Chaos

Nationella provet är om 13 dagar och jag ligger i mattekoma just nu. Matte varje lektion, matte efter skolan, matte hemma och matte till middag. Härliga tider. 13 dagar och 3/7 kapitel kvar. Återkommer.

En sak bara..

Jag hatar när folk kallar mig mitt efternamn.

Facebook = tråkigt?

Är det bara jag som tycker att facebook har blivit sjukt tråkigt? Det känns som att alla bara facerapar varann och inget kul händer. Ingen lägger upp bilder längre. Inga roliga statusar. Inget drama. Bara tråkiga "det är så synd om mig" och fjantiga dikter på engelska.. Where did the fun go? Alla bara klagar och gråter som bebisar. Nu ska jag satsa på en ny website! Nej vad tar jag mig till? Men seriöst, facebook är aptråkigt. Hur kul är det här på en skala? 

-jag gör 10 situps för varje person som gillar!
Min åsikt: K-BRY i din bak, jag ska sätta mig på ditt ansikte och så ska vi se om du kan göra 10 situps/ pers. Hahah oj jag orkar inte detta. Det blev för kul. Vad gör jag just nu då? Skrattar åt min dåliga humor och lyssnar på killen med snyggaste rösten på denna jord, snyggaste kroppen, snyggaste ansiktet (säger man så?), finaste leendet och gulligaste personligheten ♥

Friskis, ja tack!

Hej! Jag känner mig superbra! Idag vid 14-tiden drog jag iväg till gymmet med Elin. Jag körde 10 min på cykeln, 10 min på crosstrainern och 10 min på löpbandet. Det var skitjobbigt, svetten rann bokstavligen ner från ansiktet! Ett asbra tips från mig i alla fall att köra 3 x 10, eftersom man blir så himla uttråkad om man kör 30 min på samma maskin. Efter konditionen körde vi boxning med Elins brorsa och hans kompis. Hahah jag lotsades att det var matteboken jag slog ;) Därefter styrketräning i gymmet.
This ain't exististing no more ;)
Den här veckan har jag tränat 5 gånger! Omg jag är stolt. I tisdags körde vi tabata på idrotten. En helt sjuk träningsform som går ut på att ligga nära maxpuls i sammanlagt 20 min av 60. Har aldrig varit så trött i mitt liv typ. I tordags tränade jag på friskis med Agnes, kondition + styrka. Igår hade jag hoppträning på morgonen, och när jag kom hem sprang jag 4 km. Och idag, 30 min kondition + styrka. BANG, Sara goes fit. Jag har faktiskt gått ner massa kilo sen jag började skolan, och jag är FETnöjd!

Acomplishment

Känner mig fetduktig idag. Jag har hopptränat, städat rummet, sprungit, strykt kläder, tömt diskmaskinen och hängt tvätt. Dessutom har jag lärt mig tangens, sinus och cosinus inom trigonometrin i matten. Helt sjuka grejer men jag fixade det och jag är väldigt stolt. Med tanke på allting igår är jag glad att jag ens orkade öppna boken. Bra tjejen! Imorgon hade jag tänkt dra en sväng till centrum och köpa hårfärg och några grejer på h&m, och sen hem och byta om och åka iväg med Elin h och träna på f&s. Jag är ju numera ägare till ett årskort igen där på gymmet, jag är så taggad!

Just nu..

Drummer boy - Justin Bieber
All I want is you - Justin Bieber
Mistletoe - Justin Bieber
Scary monsters and nice sprites - Skrillex
Made of - Nause
Without you - David Guetta feat. Usher
Rain over me - Marc Anthony feat. Pitbull

All I want is you

Hade hoppträning imorse och det gick väldans bra! Fina hästen var extra fin idag. Vi tränade bågar och kombinationer och lite bana. Foxy skötte sig beeest! Nu ska jag städa rummet, ut och springa och sen plugga resten av dagen som blir kvar.

...

Har haft en helt förjävlig dag idag som mest bestått av tårar och ångest. Nu ska jag ut på prommis med mamma ♥ Vi hörs väl sen någon dag.

Long time no C

Här sitter jag med Daniel och fryser våra culo de anos av oss! :( Det är fett kallt! Jag failade imorse. Jag försov mig = vaknade kl. 08.43 och bussen gick 08.57, men jag hann i alla fall. Kom till skolan som en nyvaken gris liksom, hur kul? Sitter och klurar på en spanskauppgift "un día normal para mí". otroligt underhållande! Vi slutar om 5 minuter så det är ju chill. Asså vad är det här för knasigt inlägg? Mejkar no sence what so eveeeeeer. Hejdå nu måste jag gå innan jag blir PEINO. OIC.

KM i hoppning 2011

Min fina pärla ♥
Han kändes riktigt bra på framhoppningen! Ända tills på oxern när han hoppade av JÄTTELÅNGT ifrån. Då fick han dåligt självförtroende och stannade ett par gånger. Efter ett tag var han tillbaks! Inledde ritten med att vägra på 1:a hindret, men sen hoppade han hela banan jättefint! Förutom på 4:an dårå, där han rev HELA hindret med bommar och allt.. Haha, nej men söt polle, han hoppade ju i alla fall. Jag kom runt, och det var planen för idag så jag är nöjd. 8 fel. Nästa år kör vi igen!

Nu kör vi!

Fan, det regnar ute just nu. Hoppas verkligen det går att hoppa fram ute ändå! Om en halvtimme ska jag ta bussen till edsvägen och där kommer Lovisa hämta upp mig. Åh detta ska bli en braa dag!
Nu min fina, nu kör vi !

1 o'clock, 2 o'clock, 3 o'clock, 4

Är snart uppe i 70 besökare today! Inte dåligt :) Haha gillar att jag bara har fått EN fråga på frågestunden... asså ni kan fråga VAD SOM HELST. Jag lovar att svara, ni kan ju liksom vara anonyma jeeez. Snart jag hursomhelst turna in. Startlistan har kommit upp och jag startar vid 15-tiden skulle jag tippa! Hannah följer med imorgon och fotar så bilder kommer! Godnatt.

Vi kör med en hejdundrande gammal bild! Från tiden man var luggsnubbe ♥

Oooooh sometimes I get a good feeling yeaaah

Jag är inte nervös inför imorgon jaaaa! Startlistan har dock inte kommit upp på VäRK:s hemsida så jag har lite damp här. Nu är det andra gången på raken som de glömmer.. :@ Jag ska i alla fall ha Foxy imorgon och jag startar 3:a i storhästklassen, 90 cm. Det är fan KM i hoppning! Gosh vad kul! :D Nu ska jag återgå till mattepluggandet!

För exakt ett år sedan..

Alltid lika roligt att gå tillbaka i arkivet och läsa vad man höll på med den här dagen förra året!

"Fuck you.


Bilden säger allt, och du vet vem du är ;) Nej nu skojar jag grovt mycket, don't I ?
Shit vad bra jag är på engelska. Nästan så att jag vill ta på mig själv, och få min egna autograf. Och som om ni inte fått höra nog, mästaren fick MVG i teknik utan att plugga till provet?! Mm-mm! Full pott också! OMFG jag är så bäst och ödmjuk så att helvetet fryser till is! Som en grävling under ett glasbord. 
Glad är jag också! För första gången på länge. Och jag vet inte varför :D Typ kanske för att Lovisa skickade filmerna från hoppningen nyss? Kanske för att jag tyckte att NO:n var kul idag? Eller kanske för att jag fick MVG på teknikprovet! Vem vet? Inte jag i alla fall, om någon måste det väl vara Gud? Men han finns ju inte, does he?
Åh jag gjorde det igen! :D eeeengeelsk grammatik.......seventh heaven..... <3333"
Asså hallå? Coco nut-Sara.. Haha asså galet taggad på tangenterna här eller? :ö Det var också exakt ett år sedan jag såg min älskade VäRK-tröja senast! :'(


Här har vi tröjan som mystiskt försvann :O

Shopping!

Kavaj från H&M, 179 kr!
Tröja från Gina tricot, 249 kr, love.
Jeans från SALT, 599 kr. Jag är helt KÄR i dessa. De är så sköna och kommer inte töja ut sig!
Har letat efter ett svart, v-ringat linne hur länge som helst! Linne från SALT, 149 kr.
Köte de här inne på Glitter. Det är en plupp på båda sidorna. Perfekt ha i mina hål som är bredvid det "vanliga" hålet. Har ju två på varje öra, och det kommer mer! 65 spänn typ, asbra!

Kör ba!


Can you tell me how I can make a change?


Por favor dime, qué puedo hacer yo?

Jag vill bara dra av din mössa !

Haha åh så roligt jag hade idag! Vi hade en föreläsning om hur kommunen fungerar och om hur Upplands Väsby station ska byggas om och bli snyggare, modernare och locka fler folk. Själva föreläsningen var rätt tråkig men jag, Alex och Linnéa satt och fnissade längst bak as always ;) Ni gör min dag ska ni veta! ♥ Vi fick alla komma på massa idéer om hur U-V:s entré ska komma att se ut och de flesta hade jättebra idéer! Bl.a en biograf på västra sidan (eftersom den gamla lagts ner), en boxlinghall, ny bussstation så att man hittar vilken buss man ska ta, ett mysigt café nära stationen, en ny bro över järnvägen, ett ungdomsställe (typ en klubb), restauranger osv. Vill bara att hela byggeriet ska gå skitsnabbt så att man får uppleva det! Nej nu ska jag fortsätta kolla på OTH och gosa ner mig med mörk choklad :)

I should be playin' in the winter snow

Haha idag var det SUPERROLIGT efter skolan! Slutade innan lunch men stannade kvar med Linnéa, Sara och Alex och försökte plugga. Gick EJ så bra. Slutade med att vi typ inte kunde andas för att vi skrattade så mycket. Älska livet sometimes! När jag kom hem sprang jag en sväng. Fy vad kallt! Nöjd efterråt hursomhelst. Har ägnat kvällen åt DH-avsnittet jag missade i tisdags och idrottsutvärdering-reflektion-över-sitt-träningspass-uppsatsen och nu är jag nästan klar! Bra! Nu ska jag gräva ner mig i min älskade yoghurtskål med K-special ♥

Us girls..

..Vi springer runt i huset medan vi borstar våra tänder.
Vi läser på schampoflaskan i duschen.
Vi skrattar åt våra egna skämt innan vi berättar dem.
Vi behöver ingen klocka eftersom vi har en mobil.
Vi kan läsa en mening tio gånger utan att förstå den.
Vi trycker på dörren fast att det står dra.
Vi säger va?, fast vi har förstått allt.
Vi hatar när vinden förstör vår frisyr.
Vi kollar i kylskåpet 10 gånger om dagen utan att äta något.
Vi kan se samma film 20 gånger.
Vi måste ringa till våra mobiler för att hitta dem.
Vi kan kolla på klockan för att sedan glömma vad den visade.
Vi vänder på kudden för att sova på den kalla sidan.
Vi sätter våra alarm tidigare så att vi kan ligga och sova längre.
Innan vi går och lägger oss räknar vi ut hur många timmar vi kommer få sova.

Bild från KM i dressyr 2011

Finaste hästen! ♥

Bästa hittills!

Foxy var så himla fin på ridningen idag! Vi hade markarbete och det här var första gången han har gått riktigt fint på riktigt. Åh det var så roligt! Förälskad i hästen ♥ Söööt, han blev turbo när det var galoppbommar och sparka lite hihi :')
Idag på idrotten tränade vi boxersice, högintensiv träning. Fett jobbigt men askul! Körde all-in, så efteråt när jag pluggade matte i skolan så skakade mina händer skitmycket! Kunde typ inte skriva på några timmar. Haha älskar våra galna idrottslärare. Asså matten kan ta sig. Prov imorgon och lån- och räntekapitlet har jag inte gjort någonting på alls. Vi har knappt jobbat med det på lektionerna så det här känns riktigt förjävligt. Jag fick ju A på senaste matteprovet, och om jag inte skriver ett A imorgon ryker min chans att få högsta betyget i mattekursen 1c. P.R.E.S.S! Usch jag gillar inte det här. Missade D.H t.o.m. för att plugga. Åt inte heller middag, baaaaajs. Nu MÅSTE jag sova!

Pluggat i snart 3 timmar nu!

Jag säger bara en sak. VÄLJ INTE NATURVETENSKAPSPROGRAMMET OM NI INTE GILLAR MATTE OCH NO. Det där fick bli dagens tips. Haha som tur är gillar jag ju det då, men liksom det finns en gräns för allting ;) Efter 3 timmars matte-plugg är hjärnan lite smörig (nej inte smörig, utan butter-ish). Prov i övermorgon på funktioner, ekvationer och grafer. Får se om jag ens hinner med stallet imorgon! Damn. Godnatt!
Haha Shima frågade imorse om jag hade en bikini på mig. Jag ba "aa du vet jag hade tänkt ta ett dopp på spanskan" Söt!

Veckans planer!

Hejhej! Jag har faktiskt inte så mycket att skriva idag, eller these days rättare sagt. Det blir mycket om stallet och ridningen nu när det har varit lite mycket tävlingar osv. Stor del av mitt liv kan man ju säga! Men idag är det måndag, ny vecka. Såhär ser nästan alla veckor ut!

Usch!

Blää, jag hittade världens äckligaste bild på Lindsey Lohan.. :O Sen när ser hon ut så här??
Så går det när man drogar ner sig och gör plastikoperationer..

KM i dressyr 2011

Foto: Elin D
Elin följde med idag till tävligen! Det var mysigt :) Hon fotade litegrann men blev lite suddigt eftersom det hann bli så mörkt :/
Jag och Foxy längst till höger!
Det blev allt en 3:e-placering! Är väldigt nöjd med dagens insats då jag var nära på att ge upp på framridningen! Det gick helt åt skogen, jag kunde knappt ens galoppera med honom. Med Lina inne på banan höll han på och sparka och skötte sig in så jag blev skitnervös! Väl inne på banan gick det helt ok. Galoppen satt, men jag gjorde massa småmissar som dåliga hörnpasseringar, fladdriga tyglar, lite dåliga vägar och red fel en gång. Jag var så koncentrerad på rätt gångart att det blev helt fel, fett pinsamt. Jag kom i alla fall 3:a och det är ju inget att klaga över. Det var nästan kul asså. Jag fick 57,57 % ! Nästa helg Foxy, då är det KM i hoppning som gäller! Tagga!!!

Sjukt trött!

Jag är så sjukt trött så det är inte sant! Lämnade precis in min svenskauppsats på portalen, skönt att ha det gjort! Något som också är skönt är att klubbtävlingar på VäRK har flyttat fram från t.ex 09.00 till 13.00. Hur skönt liksom? Så jag behöver inte upp så tidigt! Startar vid 16-tiden imorgon skulle jag tippa, men måste vara där cirkus 12.30. Puss!
Snälla var på min sida imorgon mitt busfrö ♥

Life in a glass house

Det luktar pizza i köket. Ljusen är tända och doften tränger in i min näsa. Familjemiddag är mysigt ibland. Jag har precis duschat efter flera timmars filande på min svenskauppsats. Sitter och kollar på Lyxfällan. Fy vad pinsamt skämmigt att vara med i det programmet. Tänk att visa hela svenska folket att man är så svag och inte kan kontrollera sitt beroende att köpa onödiga saker.. Shame. Snubben som är med just nu är helt körd. Lyxfällan ger upp på honom och lämnar honom, fett synd men han får skylla sig själv.

Fina bebisen imorse!

Fina fisken asså. Mr. Red var jätteduktig på hoppträningen imorse! Han kändes superframåt och bjöd och hoppade allt riktigt fint. Såhär ska det kännas sista hoppträningen innan KM i hoppning nästa söndag! Så nöjd! Sedan så är det ju lite läskigt att jag troligtvis kommer ha honom imorgon på KM i dressyr, LB:3. Hjälp? Jag har typ ridit honom på ett riktigt dressyrpass kanske 3 gånger? Ojoj :)
Bebii ♥

Stallet nu!

Nu drar jag iväg till stallet för hoppträning!

Så rullar det nuförtiden

Jag kan ta skit, jag kan ta smärta, för jag har justin i mitt hjärta ♥
Sen blev jag flummig och tänkte..
I can shit, I can fart, 'cause I have Justin in my heart ♥
Asså jag orkar inte.. La upp detta på facebook och massa bieber-haterz har gillat det. Fasen då, nu tror folket att jag inte gillar Justin nåt mer. Satan i gatan, nu blev det missförstånd.. JAG ÄLSKAR JUSTIN BIEBER ♥

Öva, öva

Varför skjuter jag upp allt? 2 dagar kvar..

