Manzanares i ord & bilder ♥

Den här resan har varit helt fantastisk! Den bästa i hela mitt liv! Jag har lärt känna massor med nya människor, upplevt Spaniens inland, varit i Madrid, ätit på konstiga tider, haft både siesta och fiesta och delat några av de bästa stunderna i mitt liv med världens bästa vänner. I förrgår åkte vi till Jesús mormor och morfars landställe och badade i poolen, dränkte varann, lekte med hunden och körde runt på en liten fyrhjuling runt gården. Vi spelade massa kort (macarra, där man slåss) och åt korv, bröd, sallad och friterade saker. Vi åkte hem vid 02-tiden, och sen kl. 07 igår morse gick vi upp för att ta tåget in till Ciudad Real, söder om manzanares. Vi gick runt i lite affärer, bl.a käraste svenska H&M och sen till Zara. Och lyssna noga. Det här är typ det roligaste som någonsin hänt mig. Jag och Melinda var asflummiga och kissnödiga, och så hittade vi massa somriga kläder till Axel på tjejavdelningen. Bl. a rosa klackar, en fårpälscoat i fint material, en basker, tighta röda shorts och en somrig klänning som gav en liten sneakpeak på Axels axlar. Vi höll nästan på att kissa ner brallorna så mycket som vi skrattade. Vi skrattade åt det där hela dagen.
-Sommarfina Axel. Sommarsköna Axel. Axels nya sommarkollektion med chockerande trendiga fransväskor. Axel är ett modefenomen. Sommaraxel. I Axels kommande vinterkollektion kommer sommarscarfs med en touch av glamour.
Jesus Kristus vad vi hade kul. Sen på kvällen/natten när vi skulle sova och vara tysta var det nästan kört. Vi skrattade så vi knappt kunde andas! Iaf, vi hade riktigt kul på vattenlandet. Lite picknik först och sen åkte vi massa vattenrutchbanor. Branta var de och visst fick man lite tarmsköljning då och då, usch. Vi åkte hem vid 22-tiden och på vägen hem på tåget satt vi med alla deras kompisar. En av dem var värsta miffot och höll på hela tiden. En tjej. Fett dryg och gav massa evil eyes på oss ?! Väl hemma myste vi litegrann med Jesús och Javi en sista gång innan vi sa hejdå.. Shit vad vi grät. Vi stod och kramades i flera minuter och till sist en stor gruppkram innan de gick ut genom dörren..
Här skriver vi "I <3 SLAMPA" till sommarfina Axel!
Imorse skjutsade hennes syster Cecilia oss till flygplatsen i Madrid. Vi satt och lyssnade på Cuarenta och det var massa gamla asbra låtar. Skitmysigt! Värsta road trip och alla sjöng med! :')
Yo os quiero mucho mucho mucho ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback