31 juli

Tjenarää. Har varit ute och sprungit med melinda och kom precis in. Det kändes skitbra! Ska springa minst två gånger till innan vi far iväg till Españaaaa. Tidigare idag satt jag och mamma ute med varsin kaffekopp på altanen och funderade på vad vi ska hitta på till Marias föräldrar. Något svenskt. Marabouchoklad skulle smälta. Bakverk? Dalahäst, tråkigt.
Mamma:
-Dynamit, det är svenskt!
Jag:
-Aa! Och så kan vi säga att det är ett doftljus..  (y)
Nej men det får bli typ polkagrisar i massa olika smaker från gränna, för det är svenskt. Och en blåbärspaj eftersom blåbär inte finns i Spanien. Innan maten skjutsade mamma mig till Hanna och vi schamponerade Castor och torkade honom, putsade sadel och träns, sopade osv i några timmar. Sen cyklade vi hem till henne och åt mat. Jättegott som vanligt! Efter maten vet jag inte vad vi gjorde, men kul var det! Vi skrattade och typ spelade pingis, och cyklade iväg haha. När Hanna gick in för att hämta en tröja sprang jag och ramlade ner i gräset och spelade död - och Otto spelade med tydligen och grät och ba "VAAD HAR JAG GJOOOORT ?!" Haha försökte hålla poker face men jag låg där och grät av skratt när Hanna kom. Haha hon såg att jag skakade så alla satt där i gräset och skrattade. Shit asså gal1. Mamma kom vid typ 21-tiden och sen åkte vi hem och bytte om och mötte melinda vid hemköp. Blev ungefär 5 km idag. "Godnatt"!

Juste!

Jag glömde skriva om igår. Vi åt middag hos fredrik och dem, och sen vid 23-tiden gick vi upp till fotbollsplanen där vi träffade Annelie, Melinda, Gabbi, Axel och Simon och catchade up litegrann. Mysigt ♥ Sen vid typ 00-tiden kom det en van [vään] som var såå odiskret av sig och spanade efter trimmade moppar och körde efter några där som hade det. Haha den körde till parkeringen, tände ljuset, släckte och åkte iväg och sen kom tillbaka (?). Haha mysig kväll. Bye.

Dagens


Algebra reminder

Oj jag är astrött! Har kollat på DH, rensat massa papper i mitt rum och lagt in i min feta pärm, fixat med alla dessa ölburkar i min garderob, skämt å-sido, spelat igenom pianohäftet med gamla disneylåtar (♥), och räknat algebra. Var tvungen att fräscha upp minnet nu till hösten när skolan börjar igen. Ska börja fixa mig litegrann, vi ska bort på middag snart. Puss.
5 dagar kvar till Spanien...♥♥

En asbra dag helt enkelt.

Dagen började med att jag blev väckt av mamma kl. 10. Hon har nu bestämt att vi ska vända tillbaka dygnet (?). Sen DH och tortillas (obs. svenska tortillas, inte [tortijas]) och sen dammsög Lucas och jag minibussen. Sen så när Lucas hade "städat" halva bilen såg man ingen skillnad alls så jag fick göra om allt han hade gjort och städa hela bilen, som vanligt. Efter det ringde Melinda och så stack vi iväg till centrum. Köpte ju örhängen och 2 tröjor. Sen fikade vi lite på Wayne's. Eller, vi har ju blivit nyttiga så vi delade på en Islatte/ chai/ frappe- grejs som var sjukt god. Vi tog bussen hem 17.40 och sen bytte vi om och for ut och sprang. Det blev en kortis, typ 4,5 km och det kändes jättebra! Jag har verkligen fått skitbra kondition på bara en månad. Hihi sötaste Melinda blev dock lite trött ibland, men det var bra jobbat! Efter maten blev det en lång dusch och sen kom Krille på middag. Halloumiost ♥ Råkade bränna den grillade kycklingen efteråt bara, hoppas det inte gjorde något. Nu blir det nog fredagsmys, utan fredagsmys.

Shoppat med Melinda!

Örhängen från Glitter.
Tröja från Gina tricot, 30 kr!
En till tröja, likadan fast gul/limegrön. Snyggt när man är brun! Orkade dock inte byta om :)

Me

Gjorde en söt liten inbakad fläta på ena sidan. Tycker det blev lite gulligt :)

Monsters' Inc & promenix med agnes

Raaaaawr!! Har tillbringat dagen sittandes framför ett (av mig) mycket älskat barndomsspel, Monsters' Inc - Skrämmarön. Spelade ut det på en dag, askul! Jag kommer ihåg för typ 10 år sedan när jag och Lucas alltid spelade det pc-spelet med Jenny och Jessica hemma hos dem! Superkul!
Nej men jag satt såklart inte HELA dagen. Har promenerat några kilometer med Agnes och sen sett massa avsnitt DH vi två. Sen snackade vi ju massa också såklart som vanligt! Mysigt :)

Mår skit.

