Årsresumé - första halvan av 2012

Januari

Inledde Januari hemma hos Rosanna med Annelie och hade kramp i magen. Åkte hem i regnet på morgonen och drog och tränade. Skolan började och jag var deprimerad och socialt rädd och ensam. Minsta lilla grej fick mig att gråta, fast det gick över till attt inte känna någonting alls efter några veckor.
 

Februari


Träning, träning, jobbigt med maten. Gick på Sannas begravning. Det var det tuffaste jag gjort i hela mitt liv. Plugg, träning, plugg, ångest, panik, ensamhet. Saknad. Jag fyllde år där emellan.


Mars

Instabil, deprimerad, zombielik. Trodde det var något fel på mig. Började springa milen! Mycket matteplugg. Jag kommer ihåg att jag var ganska smal i Mars. 
lC3zj2 on Make A Gif, Animated Gifs
Blev utesluten på Fuxelito i en hopptävling men hade aldrig varit så glad över en uteslutning som då! Han hade kastat av ryttaren innan och vägrat ut sig typ direkt och sen tog jag över honom och han hoppade jättebra och på banan blev vi uteslutna på sista hindret. Så jävla nöjd jag var!

Gjorde en dansvideo med några klasskompisar till idrotten.

April
 

Red en LB:1a för första gången på Fuxelito och den gick inte så bra. Bättre än LB:3an i alla fall. 

Klippte av mitt hår och umgicks med dessa pärlor. Mådde ändå bajs.

Skrev nationella i svenska vilket gick sämst. 

Hade muntligt np i svenska vilket gick superbra! Pratade om relationer och om döden.

Började övningsköra i Rosersberg!

Maj
 

Artikeln om vad som egentligen hände Sanna dök upp efter lång väntan i Aftonbladet och rev upp gamla sår..
Jag upplevde världens bästa hoppträning på Fuxelito och hittade äntligen honom efter mer än 1 år.

Sprang milen återigen!

Red en ganska bra runda med Fuxelito på en klubbtävling!

 

Justins "Boyfriend" släpptes!

Juni
 

Efter 7 års väntan fick jag äntligen fixa mina fula tänder! Ett datum jag ALDRIG kommer glömma. Är evigt tacksam. 


Efter första besöket. De blev lite för korta så jag fick en ny tid en vecka senare och då blev de jättebra!
SMILING FOR THE FIRST TIME IN A LONG WHILE.

Sminkade Elin till skolavslutningen! Mitt fina hjärta.
Myste med min pacman ute och Lovisa följde med och fotade!

2012



Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Ja haha!

 

Hur har ditt 2012 varit? Jobbigaste året i mitt liv

 

Tror du att år 2013 kommer blir bättre? Ja det kommer det verkligen!

Vilket datum från 2012 kommer du aldrig glömma? Allsång på Skansen med Ben, Ida och Felicia, ESC-finalkvällen hos Alex med Sara och Linnéa, min första klubbvinst i hoppning på Faidra, dagen då jag och Ben fick  biljetter till Justin Bieber och massa andra datum

Bästa köpet? Justin Bieber i Globen och jofama-jackan

 

Vilka sånger kommer påminna dig om 2012? Call me maybe, Fields of gold, As long as you love me, She don't like the lights, Stole my heart, Starships, Super Bass, Beauty and a beat, Be alright, The motto, What makes you beautiful, Ängeln i rummet, Someone like you 

 

Vem har du umgåtts med mest? Holm, Ida, Sara, Linnéa, Alex och Melinda skulle jag vilja säga

 

Hur många kysste du? Några stycken :)

 

Har du haft ett förhållande under 2012? Nej!

 

Är det något du saknade år 2012 och vill ha 2013? kärlek i alla former, ett jobb, den där speciella vännen som man har nästan allt gemensamt med

 

Vad önskar du att du gjort mer 2012? Haft roligt, tagit alla risker jag vet att jag egentligen kunde tagit, ta mer plats i rätt situationer

 

Vad önskar du att du gjort mindre? Varit hemma och deppat, tagit åt mig av precis allt.

Vad gjorde du på din födelsedag? Skrev prov, var på spinning och firades med Tiger hemma med familjen

 

Vad fick dig att må bra? Mina vänner, familjen och Fuxelito

 

Vem saknade du? Sanna

 

Vad vill du säga till dig själv inför 2013? Sluta jämföra mig med allt och alla och våga ta risker!


