jag fick gå tillbaka och lämna Jacob halvvägs eftersom han blev sur... Förstår mig inte på honom ibland... :/
Vi stannade vid ett ställe och var där i flera timmar. Passade 3-åringarna när de lekte vid stenarna. Edvin var också med, ni vet musik-Marias son. han är jättegullig och härmar allt man säger. En liten kille på 3 år som heter Viktor är typ helt obsessed with me. han följer efter mig hela tiden och säger:
-Kom tjejen, ska vi busa? *värsta busiga blicken*
Han är så otroligt söt. Men det gulligaste idag var när 3-åringaran Tyra, Filippa och Elina skulle hoppa ner från stenen och "få hjärnskakning som Madicken". Haha de skulle säga "Flyg fula fluga flyg" men det blev istället:
Filippa: -Ful fly döö!
Elina: -Fly flya fly!
Tyra:  Flug fula fyga ful!
Sen kom Edvin också och joinade.
Edvin: -Flu flöööö!
Dom var sååå söta :')
Efter det fick Filippa värsta psykbrytet och blev helt galen och slängde iväg mössan och vantarna och slängde sig ner och bara skrek och grät. Ooupsi ;)
På tillbakavägen gick jag med Edvin. Vi skulle följa efter snörena i grenarna för att hitta rätt.
-Nöööre *asglad*
Jag: - Va ska vi äta? Hamburgare? :D
E: -Ambjuj, vi ka ääääta! hambjurj! :D
Jag: -Oj, nu måste vi kliva över staketet.
E: -Kliva övve!!
Skulle kunna fortsätta hela dagen haha! :D
Vi grillade hamburgare i skogen. Mysigt, gott men kladdigt. Småbarnen fick ju inte ens in hälften i munnen. Allt ramlade ur händerna :Ö
När vi kom in var det "Vilan". Jag somnade faktiskt :$ Man blir faktiskt väldigt trött av att lyssna på Pippi Långstrump i söderhavet. Haha nej men aa. Efter det busade Edvin med mig IIIGEN... puh. Han är så klängig, han klättrar på mig hela tiden, får hela tiden påminna honom om min axel och rygg. Lilla Lucas kom också och busade. Han är nog det sötaste jag sett! Och han är så snäll och glad och söööööööt.
Efter en stund hade vi samling. Vi kände på blåbärsris och undersökte rådjur- och hjortbajs :Ö
Sen mellis ochsen hem. Fick en massa kramar då. Elina började gråta och ville inte att det skulle vara sista dagen imorgon för mig hehe ;)
Tröstade med att det är klart jag kommer och hälsar på! :D

Bilder från hoppträningen

Han som var en perfekt hopponny! :'/
Mmm mysigt. En helt slut Sara...
Svett efter västen ;)

"The accident"

Det gick åt helvete på den sista hoppträningen med Yoker, eller på en ponny över huvudtaget! Han var ivrig och nervig redan från början.. Vägrade på allra första hindret... Jag försökte några gånger och sedan gick det. Kom i andra varvet också men då gick det inte alls "/
Efter det skulle vi hoppa ett rättuppstående, kanske 75 cm (inte alls högt) som var lite tittigt med koner under bommen. Jag kom i full galopp eftersom man måste gasa så mycket med Yoker för att han ska komma över hindret. Trodde verkligen att han skulle hoppa så jag ställde mig upp precis innan och då hoppade han inte. Jag, som fortfarande hade världens fart (tröghet enligt snille inom fysiken) flög över hindret rätt ner i backen med huvudet först! Jag tänkte samtidigt hur jag skulle landa för att göra illa mig minst. Landade då på vänster axel och slog över till sittandes.

Svullen axel, min vänster, er höger...

