That should be me

Elin och jag lyssnade nyss på "Power of love" med Celine Dion, och jag mådde inte bra kan jag säga. Usch, varje gång jag hör den går tårkanalerna igång och jag får den där hemska känslan av Lottas begravning när alla satt där i kyrkan och grät.. Jag tänker på henne nästan varje dag kan jag säga er, men det blir allt mer sällan. Jag vet att jag inte är ensam om att sakna henne i alla fall. Det fick mig att komma på att hennes minnesdag är om 11 dagar, den 10 april. Jag och Elin ska gå till hennes grav vid Eds kyrka tillsammans kl. 10.00.
Vi lovade varann också att om någon av oss dör inom ett år ska den ena personen fixa låten "That should be me" till  den andras begravning. Så fin låt, ge den en chans. Texten berör ♥

Fler bilder från hopptävlingen

Hoppträning imorgon kväll och Hanna ska följa med, ska bli superkul! Lovisa ska dit också, saknar henne! Drömde att hon dog inatt faktiskt. Det var jätteverkligt, jag blev väldigt ledsen.. Sms:ade henne direkt på morgonen och hon svarade, blev väldigt glad ♥

Oh my god vilken dag

Känner mig ganska slut. Har hängt med holmen en stund, sjungit och danzat runt på pianotangenterna och bråkat lite med Jacob. Snart kommer elin igen, ska hjälpa henne med matten. Aj min mage, ska gå och dö en stund, puzzz!

Pikeur

Jag hoppade ju Pikeur igår och det var lite annorlunda om man säger så. Är ju van vid Capri som har lite mer fart, Pikeur var lite halvlångsam men rolig att hoppa. Vi hoppade bara i lätt sits. Vi övade att stå i lätt sits mot hindrena, usch jag hatar det! För om hästen skulle vägra så skulle man flyga av på en gång, eftersom man inte "sitter fast" i något. Man har noll balans då. Aja Pikeur sprang bara förbi hindret en gång, annars hoppade han allt. Vi hoppade 80 cm som högt, inte nåt att skryta med direkt men det var ruuligt! Skulle hoppat Fleur egentligen, men aldrig asså att jag hade gjort det! Särskilt inte stå i lätt sist mot hindrena. Hon stannar jämt!
Vi hade nationellt prov i kemi-labb i eftermiddags. Min egna labb var inte godkänd om man säger så. Men det var ju ändå bara 2 st i klassen som inte hade failat.. Instruktionerna till brutabletten man skulle göra var asenkla så där satt den poängen. Sen gissa om vi fick tillbaka engelskaprovet? SO-provet? Kemiprovet? Svenskauppsatsen? Svenska läsförståelsen? Nej självklart inte. Lärare är så sega på att rätta.
Åh, skulle ringt till Rönnis idag efter skolan, men självklart glömde jag det. Röv, får göra det nästa onsdag istället!
Kom hem för någon timme sedan från Friskis & Svettis. Gick på medelpasset kl. 19.00 som är jättebra, och sedan styrketräning på gymmet i 30 min. Körde hela kroppen. Det bästa är när man har kört rygg 3 x 12 med vikter i händerna. Sen när man är klar och ska ställa sig upp och gå så är ryggen helt bortdomnad och man får typ kramp. Ashärligt med smärta! Fick dock lite ont i vänster fot under passet. Friskisvärden bjöd på 2 st alpro soja efteråt, blev strålande glad för det är så sjukt gott! Nu ropar kudden, hejs!

Varning

Akta er för en svart volvo och en mörkt klädd man. Flera anmälningar har gjort mot detta, det har hänt flera gånger på några dagar, senast idag. Låt inte era barn gå hem själva från Runby skola, och om en bil stannar med en man i, spring för livet och skrik, spring till en folkmassa. Vadsomhelst, gå inte in i bilen! Detta är inget skämt.

Desperate housewives!


Klar med uppsatsen!