Jag mår så sjukt sämst. Det var en lång natt inatt. Somnade aldrig. Jo, slumrade till för ett ögonblick och "vaknade" av att min han hade domnat bort. Världens hårdaste kudde. Kändes som man hade brytit huvudet på morgonen, hur det nu känns. Hata tåg! Alla bråkade och dampade också på varandra och man känner sig så sjukt äcklig. Med mina noll sovtimmar på nacken ska jag dra ut och springa med Melinda snart. Kill me.
Update: Agnes kommer hit instead, för Melinda skulle tydligen bort. Gjorde mig ingenting dock för jag är verkligen inte på springhumör.. Agnes komsiiii ♥
På den här skiten i 14 timmar, 100 mil. Balle.

På tåget..

Sitter på tåget någonstans utanför Umeå och chattar med Melinda och Javier på Skype på denna ipad.. Det är trångt och brorsorna håller på. Kommer fram kl 6. Chao.

Nu ska vi rensa skiten!

Inget mer godis nu! Om man ska komma hem från Spanien utan att rulla fram måste man sätta igång nu och inte bli tjockare. Vi kommer bli gödda med spansk maaaaaaat. Waaaaaaaaaaaah !?! Sprang igår. Det gick skitbra. Det här är bara början.

Nut shell

Sitter i köket, alldeles alena, och äter en kronärstkocka. Ja, det är inget fel att äta en stor, fet grönsak mitt i natten. Tänker på livet som så fort går förbi. Känns som om jag har en eld inom mig, som bara vill hoppa på och fästa sig vid närmaste, första, bästa snygging. Kollar facebook-statusen. Allt är så ytligt. Det är bara nolifers som uppdaterar sig där, lever på uppmärksamhet som parasiter. Skype, det är ändå rätt schysst. Hur stavar man "schysst"? Jag är ju awsome på språk och stavning, skäms. Varför har jag inte nagellack oftare? Assnyggt jue. Varför finns det inte fler killar som Justin Bieber? Just nu finns det ju bara en. Fattig värld. Jag tycker Justin B är sjukt snygg, and I want to fall asleep to his voice. Jag gillar att prata om JB, och om ridning. Det är nog de två ämnena jag går igång på och kan ha riktigt förjäkligt starka åsikter om. Jag har baske mig humör. Och humor. Hihi vad söt. Peeeeeter, Birgitta.. det är min stadard-voice. Jag hatar särskrivning. Är det något jag hatar är det det. Ta t.ex denna mening..
-En brun hårig sjuk sköterska.
-En brunhårig sjuksköterska. Omb vad fel. Knasiga värld. Låt mig somna och vakna upp pigg så att jag orkar logga in på facebook imorgon alldeles för sent för att kalla det morgon.

Skype

Oj vilken busig bild! Snackat med Melinda, Maria och Javi i flera timmar nu =)

Cry me a river

Justin Bieber idag! Så skön röst. Cry me a river.

Yeah, my swag's up Riding with Kenny In the Lexis

Rödbergsfortet + Aldersjön helt utan folk den 26 juli med både sol och regn. Kan det bli bättre?

¿Quieres chatear?

Heeeeeeej. Gissa vad jag gjorde inatt? Jag snackade med Maria och Melinda på Skype! Det var så kul att höra Marias röst igen efter flera månader. Jag och Melinda pratade lite med hennes föräldrar på spanska, bara några ord sådär, och vi försökte göra lite planer inför Spanien men det gick inge vidare. Vi bestämde att alla tre mammorna ska snacka ikväll 19.30 med varann, hihih. Längtar som en galning till den 4:e! 9 dagar kvar tror jag.
Yo os quiero chicas ♥

Believe

Har nyss hört att Justin Bieber's nya album "Believe" släpps i Usa i mitten på november, vilket betyder att den kanske släpps i Sverige i oktober. Det var på tiden jb.

 

Justin B på MTV movie award 2011.

 


Baby there's no hesitation, no reservation, by taking a chance and more

Shit vilken sjuk träningsvärk jag har från igår! Det var roligt som vanligt idag på Nordpoolen. Jag och Lucas busade runt som vanligt. Det fanns någon stor lekgrejs i den stora bassängen som var ganska hal så vi halkade runt där och puttade i varann. Ganska askul! Efter badet skjutsade pappa mig till stan och där träffade jag mamma. Köpte trosor och ett orange/rött nagellack. Skitsnyggt! Nu på kvällen har vi kollat på gamla filmer på pappa och farbror Erik och på film från farmor & farfars kryssning på Mexikanska golfen. Mys. Nu blir det bus med lillbrorsan. Pussar.

Hugs 2 U

Det här var verkligen en fin bild ♥

Nordpoolen, standard?

Haha sorry för att jag fick lite damp igårkväll. Nu blir det Nordpoolen med nästan hela familjen + farmor & farfar. Mamma ska skjutsa mormor till morfar på lassa =(
Jag och Samuel för några dagar sedan utanför Dollar $tore! Linnet köpte jag för någon vecka sen på Gina tricot på rean. Älskar min outfit på bilden.

Pissed

Hata skiten!

@ militärbanan

Sitter vid pappas splitter nya MacBook Pro och kolla på alla bilder från idag. Vi hade verkligen skitroligt där och det var sjukt jobbigt! Pappa berättade när vi sa hur jobbigt det var att militärerna löper banan med ryggsäck och utrustning, vapen, hjälmar osv. Helt sjukt! Laddar upp fler bilder imorgon!

Nu åker vi iväg!

Träningskläderna på, nu åker vi!

Inspiring

"I'm telling you, people. Everyday we wake up is another blessing. Follow your dreams and don't let anyone stop you. Never say never."
- Justin Bieber

Militärernas hemstad

På tal om hinderbanan vi ska till imorgon.. Ni vet väl att Boden är Sveriges militärstad? Hit kommer alla militärer som gör lumpen och här finns alla forten och fästningarna. När jag och Lucas var små brukade pappa alltid ta med oss på upptäcksfärd till olika gamla fort. Det var hur spännande som helst och han berättade alltid gamla historier om varje fort och om hur de skyddade sig mot ryssarna. En gång fick vi till och med gå in i ett fort. Det var trånga gångar, stora rum med vapen, sjuksängar och sjukhussalar, mer gångar osv. Sjukt intressant. Jag tror vi ska åka till något fort om några dagar faktiskt!
Bilderna är från rödbergsfortet. Godnatt på er!

Boden stuff

Min drog. Ni vet inte hur gott långfil är ?!
Någon söt random bild jag fick syn på idag!
Vi svängde förbi Dollar store idag också men jag köpte inget. Sen gallerian och marknaden där jag köpte en Justin Bieber-tröja och en riktigt militärtröja från överskottsbolaget. Berättar imorgon! Och sen gick vi till gallerian och åt glass med farmor & farfar. Imorgon ska vi till en riktig militärträningsbana och träna hårt. Ska bli skitkul! Pappa brukade träna runt där när han gick lumpen osv.

Justin Bieber - T-shirt

(obs. trökan är lite veckad så han ser lite cpad ut)
Köpte denna på marknaden idag bland massa T-shirtar med andra bra och stora artister. Dock var justin b den enda av dem som är en pop singer! ;)
My baby, baby, baby oh.

Tankarna går till Norge ♥

Dette er så fryktelig. Jeg er nesten klar til å gråte. Har sjekket inn med nyheter på den norske kanalen NRKhele natten og lese aviser fra perm til perm. Det gjør vondt i hjertet mitt at denne typen ting skjer med vårekjære naboer. Hvordan i helvete kan du gjøre dette? Hendelsen som varte i en og en halv time på øyaUtøya er trolig den verste jeg har hørt om i lang tid. Det er ikke sunt hvis du jukser folk som dette og dreperen mann per minutt for nesten to timer. Damn den råtne mannen. Han tok ca 100 mennesker livet, og hanlurte dem alle. Tenk deg den stakkars tingene som drev ham til øya med båt, fordi de trodde på ham nårhan sa han var en politimann, og at han ville gjøre det trygt for unge mennesker på øya. Damn hva en dårlig de må føle akkurat nå. Jeg ville aldri tilgi meg selv igjen, selv om det ikke var min feil .. Vi tenker på dere i Norge, alle dere unge som døde på Utøya, på de som døde av bombingen i Oslo, og de ​​av dere som mistet din kjære.
Hvil i fred.

Det här är så himla hemskt. Jag är nästan gråtfärdig. Har kollat på kollat på nyheterna på den norska kanalen NRK hela kvällen och läst tidningarna cover to cover. Det gör ont i mitt hjärta att sånt här händer våra kära grannar. Hur fan kan man göra såhär? Skottlossningen som höll på i en och en halv timme på ön Utøya är nog det värsta jag hört om på länge. Man är inte frisk om man lurar folk såhär och dödar en människa per minut i nästan 2 timmar. Fan ta den ruttna människan. Han tog cirka 100 personers liv, och han lurade allihop. Tänk de stackarna som skjutsade över honom till ön med båt för att de trodde på honom när han sa att han var en polis och att han skulle göra det säkert för ungdomarna på ön. Fy fan vad dåligt de måste må just nu. Jag skulle aldrig förlåta mig själv igen, även fast det inte hade varit mitt fel.. Vi alla tänker på er i Norge, alla ni ungdomar som dog på Utøya, på er som dog av bombningen i Oslo, och på er som förlorade era nära.
Vila i frid.

Marknad

Vaknade imorse kl. 7 av att solen lyste så starkt genom fönstret att man blev lite blinded. Krister skulle köra hem till Småland igen, men han ska bo hos oss ikväll till imorgon eftersom det inte går att sträckköra från Boden till Ljungby.. Nu ska jag bara få i mig lite lunch och sen drar jag, mamma och Lucas in till stan för att fynda något på marknaden. Ha en bra dag.
Hahah. Tror jag ska leta fram det där geväret när jag kommer hem och skjuta litegrann. Det är awsome.

Godnatt från norrbotten


Buenas noches.



The social network

Vi hyrde faktiskt "The social network" igårkväll. Och jag då, som alla mina vänner vet, som är lite efterbliven när det gäller filmer fattade ju såklart inte mycket av den filmen. Alltid när man sitter och kollar på film säger jag "Va? Jag fattar ingenting!" eller "Va? Vart kom hon ifrån?". Helt hopplöst. Tv-serier klarar jag dock, för där finns det avsnitt som hänger ihop. Filmer är mer -----> börjar.. konstigt, stort drama, man fattar inget... kanske fattar... slut!
Såhär såg i alla fall facebook Thefacebook, som filmen handlade om, ut från början år 2004..
Facebook 7 år senare..

Skymning

Mörkare än såhär blir det inte förrän solen går upp igen.

Saknar ridningen

Ridningen och hästarna är en stor del av mitt liv. Nu har det gått 29 dagar sedan jag satt på hästryggen sist. 4 veckor och en dag. Jag har abstinens. 4 veckor minus 1 dag kvar till tävlingslägret. 27 dagar.
this means everything to me ♥

brb dead.

Pappa hämtade upp mig och Lucas för att spela tennis. Det gick halvbra, så jag drog iväg och sprang medan de andra spelade. Var borta i en kvart och det var så jävla hemskt. Solen gassade och det var typ bara uppförsbacke hela vägen. När jag kom tillbaka var jag spyfärdig, är det fortfarande. Nu blir det en kalldusch, sen dinner parteeyy med massa folk.

@ farmor & farfar

Nu har vi precis arriveat hos farmor & farfar och jag är grymt hungrig. Får se till att inte äta så mycket pasta och potatis nu när jag är här för mor- och farföräldrar ska alltid baka så himla mycket. Brorsorna bråkar i bakgrunden. brb, ska bara döda dem litegrann :@
Mitt favoritspel när jag var liten ! ♥ Kiara, Kovu & Rafiki, 26 september 2000..
Så mysigt att kolla på gamla bilder på farmor & farfars Mac :)
13 maj 2001 på Kairo..
28 maj 2000, pappa, Lucas & jag
Söta!
11 juni 2005, jag & Jacob ♥

Boden

Ojojoj, jag sov högst två timmar på det där tåget! Min familj och fredriks familj hade kupéerna bredvid varandra och det var så jeeevla roligt! Jag, fredrik, christian och deras syssling otto var ute typ halva natten i tåget och snackade och skrattade och flummade runt. Shit vad roligt vi hade! Hahah det roligaste var när otto nös/nyste ?! Han nös/nyste som en tjej SKITHÖGT samtidigt som han pep. OMB höll på att pissa ner brallorna så roligt som det var. "Somnade" kanske vid 4 och vaknade halv 6 av att min hand hade domnat bort, att mina örhängen tryckte in i min hals, att jag hade ont i nacken och att jag hade ont i mitt öra. ÄLSKA. Vi kom fram till Boden kl. 7 och sa goodbye, sen hämtade Krilleboy oss på stationen. Kom hem till mormor kl. 07.20 och tog en dusch! Sen gick jag och la mig och vaknade kl. 14. Nu vet jag inte vad som händer. Mormor och Krister åkte till morfar på sjukhuset och mamma gick ut och sprang. Lucas vaknade precis och så det blir väl tv:n eller något. Ikväll ska vi hem till farmor & farfar på middag, sen ska jag, mamma och lucas hyra en film. Puss.

Too hot

Fy fan vad varmt det var att springa innan middagen ! Jag sprang 6,22 km idag jag. Har en pulsklocka som lokaliserar sig till en satellit och tar tid och mäter puls och hur långt man springer, och när man kopplar den till datan ritar den upp en karta. Superbt. Det tog 45 minuter och det var hemsket varmt! Men när man kommer hem känner man sig så jävla bra. By the way, jag har namnsdag idag.
Sara Erica Maria, that's me..

God morgon..

Ja då är det bara att börja packa. Imorgon åker vi till Boden, med tåget. Ska bli asmysigt! Det är kul att åka 100 mil med tåg. Vi åker på kvällen och kommer fram på morgonen. Det är typ spännande att kolla ut och varje gång har man ingen aning om var man är. Man kan vara typ mitt i ingenstans i någon skitliten kommun som man aldrig hört talas om förr! Så får man träffa mormor & morfar och farmor & farfar. Längtar ♥
Boden en vinter.. ;)

Faktumet att jag hissar mer än jag dissar säger mycket om den person jag är idag (y)

  • JUSTIN BIEBER
  • Light-läsk!
  • One Tree Hill
  • Yoghurt
  • Apple
  • Kenza
  • Sverige
  • Regn
  • Chris Brown
  • "Next 2 u"
  • Boden
  • Mina bästavänner
  • Desperate Housewives
  • Hästar
  • Spotify
  • Dropbox
  • Runby skola
  • Träning
  • Hemköp ♥
  • Blondinbella
  • Kackerlackor
  • Bieber-haterz
  • Fett
  • Nervositet
  • Särskrivning
  • Små skitungar som kaxar
  • Internet Explorer
  • "Vänner"
  • PC
  • Fjortisar (omg, det är såå tre år sen)
  • GODIS (godis är evil)

-

Åh hata att det började spöregna precis när jag och Agnes skulle cykla hem från centrum. Det var cpkonstigt. Jag fick massa vatten i ena ögat och jag hade mascara så det blandades och åkte in i mitt öga så jag såg inget. Åh bajs, jag vet inte hur många gånger jag fick stanna och torka bort ur mitt öga. Det var skitkallt också och jag hade knappt något på mig. När jag kom hem skrattade pappa haha. Jag var svart i hela ansiktet :ö
Före
Efter..

Oj..

...jag tror jag nyss dog och sedan återuppstod.. världens underbaraste, det kan inte finnas någon snyggare kille på denna jord ♥

Nymålat!

Estoy muy cansada. Jag har målat huset med pappa HELA dagen. Började på morgonen, tog en lunchpaus, målade, tog en mellispaus, målade, middagspaus. Sen efter maten gick jag ut och träffade Melinda, Rosanna, Axel, Linus, Agnes och Simon. Vi satt och snackade om allt på multiplanen och sen gick vi till hemköp. Jag och Rosanna hade så jäkla roligt! Vi åkte två på min cykel som inte har någon pakethållare... Jag satt på sadeln utan något att hålla i mig med och Rosanna stod på pedalerna och styrde, nerför backen till hemköp. Har inte skrattat sådär mycket på LÄNGE. Jag höll nästan på att kissa på mig så roligt var det. Vi höll på att ramla flera gånger, och jag fick asont i röven. Omg, roligaste på länge. Efter det gick alla tjejerna och Linus hem så då drog jag och Axel hem till Simon och spelade gitarr och snackade. Jag kom hem 23.30 ungefär och då satte jag mig framför tv:n ett tag. Sen blev det duschen, usch efter allt målande. Jag fick gul färg i hela håret och det gick inte bort med schampoo.. Fy sicken faslig träningsvärk jag har också. Brukar NEVER få träningsvärk av att springa, men nu asså. Gårdagens löprunda känns i låren och vaderna rejält! ;)
Oj vad gammal bild. Hösten 2009 när jag hade lugg och grejer.
Imorgon blir det shopping med Agnes någonstans i världen. Besos.

Är det bara jag som är lite efter? halva låten "Danza kuduro" är på portugisiska?!

Jag hade inte märkt det här förrän nu. Tänkte att det är väl spanska... men nu efter två veckor i Portugal hör och ser jag att det är portugisiska! För spanska har inga "ç" men det har portugisiskan. Och i portugisiska har de massor med "m" istället för "n". Och det var något ord som de uttalade med "sh" på slutet vilket de alltid gör i Portugal (asfult). Kolla bara på texten liksom..
~
Balançar que é uma loucura
Morena vem o meu lado
Ninguém vai ficar parado
Quero ver mexe cú duro
Balançar que é uma loucura
Morena vem o meu lado
Ninguém vai ficar parado
Oi, oi, oi, oi, oi, oi, oi...
Vem para quebrar kuduro, vamos dançar kuduro
Oi, oi, oi, oi, oi, oi, oi...
Ta issa morena o loira vem balançar kuduro
~
Ja det var dagens upptäckt av mig. Fett synd för spanska är mycket snyggare än portugisiska..




"Övningskör"

Busigt! Watch out ;)

Sara the builder

Hola.
Dagen började med städning av rummet. Sedan DH. Sen sms:ade Agnes och vi tog en låååååång promenad runt om i världen och snackade om gårdagen. Vi tältade ju och det var asmysigt osv. Man tror verkligen att man vet allt om sina vänner asså, men saker kommer fram när man kör det gamla lekarna från förr. Jag och Elin stack hem vid 12-tiden. Hursomhelst. Efter promenaden idag hjälpte jag pappa med huset i några timmar. Jag tvättade takplankorna på framsidan och ni skulle bara gissa vart allt skitvatten ran ner! Längs mina armar och i huvudet och ansiktet. Inte världens fräschaste precis. Nej men det var mysigt. Jag tycker annars om när huset är kaos när man målar om och bygger osv. Det blir typ asmysigt då på något sätt! Det bästa som finns är att möblera om!! Hade tänkt att göra det idag i mitt rum, men sen hann jag inte för Desperate housewives ropade på mig.. Ska nog göra det imorgon istället kanske!

Ett år gammal bild..

6,2 km!

Jag sprang över 6 km today. Är riktigt nöjd med mig själv. Fick rätt ont i vristerna och fötterna men annars var det ok.
Skärde skar av en del av kartan pga.. aa ni vet. 6,2 km i alla fall. Var bara tvungen att skriva det.

Life

Hej livet. Hängde lite med Agnes och Simon ute igår. Sen gick vi hem till Agnes och, aa jag vet inte vad vi gjorde. Sen cyklade vi hem till mig och kollade på DH med Elin osv. Agnes sov hos mig och vi låg uppe och skrattade typ hela natten och jag fick för mig att sova med 3D-brillor. Haha vi kollade igenom massa gamla videos på min mobil, söööta! Morgonen spenderades med mat framför DH, och nu är Elin här och vi ska laga mat, hamburgare närmare decided - när pappa kommer hem från hemköp med maten som han fick anstränga sig för att köpa. Han glömde kortet hemma :ö

Ikväll kanske det blir tältning med Agnes, Simon och några till. Mys.

