Bilder från hoppningen!

fiinast av alla!<3
Sara ♥ Bellamy
Vill aldrig växa ur dig!<3
Sara ♥ Bellamy
Bellamy är ponnyn med ett hjärta av guld :)<33

Kommentarer
Postat av: sara

Såg vad du kommenterade på Lauras blogg,ville bara säga att GUD finns... och det hon har skrivit är helt onödigt och ett synd. Om Gud inte finns vem har då skapat det gigantiska UNIVERSUMET. Okej, vi förstår att forskarna tror att big bang har skapat jorden, fine... men universumet da?

Lyssna bibeln är inte bara en bok du läser och förstår direkt... så som du skrev att i vissa samanhang verkar Gud ond. Du har bara förståt det på fel sätt. Gud älskar oss människor jätte mycket att han själv komm till jorden genom ett mirakel i santa marias mage och korsfästes för oss för att vi skulle tro på honom, under hans tid här i världen lärde han oss vara guds barn och han gjorde tusentals Mirakel. Till o med profeterna hade skrivit i böcker att det komme födas ett barn som komme vara gud att han själv komme komma till jorden och korsfästas för oss och efter tredje dagen komme han uppstå enligt hans egen vilja. ALLT DETTA STOG SKRIVEN I GAMLA BÖCKER INNAN ALLTING HÄNDE!

Kristendomen är den mest kärleksfulla religionen, där står det att man ska behandla alla lika, att vi ska älska varandra, att vi inte ska svära,mörda osv. Även om vi blir slagna så får vi inte slå tillbaka.. Laura du verkar veta JÄTTE lite om bibeln för allt du skrev stämmer verkligen inte med vad Gud egentligen menar, Det händer så många miraklar i Kristendomen att man utan tvekan tror på Gud. Du vet och hör bara så lite om det. Om du vill veta mer så gå in på www.melthodhaye.com Där kan du fråga dom allt möjligt och du komme få svar, du kan även mejla [email protected]

dom vet och förstår mycket. Fråga dom det du skrev i din blogg;)



och det är inte GUD utan jävulen som skapar krig och jordbävningar o allt möjligt, GUD är så klart starkare än DJÄVULEN men han kan inte hjälpa ''dig'' om du inte TROR PÅ HONOM!!

2010-02-14 @ 13:37:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback