30 dagar kvar..

 .. tills jag kommer skrika hans magiska ord!! Helt ofattbart! Jag och bästa vännen, det går inte att få in. Fy fan vad vi ska köa, vi ska fan stå längst fraaaaam!
Drizzy Drake #ingendrarenyolosomdu

CONFIDENT

 
Du är för jävla grym, shit vad jag älskar dig. 

TORSIS

MEN HEEEEJ DET ÄR TORSIS HÄR. Torse!! Är så hype pga livet är knas. Fast ändå är livet lugnt och ganska galet! Är lite glad pga har höjt mig i religion och det är så himla fantastiskt att jag kan göra något sånt! Tänkte läsa lite ur min engelskabok och bada badkar också för alla gör ju det på instagram nuförtiden. Kompletterade mitt F igår så nu har jag inte F längre, so happy. Dock nalkar jag ett F på biologiprovet men Biologitta rättar segare än en propp så det kan vi ta itu med senare. Imorgon har jag bara två lektioner - engelska och svenska - och sen blir det till att stanna kvar och skriva lite på gymnasiearbetet med Sara och Lärkan. Äh asså fo realz jag är ej bra på att blogga haha så nu ska jag hoppa ner i badkaret och läsa The Help. Pöss!

Så här glad kommer jag vara imorgon!
 

Hometown Glory

Hur gör jag för att tiden ska sakta ner lite? Tänker på att det inte är långt kvar och får en klump i magen. Kan inte andas. 
Vi kommer stå där på scenen och alla kommer vara glada förutom vi, vi kommer vara så jävla ledsna. Får tårar i ögonen av att bara föreställa mig att sjunga den här låten på världens sorgligaste dag - den dagen då dagarna på Väsby Nya är slut. Som sagt, jag hade inget liv innan gymnasiet, inte om man jämför med detta. Vill inte ens försöka förstå hur det kommer kännas efter studenten. Åh vad jag älskar er. 
Älskar att vara ful. Bästa.
 
 
 
 

Paaaowbaow

Tjooooo. Jag är allt ett moln för sig. Skolan kan ta sig i bajjan för det går inte bra just nu. Fick mitt andra F idag. Biologin gick ju inte så bra och inte matteprovet heller. Men jag är glad ändå, väldigt glad! Haha hoppade idag för första gången i år, väldigt märklig lektion. Hoppade Lilleman den idiotponnyn men det var ganska kul. Kände att jag kunde lita på att han tänkte hoppa liksom, älskar den känslan. Asså senaste tiden.. Har käkat så mycket på Max så det är sanslöst. Det bara slinker ner som sammet!! För en vecka sen kollade jag, Ida och Alex på The Wolf Of Wallstreet, SÅ bra. DiCaprio.. Finner inga ord för hur mycket jag älskar den mannen. Sen blev det Narnia-maraton med bästa i helgen och Max på det haha!
Aja sitter och lyssnar på Weezy och borde egentligen plugga massor men har noll motivation. Haha mitt liv är fortfarande kaoz men älskar't för då händer det ju lite saker i alla fall. Har så sjut många prov, inlämningar och tal att göra så tror jag spyr hahhahah men fäck thAT shit. På fredag blir det uuuuuutgång med skönaste människorna och sen mys resten av helgen med min Stökis. Inget jobb inte, skönt att få vila ut! Har jobbat varje söndag 9-18 i flera, flera veckor typ, lite jobbigt hihi. Juste, det luktar som att vi bokar Rhodos imorgon, fy fan vad najs. Längtar!!!! Som sagt, ett moln för sig. Puss.
 

PÅ RIKTIGT

Älskar att säga "på riktigt". Så bäst. Passar in överallt. Okej.. vad har hänt den senaste veckan?? Asså hur mycket som helst! Typ hela 2013 ihoptryckt på 7 dagar! Har varit så arg, skrattat mer än jag någonsin har skrattat, gråtit lite, pluggat absolut ingenting och gjort ett väldigt konstigt besök på UMO. I fredags gjorde jag inte ett piss och var skitsur över det.
Men i lördags träffades jag och Alex hos Sara och skrev lite på gymnasiearbetet. Äntligen kommer vi någon vart!! På kvällen åkte jag, Alex och Ida hem till Daniel på lite vinmys! Daniel hade gjort det supermysigt med 3-rätters (fast han glömde bort den tredje rätten hahahah) med massa tända ljus och Beyoncé i bakgrunden. Vi satt där och snackade om precis allt, mestadels skit, men även så djupa saker, och drack massa vin. Jag som hatar vin kämpade ändå i mig hihi. Sen vidare till vardagsrummet och dansade massor! Blev lite mycket dricka och vips så blev det så galet så jag BRYTTTTT min tå hahahhahah! Kunde ej gå mer efter det så dansade på ett ben. Har nog aldrig skrattat så mycket som jag gjorde i lördags i hela mitt liv. Var även den bästa kvällen jag någonsin varit med om. Fy fan vad jag älskar mina vänner, de är det bästa jag har. 

I söndags kämpade jag mig upp efter 4 h sömn och haltade iväg till jobbet. Hjälpte den nyaste maxaren med kassan så hade hand om min kassa samtidigt som jag fixade med hennes beställningar under söndagsruschen, haltandes, illamående och knappt sovit. Juste! Kortläsarna slutade funka också så jag fick så mycket skit där framme av alla gäster haha. Men det gick faktiskt att ta sig igenom passet! Kom hem lagom trött och däckade på en gång typ. Idag har jag gått runt i skolan som ett retard, haft lite psykologi, lite gymnasiearbete, så sjukt tråkig historia-lektion, matte och spanska. Måndagshelvetet är över! Att sluta 16.30 är inte ok. Nu ser jag verkligen fram emot ledig onsdag, halv torsdag och fredag då jag alltid slutar 11.15. ThAT is pure love. På fredag blir det uuuuuuuuuuuuundeerbart mysigt med Naria-kväll hos Sara. Faktiskt så ska vi käka på Max också. AAAAH MAA GADD, I love life.
 

Listaa

Ditt civilstånd? Singel.

Är du nöjd med det? Nja

Vem kysste du senast? ..

Har du varit kär på riktigt? Ja det har jag

Har du varit ihop med någon du älskar? Nej det har jag ju inte..

Ditt längsta förhållande? 0 dagar

Ditt äldsta strul? Haha ingen aning, kanske 92:a?

Ditt yngsta strul? 95:a

Vart går gränsen för dig rent åldersmässigt? Alltså inte yngre än mig och gärna inte typ 5 år äldre haha

Vad för sorts killar faller du för? Killar som är sköna, bjuder på sig själva, är omtänksamma och spontana och tror på sig själva och sina drömmar.

När kysste du någon senast? I förrgår

När vill du skaffa barn? Lite innan 30 kanske?

Har du kysst någon annans pojkvän? Nej inte vad jag vet om. 

Vad är ditt andranamn? Maria. Standard.

Har du sårat någon med flit? Nej så dum är jag inte!

Vilken webbsida besöker du oftast? Min mail faktiskt haha!

Vem i din familj kommer du bäst överens med? Pappa typ. Mamma också egentligen men ofta accepterar ingen av oss att den andra personen har en annan åsikt haha. Vi är så söta!  

Vem bråkade du senast med? Min mellersta broder Samuel.

Har du varit i slagsmål? Bara med mina älskade bröder. Råkade ju göra så att Samuel svimmade en gång. INTE med flit dock.

Brukar du dricka alkohol? Inte ofta, tycker ofta att dagen efter inte är värd det.

Är du rökare? Kan jag inte påstå

Snusar du? Nopp snopp

Hur gammal är du? Strax 19 ballar

Har du bra självförtroende? Beror HELT på i vilken situation. Är så stört ojämn.

Vem litar du på till 100%? Ida

En snygg person? DiCaprio mm dör

Vem smsa dig senast? Alex

Vem smsa du senast? Alex

Vem ringde dig senast? Rebecca

Vem kramade du senast? DANIAL 

 

En person du skulle vilja se ut som? Jag ser ut som jag ser ut. Sen liksom ok detta är jag hejdå

Vilken är din viktigaste ägodel? Min telefon <3
 Hur ser din drömkille ut? Längre än mig, från norra Europa (vad har jag för fetisch?) fräsch och snygg hihi :)
Är du homofob? Verkligen inte! Har så många vänner som är gay/bi osv osv att jag inte ens kan räkna typ! Är så himla glad över hur trygga de är i sig själva i dagens samhälle.
 
Har du tandläkarskräck? Ja! Det är verkligen en plåga att gå dit. Men jag har ju mina anledningar.

Hur många har varit otrogna med dig? Ingen hoppas jag haha

När var du senast i Stockholm? En vecka sen!

Är du helsvensk? Ja! Äkta norrbottnare <3


Har du fått ditt hjärta krossat i år? Nej, det har bara gått 2 veckor lol



Nutiden

Vet ni vad jag är trött på? NUTIDEN. Jag hatar stan, jag hatar housemusik, jag hatar nattklubbar, jag hatar sociala medier inklusive bloggar och jag hatar sarkasm. Men vet ni vad jag älskar? Jag älskar skogen, jag älskar Boden, stugor, att jobba, rappa till Lil Wayne, att lösa matematiska problem, hjälpa människor, ge bort presenter, vara i stallet, träna, vila och jag älskar när folk är ärliga och inte så äckligt fjantiga som alla är idag. Som t.ex. när det är nyår.. Man får inte vara taggad på det för då är nyår överskattat, men man får inte tycka att det är överskattat för det är bara ett tecken på att man inte har några roliga att fira med. Asså va? Världen är så äcklig. Man går in på klubben, bara massa sliskiga äckelkillar, sen hör man musiken och... så... kommer droppet och alla BA FAKKAR UR. Haha sajk. "Åh jag är så bakis!" "Jaa nu kommer dagen då alla skriver att de är bakis, nu kommer det". HÅLL KÄFTEN BARA känner jag. Jag vill skrika. Vad har hänt?? Walkin' into the room like what up? och så sitter alla och stirrar ner i sitt knä. HUR KUL ÄR DET EGENTLIGEN? Önskar bort internet nästan. Och jag vet att jag själv använder det hela tiden, men man blir ju fan ingrodd. Usch. Jag skäms över alla människor inklusive mig själv. Tänk om alla skulle stänga av sina telefoner för en dag och lägga dem under kudden. Hur social dag liksom?! 
 
/ irriterad bruttis
 

Nyårslöften

  • Ta studenten
  • Spara
  • Träna ordentligt
  • Jobba massor
  • Utföra GMU
  • Få A i matte 5 och psykologi 2a
  • Så fakkin' klyschigt men VÅGA MER
  • Satsa på dressyren
  • Tänka mer på miljön
  • Delta i välgörenhetsorganisationer
  • Hålla bättre kontakt med vänner



RSS 2.0