Er vänster, min vänster...Fattar ni hur ont det gjorde? Det började göra ont efter träningen när jag kom hem. Nu kan jag knappt lyfta armen.
Som alla ryttare vet tappar man halvt andan när man har ramlat av eftersom kroppen har fått världens smäll. Man håller på att börja gråta för att man är så överväldigad, även om man kanske inte har gjort illa sig. Men det hade jag. Jag hade inte så ont just då, det kom senare. Grät inte i alla fall. Man kan inte prata på typ 10 s.  Jag satte upp på en gång och fortsatte. Jag försökte säkert 10 ggr att komma över en annan oxer (2 hinder i 1) utan framgång. Jag galopperade så jäkla snabbt! Ändå tvärtstannade han varje gång... Tillslut ville jag inte ens gasa något mer när Ellen sa att jag skulle göra det eftersom att jag redan visste att han skulle stanna. Liksom ju mer fart man har desto lättare skulle jag flyga av när han stannar! Jag tror att han inte ville hoppa efter det för att han var rädd för mig. Rädd för att jag skulle komma flygandes över hans huvud varje gång han hoppade. Fjant.
Allt var piss. Resten av lektionen blev det dressyr för Yoker. Från halt till trav, skritt till galopp.
I slutet fick jag hoppa igen. Vi körde samma hinden som i början där han faktiskt hoppade några gånger. Då gick det bra...
Jag blir så jäkla arg på de som säger att ridning bara är en sport och att man bara sitter där. Screw you! Sätt er där själv och försök hålla er kvar. Ni skulle inte klara en sekund på en hoppträning.

Midjan, haha fatta att jag hade både tröja och väst över :Ö
Ps. jag tvingade inte er att läsa detta. Det här är min dagbok som JAG skriver och och då skriver jag så detaljerat som just jag vill. Och om ni nu läser detta är det ett bevis på att ni visst inte alls skiter i vad jag gör på dagarna ;)
Inte för att någon har sagt nåt men så ni vet liksom. Texten skriver jag också som en sammanfattning av exakt vad som hände så att jag kan kolla tillbaka i arkivet när jag vill.

Ouch...

aj min arm!

Tisdag

Sitter och äter findus och är inne på fejan. Vi gick till Ed's idag. Läskiga barn :S Inte så god mat :/

Vi satt i en ring i typ en timme och pratade om bokstaven D. Ytterst intressant!

Några barn var taskiga mot min lilla Jacob ute i lekparken. Då blev jag sur hhaha.... Påvägen tillbaka bråkade Jacob och hans bästa kompis Theodor. Hjärtskärande.... Jacob blev jätteledsen :'(

Väl tillbaka på dagiset var jag mycket med lilla Lucas på 2 år. Vi hoppade på en madrass, söt.

Snart ska jag till stallet och Sofia ska med och fotta! :) Sista gången med Yoker :/


Harva dagis!

Så fort jag kom dit väcktes många barndomsminnen! Vi började med att vara ute. I 3 timmar! Väldigt länge och kallt, men när man är liten är allt ett äventyr i sig... :)

Jag fick en liten beundrare redan första minutrarna. En liten Filippa på 3 år. Hon är jättesöt och är jättepratglad. Det svåra är bara att jag inte fattar ett piss av vad hon säger... ?

Hon är så ivrig och glad och pratar skitsnabbt. Typ:
-Jag gillar (andas in helt andfådd) hhhh mej dunga som mamma hhhhhhh och sen ja ja hete flippa utas e min komphhhhh is. Aaa

-Va vad sa du?

Aa jag gillahhhhr mej som aa de e såå

-Aa säkert? :S

Innan vi gick in gick vi på en promenad till stallet och hälsade på Mandy, Lindas ponny vi hagen. Där samlade vi också löv till deras tavlor. När vi kom in åt vi haselbacks-potatis och pannbiff.... mums! Efter maten var det gick vi in till "Vilan" och hämtade madrasserna. Jag låg bredvid Jacob :) madde läste en bok och sen lyssnade vi på Mamma Mu och Kråkan på CD:n. 
Efter vilan lekte vi "Hunden och benet" med barnen. lucas hade fyllt 2 år så vi sjöng för honom också. Han förstod inte riktigt hur man lekte hunden och benet så istället för att krypa fram till olika personer gick han fram och kramade en. Assöt! :')

Imorgon ska vi gå till Ed's förskola från Harva med Älggruppen (5-åringarna bl.a Jacob). Jeppo, Tony och Simon tror jag praoar på Ed's sa Sussie så aa :P 
Nu ska jag fortsätta äta mat, puss <3

Ps. Imorgon tar jag med systemkameran, eller kanske om 2 dagar...

Jag lekte alltid med de här dinosaurierna när jag var liten :)

Den här kannan har varit med länge. Den fanns redan för minst 13 år sedan när jag hade gått där ett år :)

Älskade den här pärlplattan. Jag kommer ihåg hur kul det var att trycka i de där grejerna!