HAHA

Vet ej vem som skrev det senaste inlägget, MEN jag har en känsla av att det var Alex eller Sara... HAHAH asså åh jag orkar inte xD :Ö

Hej sötisar

Jag är en kroppoman. Kort sagt är jag en som gillar att ta på andra :)

Hair

Puss :* (btw, har inte lärt mig dressyrprogrammet till på söndag, kind of panicing!)

Tjenix

Här sitter jag och väntar på Agnes! Vi ska ut på promenad. Mysigt! Idag efter skolan drog jag ut och sprang, och jag sprang helvetes långt asså. Jag sprang fel så att jag inte kunde komma över väsbyån, när jag var väldigt nära hemma, så jag fick springa runt hela skiten! Blev kanske 6-7 km skulle jag tro :)
Juste! Fick tillbaka fysikprovet idag, och jag fick B, heeeeeeeeeeelt ok! :D
Fredag imorgon! Parteyy hos Lydia och så, ska bli trevligt :)

Klippet!

Här är klippet när vår idrottslektion filmades allihopa!

Sushi!!

Blev såhäääääääääär glad idag när vi fick sushi i skolan!!!
Min och Daniels sushi på bild! Haha man fick egentligen bara ta 2 men vi gick flera gånger ;)
Det här gjorde min dag! Vi hade kemidiagnos imorse också. Den gick helt ok, fast jag hade pluggat på helt andra saker kändes det som. Lite snopet.. Sen efter skolan åkte jag och klippte mig hos Åsa på Disas hårvård. Jättenöjd!
Före.. Har ALDRIG haft såhär långt hår i hela mitt liv ?! :O
Efter.. Ser lite halvmiffad ut på bilden, men vem bryr sig? Kommer bättre bild förhoppningsvis imorgon! Godnatt :)

Standard clase de español

Puss! ♥

On webb-tv later

Vår idrottslektion filmades idag till ett webb-tv-inslag. Vår lärare hade gjort lite lekar uppbyggda som cs och så vidare. Det var rätt najs! Sen red jag Mandolin på ridningen idag och det gick inte så bra.. Ska ha Gamäng på KM på söndag, ska bli kul! Kemiprov imorgon, dags att trycka in det sista i hjärnan!

Stopmotion

Mina kära klasskompisar är asduktiga och har fotat och klippt ihop en stopmotionfilm. Jag, Sara och My är med i början!

Old pic

Nu ska jag hoppa i sängen, bokstavligen! Har suttit med kemin ett tag nu och både skrivit labrapporten och läst massa sidor. Vet ni vad jag gjorde idag när jag åt middag? Jag kände fetaste suget av att kolla på OTH. In my heart! Bästa serien någonsin ♥ Jag plockade fram säsong 1 och glodde tre avsnitt. Nu har jag bestämt mig för att se om hela serien för typ.. 20:e gången kanske? Åh vad mysigt :)
Imorgon ska jag till stallet, så lycklig! Jag älskar stallet, bästa! Sen får ni inte missa den näst bästa serien i världen, DH imorgon kl. 21.00 på kanal 5. Pussar :*
Då kör vi med en riktig feetgammal bild från 2009! Kommer ni ihåg när jag och bästa spenderades dag ut och dag in drickandes powerking på äggtaket? Åh det var tider det.. ;)

Fjäderkonstaaaaant ja tack.

Sitter längst bak i klassrummet med Elin på fysiklektion och lärarN snackar om fjäderkonstant. Wii.
F = kx
k: fjäderkonstant
x: utdragning [m]
F: kraft [n]
Nu ska jag lära mig något, pöss.

Besöksrekord!

Wiihooo thanks ! :*

I knew it!