Mot Agnes

Min fina vän har kommit hem från Tjeckien och det ska firas med myskväll!


Fairytale

 

Vår första seriehoppning!

 
Vår första seriehoppning tillsammans, första gången vi hoppade en 90cm-bana och femte gången på hans rygg.

Hästplaner 2013

Jag ser väldigt mycket fram emot nästa ridår! Fuxelito har kommit igång ganska mycket nu så det är jag otroligt glad över. Har ridit honom en del gånger här de senaste veckorna och det har både gått upp och ner. Nu på lovet skulle jag ridit honom men veterinärerna sa att det skulle vara bäst för honom att ridas i djup snö, vilket kräver att jag är 18 år, eftersom det är lag på att man som ridskoleelev inte får rida själv under 18 år - och därför får någon annan vuxen göra det. Ganska tråkigt, men bra för Fuxelito att de har hittat ett ännu skonsammare sätt att komma igång på! 
 Som det ser ut nu så kommer jag som vanligt rida lite olika hästar i dressyren - Pirellie, Capri, Tinto, Yoda. Riktigt underbara hästar på olika sätt. Yoda (hästen på bilden) är nog hästen jag kommer vara med på klubbtävlingarna med om Fuxelito inte hinner bli bra igen. Skulle också kunna tänka mig att delta i någon seriedressyr på Pirre faktiskt. Vi har lyckats med några riktigt fina och lugna pass tillsammans i dressyren (kommer ni ihåg när jag kom hem och var överlycklig över min entimmes-nedsittning? haha). Dock har jag inte mycket koll alls i hoppningen, men dressyren är annorlunda, då lyssnar han faktiskt på mig. 

I hoppningen tränar jag just nu på Capri! De två senaste gångerna har faktiskt gått ganska bra! Kommer ihåg hur jäkla glad jag var när jag kom hem efter att ha hoppat en 1m-bana för första gången i mitt liv. Och senaste gången efter 1,20m-hindret. Underbar känsla! Om Fuxelito inte hinner bli frisk innan första seriehoppningen ska jag försöka få Capri på klubbtävlingarna (hon är tyvärr populär, men om jag har henne på träningarna borde jag få henne). Har varit med på en CR (80cm) för snart två år sedan. Skulle vara kul att testa igen och se om man märker nån skillnad!
 
Hursomhelst. Så fort Fuxelito blir bra kommer jag gå över till honom igen, för han är verkligen underbar.

Träningsvärk

Godmorgon! Jag kan knappt gå på grund av gårdagens träning! Shit vad skönt! Körde mage, armar, rygg och ben + 30 min crosstraining. Mums! Idag ska jag försöka komma iväg till Sthlm ridsport och köpa ett pannband från Kingsland som jag velat ha ett tag! Sen vet jag inte.. Har lite ångest över nyår. Blää. Trots allt fyra dagar kvar och här sitter jag i min nya snobbenpyjamas och myser. Amen det är ju kul ändå. HEEEEJ PERNILLA, JAG VET ATT DU LÄSER DET HÄR <333333333333333333. Aj min röv, hejpa.

Gossip girl-mys hos elin

Kom nyss hem från Elin och är så trött så jag tror jag har somnat. Tror vi har startat en liten tradition hos henne hihi. Har flängt runt idag igen, denna gång i kista och Sollentuna med Annelie och Melinda. Hittade en snobbenpyjamas (som är sååå söt), en bh och en stickad kofta! Nöjd! Imorgon är jag sugen på att dra ut. Någon på?


Visste ni att..?

  • jag blir nervös när jag inom kort ska gå av bussen
  • jag inte kan lyssna på musik i hörlurar när jag är omringad av folk/ går av bussen/ går in i klassrum
  • jag har svårt att koncentrera mig
  • jag har känt kärlek vid första ögonkastet flera gånger
  • jag väldigt lätt blir kär på riktigt i kändisar
  • jag hoppas att saker ska vara "tvärtom" ifall jag skulle vilja byta. T.ex. om jag tränar mycket så hoppas jag att träning inte bränner så mycket kalorier ifall jag nu skulle helt plötsligt sluta träna. Och om jag äter jättemycket godis så hoppas jag att det innehåller mycket kalorier så att om jag sen skulle avstå så har jag tjänat massor på det. Eller om jag hoppas att bussen är tidig så vill jag att den ska vara sen ifall jag själv skulle ha varit sen.
  • jag älskar min kropp
  • jag avskyr ämnet kemi i skolan
  • jag biter bredvid naglarna och har försökt sluta i typ 5 år
  • jag inte tror på gud, spöken, andar, demoner, själar, sjätte sinnen eller andra påhitt
  • jag vill flytta hemifrån
  • jag ska vara opär i Spanien i ett år efter gymnasiet
  • om det är någon sak som en person inte respekterar med mig så kan jag inte umgås med hen, hejdå, no doubt 'bout it.
  • jag blir glad om mina vänner pratar på andra språk än svenska med mig
  • jag uppskattar folk som visar att de inte play a game with you. Typ som hjärtan på sms; hur många man skickar, om man ens skickar osv. Så otroligt lågt att hålla på så. Känns det bättre att inte skicka liksom?

Det bästa med gymnasiet?

Det absolut jävla bästa med gymnasiet är att inga, absolut INGA killar går runt i skolan och gräver sig i brallorna offentligt och tar på sin . Asså det är ju typ det mest motbjudande man kan göra. Kommer ihåg på Runby skola i 9:an på både på lektionerna och på rasterna när man pratade med en kille, så kunde ha stå/sitta med handen bokstavligen på  innanför kalsongerna utan att ens bry sig. UUUUUUUUUSCH, KVÄLJNINGAR!! Ni läser detta, som fortfarande håller på - sluta med allt det där nu. Hade jag behövt stå ut med massa sånt där idag hade jag sagt till på en gång, men eftersom jag var väldigt rädd i högstadiet så sa jag aldrig ifrån. Idag ångrar jag ju såklart det! Killar, man gör inte sådär.
 
Tänk om tjejer skulle gå runt och gräva sig där nere och sen komma och skaka hand med er osv? Kanske ska komma till Runby och göra så kanske? 



Isabelle's place today!

Ni ska bara veta hur mycket jag har flängt runt idag! Har varit i Karlberg, Bålsta, Kivinge, Kallhäll och i Upplands Väsby. Har varit och spenderat dagen hos Isabelle och hennes pojkvän Henke i Bålsta! Tog 2 timmar dit men det var det värt! Först var vi i stallet och jag filmade när hon red ute i snön med min nya kamera. Hihi, det första hon gjorde på passet var att ramla av, (hade jag också gjort) haha men fan att jag inte hann ta upp kameran då! De fick till några fina galopper, stolt! Efter att ha vadat i snön ett tag med bortdomnade vrister och skavsår åkte vi hem till henne och fikade. Det var tamejfan det godaste och mest välförtjänta fika jag ätit i mitt liv! Hemmagjord varm choklad med vispgrädde, marschmellows, hemmagjorda lussebullar och pepparkakor. UNDERBART GOTT! Sen föll vi i koma i deras helt underbara soffa framför något språkprogram, hockey och Family Guy. Begav mig hemåt vid 17-tiden och var hemma 19. Har kollat på Gossip Girl nu på kvällen, käkat After Eight och delat minnen med Annelie. Nu ska jag sova!

me

PERSONLIGT 
Namn:
 Sara Erica Maria
Födelsedag: 16 februari
Hemstad: Boden
Ögonfärg: Grön/gul
Hårfärg: blont
Längd: 170
Högerhänt/vänsterhänt: Höger-
Stjärntecken: vattuman
Skostorlek: 39/40
Är dina föräldrar skilda: nej 
Rädslor: Pinsamma tystnader, missförstånd, döden, inomhusmörker, insekter
Mest använda namn på msn: zariiisen :*

FAVORIT 
Färg: Svart, röd, grön, blå, lila
Mat: Sushi
Sport: Ridning
Glass: Ben & Jerry
Godis: Choklad
Affär: Salt
Nummer: 11
Tuggummi: Extra - sweet mint
Helgdag: Lördag
Årstid: höst, vinter
Radiostation: the voice
HAR DU NÅGONSIN
 
Varit kär: Ja
Rymt hemifrån: Haha, nej
Tänkt på självmord: nej
Sovit utomhus: ja
Spytt i skolan: ja
Velat bli modell: Ja!
Gjort något dumt som du skrattar åt i dag: Ojoj, ja!
Ätit sushi: JA
Varit på scen: Jadå!
Retats: yes
 