Mitt hjärta

God morgon! Jag sov hos elin igår och kollade på Sex And The City typ halva natten. Har precis duschat och nu ska vi till hemköp och köpa pastasallad. Fick ett angry sms nu, måste dra!

Stencoolt

Bilderna är från Tyras.se.
Haha det här gjorde min dag! :ö

Nice ass, high class

sexy lips,

dirty hips,

nice ass,

high class,

sexy smice,

bieber style

Pink Ipod Nano touch

Fick nyss en Ipod Nano av mamma! En liten rosa, med touch. Supersöt och perfekt när man ska springa osv. Nu säger jag hejdå till min tegelsten när det gäller min musik. Justin Bieber. Chao.

- Jag vill bli hög, för jag orkar inte vara såhär mätt.

.. sa jag till Elin för några timmar sen. Vi har storhandlade på hemköp och det blev inte billigt kan jag säga.. salladen är min såklart, och pizzan är elins :)
Vi hade feeeeetmysigt i alla fall. Kollade på Sex And The City och sen en film som heter "Killers" som var rätt bra! Är fortfarande mätt och åt inte ens upp allt, omb. Ska hänga med elin imorgon igen och då blir det en löprunda... för jag sa till henne att jag bara skulle kunna tänka mig att äta onyttigt ikväll om vi springer imorgon! Jag har faktiskt blivit spörtig och nyttig från och med 3 dagar sen och det går framåt! Jag har några kilon på mig som ska bort som ploppat fram under det här året lite sådär onödigt. Nu ska ni fasen följa mig i min framgång ;)

Ms Lucky

Jag gick runt som en galning och letade efter min telefonladdare och sen kom jag på att min fot tog sönder den i Portugal.. klant.
Tänkte att det kanske finns en ny laddare i m in gamla mobil-förpackningslåda (!) Gick och öppnade förpackningen och där låg en sprillans laddare! Wihoo!
Haha vill helst inte återuppleva detta! För er som inte läst detta kan ni trycka här. Omb.
.

And it's making me high, and fly

Hejsan. Kom in nyss och nu blir DH och yoghurt! Jag och Melinda köpte snack bars på hemköp och gick upp till skolan och satt på fotbollsplanen och snackade. Sen kollade vi på molnen och det var mysiiiigt. Vi planerade också lite inför Spanien. 24 dagar kvar!

Never opened myself this way, life is ours, we live it our way

Har varit ute och sprungit i en halvtimme. Det gick väldigt bra, fick ingen håll. Har precis duschat och nu ska jag ut och träffa Melinda! Besos.
Jag & Melinda när vi uppträdde med "Never Say Never" på Comeniusmiddagen.

Jag & Sofie


Axel, Sofie & jag. Bästa ♥
← Bilderna är från dagen innan jag åkte till Portugal när vi var vid Edssjön och donken. →

Här är moppepojkarna igen, oops we did it, we did it again.

Igårkväll (egentligen i förrgår eftersom kl. är över 00) drog jag ut med Agnes, Simon, Linus, Axel m.fl. Simon och Linus skjutsade mig och Agnes på moppe till Sättra och där var vi och åt och snackade en massa! Sen åkte vi till skolan och satt i gräset och snackade ännu mer. Sen skjutsade de mig och Agnes hem till mig för att hämta grejer och sen till Agnes. Vi kollade på film och bestämde oss för att nu ska vi bli nyttiga och träna massa och inte äta massa skiiit. Vi kollade iaf på "The girl next door" och killen i filmen var så sööööt, jag dog lite.. Sen började vi kolla på "Fame" men vi somnade. På morgonen sen kollade vi på "Vinterviken" och den var asbra?! Jag kommer ihåg när vi läste den boken högt i 7:an och den sög verkligen. Idag cyklade vi då till Friskis och gymmade hårt! Hon i disken eller vad det nu heter var sneeel och lät mig träna gratis *wiiiii* det gjorde min dag. Sen cyklade vi hem och jag sa hejdå till Agnes, hon ska till Denmark imorgon.. Åt middag och kollade på Desperate Housewives och det var sååååå mysigt. Har saknat det! Min största drog är mina tv-serier ♥♥♥♥♥ Efter ett tag åkte jag och hämtade hamstern hos Annelie och Molle mådde prima såklart :)
Nu ska jag slaggish. Czók.

Hemmaaaa

Nu är vi hemma! Och jag har nästan rullat i gräset utanför hemköp. Träffade Annelie där och vi sällskapade på vägen hem. Träffade Sofie och, kuuuligt! Har saknat allt. Kan inte beskriva lyckan att landa i Sverige igen efter att ha varit borta i en halv månad. Kärlek till detta underbara land som kallas Sverige. Sweden. Suecia. ♥ Sen gör det saken inte sämre att man lyssnar på Justin Bieber's  helt underbara låt "Down to earth" när man landar igen på jorden. Lycka. Nu ska jag äta tortillas. Svensk tortillas!