LOVE LOVE LOVE JUSTIN BIEBER! Han vann "best male" och "best pop" än så länge! Det kommer mer, jag lovar! Han kommer lätt vinna "biggest fans" också! Han ska uppträda om 4 minuter, åh jag längtar! ♥

Yoga

Hej! Jag kom nyss hem från ett yogapass på friskis med Agnes! Lite ovanligt kanske? Det var rätt mysigt, man hittar inre ro och grejer, jag lovar. Ska bara hoppa in i duschen nu, sen maaaat och EMA. Åååh Justin Bieber... ♥

My inspiration forever and ever more


Baby listen! I just need somebody to love.

Tjenare Berit. Jag mår finfint. Trevlans kväll igår hemma hos Elin. Sov dock ingenting eftersom vi kom på att vi skulle hämta en madrass till mig försent. Vi trängdes ihop men det var så trångt så jag sov typ inget. Jag håller just nu på att rensa massa skit i mitt rum och lyssnar på Justin Bieeeeber ♥ Ikväll är det Mtw's EMA-gala kl. 20.00! Gud vad mysigt. Nu får vi hålla tummarna att Justin vinner "Best male", "Best pop" och "Biggest fans"! Han lär ju i alla fall vinna "Biggest fans", liksom hallå.. the BELIEBERS är typ hur stora som helst! Sedan så är det ju så att han är best male och levererar best pop också, så ja det här kan ju gå bra. Hans gf hostar galan också, Selena. Detta förgyllar min kväll.

Plommon kan vara bra de.

Nu ska ni få lite nödvändg fakta. Min mage är inte påsitt bästa humör, så här sitter jag och äter torkade plommon direkt ur påsen! Har ni sett min nya header? Om inte, tryck på f5. Den är temporär som vanligt eftersom jag inte hunnit med min höst-photoshoot ännu! ;) Tog alla bilderna nyss och redigerade ihop lite snabbt!

This is me

Nobody else.

Luna


Fairytale

Ojoj, jag hittade massa gamla skivor som jag lyssnade på när jag var liten! Jag kommer ihåg att jag ÄLSKADE Fairytale. Sen kom de till centrum och jag fick träffa dem och fick skiva och autograf. Jag var så lyckligt, fett söt. Sitter och lyssnar nu, och jag kan inte riktigt förstå vad som var så himla bra med dem, men visst. Sen har vi ju Lejonkungen II-skivan. Kärlek till Lejonkungen. Bästa filmerna och bästa musiken någonsin. Jag hittade också High School Musical II. Haha jag, Elin och Elina brukade alltid uppträda med de här låtarna på gårdsfester och sjunga med stämmor och dansa. Herre Jesus vilka teaterapor :) Usch vet ni? Jag drog ut och sprang imorse direkt efter jag hade vaknat. Inte att rekomendera. Det var så sjukt tungt! Men jag är glad att jag gjorde det för nu är man ju nyduschad och fresch! Hejs.

Mine

Jag tror jag har feber, men är inte säker asså. Snart drar jag och mamma iväg till centrum. Ska handla verduras till ikväll! Ska bli mysigt. Ska ju träffa Sara, Alex och Elin ikväll. Har läst typ 15 sidor i kemiboken, så lite har jag ju pluggat, kan känna mig bra. Bra! Haha har ni hört senaste ryktet om Justin Bieber eller? Att han blir stämd att betala underhåll till någon 20-årig tjej som påstår att hon nyss födde hans barn (?!) Ojoj.. knasiga humans det finns därute. Han måste ta faderskapstest och grejer. Hallå, han har inte gjort något. Han är tillsammans med Selena Gomez och är typ yber-religiös!?

20-åring: Bieber är pappa till mitt barn




HOLLYWOOD. Nu spricker den fläckfria fasaden.

Justin Bieber, 17, stäms på underhåll.

En 20-årig kvinna i Kalifornien hävdar att tonårsidolen från Kanada är pappa till hennes nyfödda bebis.

Mariah Yeater kräver i dokument inlämnade till rätten att popsångaren som är tillsammans med Selena Gomez, 19, ska ta ett faderskapstest.

Hon uppger att hennes son som nu är tre månader blev till bakom scenen vid en av hans konserter i Los Angeles då hon var 19.

– Ett faderskapstest kommer på vetenskaplig väg att visa att han är pappa till barnet, skriver hon i den stämningsansökan som Star kommit över.

”Jag älskar bebisar”

Biebers stab tillbakavisar uppgifterna med bestämdhet, men datum för en rättegångsförhandling har spikats till senare i år.