Födelsedagsbarnet!

Jacob längst till vänster ;)

Söta Jacob :')


Lokal hopptävling

Jag sov typ inget inatt och jag hade värsta huvudvärken imorse och mina ögonlock var svullna... Pallrade mig ändå till stallet till kl. 10.00. Jag, Lovisa och hennes kompis kollade på tävlingen i några timmar. Sen sms:ade vi Sofie så hon kom också ner och kollade. i 7 timmar stod vi och hejade på! Vi var de enda som klappade händerna efteråt, drygaste publiken ever. Man måste ju applådera efteråt annars kanske de blir ledsna ;)

Glömde pengar till mat så när jag kom hem vid 18-tiden hade jag inte ätit sen frukost :(

Vi hade jätteroligt i alla fall på läktaren. Jag och Lovisa frös asmycket så vi stod och gungade med i takt med ryttaren i galoppen och vid språnget ställde vi oss på tå (måste sett urlöjligt ut). Och när hästen vägrade på ett hinder böjde vi oss frammåt och precis då gick det förbi en tant... Lovisa nockade henne med rumpan hahahh!!!

Nu ska jag äta mackor och youghurt & flingor och smoothie, är ashungrig! :D


Inte alltid lätt...

Juno går på tv:n just nu. Den är en sån mysig familjefilm :) Man blir så mysig av den. 
Just nu känner jag att jag skulle behöva en kompis. Har levt på Lovisa i en vecka, annars har jag varit väldigt osocial. Det gillas inte och jag saknar Agnes... <33


</3


Spinning

Ska träna nu, länge sen sist. Fast iofs har jag ju gått fleeeera timmar varje dag den här veckan. Jag red ju idag också och jag fick världens håll och mjölksyra i magen ;)

Barbackahoppning!

Det var sista gången vi hade Annelie idag så vi fick välja vad vi ville göra. Så alla tog av sadlarna och så hade vi hoppning!! Winny var skittaggad och fattade hela tiden galopp i förväg. Hon har verkligen börjat gilla det här! :)
Vi hoppade bara ett litet kryss men ändå. Vi hoppade utan händerna också. Ruuligt :D

Tänk er vilken balans man måste ha om man kommer i galopp mot ett hinder utan sadel och sen hoppar med händerna utsträckta i luften! Wiihoo :) Vi knöt liksom tygeln så att den blev kort så att man skulle kunna ta den snabbt efteråt.

Nu ska jag göra omelett och sen träffa Annelie, Rosan och Koffe. Sist jag träffade Koffe var ju nyårsafton! :O

 


Tidinställt inlägg

Sitter på hästen just nu och har dressyrlektion på Winny. Visst är det najs va? ;)

Testar, 1, 2, 3..

-

Wow, fett bra!

Nu kan man göra tidinställda inlägg på blogg.se, yeeess!!!!

Svar på tal, eller... ?

Anonym
-De flesta säger att man ska ska dra av sina läderstövlar med vatten och sedan sätta på skokräm och putsa, definitivt inget läderbalsam...

-Jahadu, det var ju trevligt med en liten åsikt. Det hade suttit fint med ett namn där också Mr Anonym ?
Nej men vadå vatten? Du vet att vatten + läder = disaster, supertorrt!
Jag känner flera som använder den produkten jag köpte och jag vet själv hur bra den är !



Shopping

Köpte linnet i fredags med hanna och Agnes. Älskar't!
New Yorker  89,90 kr
Nytt linne, ny piercing och lockigt hår, exemplariskt som syon skulle säga ;)

Titta vem som är i gymnasiekatalogen...?

Asdålig skärpa men ni kanske ser mig där med basketbollen? ;)
Yes box. Älskade fotograferingen med Väsby Nya Gymnasium. Den var så mysig och man syntes överallt efteråt ! :D

Läderbalsam

Läderbalsam  Sthlm ridsport  149 kr 124 kr (är både medlem och jobbar där, då blir det 10% + 10%)
....Får se resultaten på ridstövlarna imorgon!
Stövelsträckare  Sthlm ridsport  59 kr 53 kr  (medlem- & personalrabatt)
Asfint ;)
¿ Comprendeís ?

Prao, dag 4

OMG, det där var läskigt idag.. Jag hade övat på min replik och allt och det var inte alls något speciellt eller särskilt läskigt att säga. jag skulle bara säga att det var sista dagen imorgon och att jag skulle praoa någon annanstans nästa vecka. Jag hade värsta läget på morgonen att säga det men jag blev helt stum... Sen tänkte jag hur fånig jag var och räknade till 3 i mitt huvud. Men jag kunde inte få fram det. Det var superläskigt. Ju mer tiden gick desto mindre mod hade jag kvar. Det var helt sjukt. Hela dagen gick utan att jag berättade det för DET GICK INTE ATT SÄGA, HUR MYCKET JAG ÄN ÖPPNADE MUNNEN!
När klockan var 18.30 ungefär frågade Lottie (ägaren) om jag skulle vara kvar veckan efter (hon hade nog glömt att jag sa hur länge jag skulle vara kvar första dagen). Vet ni hur glad jag blev då eller? För då fick jag fram det.... puh !
Dagen var helt okej idag faktiskt. Jag hade rätt mycket att göra. Packade upp otroligt mycket täcken ur 5 boxar, märkte dem och hjälpte till att stapla upp dem på hyllorna med hjälp av den rangliga stegen :S
Körde också runt med pirren för att flytta träpallarna till andra sidan av huset. Mitt i allt kom Lovisa och hälsade på, då blev man ju glad ! :)
Lekte lite cool och visade alla exklusiva saker man kan få som t.ex. en liten mössa för 500 kr, hjälm 6 500 kr, ridbyxor 3 000 kr eller varför inte en hovkrats för 9 kr ?
Gick ut med hunden efter lunchen, alltid lika mysigt.
Lite snabba bilder på hur butiken ser ut. Mycket rörig men ni skulle sett hur den såg ut innan jag kom ;)
Det här fick jag göra första dagen...
Första dagen...
Första dagen...
Ruffe, assöt ;)

sugrör. hola.

God morgon. Ska snart dra, bussen kallar men jag orkar int faktiskt :P

Älzka "Välkommen åter"

Skönaste programmet på tv:n ikväll :) Nu ska jag slänga i mig en macka och förbereda mig mentalt för morgondagen, den näst sista dagen på Sthlm ridsport. prattfiss ;)

prao, dag 3

Hellu. Mina arbetstider har kortats med 1 timme. Kommer få sluta kl. 18.00 varje dag istället :) Idag fick jag t.o.m sluta 17.30.

Idag har jag sprungit mycket ärenden fram och tillbaka posten. Har jätteont i ryggen idag igen eftersom att jag organiserade i lagret (stablade massor med täcken). Självklart har jag grymt ont i fötterna också, inte okej asså.. "/

Till lunch åt jag Findus lövtunna biff med bea och potatisbollar! :D Ruffe satt som vanligt på golvet bredvid mig med tassen på mitt lår och tiggde och gav mig sötaste minen ever. Så söt <3

Med hans ögon kan man inte låta bli att dela med sig ;)

Imorgon måste jag verkligen säga att jag inte ska praoa där nästa vecka! Men jag vågar inte, men jooo.

Ska också köpa läderbalsam till mina ridstövlar, asnajs jue! :D

 

 


Good morning

God morgon, är lite nervös just nu. Jag kommer säkert inte våga säga till dem att jag ska praoa någon annanstans :S
Bussen går om 1,5 timme så ska kika in på tv3play en stund, ha det bra!


I love the time and in between, the calm inside me. In the space where I can breathe. I believe there is a distans I have wondered, to touch upon the years and reaching out, and reaching in. Holding on, holding in..

I would like to linger here in silence if I choose to.

Would you try, mother?

I believe ...