Faro aeroporto

Sitter på flygplatsen i Faro och planet går om 40 min. Längtar som en galning hem till Sverige!!! Men det är ändå sorgligt att åka härifrån. Sitter och stirrar på coolste passkontrollen och nu måste jag gå..

rädsla

Får blogga från Lucas Iphone för att pappas Mac krånglar för första gången på 6 år! Vi åt ute ikväll, för sista gången, och på vägen till havet såg vi 4 kackerlackor!! 2 levande och 2 döda.. Haha jag har aldrig sett mamma så rädd förut i hela mitt liv! Men förstår henne, för jag är också sjukt rädd för kackerlackor. Aja, ingen inne i lägenheten än så länge. Skönt. Sista dagen imorgon. Jag och Jacob ska bada fett. Godnatt.

Töbel

Jag kommer ihåg inlägget jag skrev när jag kom hem från Spanien förra året. Jag skrev något i stil med "jag vill bara lägga min i en buske och rulla runt. Älskar Sveriges natur!" Haha gulligt.. nej men jag har typ samma känsla just nu. Saknar Sverige grymt mycket. Det är det bästa med att åka bort - att få komma hem.
Miss u!

Watch my dance

Du bist krank. Vi har spelat lite pingis och svettats litegrann och ätit glass osv. All personal är utbytt på mataffären till massa sommarjobbare och de kan typ ingenting så det tar hundra år att betala. *suck* Nu ska jag och mamma gå till havet, puss.
Jag älskar dig finaste lillebror. Du är en av de bästa vännerna man kan ha. Älskar dig mest i hela världen! ♥

Oktoberfeest!

Sista dagen med bilen idag! Vi har badat i havet på en strand med blå flagg. När vi skulle köpa glass gick vi barfota och jag har aldrig gått så långt på så heta plattor och träplankor förr!! Vi sprang och halvskrek hahahah :ö. Satan vad det brändes! Vi köpte lite glass och sen drog vi hem och badade i poolen. Sen pizza på balkongen och jag förlorade mot mamma i Yatzy.. Vi spelade massa eurovisionlåtar på högsta volym och när Sverige kom hahah då sjöng vi för fulla halsar :D Haha britterna till grannar gillar nog inte oss så mkt.
På kvällen tog vi bilen in till gamla stan igen och skulle shoppa men det enda vi köpte var vatten..
Är fett irriterad. Jag älskar min familj och mina brorsor, men när man bråkar med var och en minst 2 ggr/ dag/ brorsa blir man galen. Jag vill faktiskt hem och vara ifred med vänner.. Men vi hade väldigt kul på kvällen jag och mina syskon. Vi spelade in en film med "oktoberfeest" och "niiicht göött". Haha bara vi som fattar, kul som fan i alla fall. Buenas noches from Portugal now. Besos.

Love asian food

Åh matorgasm! Haha skoja, men shit vad gott det var. Vårrullar!! Sushi!! Lätt bästa maten på hela resan. Fast mamma åt för mycket lök och fick sjukt ont i magen. Vi åkte in till Albufeira efteråt och köpte lite t-shirtar och tennisracket, och imorgon bitti ska vi köra hårt!
Lite väderupdate. Det har varit rätt blåsigt och lite småkyligt i några dagar, men rätt skönt. Man har ju blivit helt stekt här annars.
ÅÅÅÅH cp-internet det bara fuckar upp sig baaaallleeee.

Uuuuutgång

Not. Men vi ska ut hela familjen och dra in till gamla stan och äta asiatiskt.
-I really fancy asian tonight!
..som några britter i 20-årsåldern sa när de gick förbi för några dagar sen. Höll på att dö, vilken dialekt.
Jag och min älskade svamp på Zoomarine!

Min fot + bild från igår vid kanten

En bild på min hålfot dagen efter.. 
Gjorde verkligen sjukt ont. En av de ondaste i mitt liv, men har varit med om waaayyy wooorse.

Jag saknar att läsa bloggar.. jag saknar Sverige. Jag saknar mina vänner. Bajs det suger att älska Sverige. Borta bra men hemma bäst. 31 dagar till Madrid, Spanien med Melinda och Axel. Lääängtar!!!! Wooooooop.

3 juli

Min fot är bättre och vi har åkt flera mil till Europas arsle som jag själv skulle vilja kalla det. Nämligen Portugals "kant", längst ner i sydvästra landet. Det var fasen mäktigt att stå där på berget med stup rätt ner och stora Atlanten! Hav till höger, hav till vänster. Det var verkligen en kant, den man ser på världskartan. Nu har jag varit på ett av alla ställen i världen som ligger på min lista att besöka.
  • Portugals "kant"
  • New York
  • Kalifornien - L.A - Hollywood
  • Thailand
  • Wilmington, North Carolina
  • Madrid
  • Island
  • Kina
Listan slutar såklart inte där! Nu sitter jag på balkongen och löser lite korsord och äter lite mörk choklad. Jag mår lite dåligt.. jag vet inte om de är hemlängtan eller något annat. Vet inte vad som händer imorgon. Chao.

