2013

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? 
Jajamen, festade i Barcelona.. Det var crayy. Gick på RIKTIGA konserter!
 
Höll du några av dina nyårslöften? Faktiskt! Nådde mål inom hoppningen, avslutade mitt TV-serieberoende, fick de betygen jag ville ha i några ämnen, blev av med äckelätstörning

Vilka länder besökte du? Spanien standard

Är det något du saknar år 2013 som du vill ha år 2014? Pojkvän, och så vill jag bli av med min nervositet, och körkort vill jag ha

Vilket/vilka datum från år 2013 kommer du alltid att minnas? 23 april,10-12 september, 24 oktober, 25 oktober
Har du varit sjuk eller skadat dig? Inte sjuk men skadat mig ja, gjorde illa armen som fan när jag skulle hoppa som en häst på alla fyra inför julfesten i stallet hahah! Kommer aldrig glömma! Håller på att träna upp den just nu!

Bästaköpet/köpen? Min Jay Z-tröja och konserterna <3
Vad spenderade du mest pengar på? Mat och konserter!!
Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2013? En sång från Amerika, She don't like the lights, Pound Cake, No Worries, Crown, Lolly, All Bad, Cannon Ball, Wild For The Night, F**kin' Problems, Rattle


Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Så mycket gladare!
 
Vad önskar du att du gjort mer? Tränat bort min sociala fobi

Vad önskar du att du gjort mindre? Varit nervös och käkat choklad

Blev du kär i år? Hehe ja..

Tror du att år 2014 kommer blir bättre? Jag ska göra det bättre!

Gjorde någonting dig riktigt glad? Mina riktiga vänner, mitt jobb, min familj, min släkt, träningen, ridningen och hästarna och världens bästa USEK. 
Vem har du umgåts med mest? Linnéa, Sara, Alex, Ida, Daniel, Olivia, Elin (haha sajk men är verkligen alla lika mycket)
Bästa minnet från 2013? Gotland med klassen måste jag säga. Det bästa jag någonsin varit med om tror jag. Sen även att ha sett Justin Bieber, Lil Wayne och Jay Z live. Asså det var så fruktansvärt ballt och de var så grymma! 
 
Vad vill du säga till dig själv inför 2014? Live on your own terms.

Vad gjorde du på din födelsedag? Firade med mina vänner, blev full och grät över att jag fick så underbara födelsedagskort :')
 
 
De bästa nya människorna du träffade? Morning, Jonna och mina fina kollegor på Arlanda :)
 
Planer för 2014? Kötta hem betygen, ta studenten, jobba, träna så jag kommer i bästa formen, göra GMU, festa på Rhodos, åka till Spanien igen med Daniaaaal, fjällvandra, åka till Spanien med mamma på träningsresa!

131225

Hej! Hade en väldigt mysig julafton igår! Först åkte jag och köpte några sista-minutenjulklappar i centrum och sen åkte hela familjen och Krille hem till farmor och farfar på jullunch, där även Erik, Nina och kusinerna var. Det var så himla mysigt! Första släktträffen i mitt liv typ hihi. Sen åkte vi hem igen och en grej hände som gjorde mig lite ledsen men lät det inte förstöra dagen! Fick fina julklappar av bästa släkten. Idag åkte jag och tränade, städade mitt rum, betalade lite räkningar och nu tänkte jag försöka plugga lite. Juste, fick tillbaka resultatet på min psykologiuppsats om socialpsykologi och det blev ett A! Fick även A i kursbetyget, sååååå stolt över mig själv att jag lyckades! Nej nu ska jag plugga lite diskret matte hehe, inte det roligaste för det är sjukt konstigt! Det är mycket sannolikhetslära och bara superkonstigt så måste ligga i!
 

För roligt för att hantera

 
Jag typ lever för denna Vine. Lever efter den gör jag i alla fall. Orkar inte, så brutalt jävla rolig. Alla som inte vet vem Drake är kommer inte fatta och inte heller tycka att den är kul och då tycker jag på riktigt synd om er. Han i vinen gör det så braaa haha!

Barbackabilder


Har insett att jag har mycket mer inverkan barbacka än med sadel tyvärr, men det är ändå så himla kul att rida barbacka! Det är så konstigt hur jag inte alls kan rida denna häst med sadel, men att det barbacka lyssnar hur mycket som helst och jobbar på helt underbart. I don't get ittttttt.Jag får sen sån stört bra taktkänsla barbacka och känner varenda muskel när hästen jobbar - sjuk känsla! Jag hatar sadlar, de är ett hinder och de är ivägen för mig. Speciellt stigbyglarna har jag väldigt svårt för för de sitter fan inte kvar på fötterna..
Bilderna gör inte ens passet rättvisa för det fotades inte när det gick som bäst. Alltså den känslan... Aldrig varit med om något liknande! Brutalt bra kändes det mot slutet i höger varv på volten. Jag kunde rida i kort galopp på en pytteliten volt - med Foxy! Och han sköt inte ut bakdelen! Inte heller slängde han upp huvudet i fattningarna/ avsaktningarna! Så nöjd!
 
Har i alla fall haft en skitrolig dag i stallet idag med Mickis och Anna hahah. Skrattade så vi grät! På kvällen åkte jag till Täby centrum med Elin och handlade lite julklappar hihi, mysi!
 
 
 

Only overseas, only memories

En dag kommer du stå där min vän. 

Roller Coaster

Tjooo. Plugga som ett as just nu. Bara att köra asså! Vad har hänt sen sist? Har ridit lite, både dressyr och markarbete på Yoda, vilket gick över förväntan. Lärde mig så stört mycket på dressyrträningen på ponnyn Tulla så det är helt stört!! Firade Agnes förra lördagen med massa folk, superkul! Sen var jag, Ida, Alex och Elin på NT-festen i tisdags, helt ok. Var så otaggad och hade superont i magen så det var meant to be bad typ. Har jobbat lite, jobbade idag faktiskt! T5A hade personalmöte så jag bli inlängd där typ. Glassmaskinen var trasig men jag klagade inte för hade inte pallat med allt nytt som finns där! De är så avancerade!!
 
Har 10000000 inlämningar nästa vecka = BALLE-BAJS. My trigger finger iching på dessa dem känner jag. Har filat på mitt engleskatal hela kvällen men kommer ingenvart. Men vad hände igår då? Jo jag TRÄNADE! Wow! Trodde inte jag kunde sånt nuförtiden! Sajk men typ. Bra Saris! Sen kom Ida över på kvällen och kollade på Idol-finalen. Har typ sett två avsnitt den här säsongen och igårkväll blev jag återigen påmind om varför. Idol handlar inte om talang längre. Tycker inte att juryn ens vet vad de håller på med, så pinsamma. Haha! Twwwwwerk Bagge twerk lol. I alla fall, mysig kväll med stökarmökN!! Vi pluggade lite politik på morgonen, bästa haha!
 
Är taggad på en sak.. Jag och pappa ska köpa biljetter till Metallica på tisdag! Hihi taggg jaaaa! Dör lite. Sen vill jag gå på Gavin Degraw nästa år, någon som vill med eller? Nej nu måste jag sova. Imorgon blir det musikfix med Moses till julfesten. 
 
Weeeeezy



RSS 2.0