Prao dag 2

Skulle rida idag så jag fick sluta 15.30, lyckaa !!
Dagen gick lite snabbare idag. Jag fick fylla på massa varor från lagret, lämna paket på posten, rasta hundarna, packa upp varor och märka dem. Till lunch åt jag sallad som jag gjort själv på hemköp.... med..... currydressing! Jag skulle kunna leva på currydressing, äter det till allt som går. Subway, chicken bits, sallad, you name it!
Mötte upp Lovisa efteråt för en snabbfika på donken. Mc flurry Magnum brownie <3  Asmysigt! vi har alltid så kul vi två. Rikttigt barnsliga vi är. Stod och mimade och dansade åt låten som spelades mitt på golvet på Mc Donald's :Ö
Tog bussen 16.21 mot stationen, men sen fick jag gå hem i regnet därifrån eftersom att bussen inte skulle komma föränn om 20 minuter...
Sprang över till Ulla-Maj nyss och frågade om jag kunde praoa på Harva dagis nästa vecka istället. Och det gick! Fett lycklig!
Elzkar småbarn, älskar dagis... älskar Harva dagis. Världens mysigaste, utan fåniga avdelningar som typ "biet", "humlan", "blöjan" och allt vad de heter :Ö
Alla går tillsammans, stora och små, mycket bättre. I alla fall, mycket vackert beläget och så vidare förstår ni ;)
Nu ska vi om det är nån som har bloggat om något intressant ? :)

dör invärtes

Dagen var hemsk! I 8 timmar gick jag runt dom en no-lifer och rättade till kläderna i butiken. När jag gått runt runt tusen varv var ju allt perfekt. Men då var det bara att ta en sväng till :S
Jag fick också under dagen flytta massor av varor från en stor hylla till en annan i ett annat rum. Men den andra hyllan saknade 2 st plan så jag fick lägga till massa hyllplan. Packa upp varor, märkta dem, sortera handskar, lasta transport och lyfta tungt fick jag också göra. Nu har jag så sjukt ont i ryggen att jag mår illa. Har tagit voltaren men det hjälper inte... Har aldrig varit så uttråkad som idag, 1/9 dagar har gått, hur ska jag palla detta??
pussar, nu ska jag sooooovaaaaa!!!

Praooo

The look of the day, chao!
Ps. fick besöksrekord igår, wiihoo! :D

Rallybrudar

Sitter just nu och myser med mamii framför filmen rallybrudar och kvällsmackor. Den är rätt bra filmen. Imorgon börjar praoen på Stockholm ridsport! Spännande. Har skrivit upp busstiderna på mobilen (hittade den förresten! Den låg under klädlådorna längst in, i hallen) och fixat cash till mat, all set!
¡Buenas noches! ♥


jag mår illa -.-

inte bra. hata majonäs.

abcdefghijklmnopqrstuvwxyzåäö ♥

Heiiii, dressyren var väldigt seg. När vi hade sett tuuusen ekipage var man ju helt snurrig i bollen. Men det var mysigt (och kallt!). Jag och Lovisa ska nog vara med nästa gång :)
Funderar på Faidra faktiskt :) Åt en äggmacka med majonäs där, och nu mår jag inte så bra i magen :'/.....
Juste, min mobil är borta och jag har inte sett den sen efter stallet igår :'( Buuuhuuuu det är därför jag inte svarar på sms och grejer.. Ha det! Nu ska jag och Lovisa fortsätta kolla vidare på annonser och sånt. Vi SKAAAA skaffa foderponny/s!!!! :D

hej. skoja.

Gammal bild på mig och the pony jag hoppade idag :)

Tillbaka från stallet!

Fick hoppa Winny och det gick så jäkla bra! Hon stannade inte en enda gång och jag fick igång henne jättebra! Hann t.o.m tänka på att rätta galoppen i språnget när vi hoppade på bågen. Winny kom lite fel på hindret en gång men hon hoppade ändå. Det var så jäkla ruuligt! :D

Bilden har inget med saken att göra :)


Mi cuarto nueva'


Nytt hål i örat

Tjoho! Bloggade inte igår eftersom att jag höll på hela kvällen med att städa och möblera om i mitt rum. Det blev asmysigt.
Igår bowlade vi med klassen i Sigma. Jag var med Marre och Hanna. I won ;) Men det var pretty close. Askul! Gjorde massa strikes :P
Efteråt cyklade vi 3 till centrum för att ta hål och fika. Har velat ta hål hur länge som helst! Det vart jättebra. Efteråt gick vi upp till wayne's coffee och fikade. Deichmann sko var nästa, vi prövade lite klackar osv, höhöh..
Jag köpte ett assnyggt linne på New Yorker också.
Skyndade mig hem till Top Model 7 sen. Det får man ju bara inte missa. Inte Project Runway för delen heller.
Snart ska jag dra till stallet, hoppning på schema !  Haha, det blir 3:e gången i rad jag hoppar. Älskar't !
Ikväll sover Bellamaannhen här dårå, vi ska ju iväg och titta på dressyrtävlingen på Sättra imorgon bitti.
najs ? :)
...så att ni förstår... ;)