Känns bra, känns jäkligt bra!
  • Planera idrottslektion
  • Hålla idrottslektion
  • Skriva engelskauppsats om kärlek på 50 ord
  • Skriva klart idrottsdagbok
Det var ju inte mycket kvar på den listan inte! Godnatt nu! ♥

"SO" stands for "shit orbid"

Hola! Har spelat piano, skrivit idrottsdagbok, varit med elin och svarat på frågor i ett idrottsteorihäfte. HAHAH jag och Elin filmade oss när vi dansade och sjöng till Never Say Never, otroligt begåvade! Hejdå på er, nu ska jag skriva en uppsats om en dag i Indien, herregud finns det något mer lame ? ;)

Sunday

Elin tittade förbi i någon timme såhär på kvällen, hon är busig hon. Söndag idag, måndag imorgon. Har lite grejer jag egentligen skulle gjort idag men som jag inte gjorde. Får se hur det bli med det..
Kan 18 av Justin Bieber's 21 låtar på piano och gitarr (och sång såklart), bara 3 kvar!! Får jag höra ett O? ett M? eller varför inte ett G? Haha askul jag är, innan ni dör av min tråkiga humör.... godnatt!
Juste, fett taggad inför tisdag. Jag ska hoppa på Pikeur! Har bara ridit Pikeur 2 gånger :D

Dressyrtävling

Tävlade LC:1 på Robin Hood, som jag inte har ridit sen seriehoppningen i oktober. Jag fick 57,7 % men det var inte den "snälla" domaren som dömde, enligt elina ;)
Han var väldigt stel och seg, och råkade fatta fel galopp en gång, men rättade den i alla fall! Kom 3:a av 4:a startanden, inte sist i alla fall ;)
Nästa dressyrtävling ska jag tävla storhäst. Jag tror det blir Gamäng, men det skulle vara sjukt kul att testa Capri och se ifall hon kan skärpa sig inne på banan..

Mys

Hej! Har inte skrivit på länge. Igår var jag hemma hos Hanna och vi var i stallet och red, gick rätt bra. Sen sov vi i friggeboden på natten själva. Det var svinkallt men skitmysigt! Vi kollade på One Tree Hill och jag grät en skvätt. Imorgon ska jag tävla dressyr, på Robin Hoodsom jag inte ridit på ett halvår. Han är typ 21 år, en riktig gamling ;)
Är inte nervös i alla fall, bra!

Never Say Never

Justin Bieber. Vad mer kan man säga? Så sjukt bra film. Ska lätt se den igen. Alla borde se den, och få en ny uppfattning av honom. Han är bäst ♥. Gud han var så rolig, det var ju 3D... och aa jag kan inte säga mer än att det blev ju lite närkontakt lite då och då ;) Haha shit vad alla skrek i biosalen, är fan döv nu..
Hade skitkul med annelie som vanligt hursomhelst, och om Bieber kommer till Sverige, då jäklar blir det konsert!

Gymmat!

Så grymt skönt det känns nu. Körde en timmes medelpass och sen en halvtimme styrketräning! Träffade Simon där också, åkte ju dit all alone så det var nice med lite sällskap :) Åh orkar inte gå till skolan imorgon, alla var så sura idag jue :(
benjamin, where the hell are you these days?

cuando el viento está ampollando

take me back to spain!

It's you, It's you

2 dagar till Never Say Never med Annelie.
5 dagar till dressyrtävling.
7 dagar till hopplektion.
10 dagar till hoppträning.
12 dagar till jag & Lovisa ska vara funktionärer på lokal hoppning.
22 dagar till Capris födelsedag, 10 år!
32 dagar till Elektrons minnesdag ♥

Fleur

Jag red den alldeles maxade D-ponnyn Fleur idag. Vi övade lite på dressyrprogrammet och hade markarbete. Vår bästa gång hittills! Det gick jättebra faktiskt. Det går alltid bättre när man rider utan väst, för då känner jag mig inte lika stor och klumpig. Fleur var ganska taggad och så men det gick rätt bra ändå.
Justin Bieber - Born to be somebody

Stallet!

Ska snart på bussen till stallet. Jag rida på ponny för andra gången i år!!!!!! :D

Svenska

Sitter och försöker skriva på livets bok i svenska. Inte roligt, hejdå.
Vill ha såhäääär kul!

Yeah, yeah, yeah, yeah I'm sixteen

Gör någon konstig grimage åt capri på bilden ? Hursomhelst, fett taggad till dressyrtävlingen på söndag. Ska tävla dressyr för första gången, på ponny också! Måste bara meddela att jag har ridit ponny EN GÅNG DETTA ÅR ! Ska därför rida en ponny imorgon på lektionen. Hoppas på Robin! Och på fredag ska jag kanske sova hos Hanna, och då skulle jag kanske rida igenom LC:1-programmet jag ska tävla på söndag. Spännande! :D

Ain't no place in this world where I would rather be,
Than here with you and rock this club, that's my philosophy,
You and I through the night,
In the club ♥

Fråga inte vad vi håller på med

Yoghurt på golvet, flingor över hela bordet, elins spott på stolen, proviva på byxorna och yoghurt mellan benen på elin. Snart ska vi baka kladdkaka hos henne och kolla på Sex and the city, hur ska det gå till?

In action

Jag är så lycklig. Jag vet inte vad jag skulle ta mig till om du inte fanns. Helt seriöst, jag har aldrig i hela mitt liv brunnit så här mycket för hoppning som nu ♥

Min första tävling på stor häst!

Åh jag är så glad! Capri var jätteduktig och vi raceade runt hela banan. På framhoppningen var hon rädd för typ allt därinne i lilla ridhuset. Hon hade typ inte varit därinne så många gånger förut. Det är också väldigt mörkt - hon tyckte nog det var läskigt. Det gick i alla fall jättebra att hoppa fram. Hon bockade av sig lite där också, söt!
Jag startade typ 5:a eller något. Första gången jag inte var nervös när jag red in i ridhuset. Jag bara körde på på en gång och hon hade en jäkla fart. Det var superkul! 0 fel och rosett blev det vid utgången. Jag är så glad att vi klarade vår första clear round tillsammans :'D Hon som kvalade på 90 cm efter mig med Capri vann hela skiten. Världens bästa häst! Nästa tävling ska vi kvala till KM på 90 cm. Har aldrig kvalat förut p.g.a dåligt självförtroende och nervositet. Nu har jag förstärkt båda, I am ready!

älskar dig ♥

Lovisa and I, tävling imorgon!!

Vi är absolut roligast på denna jord. Har köpt kavaj, skjorta och handskar. Gick på tusenlappen men det var det värt. Är astaggad inför imorgon! Åh så nervööööst! :O
Lovisa sover här ikväll och sen följer hon med imorgon och filmar! Love you <3
love you <3

hoppträning

Hon var ganska hopplös med huvudet och bockade och drog tyglarna ur händerna hela timmen, men hon var jätteduktig och fortfarande är hon bäst i världen!
Vi hoppade lite banor och en massa snäva svängar! I slutet hoppade vi 4 hinder på medellinjen som var snea allihop. Vi skulle hoppa dem snett, asså som en spikrak linje. Det var askul, men Capri tog ett skutt för lite innan hon hoppade av, det är därför mina händer är lite överallt på bilden :$
Jag älskar dig <3
snart..

4 veckor sen sist!

Taggar iväg till stallet nu! Jag har inte hopptränat i hoppspecialen på 4 veckor ?! Jag har varit i Boden och en massa så aa jag har saknat det enormt! Ska hämta upp Lovisa på vägen, hon ska fota - från marken. Kommer bli hur bra bilder som helst! :D *ler*
2 dagar kvar till tävling..

Sueco

Hola, tengo clase de sueco. No me gusta.. Pero ahora terminamos, muy muy bien! :D

2 skitdagar..

Nationella i Kemi imorse, gick skitdåligt. Har aldrig presterat såhär dåligt på ett prov i hela mitt liv. 4 timmar kemi idag, det var hemskt. Blir glad om jag ens blir godkänd. Och igår, dampade hela dagen, failade med att pumpa cykeldäcken på morgonen, fick all luft i ansiktet, missade bussen efter stallet efter den långa teorin sittandes på arslet i det kalla ridhuset, hade bara fleece och det var minusgrader, inga vantar eller mössa heller.. Stod i stallet och gosade med hästen och var asnära på att börja gråta. Bråkade med en på kvällen. 15-16/3 2011 ska jag komma ihåg, 2 jävla skitdagar. På fredag har jag hoppträning, och sen ska jag sova hos elin. Lördagen ska spenderas genom att köpa en kavaj och vara nervös. På söndag ska jag tävla i hoppning, Hanna kunde inte följa med.. Ska dock låna hennes väst, min är alldeles för tjockis. Sen efter söndag börjar skiten om igen. En mindre vecka kvar att gå på runby.