Stämningen kommer samtidigt som Bieber lanserar sin julplatta, ”Under the mistletoe”.

När Nöjesbladet träffade honom förra veckan sa han:

– Jag älskar bebisar. Jag älskar barn. Jag vill absolut ha familj och barn i framtiden.

Bara jag som tycker hans nya friillaaaär skitsnygg??


Love you

Är på mycket bättre humör! Har suttit och snackat på skype med Sara och Alex och de gjorde min dag. Så roliga de är, lätt mina ögonstenar i livet! Imorgon kväll är det skräckfilmskväll hos Sara så imorgon ska vi shoppa loss grönsaker, dipp och julmust på hemköp. Vi taggar till! Wiihoo. Usch, jag som inte klarar av skräckfilmer... hur ska detta gå? Aja, vi rundar av med en komedi som vanligt så blir allt bra igen. Godnatt!

Bloggpaus

Har inget att skriva om. Jag känner mig så arg, sur och ledsen. Allt är bara skit och jag är sååå rastlös. Jag tränar och tränar, men äter och äter. Massa matte ska pluggas in, sjukt svårt. Kemidiagnos nästa vecka, inte börjat läsa på än. Svenskaläslogg - blir sååå inte bra. Vill bara till stallet, det är där jag kommer någonstans. Fatta att jag liksom helt random satte mig på cykeln och trampade iväg till stallet igårkväll? Ingen lampa, inget lås. Satte mig och försökte sy på min symaskin nu på kvällen. Det gick så jäkla dåligt att jag nästan grät. Gick ut en sväng för att få bort mina aggressioner, funkade för ett ögonblick. Vill bara ut igen. Mitt rum påminner mig bara om läxor. Usch. Asså shit jag är så arg.

Tråkdag..

Idag har jag inte gjort mycket.. Cyklade till stallet en sväng vid 16-tiden. Försöker fly från kemiboken men den kommer ikapp hela tiden :'( Sitter och äter favoritmaten pasta med pesto, soltorkade tomater, cashewnötter och fetaost. SÅÅÅ GOTT!!

Under the mistletoe

Igår släpptes Justin Biebers nya julalbum "Under the mistletoe" på spotify! Har bara hört några låtar och det är väl helt ok, han är ju grym som vanligt, men han har ju bara skrivit några få av låtarna och då blir det ju inte Bieber på riktigt.. Längtar tills "Believe" kommer ut nu då istället!

Let's do it like this

foto: Rosanna
Bjuder på lite barbacka-bilder från efter skolavslutningen! ♥

Vilken skillnad!

Tänk att man kan hinna lära sig så mycket på ett år! Tandläkaren hade varit i stallet idag och raspat lite hästars tänder, så många av hästarna var typ nerdrogade med sömntabletter. Därför fick jag rida ponny idag, Mandolin! Om det var roligt?! Han var så hiiimla fin! Lite jobb blev det allt, men åh så roligt det var att verkligen få bekräftat att man har utväcklats! Jag var såååå glad efteråt! :D Här har vi en SKITgammal bild på mig och Mandolin efter en uteritt. Ska ha honom fler dressyrlektioner framöver! Anmälde mig till KM:et i dressyr idag. Önskade Luna först, även fast hon trologtvis fortfarande kommer vara halt, sedan Gamäng, och 3:a Foxy. Blir nästan lite taggad på att ha Foxy på tävlingen, bara för att testa liksom!

Bild från framhoppningen 9/10

foto: Lovisas pappa
Sugen på att rida foxy idag! Har aldrig honom på dressyr, och han är riktigt bra att träna på, han är väldigt svår enligt mig.

S.A.T.C <3

Var ute och sprang igår igen! Jag har fått värsta flowet och nu kommer jag typ träna varje dag! Sov hos Elin igår efter min runda. Det blev s.a.t.c - marathon, ÄLSKA! Har kollat lite nu på morgonen, bokat klipptid och snart kommer mamma hem med sushi. Kärlek. Senare idag ska jag till stallet, dressyrlektion! Jag är så taggad så det är inte sant!!!! :DDDDDDDDD

Min sötnos får stå för bilden! ♥



RSS 2.0