Planet går vid 11.00 tror jag...

Så det blir inget mer inlaägg föränn imorgon, puss på España ! <3

Sista dagen i Spanien :(

Jag har gått och längtat litegrann till hemresan under det senaste dagarna, men nu, när jag inser att vi ska hem imorgonbitti kanns det inte alls kul!
Jag älskar Spanien, och jag vill inte härifrån :(
Vet ni, jag har fyndat på stort på alla marknader :D Jag lägger upp bilder på allt när jag kommer hem.
Juste! Igår var vi på Aqua Park. Jag åkte en vattenkana som var jättelång och jättebrant. Asså den var spikrak rätt ner typ..
Man skulle hålla händerna i kors över bröstet och korsa fötterna. Jag gjorde det i början men sen glömde jag bort det där med fötterna. Man såg inget eftersom att vatten sprutade in i ögonen hela tiden. Jag höll typ pa att dö!
I alla fall, jag hade ingen aning om när kanan tog slut, jag bara låg där.. Och helt plötsligt skjöts jag ner i vattnet som en kanonkula utan korsade fötter... Värsta tarmskjöljningen jag fick! :O Jag ba stod där och pissade klorvatten, jäklar vad ont det gjorde! Tänk er att någon sätter en vattenslang i ditt arsle och sprutar!!! :O
Usch, inga fler detaljer ;)
Jag blev jättebrun igår för vi var ute hela dagen :)
Och Jacob vågade åka jättemycket! :D
Idag har jag, mamma och Jacob gått på en stor marknad med 500 stånd. Jag hittade lite roligheter som jag berättar mer om senare.. Efter det gick vi till ett våffelstalle. Jag beställde på spanska, satte mig vid bordet men gick tillbaka for att säga att jag ville ha grädde till också, på spanska :)
Väfflorna var jättegoda! Efteråt frågade jag om det fanns en toa, på spanska. Känner mig riktigt stolt över mig själv! :D
Ikväll ska vi äta ute för sista gången. Jag och mamma ska också köpa fler ringar i någon affär. Hoppas det är fotboll ikväll!

Spanien - Portugal

Fotboll är jättestort i Spanien! Alla var helt galna ute på gatorna igår, och spanjorerna samlades på restaurangerna för att kolla på matchen igårkväll. När Spanien gjorde mål skrek alla som galningar :) Endel hade färgat håret rött och gult, haha!
Jag hade nästan lust att heja på Portugal när vi satt där bland alla. Jag undrar vad de hade sagt om jag hade ställt mig upp och skrikit "wooooohooo" när Portugal hade gjort mål! :D
Hela kvällen körde massor med folk runt i sina bilar med spanska flaggor och tutade:
-Tuut tuut, tut tut tut, tu tu tu tu, tut tuuuut :)

-Do you wanna go to the buff at 8 o´clock? :D

Några killar i poolen igår försökte med mycket svag engelska ragga med mig till baren.. såhär lät det :
- Excuse me, where are you from?
S - Sweden.
- Do you speak espanish (wtf?) ?
S - Si un poco. :)
- Do you (hmm..kliar sig i håret) wanna go to the buff (wtf is buff?!) at 8 o clock with.... nosotros?
S - (Jag kliar mig i håret...) Whats buff?
- Eeeeehhh (en av dem visar "drick-gesten")
S - Aahh el bar? :)
- Siii!
S- Um, I dont think so...
(de simmar iväg)

Hahaha! Jag höll på att garva på mig! Vilken dålig engelska, fast det var modigt av dem att våga prata ett språk man knappt kan :)
De pratade ungefär lika bra eng som jag pratar spanska, hehe :)
Och vid det laget var klockan 21.00 så jag undrar vad deras 8 o clock betydde?! :O

Idag har vi hyrt bil och åkt till en klippstrand. Det var fint där men jag halkade på en sten med mina flippflopp :(
Jag var också jattekissnödig! :(
Efteråt åt vi på Mc Donalds. Det fanns en cool betalningsautomat där, där man klickade på en touchskarm vad man ville ha och sedan hämtade man bara maten vid disken. Las patatas fritas var inte nog saltade :(
Alldeles nyss var jag och mamma och handlade mat på Mercadona. Älskar deras reklam <333
-Mercado-o-na, mercadona! :)
Snart ska vi gå till kinesaffären och köpa foppatofflor med vitkant nedtill, ser lite ut som converse ;)

Domingo

¡Hola!
Vi åt ute igårkväll, på en kinarestaurang. Shiet vad stressigt det var där. Servitörerna sprang med maten och drickan upp och ner för trapporna hela tiden. bokstavligt! Det var helt sjukt! :O
Imorse traskade jag och mamma iväg, vi skulle till en stor marknad. Vi letade aslänge runt i området men vi hittade inte den :(
Så vi fick gå hela långa vägen hem igen.. Det var stekande varmt och det bara rann svett från mitt face!!
Längs den långa vägen var det en massa hus. Eller hus och hus, lador och ruiner och förfallna hus. Hus där det faktiskt bodde folk. Så äckligt det var! Stängsel och en massa sopor och saker utslängda på gatorna. Vi såg flera "hus" som inte hade fönster eller dörrar där det bara var hål... hur kan det bli så? Hur kan man misslyckas så grymt mycket med sitt liv! :(
Imorgon kommer bilen vi ska hyra de närmaste dagarna. Vi ska bl. a åka till ett vattenland och kanske åka och rida, vem vet? ;)

Sábado

Hej igen. The game is getting old... jag orkar inte bada i poolen eller i havet längre. Det är så jobbigt med solkräm! ;)
Idag är det lördag och jag har diskat, sopat, löst korsord och kollat på One Tree Hill hela dagen. Nu ser jag säsong 6 för 3:e gången på raken ;)
Här sitter jag i alla fall inne på caféet med en coca cola i handen och ska snart läsa lite bloggar. Jag saknar att sms:a! Mitt batteri till mobilen är vattenskadat så jag kollar mina sms med mammas mobil typ varannan dag.. Inte har jag några pengar på den heller :(
Solen steker här nere i Alicante however så jag måste nog ta ett dopp när jag kommer hem :)
Hoppas ni har det bra i Sverige...
¿Är det varmt hos er?  ¿Vad har ni gjort medan jag har varit borta? :)
Jag har haft väldigt konstiga drömmar det senaste nätterna...
Jag drömde inatt att jag och Melinda körde bil till en park i Sthlm och sen vågade vi inte köra hem för vi kom på att vi inte hade något körkort! haha! :)
Jag drömde också att jag var kär i Chad Michel Murray (Lucas Scott i One Tree Hill) och sen vaknade jag och var fortfarande det i typ en timme men sen gick det över! haha :Ö
Sen drömde jag att jag köpte glass på hemköp men att jag öppnade den i affären och åt halva innan jag gick till kassan, sen gick jag för att betala men det fattades 2 kr så då anmälde dom mig :(
Aja, vi hörs senare! :)<3


Miércoles

Jag tror det är Onsdag idag men jag kan ha fel ;)
Idag har vi legat på playan hela dagen och jag har blivit ganska brun faktiskt :) Fast lite "euuw" var det, massa tanter solade topless... Man ba euuw, jag åkte inte hit för att se ert fläsk! haha..
Det är så mysigt med spanska och Spanien. Just nu är det "siesta" (14.00-17.00) och då stänger ju som sagt alla affärer. Det här är nog det enda som är öppet. Vi åt aldrig ute igår, jag och mamma gick och shoppade istället. Jag köpte lite smink och lösnaglar och sånt, jattebilligt! :)
Mina ray-bans har använts flitigt här nere i Spanien. De passar verkligen in ;)
Haha, sitter och skrattar åt en sak... Ni som har Google Chrome, ni vet den där fliken som kommer upp när hemsidan är på ett annat språk ? Sitter just nu och kollar på den...
Esta página está escrita en sueco, ¿Quieres traducirla?

