Once upon a time


Världens finaste <3
Okej, vi tar det från början. Det var en gång en Sara, som skulle handla julklappar med sin bästavän Hanna. De hittade julklappar åt alla, till och med till varandra. På kvällen begav de sig hem till Hanna och åt god mat. Efter maten bjöds det på godis och kaffe. Sara hade tagit med sig "A cinderella story", därför bestämde de sig för att ta en titt på vad den hade att erbjuda!
Efter filmen bäddade det sängarna och pumpade upp luftmadrassen, men skiten läckte under nattens gång ;)
Hursomhelst, Hanna, Sara och Otto flummade runt och ropade ut citat från "Sagan om tv-reparatören" hela kvällen och skrattade så att magarna värkte! 
De körde också styrketräning, Hanna klarade 20 armhävningar, Otto 18 och Sara (som inte tränat armarna på ett tag) klarade 7 ynka. På tårna dårå, för herregud, de är ju inte helt mesiga inte!

På kvällen när Hanna och Sara skulle sova var Sara jättenoga med hur tänd lampan skulle vara. Ni förstår, Sara har blivit mörkrädd sen hon såg "barnhemmet" för massa veckor sedan. Nu tror hon att Tomás finns under sängen och bakom dörren och grejer, ni fattar ? De somnade kl. 02.00 och de jävlarna vaknade sen kl. 08.00! Hanna gick upp men Sara sov vidare till kl. 10.45 som en jäkla egoist...

När Sara väl hade gått upp fixade hon frulle och de tre muskitörerna kollade på Freaky Friday i lugnan ro. De såg dock inte klart den eftersom att de behövde gå till stallet och mocka och putsa grejer. Tufft arbete i massa minusgrader. Saras fingrar och tår var som isbitar ! Det hjälpte inte heller att det var fullt med snö på vägen och att Sara hade en cykel utan vinterdäck, och att cykeln hade fastnat på en trög växel! Fasen Peter!!!
De red och grejer och Castor var jättefin och verkade tycka att det var kul. Hanna fotade Sara litegrann när hon red. Då blev Sara glad i själen och kände att hon ville lägga upp bilderna på sin blogg och skriva om det.

Nej men vafan, nu skriker brorsorna och Sara vill banka i deras huvuden med en stor skyffel som precis placerat bort hästbajs. Mmm... mums !



<3


Kommentarer
Postat av: Hanna

Bästavännen <3<3<3<3<3<3<3<3<3 Kul hade vi ;D

Jag har bara en fråga:

Vad sägs om en donut? ;D

2010-12-21 @ 18:27:14
Postat av: sara

Eeh.. jag får inte, för mamma asså... Sorrrry, men hon är helt störd i huvudet! Hon heter faktiskt Jacob....

2010-12-21 @ 21:12:01 / URL: http://zariiisen.blogg.se/
Postat av: Hanna

Svärdet är dåligt...och föresten det är du som heter Jacob. :D

2010-12-25 @ 07:43:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback