22 dagar

Yes nu har jag varit här i 3 veckor, och nej jag skulle inte säga att tiden har flugit förbi för det har nog varit de 3 längsta veckorna i mitt liv! Jag är inte direkt den bästa på förändringar men jag har gjort ett jävligt bra jobb! Igår tog jag det sista steget för att kunna känna mig som hemma och gick på min första spanskalektion. Nu har jag boende, familj, vänner, gymkort, busskort, skola, lön och Europas största shoppingcenter bara några kilometer bort, det är fint!! Men mitt liv här är lite svajigt. Ena dagen ligger jag bara i min säng och gråter och vill hem och andra dagen är jag euphorisk och känner att jag typ aldrig vill hem igen.. 
 
Jag har lärt känna skitroliga människor här men har lärt känna en person lite bättre, Danielle från London, hur underbar som helst! Vi är så sjukt lika och träffas hela tiden och shoppar och käkar sushi haha. Vet seriöst inte vad jag skulle göra utan henne här.. Känner nästan bara britter (britter som pratar spanska är nog det bästa jag vet just nu, dregglar i timmar), en från Tyskland och en från Damark (YES, äntligen kan jag prata svenska). Men igår började jag som sagt i skolan och det var inte precis någon succé.. Men idag i skolan hade jag hur kul som helst! Pratade en massa spanska äntligen för blygheten släppte lite och dessutom är min lärare den bästa jag någonsin haft - överklassar till och med AnnaLena (?!). Han är så rolig och lär ut på ett jättebra sätt, inte en sekund är tråkig! Så imorgon ser jag fram emot att gå till skolan! 
 
Har precis kollat på gårdagens ph-avsnitt och ska nu iväg och hämta barnen från skolan för andra gången idag! Besos!

"Hola, soy de Suecia"

Heej! Längsta dagen i mitt liv i förrgår när jag begav mig efter att ha sagt hejdå till några vänner på Arlanda mot Barcelona, för att sedan ta två olika tåg till Zaragoza. Där väntade min värdfamilj och jag kunde inte ha fått ett finare välkomnande! De hade gjort ett stort plakat som de höll upp vid räcket mitt bland alla med svenska flaggan som bakgrund, mitt namn och sverige på en karta och gosedjur! Fick en liten tår hihi! Vi åkte sedan bil mot Cuarte de Huerva där jag nu bor, en förort till Zaragoza. Alla pratar sjukt fort och jag känner mig väldigt efterbliven som inte ens fattar hälften av vad alla säger men nickar ändå - ibland blir det ju lite fel haha.. Igår visade Inés mig runt i "byn", och även lite i stan och skrev in på på skolan för spanskakurser! Ganska stel stämning over-all eftersom att vi bara pratar spanska hemma och att jag inte är speciellt bra på det. 
 
Idag gick jag med dem till skolan för första gången och alltså.. Jag har aldrig sett ett sånt fullt ställe förut. Alla elever började samtidigt och varje elev hade två föräldrar med sig.. Alla sprang runt och skrek typ. Hade 3 h ledigt och då låg jag faktiskt och kollade på serier för jag var så himla trött i pallet. Vid 13 hämtade jag dem och självklart slutade alla samtidigt! Det var som studenten på utspringet, tog ett bra tag att hitta Itziar och Juan som de heter haha! Vi spelade spel hela eftermiddagen och hahahhah ja alltså jag hade ju inte ett rätt på frågorna. Inés kom hem och ritade ut platser på en karta  osv så nu känner jag lite mer lättnad. Jag har även fått ett månadsschema så nu har jag bättre koll och det känns jättebra. Även spanskan känns lite bättre idag, faktiskt! Usch, igår hade jag som panik och hemlängtan men nu känns det rätt bra! Imorgon ska jag träffa en aupair från England och ta en kaffe typ och i helgen blir det utgång med ett helt gäng från massa olika länder. ALLTSÅ TACK <3



RSS 2.0