Jag har lärt mig väldigt mycket spanska! Jag har länge gått och undrat om jag valde rätt när jag valde spanska, men nu är det ingen tvekan om saken ;)
Japp, imorgon fyller lille morotshår Lucas 13 år, grattis! :D
(bilder från google)

Måste bara säga att...

Jag saknar er! <3

Efter 4 dagar i Spanien...

Hej bloggen!
Antligen har vi besokt internetcafeet!
Vi bor verkligen som spanjorer har. Vi bor jattefint med en stor lagenhet nara havet. Pool har vi ocksa. Vi har lite roliga spanska grannar ocksa som redan forsta dagen "halsade" pa oss pa en svag engelska ;)
Nar vi var pavag fran flygplatsen till Alicante satt jag i bilen och var helt livradd for att vi sag en massa skruttiga hus och sant men nar vi kom fram var det jattefint. Jag har bestallt glass och vafflor bl.a har i Alicante (stolt). Igar var det ganska stora vagor, men inte som i Turkiet :( Mass gubbar och tanter pekade pa mig och Lucas nar vi hade simmat ut en bit. Man fick tydligen inte bada nar det var rod flagg?! :S
Det ar ju da det ar roligast!! :D
I forrgar var vi pa marknad och jag hittade fina smycken. Det var ocksa ett tivoli dar, vi hoppade en san har rolig studsmatta, skitkul! :)
Ah, jag har sa mycket att beratta! Igar sprang jag. Byggarbetare langs vagen hejade pa nar jag sprang forbi :)
-Corre, corre!
Hahaha :D
Och nagra spanska killar satt i en bilar och visslade nar jag sprang forbi. Nar jag kommit hem igen utanfor grinden sa korde dem forbi igen och visslade! haha! :)
Den spanska kulturen ar valdigt chill. Mitt pa dagen stanger ala affarer och pooler o sant, for da ar det siesta ;)
Skriver mer imorrn, tiden tar slut...
Ikvall ska vi pa restaurang! :D

Hejdå Sverige :)

Spanien, Alicante  18/6 - 1/7

Sista morgonen i Sverige!

God morgon hörrni :)
Ska snart är lunch.... här kommer lite webbcam-bilder!
Morgontrött Sara :)
Packat!
En perfekt flygplansoutfit.. :)
Med den perfekta T-shirten under! :D
hihi...puss på alla <3

Hungrig ! :O

I'm starving, let's go to the fridge and get something yummi! :D

Bloggen är nu lösenordsskyddad!

Nu kan bara mina nära och kära läsa om mitt äventyr i Spanien. Det kommer vara så här i 2 veckor från och med imorgon eftersom att jag inte får skriva i bloggen att jag åker iväg nu, det är ju som godis för tjuvarna!
Så var det med det. Jag har fullt upp med att packa här! Men jag är snart klar. Ska ut och springa snart så att jag inte känner mig som värsta tjockisen på planet imorgon :) Planet går 15.00 !
Visste ni att jag älskar att flyga.....? Jag tycker att det är så mysigt, och spännande sen när man kommer fram i ett annat land. Fast det kan vara minst lika mysigt att flyga till Boden i norrland :)

Tjoho på er! Har saknat att skriva vad som egentligen händer i min skalle!! :D

God morgon

Härligt väder idag :) Jag känner egentligen för att bada på Kairo eller något men idag är det fult upp med att städa och liknande :/
-Sean Banan number 1 räänkad,
inte som Anna Anka, number 1 pläänka!
hhahaha :Ö

en busig bild... :)

hihih, jag är en äkta bladis... och ingen kan stoppa mig! <3

Bli inte förvånade om min blogg....

...plötsligt blir lösenordsskyddad. Jag måste fixa en sak och det kan ta ett tag, men ge inte upp!
Kika in här varje dag ändå, man vet aldrig när hemligheten revealar sig....! ;)

Blöh!!!

