Juni 2013



 

Tjeeenn

God morgon! Länge sen sist! Har jobbat lite, tränat och ridit! I tisdags var sista ridningen för säsongen och jag hade Foxy. Var helt överlycklig! Mia var där och filmade med sitt feta objektiv till hemsidan, skitkul! Igår var Jag hos Hanna och hade så jävla roligt! Vi bara myste och skrattade och snackade om allt. Sen kom Otto också och vi gjorde några Vines haha.. Underbar dag! Idag är jag barnvakt och imorgon åker min familj till Spanien!


Gymmet

Ska köra helt själv. Hoppas på lite folk på gymmet..


Full fart

Saker hela tiden... Igår var jag i skolan en snabbis och lämnade lite böcker. Sen fort till Disas för att rådfråga angående mitt hår. Därefter snabbt till gymmet, hem, duscha, käka och iväg till centrum med Melinda. Köpte present till Isabelle som tog studenten igår! GRATTIS! Sen for vi iväg till utanför Bålsta på hennes mottagning. Mycket trevligt! Massor med öl, tårta och skönt sällskap! Kom hem vid 23-tiden och la mig typ på en gång. Imorse följde Annelie med mig till Arlanda för jag skulle ta kort till min badge. Gick ganska smidigt! Sen tillbaka till Väsby, till Medley för att Annelie skulle köpa simkort. Sen lite shopping i centrum! När jag kom hem åkte jag direkt till Stinsen med mamma. Sen hem och grilla. Är ganska slut just nu hehe. Imorgon blir det morgongym i nytt, snyggt neongult träningslinne från Gina! Sen barnvakt hela dagen. På lördag och söndag jobbar jag från morgon till kväll. Oh God, jag kan inte andas typ. Men livet är härligt ändå. Skolavslutning på tisdag och sen ridning ute i solen! Underbart!! 

Weird dag

Kollade på VNG:s utspring för studenterna idag! Vilka ögonblick asså! Fast längtar inte riktigt men ska ändå bli kul! Fast det här var en bajsdag. Mitt hår är morot. Hejdå.



RSS 2.0