Chemistry is rock bottom

Nu har jag suttit och pluggat kemi i 3,5 timmar, och jag har gett upp! Allt är lätt och så, men MOL och MOLAR är hopplöst! Supersvårt och invecklat är vad det är! No muy bién cacao..........
Den ända jag vet är att MOLAR = MOL / liter
Det bara står still i huvudet, jävla skit! Siktar ju alltid på MVG men nu får jag bli glad om jag ens får VG :(

7 km! :D

Det kändes riktigt bra när jag sprang ikväll! Sprang först till hemköp, sen ett varv runt i runby, tillbaka till hemköp och sedan kyrkvarvet tillbaks! Awsome!
Sitter nu och belönar mig själv med våfflor och proviva mango (y)
Vi fick tillbaka matteprovet idag och jag fick precis VG! Det var asmånga som fick IG och G i min grupp (den snabbaste) så jag känner mig väldigt nöjd, ingen fick ju MVG heller ;)
Engelskaprovet fick vi också tillbaka (igen). Förra gången vi fick dem hade hon inte rättat "Questions on the text". Så bra som jag är fick jag ju då MVG på båda delarna och 193 poäng som sagt (3p över MVG-gränsen). Har verkligen förbättrat mig i skolan.
Vi höll också på med min mardröm i skolan --> SO-inlevelseuppgift. Det är så svårt och tråkigt att reflektera men tydligen har jag blivit bra på det också. Fick ju MVG på senaste SO-uppsatsen och Helena har ju själv sagt att jag har "improved". :D
Nog om det. Känner mig jävligt bra just nu när jag har sprungit så långt och allt, men fötterna och lederna värker :/
Ny dag och nya tag imorgon, ses <3

ska springa again..

..Är inte sugen på det men nu har jag äntligen tid till sånt, läxorna är gjorda nu, så då får man passa på ;)

Hoppträning

Det var awsome ! 2 stopp blev det sammanlagt, varav ett var ett toabesök haha så det gills inte ;)
Har fortfarande inga nya bilder på mig och Yoker men nästa gång ska jag fanemej ta och hitta en fotograf! :)

Bilder från framhoppningen i söndags!

foto: sara hermansson
<3
Älskar den här bilden. Älskar ponnyn så otroligt mycket. Tänk att han är 20 år. Och ändå känns han mycket yngre :)

Tisdag

Åh jag är så trött. Sitter och kollar på Project runway, mysig dialekt Heidi Klum har. Snart ska jag slurpa i mig wrappes och sen bär det av mot stallet. Det är ju hoppträning idag! :D

 


SSSOOOOO-SKIIIIIIT.

Varför har man SO över helgen. Nu måste man liksom sätta igång och plugga järnet på första världskriget. Nämen så roligt en söndagkväll -.-
Det är jättesvårt och boken är skriven så flummigt! Jag dör av förvirring!
Vi ska ha inlevelseuppgift på tisdag (hata, hata, hata inlevelseuppgift). Det kommer ICKE gå bröö..
Jäklar vad söt man var då då :) Kan inte fatta att bilden är från januari 2010! Shit vad man har förändrats ;P
maj 2010
Augusti 2010

Felfri ritt :D

Det gick jättebra på tävlingen! Felfritt blev det. Robin Hood var jättetaggad och banan satt som ett smäck i huvudet.
Men det gick inte så bra på framhoppningen. Då var han jättetrött, fan han är ju liksom 20 år gammal! Jag trodde att han skulle vara likadan inne på banan men han blev helt tävlingsinriktad! Så söt!
Robin var superduktig! En ponny som gör sitt allra bästa mer än vad han gör får man leta länge efter ;)<3

!!!