Filmkväll hos Agnes alldeles strax! Ska bara packa litegrann först ;)

Bikini!

Jag behöver en ny bikini, åker därför snart till centrum med Elina.

A drop in the ocean, a change in the weather, I was praying that you and me might end up together, it's like wishing fot rain as I stand in the dessert, but I'm holding you closer than most, 'cause you are my heaven..

-

Bajsmorgon.

...
Vi hörs senare.

Makeup


Sminkade Sofia idag, och lockade hennes hår. Det blev väldigt fint :)
Såå snygga!
Så kan det gå om man tar med sig en kamera hem till mig :) <3

God morgon

Nu är har jag kollat klart på One Tree Hill säsong 6 på 8 dagar.
R.I.P på den.... <3
Kommer ta med den till Spanien ändå :)
Snart kommer Sofia hit :P

Godnatt <3

Sov gott dårå... :)

Guldhamster någon???

Jag behöver verkligen någon som kan ta hand om vår guldhamster Bladis sen, aa ni vet.
Han är jättegullig och gillar att leka och springa runt i hinderbanor och sånt :)
Han behöver verkligen ett hem sen, aa ni vet, annars måste vi bli av med honom... <3
<3333

En jeansjacka i alla fall

Mamma var i centrum idag på lunchen och poff där hängde ljusa jeansjackor inne på H&M! :D
Yeah.. det var det :)

Måndag

Min morgon började med att mamma ringde 12.15 för att fråga mig och lucas ifall vi ville äta lunch med henne i centrum. Men jag skulle inte hunnit för jag vaknade av det där samtalet :$
Vid 15-tiden åkte jag och Anna-Panna buss till stallet. Det gick bra för henne att rida :)
Fett seg dag, på kvällen cyklade jag och Jacob ut en sväng, det var mysigt :)
Nu ska jag sjunga eller nåt, hejdå!

Bowling today

Det årliga firandet av skolavslutningen firades idag i den nya bowlinghallen i Järfälla. Min familj, Elinas familj och Perssons var det det bowlade. Vi hade jättekul! 6 strikes gjorde jag! :O
Jag körde med Elina och Anna. Jag vann, woho!
Efteråt åt vi hamburgare, riktigt goda 90 g:are!
Nu på kvällen har jag sprungit kyrkvarvet. Det gick jättebra. 22 min tog det. Det är så konstigt. Det går alltid extra bra när jag inte sprungit på typ 5 dagar :S.


02.30 mitt i natten och Elin är här :D

Tjoho alla nattmänniskor!
Filmen tog nyss slut och jag är pissnödig ;) Vi ska nog ligga och snacka ett tag innan vi somnar, mysigt!
Vi har kollat på 17 again, den var bra (Y)
God natt! :D<333

Middag hos Lovisa

:D
Lovisa, Elin och Moa :)
Vi åt kinamat, jättegott! :)
Tårtan ;)
Söta lilla Lovisa :)<3
Vi hade jättekul! Elin Böhlin var där. Henne har jag inte pratat med på flera år! Vi gick i samma dansgrupp förut nämligen :)
Under kvällen kollade vi på film, åt tårtam hoppade studsmatta och klippte lugg på Moa!! :D
Cool bild ;)
Grattis Lovisa! :D

Bilder från skolavslutningen 2010

Freedom :)
<3
<3
<3
<3
<3
skinka + skinka = roomphaaa <3
<3
<3
<33

Skolavslutningskväll

En kväll på Kairo med Agnes, Marielle, Sofia, Hanna, Annelie och Rorro. Det var jättemysigt!
"-Agnes, du ser ut som en taaajjger, ska vi äta på tiger?  ;)"
Haha!
Vi grillade korv och mashmellows och åt choklad och kladdkaka :D
Jag, Annelie och Agnes badade med kläderna på, vi hade inte med oss bikini :)
Vi cyklade hem vid 22.20 och när vi nästan var hemma så kom Agnes på att hon glömt hemmanyckeln där borta vid stranden! :Ö
Så jag och Agnes cyklade hela vägen tillbaka och kom hem vid 23.30 :S
Nu på morgonen har vi skrattat lite åt igårkväll och lite andra saker ;) :Ö
Snart ska Agnes till tandläkaren och jag ska hem då och kolla lite på One Tree Hill!
Ikväll ska jag och Hanna tillbaks till Agnes och grilla :D

Sommarlov!!