Portugal v. 1








Hej! Jag har inte kunnat skriva någonting här i Portugal p.g.a av lack of internet. Men det har varit riktigt skönt att inte rört en dator eller TV på nästan en vecka. Och mobilen ska vi inte ens tala om. Har knappt rört den! Vi bor i en fet lägenhet utanför Albufeira; 2 badrum, kök, vardagsrum, hall, 2 sovrum och en stor fet balkong. 3 tr ner har vi en stor pool och en massa britter.  Närmaste affär ligger 0,7 km härifrån och det vet jag eftersom jag har varit ute och sprungit varje dag med pulsklocka sen vi kom! Ni hörde rätt. jag har börjat träna igen. Till havet är det ungefär 2 km vilket är ganska långt att gå i stekande sol. Det har varit över 30 grader här varje dag. Förra fredagen gick jag upp kl. 11.00, gick och la mig kl. 01.00 men somnade aldrig och gick upp kl. 03.20, sen gick jag och la mig kl. 23.30. Det betyder att jag var vaken i 36,5 timmar, vilket banne mig är personligt rekord. På söndagen när vi hade varit här i en dag hängde vi mest vid poolen och käkade gott. På tisdagen åkte vi in till stan, Albufeira, och käkade ute och shoppade lite. Det var sjukt fint och mysigt där! I onsdags åkte vi med bilen till en strand långt bort och badade i Atlanten hela dagen. Jag blev jättebrun! *ler* Vi köpte glass och de hade min gamla favorit som togs bort för massor med år sen, Magnum Double Caramel. Den är verkligen underbar och finns på alla kiosker här! Igår var vi på Zoomarine som är ett zoo med vattendjur och ett vattenland. Jag tog massor med coola kort på hajar och grejer. De hade också en show med sälar och jag blev helt kär i sälarna! <3

 

Alla portugiser ser typ likadana ut. Eller asså de har ett visst utseende. Man ser direkt om det t.ex är en spanjor eller portugis. De är så söta och snälla. Men de säger “obrigado” hela tiden. Typ som att det betyder både hej, tack och hejdå? Men det betyder “tack”. Portugisiska är ett riktigt konstigt språk. Man kan ju tro att det är väldigt likt spanska men det är det inte. Det låter typ mest som polska och sen en blandning av franska, spanska och finska. Oj det verkar ju jättefint. Nej det låter bara shhhsh..plovski..koskov..sshh..siempre..seish.. obrigado.

Jag förstår språket väldigt bra om jag läser en text men asså det går inte att fatta när man bara hör.

 

Nu har vi varit här i nästan en vecka och det börjar kännas som hemma. Vi bor här nu och det är störtnice. Men mycket har hänt. Det var så inte min dag igår. Jag och Lucas drog ut och hade askul men påvägen tillbaka blev jag skitnödig, asså på riktigt. Vi sprang typ en kilometer i flipflop men i sista nedförsbacken kunde jag inte hålla mig längre. Jag var tvungen att sätta mig i ett dike bredvid vägen vid massa hus och skiiiitaa?! Fattar ni vilken panik jag  hade. Fy fan jag trodde jag skulle dö. Och nu sitter ligger jag här i sängen, har inte badat på hela dagen för jag kan inte gå. Om det hade gått att få tag på kryckor skulle jag hämtat dem för länge sen. Vad har hänt?

 

Jo, igårkväll efter jag hade duschat gick jag in i mitt rum för att byta om. Jag hoppade upp för att hänga upp min handduk över dörren, och min telefonladdare låg på golvet… med spetsarna uppåt. Jag hoppade och landade med foten.. på laddaren. Det kändes inte, först. Jag håller om min fot och sen ser jag hur blodet bara rinner i min hand och foten bultar. Jag fattade inte, men kollade på golvet. DEN DÄR HÅRDA METALLLADDARSSPETSEN HADE GÅTT AV. Jag trodde jag skulle svimma. Spy och svimma på samma gång. Jag skrek på mamma och blodet bara rann. Jag skrek att de skulle ta bort laddaren och inte kolla på min fot, inte kommentera hur det såg ut. Inga “shiiiit”. Inget sånt ville jag ha. Jag som inte ens kan sen om någon blöder lite på benet eller ens höra om olycka utan tycka att det är riktigt obehagligt. Fatta vilket tryck det blev på min hålfot. Den gick fucking av. Jag kunde inte ens prata om det igår. Jag var så chockad, helt sjukt. Nu är det typ hål i foten och den är svullen och öm. Jag kan inte gå på den och jag ryser för varje ord jag skriver just nu. Jag och mamma skulle egentligen gått några km in till Albufeira och shoppat idag medan pappa, Samuel, Lucas och Jacob var ute på en riktig fiskebåt med pros och fiskade. Samuel var så söt. Han a att han hade läntat hela natten.  Aj, min fot värker.. nu blir det att rida på någons rygg till närmaste restaurang. Sen fredagsmys ute på balkongen med lite sällskapsspel, choklad och massa korsord! Peace out.


2 dagar gammalt inlägg..



RSS 2.0