DU 
Svär: ja tyvärr, men aldrig hemma (best of both worlds..)
Sjunger bra: Jadå
Duschar dagligen: Nej vad jobbigt. Duschar när jag känner mig äcklig?
Vill gå på högskola/universitet: Mm!
Vill gifta dig: Jaa
Kommer överens med dina föräldrar: Yes, fast vi bråkar varje dag om mindre saker men annars är vi överens.
Gillar åska: Älskar åska
Spelar något instrument: Piano, gitarr 
Äger en ipod: Did, as in don't anymore.
Sover med gosedjur: Överskattat att sova med olevande ting.
Skriver dagbok: Nej, ska dock börja hade jag tänkt mig.
Sjunger i duschen: Nej, då hör ju familjen?

THIS OR THAT. TRÅKIGT ELLER TRÅKIGT. 

Pepsi/cola: Pepsi, no question what so ever 'bout that.
McDonald´s/Burger king: Mc Donald's
Singeldate/gruppdate: Grupp? Bara det inte slutar med nåt very gross
Choklad/vanilj: Choklad.
Jordgubbar/blåbär: Jordgubbar
Kött/vegetarian: Kött 
Tv/film: Film
Gitarr/trummor: Båda
Adidas/nike: Båda
Kakor/paj: Paaaaaj, dör vad gott
Blind/döv: Går inte att välja


KAN DU 
Gå ner i splitt
: nej tyvärr
Skriva med båda händerna: Kan? ja. Bra? nej.
Vissla: Ja
Blåsa en bubbla: Ja
Rulla din tunga i en cirkel: Ja
Ha dina ögon i kors: Ja
Nudda näsan med tungan: neej
Dansa: Jarå
 
VEM VAR DEN SENASTE PERSONEN 
Du nuddade: Ingen aning! får väl säga hästen Yoda som jag red imorse.
Du pratade i telefon med: Mormor
Du msn:ade med: Melinda!
Du kramade: Pappa
Du skällde på: Samuel - standard..
Du sportade med: Jonna - vi sportade runt i ridhuset!

SENAST DU
 
Skrattade: Igår kanske?
Grät: I förrförrgår kanske? Eller var det dagen innan det?
Tuggade tuggummi: Typ en vecka sen :(
Drog ett skämt: Idag. Hittade inte pallen när jag skulle sitta upp på Yoda. 
                          - Jag pallar inte.
Sjöng en sång: Idag

TROR DU PÅ
 
Liv på andra planeter: Ja, inte människor såklart, men bakterier och annat smått självklart! Så länge det finns vatten, näring och det är lagom temperatur.
Mirakel: Nej
Kärlek vid första ögonkastet: Ja haha. Har själv varit med om det flera gånger hahaha, fast länge sen dock. Asså ja nåt år sen
Spöken: NEJ
Tomten: Nej

ÖVRIGT
 
Hur många kuddar sover du med: 2 st
Dricker du mjölk: Nej, bara ibland, äter yoghurt istället för att få i mig kalcium
Person du hatar mest: haha jaa.
Vad borde man uppfinna: nåt jävligt bra
Är du ett hälsofreak: nej och påstår någon nåt annat ska den få en käftsmäll
Vilket är det värsta vädret: Blåst. Fy fan vad jag hatar blåst. Spelar ingen roll om sker på sommaren eller vintern. UUUUUUUUSCH.


Hemma från Fresta kyrka!

Är ganska trött nu efter en lång dag! Har varit och sjungit med Sara och Felicia i kyrkan och det gick ganska bra! Var nervös och kissnödig men blev bra till slut i alla fall. Dock kommer jag alltid ha svårt för att spela med i alla böner osv men, men. Det var en underbar kväll tillsammans med bästa! Imorgon ska jag iväg till stallet och skritta igång Yoda.. Godnatt.


God jul

 
Säger "god jul" med fina, fina ord från Justin. Den har gått på repeat större delen av morgonen. Hoppas ni får en underbar julafton med mycket kärlek ♥

Har ni hört att..?

Believe acoustic kommer ut i januari?? Jag längtar så jag tror jag spricker! Ska bli så jävla underbart att höra! Jag har alltid önskat att få höra As long as you love me, She don't like the lights och Take you akustiskt, och nu äntligen efter ett halvår!

Pust..


Jag klarade provet! Slapp mitt första F och det är en sådan lättnad alltså. Skönt med resultat innan julafton så att man slipper gå runt och inte veta.