Yes, sommarlov nu. Jag är hos Ankan nu och vi ska precis rulla ner till hemköp och träffa gänget :)
Det gick bra att sjunga idag FYI ;)<3

Nu har jag fixat mig!

Snart kommer mamma och hämtar mig :)

Onsdag

Idag var vi på spårvägsmuséet. Det var fett coolt. Jag, Marielle, Agnes och Melinda klädde ut oss till konduktörer och tog massa bilder på oss i gamla bussar och tåg :D
Nu på kvällen har jag, Agnes, Melinda, Sofia, Fanny, Matilda, julia, Anton och Robert serverat på 9:ornas avslutningsmiddag. Det var jättevarmt där (fett lööök) och det var superläskigt och jobbigt att servera, speciellt drickan :S
Jag fick jätteont i magen mitt i allt och kunde knappt stå upp :(
Men det var rätt så trevligt ändå :)
Imorgon är det skolavslutning och jag och Sofia ska sjunga "What a wonderful world" :)

En dag hos Hanna... :)

Gud vad roligt vi hade idag!
Först åt vi mellis och då kom Otto. Jag visade den ett avsnitt av Kjell! :Ö
Sedan rullade vi vidare till stallet. Vi skötte Castor så att han glänste!
Hanna skrittade med Castor mot galoppbanan, ni vet den stora hagen som ligger på vänster sida om vägen/stigen i Kairospåret nära skolan.
Hon galopperade i 1 min och skrittade i 2 min, 4 ggr.
Coolingar!
Castor var helt galen, snacka om vårkänslor! (kolla filmen!)
När hon var klar travade jag av honom och hon hjälpte mig med att få honom i form, och det gick jättebra! Han var såå fiin!!!!!!!! :D
Castor är finast! Näst efter Elektron och Robin Hood... No, who am I kidding ;)
Sämst kvalité! ;)
Gulleplutten!
:)<33
Och där är jag och Castor! :D
När vi kom tillbaka åt vi asgod middag! Sedan åt vi kakor och snackade skit på golvet. Sen kollade vi på lite filmer från tävlingar. Efter ett tag kom Otto hem från träningen. Då gjorde vi en dans till "Run away".
Värsta teamet vi var! :D
Hahaha!!!! :Ö

Hos Hanna

Tjoho! Här sitter jag och äter mellis med Hanna och Otto :) det är fett myys. Snart ska vi till stallet I believe :D

God natt!

Jeeessööös vad jag är trött! Min säng väntar på mig :D<3
Jag vet att ni innerst inne saknar min lugg!! :D
Det gör jag med..... fast den var så jobbig att ha när det var en pustig dag ;)

Robin Hood

Det här var verkligen en fin bild tycker jag :)
Världens bästa ponnie, näst efter Elektron såklart ;)
(rip)
Visst är Robin gullig? :D<3

Subway

Tjoho!
Snart går bussen mot centrum. Jag ska dit med Elin och köpa subway till imorgon. Vi ska tydligen till Långholmen (?) och bada :)

Vad är det här för trams?

Jag ringde vid 15.00 idag för att avboka min ridlektion lördagen den 19/6. 
Det är sista-gången så därför kan jag inte ta igen den lektionen efter den 19/6 utan jag behöver ta igen den innan det datumet, till exempel idag.
Men då säger de att man inte får ta igen en lektion som ännu inte har varit ännu...
Vad spelar det för roll?! I slutändan stämmer det ju ändå!
Vi säger att jag till exempel inte skulle kunna rida lördagen den 12/6. Då skulle jag avboka den lektionen och rida måndagen den 14/6 istället.
Men om det var så att jag skulle vara utomlands lördagen den 19/6 så får man tydligen inte ta igen den lektionen innan d.v.s måndagen den 7/6..
Hur dumt är inte det? Jag har betalt 150 spänn för den lektionen och sen får man inte ens något för pengarna??
Det blir ändå likadant i slutändan!


God morgon

Good morning sunshines!
Jag ska alldeles strax dra på mig skorna och cykla iväg till skolan, men först tänkte jag slänga in ett inlägg :)
Haha vilken bild! :D

Söndagkväll

Här sitter jag och firar att det gick så bra att springa med lite kladdkaka :)
Ska titta lite på tv i min säng innan jag somnar, vi har sovmorgon imorgon!

My sorry ass in gonna run

Nej nu var det länge sedan jag sprang sist!
Jag får ta och släpa mig till dörren och dra på mig gympadojorna och kämpa!
En bild på Annelie är väl passande, vi var ju i centrum idag :) <3

Nya klackar

Snygga va? ;-)
499 kr på Dinsko :)

En kväll på stan

Efter en lång dag på stan är jag helt slut och redo för att krypa till kojs :)
Jag och mamma åkte in till stan vid halv 4-tiden. Sen tog vi tunnelbanan mot stureplan. Där kikade vi lite inne på Lagerhaus, det finns ju lite skojiga saker där :)
Efter det knallade vi vidare mot H&M och Gina tricot m.m. Jag köpte en tröja/jacka på H&M (lägger upp bild imorgon).
Ett nitarmband köpte jag också. Affärerna stängde redan vid 18.00 vilket var väldigt konstigt :S Hittade ett par "to die for-skor" inne på Dinsko, men de skulle precis stänga när jag höll på att bestämma mig :(
Jag och mamma åt middag på Pizza Hut!
Till förätt blev det vitlöksbröd med mozzarellaost på *aaahh...*
Sen åt jag en forestpizza med det vanliga på :)
Vi satt där länge och var på ett väldigt flumhumör! :D
När vi ätit klart gick vi hela vägen till Gamla stan. Jag blev självklart akut kissnödig just när det inte fanns någon toa :Ö
Så vi tog tunnelbanan tillbaka till bio från Gamla stan på en gång!
Bion började kl. 21.00.
Vi såg "Familjen Jones". Den var rätt rolig och bra! (Y) :D
Vi tog tåget hem 23.20, var jättetrött!

Bilder från ridningen..

Detta var bara ett litet smakprov av alla bilderna som Sofia tog idag! :D
Hon har bilder där Robin går i mycket finare form också!!! <3

DET GICK JÄÄÄTTEBRA!!!!! :D

Han gick så fint!!!! :D
Nu ska jag och mamma in till stureplan ;)

God morgon

God morgon på er! Varför är lördagsmorgonar alltid så fina? Fint väder och lyckan i magen :)
Om ca 50 min åker jag och Elina och hämtar upp Sofia för att åka till stallet. Hon ska ju fotografera!
Vi får nya månadshästar idag, och jag vet att jag får Robin :)
(den hästen jag tävlade med sist)
Det ska bli fett najs!
Sötaste ponnyn på jorden :)

Stillbilder

Är det bara jag som inte kan sluta skratta åt detta ? :D :Ö

Elina busfrö :)

Halloj :D
Jag har varit med Elina hela kvällen, hon åt upp alla popcorn :'O
Vad har jag gjort idag då? Hm... jo idag på spanskan fick vi muffins och saft. Sedan fick vi prata spanska också, wow! :D Framsteg...
Asäcklig lunch var det... Höjdhopp efter det, och det ägde sönder som ni kanske såg! :D

Baaaaam in i tjockmattan!! :D

I första klippet hoppar jag 1,20 barfota *feeett coolt* (I know U like it)
I det här klippet.... Jag ville klara 1,25 som jag klarade för en vecka sen, så jag tog lite extra sats och fart och... ja ni ser ju själva! Jag bjuder på lite skratt! :D