New category! (lär ju behövas)


Min ögonsten

6 dagar till tävling ...

It's taking me higher

hey, i'm on cloud nine!

this is funky ♡

Mobilbloggade igårkväll men som vanligt publicerades inget.. Vi var och åt middag hos Elinas familj igår, väldigt trevlans. Asgod mat och en suverän melodifestivalkväll! Synd bara att Saade vann, alla vi satt i soffan och skrek och svor när han vann över Danny! Damn it, Dannys låt är skitgrym ju.. :(
Elina och jag gjorde en dans till Britney's låt toxic senare på kvällen och visade upp för alla. Askul haha! Keps, magtröja och hela köret! :Ö
Vi kom hem vid 00.30 och då kom Elin och sov över. Vi kollade på massa klipp på Justin Bieber. Han är en grym dansare. OMFG jag har aldrig sett något snyggare !! Shit, tung ♡ Han kan verkligen allt! Sjunga, rappa, spela gitarr, piano, trummor, snacka engelska och franska (visste ni att han har gjort franska låtar också?) och dansa dougie och jerking! Dougie och jerking är skitcoolt :O GRYYYYYYYYM.
Har nyss ätit, ska snart till Elin och bada och kolla på film, puss!

j-bieber rap


ahh, lets do this, this is funky
yeah, ready?, lets go, uhh
atl baby, is where i resign
im a young white rapper
and i don't get high
teenage girls, is what i really like
and im still a young boy
but im still so fly

uhh, lets go, yahh
you see my smile
caught it on the cam-er-a
drink a redbull grew wings
see the stamina
shoutout to my boys yeah
they up there in canada
i used to live there till i moved to atlanta
where the girls are so hot,
here the girls are fine, too
catching bieber fever
forget the swine fluuu, haha

uh, yeah, so umm, uh uh, ready?
can i be the one
to take you round town
be the one to call
when your feelin so down
i could be your man
and you could be my crown
uh, yeah

im j-bieber
first name last name
j-bieber
check it on the past line
im j-bieber
im always in the fast lane
yah, uhh, tim westwood
im just a pop singer!

http://www.youtube.com/watch?v=6OqfWJ8mlTI
Shit, han är så grym!

Godmorgon!

Shit vad fint väder det är ute! Inte ett enda moln på himlen! Ska trycka i mig lite frukost, vänta några timmar och sen drar jag ut och springer en runda. Mys!

Astrött!

Nej jag är inte trött, jag är rolig. Lyckades göra 8 armhävningar idag (på tårna såklart), hade inte gjort armhävningar på flera veckor så det var ju väldigt bra! Har ätit lite chips, det var ju onödigt. Är lite småsur för jag red i tisdags, och det var ingen hoppträning för min del förra fredagen, och inte idag heller, sen nu på tisdag är det bara teori och ingen ridning! Så jag kommer inte rida för än om en hel vecka från idag. Sen kan man ju lägga på 3 dagar sen i tisdags också. Omg :( Men om 1 vecka och 2 dagar är det hopptävling! Wiiie! :D Åååh måste på toa pronto, hejs!

Viernes

Heejsan! Wihoo fredag idag! Asfett dag jue. På musiklektionen hängde vi och lekte coola i musiksalen utan lärare och spelade alla möjliga instrument! Sen på spanskan var det "prov" och man fick gå när man var klar, vilket betydde efter 5 min. På kemin gick vi igenom kemin från 7:an till det nationella provet, och på svenskan skrev jag en halv sida om mitt liv! På idrotten hade vi tennis, Sofia höll lektion :)
Efter skolan hängde jag några timmar hos fredde, men sen skulle han ha match så då bar det av hemmåt :(
Yeah anyway nu sitter jag här och ska försöka börja på syslöjd-inlämningsuppgiften. SVÅRT! Have a great night!