SÖKESSÖKESSÖKESSÖKESSÖKES

Tjeeenna. Tre tjejer här som är hypertaggade på nyår som letar efter fest! Bara att höra av sig om ni vet någon! Helst i närheten av Väsby. Puss
 

1 år sedan

För exakt ett år sedan sms:ade Hanna mig i panik och frågade vad som hänt med Sanna. Jag fattade ingenting. Sen direkt efter ringde Melinda mig när jag satt på bussen mot gymmet. Hon berättade vad som hade hänt och vi båda bara stod där och grät i telefonen. 1 år har gått nu, det värsta i mitt liv. Vi kommer nu Sanna och lämnar rosor till dig. Älskar dig.


Godmorgon

Ännu ett videoinlägg. Mys. Idag är det den 22/12-12..


"Att säga något och sedan säga att man skojade är som att skjuta en pil i någons bröst för att sedan dra ut den och låtsas som om hjärtat bara fortsätter pulsera"

Nu är jag klar med alla mina julklappar förutom till Annelie och Krille! Känns så bra! Ja som sagt, idag var det julavslutning och det var väl mys. Kom 20 minuter försent när vi började 09.30 och slutade 10.30. Shitvadpinis.Direkt efter rektorns URSÄMSTA tal stack jag och Annelie till stan. Bästaste Annelie. Mitt hjärta. Käkade lite donken och åt varsin nygjord churro med nutella och florsocker. Spanien-minnen! Krigade inne på ********* och svettades crazy. Kom hem vid 14-tiden och bara tog det lugnt. Städade mitt rum lite osv och slog in paket. Gjorde ett tappert försök till att lära mig understämman till "Gläns över sjö och strand", men den är skitkrånglig! Jag, Sara och Felicia ska sjunga i Fresta kyrka natten till juldagen! Ska sjunga solo också så det ska bli jättekul. Är väldigt nöjd med mig själv att jag faktiskt har vågat sjunga rätt mycket på sistone. Känns jättebra! Sjöng på julfesten/julshowen i stallet, i luciatåget och nu det här. 
Y kom vid 20.30 och vi kollade på Baksmällan 2 haha. Söt film! Mysmys. Nu är jag så trött att jag stupar så nu ska jag sova. Imorgon är en tung dag. Skriver mer imorgon. Ska träffa Melinda så vi blir inte ensamma i alla fall. <3

Right now.


Round my hometown memories are fresh

Tjotjo. Gaaah vilken lättnad det var när vi fick tillbaka nationella proven i matte! Har gått runt och varit så orolig men det visade sig att Gud satt på min högra axel och hjälpte mig. Nej hallå va? Jag och Alex är så grymma! Fattar inte hur vi lyckades! Trodde jag skulle få D/C men vi lyckades få B. Och A på muntliga hade jag aldrig trott. På spanskan imorse fortsatte vi med krig-uppsatsen och jag blev nästan klar. Sedan på svenskan kollade vi på hela klassens Shakespeare-tolkningar (film) och alla hade gjort jätteroliga och bra jobb! Jag, Alex, Sara och Linnéa hade ju gjort om Hamlet som jag skrivit tidigare. Ska lägga upp den på youtube så kan ni få se den. Minne för livet! Efter svenskan hade vi engelska och då såg vi klart "Forrest Gump". Typ världens bästa film, men nu är jag faktiskt ganska less på den. Vet inte hur många gånger jag har sett den! Pizza till lunch (bästa) och sen fick vi nationella som sagt. Efter matten åkte jag och gymmade. 30 min crosstraining och 1 h styrketräning. Gick väldigt bra! När jag kom hem hoppade jag in i duschen, åt hamburgare och kollade på Gossip Girl. Någonstans på vägen från duschen till mitt rum försvann min iPhone. Vet inte hur men jag letade on and off i flera timmar. Till slut kom pappa på att jag bara kunde logga in på iCloud och få den att pipa. Smart. Har suttit och skrivit på spanska(svenska)uppsatsen nu på kvällen och jag tror att den är klar. Nu är det bara kemilabrapporten som ska skrivas klart och sen är jag klar med inlämningarna. På lovet ska jag skriva en muntlig redovisning om Apple och läsa en novell men inte mer än så! Skönt!

Bild från när jag hade kommit in från min löprunda i måndags - som var hal!