Har tagit ett långt, varmt bad och ska lägga mig snart... är nog lite nervös ändå men det kommer gå bra! Det känner jag på mig :)
Ska tävla ponnyn på bilden, imorgon gäller det !!

intervaller

Usch, fick världens håll precis i början så då var det ingen idé att springa hela tiden. Ändrade allt till intervaller istället vilket var mycket jobbigt men det förbättrar ju konditionen 1000 ggr bättre än att bara springa som en sölpåse..
Två bilder till från spex :)

Lion king II

Sibelsson ropade på mig i slutet och förstörde allt haha :Ö

Cuurly

Fick ny månadshäst idag; Curly. En av de största :/  Han var ganska skön att rida, men jag kunde typ inte va med på några övningar för att han var för stor. Det var så små avstånd mellan alla bommar så han bara snubblade, det var ju lite tråkigt...
Nästa gång är det hoppning och jag skulle typ få C-ponnyn Winny då istället om inte Isabelle kommer.
Och jag har glömt att berätta att det är tävling imorgon! Eller har jag sagt det.. ? Hm..
Hursomhelst ska jag tävla Robin Hood imorgon, Clearround. Jag har redan 2 godkända så jag kan egentligen kvala till KM, men jag vill köra en till CR för mina nerver tar kål på mitt minne. Jag brukar bli så nervös att jag glömmer bort hela banan så jag kör på CR. Hoppas bara att inte alla går runt och tror att jag failar på varje tävling för det gör jag inte. Jag gillar liksom bara att hoppa Clearround. Det är min grej för tillfället !
Har en godkänd på 4 fel med Bellamy, och en godkänd och felfri med Robin Hood. Imorgon gäller det ! :D
Lite senare idag kommer en video upp på bloggen, det är en liten peak på skolavslutningslåten som jag och Hanna kanske ska sjunga (om vi ens ska sjunga över huvudtaget)

Spex

Spexfotot :D
Inte det riktiga dårå, bara med digitalkamera :) Ser ni mig elr? ;)
Hanna, 9a:s bäst utklädda!
Jag, haha dålig vinkel, mitt huvud blev helt ihoptryckt! :O
Haha Pess, Corre, Klinga, David :Ö
Haha söt Carina :)
Söt burr <3
Åh lilla Bladis, supersöt men läskig (clowner är läskiga!) <3
Och sen har vi ju då Emmhaaa som var Joker. Riktigt tuff !
Haha fan vilken skit allt blev. Vi tog spexfotot på morgonen efter NO:n. Han tog också en massa ensamfoton och sånt efteråt. Sen under dagen råkade han radera alla bilderna så vi fick ta om dem efter sista lektionen!!! Några han dock gå hem men det var tur att tex. Hanna, Burr och Emma inte hann ta bort sitt smink. De gick runt så hela dagen! :D
Matte-provet gick la okej tror jag. En VG-uppgift var lite sär dårå men annars helt OK. På spanskan bakade vi Magdalenas (chokladmuffins) men det smakade ungefär som chokladbröd = inte så gott.
Haha MUY BIEN CACAO.
Älska spanska ord ! <33  Eller hur Julia? ;)
Har pluggat engelska hela kvällen, ovanligt va ? Nej men nu har jag gjort klart föredraget om en låt. Valde "Let me fall" med Bethany Joy Galeotti. Hon är riktigt bra faktiskt! Kommer ni ihåg när jag la ut en video på när jag spelade till och sjöng "Halo". Den var också med Bethany Joy Galeotti. Myyys.
Näe, ska fan ta och lägga mig och SOOOOOOVAAAA. är skittrött. Har inte somnat 10.15 på 1 år säkert.
God natt<3

Still awake!

Oh yeah... I have found my inner peace and now I'm going to bed :)

Godnatt

Fattar inte varför videofy.me har tagit bort funktionen så att man inte kan vrida klippen längre, nåja.. :)

Alla borde...

...ta och skaffa sig lite vänner som är 97:or. Dom är awsome. Har många sånadär ;) Dom är det i alla fall lite vett i höll jag på att säga. Nej men asså de är asroliga!
Linda, Alice, Moa, Hannah, love you all guys! <3
Bjuder på en fett glad bild från innan nattorienteringen när man var supertaggad :)

!

Näe, nu blir jag fan irriterad. Kan alla bara sluta leka att de är skitbra på saker när de egentligen inte vet vad de pratar om ?!
De är allt från ridning till orientering och fotografering och bra kondition osv. SLUTA LEEEEEK.
fotograf: papiish

Desperate housewives-premiären today!!

Visst var det ett spännande och bra avsnitt?:)
Älskar serien <33
Sitter här med en ansiktsmask och väntar på att de 15 minutrarna ska gå så att jag kan tvätta av skiten. Skiten tar mig tillbaka till Rhodos 2008 när jag och mamma satt med just den här sorten o kvällssolen, det var mys.