Torsdag

Så sjukt kul vi hade idag Marielle? :D
Jag har inte skrattat såhär mycket på länge!!
Älskar dig min lilla vegiterian! ;)<33

Kid for a day :D




Puss på alla där ute som är avundsjuka på oss som har fastnat i 90-talet ;)

Hemma hos Marielle :)

Hejhej!
Fett chill skoldag idag. Jag fick MVG i engelska, det är jag så glad över!!
i syslöjd fick jag VG+, rättvist tycker jag, eftersom att jag inte har vart så bra denna termin..
På spanskan kollade vi klart på Adventuras Vaskas, fett sämst haha! :Ö
Efter spanskan gick vi som vill servera på 9:ornas avslutningsmiddag ner till biblan för att få reda på tiderna och allt. Det ska bli fett mys :)
Nu ska jag och Marielle ladda över våra filmer från sommaren 2008 till hennes data, redigera och bränna skivor! :)
Ni ska bara veta vilka bra skådespelare vi är alltså!? :D

Beställt!

Yes, fett lycklig jag är! :D
I am in heaven...

Ni är mitt liv<3

Igårkväll kom jag på en sak jag borde tänkt på för länge sen...
Om ett år går jag ut 9:an. Vi kommer gå skilda vägar.
Ingen mer Agnes i korridoren, ingen mer Marielle, ingen mer Rosanna, ingen mer Melinda, ingen mer Annelie, ingen mer Sofia, ingen mer Hanna, ingen mer Emma, ingen mer Jenny, och ingen mer Sanna...
Inga fler lektioner med Wille The Snille (fett synd), inga fler skratt åt Bengt & Nageln och aldrig mer 9a (8a).
Det är inte förrän man förlorar allt som man inser hur mycket man älskar det och kommer sakna det.
Jag kommer sakna grundskolan!! (galet, jag vet)
Som tur är har vi ändå ett år kvar tillsammans :)
Älskar er så otroligt mycket! Vet inte vad jag ska göra utan er! <3
Men det som gör mest ont är att se detta,
en 9-årig vänskap gå skilda vägar.
Vi har sett varandra varje dag i 9 år, och helt plötsligt kommer vi inte ses varje dag längre...
Jag blev jätteledsen när jag insåg det igår... :/<3

One Tree Hill - Quentin's död

När jag såg det här klippet nyss började jag böla som en galning...
Det är från säsong 6, vilket jag inte har sett. Det var så sorgligt, särskilt i slutet, kolla den sista minuten :(
Nu ska jag ta och beställa den boxen på en gång!

Jag & Pikeur

Jag vet att största delen av er läsare inte är ett fan av hästar och ridning,
men själv tycker jag att det är det coolaste som finns att rida!
Jag är stolt över att jag rider, och det kommer jag alltid vara.
Man kan bara rida om man är modig och gillar utmaningar, för ridning är en enda stor utmaning.
Tänk dig att under dig finns ett livs levande flyktdjur som kan dra iväg när som helst. Du får ett 700 kg-djur att göra som du vill! Hur modigt är inte det?
För inte tala om coolt!! :D
Nu ska jag sova! ZZzzzzzz.......

Jag är så arg!

Jag tycker verkligen att jag har fått ett sämre betyg än vad jag är värd! Usch på ******** :@

Oh, spännande..

Sitter här i pausen och bloggar och äter en bulle. Shit vad spännande det är just nu!
Han Patrick lämnade ju bomben i huset :S

Jag och Agnes har färgat håret

(gammal bild)
Jag och Agnes åkte till centrum och köpte hårfärg bla. Nu har vi färgat och det vart lite morotshår :Ö
Snart kommer mamma och hämtar mig, Desperate housewives-finalen börjar om 9 min! :O

Centruuuuuuum :P

hårfärg.



RSS 2.0