Våfflat hår

Yes imorgon kör vi på våfflat hår igen! Det var ett tag sen faktiskt. Men det är ascoolt med stort hår tycker jag! Fast det tar ju ca 25 min att få helvåfflat hår från spikrakt för min del.. Inte något man vill syssla med varje kväll precis. Shit vad jag babblar, klockan är snart 23.30 ?! Varför vänder jag alltid på dygnet, ööööööööl. burst.

Gymnasiedag

Åh jag har typ haft en supermysig dag! :D Lärarna var grymma! Först var vi på Vilundagymnasiet och hade fysik i en timme. Hon berättade hela gymnaiets fysik fast ganska kort, och det var asspännande :) Vi fick ha på oss typ prisma-brillor och kolla på olika ljus och massa. Sen hade vi kemi med en annan lärare. Också jättebra! Jag och fredrik labbade och sånt. Kult :D
Vid 10.30 åt vi gulaschsoppa i matsalen där, och sen rullade vi vidare till kulturhuset för en liten föreläsning cirka gurka. Åh allt är så bra där! Jag vill verkligen komma in! Han berättade att det är fler som har sökt till NV än vad det finns plaster (jag ba åånej!) och medelpoängen är just nu 255p (omg aslättad). Jag har 300p (om man tar bort ett ämne) så jag är i alla fall ganska säker på att jag kommer in. Helt ärligt kommer jag börja störtböla om jag inte kommer in...
Åh orkar inte berätta mer men när jag kom tillbaka till hemkunskapen var jag lycklig i själen och i en liten bubbla hihi :$
Har skrivit engelskauppsatsen ikväll och pluggat pyttelite spanska till provet imorgon. Nice.. Annars har jag spenderat kvällen med att spela gitarr och sjunga dagislåtar med Samuel och Jacob. Hihi Jacob var så söt, vi sjöng "Mors lilla Olle" och han började såklart sjunga på den där när "han släppte en klick. klicken var liten men Olle blev glad, för han trodde det var marabouchoklad". Han fnissade som en galning och vi spelade för mamma. Gullig bror på snart 6 år! Tänk var tiden går snabbt :') ♥
<3

Google Translate ♥

  • meet nammn aar ernie bert occh plasthankan, vaad aar deeet?
  • rhumpa rhumpa, jag har analhklaudah
  • mitt namn är arselhål, vad är ditt?
  • shnaigel bob
  • sharthole sharthole shartholett mehd daddlar
Okej, gå in på google translate och fyll i svenska --> engelska och klistra in orden och tryck på "Lyssna". Här har ni humor så det räcker för någon månad eller två!  (seriöst, om ni klarar att låta bli att skratta när ni hör detta är ni sjukt tråkiga) :D

Plugg plugg plugg plugg, blä -.-

Konsument-instuderingsuppgifterna är gjorda nu och jag har kommit en bit på kemin. Man känner ju igen rätt så mycket från 7:an och 8:an om man säger så, jag tror inte det blir några som helst problem med det nationella provet nästa onsdag! *ler*
Imorgon då ska lite folk dra sig ner till Väsby Nya Gymnasium för en halvdag där. Det börjar 08.30, träffar fredrik någonstans på vägen för lite sällskap i kylan. Hörde att det skulle vara dåligt väder. Buurr hatar't!  Men det ska bli intressant att vara med på deras lektioner där hursomhelst! Det blir jag, Fredrik och Sara som ska vara med på Naturprogram-lektionerna bara :O
Vid 13 sen måste vi vara tillbaka i skolan för hemkunskap, ogillas. Nu ska jag läsa lite mer kemi, hejs!

Dressyren på Capri..

Okej, jag har insett nu att Capri inte är dressyrhästen för mig. Visst får jag henne i galopp jättesnabbt, och jag kan hålla galoppen kontrollerad något sånärt, men det är det här bockandet. Jag blir galen.. Jag tror faktiskt Capri tycker det är tråkigt. Hon är lat helt enkelt och vill inte jobba i galoppen. På hoppträningarna och på tävling är hon en helt annan häst. Då är hon coollugn och stressar inte upp sig. Då går hon som en dans för hon älskar att hoppa! Då bockar hon inte en enda gång.
Vi har utvecklats jättemycket i dressyren, men jag orkar inte. Hon bara försöker rycka tyglarna av mig i galoppen, man blir helt slut. Fast nu har jag i alla fall ett knep för att få slut på ryckandet med huvudet - höga händer, jag vet, det ser förtäskigt ut men det funkar!
Hursomhelst älskar jag min sköthäst - min hopphäst, för det är det hon är, den hästen jag hopptränar och ska tävla med för första gången om 12 dagar! *längtar* 

http://www.facebook.com/video/video.php?v=1307273937658

Ni som har mig på facebook, kolla in länken. Det är en film från träningstävlingen på Capri söndags! :D

Åh, det här är så inte min grej.