Wöööw farligt höhöh... :Ö

Nattorienteringen...

...behöver inte diskuteras hehe...
Nejmen jag och Agnes sprang ju tsm. Vi råkade springa HELT fel ibörjan, typ 8:ornas bana :Ö
Nu efteråt kan man väl skratta men just då var vi så arga och svor så att gud skulle blivit döv om han nu fanns, vilket jag inte tror att han gör. Vi flera kilometer och tog massa kontroller och allt men sen märkte vi att vägen svängde till vänster men på kartan till höger ? Då fattade vi att vi hade sprungit heeeelt fel och vände därefter. Vi ska JÄTTESNABBT hela tiden. Det var så sjukt jobbigt!
Vi turades om och tog varannan kontroll som var uppe i skogen. När vi hade tagit sista kontrollen så var det järnet tillbaka. När vi kom till första uppförsbacken var vi så trötta att vi knappt kunde ta oss upp för backen, gåendes allstå... Mitt under allt sa jag att jag mådde illa och behövde spy. Så sa Agnes att hon redan hade gjort det, när hon var upp i skogen. Hahah det var lite mysigt ;)
Vi fick i alla en bra tid under omständigheterna :P


Photoshop


Rainbow

På den första bilden har jag bara ändrat lite med grönskalan, annars är den pretty much orginal.
Asnöjd ! :)
Bara en testgrej liksom. Jag ser ju själv att det är värsta kanten vid trädtopparna, men det var skitsvårt. Lasso-verktyget gjorde raka sträck av sig själv lite då och då vilket var JÄTTEsvårt att fixa !

Min söndag i bilder

Köpte eyelinern som jag velat ha väldigt länge. 79:-
Det här är Sara i ett nötskal. I'm all about forgetting and loosing things.
Seriöst, ser ni hur många lås jag har på min cykel ??
4 st! Och hur många nycklar har jag då? Inga! Ni ska bara höra hur det låter när jag cyklar över ett gupp eller en trottoarkant p.g.a alla mina lås :Ö
Pappa lyckades hitta extranycklar till två av låsen. Resten hakade han bara av.
Men vad är då lösningen på mitt problem?...
...ETT KODLÅS SÅKLART! Varför har jag inte tänkt på det förut? Jag kom på den brillianta idén när jag och pappa var inne på Clas Ohlson idag!
69:-
Titta vad fint det blev *fäller en tår*....
Nu kommer jag åka tyst som en mus igen :)

Ny profilbild!


Centrum med pappsen :)

Har spelat lite gitarr nu på morgonen, vaknade tidigt eftersom att Jacob spelade Bamse-skivan på högsta volym och han bor över mitt rum :(
Brådis nu, hejdå!

Red lips

Uuh uuh I like it ;)

Blogg.se:s bloggar ligger nere just nu...

Förmodligen kan ni inte gå in på min eller någon annans blogg som har blogg.se just nu. Det var ju synd.
Kom hem från Hanna för ett tag sen. Hade inte duschat på 3 dagar när jag kom hem imorse så det vart raka vägen in i el dusch. Vi red Castor igår, supermysigt! På kvällen kollade vi som sagt på Lejonkungen II. Jag och Hanna satt och var helt faccinerade över att man var tvungen att spola tillbaka bandet och sen all reklam också. Åh jag kommer så väl ihåg allt det där! :D
Filmen var jättebra som vanligt. Hunden och katten va med oss också och kollade :)
Vi gick och la oss ganska tidigt men jag sov typ inget för att sängen var så mjuk så att man typ sjönk ner asmycket med arslet ! :O Den knarrade också bara man rörde sig litegrann och då vaknade Hanna varje gång jag vände mig så jag fick ligga helt stilla :(
Mamma kom och hämtade mig vid kl. 09.00 för Hanna skulle ju åka och provrida en stor häst :)
Snart ska jag till stallet, sista ridlektionen på en lördag nu... R.I.P <3
Hanna och Castor <3
Jag och Castor <3

Torsdag

Kändes verkligen som fredag idag efter skolan. Det tyckte Marielle, Hanna och Otto tambien. Det var orientering på gympan imorse. Jag och Agnes sprang. Det var ytterst blött för vi sprang över åkern och vi trampade flera gånger i hästbajs. Tur att bajset var fruset ;)



RSS 2.0