Film från höjdhoppningen!

Samuel är inte den bästa på att filma tyvärr men lite ser man i alla fall. Önskar verkligen att någon hade fotat/ filmat bra för det var ändå en milstolpe i mitt liv haha.
Snodde bilden av Hanna! Här är det cphöga hindret i alla fall!

La guerra civil

VI har fått i uppgift i spanskan att skriva och reflektera kring detr spanska inbördeskriget 1936 och det ska in om två dagar. Har lite panik! = anledningen till att jag går natur typ. Nej men jo haha. Så jag sitter och klurar på detta. Känns så fel att sitta och skriva massa tankar kring något man inte har en aning om. Och imorgon har jag biologiprov, det fick jag reda på idag. Har inget lösen till portalen så har inte kunnat gå in och kolla så så var det med den saken. Det får gå som det går. 
 
Imorgon ska jag rida Foxy innan dressyrträningen och det ska bli superkul. Känner lättnad när jag sitter upp - som att jag verkligen hör hemma. Får aldrig den känslan på någon annan häst, bara på lillplutten. Fick en hemsk tanke när jag var på väg till skolan imorse. "Vad gör jag när Fuxelito dör?", "han är snart 18 år, tänk om han börjar bli dålig på riktigt snart". Det var bara en jobbig tanke jag fick och jag har ingen aning om varför jag fick den men nu går jag runt och tänker den i alla fall. Usch. Jag får inte prata om sånt här. 

She don't like the lights

En låt som alltid kommer ligga mig varmt om hjärtat är "She don't like the lights". Jag kan inte riktigt säga varför, den går bara rakt in i hjärtat. Den har inte ens så bra text, inte bra alls faktiskt, men den är så skön och mystisk. Tränar alltid till den på gymmet. Jag blir så peppad. Som sagt, vet inte riktigt varför, den är bara så grym och cool. Mm. Förstår inte varför man aldrig hör den på typ twitter eller nåt liknande av fansen. Man hör ju alltid om "As long as you love me", "All around the world", "Be alright" osv, men aldrig den! Jag tror jag ofta fastnar för låtarna som ligger lite längre ner i många album (färre "visningar"). 

La voz dormida

Idag såg jag filmen "La voz dormida" (den sovande rösten) - en av de bästa filmerna jag sett på länge. Den handlar om hur livet var, speciellt för kvinnorna, under spanska inbördeskriget. Den är riktigt sevärd så den rekommenderar jag. Fast man blir ledsen för den är väldigt sorglig. Den ger en ett äkta wake-up call:
Uppskatta det du har, det finns andra som har det värre.

Angående Fuxelito!

Som ni säkert vet har Fuxelito varit dålig ett tag nu (några månader) men för några veckor sedan började han skrittas varje dag, varav en gång med mig. Han var så ivrig att få trava med de andra hästarna i ridhuset haha - men det fick han absolut inte. I tisdags fick jag sätta igång honom i trav en stund. Lille gubben orkade inte så länge. Han sköt ut bogarna i båda varven i trav och kunde inte hålla någonting på plats. Berodde ju också på mig såklart, I'm not perfect, men när han är frisk går han ju bra annars med mig. Travade kanske i 10 min högst och precis i slutet blev han lite mjuk, men han var väldigt seg så det var mycket därför såklart.
 
I onsdags red jag honom igen innan min igenridningslektion för Ågren på Lord. Foxy var mycket piggare den här gången och travade glatt på. Eftersom han var mer framåt som han verkligen behöver vara så gick han mycket bättre också, i stadigare form och mjukare. Han orkade fortfarande inte alls så länge, men vi var ändå med på lektionen i 40 min! Duktig kille!
 
I fredags innan min hoppträning red jag Foxy en tredje gång. Nu var han superpigg och hur härlig som helst att rida! Gick jättefint och sköt inte allt ut bogarna. Eller jo det gjorde han, men bara när vi travade förbi hindrena för han trodde att han äntligen skulle få hoppa, så han slutade snabbt att koncentrera sig. Han var så himla söt! Öronen framåt, överlycklig och sen bara.. nej. Jaaaaaa!! ...nej. Jaaaa!! nej.. Stackarn. Mot slutet fick han igång en söt spark-bockserie som varade i några sekunder. Hahahah sån energi han hade! Det var härligt att känna på igen! Blev helt varm i hjärtat! Debuterade galoppen också och allt bara flöt på. Älskade häst. You are back! 
 