Evolutionen sker inte i trappsteg, alla organismer tillhör ett enda stort släktträd som är hur stort och trassligt som helst. Du kan välja vilka två individer som helst i trädet och de har alltid en gemensam anfader, långt bak i tiden som nära. Många grenar förgrenar sig, medan andra dör ut, och än är trädet inte fullvuxet.

Bajskorv, det är det enda jag har att säga. Jag orkar inte göra någon redovisning om valens evolution? So not prepared here.. ! Åh får väl improvisera eller något, men det är inte min starka sida kan jag säga.

Ett ashärligt väder senare!

Tjoho! Här sitter man och bloggar med 4 gådda km fram och tillbaka från skolan! Gud vilken lust jag fick att springa när jag gick till skolan imorse. Det var plusgrader och sol! Men det som är så grymt nice är att jag alldeles strax ska hoppa på bussen mot stallet. Vårkänslor, jag älskar att åka till stallet när det är sol och "varmt". Typ den bästa känslan som finns. Den värsta är då att åka hem från stallet när det är kallt och mörkt, förstår ni? ;)

Haha, imorse gick jag till skolan med känslan att jag inte hade några läxor och kände mig asglad, men sen på mentorstiden så fick man en liten chock! Hk-prov nästa vecka, Nationellt i kemi nästa vecka, engelska-uppsats till imorgon, NO-redovisning tills imorgon, hålla gympalektion innan påsklovet, spanska-prov på fredag.... WHAT ?! VAD ?! QUÉ ?!


Nej nu skiter jag i allt det där för några timmar, nu ska jag åka till stallet och krama om min älsklings-gose-plutt-bushäst!! ♥


Elektron ♥


I miss you every second of every day. My beloved, I had you for 8 years, and now almost a year has past since you took your last breath. Rest in peace ♥

Äckligt trött!

Asså åh är ni retarded eller? Det finns en knapp (hahah sara vadå knapp?) som heter kommentera. Tryck på den och skriv något, vad som helst, för det finns något som heter drive, credit, belöning, bensin, medicin, jag vette f*n men det vill jag ha! Annars känns allt så onödigt, som om jag skriver åt döda människor ; lik. Vadan detta? Jo för jag är satans trött och någon snäll kommentar skulle pigga upp tack! Eller är ni invalider, okapabla av att tycka saker? Är ni det va? Bajsa ner er :(



~Vill ha från Hööks~




  1. Säkerhetsväst  från Airowear  2 390:- (ska spara länge till min drömväst!)
  2. Hoppspö  69:-
  3. Tävlingskavaj  från Classic Riding Wear  599:-
  4. Funktions-T-shirt från CRW  79:-

Caprigna ♥




Min fina rackare, jag kan knappt vänta till den 20/3-11 ♥

Träningstävling på Capri

Nej planet störtade inte, jag lever! Orkade bara inte blogga igår.. Jag var med Elin hela dagen, vi tränade och kollade på melodifestivalen. Hur kunde Sara Varga gå vidare egentligen?! Loreens låt var den bästa jag hört på länge och man fick fan gåshud av hennes röst! Så kommer Varga där och pratsjunger, man ba vänta lite här.. ?!
När melo var slut badade vi, hihi vi tvättade varandras hår med fötterna, jag vet vi är gulliga. Stannade sen uppe hava natten och glodde på Sex and the city. ÄLSKA. Minnen från Trysil osv!
Japp, sen på morgonen var jag tvungen att sticka lite tidigare. Jag anmälde mig till banhoppningsträningen för någon vecka sen, och var riktigt taggad här. Fast sen när jag upptäckte att det var samling 13 när jag kom dit 12.30 var ju inte lika kul. Som tur var var det asfint väder ute, solen sken och det var rätt så mysigt! Lovisa kom ju sen också efter 10 min :D

Jag hoppade en clearround med blandat 80-90 cm. Det gick riktigt bra, Capri var jättelugn och bockade inte, not once!! Rev inget heller, men det blev en vägran, men det var ett tittigt hinder och det ingick inte ens i fas 1 utan jag skulle bara hoppa det på skoj. Försökte i alla fall igen och då hoppade hon glatt! Hade sjukt kul i alla fall, nu är jag inte nervös alls kan jag säga inför seriehoppningen om exakt 2 veckor! Taggtråd !!

Gammal bild <3


Klar med C-provet!

Känner mig riktigt bra nu, för jag gjorde klart hela C-provet i matte nationella på en kväll. Och jag hade ett slarvfel bara!! 
Någonstans mitt i matteräknandet kollade hela gänget på "Varning för barn" som för övrigt är mitt nya favvoprogram! Har ni sett det? Det är som pensionnärsjävlar fast det är barn som är jävlarna istället. Askul! 

Ja det blev inte så mycket shopping för min del idag, jo en svart midjekjol från H&M som jag gått och dregglat över i någon vecka, annars inget mer. Vi fikade efteråt, men jag hoppade över fikat eftersom hela den här veckan har jag legat i matkoma. Kilona ökar vet ni, ta mig f*n inte OK! Men det blir det ändring på när jag kommer hem. Jag har packat lite smått nu ikväll, för vi åker nämligen hem IMORGON. Saknar faktiskt Stockholm och alla mina vänner och sängen, och för att inte tala om min gitarr. Ååh... me and my guitar ♥
Hursomhelst har jag planer med älsklingen direkt när jag kommer home, det kommer bli en sådan här springkram som man ser i filmer när man kastar sig på varandra! Haha nej men jag har verkligen saknat min andra halva! :') Oj juste, jag kanske glömde nämna att det är Elin jag pratar om. Vi har massor att berätta, hon har ju varit på Gran Canaria och grejer, och själv sitter man i Norrbotten och skriver om sitt exotiska liv... ;)

Världens godaste maträtt..!

Det är hur mysigt som helst här! Åh jag vill inte åka hem, men jag vill verkligen åka hem! Hihi jag har faktiskt med mig palt i väskan hem, liksom en del av Norrbotten som man får med sig hem. Man är ingen äkta norrbottning om man inte ÄLSKAR palt. Har ni hört talas om paltkoma? Det har jag haft en gång i tiden, man äter palt tills man nästan spyr, härliga grejer det där. De är galna här uppe, paltpartyn ; man äter så mycket palt man orkar, sen går man till toaletten och spyr, och sedan fortsätter man äta. Visst låter det inbjudande? Skulle lätt vara med på en sådan fest :D

Nej nu ska jag lägga mig, lyssna på världens bästa sångröst och lösa lite korsord, mysigt!

In till stan

Jag, mamma och mormor ska alldeles strax in till stan och shoppa, fika och lite sånt! Puss!

Can you tell me who will still care?

Glad tjej!

Lite gamla bilder..

26/9-00 
10/4-01  (omg, kommer ni ihåg vad som hände då exakt 7 år senare?) :(
14/7 - 06
20/7-06  det här var när jag, farmor, farfar och lucas åkte till storforsen långt norr om Boden!
7/4-01  jag och farfar hade kul och grävde gångar på framsidan :)
1/7-01  jag och lulle in tha sofa, fråga inte vad vi håller på med på bilden!
9/8-05  jag & lucas flög själva för första gången!
jag & lucas 2000
15/7-00
15/7-00  OOM vi hade en dator för 11 år sen? vi är ju för fasen datanöööörd-familjen!! jag och lucas, assöta ju!
30/5-00  hemma vid edssjön :)

Sunshine

Åh vad fint väder det är ute! Det är asmycket snö ute, men det är också 7° C, skitvarmt! Det var samma temp. igår. Själv har jag precis ätit tacopaj, men ska börja packa nu för vi ska åka och bada på Nordpoolen! Efteråt åker vi hem till farmor och farfar, jag tror vi ska äta palt till middag! Det är fan det godaste som finns! :D



Köpt biljetterna!



Jag och Annelie ska på premiären på torsdag 24/3 i Kista. Vi kommer sitta där med 3D-brillor och bara enjoy it, asfett!

Am I going blond or brunette ?



Vs.

Ska färga håret nu, vad tror ni? ;)

Fight - vardagsmat

Hahaha jag, Samuel och Jacob på taket. Samuel "mulade" mig, jag sa:
- Jag vill inte mula dig för då kommer du bli ledsen och få damp på mig och börja slåss.
Då sa han:
- Aa haha okej, fegis, du vågar inte! 
Jag sprang mot honom och han hoppade ner från taket..
Jag sa:
- Hahahahh feeeegis, baaaaapapapapabaaahh! *fågeldans*
Samuel blev galen och skrek:
-Jävla idiot! Du är en riktig h***.
Jag sa:
- Vad sa du ?! Hörrudu sådär pratar man inte till någon !! Nu jäklar !
Jag mulade honom och kastade en massa snöbollar på hans huvud. Hade jag rätt? Jomenvisst. Samuel skrek en massa svordomar på raken och kom upp för stegen igen och kastade en snöboll på mitt ass och sen började han slå mig mig en massa så hårt han kunde. Han var helt galen, och jag tog bara tag i hans armar och sa:
- Lägg ner, herregud jag tror någon behöver sova! ;)
Samuel sparkade mig några gånger (eller iaf försökte) och sen gick han ner. Jag tänkte att "yes han går in..". Men självklart skulle han bara gå ner för att hämta ett vapen. Jag och Jacob står där på taket och gör gimme five, och där ploppar Samuels illröda ansikte fram över takkanten. Suck, han skulle attackera oss med en sopkvast.. 
-Ta skydd Jacob! , ropar jag och han springer och gömmer sig.
Jag säger till Samuel, som är halvvägs upp på stegen (han backade lite):
-Du, du kommer inte upp med den där!
-Jo det fan gör jag jävla idiot!!
-Hahahhahah nej *puttar ut stegen från väggen långsamt*.
Samuel springer argsint in till mamma, jag och Jacob gör gimme five återigen! ;)

Norrsken


Den här bilden är tagen med en systemkamera, i Boden.

Vi hade precis sagt hejdå till farmor och farfar och skulle sätta oss i bilen, så upptäckte vi norrskenet.
Gud vad häftigt, jag typ sken som en sol när jag såg himlen. Det var precis som i en film, ni vet? Grönt ljus som rör sig som vågor över himlen.. Vackert.. 
Norrsken förekommer bara ganska nära poolerna, i syd heter det faktiskt sydsken! Så i Stockholm är det bara glöm och dröm att se sådana fenomen ;)

Nighty night


sleep tight, don't let the bed bugs bite ;)

Justin Bieber turns 17 years old today!


Strunta i texten bredvid honom, grattis plutten! ♥

hahaha xD


Massa bilder


Okej, en halv sekund efter att den här bilden var tagen hade min röv, mina fötter och min nacke kajkat sönder. Herregud, vaknade upp och kände mig som en invalid imorse..  Jag säger bara HÅRD SNÖ !

Den här bilden säger " hej jag har snö upptryckt i a***hålet, och man kan se mitt ansiktsavtryck i skaren (det hårda snölagret "

Världens sötaste bild på morfar Leffe! Den var tagen efter att vi hade kommit hem från gymmet. Jag, mamma och morfar drog iväg efter lunchen till Step in i stan. Nu är vi spännisar!
Igårkväll var jag ute med Jacob och åkte bob och spark, shit vad han han åkte. Inte rädd över huvudtaget!

..solnedgången..

Även fast vi bråkar flera gånger om dagen så älskar er jag mina lillebrorsor supermycket! ♥

Åh.. Jacob är supersöt med sin lilla glugg ! Han tappade sina första tänder för några dagar sen :') ♥

Puss på er mina småfisar !



Fotade lite när Samuel hoppade från farmor & farfars garagetak också! 

Hihih sötaste mormor :) hon skottade i flera timmar idag uppe på taket, kämparN ! 

Nu blir det korsord och oboy för min del med resten av la familia, alltid ;)




RSS 2.0