På tisdag ska jag upp på hans rygg igen innan min vanliga lektion. Längtar faktiskt som bara den.


Julklappsshoppning i Kista

Tja! Har spenderat hela dagen i Kista Galleria med Annelie och Rosanna som kom lite senare. Hittade ett par kilklackar till mig själv och massor med julklappar! Är så nöjd! När jag kom hem kollade jag några timmar på GG, sen sushi till middag, biologiplugg och sen en löprunda ut i snön. Fick ont lite överallt tyvärr med det var så värt! Nu ska jag käka flingor och kolla på GG igen!

1,20m !!

I fredags kväll hade jag hoppträning på Capri och det gick så jäkla bra om jag får säga det själv. Hade full koll på henne hela träningen och det medta ar klockrent! Vi tränade bågar, trippelbarr och bana. Min lillebror Samuel följde med hehe, han tyckte det var jättespännande och kul! Han kände sig nog också rätt stor när han fick hjälpa Björn med lite saker haha. I alla fall. Capri hoppade skitfint! Bästa hoppträningen för oss någonsin tror jag! Inte ett enda riv. I slutet hade vi höjdhoppbing eftersom det var sista gången på terminen. Vi hoppade ett rättyppstående på ca 80 cm, tre galoppsprång och sen en oxer som Rönnberg höjde hela tiden. Vi började på 95 cm, sedan 1,10 m och till sist 1,20 m. Kan ni fatta? Det kan knappt jag! Jag som ändå är lite nojjig när hinder börjar komma upp mot 1m.. Slog mitt rekord igår med 20 cm! Det är ändå rätt mycket hihi! Var sjukt stolt över både mig och hästen igår. Gick hur lätt som helst! Samuel filmade, men man ser typ ingenting för han är tyvärr inte den stadigaste med kameran.. Lite ser man i alla fall haha.


Välj en låt!

Tänkte göra som min kära vän Melinda och lägga upp en video när jag sjunger, eftersom min blogginspiration inte är på topp eller ens existerar. Ni väljer låt! Tänker plinka på pianot också! Kom igen och kommentera låtar nu!


Over again

Pallar inte riktigt med hur mycket allt är these days. Kan inte räkna hur många gånger jag gråtit på bara en vecka. Proven har gått dåligt, och det är så jävla jobbigt när ingen tror på mig när jag säger att det går dåligt. Alla bara" men du är ju suuuuuperduktigt, neeeeej du fick inte dåligt!!". Håll käften. Jag är också bara en människa, en människa som går runt och oroar sig om jag ens kommer bli godkänd i kemi. Men ingen tror mig. Nehe, skit i det då. Hade nationella i matte i ondags och det gick verkligen dåligt. Så dåligt att jag återigen sprang in på toan och snabbgrät e skvätt. Börjar bli en tradition. Har tappat min bankkort också med alla mina sommarjobbspengar på så måste spärra innan nån snor. Åkte till skolan idag fast jag var ledig för jag kom på hur mycket jag ligger efter och var tvungen att hämta alla böcker. Suck. Ja, så idag har jag städat massa, åkt till centrum helt i onödan, varit i skolan och gråtit en hel del. Bästa mamma som tröstade mig lite, fett söt. Snart ska vi äta pizza. Sen ikväll ska jag hoppträna på Capri. Vi ska ha höjdhoppning! Juste, jag har fått börja sätta igång Fuxelito. Älskade häst, jag har saknat att sitta på din rygg.

Lo siento

Shit vad galet allt är just nu! Har hunnit med en dressyrträning, två hoppträningar, varit på Globen Horse Show 2012 med Hanna, fått A på två st. matteprov, pluggat massor med kemi och matte, skrivit F (troligtvis) på kemiprovet, skrattat hur mycket som helst, skypeat med Alex in the middle of the night, sjungit, tränat oerhört lite, bakat pepparkakor och bara njutit av livet. Ikväll ska jag på intervallflex med Pillpull! Jag ska spendera exakt hela helgen i stallet pga. julfesten. Är astaggag! Ska sjunga solo, vara med i sketcher, rida kadrilj, vara med i Luciatåg och massa mer. Ska bli superkul men asstressigt! Kom och kolla! Det är på söndag kl. 15.00 (insläpp 14.00). Nu ska jag plugga matte!



RSS 2.0